Even een berichtje!

Algemeen

Er is al een tijdje geen blog meer verschenen. Dat komt omdat we ontzettend druk zijn met het prijzen van alle stenen, het leeghalen van de winkel, schoonmaken en opnieuw inrichten. Hier gaat altijd zoveel tijd inzitten. Helaas neemt het zoveel tijd in beslag dat we altijd twee weekenden gesloten zijn. Dit voelt eigenlijk als te veel. Er bellen ook geregeld mensen op wanneer we weer open zijn. Ook krijgen we lieve mailtjes van mensen die ons succes met het prijzen wensen maar ook vragen of we even lekker aan het uitrusten zijn na onze drukke inkoopreis.

Was het maar waar ha ha. Maar dit is dus niet het geval. Wat heel fijn voelt is dat we volgend jaar maar 1 weekeinde gesloten zullen zijn voordat alle stenen in de winkel liggen. Dit kan nu, omdat de ruimte die door Ruud werd gebruikt, dan vrij is. We kunnen dan alle pallets met stenen daar uitladen en laten liggen en daar gaan prijzen. Als alles dan klaar is, dan sluiten we de winkel voor een weekeinde en gaan we deze schoonmaken en opnieuw inrichten. Dit voelt voor ons heel erg goed, dus weer een fijne verbetering die we kunnen aanbrengen. In deze blog wat foto’s van de rommel, maar ook van een aantal grote, unieke kristallen die we al uitgepakt hebben.

 

We lopen gelukkig goed op schema, ook dankzij de hulp van lieve vrienden en familie die het gezellig vinden om af en toe mee te prijzen. We kunnen niet wachten om weer open te gaan. Het aanstaande weekeinde zijn we nog gesloten, maar vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25 zijn we weer van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Daarna zijn we zoals gewoonlijk weer de meeste weekenden geopend. Zie voor de open winkel dagen de ‘agenda’ op de site. Na deze eerste open dagen gaan we weer nieuw ingekochte kristallen opmeten en fotograferen om op de webshop te zetten. Dus voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om de winkel te bezoeken, nog even wachten, maar een aantal kristallen zullen ook op de webshop geplaatst worden.

Nu dit was het voor deze blog, meer hebben we niet te vertellen, we maken voor de rest buiten deze muren n.l. niet zoveel mee. We hopen tot snel in de winkel.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

23, 24 en 25 februari (vrijdag, zaterdag en Zondag)

3 en 4 maart (zaterdag en Zondag)

10 en 11 maart (zaterdag en Zondag)

17 en 18 maart (zaterdag en Zondag)

24 en 25 maart (zaterdag en Zondag)

30 en 31 maart (vrijdag en zaterdag)

Menu