Inkoopreis Tucson, Arizona deel 2

Algemeen

Op een groot honkbalveld vol trailers en tenten hebben we weer prachtige hand-gepolijste Malachieten ingekocht, sommige samen met Chrysocolla, deze man uit Afrika heeft echt stenen met de mooiste glans erop en ook de patronen van de stenen zijn schitterend. Malachiet is vaak een beetje dof, maar deze glanzen je tegemoet.

 

Waar we ook veel prachtige plakken van hebben is van Fluoriet, van heel groot tot klein, echt zo mooi om in huis neer te zetten. Een aantal daarvan zijn wat Judy Hall Kaligrafie stenen noemt, heel apart, en sommige zijn half gewoon Fluoriet samen met Kaligrafie.

 

Uit Australië hebben we weer van de bijzondere geel/groene Prehniet die hier voorkomt plakjes en geslepen puntjes en een paar bolletjes gekocht en hele mooie cabuchons. Ook hebben we uit dit land ruwe Boulder Opalen en ook cabuchons en mooie ruwe stukken Chrysopraas.

 

Even een opsomming van een aantal stenen, we hebben een paar heel speciale ‘Clamshell Ulexieten’ echt iets voor de liefhebber, deze steen hadden wij nog nooit gezien. Ruwe stukjes Molybdeniet, ruwe Sneeuwvlok Obsidianen, ruwe Zwarte Granaten. Uit India weer prachtige Cavansiet trommelstenen en weer de zeer speciale en zeldzame Karur Beta Amethistjes.  

 

Karur Beta Amethist

Deze bijzondere amethisten kunnen citrien bevatten en elestiaal zijn. Ze worden gevonden in Karur, dit is de plaats van de heilige koe in India. Ze hebben een andere energie dan de kristallen van Brazilië en Madagaskar. De vibratie van deze kristallen is zeer hoog en puur. Ze openen je kruinchakra voor het goddelijke, waarna de energie naar je hart stroomt en deze opent. Alle hogere chakra’s worden geopend waarna je je hogere zelf kunt omarmen. Als je met dit kristal mediteert voel je dat je aura in grote toeneemt en lichter wordt, omdat het kristal negativiteit doet verdwijnen. Dit kristal assisteert je op je pad naar Ascensie.

groene maansteen

groene/perzik maansteen

 

Ook hebben we uit India in zeepvorm geslepen zeldzame Maansteen gevonden, dit is een combinatie van Groen met Perzikmaansteen. Zo’n mooie zachte liefdevolle energie.

 

Uit China en Mongolië hebben we unieke stenen kunnen inkopen. De zeldzame en o zo prachtige Sideriet met Chalcopyriet, hele mooie kleine stukjes.

 

Sideriet met Chalcopyriet

Sideriet met Chalcopyriet is een zeldzame kostbare steen uit China, die zeer aardend is. Het component Sideriet zorgt voor het uitlijnen van alle lichamen, zowel het fysiek als de etherische. Tevens alle chakra’s en meridianen worden door deze steen op één lijn gebracht. Door de steen alleen al in je aura te houden gebeurt dit automatisch. Sideriet helpt je assertief te zijn bij mensen die proberen je leven te overheersen. Krachtige steen die je helpt het werk te gaan doen waar je hart of talent ligt. De steen laat het positieve in je naar boven komen en helpt je om krachtig in het leven te staan. Sideriet is verbonden met het Meestergetal 44. Behulpzaam bij de opname van Calcium, Magnesium en IJzer. Ondersteunend bij osteoporose en bloedarmoede. Het prachtige goud komt van Chalcopyriet.

Deze pyrietsoort is een krachtige energiegeleider, hij haalt je door ‘de vuren van waarheid’, hij matigt je ziel en helpt om spirituele kennis op te nemen. Deze steen helpt je om de toestand van ‘niet- geest’ te bereiken, die nodig is voor diepe meditatie. Hij verbindt je met oude beschavingen en helpt de oorzaak van problemen of ziekten in het huidige leven vast te stellen. Chalcopyriet laat je zien dat voorspoed een geestestoestand is en hij helpt je overvloed in je leven aan te trekken. Op het geestelijke vlak bevordert hij nauwkeurige waarneming en logisch denken door je te leren naar je innerlijke stem te luisteren. Deze aardende steen stabiliseert op fysiek niveau celenergie terwijl hogere frequenties worden geïntegreerd. Hij is effectief voor het versterken van het effect van acupunctuur, of acupressuur, want hij lost energieblokkades op en versterkt de beweging van Qi om het lichaam. Maak een raster om je bank, stoel of bed voor maximale opname van energieën. Hij geeft ook steun bij tai Chi. In de omgeving zou deze steen verloren voorwerpen lokaliseren; de steen zelf verdwijnt en komt door andere werkelijkheden weer tevoorschijn. Chalcopyriet is weldadig voor cellulair geheugen, energieblokkades, haargroei, RNA/DNA en de uitscheidingsorganen en bestrijdt hersenstoornissen, tumoren, infectieziekten, artritis, bronchitis, ontstekingen en koorts.

 

Weer een aantal Sirius Zielkwartskwartsen en ook een nieuwe variant hiervan waar Robert Simmons heel lovend over schrijft, de donkergroene variant die vol met Hedenbergiet zit en dus geen amethist bevat.

siriuszielkwarts hedenbergiet donkergroen

siriuszielkwarts hedenbergiet donkergroen

Siriuszielkwarts met Hedenbergiet in kwarts uit Mongolië

Dit kristal is extreem zeldzaam en is een krachtig spiritueel medicijn. Het hedenbergiet in het kwartskristal heeft een olijfkleurige groene kleur. Dit is een kristal van overgang en transformatie, die je van een ene staat naar een andere kan helpen gaan. Het smelt alle extremiteiten die er in je leven plaatsvinden tot een synthese waardoor je je verder kunt ontwikkelen. Het is ook een sleutelkristal om interdimensionaal te reizen, ook naar je innerlijke werelden. Binnen de driedimensionale piramides van dit kristal bevinden zich punten van licht die volledig gevormde recordkeepers zijn. Het zijn generatoren die zich gedragen als communicatiecentra. In deze tijd verbinden we de lagere met de hogere chakra’s en het Hedenbergiet in dit kristal is een soort sleutel die je helpt om totaal vanuit je hartchakra gaan leven. Hij helpt alle trauma’s uit je hartchakra te verwijderen. Als een soort dubbele helix DNA spiraal draait hij alles naar boven dat diep in je hart verstopt lag. Liefde voor jezelf en al wat is. De steen beschermd ook zeer krachtig je aura en zorgt ervoor dat je je compleet veilig voelt als je met de genezing van je hartchakra begint. Zeer krachtige hulpmiddel tijdens meditaties en heel krachtig om mee te helen. De steen maakt je telepathisch. Dit prachtige kristal is tevens een scepter. Bij een scepter is het kristal puntvormig, waarbij de punt zich verdunt tot een dun staafje. Het kristal groeit in een cluster op dit staafje en verdikt en verbreedt zich als het ware na verloop van tijd. In feite kun je een scepterkristal zien als een dubbeleinder waar aan één zijde de punt is doorgegroeid tot ‘staaf’. Dit heel unieke kristal helpt je je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar je andere delen van je eigen zelf. Hij verbindt je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind. En helpt je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. De hoge lichtfrequentie wordt middels het staafje gechanneld in je systeem, waarbij het diepgaande transformaties brengt om het hoger licht uiteindelijk volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en elk chakra. Het kristal ondersteunt kracht je immuunsysteem. Dit delicate kristal zal een herkenning zijn voor hen die hun oorsprong niet op deze aarde hebben. Buiten hun verbinding met de hogere dimensies zijn ze ook verbonden met de Deva wereld. Dit kristal zal je roepen als het specifieke informatie voor jou heeft. Dit is een prachtig Nieuwetijdskristal met een vibratie die uniek is en je diep zal raken als hij bij jou hoort.

 

roze engelenvleugelcalsiet

roze engelenvleugelcalsiet

Ook een nieuwe vondst uit het hart van Mongolië, de zeer zeldzame prachtige Roze Engelenvleugel Calsieten, wat een prachtige kleur en wat een liefde stralen deze stenen uit. Het is net als Anhydriet, die een blauwe Engelenvleugel is, maar dan nu een roze Engelenvleugel. Dit zijn wel heel bijzondere kristallen met een zeer hoge vibratie. Wat een prachtige vondst.

 

Roze Engelenvleugel Calsiet uit Mongolië

Dit is een nieuw gevonden, zeer zeldzame vorm van roze Calsiet in kristalvorm, gevonden in het hart van Mongolië. Het is één van de krachtigste “zachte” energiestenen van de Calsiet familie. De vorm is als een Engelenvleugel en dit prachtige kristal wat kort geleden ontdekt is straalt de energie van pure Liefde uit. De vorm is een prachtige uiting van de verbondenheid van dit kristal met de Engelenwerelden. De steen geeft heel veel troost aan de menselijke Engelen onder ons die de liefde van hun thuiswereld missen en deze zo graag op aarde willen uitstralen. Dit unieke kristal is verbonden met de roze galactische straal en brengt hiermee de liefdevolle, vrouwelijk zachtheid van de lichtmeesters als Isis, Maria en Quan Yin naar je toe. Ze verbindt je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Ook heelt het kristal oude wonden van het innerlijke kind. De kracht van dit kristal is miraculeus, het werkt door het hart, hogere hartchakra en het “inner heart”. De steen helpt je om in synchroniteit te leven en zorgt ervoor dat visioenen of dromen die onmogelijk lijken uit te laten komen. Door alleen bij deze steen te zijn wordt je auraveld gevuld met plezier en Liefde in de allerkrachtigste vorm en zorgt het voor totale eenheid met Liefde en Al dat Is.

 

goudgele calsiet

goudgele calsiet

Ook hebben we uit China prachtige glasheldere groene Fluoriet clustertjes en prachtige goudgele Calsieten, met hun unieke vorm ingekocht.

 

naica seleniet

naica seleniet

Als laatste willen we nog met heel veel plezier vertellen dat we uit het gebied Naica, waar de energie zo prachtig is door de Mega grote Naica Selenieten in the Cave of Giants, voor de liefhebbers nog een klein aantal unieke kristalletje hebben kunnen kopen; Naica Seleniet clustertjes die uit allemaal fijne kristallen bestaan en Helder Calsiet met Rookfantomen. Maar ook buiten de ‘normale’ Naica Seleniet punten een aantal zeer zeldzame glasheldere exemplaren, wat een krachtige, hoge enliefdevolle Engelenenergie stralen deze kristallen uit.

naica calsiet met rookfantomen

naica calsiet met rookfantomen

 

We hebben uit Naica nu dus weer veel in ons assortiment.

 

Dat was het voorlopig weer, maar er zal zeker meer volgen.

Menu