Beschrijvingen van een aantal nieuwe Pakistan en Afghanistan kristalletjes

Algemeen, Joan

Eindelijk heb ik weer tijd gehad om van een aantal Pakistan kristalletjes de channelingen van Natascha uit te werken tot een beschrijving. Iedere keer kwam er weer iets anders tussen, maar ze bleven maar door mijn hoofd spoken. Ze hadden zoveel bijzonders over zichzelf verteld en nu lagen ze zonder hun beschrijving in de winkel. Wat natuurlijk ook niet verkeerd is, want meer mensen gaan op hun gevoel af en lezen achteraf wat deze kleine krachtpatsertjes te vertellen hebben. Blijkbaar was het ook de energie nog niet, dat merken we ook steeds vaker. Voor alles is een tijd. Maar na een heerlijk dagje naar de sauna met veel inzichten in persoonlijke processen was opeens de energie en tijd daar. Ook Wim en de dames zijn er flink tegenaan gegaan, ze hebben in anderhalve week de hele winkel leeggehaald en alle planken, schappen en kastjes schoongemaakt. Wat een klus, maar alles blinkt je nu tegemoet. Ook hebben veel kristallen een andere plek gekregen, dit zorgt weer voor een totaal ander energieveld. Veel klanten voelden het verschil, zo gaaf! Nu het Pakhuis nog en dan heeft alles weer een transformatie ondergaan.

Dit voorstukje had ik een paar dagen geleden geschreven, meer tijd kreeg ik niet, want het was druk in de winkel en ik was daar nodig, maar blijkbaar niet voor niets, want ik kreeg het antwoord op waarom het blijkbaar de tijd nog niet was. Als deze blog uitkomt ben ik sieraden en andere kristallen inkopen in Engeland. Onze lieve Pakistan dealer blijkt dan net weer terug te zijn van een reis naar de Himalaya en heeft weer unieke, kleine krachtpatsertjes, zoals wij deze mini kristalletjes noemen, mee. Ik had hem een appje gestuurd, omdat we van een van de kristalletjes waar we het in deze blog over gaan hebben nog maar 4 exemplaren over hebben. Ik twijfelde daarom of we deze wel in de blog moesten zetten, want we willen niet dat onze klanten teleurgesteld worden. Speciaal voor deze naar ons afreizen en dat deze dan al uitverkocht is. Dit kristalletje Vorobeyviet uit Afghanistan is erg zeldzaam dus ergens dacht ik dat de kans klein zou zijn dat hij deze nog had, we hadden er de vorige keer maar 20 van kunnen krijgen, maar zoals het altijd gaat, wonderen bestaan! Hij bleek deze net weer ingekocht te hebben en nu ook nog in verschillende maten. Mijn hart sprong op van vreugde, wat een cadeau. Nu zouden we er weer genoeg hebben voor de klanten die echt tot dit uniek kristal geroepen worden en die deze kunnen voelen. Laat hij op dat moment ook weer in Engeland en woensdag in de buurt zijn. En hij is bereid deze bij mij langs te komen brengen, zodat ik ze gelijk mee naar Nederland kan nemen. Dan voelen we ons weer heel dankbaar voor alle liefs en zorg van deze handelaren of dealers voor ons.

Deze nieuwe Vorobeyviet liggen een weekje later in de winkel (11, 12 en 13 november), omdat ik pas vrijdag avond laat weer in Heerle aankom. Ook de nieuwe sieraden zullen er niet gelijk zijn, wanneer deze komen weet ik nooit precies want die komen meestal mee op een pallet met andere stenen en kristallen. Maar als we deze hebben zullen we een berichtje op facebook plaatsen en ze snel weer in een blog vermelden. Maar we hebben genoeg prachtigs in de winkel haha. We horen steeds vaker hoe overweldigend de hoeveelheid kristallen is en dat klanten nooit spijt hebben als ze een eindje hebben moeten rijden. Dat is heel fijn om te horen.

Vorobeyviet, uit Badakhshan, Afghanistan

Dit zeer zeldzame kristalletje uit Afghanistan is een zeldzame Beril. Deze werkt zo anders dan andere kristalletjes, deze komt op een andere manier binnen. Het kristal zegt: ik ben wel weliswaar klein, maar groots in mijn energie. Ik kom gedoseerd binnen, want als ik in een keer binnen zou komen, dan zou je omvergeblazen worden. Velen zien mij niet, ik word nog niet herkend, maar dat is goed, ik ga daardoor alleen naar hen die mij herkennen. Ik heb in delen liggen slapen, wachtend op het juiste moment om wakker te worden. Nu open ik mijn energieveld, en wordt me weer bewust van mijn grootsheid, mijn energieveld die enorm, onmetelijk, onnoemelijk, oneindig ver is en groots en uitdijend en veel. Gelukkig komt deze energie heel gedoseerd binnen als je deze vasthoudt. Het kristalletje vult je met een vol uitdijend veld, welke tegelijkertijd vol en licht aanvoelt. Het kristal laat de woorden voelen: Ik zet aan tot, help je weer een lichtbaken te worden. Als je deze voor een gebied op je fysieke lichaam houdt, komt deze als een soort laser straal naar binnen. Als een felle straal die met precisie werkt. Het is geen ‘werk’ steen of kristal, maar een ‘zijn’ steen. Het is een “next level” kristal om hogere energie toe te laten en je systeem ‘aan’ te laten gaan. Dit veld is beschikbaar voor iedereen die eraan toe is om zich er weer mee te verbinden. Als je ‘aan’ staat, weer met dit veld verbonden bent, kun je dit kristalletje weer doorgeven aan wie deze kan gebruiken, hou deze niet vast. Of aan mensen laten voelen, deel. Vorobeyviet geeft aan: eigenlijk wil ik niet in woorden gevat worden, want ik ben daaraan voorbij. Ervaar mij maar, want als je mij ziet en kunt voelen, heb ik geen spotlights nodig.

Een ander kristalletje dat nu in de winkel ligt en waar de beschrijving klaar van is heet Epidoot/Clinozoisiet uit Pakistan. Het kristalletje lijkt groen met wat bruin, maar als je het lampje van je telefoon door deze laat schijnen zie je een unieke geel/oranje kleur, een beetje net zoals Draviet (bruine Toermalijn). Grappig genoeg is deze Epidoot ook verbonden met de energie van de zon. De veel voorkomende Epidoot uit Brazilië is groen en heeft een heel andere energie.

Epidoot/Clinozoisiet uit Alchuri, Pakistan

Dit unieke kristalletje uit Pakistan werkt krachtig op het gehele fysieke lichaam. Deze die sterk is verbonden met de energie van de zon helpt bij de opname van Prana energie. Dit kristalletje helpt ons het licht van de zon beter op te nemen en het lichaam te verjongen, doordat je cellen in trilling verhogen. Het kristalletje is als een levenselixer energie. Dit is een fijn kristal voor mensen die herstellend zijn, omdat deze het genezingsproces ondersteunt. Veel mensen zijn afgesneden van de natuurlijke stroming, bron-energie, zitten gevangen in de tijd, zijn slaaf van het verleden. Hier uitkomen gaat door in het Nu te gaan leven. Kijken wat Nu nodig is. Kristallen zijn in het Nu, zijn een voorbeeld voor ons. Dit kristal is als nieuwe zuurstof, helpt verharding van het hart zachter te maken, van hard naar het hart te gaan. De lichte, zonnige vibratie is goed voor hen die het leven zwaar vinden. Epidoot/Clinozoisiet is ook verbonden met de energie van de natuurgod Pan. Pan geeft levenskracht, geeft levensenergie afkomstig van de zon door aan moeder aarde. De Natuurrijken kunnen niet zonder deze levenskracht. Dit kristalletje laat ons het Peter Pan verhaal met Tinkerbel en de kinderen, het spelen en Wonderland voelen. Dat we weer in magische werelden gaan geloven, ook dat we eeuwig jong zijn en tijd niet bestaat. In het verhaal van Peter Pan willen de kinderen Neverland niet meer verlaten, ze willen eeuwig kind blijven net als Peter Pan. Ze willen niet volwassen worden. De kinderen zijn het symbool voor het deel van ons dat terug dient te keren naar onze kern, onze weg naar huis terug te vinden na alle avonturen van het leven die we hebben meegemaakt. Het pad te gaan volgen waar ons hart het meest mee resoneert zal ons uiteinderijk thuisbrengen. De speurtocht van ons leven is gericht op het vinden van ons heiligdom, dit is de erfenis van onze ziel.  Dat we van de gewonde genezer naar de geheelde genezer zullen gaan. Zo mooi dat dit kristal komt in tijden van PANdemieën. De energie van Peter Pan helpt je om in vrijheid te dromen, te fantaseren en avontuurlijk te zijn. Te blijven spelen in het leven. Dit is waar dit kristalletje mee verbonden is en ons weer bewust van kan maken.

Het derde unieke kristalletje welke net als de eerste ook uit Afghanistan komt is een Richteriet. Richteriet is een zeldzame steen of kristal. Als mensen deze überhaupt al kennen, is het de Richteriet uit Afrika die meestal samen met Sugiliet gevonden wordt. Deze is meestal grijs tot blauw van kleur. Deze zeldzame Richteriet uit Afghanistan die pas in 2002 ontdekt is, is geel van kleur. Het is een zeer krachtig transformatie kristal die ons weer helpt te herinneren dat we een creator van ons eigen leven zijn. Zo bijzonder dat ik net voordat deze op ons pad kwam het Witte Boek, Ramtha weer in mijn kast zag staan en meegenomen had naar de sauna om na zo’n 15 jaar weer opnieuw te gaan lezen. Ramtha heeft de Amerikaanse vrouw JZ Knight gekozen als zijn channel om zijn boodschap uit te dragen. In een vorig leven was zij zijn dochter. Het taalgebruik is in eerste instantie nogal ouderwets en weinig verfijnd, zoals in de inleiding staat, omdat Ramtha met alles een specifieke betekenis en bedoeling heeft. Hij zegt: de enige manier waarop de pure schoonheid en oorspronkelijkheid van een boodschap kan worden overgedragen en ontvangen, is wanneer die door de lezer als een waar paradigma wordt beschouwd. Dan pas werpt ze de vruchten van waarheid en wijsheid af die ze belooft.

Toen Natascha de energie van de Richteriet met heel veel plezier channelde (zij wordt hier altijd heel gelukkig van, omdat ze dan helemaal verbonden is met haar hogere delen en de prachtige ziel van het kristal) kon ik mijn oren niet geloven. Net zoals in het unieke, Witte Boek, Ramtha wat ik dus weer begonnen was te lezen gaat het over dat wij de creators van ons eigen leven zijn. Dat we allemaal Goden en Godinnen zijn en de verantwoording voor ons eigen leven dienen te nemen. Dat we altijd een keus hebben. Zo prachtig hoe alles toch synchroon loopt.

 Richteriet uit Afghanistan

Deze zeldzame goudgele Richteriet, die een zeer hoge vibratie heeft, is in 2002 in Koksha Valley, Kuran wa Munjan District, Badakhshan, Afghanistan gevonden. Het is een krachtig transformatie kristal die voor een grote bewustzijns verschuiving kan zorgen voor wie hier klaar voor is, of voor wie hiervoor kiest. Deze helpt oude werelden te laten instorten. Programmeringen, oude overtuigingen, vastgeroeste patronen, gehechtheid aan drama, verbindingen die je met je hoofd maakt naar het verleden of gedachten naar de toekomst die iets vastleggen, maakt deze bewust van. Dit kristal laat ons voelen dat we een keus dienen te maken. Kies je voor liefde en licht, of kies je voor oude, negatieve patronen en angst. Jij bent de creator van je eigen leven! Dit kristal helpt ons om los te komen uit patronen, in je eigen kracht te stappen, een soeverein wezen te worden. Om helemaal voor jezelf te kunnen denken. We krijgen zoveel raad van anderen, wat heel fijn is, maar ook voor nog meer verwarring kan zorgen, omdat iedereen net een andere laag pakt en ook reageert vanuit zijn of haar perspectief, vaak verbonden met eigen pijnen of ervaringen. Richteriet uit Afghanistian is een klein maar fijn kristal die helpt bij de fine tuning. Deze helpt alles wat nog net niet in balans is uit te vergroten. Voor hen die een hoger bewustzijn hebben en al veel getransformeerd hebben zijn dit fantastische kristallen die de puntjes op de i zetten. Ze werken krachtig op de hersenen, op de prefrontale kwab (emoties, concentratie, geheugen, besluitvorming) en op de intuïtie. Dingen uit het verleden hebben emoties als angst en verlies doen ervaren, overtuigingen gecreëerd, trauma’s doen ervaren. Zonder emoties zouden we dit allemaal niet ervaren hebben. Ze helpen deze los te laten en helemaal in het ‘NU’ te gaan leven. Het kristal stoomt je klaar voor een nieuwe realiteit.

Fysiek vergroot Richteriet het welzijn door stress te verminderen en het lichaam zich te laten ontspannen, zodat de bijnieren het ‘vecht of vlucht’ mechanisme uitschakelen dat adrenaline in het systeem pompt. Een constante belasting met adrenaline veroorzaakt ongemak op vele niveaus, zoals hoge bloeddruk en problemen met de bloedsomloop. Ze kan ook leiden tot mentale verwarring en duizeligheid. Richteriet is nuttig bij de omgang met een posttraumatische stressstoornis of zware shock. Richteriet versterkt energetisch het immuunsysteem, de thymus en bij de productie van T-cellen om ziekten en infecties te bestrijden. Ondersteunend voor de endocriene klieren, balanceren van de schildklier en zuiveren van de pijnappelklier en de hypothalamus. Als energetische ontgifter van het bloed, cellen en lymfe kan hij de nieren, lever, bijnieren en alvleesklier ondersteunen.

Bijna tegelijkertijd hebben we ook weer een kleine hoeveelheid Richteriet met Sugiliet trommelstenen uit Afrika kunnen bemachtigen. Er zitten ook exemplaren tussen met Bustamiet er nog bij.

Richteriet met Sugiliet

Richteriet is een blauwe steen die in Afrika samen met Sugiliet wordt gevonden. Deze steen heeft een zeer hoge vibratie. Zijn grootste kracht ligt in het ondersteunen van het lichaam om weerstand te bieden aan constante stress of een plotseling trauma. De steen is zeer kalmerend en ontspannend en helpt meditatie te verdiepen. Hij geeft rust aan de geest, schakelt bezorgdheid uit en creëert een rustige ruimte zodat het lichaam zijn natuurlijke healingsmechanismen inschakelt en zichzelf weer in balans brengt. Mediteer ongeveer 10 tot 15 min met de steen op een handbreedte boven je hogere hartchakra en tik dan met de steen aan weerskanten van het borstbeen om het immuunsysteem te stimuleren. Fysiek vergroot Richteriet het welzijn door stress te verminderen en het lichaam te laten ontspannen, zodat de bijnieren het ‘vecht of vlucht’ mechanisme uitschakelt dat adrenaline in het systeem pompt. Een constante belasting met adrenaline veroorzaakt ongemak op vele niveaus, zoals hoge bloeddruk en problemen met de bloedsomloop. Ze kan ook leiden tot mentale verwarring en duizeligheid. Richteriet is vooral nuttig bij de omgang met een posttraumatische stressstoornis of zware shock. Met behulp van Richteriet zie je het leven rustig onder ogen en laat je elk gevoel los dat je door gebeurtenissen of andere mensen wordt opgejaagd. Richteriet versterkt het paranormale en fysieke immuunsysteem, ondersteunt de thymus en vergroot de productie van T-cellen om ziekten en infecties te bestrijden. Ondersteunend voor de endocriene klieren, vooral de schildklier brengt hij in balans en hij zuivert de pijnappelklier en de hypothalamus. Als energetische ontgifter van het bloed, cellen en lymfe kan hij de nieren, lever, bijnieren en alvleesklier ondersteunen en overtollig slijm uit het ademhalingsstelsel verwijderen. Maar de combinatie met Sugiliet is helemaal fantastisch omdat het hierdoor ook een echte liefdessteen is die de purperen straal naar onze aarde brengt en alle chakra’s opent en uitlijnt voor de stroom van liefde.

Sugiliet is een liefdessteen die de purperen stralingsenergie naar de aarde brengt. Hij leert je vanuit je waarheid te leven en herinnert je ziel aan de redenen van zijn incarnatie. Hij beschermt de ziel tegen shock, trauma en teleurstelling en helpt je aan de aardevibratie aan te passen. Hij geeft je een veilig en rustig gevoel, waardoor het hogere zelf gemakkelijker kan indalen. Sugiliet transformeert daarbij alle angsten, sluiers en oude stukjes die je nog blokkeren om het volledige vertrouwen te ontwikkelen om je eigen hogere zelflicht te durven laten indalen om het te gaan belichamen. Sugiliet brengt licht en liefde in duistere situaties, hij vertegenwoordigt spirituele liefde en wijsheid. Sugiliet stimuleert vergeving en maakt een einde aan vijandigheid en moedigt liefdevolle communicatie aan. Dit is een geneeskrachtige steen die ondersteuning geeft bij heftige ziekteprocessen en verlichting kan geven bij verdriet en angst en die zelfvergeving bevordert. Het mangaan in de steen werkt als energetische pijnstiller en ondersteunt bij hoofdpijn en onbehagen op elk niveau.

 Uit Brazilië hebben we ook weer een aantal kristallen binnengekregen. Als eerste willen we graag nog vermelden dat we van de Zwarte Kwarts ook wel Blacklight genoemd nog een klein doosje binnen gekregen hebben. We hadden in de winkel alleen nog maar grote exemplaren. We hebben er nu weer op de webshop kunnen zetten in allerlei maten, dus ook kleinere. Ze zijn allemaal uniek van uiterlijk.

Zwarte kwartspunten, uit Bahia, Brazilië (Blacklight)

Deze unieke, magische, zwarte kwartskristallen zijn recent uit de aarde in Bahia, Brazilië gekomen. Ze bevatten een mengsel van verschillende mineralen, waaronder zwarte Toermalijn en Hematiet. Ook in Brazilië had men deze nog nooit gezien. De kristallen geven het woord ‘overschaduwd’ en laten een buitenaardse energie voelen. Op dit moment op aarde, in het spel dat we spelen en aan het uitleven zijn, wordt de mensheid overschaduwd door negatieve krachten en energieën van macht en overheersing. Dit is wat het kristal alleen maar laat zien, maar absoluut niet is. Het kristal laat voelen; Ik kan je helpen weer een Magiër te worden en dit overschaduwde deel eraf te halen, zodat je het ware licht weer zal zijn. Alles weer helder kan bezien vanuit het grotere plaatje. Dat je je niet meer laat beïnvloeden, onderdrukken. Veel mensen op aarde laten deze onderdrukking gebeuren. Deze energie is altijd op aarde aanwezig geweest en hoort bij het spel van dualiteit, maar wordt nu onder een vergrootglas gelegd, er wordt nu licht op gezet. Dit zorgt ervoor dat er bij een groot publiek nu de ogen opengaan. Het uiterlijk van de steen laat zien dat dit een grillig pad is, omdat deze donkere energieën zich in allemaal bochten wringen om hun macht te behouden. Dit is logisch, want iedere energie op aarde zal knokken voor zijn of haar bestaansrecht en wil zijn spel blijven spelen, maar daar hebben ze wel voeding voor nodig. Dit kristal laat je ook je eigen aandeel in dit spel zien. Alles op aarde is een spiegel. ‘In the end’ ben je alles zelf. Kun je niet meer wijzen, niemand de schuld meer geven. Pas dan ben je vrij en heb je geen oordeel meer. Deze kristallen helpen bij ontmaskeren, helpen de schellen van je ogen te laten vallen en te kijken in en naar jezelf, waar jij nog blind bent, nog meegaat, meedanst met deze ‘donkere’ energieën. Dit kristal helpt je, laat je voelen waar je nog vast zit en helpt je bewust te worden, waarna je hele wezensveld, hogere deel, tot je kan komen. Want overal waar je overschaduwd wordt is als een kap op je hoofd, waardoor je hogere deel niet in contact met je kan komen. Als alles zich opent en schoon is, kan deze verbinding hersteld worden. Dit kan met ‘ease and grace’ gebeuren. Op een zachte, soepele, makkelijke manier. Dan zal je levensenergie voluit kunnen gaan stromen en je zult een lichtbaken op aarde worden. Je zal dan het licht uitstralen welke zich als een olievlek kan gaan verspreiden. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Eigenlijk ben jij de wereld. Dus als jij in totale licht en liefde leeft, zal de wereld om jou heen ook veranderen.

Ook hebben we bij deze zending weer Zwavel in kwarts kristallen binnengekregen. Het zijn mooie punten met de unieke gele kleur van Zwavel wat zich in deze kristallen bevindt. Ook van deze hebben wij er weer op de webshop gezet.

Zwavel in kwarts

Deze steen helpt je paradoxen en contradicties op te lossen. Zwavel heeft een negatieve elektrische lading en kan heel goed gebruikt worden om negatieve energieën, uitstralingen en emoties absorberen. Als je de steen in een ruimte zet neemt hij alle soorten van negativiteit op en verwijdert hij blokkades om vooruitgang mogelijk te maken. Zwavel ontstaat bij vulkanen en is daardoor een uitstekende steen voor alles wat uitbarst, zoals gevoelens, geweld, huidaandoeningen of koorts. Je kunt de steen ook gebruiken om sluimerende paranormale gaven bloot te leggen. Op psychisch niveau bestrijdt zwavel koppigheid en helpt je om je negatieve karaktertrekken onder ogen te zien. Hij maakt koppige of weerspannige eigenschappen zachter en helpt je op de weg naar bewuste verandering. Krachtig steen voor karmische reiniging die destructieve energie en emoties absorbeert. In geestelijk opzicht helpt Zwavel herhalende en afleidende gedachtepatronen te stoppen. De steen helpt bij het redeneren en aardt denkprocessen in de praktische werkelijkheid van alledag. Fysiek geeft de steen nieuwe energie na uitputting of ernstige ziekte en verhoogt hij de creativiteit. Zwavel werkt ondersteunend bij infecties, verkoudheid, zwellingen en gewrichtsklachten en huidaandoeningen. In kwarts zuivert het je energetische lichamen en brengt het op een snelle manier zaken naar de oppervlakte die opgelost dienen te worden. Het kwarts versterkt ook de eigenschappen van de steen.

We hebben een tijd geleden voor het eerst Rivierkwarts of Alluvial kwarts binnengekregen. Deze waren voornamelijk van helder Bergkristal. Maar nu hebben we voor de liefhebbers er ook van Rookkwarts in de winkel liggen.

  

Rivier kwarts (Alluvial Quartz is Bergkristal gepolijst door de rivier)

Deze Bergkristallen zijn in een rivier in Corinto, Brazilië gevonden. Ze zijn op een natuurlijke manier door de stroming van een rivier prachtig ovaal geslepen. Alluviaal kwarts is bijzonder vanwege het intense proces dat het doorstaat om te worden wat je ziet. De steen rond af in een rivier door het schuren van zandlagen totdat deze glad of zoals deze als zand gestraald eruitziet. Elke steen moet sterk en veerkrachtig genoeg zijn om dit proces te overleven, omdat zand dezelfde minerale samenstelling heeft als kwarts, ze hebben hetzelfde DNA-niveau. Dit staat zo symbool voor de processen die wij als mens meemaken. Het element water brengt leven en voedt ons, staat voor gevoelens, het einde van een cyclus, fluctuaties en emoties. Een evenwichtig water element, is een mens die zacht, kalm, vriendelijk en empathisch is en die in harmonie is. Je bent dan een emotioneel mens, maar je emoties beheersen niet je leven. Deze Bergkristal voelt heel fijn aan, draagt een energie bij zich dat alles is afgerond, voelt zacht, dat alles goed is zoals het is, al is de reis soms met butsen en deuken gegaan. Deze magische kristallen staan symbool voor een reis die afgelegd is, de veerkracht die we als mens bezitten en het eindresultaat, waarna alles mooi afgerond is. Rivier of alluviaal kwarts heeft dezelfde eigenschappen als ‘gewone’ kwarts, maar wel met een extra laagje veerkracht. Symbolisch zo mooi dat deze vooral nu op ons pad is gekomen. Voor veel mensen zijn het heftige tijden. Deze steen leert ons veerkrachtig te zijn en goed bij ons gevoel te blijven om alle tumult te kunnen doorstaan en om er later beter uit te komen. Het mooie ronde, wat laat zien dat als je met de stroom meegaat, zoals met de stroom van het leven, waarin je soms een deuk oploopt er heel mooi gepolijst en glad uitkomt. Hele fijne steen om mee te zitten of mediteren.  Als je meer informatie wilt, kun je bij Bergkristal Brazilië voor meer eigenschappen lezen.

Als laatste in deze blog willen we een nieuwgevonden steen uit Brazilië noemen, dit zijn blokvormige Calciet stukjes met daarin Pyriet volgens de Braziliaanse handelaar. Zij hadden deze nog nooit gezien. Het is maar 1 doosje, maar we zijn heel blij met weer een unieke steen met zijn eigen, unieke eigenschappen. Mooi, licht en aarding in een kristal tezamen.

Calciet met Pyriet uit Bahia, Brazilië

De zachte lichtkracht van helderwit Calciet is zeer bijzonder in zijn soort. Deze unieke, nieuwgevonden exemplaren met volgens de Braziliaanse handelaar Pyriet erin, zijn een combinatie van zachtheid en stevigheid. Ze bevatten een energie van opschonen op allerlei lagen en gebieden, zowel psychisch als fysiek. De goddelijke lichtkracht van de steen helpt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg te brengen. Deze Calciet stimuleert alle chakra’s, reinigt deze en brengt ze in balans. En net zoals helder bergkristal versterkt het de werking van andere edelstenen. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Deze draagt een veld van diepgaande, zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Deze unieke combinatie steen helpt je om volledig jezelf te zijn en jezelf te laten zien en om in sommige gevallen je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Om uniek te zijn en dit te omarmen en te leven. Om te gaan staan voor wat voor jou als juist voelt, om jezelf niet meer in te houden. Je hebt niets te verliezen, ga ervoor! Onze maatschappij heeft behoefte aan mensen die op een natuurlijke manier zichzelf zijn, een levend voorbeeld zijn. Deze Calciet helpt angsten te overwinnen, emotionele stress te verlichten en het zelfvertrouwen te vergroten. Als zaken ver van je bed zijn is alles niet zo moeilijk, maar als dingen heel dichtbij komen, jou of je geliefden aangaan, dan wordt het doorgaans een ander verhaal. Deze helpt je dan om in afstemming met jezelf te blijven, trouw aan jezelf te blijven en om niet weg te lopen voor iets. Wat jou aan het hart gaat. Deze Calciet geeft stevigheid en standvastigheid, maar bevat ook zachte, vrouwelijke, Lemurische krachten. Helderwit Calciet met Pyriet helpt je om je bewuster te worden van je monadisch licht en dit ook meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, opdat je een ware meester en God(in) over je bewustzijn mag worden en je licht op aarde gaat leven.

Dit was het weer voor nu.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

4, 5 en 6 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

11, 12 en 13 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

18, 19 en 20 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

25, 26 en 27 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu