Inkoopreis Tucson, Arizona deel 1

Algemeen

Het voordeel van het tijdsverschil is nu nog dat we heel vroeg wakker zijn. Van Quartzsite naar Tucson is nog zo’n 3,5 uur rijden en omdat we zo vroeg wakker waren zijn we ook lekker vroeg gaan rijden. Om 10.00 uur kwamen we in Tucson aan. We zijn gelijk naar ons vaste adres voor Apofylieten en Stilbieten gegaan. De man uit India was die ochtend voor het eerst open vertelde hij en wij waren zijn eerste klant. Wat een cadeau, we konden dus als eerste uitzoeken en dat hebben we gedaan! We hebben heel veel prachtige stenen weer voor een fantastische prijs mogen kopen. Dit is een heel mooi begin van de inkoop in Tucson.

Daarna zijn we naar onze Colombiaan gegaan die voor ons de prachtige groene Andara Obsidianen had bewaard. Hij vertelde dat hij misschien nog iets in zijn ‘warehouse’ voor volgend jaar had, maar dat hij er dan misschien niet meer aan kon komen. Vorig jaar hebben we al geschreven over deze omstreden Obsidiaan die volgens mineralen mensen ‘nep’ is, gewoon glas is. Wij kunnen hun mening begrijpen omdat inderdaad zo’n 95 % van deze stenen niet echt zijn. Alle die wij ooit gezien hadden waren gewoon gekleurd glas. Je kunt ook energetisch voelen dat ze ‘leeg’ zijn. Soms voel je de liefde van de eigenaar en de projectie die men er aan heeft gegeven. Zo grappig, dan zie je dat je energie in objecten kunt stoppen. Obsidiaan is vulkanisch glas, dus voor veel mensen niet te onderscheiden van gewoon glas. Daarom doet onze Colombiaanse vriend zoveel moeite om via mineralen die soms in of op deze stenen zit te bewijzen dat de zijne echt zijn. Vorig jaar hadden we stenen met nog moedergesteente er aan vast en daar zaten elementen in die dus voorkomen bij Obsidiaan. Nu liet hij van die witte vlekjes zien op de onderkant van sommige stenen. Dit is Cristobaliet, dit is een vorm van kwarts die ook de witte vlekken in Sneeuwvlok Obsidiaan geeft, dit laat dus ook zien dat deze stenen in de natuur gevormd zijn. Heel fijn als men zo zijn best doet om te laten zien dat deze bijzondere en ook kostbare stenen ‘echt’ zijn.

Andara Obsidiaan uit Colombia

IMG_0634Deze smaragdgroene Andara is in 2012 gevonden op de Ruiz vulkaan. Veel exemplaren bevatten nog een stukje gesteente van de berg en hebben van binnen soms gasbelletjes en streepjes van bruin lava. Andara is net zoals Obsidiaan een vulkanisch glas, daarom is het zo moeilijk om te zien of een steen ‘echt’ of ‘namaak’ is. Er zijn op dit moment heel veel ‘namaak’ exemplaren in omloop, omdat het zo’n bijzonder, zeldzaam en dus vaak kostbaar kristal is. Maar wie de bijzondere energie kan voelen, twijfelt niet. Er hangt een soort dimensiesluier over dit kristal, waardoor de één het ziet als een waardeloos stuk glas en de ander de zeer hoge dimensies waarmee het verbonden is voelt. Het mooie is dat het kristal dus alleen gaat naar hen, meestal “lichtwerkers” die ermee werken. Deze bijzondere kristallen waren bekend bij Indianen en bij hogere oude beschavingen, zoals o.a. Atlantis, Lemurië, de Maya’s en die in Egypte. Ze worden nu weer gevonden omdat hun energie nodig is voor de verandering waar de Aarde en de mensheid doorheengaan. Dit is een echt Ascensiekristal, één van de hoogste trillingen die ooit in kristal zijn gevonden. Het is verbonden met de Heilige Geometrie en de Kubus van Metatron. De energie lijkt op die van Diamant, alleen dan subtieler, vrouwelijker. Dit diamanten licht versnelt je transformatieproces tot je verlichting bereikt. Het verhoogt dus je trillingsniveau, waardoor je bij universele kennis komt en dat je meer in contact met je Hogere Zelf komt , je chakra’s worden schoongemaakt en gebalanceerd en je channelings vermogens worden geactiveerd. Het kristal is krachtig ontgiftend en beschermend en ontdoet je van iedere vorm van negativiteit. De helende trilling is niet van deze wereld. Je spirituele evolutie versnelt en helpt je leven te leven en te manifesteren wat je wilt, maar net zoals ieder Obsidiaan doorbreekt het oude patronen en angsten. Alles wat niet in balans is kom aan het licht, dan zal er een transformatie plaatsvinden waarna je in liefde kunt leven met begeleiding van de Engelen, maar totaal verbonden met jezelf. Je zult spiritueel thuiskomen. Daarom zal dit kristal je pas roepen als je hier aan toe bent. Deze smaragd groene Andara’s uit Colombia voelen ook aan als vloeibaar goud, alsof ze ontstaan zijn uit een alchemisch proces, wat eigenlijk ook zo is. De één zal ze daarom als ‘lood’ zien, terwijl de ander het ‘goud’ ziet.

Deze Andara obsidianen ook wel Monatomic Andara genoemd bestaat dus uit vulkanisch glas met de hoogste vibratie van alles wat ooit op aarde gevonden is omdat deze “Prima Matra” bevatten in een combinatie van 70 mineralen.

Deze Monatomic Elements bestaan o.a. uit Goud, Zilver, Iridium, Rhodium, Chroom, Platina en anderen. Deze Monatomic metaal elementen hebben een enkel atoom en gedragen zich anders dan normale metalen. Als voorbeeld, Monatomic Goud bestaat uit een fijn wit poeder dat bijna niks weegt, terwijl goud zwaar is. De frequentie van dit monatomic goud is veel hoger. Als dit materiaal verhit wordt, bij hoge temperaturen transformeert het in een glasachtig materiaal. Nieuwe wetenschappelijke technieken hebben aangetoond dat deze monatomic elementen super conductoren zijn met een Nul-magnetisch veld. Ze bezitten dus zowel een noord als een zuid magnetische pool. Dit is de Zero-Point energie. Er is aangetoond dat deze elementen vanuit hun fysieke vorm kunnen “shiften” naar andere dimensies.

Dit Meesterkristal is dus een echt bewustzijnskristal die hier op aarde gecreëerd is om te helpen bij de overgang naar de Nieuwe Tijd. Een heus Nieuwetijdskristal.

 

Heel trots kwam hij ons een doosje laten zien die hij speciaal voor ons bewaard had en we konden niet geloven toen we daar prachtige Siriuszielkwartsen in zagen liggen. Er waren daarvan weer een klein aantal gevonden en omdat wij de vorige keer al zijn kristallen hiervan gekocht hadden en zo blij ermee waren had hij deze voor ons bewaard. Zo ontzettend lief. Gelukkig zijn er nu ook hele kleine exemplaren zodat ze betaalbaarder zijn.

 

Dit zeer zeldzame kristal is voor het eerst gevonden en men weet niet of er nog meer boven de aarde zullen komen. Dit zijn sleutelkristallen om interdimensionaal te reizen. Ze helpen je om vrijelijk heen en weer te reizen naar innerlijke werelden. Dit reizen kan via mediteren of dromen met dit kristal. Sirus Zielkwarts stimuleer het 3e oog en de hogere chakra’s, ook de kosmische. Het helpt je helder te zien en informatie uit de hogere dimensies te ontvangen. Dit kristal zal herkenning zijn voor hen die hun oorsprong niet op deze aarde hebben. Het heelt op het emotionele vlak en verlicht trauma’s uit het verleden. Ook bevordert het creativiteit. Deze delicate kristallen zijn behalve hun verbinding met de hogere dimensies ook verbonden met de Elven wereld. Tot dit kristal zal je je geroepen voelen als het specifieke informatie voor jouw heeft.

ambercolombia

Ook kregen we bij hem nog een uitleg over zijn bijzondere Barnsteen en dat deze ook echt 60 miljoen jaar oud is. Barnsteen is ook zo’n steen waar heel veel mee gerommeld wordt. Soms verkoopt men gewoon hars of zelfs plastic. Een steen mag pas Barnsteen heten als hij minstens 40 miljoen jaar oud is. Copal is een hars die 100 tot maximaal 40.000 jaar oud is en ook deze steen wordt als Barnsteen verkocht, wat dus eigenlijk niet mag. Wat is het dus belangrijk dat je dit soort stenen bij betrouwbare mensen inkoopt.

De prachtige Colombiaanse Barnsteen, Amber genoemd in het Engels, die wij ingekocht hebben zijn ook nog met de hand gepolijst, hierdoor krijgen ze een prachtige glans die je bijna nooit bij Barnsteen ziet, ook bevatten ze allemaal insectjes. Deze Barnsteen komt uit de El Cerrejon Coal Mine uit La Guajira. De stenen worden op een diepte van 2 tot 3 meter gevonden, hoe dieper, hoe ouder de steen. Een van de kenmerken van deze Barnsteen is de unieke perzik achtige geur die vrij komt als je de steen verbrand. Deze Barnsteen is anders dan de Baltische die wij ook verkopen omdat de Colombiaanse is ontstaan uit hout was ondergedompeld in zout water. De bomen waren 60 miljoen jaar geleden zo’n 2 tot 3 keer groter dan dat ze nu zijn, dit weet men door de gevonden fossielen van het Cerrejon basin. Een hogere temperatuur van zo’n 10 graden Celcius had ook effect op de hoeveelheid hars die deze bomen produceerden. Er zijn enorme grote stukken Barnsteen in dit gebied gevonden, wat het bewijs is dat deze dus 60 miljoen jaar oud is, want zulke grote harsdruppels konden alleen maar van enorme bomen vallen en die waren er alleen maar zo lang geleden.

 

Van deze Barnsteen hebben we ook ruwe stukjes ingekocht die je samen met Shungit of de nog krachtigere Nobel Shungit in een kan water te leggen om dit water te drinken. Deze combinatie is enorm geneeskrachtig en werkt krachtig ontgiftend. Hieronder staan de beschrijvingen van deze stenen. Graag willen we nog wat extra uitleg over Shungit-water geven wat Judy Hall in haar Kristallengids 3 beschrijft:

Het unieke van Shungit is dat normaal gesproken mineralen op koolstofbasis ontstaan zijn uit organisch materiaal zoals oude bossen. Maar Shungit is zo oud en is al ontstaan voordat er organisch leven ontstond. Misschien heeft hij een rol gespeeld in het creëren van leven op aarde. Sommigen denken dat er een enorme meteoriet de aarde heeft geraakt en de krater heeft gevormd waarin het Onegameer later is gevormd. Mogelijk zwommen er micro-organismen in een soepachtige zee en vormde de zeebodem de Shungit-afzetting. Hoewel het meer sterk vervuild is, is het water at eruit stroomt gezuiverd door de Shungitlaag. Het water wordt al honderden jaren gebruikt als geneeskrachtige bron.

 

Shungit bevat vrijwel alle mineralen uit het periodiek systeem en heeft een enorme beschermende kracht dankzij zijn unieke ontstaan. De fulleren of holle buckyballen bevatten twintig tot vijfhonderd koolstofatomen. Hoewel fullerenen met hun uitstekende geothermische en elektromagnetische geleiders de nanotechnologie versterken, beschermen ze ook emissies van elektromagnetische frequenties. In 1996 kreeg een groep Engelse wetenschappers de Nobelprijs voor Scheikunde voor hun ontdekking van fullerenen en inmiddels wordt het volle potentieel van dit mineraal over de hele wereld door wetenschappers onderzocht. Draag de steen of leg hem op de bron van emissies van elektromagnetische frequentie (EFM) zoals computers en mobiele telefoons om hun schadelijke effect op gevoelige energiesystemen bij mensen tegen te gaan. Wel heel erg goed om je Shungit regelmatig af te spoelen zodat deze reinigt.

 

Op fysiek niveau transformeert Shungit water in een biologisch actieve, levensversterkende substantie, terwijl tegelijkertijd schadelijke micro-organismen en vervuilende stoffen worden verwijderd. Uit onderzoek is gebleken dat Shungit absorbeert wat de gezondheid in gevaar brengt, zoals pesticiden, vrije radicalen, bacteriën en virussen, of emissies van EMF, magnetrons en andere vibraties. De steen versterkt het fysieke welzijn en heeft een krachtig effect op het immuunsysteem. Hij herstelt de emotionele balans en zet stress om in een krachtige energetische oplading. Water dat met Shungit is bezield, wordt twee of drie keer per dag gedronken om vrije radicalen en vervuilende stoffen uit te scheiden en ter voorkoming of vermindering van de symptomen van verkoudheid en andere ziekten. Zelfs wetenschappelijk onderzoek suggereert dat dit traditionele wondermiddel steun beidt aan de cellulaire stofwisseling, neurotransmitters het immuunsysteem, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, de enzymproductie verhoogt en pijn verlicht. Het is een ontgifter, antioxidant, antihistamine, antibacterieel middel en ontstekingsremmer.

Leg een Shungit minstens 48 uur in water om de steen therapeutisch te activeren. Omdat de steen negatieve energie absorbeert moet je hem regelmatig reinigen en in de zon opladen.

 

Barnsteen (Amber)

 

Eigenlijk is dit geen kristal, maar miljoenenjaren oude gestolde en gefossiliseerde boomhars. Deze steen die heel licht van gewicht is haalt hele oude kennis en wijsheid in je naar boven. Barnsteen heeft een krachtige verbinding met de aarde en is een aardende steen voor hogere energieën. De steen is een krachtige genezer en reiniger, ook voor de chakra’s. Hij absorbeert negatieve energie en transformeert deze tot iets positiefs. Hij zet het lichaam aan tot zelfgenezing. Als je het gevoel hebt vast te zitten en je door angsten of fobieën verkrampt voelt, dan leert deze steen je vanuit liefde te leven en deze ook te ontvangen. Hij leert je oude emoties los te laten. Amber is een krachtige beschermer die je lagere zelf met je hogere verbindt. Hij brengt je warmte en stabiliteit in je leven en bevordert creatieve zelfexpressie. Hij zorgt voor evenwicht en geduld en moedigt het nemen van beslissingen aan en ondersteunt het geheugen. Emotioneel moedigt amber een vreedzame houding aan en geeft je een gevoel van vertrouwen. De steen doordrenkt het lichaam met vitaliteit en heeft de kracht om ongemakken uit het lichaam te verwijderen. Hij bezit het vermogen om pijn en negativiteit te absorberen en is goed voor de keel, de maag, milt, nieren, blaas, lever, galblaas. Hij vermindert gewrichtsproblemen en versterkt de slijmvliezen. Als je de steen als elixer inneemt werkt hij heel krachtig bij heel veel kwalen. Hij werkt ook als een natuurlijk antibioticum.

 

Shungit of de nog krachtigere Zilver of Nobel shungit

Dit is een unieke steensoort uit het Noordwesten van Rusland, in Karelië aan de Zhunga rivier. En is minstens 2 miljard jaar oud. Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Het is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. De steen wordt ook wel “De Steen van Leven” genoemd. Het bijzondere bij Shungit is dat de koolstof moleculen waaruit hij bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvorm wordt “fullerenes” genoemd. Wetenschappelijk is er zeer veel interesse in deze fullerenes op het gebied van de weerstand van het lichaam tot de behandeling van kanker. Er wordt gespeculeerd dat fullerenes een relatie heeft met de oorsprong van leven. Er zijn astronomen die denken dat buckyballs(fullerenes) van buitenaardse oorsprong zaden bevatten die leven op aarde brachten. Fullerenes wat in je lichaam komt, door bv Shungit water te drinken, gedraagt zich als de meest krachtige en langwerkende antioxidant op het gebied van vrije radicalen. Veel doctoren hebben goeie hoop bij fullerenes. Onderzoek van Shungit heeft aangetoond dat direct contact met de steen op het lichaam resulteert in pijnverlichting en verlichting bij ernstige ziekten, vooral die van het spierskelet systeem en bij huidaandoeningen. Als je het water drinkt waar hij in heeft gelegen, zou dit helpen bij eczeem, psoriasis, wondgenezing en de huid versterken en te verjongen. Ook hebben Russische wetenschapers die de steen hebben onderzocht gemerkt dat door het water van de steen te drinken het helpt bij het herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling. Huidproblemen herstellen sneller door de plekken te deppen met Shungit water. Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is. Zeer zuiverend en een krachtige beschermer bij geopatische belasting. Het vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie. Ook brengt de steen verlichting bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Gebruik het niet in de laatste fase van de zwangerschap en als je homeopathische medicijnen inneemt. De steen absorbeert negatieve energie die het omzet in positieve. Shungit werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën. Shungit bereid de atomen en moleculen van het lichaam voor om hoog spiritueel licht te kunnen ontvangen. Je lichtlichaam kan zich nl niet volledig ontwikkelen als het niet samensmelt met het fysieke lichaam. Bij de meeste mensen gaat dit nog niet door teveel aan negativiteit die zich in het lichaam bevindt. Shungit kan hierbij helpen. Je kunt de steen op een zieke plek dragen, of ermee mediteren. Shungit zorgt er ook voor dat je beter aardt. Dit is een steen van de “waarheid”. Als je de steen draagt en je spreekt niet de waarheid, dan zal je je daar ongemakkelijk over voelen, dit komt omdat Shungit negativiteit verwijdert en veel spiritueel licht brengt. De steen helpt dus ook bij negatieve patronen, slachtofferschap en sabotage van het zelf. Emotioneel helpt het bij diepe angsten, schuldgevoel en schaamte. Het hoogste doel van Shungit op aarde is dat wij op aarde menselijke wezens van licht worden.

 

noble shungit

noble shungit

 

Menu