Zeldzaam Shift kristal uit Rusland

Algemeen

Op dit moment zijn we nog heel erg druk bezig met de nieuwe website, alle foto’s worden vervangen door nieuwe. Dit is nog heel veel werk, dus voor alles klaar is zijn we een tijdje verder, maar het resultaat wordt prachtig. We kunnen de stenen nu veel beter uitlichten waardoor alle details en kleur levensecht in beeld komen en dat is wat de kristallen verdienen, dus geen gezeur en gewoon alles opnieuw fotograferen en op de site plaatsen. Arme Wim en Cyrille. Wim maakt nl de foto’s en Cyrille plaats alles op de site.

 

We zijn heel blij om te melden dat we de laatste zeer zeldzame Shift kristallen hebben mogen kopen bij onze Russische handelaar. Hij vertelde dat hij er nu niet meer had en niet wist of hij er nog zou vinden, dus je begrijpt dat het ons heel blij maakt dat hij deze naar ons op heeft gestuurd. Nu kunnen we nog mensen blij maken met dit unieke, zeer krachtige kristal wat één van de krachtigste transformatiekristallen is die wij ooit zijn tegengekomen.

shift kristal.

Hier volgt wat extra informatie over deze bijzondere steen:

Shift kristallen worden ook wel Growth Interference ofwel Groei-onderbrekings kristal genoemd. Dit omdat deze kristallen aan het eind van hun kristallisatie proces transformeren, dunne spiervezelachtige Calsietkristallen zorgen voor dunne horizontale lijntjes in het kristal. Eigenlijk strijden de Kwarts en het Calsiet om dezelfde ruimte en transformeren elkaar. Al is het Calsiet niet meer te vinden op het kristal, de helende energie van deze steen is een deel van het Shift kristal geworden.shift kristal.,.

 

Een Shift kristal helpt ons te begrijpen dat we wezens van Licht zijn die oneindige toegang tot Universele energie hebben. Dit betekend dat we iedereen constant energie kunnen geven zonder ooit uitgeput te raken. Deze zeer krachtige kristallen kunnen energie blokkades verwijderen en het lichaam en de chakra’s weer uitlijnen en balanceren en de Kundalini activeren. Een Shift kristal helpt je om in een staat van trance te raken of diepe meditatie en om te communiceren met wezens uit andere dimensies, ook helpen ze bij astraal reizen en geven ze inzicht bij problemen. Ze laten de oorzaak daarvan zien, ook al ligt deze in vorige levens. Een Shift kristal haalt twijfel weg en laat ons zien dat we alles kunnen creëren wat we verlangen, dat we de totale regie van ons eigen leven in handen hebben. Ze zijn ook heel goed voor mensen die maar niet weten wat hun doel nu op aarde is, waarvoor zie nu eigenlijk hier op aarde gekomen zijn. Ze zetten je op je spirituele pad en moedigen je aan en helpen je te begrijpen. Shift kristallen kunnen je ook helpen om de energie van andere kristallen krachtiger te voelen, ze openen je voor de trilling van kristallen. Dit is een echt Ascensie/transformatie kristal. Heel belangrijk voor wie zich geroepen voelt om nu in zijn kracht te stappen en alles uit te werken en te transformeren wat nog niet in balans is.

 

Hieronder volgt de beschrijving zoals die op de site staat:

 

Shift kristal uit Rusland

shiftkristalShift kristal uit Bor Quarry, Dalnegorsk, uit ver oost Rusland heeft een buitengewoon uitzonderlijke trilling die je verplaatst naar een nieuwe ruimte en die je spirituele groei versnelt, soms zijn er andere stenen nodig om de veranderingen te verwerken. Op het spirituele vlak kan deze steen je meenemen naar wild enthousiasme waarbij je alles achterlaat wat je hindert of beperkt. Hij maakt je ontvankelijk voor een piekervaring van gelukzaligheid en hoogste creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen. Je moet bereid zijn te accepteren wat het kristal je biedt want er is geen weg terug en de effecten kunnen heel krachtig zijn, je kunt diepe traumatische ervaringen uitwerken. Hij verschuift je vaak, vrijwel onmiddellijk op je zielenpad, opent geneeskrachtig potentieel en verduidelijkt het evolutiepad voor je. Alles wat geen functie meer in je leven heeft, op welk niveau dan ook, zal wegvallen onder invloed van deze katalytische steen. Dit kristal zal je roepen als je klaar voor zo’n diepe verandering bent. Je kunt met het kristal mediteren en vragen of het je de weg wil wijzen of met de steen onder je kussen slapen, of draag hem bij je in je zak. Wees ontvankelijk voor de signalen en informatie uit het universum. Psychisch leert een shiftkristal je dat je emotioneel onafhankelijk moet zijn en laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Dat besef is een innerlijke toestand die niet afhankelijk is van een uitwendige bron, ook niet van een partner of geliefde. Je hebt alles helemaal zelf in de hand. shiftkristalHet is ook een zeer krachtig kristal die het gevoel van totale isolatie, afgescheidenheid en eenzaamheid kan helpen verwerken. Het is isolatie van jezelf en van jezelf naar alles om je heen aards gezien. Hij laat zien dat je toch verbonden bent met alles om je heen, met het hoogste energieveld. Dit kristal haalt een Goddelijk energieveld(zero point field, of nulpuntveld) naar beneden en verbindt je vanuit dit veld weer met je ware mens-zijn. Het kristal is afgestemd op de ware stilte en de ware essentie van Godsbewustzijn en zal je de informatie geven die je nodig hebt zonder dat je hierbij hoeft na te denken. Het verbindt je met Al Wat Is. Het brengt deze energie vanuit je hoogste chakra’s naar je lichaam zodat je in totale verbinding met jezelf, je emoties en de wereld om je heen bent. Hij werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om de zielenevolutie en multidimensionale cellulaire healing te bevorderen.

 

 

Tijdens het vernieuwen van de site zagen we dat we een bijzonder kristal vergeten waren in de catalogus te zetten en daarom willen we deze nog heel graag hier vermelden.

 

Amethistpunt met etsen en coderingen

Deze bijzondere en unieke Amethisten uit Brazilië dragen informatie in zich van oude beschavingen als Mu, Og, Zu, Lemurië, Atlantis en die van het oude Egypte. En zijn verbonden met de violette straal en Saint Germain. De violette straal of vlam is die van transformatie. Deze kristallen worden gebuikt om contact te maken en voor de overdracht van informatie van deze oude beschavingen. De transcriptie van de symbolen geeft je informatie die je op dit moment in je leven nodig hebt en verbinden je met je eigen goddelijke oorsprong. Ze bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum, die over eonen van tijd hun succes bewezen hebben. Dit zijn meestal persoonlijke kristallen en de informatie zal tot je komen als je tijdens een meditatie de etsen en coderingen tegen je derde oog houdt. Sluit je ogen, centreer je in je hart en open je geest, adem regelmatig en diep en ben ontvankelijk voor de informatie die komt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen. Ze zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in Minas Gerais ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is, deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst, boosheid en je schuldgevoel los te laten, deze steen zal je daarbij helpen. Velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijden van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden. Deze speciale amethist laat je ontspannen en helpt je af te stemmen op je hogere zelf ook geeft hij mentale rust. Hij zuivert de aura en blokkeert negatieve energie en geopatische belasting. Verlicht bij leed en droefheid, is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries en is goed voor de longen en bij huidproblemen.

 

Zo grappig, bij het vermelden van deze bijzondere Amethist liet een andere Amethistsoort, ook met een unieke energie van zich horen, deze wilde nog heel graag vermeld worden. Dit is de Amethistpunt uit Bolivia. Deze energie is zo anders dan die uit Brazilië of uit Uruguay, ook qua uiterlijk is deze anders, de steen lijkt wel een beetje gekruist met een kaarskwarts, langs de punt naar beneden hebben ze een soort suikerlaagje. Best apart eigenlijk, omdat deze landen toch allemaal Zuid Amerika zijn, maar zulke totaal verschillende Amethisten bezitten. Misschien leuk voor wie wil, voel in de winkel een keertje het verschil tussen de verschillende soorten.

 

Amethist uit Bolivia

amethist boliviaZeer krachtige en beschermende spirituele steen die verbonden is met de violette straal en Saint Germain. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Ook kun je met dit kristal makkelijker communiceren met Engelen, Meesters en andere wezens van de hogere dimensies. Hij geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij beschermd de aura, ook bij uittreden, tevens zuivert hij de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij regressie, slapeloosheiden en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen. Ook is een Bolivia Amethist behulpzaam bij verslavingsproblemen, zoals die van alcohol, roken en drugs. Hij verzacht ook de afkickverschijnselen.

 

Nog 1 weekeinde zullen we geopend zijn voordat we naar Tucson vliegen en dat is zaterdag 17 en zondag 18 januari. We staan dus het weekeinde van 24 en 25 januari niet op de Paranormaalbeurs in Rijswijk. Zodra we geland zijn, zijn we donderdag 12 februari met de winkel geopend en daarna komen als het goed is de kristallen ingevlogen die dan donderdag 27, vrijdag 28 februari en zondag 1 maart in de winkel liggen.

 

We proberen vanuit Tucson weer blogs te schrijven over wat we meemaken en over de kristallen die we mee naar Nederland nemen. Ook zullen we weer foto’s maken die een impressie van onze reis geven.

Menu