Regenboogmayaniet Cactuskwarts

Algemeen

Zoals beloofd de extra blog over deze fantastische steen.

Toen de kristallengids 3 van Judy Hall uitkwam en wij lazen over een steen die Regenboogmayaniet heet ging ons hart echt sneller kloppen, wat zouden we deze steen graag een keer in het echt zien en voelen, maar via het boekje kon je al ‘voelen’ hoe bijzonder dit kristal was en hoe graag we ook deze in Nederland zouden verspreiden. Maar helaas na vele pogingen om via email in contact te komen met de mijn eigenaren, het is een echtpaar die het uit de bergen in Washington halen. Ze zijn ook niet op de beurs in Amerika aanwezig. Maar toen kwam een klant van ons in de winkel en liet ons twee exemplaren die hij via internet gekocht had aan ons zien. En inderdaad de energie van de steen is uniek en fantastisch. Maar de prijs is zo ontzettend hoog dat de steen niet voor iedereen bereikbaar is. En dat is altijd heel jammer, vooral als het spiritueel zo’n fantastische steen is die je weer verder kan ondersteunen in je ontwikkeling. Maar zoals het vaak in de mineralenwereld gaat en waar de Kristalengelen voor zorgen is dat er dan een steen in een ander land of continent opduikt die een gelijkwaardige energie bezit. De kern van de energie is dan altijd gelijkwaardig, maar net iets anders, dit is altijd bijzonder om te voelen. De plek waar een steen gevonden wordt, de energie van het gebied is n.l. ook altijd van invloed op de energie van de steen. Deze die wij nu gevonden hebben komt uit Afrika, het is een zeer speciale vorm van Cactuskwarts met dezelfde intens goud/gele kleur en de iriserende vlakjes. Het mooie van deze soort is dat ze uit prachtige puntjes en clustertjes bestaan. Deze zijn gelukkig heel betaalbaar en dat is wat wij zo graag willen. Het is een Golden Healer soort van het hoogste niveau, op dit moment dus de Golden Healer met de hoogste trilling, dit ook omdat door de iriserende vlakjes de steen ook nog eens verbonden is met Regenboogwereld. Ook bezit de steen helende bioscalaire golven en is het ook een zeer krachtige reiniger die je bewustzijn vergroot en die je mee neemt in je diepste zelf om je innerlijke regenboogschatten te ontdekken. Onderaan volgt de beschrijving van de steen, maar dit is maar een kleine samenvatting van deze steen die zoveel meer is, maar dat kan iedereen zelf gaan ontdekken.

Graag willen we iets meer vertellen over de energie van de Regenboog:

Volgends een van de profetieën van de Indianen wordt gesproken over de komst van een regenboognatie. Zij geloven dat er in deze tijd van verdeeldheid en onbalans in de natuur, er mensen geboren worden of zullen ontwaken met een regenboogbewustzijn. Zij leven totaal uit hun hart en zullen zich gaan inzetten voor de Nieuwe Aarde, een wereld waarin zorg voor elkaar en de natuur op de voorgrond zal staan, de indianen noemen deze mensen “de Regenboogstrijders”. Hoe meer mensen zich bewust worden en vanuit deze nieuwe intentie leven hoe gemakkelijker de overgang naar de Nieuwe Aarde zal verlopen.

Doreen Virtue zegt het volgende over Regenboogkinderen die over het algemeen geboren zijn vanaf het jaar 2000. De weinige Regenboogkinderen die hier vandaag zijn, zijn kinderen van de vroege Kristalkinderen (verkenners) die geboren werden in de jaren 80. Zoals de naam al aangeeft komen de Regenboogkinderen naar de aarde met een ander spectrum van kleur (stralen) De belangrijkste straal hierin is de 9e straal wat de straal van vreugde is. Ze zijn geboren in de 9e dimensie van het bewustzijn, de dimensie van het collectieve bewustzijn. Wat heel interessant is dat er wordt gezegd dat Dolfijnen de enige andere wezens op aarde zijn die deze regenboog energie in zich dragen. Het zijn dus wezens die geboren zijn om te glimlachen en bij deze kinderen gaat dat gepaard met hun enorme grote harten die vol zijn van vergeving. Ze zijn een spiegel van alle acties en energie van liefde voor iedereen in hun omgeving. Wat voor liefdevolle gedachten, gevoelens en handelingen je ook aan hen stuurt, deze wordt uitvergroot en honderd maal teruggestuurd.

Ook Eenhoorns hebben verbinding met de Regenboog. Eenhoorns zijn verlichte paarden die net als Engelen in een hogere dimensie verblijven. In de tijd van Lemurië had ieder een eigen Eenhoorn. Ze zijn nu energetisch terug op aarde en willen zich graag verbinden met mensen die zich in willen zetten voor een betere wereld. Ze houden je visie vast en geven kracht, moed, waardigheid en vertrouwen op je missie. Ze brengen verlichting en raken de onschuld van onze goddelijke essentie aan. Ze werken op zielsniveau. De prachtige hoorn van de Eenhoorn straalt goddelijk licht uit en brengt heling en verlichting. Eenhoorns dragen kwaliteiten als liefde, vrede, kalmte, stilte, vriendelijkheid, hoop, koestering, magie en mysterie.

Er bestaan verschillende Eenhoorns ook met verschillende kleuren. De Regenboogmayaniet Cactuskwarts is verbonden met de energie van de Gouden Eenhoorn die je helpt te leven in warmte, liefde en overgave en die je helpt te handelen vanuit een direct innerlijk ‘weten’. Helpt je vrij te maken van alles wat dit in de weg zou kunnen staan. Hij helpt je te kijken door de ogen van de Magiër, de rechterhand van de eenhoorn. Hij helpt je in contact te komen met Merlijn. Deze Eenhoornenergie staat voor kennis, wijsheid, inzicht en genezing, is zacht en krachtig tegelijk maar ook helend en troostend. De regenboog is aanwezig in deze energie die als een brug fungeert die de verschillende dimensies met elkaar verbindt.

Regenboogmayaniet Cactuskwarts

Regenboogmayaniet Cactuskwarts is een zeldzame variant uit Mpumalanga, Monte Casino Zuid Afrika. Het is een Golden Healer kwarts met iriserende oppervlakjes die nu gevonden wordt om te helpen bij ons evolutieproces en dat van alles om ons heen, ook planetair. De steen is zelfreinigend en is verbonden met de regenboogwerelden en ,doordat het alle kleuren bevat, met alle chakra’s en stralen. Het geeft nieuwe impulsen aan vreugde, focus, doel en het bewandelen van je ware pad en meer, zijn potentie is nog oneindig groter. Het is een kristal met een zeer hoge vibratie die helende bioscalaire golven uitstraalt, die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geven. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Ook helpt de steen bij het opbouwen van nieuwe, beter steunende structuren op elk niveau terwijl je het verruimde bewustzijn van de new age binnengaat. De mineralen die het kwarts deze donkergele coating en talloze regenbogen hebben gegeven werden sterk geconcentreerd en deze steen zal je dan ook meenemen naar je diepste zelf om je innerlijke regenboogschatten te ontdekken. Deze bijzondere steen ondersteunt je en helpt je om door energetische veranderingen heen te gaan. Hij verbindt je met je Gidsen en Engelenhelpers . Ook zal hij je troosten in moeilijke tijden en als een zijdezachte balsem voor je aura zijn die iedere cel van je lichaam reinigt van oude patronen, puin en karmische afzettingen en verenigt daarna je cellen die volledig worden geactiveerd waarna je lichtlichaam wordt verankert. De steen helpt je de waarheid te spreken en in je kracht te komen. Hij is zeer krachtig als je hem op de zonnevlecht legt, waar hij oude emotionele pijn naar buiten trekt en onvoorwaardelijke liefde naar binnen laat stomen. Regenboogmayaniet Cactuskwarts creëert een ondoordringbare interface rondom de buitenkant van de aura om het biomagnetische omhulsel en multidimensionale lichamen te beschermen. De steen herziet het energieveld opdat het optimaal kan functioneren en zijn hoogste frequentie kan bereiken. Zelfs de kleinste beetjes giftige of negatieve energie die in je aura is achtergebleven lost deze steen op, wist deze ook uit het geheugen van je cellen en vervangt haar door goddelijke vonken. Het is de perfecte steen voor multidimensionale en intercellulaire healing. Ook kun je met de steen perfect op afstand healen. Dit is een echt ascensiekristal.

Menu