Moederdag

Joan

Wat is alles nu anders met Corona, we hebben al Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag en waarschijnlijk voor veel mensen, feestjes of bruiloften die allemaal niet zijn doorgegaan. Nu ook aanstaande zondag Moederdag. Velen van ons hebben hun moeder al lange tijd niet kunnen knuffelen. Ook ik, Joan, heb mijn moeder sinds Corona niet meer gezien. Mijn ouders wonen een uur rijden hier vandaan en om dan even in de tuin te gaan zwaaien, dat voelt ook niet echt. Mijn ouders zijn 80+ en mijn moeder heeft zwakke longen, dus dan ben je wel voorzichtig. Gelukkig hebben we telefoon en facetime wat ervoor zorgt dat je toch met elkaar in contact kunt zijn. Maar Moederdag dit jaar zal ook niet het even knuffelen en langs gaan voor veel mensen zijn. Maar een mooie bos bloemen sturen of een lief cadeautje kan natuurlijk altijd. 

Wij hebben ons best gedaan om mooie, lieve items op de webshop te zetten. Iedere Moeder is natuurlijk anders, de ene zal heel blij zijn met een mooi ruw kristal, we hebben een paar hele mooie Golden Healer Lemurian clusters uit Brazilië erop gezet, terwijl een andere Moeder een mooie bol van Fluoriet of Inner Light sfere, geslepen staande punt van Maria Magdalena Opaalkwarts, of geslepen hart van Mangano Calciet uit Pakistan prachtig vindt. Dit zijn maar een paar voorbeelden, we hebben genoeg keus op de webshop kristallen. 

Golden Healer Lemurian

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen of punt onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Deze kristallen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en de punt projecteert het als een laser. Via de ribbels kun je informatie uitlezen. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing, ze zijn verbonden met de Hators, die van Venus komen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Fluoriet

Fluorieten vinden we in alle kleuren, vaak meerdere kleuren in een kristal en vaak in lagen, dit symboliseert allerlei innerlijke groeiprocessen op meerdere lagen. De steen werkt harmoniserend en brengt je energie in balans.

Deze steen biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Fluoriet werkt met diverse lichtmeesters en galactische stralen samen, dit varieert per kristal en hangt met de kleur samen. Het transparante of witte brengt vooral hoger licht in je systeem. Het opent je bewustzijn. Het paarse werkt sterk openend op je hogere chakra’s, het blauwe brengt vooral diepe healing op je keel en schoudergebied en opent je kanalen naar lichtmeesters, gidsen en engelen, maar ook naar je hartverbinding. Het groene is vooral werkzaam op je hartgebied, het gele is zeer krachtig voor de zonnevlecht en kan helpen om oude angsten of onzekerheden aan te pakken en uit te lijnen met goddelijk vertrouwen. Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief bij straling, verwijdert negativiteit en stress. Het aardt en integreert spirituele energieën, lost vastgeroest gewoonten op, brengt onderdrukte gevoelens naar boven en vergroot het zelfvertrouwen. De steen is behulpzaam bij het studeren en werkt goed bij infecties, tanden, cellen, botten, als elixer zeer krachtig tegen virussen. Huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Verlicht bij artritis en reumatiek.

Inner Light Crystal Sfere

Inner Light Crystal Sferes uit Uruguy, zijn witte/heldere of Amethist-kwartsbollen soms met Chloriet en veelal met Agaat die een hoge vibratie hebben. Allen bevatten holtes met drusy kristalletjes erin. Ze worden Inner Light Crystal genoemd omdat ze een krachtig innerlijk licht bezitten en dit uitstralen in hun omgeving. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze hebben ook een hele hoge vibratie. Als je de bollen vasthoudt voel je hun energie als snelle pulsaties die toenemen en intenser worden naarmate je de bol langer vasthoudt. Ze activeren je kruin-, zielensterchakra en 3e oog en stimuleren visioenen en laten je achter de sluier zien. Ze verhogen je ontvankelijkheid voor de stralen van het Celestiale Vuur, het Hemelse Licht, dat op dit moment naar de aarde komt en ze helpen je om “Levend Licht” te worden. Iedere bol is een uniek wezen van eenzelfde familie van krachtig licht. Ze hebben heel veel kracht, maar werken alleen positief. Je kunt ze programmeren voor helingwerk. Ze wuiven beperkingen weg, openen je bewustzijn en maken interdimensionaal reizen mogelijk. Ze bezitten een krachtig innerlijk licht die ze naar je spiegelen, waardoor ze je helpen je om je eigen prachtige licht te zien, het goddelijke wezen dat je bent weer te herkennen en je licht op aarde uit te stralen.

Maria Magdalena Opaalkwarts

Deze zeldzame natuurlijke roze Opaalkwarts uit Brazilië is verbonden met de Engelensferen en de Roze Straal. Deze is verbonden met de lijn van de Godinnen zoals Maria Magdalena, Isis en Quan Yin. Zij werken door deze kristallen heen en verbinden je weer met je eigen goddelijke vrouwelijke energie. De regenbogen en de zwemen erin verbinden je met het Kosmische witte Licht dat alle kleuren bevat en daarom bevatten deze kristallen een heel bijzondere lichttrilling van het hele kleurenspectrum. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde en zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Dit is een kristal van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede die het hart en het hartchakra heelt, zuivert en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Het helpt je liefde aantrekken. Mediteer ermee of leg hem in je bed. Maria Magdalena Opaalkwarts heeft een hoge liefdevolle vibratie en is emotioneel een zeer goede genezer. Het bevrijdt onderdrukte emoties en verzacht bij pijn en verlies. 

Mangano Calciet

Mangano Calciet is verbonden met de zachtroze galactische straal en brengt hiermee veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. De steen is verbonden met Engelen en lichtmeesters als Isis, Maria en Quan Yin. Ze verbind je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Ze heelt ook oude wonden van het innerlijke kind en eenzaamheid tot heimwee naar thuis. Hele goede steen voor het hart, ze brengt je in een toestand van dankbaarheid en evenwicht, hierdoor kun je met je eigen hart je op vrijwel alles of iedereen afstemmen, dus ook heel goed voor het helen op afstand. De energie van de steen versterkt en stabiliseert het hartgebied en vergroot je empathisch vermogen. Mangano Calciet is uitstekend voor ruimtes waarin mensen sterke emotionele beroering of trauma’s kunnen ervaren, zoals praktijkruimtes, spreekkamers of ziekenhuizen. Ze helpt je om emoties te uiten, terwijl het hart daarbij steun en opbeuring ervaart, ook heel goed voor mensen die zich moeilijk met hun emoties kunnen verbinden of die geneigd zijn die te verstoppen achter een masker of cynisme. Goed bij nachtmerries en ADHD, ook weldadig voor maag en darmen. Ook helpt het bij het herstel van lichaamsweefsel na verwonding of operatie en bij het opnemen van mineralen, met name calcium. Steen van gezondheid en heelheid. Kinderen zijn dol op deze steen, in hun slaapkamer straalt het kalmerende en liefdevolle energie uit.   

Maar waar bijna alle vrouwen heel blij van worden, en dus zeker ook onze moeders, is een mooi sieraad. Gelukkig hadden we er aardig wat van op voorraad, want ik ben al een tijdje niet meer op inkoop naar Engeland geweest. Ook de werkplaats in India, waar ze allemaal met de hand gemaakt worden is op dit moment door Corona gesloten. 

We hebben een grote keus in prachtige cabochon of facet geslepen stenen, gezet in sterling zilver, als hanger, oorbellen en soms ook een armband op de webshop sieraden staan.

Merliniet is een prachtige steen met hele mooie patronen erin, het lijken wel Japanse schilderijtjes. Deze zijn van topkwaliteit Merliniet geslepen in cabuchon, die in Turkije gevonden worden. De stenen hebben iets magisch en zijn verbonden met de energie van Merlijn en Avalon. We hebben ook een paar Gouden Merliniet hangers op de site staan.

Merliniet

Deze steen zorgt voor magie en geluk in je leven. Deze dendritische steen bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs. Hij geeft toegang tot multidimensies en is nuttig gezelschap op reizen tussen de werelden. Merliniet ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij biedt blikken in het verleden of de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Het is een combinatie van Kwarts en Psilomelaan, die glanzend kan zijn en gloeiende vlammen kan bevatten. Hij is afgestemd op de elementen aarde, lucht en water. Hij is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid en van de elementen en de werelden. Dit is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het is de volmaakte steen om het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar te brengen. Hij vermengt spirituele en aardse vibraties en aardt ze in het lichaam of de omgeving. Hij her-programmeert ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdrukken en zorgt voor diepgaande verandering. Hij helpt negatieve ervaringen te verwerken en zet ze om in positieve lessen. Merliniet is zeer effectief voor karmische genezing en helpt overtuigingen en geloften die blokkades vormen te her-kaderen. In fysiek opzicht bevordert Merliniet de circulatie van energie en zuurstof om het lichaam. Zijn dendritische slierten resoneren met zenuwvezels en versterken de energiestroom langs de ruggengraat en door de hersenen. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties. Ook goed voor de ademhaling, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, darmen en het hart.

Voor een moeder die van Labradoriet houdt, hebben we supermooie exemplaren met de zeer gewaardeerde blauwe kleur erin. Hiervan hebben we hangers, oorhangers en armbanden. Deze steen is bekend om zijn krachtige bescherming.

Labradoriet

Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en die een krachtveld door de aura heen creëert en deze beschermt en sterkt. Hij helpt projecties van anderen af te buigen en zorgt dat anderen jouw energie niet kunnen aftappen. Hij helpt je bewust te worden van oude denkpatronen, helpt deze verwijderen en energielekkages voorkomen. Het is een steen van magie die ons in contact brengt met ons innerlijke zelf en de hogere gidsen. Hij helpt een resonantie tot stand brengen tussen onze wereldse en spirituele kanten, waardoor onze totale energie in harmonie kan werken met ons hoogste doel. Wanneer we hiermee synchroon lopen, zal ons levensdoel zich voor onze ogen ontvouwen. Labradoriet vergroot onze mentale en intuïtieve vermogens zoals helderziendheid, telepathie, astraal reizen, aurareadings, toegang tot vorige levens, communicatie met hogere gidsen en stelt je in staat om steeds meer synchroniciteiten in je leven waar te nemen. Het is een interdimensionale steen die je helpt om bewust door de sluier heen te kijken. Ook helpt hij je om meer over jezelf te ontdekken. Voor sjamanen en magiërs is het een beschermsteen die hen helpt om op een veilige manier tussen werelden te vertoeven. Labradoriet helpt angsten en onzekerheden te overwinnen en vergroot het vertrouwen in het universum. Het is een goede steen als je door veranderingen heen gaat. Hij geeft kracht, volharding en eenheid die je helpt door de geestelijke werelden heen te bewegen terwijl je je energieën zuivert in het licht. Door zijn kleurschakeringen is hij goed op verschillende chakra’s te gebruiken. Fysiek kan Labradoriet helpen om onbewuste en onderbewuste patronen en overtuigingen die je emotioneel onstabiel maken naar boven te halen, hij maakt je bewust van wat er aan iets ten grondslag ligt, waardoor je bewust kan worden waar een ziekte vandaan komt. Labradoriet zoekt blokkades en brengt weer balans. Helpt bij hyperventilatie en helpt organen ter hoogte van de zonnevlecht zoals nieren, gal, pancreas, lever, milt en darmen te reinigen. Helpt hormonen in balans te brengen. Ondersteunt bij emotionele blokkades, slaapproblemen, bij reumatiek en jicht. Ook helpt hij elektromagnetische straling te reduceren.

Een steen die ook in de juweliers sector heel erg gewaardeerd wordt is Tanzaniet, deze steen uit Tanzania met zijn unieke lavendelblauwe kleur heeft een zeer hoge vibratie.

Tanzaniet

Tanzaniet is een lavendelblauw steen uit de Zoïsiet familie met een zeer hoge vibratie. De steen is verbonden met het rijk der Engelen, opgestegen Meesters en spirituele gidsen. Hij haalt informatie uit de Akasha-kronieken en vergemakkelijkt innerlijke reizen. Dit is een echte nieuwe tijdssteen die een heel hoge trilling bezit en brengt hiermee vele nieuwe verbindingen en energieën van je hogere zelf uit de hogere dimensies naar hier. Dit omdat hij ook verbonden is met de etherische chakra’s die helpen met boodschappen, beelden en informatie van hogere vibrationele bronnen. Hij is een zeer waardevolle spirituele steen omdat hij als geen ander zo effectief de energie van hoofd en hart kan integreren, de verbinding van deze vindt plaats bij het keelchakra. Dit helpt je om veel gemakkelijker de waarheid van het hart te spreken en te communiceren over de inzichten uit de hogere dimensies. Als je dit niet doet maakt de steen je daar bewust van. Hij stimuleert daarnaast het keel- en het kruinchakra en eventueel aanwezige mediamieke talenten. Dit kristal maakt een verbinding van het basischakra naar de hogere chakra’s en brengt zo de hogere geest in het fysieke lichaam. Alleen al door naar dit prachtige kristal te kijken helpt hij je spiritueel te ontwaken. Wil je op een dieper level met de steen werken, leg deze dan op je, heel krachtig is Tanzaniet op je 3e oog. Er zijn weinig kristallen die sterk op de achterzijde van het lichaam werken, maar Tanzaniet geeft daar energie. Het geeft veel ruimte en zuivering aan het achterhoofd, de nek en de schouders. Hier heelt het oude, soms karmische stukjes die je niet langer dienen. De steen zet je vol liefde in je eigen kracht, maakt je barmhartig, zorgeloos en liefdevol en balanceert yin en yang, links en rechts, tevens is het een goede meditatiesteen, die rust geeft. Ook geeft hij rust bij overactief denken, is goed bij een overactieve schildklier en uitgeputte bijnieren. Tanzaniet is een echt ascensiekristal.

De olijfgroene Serafiniet, de Engelensteen uit Siberië, Rusland wordt ook heel erg gewaardeerd. Je ziet in de hangers de mooie patronen die wel op Engelen veren lijken.

Serafiniet

Deze olijfgroene steen is verbonden met de energie van de Serafijnen, dit is een hogere engelenorde. Serafiniet is een spirituele naam voor een mineraal dat Clinochloor heet. Het kristal wordt Serafiniet genoemd vanwege de witte strepen die vaak de vorm hebben van engelachtige witte veren, engelenvleugels. Het is een zeer belangrijk en geneeskrachtige steen van deze tijd. Het activeert engelencontact met de hoogste gebieden van genezing. De steen reinigt de twee grote kanalen waardoor energie langs de ruggengraat omhooggaat, zodat het hartchakra stabiel wordt. Daarna wordt afstemming met en opening van het kruinchakra mogelijk. De steen helpt in hartkwesties, laat voelen wat goed is en helpt je in volmaakte harmonie met je ware verlangens van je ziel te komen. De steen helpt los te komen van het denken en helpt negatieve emoties te verdrijven. Fysiek zorgt het voor genezing op alle niveaus van het lichaam, het zuivert het bloed, ontspant het bovenste gedeelte van de borst, zodat de longen beter werken en er meer zuurstof in het bloed komt. De steen verbeterd de fysieke conditie. Ook goed bij verkoudheid en helpt gewichtsverlies te bevorderen.

Voor moeders die van iets unieks houden hebben we uit Uruguay hele speciale Amethist stalactiet hangers. Deze hangers zijn allemaal anders. Ze worden gezaagd uit een Amethist Stalactiet en hebben een kern met andere kleuren erin. Dit zijn echt plaatjes om te zien. Ze zijn dan gezet in klauwtjes van sterling zilver.

Amethist

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

We hebben nu ook twee unieke, zeldzame Lemurian Aquatine Calciet hangers, ze hebben de azuurblauwe kleur van een tropische zee. Deze hangers zijn facet geslepen en zijn energetisch verbonden met de energie van Lemurië en van walvissen en dolfijnen. Deze unieke stenen zijn in Argentinië gevonden.

Lemurian Aquatine Calciet 

Deze bijzondere calciet uit een afgelegen gebied in Argentinië heeft deze naam gekregen vanwege zijn spirituele kwaliteiten en zijn verbinding met het element “water” en de met water georiënteerde Lemurische beschaving. Lemurië was een koninkrijk van het waterelement verbonden met intuïtie, dromen, gevoelens en visionair bewustzijn. Deze calciet voedt het emotionele lichaam en werkt heel krachtig tegen stress, angsten, zorgen en angst voor de toekomst. Hij verzacht en voedt het etherische lichaam en helpt bij de telepathische communicatie vanuit je hart met dolfijnen en walvissen waarvan gezegd wordt dat het geïncarneerde Lemurianen zijn. Dolfijnen zullen eerder naar je toe komen met hulp van deze steen als je in hun leefgebied bent. Lemurian Aquatine Calciet resoneert met het hart-, keel-,, derde oog- en kruinchakra en de chakra’s hierboven. Het zorgt voor een toename van het bewustzijn en gevoeligheid en helpt je contact te maken met je Gidsen en Beschermengelen. Deze kalmerende steen brengt je in het gebied net voor je in slaap valt, waar we beelden kunnen zien en boodschappen ontvangen, het gebied van bewuste dromen zonder in slaap te vallen, hier kun je ook teruggaan naar vorige levens.

Voor moeders die van de kleur turquoise houden hebben we echte Turkoois sieraden, dus niet de gekleurde Howliet die je tegenwoordig bijna overal ziet. We hebben mooie hangers en oorhangers ervan. 

Turkoois

Deze steen van de indianen draagt heel veel oude wijsheden met zich mee. Het is een zeer efficiënte genezer, hij biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Deze beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis al als talisman gebruikt. Turkoois bevordert spirituele afstemming en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Op het derde oog geplaatst versterkt hij de intuïtie en meditatie. Op het keelchakra heft hij oude geloften en verboden op. Turkoois is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Hij schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt hij de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht. Hij is heel goed bij regressie, omdat hij herinneringen, emoties en verdriet van vroeger terug haalt en je de kracht geeft ze op een rustige manier te verwerken. Hij heft een martelaarshouding of zelfsabotage op en bevordert creatieve expressie. Emotioneel stabiliseert turkoois stemmingswisselingen en stimuleert het romantische liefde. Fysiek werkt hij goed bij uitputting, depressie of paniekaanvallen. Hij verbetert het immuunsysteem, herstelt weefsels, ondersteunt de opname van voedingsstoffen, is goed tegen vervuiling en virusinfecties en geneest het hele lichaam, vooral de ogen. Het kristal neutraliseert overmatige verzuring en is heilzaam in geval van jicht en reumatiek. Hij remt ontstekingen, ontgift en verlicht krampen en pijn. 

Als je het heel moeilijk vindt om te kiezen, dat je niet echt weet wat je moeder mooi vindt, dan is een Regenboog Maansteen altijd goed. Maansteen is verbonden met de energie van de Maan en iedere vrouw voelt of merkt deze krachtig in haar systeem. De witte steen met mooie blauwe gloed vindt eigenlijk iedere vrouw mooi en doet iets voor haar. Ook hier hebben we prachtige sieraden van.

Regenboogmaansteen

Regenboogmaansteen wordt ook weleens blauwe maansteen genoemd, als de iriserende kleur voornamelijk blauw is. Deze prachtige stenen stralen grote vitaliteit, levenskracht en uitbundige vreugde uit. Ze fungeren als een prisma dat energie door je aura verspreidt. Ze helpen ons om in onze kracht te blijven en door transformaties heen te gaan. Ze helpen ook om de heldere zintuigen en het denken te reinigen en geven innerlijke vrede en harmonie. Regenboogmaansteen beschermt je aura tegen negativiteit, vooral een goede geestelijke beschermer. De steen activeert al je chakra’s en stemt deze op elkaar af, tevens zorgt deze dat je goed geaard blijft. Maansteen is sterk verbonden met de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Het wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit, verdriet en stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend. Goed bij spijsverteringsproblemen, voor de vrouwelijke voortplantingscyclus en werkt verlichtend bij menstruatieklachten en spanning. De steen neutraliseert vergiften, stopt vochtophoping en vertraagt de degeneratie van huid, haar, ogen en vlezige organen zoals de lever en alvleesklier. Erg nuttig bij PMS, conceptie, zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Helpt vrouwen die zwanger zijn of willen worden.

Ik kan bijna niet stoppen met allerlei mooie voorbeelden op te noemen, want er is zoveel en ook vind ik het bijna erg voor de stenen die ik niet genoemd heb haha. Zou ze allemaal wel in het zonnetjes willen zetten. Het beste is om gewoon even alles langs te gaan en aan je moeder te denken, dan voel je vanzelf welke echt bij haar past, dat is zo leuk om te ervaren, maar het werkt echt zo. 

Als laatste, omdat het toch om liefde gaat, dat we van de ander houden, wil ik nog twee steensoorten opnoemen, als eerste hangertjes die we gemaakt hebben van plakjes van hele krachtige, liefdevolle, Roze Toermalijn uit Rusland. De steen is eigenlijk een Elbaiet uit de Chyta regio, Malhau Mounts, Rusland, maar de kleur is helemaal roze. De hanger is voorzien van een zilveren oogje.

Elbaïet (veelkleurig toermalijn)

Deze steen maakt lichaam, ziel en geest tot een geheel. Het is een uitstekende steen voor de beeldvorming en voor dromen en hij inspireert je tot creativiteit en fantasie. Deze toermalijnsoort verschaft je een poort naar het innerlijke zelf en de hogere spirituele gebieden. Het roze toermalijn in de steen zorgt dat je liefde in de materiële en spirituele wereld aantrekt. Hij leert je dat het veilig is om lief te hebben en leert je dat je eerst van jezelf moet houden voordat je kunt verwachten dat anderen van je houden. Deze steen bevordert het delen van lichamelijk genot, verdrijft emotionele pijn en oude destructieve gevoelens door het hartchakra te reinigen. Roze toermalijn geeft vrede en ontspanning en verbind je met wijsheid en mededogen en maakt je ontvankelijk voor genezende energieën. De groene toermalijn erin is een uitstekende genezer en is behulpzaam bij het visualiseren. Hij opent het hartchakra en zorgt voor evenwicht en bevordert openheid en geduld door angsten te verjagen en negatieve energie om te zetten in positieve. Hij verjongt en leert je oplossingen zien. Hij overwint problemen met vaderfiguren en zorgt voor een goede slaap en gemoedsrust. Het purperen deel zorgt voor een liefdevol bewustzijn en verbindt het basis- en hartchakra, versterkt liefdevolle idealen en stimuleert creativiteit en intuïtie. Deze toermalijnsoort deblokkeert het derde oogchakra, stimuleert de pijnappelklier en verjaagt illusies. Hij helpt bij genezing van vorige levens, omdat hij je meeneemt naar de kern van het probleem en dat oplost. Dit kristal is goed bij depressies en verdrijft dwangmatige gedachten, verlicht bij Alzheimer, epilepsie en ME. Goed voor hart, longen, endocriene stelsel en de huid. Versterkt het immuunsysteem, ontgift en helpt bij constipatie en diarree. Ook goed voor hyperactieve kinderen.

Als tweede steen, de roze Beril, Morganiet genoemd, dit is ook zo’n steen met een hoge vibratie, een kristal van onvoorwaardelijke liefde. Deze kristallen zijn krachtig verbonden met het hartchakra, de Elohim Engelen, maar ook met het Regenbooglicht. Morganiet is verbonden met de Roze Straal, de helende, vrouwelijke energie verbonden met Quan Yin, Isis en Maria. De sieraden van Morganiet uit Brazilië zijn facet geslepen.

Morganiet

Dit is een roze variant van beril, de moeder der edelstenen, dit kristal is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en heeft een sterke verbinding met het hartchakra, dat het reinigt en activeert. De bijzonder krachtige en liefdevolle energie van dit kristal is sterk verbonden met de Elohim Engelen, maar ook met het regenbooglicht. Het brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol. Morganiet draagt een transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, waardoor dit kristal healing door je hele wezen brengt, tot in de aarde. Het helpt je om direct alles los te laten in vrede en acceptatie. Dit gebeurt onder leiding van het licht van de vele Engelen die met dit kristal verbonden zijn. Omdat de steen liefde aantrekt en liefde binnen een relatie handhaaft is het zeer geschikt voor hen die zich afgewezen en onbemind voelen. Als je Morganiet op het hartchakra legt, kan er een diepgaande genezing ontstaan waardoor je kwetsende ervaringen uit het verleden kunt loslaten. De steen is verbonden met de roze straal, de helende vrouwelijke energie die weer verbonden is met Quan Yin, Isis en Maria. De energie van Quan Yin vult ons met universele liefde, genezing en geduld en maakt ons bewust van de zinloosheid van materialisme en het belang van onze spiritualiteit. Morganiet stimuleert een eenvoudige, kinderlijke kijk op de wereld.

Maar voor wie het echt niet weet, hebben we ook cadeaubonnen op de webshop staan. Natuurlijk is iedereen ook van harte welkom in de winkel om persoonlijk een cadeau uit te zoeken. In de winkel is de keus gigantisch, ook hebben we daar nog veel meer sieraden. Wij zijn deze week op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Het weer wordt mooi, dus iedereen die langs komt kan even heerlijk buiten op ons nieuwe terras of in het prieel zitten, of op een ander plekje even buiten, mocht de energie van alle kristallen in de winkel of het Pakhuis even te veel wordt haha. Kristallen stralen veel energie, licht en liefde uit en zoveel bij elkaar kan voor sommigen even te veel worden, maar gelukkig hebben we ruimte genoeg om dan even een frisse neus te halen. We horen van veel klanten die ons de afgelopen tijd bezocht hebben hoe fijn ze het vinden om even in een andere energie te vertoeven, even een andere wereld binnen te stappen. Iedereen is dus van harte welkom om ons te bezoeken. De dagen dat we open zijn staan ook altijd op de site bij het paarse balkje, ‘openingstijden winkel’ bovenaan.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

8, 9 en 10 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag) 

16 en 17 mei (zaterdag en Zondag)

22, 23 en 24 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag) 

30, 31 mei en 1 juni (zaterdag en 1e en 2e Pinksterdag)

Menu