Alles is anders en toch ook weer niet

Algemeen, Joan

Voordat je deze blog gaat lezen wil ik even zeggen dat het eerste gedeelte niet echt over kristallen gaat, maar over spiritualiteit, dus voor wie hier geen interesse in heeft, sla dit stukje over en ga gelijk naar de kristallen.

Wat leven we in een aparte tijd van confrontaties, prachtige ontmoetingen, waarin niks veranderd lijkt en aan de andere kant weer alles totaal anders is. In de winkel hebben we soms prachtige gesprekken over verdieping, leven in liefde vanuit je hart. Over diepe transformatieprocessen van oude lagen en patronen, over angsten die loskomen en getransformeerd mogen worden. Over de hogere trillingen die meer en meer voel- of merkbaar zijn. Dit merken wij heel erg als we met de winkel open zijn, de vreugde die we dan voelen en delen met de klanten, de hogere energie door de aanwezigheid van de grote hoeveelheid kristallen, deze energie waar we met zijn allen in vertoeven is zo fijn en hoopvol, voelt zo als “thuis”. In de gesprekken merk je dat veel mensen zoveel behoefte hebben om te leven vanuit hun hart, zoveel dingen zat zijn en op een tweesprong in hun leven staan en eraan toe zijn om de sprong te wagen, te stappen uit oude situaties die geen vreugde meer geven. Maar hoe ‘eng’ is het om het vertrouwde achter je te laten en in het diepe te springen en je roeping te volgen. Het pad te volgen waar je hartje blij van wordt, het werk te gaan doen wat je gelukkig maakt, of veranderingen in relaties met familie, vrienden, geliefden. Door de toegenomen trilling op aarde kunnen veel bewustere mensen niet meer in een stramien leven waar ze niet gelukkig van worden. Velen kampen dan ook met burn-out verschijnselen, die eigenlijk een teken van je lichaam zijn dat je iets moet gaan veranderen. Maar makkelijk gezegd, voor ons mensen in een 3 D-lichaam is dit best heel eng, met onze geest, vooral als we verbonden zijn met onze hogere zelf is het zo logisch, maar hier in de stof, in de derde dimensie, hebben we toch te maken met geld verdienen, met de normen die maatschappelijk gelden.

Maar als we durven te gaan leven waar ons hartje van gaat zingen, hoe eng dit soms ook voelt, dan zal de wereld om je heen veranderen. Als je gaat leven in liefde voor alles en iedereen om je heen, dan zal jouw leven steeds mooier en liefdevoller worden. Het moeilijkste is natuurlijk als je situaties, ‘spiegels’ tegenkomt die niet zo leuk zijn. Iemand die boos op je is of die je pijn heeft gedaan. Om dan te kijken naar de spiegel die deze persoon of situatie jou geeft en over deze situatie of mens niet te oordelen en onvoorwaardelijk lief te hebben, als dit lukt, dan zal ons leven zo veranderen. Dan dragen we bij aan een Nieuwe Aarde, dan zijn wij de vonkjes die helpen naar een aarde zonder verdriet en leed, naar een aarde vol liefde voor de natuur, voor mens en dier. We moeten niet denken dat het een druppel op de gloeiende plaat is, nee we moeten geloven dat wij het druppeltje kunnen zijn, waardoor de kritieke massa bereikt is en het licht op aarde de overhand zal krijgen. Dit is toch wat we diep van binnen allemaal willen. 

Het is zo mooi om te zien hoe je constant situaties op je pad krijgt die je verder helpen. Sommige zijn heel mooi, andere niet leuk, maar als je kunt gaan zien hoe liefdevol deze situaties eigenlijk zijn, omdat ze je laten zien waar je nog mee worstelt, of nog niet mee in balans bent, dan wordt alles anders, dan zie je het als kansen om te transformeren. Natuurlijk is dit niet altijd makkelijk en kunnen situaties heel heftig aanvoelen, maar als we uit ons drama kunnen kijken en voelen dan is daar die kans om een situatie te veranderen. Zo zullen we stukje bij beetje ons een gelukkiger mens gaan voelen.

Al voelt het soms zwaar, er zullen altijd lichtpuntjes op je pad komen, soms zijn dit mensen waar je een verhelderend of liefdevol gesprek mee hebt, maar wat mij een paar weken geleden overkwam waren de boeken van de Zwitserse Christina von Dreien. Ik lees eigenlijk al jaren geen spirituele boeken meer. Ik heb de afgelopen 25 jaar zoveel gelezen, workshops gevolgd en therapieën ondergaan. Zoveel aan mezelf gewerkt en dat kan soms ook te veel worden. Het wordt dan bijna een verslaving of een soort kritiek op jezelf dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Maar dit pad was zo ontzettend leerzaam voor mij, voelde dat ik genoeg informatie om me heen had verzameld al die jaren en dat ik de rest wel in mezelf zou vinden of dat puzzelstukjes vanzelf op mijn pad zouden komen. Natascha vertelde mij een paar weekjes geleden over een boek wat ze aan het lezen was (er zijn 3 delen verschenen) dat gaat over Christina, een jong meisje met een multidimensionaal bewustzijn en een veelheid aan paranormale gaven, die op aarde geboren is. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge mensen die ons een geheel nieuwe dimensie van het menselijk bestaan laat zien. Ze vertelt zoveel wijze dingen zonder enig oordeel en leert ons dat wij als mens een grootsheid en groot positief potentieel hebben, waar wij vaak niet bewust van zijn. Het zijn zulke hoopvolle, liefdevolle boeken, waarin ze ons met behulp van al haar helpers laat zien hoe we met de kracht van ons bewustzijn en de kracht van onvoorwaardelijke liefde ons individuele leven en ons leven als collectief op een helende en constructieve manier opnieuw vorm kunnen geven.

Normaal schijf ik bijna alleen over de kristallen en onze avonturen die we met hen meemaken, maar toen ik met deze blog begon en niet wist wat er zou komen en dit verhaal uit de pen rolde, voelde ik dat ik dit toch moest plaatsen. Nadat Natascha erover verteld had, kreeg ik ook een nieuwsbrief in mijn mail, waar over de boeken verteld werd en een week later begon een klant er bij de kassa over. Na driemaal in korte tijd over deze boeken gehoord te hebben en het sterke gevoel in mij dat ik ze moest lezen, heb ik ze gelijk besteld. Dit bijzondere meisje vertelt ook dat je bij alles wat ze schrijft je eigen gevoel moet volgen, dat je niet klakkeloos alles moet aannemen en dat vind ik heel mooi, ze voelt heel zuiver en oprecht, dus vandaar dat ik dit verhaal toch graag wilde plaatsen en delen.

Velen van ons die een sterke verbinding met kristallen hebben weten dat deze bezield zijn, dus het was heerlijk om te lezen dat Christina dit ook zo ervaart, hoe deze liefdevolle, oordeelloze wezens ons steunen in ons bewustzijnsproces. Net zoals dieren onze vriendjes zijn op ons pad naar een hoger bewustzijn. Deel 1 en 2 zijn door haar moeder geschreven, haar spirituele reis met een dochter met zo’n hoge vibratie, terwijl zij zelf niet echt met ‘spiritualiteit’ in aanraking was geweest. Deel 3 schrijft Christina zelf en dit boek geeft heel veel ‘tools’ hoe je zelf je leven kunt veranderen. Voor mij viel heel veel van wat ik geleerd en ervaren heb in mijn leven op zijn plek door het lezen van deze boeken. Van dingen die ik altijd van binnen heb gevoeld, terwijl ik zelf niet helderziend ben of bewust uittreedt en naar andere werelden reis. Nooit beelden heb gezien van vorige levens of werelden van waar ik vandaan kom, bij mij is het is een soort ‘weten of voelen’. Ik ken best aardig wat mensen die wel deze ‘gaven’ bezitten, of met andere woorden, die wel zo open staan. Ik weet nu eindelijk dat ik niet minder ben, of ongevoelig. Nee ik voel eigenlijk heel veel en weet nu van binnen dat hoe ik geboren ben, de beste weg voor mijn ziel is om bepaalde ervaringen op te doen. Maar het is best een lange weg geweest om dit te beseffen. Ik deel dit, omdat ik in de winkel veel prachtige zielen ontmoet die zich vooral op het spirituele vlak ‘minder’ voelen omdat zij b.v. niet helderziend zijn en denken dat ze niets voelen. Maar trilling voelen kan op zoveel andere manieren, dat hoeft niet letterlijk via je handen te zijn. Je kan voelen door te weten, voelen in je hart en dit is net zo waardevol. Je bent geen mindere ziel, of hoeft geen lagere trilling te hebben dan mensen die wel over paranormale vermogens beschikken. Sowieso moeten we geen oordeel over onszelf of anderen hebben, want we zijn allemaal Goddelijke wezens en komen allemaal van de Bron. We zijn spirituele wezens die op aarde geïncarneerd zijn, omdat we heel graag een stoffelijk lichaam wilden ervaren op een planeet van dualiteit. We zijn door de sluier gegaan en dachten dat we wel zouden herinneren wie we waren, maar dat was veelal niet het geval. Nu worden velen van ons zich weer bewust van wie we in essentie zijn en dat geeft een gevoel van thuiskomen. We zijn weer op weg naar huis en dat is op aarde thuiskomen in jezelf. Spiritueel zijn is voor mij niet dat je met b.v. Engelen of Gidsen communiceert, constant in hogere sferen verkeerd, voor mij voelt het dat je spiritueel bent als je op aarde durft te leven vanuit je hart, in onvoorwaardelijke liefde met alle levende wezens om je heen en dat je iedereen behandeld zoals je zelf behandeld wil worden. 

Tot mijn grote vreugde schrijft Christina ook dat het de bedoeling is dat de aarde zal transformeren naar de 5edimensie, waardoor ze een planeet vol vrijheid, liefde en geluk zal worden, waarin ieder levend wezen in harmonie met elkaar zal samenleven. Dat de natuur dan weer in al haar volheid zal bloeien en waar uitgestorven dieren zullen terugkeren. Waar geen vervuiling meer zal zijn en met een heerlijk subtropisch klimaat. Eigenlijk het ‘thuis’ waar we allemaal zo diep van binnen naar verlangen. Toen we vroeger hier nog workshops gaven en de ruimte verhuurden aan anderen die workshops gaven, was er ook een tijd dat we bezig waren met de energie van Lemurië, de binnen-aarde en de vreugde en het gevoel dat de aarde zou transformeren naar de 5e dimensie. Maar toen kwam er een heel andere stroming die beweerde dat alles een hologram was, dat we gevangen zaten in een matrix. Dat lichtwezens, gidsen en engelen niet bestonden. Ik geef toe dat ik het even niet meer wist, omdat ik zelf ze nooit heb gezien of echt gevoeld, dat het een innerlijk weten was, maar ik was toen best in verwarring, want ik kon het met toch ook allemaal verbeeld hebben. Deze verwarring was eigenlijk heel goed, want vanaf toen als ik met ‘boven’ communiceerde dan deed ik dat met mijn hogere zelf, met het deel dat ik daar ben. Zo begon mijn reis in meer in mijn eigen kracht te komen. Ik had geen oordeel over wat nu de waarheid was, ik zou het wel zien als ik overleden was haha. Maar mijn geloof in liefdevolle wezens die ons begeleiden heb ik eigenlijk nooit verloren, want ik voelde toch immers kippenvel over mijn rug en in mijn lichaam tijdens gesprekken. En of dit nu mijn hogere zelf was, of gidsen of engelen, eigenlijk maakte dat voor mij niet uit. Maar toch maakte het me heel blij hoe Christina over dit alles schrijft, omdat er zoveel op zijn plekje viel en omdat mijn hartje ervan ging zingen.

Nu zullen we het weer over kristallen gaan hebben, want deze blogs staan toch in het teken van onze liefdevolle kristal vriendjes. Tijdens het schrijven van deze blog belde een klant die vrijdag in de winkel was geweest. Hij vertelde dat hij een Golden Healer Lemurian cluster in het pakhuis had gezien die hij maar niet kon vergeten. Hij had zelfs over de steen gedroomd. Terwijl ik met hem aan het kletsen was, hoorde ik mezelf zeggen hoe deze steen verbonden is met de Gouden Straal en het Christus bewustzijn. Christina beschrijft ook zo mooi de gouden kleur van de bron energie. Deze steen past zo bij deze blog hoewel natuurlijk alle kristallen op hun eigen manier, met hun eigen trilling en kleur ons bijstaan. Maar de Gouden Vlam van Lemurië kwam even naar voren, ik herinner me nu ook weer hoe deze steen jaren geleden, toen wij voor het eerst op beurzen stonden, de steen voor het eerst gevonden werd en deze op ons pad kwam. Hij nam een grote plaats op ons kleine kraampje in en de Lemurische punten gaven bijna licht. Tot onze verbazing begonnen veel mensen te huilen als ze voor ze stonden, deze kristallen raakten zoveel mensen in de ziel. Na een aantal jaren werden ze niet meer gevonden, maar opeens doken er weer op. Een paar jaar geleden werden er in Brazilië ook clusters van gevonden. Ik ben net naar Wim gelopen en heb hem gevraagd er een paar te fotograferen om op de webshop te zetten. In de winkel en pakhuis hebben we er veel staan, maar voor wie zich tot hen geroepen voelt en niet naar de winkel kan komen willen we toch de kans geven om zo’n liefdevol kristal aan te schaffen.

Golden Healer Lemurian

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen of punt onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Deze kristallen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en de punt projecteert het als een laser. Via de ribbels kun je informatie uitlezen. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing, ze zijn verbonden met de Hators, die van Venus komen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Een tijdje terug appte een vriend van ons dat hij binnenkort open dagen had en dat hij een ruwe steen die hij in Tucson had ingekocht had getrommeld. Niet op de gewone manier waardoor stenen rond worden, maar op een andere, meer arbeidsintensieve manier, waardoor ze hun mooie lange vorm bleven behouden. Het ging om Auraliet uit Brazilië, hij liet ons foto’s zien en we waren gelijk verkocht. In deze kleine stenen zie je zo mooi al die verschillende kleuren in laagjes en voel je de krachtige energie van de steen. Al jaren hebben we ruwe exemplaren in de winkel, maar nu dus ook getrommelde. We hebben er ook wat hangertjes van gemaakt. Hij wist dat wij niet konden komen en vertelde ons dat hij ons de kans wilde geven om er te kopen, voordat hij zou openen omdat hij het ons gunde. Zo ontzettend lief van hem. We vroegen of we 10 kg van de 30 die hij had mochten kopen en gelukkig vond hij dat prima. Heerlijk dat we deze steen nu ook getrommeld hebben. 

Auraliet

Deze steen bestaat net als een Super 7 uit verschillende componenten. De kristallen zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De basis mineralen zijn amethist, citrien, groene kwarts, rookkwarts, cacoxeniet en op de top hematiet. Dit zijn de voor het oog zichtbare mineralen. Ook zouden er nog meer mineralen componenten in zitten, zoals lepidicrociet, goethiet, magnetiet, pyriet, rutiel en anderen, sommige microscopisch klein. Als je het kristal op het kruinchakra houdt, stroomt de energie in de hersenen en worden zowel het 3e oog- als het kruinchakra geactiveerd. Het kristal geeft in het hoofd een gevoel van vrede en rust en laat je het Nu ervaren. Tijdens mediteren met Auraliet kun je in de diepte van je wezen schouwen terwijl je geest en emotionele lichaam rustig en kalm zijn en het vloeibare kristallichaam wordt afgestemd op zijn goddelijke blauwdruk. Wanneer je een kristal op de kruin houdt en een tweede op het hart, dan ontstaat er een krachtige verbinding tussen deze twee, waardoor je bewuster vanuit je hart gaat leven. Auraliet stimuleert een hoger bewustzijn en telepathische verbinding met je gidsen en beschermengelen, terwijl hij je tegelijkertijd met zijn aardende werking in het Nu houdt. Hij geeft een directe verbinding met wat in de spirituele literatuur “het magische Nu” genoemd wordt. Hij verbindt je met je hogere zelf en helpt je je leven te leven naar je hoogst doel. Auraliet kan een proces van innerlijke zuivering op gang brengen voor hen die de zegeningen van dit kristal willen ontvangen. Hij doorbreekt patronen, verlicht zorgen en angsten en maakt oordeel loos. Het kristal geeft je een gevoel alsof je gedragen wordt naar een hoger niveau getild wordt, zodat je het leven vanuit een nieuw perspectief ziet, vol nieuwe hoop en optimisme, ontdaan van sluiers en illusies. In het Nu en in verbinding met je hogere zelf. Een ander effect van dit kristal is een toename van je intuïtie en een afname van lichamelijke problemen, ook wordt de kundalini geactiveerd. Paranormale begaafdheid, heldere dromen en contact met Engelen worden ook door dit kristal geactiveerd. Als een steen van de goddelijke blauwdruk is Auraliet uitstekend geschikt als healingsinstrument. Je kunt hem op elk gebied van het lichaam gebruiken en daar zal hij weer balans of heling brengen zoals de oorspronkelijke blauwdruk is. Auraliet herinnert het lichaam op cellulair niveau aan zijn perfecte staat. De steen helpt ook de ziel te helen, door inzicht te geven in karmische patronen van vorige levens. Hij moedigt aan om ieder moment te ervaren met een positief gevoel.   

Zaterdag kregen we eindelijk de grotere stukken Zilver of Noble of Elite Shungit binnen. Een tijd lang kon er vanuit Rusland niet opgestuurd worden, maar gelukkig is het pakket zaterdag aangekomen. Wat heeft Yuri onze Russische handelaar prachtige, grote stukken opgestuurd. We zijn er super blij mee. We verkopen deze krachtige, geneeskrachtige steen heel veel, vooral sinds er op internet veel geschreven wordt over de beschermende eigenschappen en vooral ook die tegen straling van mobiele telefoons. Cyrille heeft er gelijk zondag een aantal weer op de webshop gezet. Dit is een hele goede steen om in een waterfles te doen, omdat het je water zuivert en een langwerkend antioxidant op het gebied van vrije radicalen is. Zeer zuiverend en een goede beschermer bij geopatische belasting. Dus wie heel graag een groter stuk voor in huis of op zijn bureau wilde, er zijn er weer genoeg. 

Zilver of Noble Shungit

Dit is een unieke steensoort uit het Noordwesten van Rusland, in Karelië aan de Zhunga rivier. En is minstens 2 miljard jaar oud.  Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Het is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. De steen wordt ook wel “De Steen van Leven” genoemd. Het bijzondere bij Shungit is dat de koolstofmoleculen waaruit hij bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvorm wordt “fullerenes” genoemd. Wetenschappelijk is er zeer veel interesse in deze fullerenes op het gebied van de weerstand van het lichaam tot de behandeling van kanker. Er wordt gespeculeerd dat fullerenes een relatie heeft met de oorsprong van leven. Er zijn astronomen die denken dat buckyballs(fullerenes) van buitenaardse oorsprong zaden bevatten die leven op aarde brachten. Fullerenes wat in je lichaam komt, door bv Shungit water te drinken, gedraagt zich als de meest krachtige en langwerkende antioxidant op het gebied van vrije radicalen. Veel doctoren hebben goeie hoop bij fullerenes. Onderzoek van Shungit heeft aangetoond dat direct contact met de steen op het lichaam resulteert in pijnverlichting en verlichting bij ernstige ziekten, vooral die van het spierskelet systeem en bij huidaandoeningen. Als je het water drinkt waar hij in heeft gelegen, zou dit helpen bij eczeem, psoriasis, wondgenezing en de huid versterken en te verjongen. Ook hebben Russische wetenschapers die de steen hebben onderzocht gemerkt dat door het water van de steen te drinken het helpt bij het herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling. Huidproblemen herstellen sneller door de plekken te deppen met Shungit water. Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is. Zeer zuiverend en een krachtige beschermer bij geopatische belasting. Het vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie. Ook brengt de steen verlichting bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Gebruik het niet in de laatste fase van de zwangerschap en als je homeopathische medicijnen inneemt. De steen absorbeert negatieve energie die het omzet in positieve. Shungit werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën. Shungit bereid de atomen en moleculen van het lichaam voor om hoog spiritueel licht te kunnen ontvangen. Je lichtlichaam kan zich nl niet volledig ontwikkelen als het niet samensmelt met het fysieke lichaam. Bij de meeste mensen gaat dit nog niet door teveel aan negativiteit die zich in het lichaam bevindt. Shungit kan hierbij helpen. Je kunt de steen op een zieke plek dragen, of ermee mediteren. Shungit zorgt er ook voor dat je beter aardt. Dit is een steen van de “waarheid”. Als je de steen draagt en je spreekt niet de waarheid, dan zal je je daar ongemakkelijk over voelen, dit komt omdat Shungit negativiteit verwijdert en veel spiritueel licht brengt. De steen helpt dus ook bij negatieve patronen, slachtofferschap en sabotage van het zelf. Emotioneel helpt het bij diepe angsten, schuldgevoel en schaamte. Het hoogste doel van Shungit op aarde is dat wij op aarde menselijke wezens van licht worden. 

We hebben ook weer veel sieraden op de webshop gezet. In de winkel komen in de bakjes steeds meer lege plekjes, omdat ik nog steeds niet naar Engeland kan vliegen. Op zich kan ik nu wel vliegen, want de quarantainemaatregelen zijn opgeheven, maar onze vriend durft het nog niet aan dat ik kom. Ik ben daar altijd zo’n 3 dagen en hij mag maar 3 klanten per keer binnen hebben en deze mogen niets drinken en eten en dat zal moeilijk gaan als ik daar ben. Hij vertelde dat de mensen daar heel erg bang zijn en hij is zelf ook bang voor controles van de overheid en dat als ze iemand iets zien drinken, dat hij dan zijn zaak moet sluiten. Dus wachten we nog maar even af tot het voor hen ook veilig voelt dat ik kan komen. Maar ik kan niet wachten, want we kunnen weer veel sieraden gebruiken. We hebben de bakken met sieraden die normaal in de ‘webshop kamer’ staan nu als we open zijn ook achter in de winkel staan. Mocht iemand een bepaald sieraad zoeken, dan kunnen we ook de webshop kristallen erbij pakken. We houden deze normaal gescheiden, want als iemand er eentje koopt die ook online te koop is dan moet Cyrille deze uit het computerprogramma van de webshop halen, anders gaat het fout.

Dat was het weer voor deze week. We zijn as vrijdag, zaterdag en zondag weer van 10.00 tot 17.00 uur geopend. 

Agenda

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

17, 18 en 19 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

24, 25 en 26 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

31 juli en 1 en 2 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

7, 8 en 9 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

14, 15 en 16 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

21, 22 en 23 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

28, 29 en 30 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu