Arkansas kristallen en hun verbinding met Atlantis

Algemeen

Gedurende 20.000 jaar leefde men in Atlantis in harmonie en vrede, dit tijdperk wordt ook wel het Gouden Tijdperk van Atlantis genoemd. Veel mensen die toen leefden zijn ook nu weer op Aarde geïncarneerd.  De beschaving uit het Gouden Tijdperk bereikte de hoogste frequentie fysiek mogelijk, tot er oorlog kwam. In deze tijd werd er misbruik gemaakt van de Kristallen.

De kristallen ontwaken nu langzaam uit hun slaapstand. De activiteit van de kristallen vortex versnelt. Op verschillende plaatsen op aarde bevinden zich kristallen vortexen. Één van de meest belangrijke is die van Arkansas. Veel ongewone fenomenen worden nu in deze kristallen vortex opgemerkt sinds ze langzaam weer opnieuw geactiveerd worden, zoals het vallen van vogels uit de lucht.

In Arkansas bevindt zich de grootste voorraad natuurlijke kwarts op het noordelijk halfrond, zo’n 270 kilometer lengte, de op één na grootste voorraad ter wereld.  Onder de aarde bevinden zich enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Hierdoor werden de Atlantiërs tot dit gebied aangetrokken en bouwden de Siriërs en Pleiadiërs hier hun ondergronds bases, ook bevindt zich hier een kolonie van de blauw-getinte Lemuriërs, deze vormen samen de hoeders van de slapende kristallen.

Kristallijne energie is een almachtige krachtbron die vele implicaties heeft. De kristallijne structuur is multidimensionaal en coherent en bestaat in zowel materie als antimaterie. Dit vormt de matrix van elk bestaansniveau. Kristallen zijn krachtige zenders en ontvangers en door het ontwaken ontstaat een uitgebreid communicatienetwerk. De twee meest krachtige vortexen op deze planeet bevinden zich rond Arakansas en Brazilië. In Brazilië bevinden zich twee grote kristallen in Bahia en in Minas Gerais, deze zijn net zoals die in Arkansas gekweekt door inwoners van Atlantis en Lemurië. Het activeren van de kristallen vortex van Arkansas is belangrijk voor de kristallijne transformatie van Moeder Aarde en voor ons Ascensie proces. Vele kristal kinderen kunnen door deze bijzondere energie op aarde incarneren.

Wat de Arkansas kristallen ook zo’n bijzondere energie geeft is de zeer zeldzame vorm van goud die zich onder deze kristallen in de aarde bevindt. Het gaat om een vorm van kristallijn elektrum. Het meeste hiervan is inmiddels gewonnen en naar buiten de Aarde vervoerd, maar de voorraden in Arkansas zijn nog in tact. Deze worden beschermd. De grote Atlantische Tempelkristallen zijn met hulp van Arcturiaanse technologie gemaakt van een legering van kwarts, zilver en goud. De frequentie van het kristallijne elektrum kan dimensionale velden in combinatie met specifieke soorten kwarts buigen en kneden zodat de atomaire structuur wordt getransformeerd. Op deze manier werden door de Atlantiërs in de buurt van leylijnen vaak wormgaten gecreëerd om dimensionale tunnels in de Aarde te maken.

De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijden van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief  heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren.

Hier volgt voor hen die dat leuk vinden nog wat specifiek informatie over de grote Moederkristallen die zich op onze Aarde bevinden, doorgegeven door Aartsengel Metatron:

De drie kristallen in Arkansas zijn nu afgestemd op een systeem dat de overige vijf meester kristallen in Brazilië, Mount Shasta, Bimini en de twee Arcturische kristallen onder het Titicacameer omvat. Dit zijn speciale healing-, wijsheid-, energie- en transportkristallen, die werden gebruikt in de Helingtempel, de Tempel van Klank en Licht, de Tempel van Kennis, de Tempel van de Ene, de Tempel van Thoth, de Robijnen Tempel van Vuur en de Tempel van Regeneratie.

De kristallen werden specifiek geplaatst in gebieden die extreem belangrijk zijn voor de Nieuwe Aarde die verrijst na Ascensie. Ze bevinden zich in gebieden die gemakkelijk konden worden bereikt via het Atlantische interdimensionale tunnelstelsel. Ze zijn gedefinieerd en geplaatst als volgt:

Arkansas: 1. Blauwe Kristal van Kennis, 2. Smaragd Kristal van Healing, 3. Platinum Kristal van Communicatie

Bimini-bank: 1. Het Robijnen Vuurkristal van Energie

Brazilië: 1. Gouden Kristal van Healing Regeneratie, 2. Violette Kristal van Klank

Mount Shasta: 1. Het Kristal van Multidimensionale Interface.

Tiajuanaco meer Titicaca, Bolivia: 1. Zon-Maan Kirstal van Licht, 2. Kristal van Toth.

Geen van de kristallen werkte op volle kracht voor 2012, alleen het Blauwe Kristal van Kennis, het Smaragden Kristal van Healing en het Zon-Maan Kristal werken sinds 2012 op volle kracht. De anderen ontwaken daarna en er zal een herstart proces beginnen, gevolgd door nieuwe downloads en herprogrammering. Deze herprogrammering zal met name plaatsvinden met het Bimini-Vuurkristal, dat voor 2020 niet geheel functioneel zal zijn.

Hun energieën zullen aan elkaar gekoppeld worden met de Kwantum Kirstallijnen frequentie van de Ascensie en worden verbonden met de energetische patronen van de Gouden Zonneschijf, die de nieuwe blauwdruk vertegenwoordigt, het DNA zogezegd, voor het 144-raster. Het gezamenlijke effect van het kristal-ontwaken, de voltooiing van het 144-raster en de voltooiing van de 12-helix Gouden Zonneschijf zal de aarde voorbereiden op de Ascensie en de nieuwe planeet  van het kristallijnen veld.

De eerste fase vertegenwoordigt wijsheid en de tweede fase zal de healing van Atlantis zijn en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk. Er zal een gouden ruit worden gevormd tussen Brazilië, het Titicacameer, Arkansas en Mount Shasta en in 2020 zal dit een vijfpuntige ster worden die een wereldwijd netwerk zal vormen met alle oneindigheidspunten op de planeet.

De ontwakende kristallen, te beginnen in Arkansas, zal de poort openen voor de ontvankelijke dimensie die de terugkeer markeert van de sterrenbroeders. Eigenlijk zijn ze in werkelijkheid nooit weggeweest.

Tenslotte: De Atlantische Kristallen openen de etherische poort, de dimensionale portalen waardoor de mensheid van koolstof-gebaseerd leven zich kan verbinden met diegenen van bio-plasmisch leven. Wij bestaan in beiden binnen de multidimensionale parallel. Diegenen die zich verbinden met het blauwe kristal zal mettertijd vreugdevol en makkelijk hun eigen multidimensionaliteit kunnen ervaren.

Binnen de energie van de Arkansas Vortex bevindt zich een kristallijnen energie zoals we niet meer hebben ervaren sinds het gouden Tijdperk van Atlantis 20.000 jaar geleden. Binnen de kwantum kristallijnen frequentie kun je helen wat geheeld moet worden. Binnen deze opkomende energie kun je je kunnen verbinden met een levende kristallijnen kracht die zal helpen met onze merkabische expansie naar onze multidimensionale Goddelijkheid. Naar het Goddelijke Zelf, en die tijd is NU

Menu