2022 is met een nieuwe zending uit Brazilië mooi begonnen

Algemeen

Wat zijn wij dankbaar dat er ondanks zoveel beperkingen toch steeds weer nieuwe stenen en kristallen op ons pad komen. Van groot tot klein, de ene die behalve de liefdevolle energie voor mensen die hier niet zoveel mee hebben een sieraad voor in het interieur is. Het maakt niet uit. Wij merken steeds meer dat we minder en minder een oordeel hebben. Dit leert Corona ons om hier meer bewust van te worden. Je hoort zoveel verhalen van oordeel over een ander, vooral over wel of niet gevaccineerd zijn. Dat families uit elkaar vallen en vriendschappen, zelfs na 30 jaar hierop stuklopen. Het besef hoe erg dit is en alleen omdat we een oordeel over een ander hebben, dat is toch heel verdrietig. Het verdriet over het gemis van geliefden kan ons helpen om anders naar situaties te kijken en een ander in zijn of haar waarde te laten. De ander te begrijpen en zelf merk ik dat dit heel bevrijdend is. Een oordeel of een mening over iets hebben voelt niet fijn, benauwd. Het is zo heerlijk als je voelt dat dit je meer en meer aan het loslaten bent. Je voelt jezelf ook veel vrijer. Zo geeft iedere moeilijke periode ook altijd een kans om iets moois te ervaren. Daar ben ik dankbaar voor. Dit helpt om niet alleen een negatieve kant van iets te ervaren.

Wij hebben het geluk dat we in een omgeving werken waarin heel veel lieve mensen komen, die allemaal zo gelukkig of blij van stenen en kristallen worden. De een, omdat deze zo mooi op de salontafel staat en de ander, omdat diegene de energie kan voelen en deze heel hard nodig heeft of gebruikt in een helingspraktijk. De diversiteit van klanten is zo mooi en ook al is de insteek om een steen te kopen zo verschillend, de energie die iedereen verbindt is de liefde voor deze cadeaus uit moeder aarde.

Er zijn inmiddels ook al een aantal kleinere kristallen binnen gekomen, die nieuw in Brazilië uit de aarde gekomen zijn. Deze hebben allemaal verschillende, unieke energieën die zo passen in dit moment, wat er nu gaande is. Dit zijn kristallen die zo welkom zijn voor iedereen die met de energie van kristallen werkt. Ook voor hen die door pittige processen gaan van opschoning en heling. We zijn nog bezig deze te channelen en ze zullen in latere blogs verschijnen.

In deze blog willen we graag de meer dan 1000 kg prachtige vlammen en bollen laten zien die net uit Brazilië zijn binnengekomen. Onze Braziliaanse vriend vertelde al dat de kwaliteit bijzonder hoog was, nu hij heeft niets te veel gezegd. Wat een genot om alle vaten uit te pakken en ieder exemplaar te bewonderen. In twee dagen hebben we ze uitgepakt, zelfs terwijl de winkel open was. Voor we het wisten, waren de vaten leeg. Tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt.

Een grote hoeveelheid die is binnengekomen bestaat uit kwarts, de kwarts familie is best heel groot. Er zijn zulke mooie Golden Healers nu gekomen, de kleur is zo diep. Er zijn ook Sacred Heart en Pink Fire Azeztuliet bollen. Beide zijn kwarts met Hematiet zwemen erin die ze roze, rood of geel kleuren. En er zijn bollen van alleen Bergkristal. Ook hebben we Vlammen van Bergkristal, van lichte Rookkwarts en van lichte Citrien. We hebben alles prachtig in het Pakhuis uitgestald.

Golden Healer (Tangerien, hematoïd kwarts)

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling. Tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal wat je helpt op je pad naar ascensie.

 Sacred Heart Crystal

Sacred Heart Crystal is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal, het is een combinatie van Agnitiet met een Golden Healer en Maria Magdalena kristal. Dit prachtige kristal geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde, welke zich in het centrum van ons hart bevindt. Deze unieke steen helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De liefde van je heilige hart die zich iets boven je hartchakra bevindt. Dit is de zetel van je Goddelijke Zelf van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als deze plek is geactiveerd zal het Roze Vuur hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. De steen zorgt voor passie, moed en liefde, voor de expressie van onvoorwaardelijke liefde. Tevens is het verbonden met de zachte liefdevolle vrouwelijke energie, de straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd, vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Dus heel goed bij het helen van traumatische ervaringen of bij schuldgevoelens. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde. Het opent het ‘innerlijk weten’ en helpt ons herinneren dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie van ons Universum. Dit kristal straalt tot in onze cellen en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is, daardoor is dit Sacred Heart Crystal een echt Nieuwe Tijdskristal. Het kristal is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische, het zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons weer herinneren en om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn. Dit is een prachtig Meesterkristal dat nu is gevonden omdat het ons kan helpen de Nieuwe Aarde gestalte geven.

Er zijn ook een aantal vlammen en bollen met inclusies en kleurzwemen van roze/bruintinten en andere. Deze noemen wij Amfiboolkwarts.

Amfiboolkwarts of Engelenfantoomkwarts uit Brazilië

Deze zeldzame steen wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele, groene, rode op perzikkleurige inclusies, fantomen, lagen, vensters en ‘veren’. Het kristal biedt een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan en geeft diepe innerlijke vreugde. Ook helpt hij je met hen te communiceren. Samen met Serafiniet kun je mogelijk ook verbinding maken met Engelen van hogere hiërarchieën. Een ander belangrijke eigenschap van Amfiboolkwarts is dat het in je de manifestatie van je hogere zelf naar buiten brengt en dat je meer met liefde vanuit je hart gaat handelen. Hij heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Als je deze steen op het kruinchakra legt activeert hij alle hogere chakra’s. Hij opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een onthechtere visie op leven en evolutie krijgt. Met een blik in zijn diepten ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en word je geholpen altijd vanuit een plaats van liefde te handelen. De fantomen en inclusies binnen dit kristal hebben verschillende eigenschappen, sommige stabiliseren en beschermen, andere aarden en lossen negativiteit op. Het rode hematiet stabiliseert en beschermt, aardt, verwijdert implantaten, herlaadt de lagere chakra’s en lost negativiteit op. De witte zwemen zijn kanoliniet, deze openen het innerlijke oor en de gele, groen-gele of perzikkleurige limoniet beschermt tegen occulte aanvallen of geestelijke invloed, zodat deze steen een nuttige metgezel op spirituele reizen is. De fantomen die de vele levens van de ziel symboliseren nemen je mee op reis door multidimensies. Ze doorbreken oude patronen en helpen weer contact met oude wijsheid te krijgen. Het is een fantastische steen die energieën naar de hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt. Deze kwarts zet de poorten naar het onderbewuste open en is een krachtige bondgenoot bij droomwerk. Werkt kalmeren en helpt je in slaap te vallen, vooral bij slapeloosheid door stress, angst of zorgen. Ook heel goed bij frustratie en als je je geïsoleerd en machteloos voelt help het je weer in contact komen met je spirituele kern. 

Wij verkopen al sinds het begin van onze stenen winkel Golden Healer kristallen en sinds de Blauwe Paraiba kwarts met Troilite gevonden is, hebben we deze ook. Maar toen we de vaten openden en de vlammen en bollen uitpakten en op tafel zetten leek de trilling van ze wel hoger. Soms denk je dat je iets verbeeld, maar als dan verschillende klanten die de ruimte binnenkomen hetzelfde zeggen, dan besef je dat het dus echt zo is. Onze Braziliaanse vriend waar ze vandaan kwamen ziet het dus ook, hij vertaalt het in de woorden dat de kwaliteit heel erg hoog is. Wij spreken over een trilling of vibratie, maar dat maakt dus niet uit hoe je het noemt, het is dus voor iedereen waarneembaar. Wat heerlijk om steeds meer te zien hoe energie toeneemt, dat de trilling op aarde verhoogt, dat geeft ook hoop in moeilijke tijden.

Blauwe Paraiba kwarts (met Troilite)

Blauwe Paraiba kwarts is een steen uit Brazilië waar lichtblauwe vlekken in zitten van het zeldzame Troilite en donkerblauwe van Lazuliet. De steen wordt Paraiba kwarts genoemd, omdat de blauwe kleur net zo prachtig is als die van de Paraiba toermalijn. Troilite is een mineraal van snelle groei, genezing en ascensie. Deze rustige steen helpt om op een gemakkelijke manier een spirituele metamorfose door te maken. Deze steen met een hoge vibratie moedigt aan om meer in overeenstemming met je ziel te gaan leven en je doel op aarde te verwezenlijken. Op het geestelijke vlak heft blauwe kwarts wanorde op met geestelijke helderheid en zelfdiscipline. Troilite werkt met alle chakra’s op spiritueel, emotioneel, mentaal of fysiek niveau. De turkooisblauwe gevlekte Troilite verbind je met Engelen van waarheid en wijsheid en met de turkooizen vlam van een zuiver, mededogend bestaan. Tevens verhoogt deze steen je bewustzijn en stimuleert dienstbaarheid aan de mensheid. Troilite werkt op cellulair niveau, waar de energie zacht en diep binnenkomt. Wanneer je er klaar voor bent, kan het oude herinneringen, ervaringen en coderingen die in onze cellen opgeslagen liggen naar boven halen. Zo kun je een emotioneel of mentaal trauma loslaten of verwerken. Het is een steen die inzichten geeft, daarom is dit een fantastische steen voor hen die aan zichzelf werken. De steen kalmeert de geest, verlicht angst en inspireert hoop en creativiteit. Op de keelchakra gelegd reikt hij naar anderen en helpt u uw spirituele aard te begrijpen. De steen is ook verbonden met de ‘normale’ blauwe straal, die voor de waarheid staat. Deze straal helpt bij het oplossen van oude blokkades en oude conditioneringen. Hij leert je mild en zacht en respectvol voor jezelf te zijn, zonder oordeel. Deze energie brengt ook healing. De blauwe straal die verbonden is met het keelchakra schoont het ego en helpt je om vanuit je hogere zelf jouw waarheid te spreken. Blauwe Paraiba kwarts is verbonden met Neptunus en de Plejaden.

Er zitten in deze partij ook weer een mooie hoeveelheid Rozenkwarts bollen, zo heerlijk om de verscheidenheid in kleuren van deze te zien. De helderheid en zwemen in iedere bol zijn uniek. Wat stralen ze toch een liefde uit. Deze steen van onvoorwaardelijke liefde is nu zo fijn. We horen van veel klanten, vooral van vrouwen dat deze bezig zijn met liefde voor zichzelf. Nu wij dames van het Lichtpuntje kunnen daar over meepraten. Ook wij zijn bewust van dit thema. Vrouwen hebben de neiging om te zorgen en snel zichzelf op de tweede plaats te zetten, of zelfs weg te cijferen. We kunnen hier niemand de schuld van geven, dit doen we zelf. Blijkbaar is het nu de tijd voor een gezonde balans en eerst onszelf lief te hebben en vandaar uit ook voor andere te zorgen. We horen veel het thema heling op de vrouwelijke energie. Rozenkwarts is een heerlijke steen die ons daarbij kan ondersteunen. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer die dit doen, volg daarom altijd je eigen gevoel. Dit hoort ook bij zelfliefde haha.

Rozenkwarts

Dit is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op het lichamelijke als op het psychische vlak. Hij is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Hij kalmeert, stelt gerust en helpt bij trauma’s. Hij helpt je bij het aantrekken van liefde, leg hem daarvoor bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin). In bestaande relaties zal rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen. Hij vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Hij versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Deze steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid. Emotioneel bevrijdt hij onderdrukte emoties en verdriet, verandert conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan. Als je nooit liefde hebt ontvangen, opent rozenkwarts je hart, zodat je ontvankelijker wordt. Bij een onbeantwoorde liefde troost hij je verdriet. Hij leert je van jezelf te houden en moedigt je aan jezelf te vergeven en te accepteren. Hij geeft een gevoel van eigenwaarde. Goed voor het hart en de bloedsomloop. Op de thymus geplaatst helpt de steen bij borst- en longkwalen. Goed voor de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid. Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. Behulpzaam bij de ziekte van Alzheimer, Parkinson en dementie.

We konden onze ogen niet geloven toen we de Amazoniet Vlammen uitpakten. Het is niet een hele grote hoeveelheid, ik geloof 51 kg, maar wat een kwaliteit! Wij hadden zelf deze nog nooit gezien. Wat een diepe kleur. Sommige zijn bijna egaal diepgroen/blauwe Amazoniet, andere zijn Amazoniet met Rookkwarts en Agnitiet in prachtige patronen. Voor mezelf keek ik wat is nu mijn favoriet, egaal of gemêleerd. Ik merkte dat ik niet kon kiezen, beide zijn zo uniek, het is bijna appels met peren vergelijken en ook qua energie. Wat een hoge vibratie van Amazoniet. We zetten er een aantal op de webshop, maar de rest is alleen in de winkel te koop, omdat we er dus niet een zeer grote hoeveelheid van hebben.

Amazoniet

Deze steen verzacht trauma’s en heft zorgen en angsten op. Hij verdrijft negatieve energie en ergernis. Mensen met verlatingsangst of die bang zijn voor nieuwe situaties of moeite hebben met afscheid nemen hebben veel baat bij deze steen. Hij laat je op een zachte en lieve manier aan de situatie wennen. De steen omhuld je met liefde en zonnewarmte, hij leert je vanuit je hart te leven en niet vanuit je hoofd. Hij maakt doelbewust, geeft inzicht en daadkracht en brengt de mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht.  Hij kalmeert de hersenen en het zenuwstelsel en harmoniseert het fysieke lichaam met het etherische, waardoor een optimale gezondheid wordt verkregen. Amazoniet blokkeert geopatische belasting en absorbeert alle vormen van straling. Hij beschermt ook tegen negativiteit van buitenaf. Deze steen heelt en opent het hart- en keelchakra en versterkt een liefdevolle communicatie, hij opent ook het derde oog. De steen helpt bij botontkalking, tandbederf, spierkrampen en als elixer lost het calciumproblemen op. Huidproblemen, zoals eczeem of onverklaarbare jeuk kun je met het water deppen.

   

Rookkwarts

Rookkwarts is een van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaan. De steen zuivert de aura en de energetische systemen, net zoals een bosje salie dat doet. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Wanneer je in de hogere werelden werkt helpt rookkwarts je weer in je lichaam te komen. Tevens helpt het spirituele informatie te aarden. Het absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam. Helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Zeer weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn. Heft krampen op. Rookkwarts kan ook tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je radiotherapie hebt ondergaan, of met elektromagnetische velden te maken hebt gehad.

Pink Fire Azeztuliet/ Agnitiet

Pink Fire Azeztuliet geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde, dit is een vuur wat zich in het centrum van ons hart bevindt. Als je met de steen mediteert kun je de intense energie, soms zelfs door het voelen van hitte rond je hart ervaren. Je kunt het ook ervaren door het zien van een roze licht. Als je de steen op het hart legt help je om dit licht in jou te ontwaken waardoor je deze liefde meer zal ervaren. Het gebied van het hart zal groeien en in kracht toenemen, je kunt letterlijk gaan zweten van hitte door dit contact. Door deze steen kan je ‘hogere hart’ wat ook wel ‘Inner hart’ wordt genoemd ontwaken. Lijfelijk bevindt je ‘Hogere Hart’ zich enige centimeters boven je ‘normale’ hartchakra. Dit punt is de zetel van je Goddelijke Zelf van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als dit punt is geactiveerd zal het Roze Vuur (Pink Fire) hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. Pink Fire Azeztuliet is net zoals Agnitiet een steen van passie, moed en liefde. De expressie van onvoorwaardelijke liefde van deze steen beperkt zich niet alleen die van je partner, maar voor de hele wereld om je heen. Het opent ons potentieel, het diepe ‘weten’ van binnen uit dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie is van ons Universum. Pink Fire Azeztuliet straalt door ons hele lichaam en maakt liefde een cellulaire ervaring. Het kan je cellen leren dat liefde de sleutel tot genezing van ziektes is. Dit maakt het een echt Nieuwe Tijdskristal dat ons bewust maakt om anders naar alles te kijken. Visualiseer het ‘Roze Vuur” en dat het iedere cel van je lichaam vult met de energie van Liefdevol Licht en dat daardoor je lichaam en geest zichzelf kan    genezen. Het helpt je dus ook emotioneel genezen omdat het je gehele energieveld met liefde vult. Als je de liefde van deze steen ervaart en oude manieren van denken als sneeuw voor de zon verdwijnen kun je ongelooflijke momenten van vreugde ervaren.

De naam Agni betekend vuur in het Sanskriet. Agni de vedische god van het vuur werd zo’n 5000 jaar geleden in India aanbeden. Hij werd beschouwd als bron van het spirituele licht, levenskracht en onsterfelijkheid. Agnitiet stimuleert de vloeibare kristallen matrix van ons lichaam en helpt het lichaam te resoneren in totale eenheid. Dit vergroot kwaliteiten zoals intuïtie, heling, wilskracht en maakt je bewuster van je doel op aarde en vergroot je bewustzijn. Deze steen maakt je ook gevoeliger voor de energie van kristallen, ook voor die zich nog in de aarde bevinden. Voor hen die met de “Planetary Crystal Grid of Light” werken zouden dit kristal moeten gebruiken, omdat deze ons hogere lichtlichaam harmoniseert en doet ontwaken. Hij helpt om het spirituele licht in je lichaam te aarden. Het hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Hij helpt het spirituele licht in je lichaam te aarden, tevens helpt hij de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Dit kristal helpt de ziel om weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen. Deze steen geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. De steen werkt zeer goed als u zich verloren of hopeloos voelt, hij herstelt de hoop en het vertrouwen in de toekomst en maakt de geest sterker. Goed voor vrouwen die zeer verlegen zijn en zich moeilijk kunnen uiten, door deze steen leren ze hun ‘mannetje’  te staan. Houd daarbij de steen in de zak of draag hem aan een ketting. De steen is ook weldadig voor een relatie die een sleur geworden is. De steen trekt aardige, liefdevolle minnaars aan.  

Er zitten bij deze partij ook mooie bollen van zwarte Toermalijn. Sommige zijn helemaal zwart, andere hebben bruine lagen erin die vaak mooie cirkelpatronen geven. In de winkel hadden we van deze beschermende steen al punten en ruwe stukken liggen.

Zwarte Toermalijn

Dit is een van de sterkste beschermingskristallen voor personen of in een ruimte, net als Aegirien. Deze aardende steen beschermt je tegen alle soorten van negativiteit ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers en telefoons, net als Shungit doet. Zwarte Toermalijn leidt negatieve energie effectief af van een persoon of gebied. In hoeken in een ruimte of huis beschermt het een gebied. Een groot stuk in huis werkt ook heel goed. De steen buigt negatieve energie en straling af. Je kunt de stenen ook bij je dragen. Mocht je slecht slapen door negativiteit of als je gevoelig voor straling bent maak dan een raster in je slaapkamer. Zwarte Toermalijn creëert een verbinding met het basischakra en zet je in je kracht, aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen. Hij moedigt een positieve houding aan, ongeacht de omstandigheden, leert je opkomen voor jezelf en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties. Als je erg gevoelig of empathisch bent is het ook een hele fijne steen, omdat deze energieën aardt en je aura laag beschermd. Je neemt dan minder emoties van anderen op. Reinig de stenen regelmatig door ze even in de zon te leggen. Ontspant de nek en het hoofd en ontkrampt ook het gebied rondom de zonnevlecht. Deze steen kan ondersteunend werken bij verslavingen zoals stoppen met roken.

Als laatste in deze blog hebben we ook een klein aantal bollen met strepen van Hematiet en gele Jaspis, deze Jaspis Hematiet voelt als een hele fijne aardende steen. Die krachtig met de onderste chakra’s vanaf de zonnevlecht naar beneden verbonden is. Deze bollen zijn ook super apart om te zien.

Jaspis met Hematiet

Jaspis met Hematiet is een heerlijke combinatie die ook heel erg goed is voor kinderen omdat het ze goed met Moeder aarde verbindt. Deze steen geeft hen rust en een gevoel van veiligheid.

Jaspis is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven. Hij bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Jaspis biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. Goed bij electrosmog, straling, langdurige ziekte, spijsvertering en problemen met de geslachtsorganen. De steen kent vele kleurschakeringen. Hij werkt aardend en geeft daadkracht, goed voor het basis chakra, ook zorgt hij voor vreugde, hij ontgift en werkt erg goed op de zonnevlecht.

Hematiet is een zilveren steen die ook wel ‘bloedsteen’ genoemd wordt, omdat bij het slijpen het water rood kleurt door het ijzer wat hematiet in zich draagt. Het is een zeer aardende en beschermende steen. Hij trekt je als het ware de aarde in. Dit is erg goed voor je als je wankelt of moeite hebt om je staande te houden in je groeiprocessen, vooral als deze in een stroomversnelling gaan. Hematiet wordt soms ervaren als een zware steen, omdat hij zo krachtig geaard is. Schrik hier niet van, want hij zorgt door zijn sterke aarding dat afvalstoffen en –energieën sneller en gemakkelijker afgevoerd kunnen worden. Hij is dus heel nuttig in deze tijd van reiniging en transformatie. Door de schoonmaak wordt het steeds makkelijker om je eigen hoger licht en doelen werkelijk op aarde te realiseren. Op het psychische vlak is hematiet krachtig, hij ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Goed bij verslavingen en dwanghandelingen. In geestelijk opzicht bevordert hematiet de concentratie en verbetert het geheugen. Fysiek heeft hematiet een krachtige band met bloed. Het herstelt, versterkt en reguleert de bloedvoorziening en kan hitte aan het lichaam onttrekken, ook goed bij bloedarmoede. Het ondersteunt de nieren en herstelt weefsels. Ook goed bij kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid.

Dit was het weer voor nu. Wij hoeven ons niet te vervelen, er is nog genoeg te prijzen. Deze nieuwe kristallen liggen al wel in de winkel. Een aantal zal ook online te koop zijn.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

Momenteel zijn wij gewoon op onderstaande dagen geopend voor mensen met een KvK inschrijving.

Als je op deze dagen iets wilt afhalen als particuliere klant is dat ook gewoon mogelijk. Voor vragen hierover kun je altijd even contact opnemen. Tel: 06 30595146

14, 15 en 16 januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

21, 22 en 23 januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

28, 29 en 30 januari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

 

Menu