Foto impressie van alle nieuwe kristallen

Algemeen

Gelukkig zijn de stenen binnen gekomen, even was er wat bij de douane, de rekening uit Amerika had een verkeerde titel volgens de Nederlandse douane. Nu gebruiken we al die jaren al hetzelfde formulier, maar blijkbaar is dit niet goed meer. Na veranderen werd alles gelukkig geaccepteerd en kwamen de stenen de volgende dag onze kant uit.

Het is nu een drukte van alles uitpakken en prijzen en de afgelopen dagen hebben Wim en Nikki al een gedeelte van de winkel leeg en schoongemaakt. Cyrille en ik zijn druk bezig met alle beschrijvingen in de computer te zetten en nieuwe kaartjes voor in de winkel te maken. Ruud is al begonnen met prijzen. We hebben de dagen dat we nu gesloten zijn hard nodig om alles klaar te maken. Wim heeft prachtige foto’s van de nieuwe stenen gemaakt en we dachten; misschien is het leuk om een blog met een foto impressie te plaatsen zodat je een idee krijgt van de prachtige stenen en kristallen die we hebben ingekocht. Later zullen er blogs volgend met de nieuwe stenen met foto en hun beschrijving.

                            

We zullen donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari met de winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn. Alle nieuwe kristallen zullen dan te bewonderen zijn. De weken daarna zijn we ook in het weekeinde geopend. Zie voor de data de ‘agenda’.

Menu