Blog ontvangen via nieuwsbrief

Algemeen

Regelmatig wordt er aan ons gevraagd of wij de blog niet kunnen opsturen, maar tot nu toe ging dat niet, alleen iedereen die ‘vrienden’ van het Lichtpuntje is via Facebook kreeg een melding. Maar nu kunnen we de blog als nieuwsbrief naar je versturen als je ‘nieuwsbrief’ aanklikt op de pagina ‘contact’ en dan het formulier invult. Dit is dus een leuke extra service erbij voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de nieuwe kristallen die wij binnen krijgen.

Je kunt ook op deze link klikken:

Morgen vertrekken we met zijn drietjes met onze bus naar Engeland om de kristallen op te halen die ik al had uitgezocht en om ook weer naar nieuwe te kijken die inmiddels zijn binnengekomen. Dit wordt weer een bliksembezoekje, want het weekeinde zijn we weer met de winkel open. Volgende week zullen we via deze blog de nieuwe stenen uit Engeland vermelden. Het weekeinde van 24 en 25 november zijn we ook weer met de winkel open. We hopen dat we al een aantal van de nieuwe stenen op vrijdag kunnen prijzen, deze stenen zullen dan as weekeinde al in de winkel liggen, de rest dan zeker het weekeinde daarop. Even een drukke tijd, want die week daarop vertrekken we naar München, dit is voor ons een grote inkoopbeurs. Ruud en Nikki zullen dan donderdag 29 en vrijdag 30 oktober met de winkel open zijn. Omdat de winkel daarna door Wim helemaal opnieuw ingericht gaat worden en wij met zijn allen alle nieuwe stenen moeten prijzen en alle nieuwe kristallen hun plekje tussen de anderen gaan krijgen zijn we altijd een week gesloten. Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november zijn we dan weer geopend. Alle openingsdagen voor dit jaar kun je vinden op de ‘agenda’ op de site.

 

Met heel veel blijdschap willen we melden dat we weer nieuwe Lightning-struck laserkristallen ofwel bliksem kristallen hebben kunnen inkopen en deze keer voor een hele gunstige prijs waardoor ze een stuk goedkoper dan vroeger in de winkel liggen. Deze kristallen zijn kostbaarder omdat ze maar in één gebied gevonden worden en dus vrij zeldzaam zijn. Zo bijzonder, op dit unieke kristal zie je het patroon van de bliksem en de energie is enorm krachtig. Ideaal voor mensen die met sjamanisme werken en ook voor therapeuten een krachtig hulpmiddel. Maar natuurlijk ook voor iedereen die zich geroepen voelt tot dit kristal, want zo werkt het met kristallen.

 

Lemurische Lightning-struck laserkristallen

resizebliksem kristal.. 

Deze zeer bijzonder en zeldzame kristallen uit de Serra de Espinhaço Mountains van Brazilië zijn erg zeldzaam, net zoals de Trigonics. Ze komen uit een gebied waar vaak onweer voorkomt. Als de bliksem in de berg inslaat, gaat er een intense elektrische lading door het kristal. Door het snel verhitten en afkoelen en ontladen van de enorme spanning ontstaat er een zigzag patroon op het kristal. Deze lasers bevatten informatie en kennis van de oude heling technieken van Lemurië en andere planeten. Deze kristallen kunnen door hun vorm energie projecteren als een laser en maken het makkelijker om in contact te komen met buitenaardsen. Dit is een kristal van transformatie en zijn dus heel goed voor mensen die moeite hebben met de overgang van de fysieke naar de spirituele wereld. Ze werken ook zeer krachtig tegen entiteiten. Deze kristallen kunnen ook behulpzaam zijn bij het overleven van veranderingen op aarde en helpen om te herstellen van shock en trauma. Ze brengen ons in een flits de energie van liefde. Deze kristallen bevatten de energie van de bliksem en zijn daardoor een krachtig sjamaans hulpmiddel. Op je hartchakra gericht kan het door zijn bliksemkracht verloren kind- of zielsdelen terughalen. Ook zielsdelen die zijn achtergebleven bij teleurstelling, trauma of traumatische dood waardoor een ziel ergens vast zit kunnen losgemaakt worden. Deze kristallen openen gesloten deuren van je ziel en helpen je om intuïtief antwoorden op vragen te krijgen, voorbij ego en intellect. Ze wijzen je de weg en verhelderen je pad. Ze helpen je om in contact te komen met je ware ziel, je zelf en de hogere sferen. Dit is een echt ascensie kristal.

 

Menu