Container uit Amerika binnengekomen

Algemeen

Samen met Natascha ben ik er heerlijk een weekje tussenuit geweest naar Egypte. Even helemaal niets, behalve van de zon en de zee genieten en natuurlijk de energie van dit land met zijn hoge energie van beschavingen van andere tijden en levens, weer binnen laten komen. Het was heel erg fijn. Voor vertrek was de container uit Amerika binnengekomen en tijdens onze reis waren er ook pallets met kristallen uit Brazilië binnengekomen. Ook mijn ingekochte zilveren sieraden waren gearriveerd. Dus weer heel veel werk te doen. Toen we terug waren wisten we niet wat we zagen. Wat hadden Wim, Nikki, Marion en Charissa hard gewerkt. De winkel zag eruit alsof ze niet geslapen hadden en aan een stuk door gewerkt haha. Gelukkig voor Nikki dat Cyrille buiten al haar computerwerk ook op de kindjes past, zodat zij dan haar geliefde werk/passie in de winkel kan doen. Als pallets veilig zijn binnengekomen, dan zijn we altijd heel blij, maar hebben vaak ook het gevoel, waar gaan we het weer allemaal laten. We hebben het geluk dat Wim een meester is in het opruimen en plekken creëren. Hoe hij dit toch altijd schijnbaar moeiteloos voor elkaar krijgt. Hij kan daar echt van genieten. Zo heerlijk dat iedereen over andere talenten beschikt. Met zijn allen bij elkaar zijn we een behoorlijk compleet super team. De kristallen met hun krachtige energieën helpen natuurlijk ook mee.

Toen we dus thuis waren zagen we dat er al heel veel uitgepakt en gesorteerd was, ook hadden ze al veel kristallen geprijsd en in de winkel en het Pakhuis gezet. Wat we zagen was een complete transformatie, visueel en energetisch. En nog zijn we niet klaar, want er is nog genoeg om uit te pakken. Wat een feest om dan weer te zien hoeveel moois we hebben kunnen inkopen. Ik hoop dat ik niets vergeet, maar ik zal een opsomming geven van wat er nu allemaal al in de winkel ligt. Ik zie nu al dat dit niet in één blog gaat passen, dan maar snel er weer eentje achteraan. We zijn ook tussendoor druk bezig om weer veel nieuwe items op de webshop te plaatsen, voor de mensen die niet naar de winkel kunnen komen. Helaas staat daar maar een fractie op van wat we hebben. Dus als je in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen, dan word je vast niet teleurgesteld. Wij zijn zo gewend aan de hoeveelheid per soort en de grote verscheidenheid die we hebben, maar als er nieuwe klanten komen en die ons vertellen dat ze dit totaal niet verwacht hadden, dan worden wij weer even bewust van de rijkdom van al die prachtige kristallen met hun liefdevolle energie, die ons voorzien van hun visuele schoonheid, maar die ons vooral zo onvoorwaardelijk helpen bij onze transformatieprocessen.

Als eerste in deze blog willen we heel graag laten weten dat we weer de Lemurische Arkansas kristallen van heel klein tot groot hebben. De grote clusters zijn bijna allemaal ook Golden Healer kristallen. Je ziet zwemen van de geel/gouden kleur in de kristallen die deze nog een extra energie geven. Wij kunnen deze kristallen alleen in Amerika, direct van de mijn eigenaar kopen. Dus je snapt hoe gelukkig we met deze zijn.

Arkansas Kristallen

Deze bergkristallen uit de staat Arkansas in Amerika zijn ongelooflijk helder en stralend. Het zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius. Onder de aarde bevinden zich in Arkansas enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Een cluster in een kamer geeft een heel fijn gevoel, ze geven een hele fijne energie aan een ruimte en stralen door het hele huis. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Ook uit Amerika, uit Kansas, komen de Boji stenen, ook wel Pop Rocks genoemd. Ook deze kunnen we alleen in Amerika kopen. Al zeker een jaar hadden we deze niet meer in ons assortiment. We merkten dat ze bijna nergens meer aangeboden werden. Blijkbaar zijn ze niet makkelijk meer te vinden. Best veel klanten hebben om deze super aardende steen gevraagd de afgelopen tijd. Zij zullen vast heel blij zijn dat we deze weer hebben. We hebben kleine tot grote setjes in de winkel liggen. De naam ‘Boji’ komt van een Indiaanse stam, de Boji Indianen. Deze stam was erg spiritueel en gebruikten deze stenen als amulet of talisman voor bescherming en geluk en tevens gebruikten ze deze in meditaties, rituelen en genezingsprocessen.

Leg deze stenen op een droge plaats want van vocht kunnen ze gaan roesten of uit elkaar vallen.

Boji-steen (glad=vrouwelijk, hoekig=mannelijk)

Deze zeldzame stenen zijn 450-500 miljoen jaar oud en behoren tot de krachtigste aardende stenen, vooral goed na spirituele bezigheden. Ze bestaan voornamelijk uit pyriet en marcasiet.  Zeer goed voor mensen die moeite met hun incarnatie hebben. Zeer krachtige beschermer die ook blokkades opheft. Ze zorgen voor evenwicht in de mannelijke en vrouwelijke energie en balanceren de chakra’s en helen op alle niveaus. Ze verhelderen geblokkeerde emoties en helen pijnlijke herinneringen en leren je in het Nu te leven. Ze zijn verbonden met Meester Seraphis Bey, Aartsengel Gabriël en met planten, dieren en het Devische Rijk, waardoor je via deze stenen makkelijker mee kunt communiceren. Fysiek stimuleren deze stenen de energiestroom via de meridiaan systemen van het lichaam. Boji stenen kunnen pijn helpen verlichten en het herstel van weefsels stimuleren. Ze kunnen je ook helpen bewust te worden waarom een ziekte heeft plaatsgevonden.  Ze helpen een beschadigde aura weer te herstellen en geven er weer kracht aan.       

Uit Brazilië hebben we heel veel stenen en kristallen. Als eerste hebben we mooie geslepen Agaat/Chalcedoon punten met op het oppervlak of in holtes prachtige kristallen.

Agaat

Agaat is een aardende, stabiliserende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Agaat bevordert innerlijke rust, zorgt voor een aardse, nuchtere houding en laat je objectief naar zaken kijken. Agaat geeft kracht, geeft psychisch een gevoel van bescherming, zekerheid en veiligheid en helpt innerlijke spanningen op te lossen. Tevens maakt het ons krachtiger tegen invloeden van buitenaf en helpt het negatieve energieën te verwijderen en/of transformeren. De steen bevordert een rustige, bespiegelende kijk op het leven en helpt ons om onze zaken op een geconcentreerde en positieve manier af te handelen. Agaat stimuleert een bewuste ‘vertering’ van levenservaringen en leidt tot spirituele volwassenheid. Deze lieve steen bevordert groei, innerlijke stabiliteit en een gezond werkelijkheidsbesef. Het is een steen van acceptatie en zelfvertrouwen die helpt om beter te concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Agaat verzacht innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt Agaat het bewustzijn, verbind je met de eenheid van het leven en helpt negatieve energieën transformeren. Het is een steen van alle chakra’s, maar vooral die van de onderste. Agaat beschermt, reinigt en lijnt de chakra’s uit. Angsten en fobieën worden minder en agaat helpt vastgeroeste problemen te doorbreken. In India, Nepal en Tibet werd Agaat beschouwd als een steen die bescherming en fortuin bracht. Er werden daar amuletten van de steen gemaakt. Het is een uitstekende steen voor zwangere vrouwen en het ongeboren kind. Dit door de beschermende werking en het vermogen tot het stimuleren van groei. Ook na de bevalling stimuleert Agaat de melkproductie. Agaat helpt bij vruchtbaarheidsproblemen en werkt helend op aandoeningen van de baarmoeder. Goed voor de spijsvertering, de maag, de blaas, de ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en goed bij huidaandoeningen. 

Iedereen die ons volgt op facebook of Instagram heeft vast gezien dat we prachtige nieuwe geodes en stukken van Amethist hebben binnengekregen. Van klein tot groot. Sommige met Calciet kristalletjes erin. We hebben verschillende kleuren, van lila of lavendel tot de meest donkere kwaliteit. Ook 2 prachtige komvormen en een groot stuk wat op dit moment ligt, maar ook rechtop kan staan en welke op het Amethist een coating van drusy, blauwe Chalcedoon heeft. Zo uniek! Ook hebben we op dit moment 3 prachtige vlinders, ontstaan uit een doorgezaagde geode die een unieke vorm heeft, waardoor na bevestiging op ijzeren standaard er een vlindervorm ontstaat.

 

Amethist

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

Op dit moment hebben we ook een grote hoeveelheid schedels en Star Traveler schedels of Lemurische reizigers genoemd. Deze laatste schedels hebben een lange punt bij het achterhoofd. We hebben Bergkristal, Rookkwarts, Rozenkwarts/Opaalkwarts, Golden Healer en Amethist schedels. Voor de liefhebbers een zeer grote keus.

Andere carvings die we hebben binnengekregen zijn een Vlinders/schedel combinatie gemaakt uit Goud Obsidiaan. Dit is een symbool van transformatie.

Goud Obsidiaan

Goud Obsidiaan is verbonden met de energie van de grote centrale zon, die de bron voor manifestatie in de fysieke wereld is. Deze bron is verbonden met alle wezens in de kosmos en onze zonnevlecht die de Goud Obsidiaan reinigt en activeert. Als je zonnevlecht helemaal zuiver tot aan de bron is, is je wil afgestemd op de Goddelijke wil en wordt je vermogen om te manifesteren veel krachtiger. Je zult merken dat je steeds meer in staat bent je eigen werkelijkheid op aarde te creëren en te gaan leven uit je hart. Ook is de steen verbonden met de Gouden Straal die bij Sananda of Christus hoort. Het is de Vlam van Opstanding die het Christusbewustzijn op aarde brengt. Tevens is de steen verbonden met Aartsengel Rafaël die buiten de groene kleur ook de kleur goud in zijn aura heeft, wat ervoor zorgt dat deze Obsidiaan een sterke geneeskracht heeft. Goud Obsidiaan is net als andere Obsidiaansoorten heel geschikt om negatieve energieën op te ruimen en het auraveld te reinigen. Goud Obsidiaan maakt bewust van machtstoestanden, ook de manier waarop je zelf macht gebruikt. Hij is uitstekend voor daders en slachtoffers van misbruik die alle aspecten van machtsmisbruik uit hun energetisch systeem wil verdrijven. Goud Obsidiaan helpt ook om drijfveren vanuit het ego bloot te leggen. Hij helpt je om duidelijkheid te krijgen over het pad dat je wilt gaan en wat je doel op deze aarde is. Ook helpt hij je bewust te maken van verborgen talenten en om succes te bereiken in de expressie van die talenten, zonder compromissen te sluiten en je aan te passen aan wat anderen vinden. Goed voor spijsverteringsproblemen, maagzweren, oprispingen en bij mannen die last hebben van impotentie door stress.

We hebben ook nog kleine drakenschedeltjes gemaakt van een topkwaliteit Rozenkwarts en van Mosagaat binnengekregen. Op de foto zie je aan het einde ook de eenhoorns, een Amethist paardenhoofdje en een lichte Rookkwarts paardenhoofd staan. Echt iets moois voor liefhebbers van deze edele dieren.

We hebben ook carvings van grotere Engelen, gemaakt uit Geelgouden Aventurijn, Golden Healer en Sacred Heart nu in de winkel staan.

Zoals je op de foto van de Engelen kan zien hebben we ook weer prachtige blauwe Kyaniet clusters binnengekregen. We hebben ieder exemplaar zelf uitgezocht. De prachtige indigoblauwe Kyaniet kristallen zijn verweven met Bergkristal wat het een unieke, krachtige kristalcombinatie maakt.

Kyaniet Blauw

Kyaniet groeit in langgerekte, platte kristallen. In de grotere clusters bevinden zich vaak ook heldere kwartskristallen, die de energie van Kyaniet versterken. Blauwe Kyaniet wordt in Brazilië gevonden. Kyaniet reinigt je energetisch veld en vormt een beschermend schild. Deze kristallen met een zeer hoge vibratie kunnen energie zeer snel overbrengen. Kyaniet stimuleert paranormale vermogens en de intuïtie, tevens helpt deze de hogere chakra’s te openen en contact met gidsen of hogere wezens te krijgen. Als het derde oog zich meer opent, maakt Kyaniet telepathie tussen twee personen of contact met wezens in andere dimensies toegankelijker. Deze steen van verbinding helpt bij het maken van lichtbruggen tussen van elkaar gescheiden aspecten van ervaringen, helpt kloven te overbruggen. Ook stimuleert Kyaniet je meer te gaan leven vanuit je intuïtie. Aarzelingen, besluiteloosheid of warrigheid helpt deze te verminderen. Dit krachtige kristal helpt om oude patronen, die je hoogste goed niet meer dienen op je pad naar verlichting, te transformeren. Dit kristal fungeert als energetische brug die van elkaar gescheiden energieën weer nader bij elkaar brengt, waarna er weer een harmonisch geheel kan komen. Dit kan zijn met andere personen, maar vooral ook met de gescheiden delen in jezelf. In deze tijd van het helen en in balans brengen van de man/vrouw aspecten in jezelf is dit een heel behulpzaam kristal. Blauwe Kyaniet is ook krachtig verbonden met het keelchakra, waar deze je helpt om te uiten en de waarheid te spreken. Deze ondersteunt liefdevolle, maar duidelijke communicatie. Kyaniet is een belangrijk kristal voor kristalresonantietherapie en andere vormen van heling met kristallen. Fysiek ondersteunt blauwe Kyaniet genezingsprocessen van gebroken botten en operaties. Het ondersteunt energetisch weefsels en zenuwen om weer nieuwe verbindingen te maken. Deze eigenschap maakt de steen ook geschikt als ondersteunend kristal bij het herstel voor alles wat met de hersenen en hoofdletsel te maken heeft zoals attaque of beroerte. Ook een ondersteunend kristal bij stress, frustratie woede en alles wat met het keelgebied te maken heeft, inclusief de schildklier. Blauwe Kyaniet helpt je bij het vervullen van je roeping, aardt spirituele vibraties, reinigt meridianen en de chakra’s, stimuleert Qi of levenskracht en helpt je DNA weer uit te lijnen met je oorspronkelijke blauwdruk.

We hebben ook een grote hoeveelheid Rookkwarts binnengekregen in de vorm van punten, dubbeleinders en clusters. We hebben ook een paar middelgrote en grote clusters ervan. Ze zijn heel mooi donker van kleur. Heel donkere Rookkwarts wordt ook wel Morion Kwarts genoemd. Morion Kwarts helpt je energieveld te dichten en je te laten beseffen dat je niks van buiten jezelf nodig hebt, dat jij alle wijsheid zelf tot je beschikking hebt. Deze kristallen helpen je ook grenzen te trekken en aangeven. Dat Nee, ook echt Nee is en vandaaruit komt er een Ja voor jezelf.

Rookkwarts

Rookkwarts is een van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaan. De steen zuivert de aura en de energetische systemen, net zoals een bosje salie dat doet. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Wanneer je in de hogere werelden werkt helpt rookkwarts je weer in je lichaam te komen., tevens helpt het spirituele informatie te aarden. Het absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam. Helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Zeer weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn. Heft krampen op. Rookkwarts kan ook tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je radiotherapie hebt ondergaan, of met elektromagnetische velden te maken hebt gehad.

We hebben ook een vakje met hele mooie geslepen, staande punten van Rookkwarts met Citrien erin, een topkwaliteit. Dit zijn echt sieraden voor in huis die een krachtige energie uitstralen.

Rookkwarts met Citrien erin

Rookkwarts is een van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaan. Citrien is een kristal van overvloed, die vreugde en energie geeft aan allen die hem zien. Rookkwarts met Citrien zuivert de aura en de energetische systemen en vergroot je concentratievermogen. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. De steen maakt optimistisch, helpt te genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Wanneer je in de hogere werelden werkt, helpt rookkwarts je weer in je lichaam te komen, tevens helpt de steen spirituele informatie te aarden. De steen absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus. Rookkwarts met Citrien erin vult de ruimte met een positieve vibratie. Rookkwarts met Citrien verwijdert overtuigingen en gedachtepatronen die je gevangenhouden in armoede en effent aldus het pad van overvloed. Dit kristal reinigt ook de etherische blauwdruk. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam. Helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Fysiek versterkt Rookkwarts met Citrien het lichaam en is weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn. Heft krampen op. Rookkwarts kan helpen negatieve gevolgen van straling te transformeren.

Een zeer krachtig kristal met hoge vibratie die ook bijna altijd uit Rookkwarts bestaat is Elestiaal of Krokodillenkwarts. Deze kwartskristallen hebben een unieke groeivorm welke op de huid van een Krokodil lijkt, vandaar de naam. Veel kristallen zijn ook zogenaamde floaters of selfhealers. De kristallen hebben dan geen afgebroken stuk, waar ze aan een cluster vast zaten. Deze kristallen horen bij de eerste generatie van wat we Nieuwetijdskristallen noemen. Toen dit woord gebruikt werd, werden deze kristallen al volop gevonden. We zijn blij dat we deze weer hebben kunnen inkopen, want ze waren in de winkel bijna uitverkocht. We hebben zeer kleine tot zeer grote exemplaren in de winkel en in het Pakhuis liggen.

Elestial/Elestiaal of Krokodillenkwarts

Elestial is hèt Nieuwetijdskristal bij uitstek, vaak voelen “Lichtwerkers” zich bijzonder tot deze kristallen aangetrokken. Het zijn Meesterhealers en kunnen beschouwd worden als de koningen en koninginnen van de kristalwereld. Dit kristal bezit bijzondere krachten, het overlaad je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Dit kristal laat je enorm groeien als in een stroomversnelling, dit gebeurt met zachtheid en kracht tegelijkertijd. Elestial zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. Dit kristal is ook vaak verbonden met de kristallijne draak, die ook een enorme kracht aan dit kristal geeft. Het brengt inzicht, wijsheid en hogere lichtkennis. Elestial heeft een grootse energie die van de hogere dimensielagen afkomstig is en verbonden is met onder andere Sirius. De kristallijne meesters zijn sterk vertegenwoordigd in deze kristallen en werken hier dan ook krachtig doorheen. Helpt bij chakra’s die nog niet volledig doorstromen. Zeer krachtig kristal met een hoog Goddelijk licht.

Tucson ligt dicht bij de grens met Mexico. Dit zorgt ervoor dat er altijd een grote hoeveelheid kristallen en mineralen uit Mexico te koop zijn. De handelaren hoeven niet heel ver te rijden dus hoeven ook geen hoge vervoerskosten te regelen. We hebben weer prachtige kristallen uit dit land kunnen inkopen. Wij kopen altijd veel Calciet uit dit land. Oranje Calciet en Regenboog Calciet hadden we nog, maar hebben we weer van bijgekocht. De groene Calciet hadden we niet veel van, maar gelukkig nu weer meer. We hebben ook twee enorme stukken hiervan in het Pakhuis liggen. Zie de foto hieronder.

Groene Calciet

Deze krachtige en toch zachte Calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Deze helpt je te resoneren met de energie van liefde en brengt rust in je hart, om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Groene Calciet stimuleert het hartchakra en helpt je om te voelen waar je in je hart naar verlangt en hiernaar te handelen, dus te gaan leven vanuit je hart, waardoor je veel gelukkiger wordt. Ook stimuleert deze je om je meer af te stemmen op de natuur en de natuurwezens. Een steen in een ruimte zorgt voor een fijne sfeer, is als een opgewekte, frisse wind, die eventuele aanwezige negatieve energie reinigt en de trilling in de ruimte verhoogt. In een ruimte waar groepswerk of meditaties gegeven worden, helpt deze meditaties te verdiepen, doordat deze de energie van het hoofd, het denken, naar het hart helpt te verplaatsen. De energie van Groen Calciet kan diepgaande heling geven, met name om oude, ongezonde patronen te doorbreken en los te laten. Ook stress, woede en wrok door pijn die is aangedaan. Het is een steen die mededogen en welwillendheid tegenover anderen helpt te leven en die helpt jezelf en anderen te vergeven, waarna je je weer durft open te stellen naar anderen. Dit omdat de steen je verbindt met liefde, met je hart, waardoor je meer kan begrijpen waardoor een ander is zoals die is, maar ook dat jij de keus hebt om met iemand om te blijven gaan of niet. Dat je bewust mag worden waar je nog in pijn resoneert. Dit zorgt voor positieve groei en veranderingen in je leven. Groen Calciet bevordert overgave aan het leven en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Doordat deze steen is verbonden met zachte, helende Engelenkrachten is het bij uitstek een steen van heling, vernieuwing en bewustwording. Ook van de mogelijkheden die je als ziel op aarde hebt en om deze te ontplooien. Groen Calsiet geeft een gevoel van welbevinden, helpt om te ontspannen en stimuleert een betere doorstroming in je lichaam. In de slaapkamer kan deze helpen om beter te slapen, fijn te dromen en spanning in het lichaam los te laten.

Een zeldzame Calciet waar we jaren naar gezocht hebben en waar we zo enorm blij mee zijn dat we deze hebben is de Angelwing Calciet. De lieve Mexicaan die samen met zijn broer een bedrijf heeft hebben we ooit ‘per toeval’ ontmoet. Hij woont in Amerika en zijn broer in Mexico. De ene runt het bedrijf en de andere de mijnen. Zo goed geregeld. Omdat wij hem al een aantal jaren kennen en veel bij hem kopen, krijgen we altijd een grote korting. Dit zorgt ervoor dat deze zeldzame stenen toch heel betaalbaar zijn. Angelwing Calciet is een combinatie van geel/gouden Calciet met witte Bariet, dit zorgt ervoor de deze een zeer hoge vibratie heeft. We hebben de steen weer in alle maten, van klein tot zeer groot.

 Angel Wing Calciet

Angel Wing Calciet uit Mexico is een zeldzame steen met een zeer hoge vibratie die de zielenster-, sterrenpoort- en andere hoge kruinchakra’s stimuleert, zodat er spiritueel licht binnenkomt. Hij maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien. Hij opent paranormale vermogens, zorgt voor contact met Engelen en Lichtwezens en harmoniseert de hersenhelften. Angel Wing Calciet is echt een steen voor Lichtwerkers of voor mensen die zich bewust zijn dat ze niet alleen van deze aarde komen en voor hen die heimwee hebben naar andere werelden, want de steen helpt je om je prettig te voelen in je incarnatie. De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve energie of gedachtevormen verdwijnen.Het integreert het lichtlichaam en aardt energieën van hogere dimensies in het fysieke niveau. Deze steen maakt je blij en is ook heel geschikt op een babykamer. Normaal werken Calcieten meer op het niveau van het lichaam, maar Angel Wing Calciet werkt met name voorbij het fysieke niveau om het etherische lichaam te harmoniseren. Ondersteund bij psychosomatische ongemakken en de onderliggende oorzaken van diabetes en aandoeningen zoals multiple sclerose. 

We kopen altijd bij hem 2 soorten Seleniet, de Engelenvleugel Seleniet en de recenter ontdekte Kathedraal Seleniet. De kleine Engelenvleugel Selenietjes kopen we altijd bij een andere bevriende handelaar die nog altijd samen met zijn moeder de zaak runt. Maar de Angel Wing Calciet Mexicaan heeft prachtige grote clusters van Engelenvleugel Seleniet. Van de Kathedraal Seleniet hebben we kleine tot ook grote clusters ingekocht. Wow wat een brok Engelen energie geven deze kristallen af in een ruimte.

Engelenvleugel Seleniet

Engelenvleugel Seleniet is een prachtige, bijzondere gevormde Seleniet uit Mexico. De vorm van een Engelenvleugel laat al zien dat je met deze prachtige stenen makkelijker in contact kunt komen met de hogere werelden, waaronder de Engelenwereld. De steen laat je ook voelen dat de Engelen eigenlijk hogere delen van ons zelf zijn, hij helpt je te herinneren aan je Engelen-zelf. Ze helpen je door de illusie kijken, zodat je jezelf weer kunt gaan zien als het hoge, Goddelijke wezen dat je eigenlijk in werkelijkheid bent. De zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra, het zielensterchakra boven je hoofd en de nog hoger gelegen kosmische chakra’s. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Engelenvleugel Seleniet maakt alles wat ‘zwaar’ in je lichaam voelt weer licht. De steen geeft je vleugels en brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het Goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden, ook leert hij je dat jij met dit alles één bent. Engelenvleugel Seleniet zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving deze vibratie. Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen. Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen. Dit is een perfecte steen om mee te mediteren. Engelenvleugel Seleniet hoef je net als alle andere Selenieten nooit te reinigen, de steen transformeert negatieve energie in positieve, dus is zelfreinigend. De steen wordt ook dof van water. Als je hem als energie raster om je huis gebruikt, dan neemt de energie niet af als hij door de regen er dof uit gaat zien. Engelenvleugel Seleniet kun je gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed. Het zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven.

Kathedraal Seleniet

Kathedraal Seleniet is soms ook Engelenvleugel Seleniet. Toen er steeds minder Engelenvleugel Seleniet gevonden werd, kwamen deze uit de aarde. De energie voelt heel erg als de Engelenvleugel Seleniet. De stenen zijn prachtig gevormd en zien eruit als kerkjes in Mexico, vandaar dat de inwoners ze Kathedraal Seleniet hebben genoemd. Ook met deze prachtige stenen kun je makkelijker in contact kunt komen met de hogere werelden, waaronder de Engelenwereld. De steen laat je ook voelen dat de Engelen eigenlijk hogere delen van ons zelf zijn, hij helpt je te herinneren aan je Engelen-zelf. Ze helpen je door de illusie kijken, zodat je jezelf weer kunt gaan zien als het hoge, Goddelijke wezen dat je eigenlijk in werkelijkheid bent. De zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra, het zielensterchakra boven je hoofd en de nog hoger gelegen kosmische chakra’s. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Kathedraal Seleniet brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het Goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden. Ook leert hij je dat jij met dit alles één bent. Kathedraal Seleniet zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving in deze vibratie. Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen. Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen. Dit is een perfecte steen om mee te mediteren. Net als alle andere Selenieten hoef je de steen nooit te reinigen, hij transformeert negatieve energie in positieve, dus is zelfreinigend. De steen wordt ook dof van water. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. In je slaapkamer brengt de steen rust, net zoals in een kerk en helpt je beter te slapen.

Bij hem zagen we ook nog iets anders wat wij nog nooit gezien hadden en dat is Agnitiet Maria glas. Het zijn vrij grote stukken die een fantastische energie uitstralen.

Agnitiet Maria glas (heldere seleniet) met Hematiet, Engelensteen

Agnitiet Maria glas is een doorschijnend Seleniet die een roze kleur heeft verkregen door Hematiet in de steen. Deze is recent gevonden in Mexico. De naam Agni betekend vuur in het Sanskriet. Agni de vedische god van het vuur werd zo’n 5000 jaar geleden in India aanbeden. Hij werd beschouwd als bron van het spirituele licht, levenskracht en onsterfelijkheid. Agnitiet stimuleert de vloeibare kristallen matrix van ons lichaam en helpt het lichaam te resoneren in totale eenheid. Dit vergroot kwaliteiten zoals intuïtie, heling en wilskracht, maakt je bewuster van je doel op aarde en vergroot je bewustzijn. Deze steen maakt je ook gevoeliger voor de energie van kristallen, ook voor welke zich nog in de aarde bevinden. Mensen die met de “Planetary Crystal Grid of Light” werken zouden dit kristal kunnen gebruiken, omdat deze ons hogere lichtlichaam harmoniseert en doet ontwaken. Deze steen helpt om het spirituele licht in je lichaam te aarden. Mariaglas heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest en opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Zuiver seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam, om het in de aardevibratie te verankeren. Seleniet is de poort naar de etherische chakra’s. Ga je hierdoor, dan krijg je de mogelijkheid om de volgende stap in je evolutie van mens naar lichtwezen te zetten. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Het Hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Hematiet helpt het spirituele licht in je lichaam te aarden, tevens helpt hij de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Dit kristal helpt de ziel om weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen. Deze steen geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. De steen werkt zeer goed als u zich verloren of hopeloos voelt, hij herstelt de hoop en het vertrouwen in de toekomst en maakt de geest sterker. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Je kunt de steen gebruiken voor kristalhealing op afstand. Leg een foto van mens of dier onder de steen en vraag aan het kristal healing. Deze steen hoef je nooit te reinigen. Van water wordt hij ook dof. Seleniet ontlaadt en laadt al je kristallen op door deze op de steen te leggen.

Als laatste in deze blog wil ik graag laten weten dat er weer nieuwe sieraden zijn binnengekomen. We hebben nog geen tijd gehad om de webshop sieraden weer bij te vullen, maar dat komt wel. Alles heeft een kosmische timing haha.

Dat was het weer voor nu.

We zijn deze week op donderdag 25 april geopend, ook op vrijdag zijn we geopend. Op zaterdag 27 Koningsdag zijn we gesloten, op zondag 28 april zijn we dan weer geopend.

Dus de donderdag zijn we nu open, omdat we zaterdag gesloten zijn.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

25 en 26 april (donderdag en vrijdag)

Op 27 april (koningsdag) zijn we gesloten.

28 april (Zondag)

3, 4 en 5 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu