Een groot aantal nieuwe stenen uit verschillende landen in de winkel

Algemeen

Het was weer een drukte van jewelste, in korte tijd zijn er uit verschillende landen weer de prachtigste stenen en kristallen binnengekomen. Ik weet niet waar te beginnen met opsommen, want anders heb ik het gevoel achter te lopen haha. Het lukt me toch niet meer om alles wat we binnenkrijgen in deze blog te vermelden. Gelukkig dat Nikki, Charissa en Marion via facebook eerder laten weten als we ergens tussendoor weer een steen hebben kunnen prijzen, zodat deze de winkel in kan.

Als eerste in deze blog een bijzonder plakje kwarts die is gesneden uit een Stalactiet en verbonden is met het kruinchakra. Deze draagt de mooie naam: Solar Quartz.

Solar Quartz (Zonnekwarts)

Solar Quartz, ofwel Zonnekwarts, is een bijzondere kwarts soort. Deze prachtige steen is lid van de kwartsfamilie en is semi-transparant tot doorschijnend. Solar Quartz gesneden uit een stalactiet, is een zeldzame formatie van wit kristallijn kwarts met soms enkele druzy-insluitsels in prachtige natuurlijke cirkelvormige patronen. Deze kwarts die verbonden is met het kruinchakra, is net als alle andere Bergkristal of kwarts een krachtige healer en energieversterker, die kan helpen een nieuwe weg vrij te maken om je doelen te bereiken. Deze kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Het brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te maken met je hogere zelf. Als je een kwarts kristal vasthoudt of draagt versterkt dat je biomagnetische veld en maakt je minder gevoelig voor straling. Een kwartskristal is een geneeskrachtige steen, het kan lichaamsweefsel stimuleren, evenals de vloeistoffen, waardoor trillingen de frequentie van genezing kunnen bevorderen.  Deze helpt organen en verfijnde lichamen te versterken en resoneert met alle chakra’s. Van Zonnekwarts wordt ook gezegd dat het beschermend is en de geest, de mentale toestand en het fysieke lichaam zuivert. Dit kristal bevordert harmonie in alle aspecten van je leven. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Als je deze samen met een Draviet vasthoudt, kun je het gevoel ervaren dat je naar je middelpunt wordt getrokken, waarna het kan voelen alsof je door een wormgatopening bent gereisd, waarna je verbonden bent met de energie van de Zon. Je kunt Solar Quartz ook gebruiken om te communiceren met het planten-, dieren -en mineralenrijk.

De volgende steen komt uit Tibet en dat is Tibetaanse Turkoois. We hebben gelukkig al heel lang de echte, Amerikaanse Turkoois in onze collectie die feller blauw van kleur is. Ook sinds een paar jaar hebben we een hele zachte Turkoois uit Madagaskar in de winkel die erg lijkt op die uit Tibet. Zo mooi dat in de channeling met Natascha eruit kwam dat deze inderdaad verbonden zijn. Van de Tibetaanse Turkoois hebben wij exemplaren geslepen in de vorm van een donut kunnen kopen. Deze donut vorm heeft ook nog een krachtige betekenis die te maken heeft met Torus energievelden. Lees hierover meer onderaan de beschrijving van de steen.

Tibetaanse Turkoois

Deze zeer zachte Turkoois laat voelen dat de ader zeer groot is en dat deze zich in verschillende landen, in de Himalaya bevindt. Als je je verbindt met deze steen voel je enorme kalmte en kun je een keel ademhaling voelen die in deze gebieden hoog in de bergen, door monniken beoefend wordt. Deze monniken reciteren en komen daardoor in een meditatieve staat. Deze keelademhaling reinigt je systeem. De steen laat ook de liefdes energie van Venus voelen en de helende Hathor klanken, waarmee deze verbonden is. Mantra’s zingen werd reeds duizenden jaren geleden al gedaan. Deze klanken werden met een speciaal doel ooit via channeling doorgegeven door de Hathor Godinnen aan zeer wijze monniken in Tibet en India. De Hathors die Meesters(essen) zijn van Klank, Kleur en Heling zijn multidimensionale Lichtwezens. In het vroege Egypte waren deze hoog geëvolueerde wezens aanwezig op aarde, nu leven zij interdimensionaal en zijn verbonden met Venus. In feite zijn zij geascendeerde Meesters die hulp bieden bij de transformatie van Moeder Aarde en al haar bewoners. Deze liefdevolle steen die ons zo doet denken aan de Turkoois die recent in Madagaskar is gevonden, laat voelen dat de Himalaya energetisch via moeder Aarde in verbinding staat met Madagaskar en verder naar Zuid-Amerika, met Peru en Bolivia waar een vrouwelijke energie sterker aanwezig is. De ondergrondse tegenhanger, het water in de bergen, het bevroren zachtblauwe gletsjerijs is vrouwelijk. In het woord Madagaskar zit “MA” ofwel de Grote Moeder en als je het omdraait begint het met RA, de Zonnegod. Deze Turkoois heeft te maken met mannelijke met vrouwelijk in balans en nodigt je uit om naar binnen te gaan, naar je hart, de plaats waar je ziel spreekt. De steen helpt je weer in zachtheid te gaan leven en de roep van je hart te volgen. Deze geeft een versnelling, groeispurt, is een duwtje in de rug om zachtheid en kwetsbaarheid te tonen, om in zachtheid te leven, vooral ook naar jezelf toe. Er is nu zoveel behoefte aan zachtheid en liefde op aarde. Dit is het moment op aarde dat de vrouwelijke oer energie weer opstaat. Deze zit in ieder van ons, man of vrouw. Dat we de weg van hoofd naar hart gaan. Het is nu de tijd voor het goddelijke vrouwelijke om zich uit ketens te bevrijden en haar volle potentie te gaan leven. Niet met als doel de mannelijke kracht te onderdrukken, maar door een veilige bedding te worden, waarna het mannelijke de ketens los kan laten om in zijn volle kracht te komen. Yin en Yang verenigd, beide bevatten een deel van de ander.

De donutvorm waarin deze vaak geslepen zijn, staat symbool voor Torus energievelden. Een Torus bestaat uit een centrale as met aan beide uiteinden een Vortex en een omringend energieveld. Energie stroomt in de ene Vortex, door de centrale as, uit de andere Vortex en wikkelt zich vervolgens om zichzelf heen om terug te keren naar de eerste inkomende Vortex. Bij ons komt deze energie vanuit de kosmos binnen via onze kruin en stroomt door ons heen, via onze ruggengraat, naar Moeder Aarde en via dezelfde weg weer terug. Dit is een constante beweging. De polen in balans brengen, Heelheid.

Stenen en kristallen worden in hun ruwe vorm verkocht, zoals wij zo velen in de winkel hebben. Ook worden stenen geslepen in vormen die prachtig zijn voor in een interieur. Zeer populair zijn ook de getrommelde stenen. Dit zijn ruwe stukjes die in een trommel (net zoals je wasmachine) gaan met aan de randen een soort schuurlaag waarbij vaak andere stenen gaan of polijstpoeder. Dit is altijd het geheim van een bedrijf welke hierin gespecialiseerd is. Want wie de mooiste glans op een steen krijgt, heeft dan de beste kwaliteit trommelsteen en kan voor een hogere prijs zijn steentjes verkopen. Dit polijsten is minder makkelijk dan dat wij denken, het is ook een beetje toveren, met dit in de ketel en dat erbij doen. Maar behalve trommelen kunnen stenen ook met de hand gepolijst worden. Dan gebruiken ze ook machines die schuren, maar alles gaat met de hand. Als laatste worden er ook cabochons gemaakt, speciaal voor de sieraden markt. Deze met de handgemaakte platte stenen van onderen met een bolling van boven zijn prachtig om te zetten in een edelmetaal. Maar ze zijn ook prachtig om neer te leggen als ze wat groter zijn. Er worden bijna altijd de mooiste kwaliteit stenen gebruikt voor deze cabochons.

We hebben nu een plat doosje met prachtige Merliniet ofwel Dendriet Opaal cabochons kunnen inkopen. Deze topkwaliteit stenen komen uit Turkije en zijn in India geslepen. Merliniet heeft zulke prachtige patronen die lijken op miniatuurlandschapjes, of Japanse schilderijtjes. Iedere steen is uniek in patroon. Deze lagen het afgelopen weekeinde al in de winkel en we kregen zoveel positieve reacties op de steen, dat maakt weer heel blij. Het delen van de liefde voor stenen verveeld nooit. Deze stenen zijn prachtig om gewoon vast te houden en neer te leggen, maar voor wie zelf sieraden maakt zijn ze ook heel interessant. Wij hebben er ook zelf hangers van gemaakt door ze te voorzien van een zilver gerhodineerd oogje. Omdat Rhodium inmiddels zo kostbaar is, worden de oogjes voorzien van een laagje Platina, welke familie van Rhodium is.

 

Merliniet

Deze steen zorgt voor magie en geluk in je leven. Deze dendritische steen bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs. Hij geeft toegang tot multidimensies en is nuttig gezelschap op reizen tussen de werelden. Merliniet ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij biedt blikken in het verleden of de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Het is een combinatie van Kwarts en Psilomelaan, die glanzend kan zijn en gloeiende vlammen kan bevatten. Hij is afgestemd op de elementen aarde, lucht en water. Hij is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid en van de elementen en de werelden. Dit is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het is de volmaakte steen om het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar te brengen. Hij vermengt spirituele en aardse vibraties en aardt ze in het lichaam of de omgeving. Hij her-programmeert ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdrukken en zorgt voor diepgaande verandering. Hij helpt negatieve ervaringen te verwerken en zet ze om in positieve lessen. Merliniet is zeer effectief voor karmische genezing en helpt overtuigingen en geloften die blokkades vormen te her-kaderen. In fysiek opzicht bevordert Merliniet de circulatie van energie en zuurstof om het lichaam. Zijn dendritische slierten resoneren met zenuwvezels en versterken de energiestroom langs de ruggengraat en door de hersenen. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties. Ook goed voor de ademhaling, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, darmen en het hart.

Een andere steen die we in cabochon hebben binnengekregen is Cavansiet. We hebben deze in hartjes, ovale en meer rechthoekige vorm. Van onze handelaar uit India hoorden we dat de mijn gesloten is, omdat een stad zo is uitgebreid dat het gevaarlijk werd om te mijnen. Ze zijn dan bang voor instortingsgevaar. We hadden dat ook al van onze vriend in Engeland gehoord die zich vaak in India bevindt. Van hem hebben we zijn laatste ruwe stukjes Cavansiet ingekocht. We zijn dus heel blij dat we van deze unieke steen nu ook nog deze cabochon hebben kunnen bemachtigen. De ruwe Cavansiet is te kwetsbaar om bij je te dragen, maar deze is heel geschikt. Ook van deze hebben we zelf hangers gemaakt voor wie deze steen graag wil dragen.

Cavansiet

Deze steen heeft een pure “blauwe straal” energie, die van openbaring, doorbraak, begrip, voorspellingen en spirituele verlichting, verbonden met Aartsengel Michaël. Het is een steen voor zuivering, herstel en innerlijke waarheid. Op het derde oog gelegd is dit kristal zeer goed om mee te channelen omdat hij de hogere waarheid laat stromen zonder tussenkomst van gedachten of twijfel. Ook bevordert dit kristal helderhorendheid, helderziendheid en brengt hij je in contact met gidsen. Met dit kristal kun je ook bewust astrale reizen maken en vorige levens verkennen. Dit is ook een kristal van vreugde, optimisme en inspiratie. Het is een zelf bespiegelende steen die helpt diep in iets door te dringen. Hij herstelt destructief gedrag of ingesleten denkpatronen, hij stelt je in staat tevreden te zijn met je fysieke bestaan en moedigt zelfrespect aan.  Op geestelijk niveau helpt Cavansiet je te denken alvorens te doen. Op het fysieke vlak bevordert deze steen de vrijmaking van endorfine en de geleiding van elektrische impulsen om het lichaam. Dat versterkt een algeheel prettig gevoel en zorgt voor cellulaire genezing. Dit kristal beschermd een healer tijdens behandelingen. Goed bij nervositeit, helpt de waarheid spreken en zorgt voor een goede nachtrust. Brengt het hoofd tot rust en is daarom goed om mee te mediteren. Is een balsem voor hen die in pijn of in de rouw zijn. Deze steen ondersteunt het cellulaire geheugen en is goed voor de tanden, keelpijn, nieren, blaas, bloed en oorsuizingen. Ook goed voor het endocriene stelsel, terugkerende ziekten, kalkgebrek, botverlies, stijve gewrichten, migraine. Hij stabiliseert de hartslag.

Uit Marokko hebben we een pallet met zeer grote witte Geodes binnengekregen. Deze zijn prachtig voor in het interieur. Zelf heb ik een grote set in mijn slaapkamer liggen, maar ook in een woonkamer, praktijk of groepsruimte is zowel de energie als het mooie uiterlijk van de steen een aanwinst. Deze zeer grote exemplaren liggen in het Pakhuis, de kleinere liggen in de winkel. Deze steen wordt ook veel door onze klanten gekocht om cadeau te geven, omdat eigenlijk iedereen deze mooi vindt.

Kwartsgeode uit Marokko

Dit zijn bollen die doormidden gezaagd zijn waardoor je de prachtige binnenkant ziet. Allemaal kleine witte kristalletjes schitteren je tegemoet, heel soms zie je geel/oranje calsietjes erbij. Een geode is een bijzonder vorm die op een baarmoeder lijkt, symbolisch een baarmoeder waar de kristallen veilig in groeien. Maar ook voor ons mensen geven deze kristallen ons een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De energie van de kristallen stralen naar buien door de open kant, maar blijven toch ook in een beschermde holte. Bergkristal of kwarts is een zeer krachtige healer en energieversterker. De steen neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Het brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een kwarts kristal of bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je biomagnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. Bergkristal is een geneeskrachtige steen, hij brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand voor de ziekte. Hij reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en resoneert met alle chakra’s. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem.

Uit Mexico hebben we een voor ons nieuwe trommelsteen in 2 verschillende kleurstellingen, maar die allebei Peanut Obsidiaan heten en van dezelfde plek komen. De steen blijkt al in 1960 gevonden te zijn, zo grappig hoe we deze nu pas op ons pad krijgen. Het is een Obsidiaan die heel erg geschikt is voor mensen die al veel aan zichzelf gewerkt hebben, maar nog graag de laatste restjes opgeruimd willen hebben.

Peanut Obsidiaan of Perliet

Peanut of Pinda Obsidiaan is in 1960 bij Alamos, Sonora, Mexico ontdekt. Het is een variëteit van Perliet en een natuurlijk voorkomend amorf vulkanisch glas met een hoog watergehalte. De rode bolletjes die dit kristal zo uniek maken zijn Veldspaatkristallen. Deze zijn in de loop van de tijd rood gekleurd door een laag Hematiet. Deze bijzondere Obsidiaan zorgt voor doorstroming. Obsidiaan brengt aan het licht wat losgelaten dient te worden. Als het gaat stromen kun je ervaringen krijgen in je lichaam, bijvoorbeeld sensaties van prikkelingen waar zich blokkades bevinden. Deze krachtige steen helpt onbewuste onbalans en schaduwkwaliteiten naar de oppervlakte te brengen om los te kunnen laten. Ook ongewenste, negatieve gedachten, spanningen en andere blokkades helpt Obsidiaan begripvol los te laten. Deze Peanut Obsidiaan zorgt expliciet voor doorstroming na al het harde werk dat je gedaan hebt voor alle delen die aangeraakt zijn, die met de blokkades te maken gehad hebben, ook met energie wat vast heeft gezeten. Vooral fysiek helpt deze alles in je lichaam door te laten stromen, weer uit te lijnen en te verbinden op een krachtige, vloeiende manier. Tegelijkertijd ruimt deze ook nog de laatste restjes op. Peanuts betekend soms ook dat iets een makkie is. Het loslaten van blokkades, van angsten kan ook makkelijk, vloeiend of stromend gaan laat deze steen voelen. Daarna kan de vermoeidheid loskomen en kun je je meer ontspannen voelen. Dit is ook een perfecte Obsidiaan voor mensen die al veel aan zichzelf hebben gewerkt, maar nog graag de laatste restjes opgeruimd willen hebben. Je kunt deze steen bij je dragen, of er mee mediteren, of onder je kussen leggen om inzichten te krijgen via dromen.

 Een andere voor ons nieuwe trommelsteen heet Larkapit, Grännait en deze komt uit Zweden. Deze steen lijkt een beetje op de Larvikiet uit Noorwegen, qua naam en uiterlijk haha. Beide stenen zijn krachtig verbonden met Moeder aarde. De channeling van de steen was weer heel bijzonder. Zo mooi hoe het proces verloopt als Natascha zich met een steen of kristal gaat verbinden. Er komen dan vaak beelden en woorden die zij uitspreekt, losse flarden die dan later tot een duidelijker beeld of verhaal komen. Ook bij deze steen ging dit weer zo. Zij zag vertakkingen, longen die vertakt zijn, kruinen en wortels van bomen. Toen sprak zij het woord Yggdrasil uit, zij ziet dan ook hoe het geschreven is. Ik zoek dan op mijn telefoon zo’n woord wat komt op en dan zijn we iedere keer weer verbaasd, ontroerd, dankbaar en opgewonden als twee kinderen. Dat het dan allemaal klopt en samenkomt, het blijft iedere keer weer bijzonder.

Larkapit, Grännait uit Zweden

Larkapit, Grännait is een bijzondere, zeer krachtige steen die in Zweden is gevonden. De zwarte vlekken in de steen bestaan uit Arfvedsoniet en de violette kleur komt door Fluoriet.

De steen laat als eerste in de geest het Noorderlicht zien en de woorden: Vertrouw het proces, vertrouw op jezelf genezend vermogen. Daarna komt het woord ‘Yggdrasil’ door, de levensboom, of boom van kennis uit de Noordse kosmogonie. Het is het symbool van de eindeloos vertakte vorm van dat wat is. Tegelijk draagt en verbindt hij de werelden als wereldas (Axis mundi). Deze toont tegelijk de weg naar het hogere, de weg die de sjamaan volgt om in het gebied van de goden en geesten te komen. Hij reikt van de onderwereld dwars door de mensenwereld naar de wereld van de Goden. Dit alles staat voor in verbinding staan, uitlijnen met de aarde (binnen aarde) en de kosmos. Een mooie balans tussen lichaam en geest zorgt ervoor dat je een gegronde en liefdevolle band hebt met Moeder Aarde, maar tegelijk in verbinding staat met het universum en alle informatie van je Goddelijke delen, die je omarmt en binnen laat stromen. De levensboom is een symbool voor wedergeboorte en onsterfelijkheid, maar ook voor het leven zelf. Arfvedsoniet is een steen voor grandioze manifestaties. De steen zorgt voor een vortex van fenomenale energie die je lichaam kan omringen, stimuleert je intuïtieve kant en maakt positiever. Lavendel Fluoriet opent je derde oog, verbindt je hart met je hogere chakra’s en je hogere zelf. Steen van manifestatie met een stromende energie in zich, die onuitputtelijk blijft stromen en wenst dat wij mensen weer vanuit ons hart gaan leven en herinneren dat we liefde zijn.

Uit Brazilië hebben we ook weer 2 pallets binnengekregen. We zijn nog steeds druk aan het prijzen, maar een aantal stenen die we hieronder zullen opnoemen liggen inmiddels al te pronken in de winkel of het Pakhuis.

Als eerste hebben we een aantal bollen die onze Braziliaanse vriend Drusy Chalcedoon bollen noemde. Het zijn bollen met holtes waarin zich uitgekristalliseerd Chalcedoon bevindt.

Chalcedoon bollen

Deze liefdevolle Chalcedoon bollen met drusy holtes geven een gevoel van troost en bescherming. Deze helpt bij angsten, geeft rust en ontkrampt het lichaam. Het is een steen met grote helende eigenschappen en de zachte energie is kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Deze steen stelt je in staat om bij jezelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed voor mensen die zich onbegrepen voelen, als je niet zo lekker in je vel zit en deze steen vasthoudt helpt deze je te gronden. Deze is ook ondersteunend bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen kan helpen oude patronen van onderdrukking op te lossen en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Dit is een steen die ondersteunt en voedt. Chalcedoon helpt je om negativiteit of wat je hoogste goed niet meer dient los te laten en in vrede en acceptatie te leven. Chalcedoon helpt lichaam, geest en je emoties in harmonie te brengen.  Mensen die wat te zweverig zijn kan deze steen helpen om tot bezinning te komen, omdat deze laat ervaren dat het leven is zoals het is en niet zoals zij denken dat het is. Chalcedoon verbetert ook de concentratie en versterkt paranormale vermogens. Fysiek is de steen reinigend voor het lichaam en versterkt je immuunsysteem.

We verkopen in de winkel een grote verscheidenheid van Lemurische kristallen, we hebben nu wat men ‘cut base’ Lemurians noemt. Het zijn prachtige Lemurische kristallen met veel ribbels aan de zijkant die kunnen staan. Deze liggen op dit moment in het Pakhuis.

Lemurische laser uit Brazilië

Deze bijzondere kristallen lopen taps toe en werden als instrumenten gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het tonen werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie stijgen. Alle bergkristallen uit Minas Gerais hebben een zachte hartfrequentie en zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in dit gebied ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is. Deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijde van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren. Het zijn zeer krachtige healers en energieversterkers.

 Andere Lemurians die we hebben binnengekregen en waar we heel erg blij mee zijn, zijn clusters van Pink Lemurians. We hadden in de winkel er al losse laser puntjes van, maar nu ook weer clusters. Deze liefdevolle kristallen kunnen we nu zo goed gebruiken, de energie die ze uitstralen helpt ons om in liefde vanuit ons hartje te leven. Ze stralen in een ruimte een krachtige, liefdevolle energie uit.

Pink Lemurians met coderingen

Deze bijzondere, roze Lemurische kristallen bevatten op de meeste punten verschillende soorten van coderingen. Sommige zijn multi record keepers, anderen bevatten unieke coderingen. Deze kristallen zijn gevonden in Serra de Minas, Brazilië. Ze zijn verbonden met de Roze Straal, die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. De roze kleur van deze kristallen laat ons zien dat deze verbonden zijn met het hart, met liefde. Ze bevatten sleutels die voor iedereen anders zullen zijn. Deze kristallen die het hart helpen te openen, vullen zowel ons fysieke, als emotionele lichaam met onvoorwaardelijke liefde. Het helpt de emotionele lichamen te balanceren, stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht en zorgt ervoor dat je vanuit de waarheid van je hart gaat leven. Pink Lemurians helpen bij het helen van oude pijnen en het opschonen van onze chakra’s, waarna deze zich vol kunnen gaan openen. Pink Lemurians zijn ook verbonden met de hogere chakra’s, ook de kosmische, daar dit kristal verbonden is met hogere wezens, je hogere zelven. Lemurische kristallen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Pink Lemurians ondersteunen bij alle vormen van emotionele heling en helpen onze trilling/vibratie te verhogen. Ze zijn onvoorwaardelijke liefde.

Geslepen uit zeer helder Bergkristal, het zou ons niet verbazen als deze uit Lemurische kristallen zijn geslepen, hebben we nu prachtige, kleine Obelisken. Ze zijn enorm helder en stralen een groot licht uit. De vorm van Obelisk die over de hele wereld gevonden zijn heeft ook een betekenis. Deze staan altijd op krachtplekken, kruispunten van Leylijnen of vortexen.

Als laatste uit Brazilië hebben we weer zeer speciale clusters binnengekregen. De naam van deze bijzondere vorm van Lodoliet en stenen met een zandcoating is Just Be.

Lodoliet kristal met zandcoating (Just Be)

Deze unieke punten uit Diamantina, Brazilië, met een zandkleurige coating, zijn veelal Selfhealers. Ook deze zijn net als de Wisdom Keepers sjamanistische kristallen. Waar de Wisdom Keeper nog het proces liet voelen dat de mannelijke energie er nog op uit wilde om wijsheid op te halen en te verspreiden, om daarna weer terug te keren naar de vrouw, het proces van het mannelijke en vrouwelijke verenigen, zo laat dit kristal voelen: Rustig maar, wees maar stil, ga maar zitten, ga maar zijn. Lodoliet kristallen met zandcoating dragen heel veel rust in zich en stralen dit uit. Waar de andere kristallen nog het proces waren, zo is bij deze het proces vervolmaakt. Deze kristallen laten ons voelen dat we alleen nog maar hoeven te “Zijn”. Aanwezig zijn in het ‘NU”, in alles wat we doen, te integreren. Vandaar de naam “Just Be”. Beide wegen, stromingen zijn heel waardevol. Het ene moment is het fijn om in de stroming te zijn het andere moment is het beter om op de plaats af, stil te zijn en te integreren. Laat maar tot je komen, zonder verhalen, zonder dat je hoofd van alles bedenkt. In de stilte te zijn. Dan kun je daarna in de stilte op reis. Zowel deze Just Be en de Sugar Blade Laser (Wisdom Keeper) zijn in Diamantina gevonden. Hoewel ze heel verschillend zijn, zijn ze toch met elkaar verbonden.

 Als laatste in deze toch vrij uitgebreide blog willen we heel graag laten weten dat we weer een nieuwe partij van Mariaglas Seleniet lampen uit Mexico hebben binnengekregen. Deze (LED)lampen hebben een dimmer, waardoor jezelf kunt bepalen hoe fel deze brand. Dit omdat ze ook heel erg fijn op de slaapkamer zijn, ook op een kinderkamer zijn ze ideaal. De liefdevolle Engelen energie van deze steen helpt om te ontspannen. De Led lampjes gebruiken bijna geen stroom, maar een paar euro per jaar en deze gaan ook heel erg lang mee. Dit in tegenstelling tot zoutlampen waarvan de lampen al vaak na een jaar kapot gaan door de hitte.

Maria glas (heldere seleniet) Engelensteen

Doorschijnend seleniet heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest en opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Zuiver seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam, om het in de aardevibratie te verankeren. Seleniet is de poort naar de etherische chakra’s, ga je hier door, dan krijg je de mogelijkheid om de volgende stap in je evolutie van mens naar lichtwezen te zetten. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Je kunt de steen gebruiken voor kristalhealing op afstand. Leg een foto van mens of dier onder de steen en vraag aan het kristal healing. Deze steen hoef je nooit te reinigen, van water wordt hij ook dof. Seleniet ontlaadt en laadt al je kristallen op door deze op de steen te leggen.

Wij zullen buiten onze normale openingsdagen van vrijdag, zaterdag en zondag ook op Hemelvaartsdag, donderdag 18 Mei met de winkel open zijn. Ook met Pinksteren zijn wij een extra dag open, wij zijn dan vrijdag 26, zaterdag 27, zondag 28 en maandag 29 (2e Pinksterdag) van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

18, 19 , 20 en 21 mei (donderdag, vrijdag, zaterdag en Zondag)

26, 27, 28 en 29 mei (vrijdag, zaterdag,  Zondag en maandag)(Pinksteren)

2, 3 en 4 juni (vrijdag, zaterdag en Zondag)

9, 10 en 11 juni (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu