Inkoopreis München, Duitsland deel 1

Algemeen

Wij zijn weer thuis na een hele fijne inkoopreis naar de beurs in München. Het begon al met heerlijk weer op dag van vertrek. Altijd fijn om zo’n lange reis te maken met goed weer. Deze keer zijn we een dag van te voren vertrokken om na een goede nachtrust meteen vroeg in de morgen van start te gaan. We merkten dat de eerste opbouwdag er om 9.00 uur in de morgen nog niet veel mensen klaar met hun stand waren, maar er zijn er altijd die nog een dag vroeger beginnen, dus als eerste zijn we naar deze mensen gegaan. Het is altijd weer een verrassing wat we tegen gaan komen, want je weet immers nooit wat er iedere keer gevonden wordt. Zo zijn er altijd stenen die je graag weer wilt aanvullen, maar die nu niet gevonden worden. Daar is niets aan te doen. Daarom staan stenen soms als uitverkocht op de site terwijl ze een half jaar later weer verkrijgbaar zijn. Wij proberen dit zo goed mogelijk bij te houden op onze site. We zullen alle stenen en kristallen die we ingekocht hebben over twee blogs verdelen. Deze blog, en we zullen er volgende week eentje plaatsen, zodat je voor de open winkeldagen van vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november kunt lezen wat we allemaal voor ‘nieuws’ hebben. De week daarop zijn we weer het weekeinde van 21 en 22 november geopend.

Een inkoopreis naar een grote beurs, zoals die in Frankrijk, deze in München en die in Tucson, Amerika is altijd een feestje omdat we veel handelaren die vanuit alle hoeken van de wereld naar zo’n beurs komen op twee of drie van de beurzen weer tegenkomen. Vaak bewaren ze iets speciaals voor ons, of zoeken ze naar kristallen die we graag willen hebben. Het is ook altijd heel gezellig om weer even bij te kletsen.

eenhoorn.

eenhoornIn de vorige blog hebben we gemeld dat we ook een aantal unieke ‘carvings’ ofwel gesneden beeldjes hadden, deze waren al na één weekeinde uitverkocht. Gelukkig hebben we nog 3 prachtige gesneden Eenhoorns kunnen kopen, twee van Turkoois en eentje van Atlantasiet. Deze keer hebben we ook een aantal dolfijnen kunnen inkopen, deze zijn een stuk goedkoper omdat ze van Speksteen zijn. Deze dolfijnen zijn in Peru gemaakt. We hadden veel vraag van mensen naar dolfijnen, dus we zijn er heel blij mee zo voor de feestdagen en helemaal omdat ze heel betaalbaar zijn.

dolfijnen,

dolfijnen.  dolfijnendolfijnUit Madagaskar hebben we weer een klein aantal prachtige grote Celestien kristallen gekocht. Grote exemplaren met diepblauwe kristallen, echt topkwaliteit. Kleintjes en prachtige trommelstenen hadden we nog genoeg.

Celestien (Engelensteen)

celestien.Celestien heeft een hoge vibratie en bezorgt oneindige vrede van het spirituele en brengt u in contact met het rijk der Engelen. Versnelt uw spirituele ontwikkeling en brengt u dichter bij verlichting. Bevordert helderziendheid en de herinnering aan dromen en zuiverheid van het hart. Trekt voorspoed en geluk aan. Heelt de aura. Celestien stimuleert het keelchakra, 3e oog, kruinchakra en de etherische chakra’s boven het hoofd. Hele fijne steen voor in de slaapkamer, healing praktijk of meditatieruimte omdat hij de ruimte schoonmaakt en een bron is van positieve, liefdevolle energie. Dit hoge spirituele kristal wordt ook wel de steen van “het weten” genoemd. Helder weten is een hoge vorm van weten, dit ontstaat door puur vertrouwen in het onderbewustzijn en door geen actie te ondernemen. Doordat Celestien een krachtige vertegenwoordiger van de Blauwe straal is zorgt hij dat je helder horen zal toenemen en werkt hij kalmerend en verkoelend op alle levels. Omdat het ook een communicatie kristal is helpt hij Engelen informatie te vertalen. Dit kristal is verbonden met Aartsengel Rafaël, Meester Hilarion en Lord Maitreya. Celestien is een Lemurisch kristal en is ook hier op aarde om de nieuwe kinderen van het licht bij te staan. Ze is een specialist op het gebied van het etherische energieveld en werd hierom in de tijd van Atlantis geëerd. Deze energie zal na 2013 tot onze beschikking komen. Fysiek is Celestien goed voor onze spijsvertering en ontspant het de spieren. Zeer geneeskrachtige steen.                                                                                            

We hebben ook een klein aantal kleine witte Celestien kristalletjes in de winkel liggen.

Witte Celestien (Engelen Steen)

witte celestien.Witte Celestien is vrij zeldzaam en zeer bijzonder. Deze steen draagt een heel verfijnd licht en een hoge engelentrilling. Het verbindt je met de Engelen van het kristallijne licht, die je kunnen ondersteunen in je bewustzijnsgroei op weg naar de eenheid en terug naar de oorsprong. De steen brengt je een hoog kristallijn licht dat je bewustzijn wekt en activeert om tot transformatie te komen en helpt je te herinneren dat je licht bent. Wit Celestien helpt bij het ascensieproces naar de nieuwe tijd. Ze is vaak ook verbonden met het licht van de regenboog die hoop en goddelijk vertrouwen geeft en bevordert ook het ontwaken van je engelen-zelf en helpt dit in jou te verankeren. En waar Meesterkristal van grote waarde.

Een ander nieuw iets voor ons uit Madagaskar is de Nautilus, dit is een fossiel die je niet moet verwarren met de veel voorkomende Ammoniet. Deze Nautilus fossielen hebben een prachtig uiterlijk en unieke energie.

Nautilus Fossiel

nautilusschelp.Nautilus Fossiel uit Madagaskar wordt niet zo veel gevonden. Deze Nautilus is een geslacht van inktvissen die al vanaf het begin van het trias bestaat. Deze dieren hebben een uitwendige schelp die het drijfvermogen regelt en die hun huisje is en die bescherming geef. Deze schelp staat voor het uit de schulp komen, om jezelf kwetsbaar te durven geven, jezelf blootgeven. Hun groei die helemaal is afgestemd op de maanstand is heel bijzonder, hierdoor verbindt dit fossiel ons met de krachten van de maan. Dit Nautilus Fossiel staat voor verbinding, hij heeft 95 armen waarmee hij voedsel naar binnen haalt en staat tevens symbool voor liefdevolle omarming. Het is een symbool van verbinding met jezelf, je verleden en je omgeving. Het geheim van deze Nautilus fossiel zit in zijn binnenste, hij herbergt hier de gulden snede, een perfecte maatvoering. Als je hem doorzaagt zie je een spiraal, deze verbeeldt een weg naar het midden, naar de kern. Het is een symbool wat het evolutionaire proces representeert van leren en groeien. Het leven en ook onze tijd is niet linair zoals men denkt, beweegt zich niet via een rechte lijn, maar in een spiraalvorm, ook ons levenspad loopt zo. We passeren steeds een zelfde punt lijkt het, maar iedere keer vanuit een verschillend perspectief en hoger level. De spiraalvorm staat voor komen tot bewustzijn. De Nautilusschelp is een evolutionair voorbeeld van perfectie, de spiraal is een perfect gulden snede. Deze gulden snede heeft een nauwe relatie met het getal 5. De 5e dimensie wordt gekenschetst als de dimensie van mededogen, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van alles als deeluitmakend van het Goddelijke plan, als zijnde een Goddelijk Spel. Dit Fossiel helpt ons op ons pad naar de 5e dimensie, naar Ascensie.

We zijn ook heel erg blij dat we weer prachtige bergkristal bollen uit Brazilië en Madagaskar hebben kunnen kopen, van klein tot groot. En voor de liefhebbers hebben we ook weer Maria Magdalena kristallen bollen, deze waren uitverkocht.

kwarts bollen

Ook hebben we voor het eerst echt topkwaliteit Amethist bollen en deze zijn ook nog uit Bolivia. Amethist uit Bolivia heeft een hele speciale energie, ze voelt ronder en zachter aan.

Amethist uit Bolivia

amethistbollenZeer krachtige en beschermende spirituele steen die verbonden is met de violette straal en Saint Germain. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Ook kun je met dit kristal makkelijker communiceren met Engelen, Meesters en andere wezens van de hogere dimensies. Hij geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij beschermd de aura, ook bij uittreden, tevens zuivert hij de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij regressie, slapeloosheiden en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen. Ook is een Bolivia Amethist behulpzaam bij verslavingsproblemen, zoals die van alcohol, roken en drugs. Hij verzacht ook de afkickverschijnselen.

Van Amethist hebben we nu ook eindelijk geodes, deze zijn van een hele goede kwaliteit, ze zijn nl ‘heel’. Soms worden er in de handel goedkopere exemplaren aangeboden, deze zijn dan vaak gebroken geweest en geplakt. Veel die wij hebben, bevatten ook calciet kristalletjes.

Als klap op de vuurpijl hebben we één uniek kristal ingekocht, een zeer grote amethistbol met drusy/crystal cap kristallen van binnen. Wij hebben nog nooit zo’n prachtig amethist kristal in bolvorm gezien. Een waar kunstwerk van moeder natuur.

Amethist met Crystal Cap (kristallen topje)

amethistbolDeze zeldzame steen helpt je bij het verkennen van de vele vormen die het leven omvat. Hij verbindt je met de oneindigheid van leven en bewustzijn en stemt je af op de diepste leiding. Deze bijzondere steen neemt je mee naar hogere, minder stoffelijke beschavingen. Hij verbindt je met Lemurië en het leven voorbij de sterren in andere melkwegstelsels en universums, je kunt weer in contact komen met de wijsheid en vaardigheden die je daar hebt verzameld. De steen neemt je ook mee naar het begin van ons huidige universum en nog verder terug, om te ervaren wat er in die tijden gebeurt is. Deze combinatie tilt de helende eigenschappen van amethist naar een hogere frequentie, dit is de reden waarom de steen voornamelijk vanuit de etherische blauwdruk in de fysieke dimensie om ongemakken van de ziel en de verfijnde oorzaken van bv verslavingen, eetstoornissen en hersen gerelateerde aandoeningen te helen. De steen heeft een diepgaand effect op de harmonie van de hersenhelften, stimuleert de integratie van diverse delen en activeert neurotransmitters en nieuwe zenuwbanen. De steen is behulpzaam bij zwellingen en kneuzingen, zuivert het bloed, lymfe en bloedrijke organen op energetische wijze en ordent cellulaire stoornissen opnieuw. Onder het hoofdkussen kan hij helpen bij slapeloosheid.

Ook uit Brazilië hebben we gelukkig weer een aantal van de zeldzame Pink Lemurians kunnen kopen, we hadden nog maar 2 grote exemplaren, maar nu dus weer volop keus.

Pink Lemurian ( Roze Lemurische Laser)

pink lemurianDeze bijzondere en zeldzame kristallen uit de Serra do Cobral in Brazilië zijn nog niet lang geleden gevonden. Ze zijn verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Als tijdens mediteren met dit kristal je hart zich opent en je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen, voel je hun aanwezigheid.. Het balanceert de emotionele lichamen en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht en zorgt ervoor dat je handelt vanuit de waarheid van je hart. Tevens heelt het blokkades bij deze chakra’s en zorgt het ervoor dat deze zich vol openen, hierdoor zal je zelfvertrouwen en hulp van Gidsen en Engelen ervaren. Deze kristallen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het tonen werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie stijgen. Pink Lemurians zijn heel goed voor alle vormen van emotionele heling.

Ook uit Brazilië een hele fijne combinatie steen, nl Moscoviet met Albiet.

Moscoviet met Albiet

muscoviet op veldspaat.Moscoviet met Albiet wordt gevonden in Brazilië. Moscoviet is een vorm van mica. Het is een mystieke steen met een sterk Engelencontact, die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert. Bij het waarzeggen met kristallen verbindt deze visionaire steen ons met de hoogste spirituele gebieden. Moscoviet stimuleert het hartchakra, vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale visioenen. Hij spiegelt projecties terug, geeft steun bij pijnlijke gevoelens en stimuleert onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. muscoviet op veldspaatHij helpt ons vol vreugde naar de toekomst en het verleden te kijken, zodat we geleerde lessen kunnen waarderen. Heft spanningen binnen de aarde en het fysieke lichaam op zodat er evenwicht ontstaat. Hij verjaagt onzekerheid, twijfel en onhandigheid en heft woede en nervositeit op. Goed bij slapeloosheid, allergieën, stress, bloedsuiker, nieren, RSI. Maakt haren en ogen glanzend en helpt het lichaam zijn ideale gewicht te bereiken.

Albiet opent je derde oog en maakt contact met je intuïtieve kant Hij elimineert de angst voor het onbekende en helpt bij channelen en helder te dromen en reinigt je aura. Hij stabiliseert energievelden in een ruimte. Hij brengt orde, structuren en overzicht en maakt mentaal sterk. Hij helpt geconcentreerd te werken en stimuleert nieuwe inzichten. Hij geeft moed en vertrouwen om met nieuwe situaties en veranderingen om te gaan. Dit is de perfecte steen voor het bedenken en uitvoeren van plannen en ideeën. Albiet stimuleert en ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling. Fysiek heeft de steen een ondersteunende werking op de hersenen, het geheugen en informatieverwerking. Mensen met hersenbeschadiging, Alzheimer of Parkinson kunnen baat hebben bij deze steen. Goed voor de ogen en behulpzaam bij de opname van vitamines uit voedsel.

De laatste steen uit Brazilië die we heel graag vermelden is een speciale Amfiboolkwarts, nl Desiriet . Van deze hebben we alles opgekocht en voor een fantastische prijs, waardoor de steen nu heel betaalbaar in de winkel ligt. Echt een aanrader.

Desiriet (speciaal soort Amfibool- Engelen Fantoomkwarts)

desiriet.Desiriet is een zeldzamere Amfiboolkwarts uit Brazilië. Het ontwerp, ‘zo boven, zo beneden’, symboliseert de oude astrologische en alchemistische analogiedoctrine. Dit sterk aardende Engelen fantoomkwarts voert u niettemin naar een zeer hoge vibratie. Deze zeldzame steen wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele en bruine fantomen, lagen en ‘vleugels’. Hij geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan en geeft diepe innerlijke vreugde. Hij heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. desirietAls je deze steen op het kruinchakra legt activeert hij alle hogere chakra’s. Hij opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een heldere visie op leven en evolutie krijgt. Met een blik in zijn diepten ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en wordt je geholpen altijd vanuit een plaats van liefde te handelen. Als je met je duim over het kristal wrijft, zal de meditatie diepgaand zijn, waarbij u achtereenvolgens elk niveau bereikt. Fantoomkwarts gedraagt zich als een lift die op elke verdieping stopt en die oude patronen doorbreken en je helpen om weer in contact te komen met oude wijsheden. . Desiriet is zeer geschikt voor contact met Engelen en de Opgeklommen Meesters en voor het kennen van vorige levens. Dit kristal resoneert met trillingsgetal 44, voert aldus tot metamorfose, multidimensionale transmutatie en erkenning van de verwevenheid van het goddelijke met het spirituele. Gebruik de steen afzonderlijk als middel tot afstemming en het hervinden van evenwicht na genezingssessie, of voor herschikking van cellulair geheugen. Fantastisch kristal die energie naar het hoogst mogelijke niveau verschuift en die voor samenwerking en harmonie zorgt.

We hebben ook weer prachtige Kobaltcalcieten kunnen inkopen.

Kobaltcalciet

kobalt calsiet.Kobaltcalciet is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en vergeving. Deze prachtige roze steen is afgestemd op de roze vlam van zuivere, mededogende liefde die verbonden is met de energie van Maria, Isis en Quan Yin en de vrouwelijke Godinnen. Kobaltcalsiet is een steen van zelfontdekking, eigenliefde en leert je om van anderen te houden. hij verbindt hart en geest. Alf je niet zeker weet waar je spirituele pad naartoe leidt helpt deze prachtige steen je. Hij helpt je om je levensdoel te vinden en je talenten te ontdekken. Psychisch helpt Kobaltcalsiet je om ideeën in actie om te zetten, maar dan in jouw tempo. Hij harmoniseert het intellect en de emoties en brengt deze in balans. Als kristal van mededogen wordt hij gebruikt voor emotionele healing en bij het overwinnen van emotionele blokkades, eenzaamheid, verdriet of bij een gebroken hart. Hij kalmeert intense gevoelens en helpt je een goed gevoel over je leven te krijgen Hij moedigt emotionele rijping aan en zendt een intens voedende energie uit die je helpt om goed voor jezelf te zorgen. Kobaltcalsiet steunt mensen die pijn voor anderen mensen of voor de planeet dragen en voor degenen die alle hoop hebben opgegeven. Hij laat ook zien of het gepast is pijn van anderen op je te nemen, als dit niet de bedoeling is snijdt hij zachtjes de banden door en bevordert vergeving aan beide kanten. Hij zal je hier dan ook bewust van maken. Voor healing op afstand kun je de steen vragen om de roze straal of roze vlam naar iemand uit te zenden, het krachtigste werkt dit als je de steen op een foto van de persoon of het dier legt. Kobaltcalsiet werkt het krachtigst op het emotionele niveau, hij wist littekens uit en brengt meer liefde in het fysieke lichaam. Goed bij verdriet, eenzaamheid, stress, studie, healing van weefsel, calcium opname in de botten, immuunsysteem.

In de vorige blog hadden we beloofd de gele Saffier nog te laten zien.

Saffier geel

Saffier staat bekend als de steen van wijsheid; elke kleur heeft zijn eigen bijzondere wijsheid. Hij focust en kalmeert de geest en verdrijft ongewenste gedachten en geestelijke spanning. Hij schenkt gemoedsrust en sereniteit, zorgt voor harmonie op het fysieke, geestelijke en spirituele vlak en herstelt het evenwicht in het lichaam. Als er één steen is die het derde oog activeert dan is het de saffier. De paranormale vermogens worden op een rustige en duidelijke manier geactiveerd. Je kunt weer in contact met jezelf en/of je gidsen komen. De steen versterkt de eigen mening en laat je inzien wat belangrijk is. De saffier kan ook als talisman of amulet gebruikt worden, hij zorgt voor bescherming. Deze steen heft depressies en spirituele verwarring op en bevordert de concentratie. Saffier brengt voorspoed en trekt allerlei geschenken aan. Op de keel geplaatst heft hij frustraties op en vergemakkelijkt hij zelfexpressie. Ook helpt hij bij problemen met praten, stotteren, slikken, amandelen en de schildklier. Hij kalmeert overactieve lichaamssystemen en reguleert de klieren. Hij geneest de ogen, verwijdert onzuiverheden en gaat stress tegen. Hij behandelt bloedstoornissen en vermindert overmatige bloedingen, versterkt de aders en verbetert hun elasticiteit. De saffier staat voor onvoorwaardelijke liefde.

Geel saffier: Trekt rijkdom aan, leg hem in een geldkistje om voorspoed en verdiensten te doen toenemen. Als je hem draagt, dient hij je lichaam te raken. Geel saffier stimuleert het intellect en verbetert de algehele focus, zodat je alles in een groter verband kunt zien.

In de volgende blog, die we volgende week plaatsen, zullen we de rest van de kristallen noemen en laten zien. Het is teveel om alles in één keer te vermelden.

Deze week zijn we druk aan het prijzen, fotograferen en de winkel weer helemaal opnieuw aan het inrichten, alle kristallen gaan dan van hun plaats en de nieuwe zullen weer mengen met de energie van de winkel en alle glasplaten worden weer stofvrij gemaakt. Hier gaat best veel tijd in zitten, daarom zijn we pas volgende week weer geopend.

Regelmatig wordt er aan ons gevraagd of wij de blog niet kunnen opsturen, maar tot nu toe ging dat niet, alleen iedereen die ‘vrienden’ van het Lichtpuntje is via Facebook kreeg een melding. Maar nu kunnen we de blog als nieuwsbrief naar je versturen als je ‘nieuwsbrief’ aanklikt op de pagina ‘contact’ en dan het formulier invult. Dit is dus een leuke extra service erbij voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de nieuwe kristallen die wij binnen krijgen.

Je kunt ook op deze link klikken:

Menu