Evenwicht bereiken in chaos en vanuit onvoorwaardelijke liefde leven.

Algemeen

Deze blog wil ik heel graag beginnen met het delen van wat informatie uit een prachtig boek uit 2002 dat ik weer ben gaan lezen naar aanleiding van een channeling met Natascha, waarin de Hathors krachtig naar voren kwamen. Ook kwamen zij bij het channelen van bepaalde stenen weer in beeld. De eerste channeling waar zij in voor kwamen vond een paar dagen voor vertrek van Nikki en mij naar Egypte plaats. Op dat moment voelde ik dat ik het boek; ‘Het Hathor- Materiaal ‘van Tom Kenyon & Virgiania Essene uit mijn kast moest halen en meenemen op onze reis naar de Rode Zee. Vorig jaar zijn wij voor het eerst samen daar naartoe gegaan en toen is er zoveel gebeurd. Dat jaar had ik een paar boeken van Paulo Coelho bij me, waaronder het zeer bekende boek, de Alchemist. Toen voelde ik ook een dag voor vertrek dat ik deze weer eens moest lezen. Wat is er toen veel gebeurd in de energie voor ons beiden. Die week verliep als in een roes en iedere dag gebeurde er heel veel. De energie van magie was zo voelbaar. We noemden beide onze reis vol synchroniciteiten en inzichten gekscherend een ‘helende reis.’ We waren iedere ochtend voor zonsopgang aan het strand en bleven daar tot zo’n 17.00 uur, daarna douchen, omkleden, eten en heel vroeg naar bed. De hele dag lezen, praten over inzichten en zwemmen. Maar zo heerlijk, zo thuiskomen bij onszelf. Bijzondere gesprekken ook met een Duits echtpaar en iedere dag magische ontmoetingen met een Visarend en eenmaal met een Zeekoe, die mij toen deze naar de oppervlakte ging om te ademen bijna optilde. Hij scheerde rakelings langs mijn lichaam. Vorig week zag ik in een documentaire dat zij onderling hun affectie tonen door elkaar te strelen. Wat een groot cadeau en wat een impact had deze reis op ons.

Dit jaar in Maart nam ik dus het Hathor boek mee op reis en Nikki het boek ‘De inwijding’. Deze had ik net opnieuw gelezen. Dit boek is echt een spirituele klassieker. Wij hadden niet kunnen dromen dat onze vorige reis overtroffen kon worden, maar wat is er veel gebeurd. De energie van boeken kan velden in je openen en dit gebeurde als een wonder bij ons beide op eenzelfde manier in eenzelfde tijdsbestek. Wat een cadeau om onze ervaringen en ongelofelijke vreugde, gelijk met elkaar te kunnen delen op een manier dat woorden bijna niet nodig waren, maar toch rijkelijk vloeiden uit enthousiasme en geluksgevoel. Ook deze reis verliep in eenzelfde ritme met zonsopgang en lange dagen op het strand met snorkelen langs het koraalrif en lezen. Ook ditmaal weer prachtige gesprekken, deze keer met een Belgisch echtpaar en ook iedere dag weer de visarend zien, maar ook witte reigers met een prachtige persoonlijke boodschap/spiegel. Als klap op de vuurpijn kwam de dag voor vertrek een grote school dolfijnen naar de baai voor ons hotel (die avond daarvoor hadden we in zee een meditatie gedaan en gevraagd of ze misschien wilden komen, nadat we gehoord hadden dat ze hier af en toe naartoe kwamen) en voor Nikki kwam een van haar grootste dromen uit, zwemmen met dolfijnen in het wild, uit vrije wil. En dat heeft ze geweten, ze zijn meerdere malen zo dichtbij gekomen en lieten merken hoe telepathisch en wijs ze zijn. Zulke ontmoetingen veranderen je hele wezen.

Sommige boeken kunnen je het gevoel van ‘thuis’ geven en tools bevatten, waarmee je verder kunt. Wij vonden deze in het Hathor boek. In Egypte zijn we gelijk aan de slag gegaan met de oefeningen, waaronder Prana ademhaling en zijn er thuis tussen de dagelijkse beslommeringen mee door gegaan en nu zo’n 3 maanden later na weer met zijn allen hier in een stroomversnelling van emoties en inzichten gegaan te zijn, merken we hoe veel we in korte tijd weer veranderd zijn. Ook Wim heeft het boek opnieuw gelezen en er weer inzichten uitgehaald die wij ook hebben ervaren en gevoeld. Het delen met elkaar brengt een groot geluksgevoel met ons mee en daarmee lijken we een stapje verder te zijn gekomen op onze reis naar heelheid.

Even in het kort, wie of wat zijn Hathors. Hathors zijn sterrenwezens, multidimensionale Lichtwezens die ons helpen op ons pad naar Ascensie. Zij steunen de bewoners van deze aarde al vanaf het ontstaan. Hun oorsprong ligt in een ander universum. Via Sirius, dat een poort is naar dit universum zijn ze naar ons zonnestelsel en uiteindelijk naar de etherische regionen van Venus gekomen. Zij zijn Meesters/Meesteressen van Klank, Kleur en Heling. Ze werken via de energie en trilling van Venus. Dit is de trilling/vibratie van liefde op het 4-dimensionale niveau, omdat deze dimensie voor ons mensen te bereiken is.

Zij vertellen ons: ‘Wij komen in liefde en laten een nieuw werkelijkheidsideaal voor jullie Aarde klinken. Als jullie klaar zijn voor het opbouwen van de Nieuwe Aarde energie, nodigen wij jullie uit met ons mee te gaan op een reis van hart en geest. Wij zijn jullie oudere broeders en zusters. Hoewel we samengewerkt hebben met enkele oude culturen op aarde (In het oude Egypte zijn ze bekend als de Moeder “Godin” Hathor die afgebeeld zijn met de koeien oren) zijn we een intergalactische beschaving met buitenpost in het jullie bekende universum en daarbuiten. Wij zijn wat je een verlichte beschaving zou kunnen noemen, een groep wezens die op een bepaald trillingsniveau leven, zoals ook jullie een energetisch signatuur hebben. Onze trillingssnelheid is alleen hoger dan die van jullie. Niettemin zijn we allemaal deel van het mysterie, deel van de liefde die alle universa tezamen bindt. Wij zijn gegroeid, net zoals jullie gegroeid zijn, op weg naar de Ene Bron van al dat is. Net als jullie zijn we in vreugde en door verdriet gegroeid. In de uitgestrektheid van het grote geheel gezien, zitten wij een beetje hoger op de spiraal van bewustzijn dan jullie, daarom kunnen we jullie wat wij geleerd hebben aanbieden als vrienden, mentoren en medereizigers op het pad dat terugleidt naar de herinnering aan Al Dat Is.’

‘Dit is een bijzondere tijd van genezing op alle niveau voor dit zonnestelsel en alle rijken-niet allen het rijk der mensen. Maar het zijn jullie, de mensen, die de sleutel in handen hebben voor de evolutie en verlichting van jullie planeet Aarde. Die sleutel vereist keuze uit vrije wil. Jullie balanceren op een gedenkwaardig tijdstip in de geschiedenis van het bewustzijn op deze planeet. Er doet zich iets voor dat nog nooit eerder is gebeurd en we zijn opgetogen en verheugd, dat we weer met jullie samenwerken en in jullie bewuste gewaarzijn komen. De laatste keer was dat in het oude Egypte.’

Waarom ik zo graag dit deel is, omdat de Hathors voor mij zo treffend vertellen over iets wat nu veel mensen die wij spreken ervaren. Zij zeggen letterlijk dat de mensheid nog nooit een tijd met zulke fluctuerende energieën heeft beleefd. Dit komt doordat de Aarde bezig is over te gaan naar een nieuwe vibratie, ze is op weg naar een nieuwe organisatiestructuur in zichzelf. De Aarde is een bewuste, levende entiteit en wij mensen drijven bij wijze van spreken, mee op haar evolutionaire opwaartse beweging. Wij hebben ervoor gekozen om deze unieke verandering mee te kunnen maken. Deze overgang gaat gepaard met chaos, onrust en verwarring. Ook onze eigen innerlijke realiteit ligt onder vuur, in het bijzonder onze emotionele reacties op mensen en dingen om ons heen.

De Hathors vertellen ons dat er een groot misverstand bestaat dat veel mensen denken dat ons lot vast lig, maar zij vertellen ons dat bepaalde aspecten van je lot een patroon vormen, maar de patronen liggen niet voor altijd vast. Lotsbestemmingen zijn waarschijnlijkheden en kunnen veranderd worden. Je hebt altijd een keus. Energie vibraties kunnen via een spiraal omhoog en naar beneden bewegen, dat is wat we nu sterk ervaren, de schommelingen. Maar als je je gewaarwordt dat je een keuze hebt, kun je wanneer je je heel rot voelt een andere keus maken en je trilling weer verhogen. Als iets niet gaat zoals jij wilt en dat roept een sterke emotie bij je op, dan kan de kracht van dat misnoegen je helpen om een verandering te maken. Ze leren ons dat Mededogen een sleutel tot verandering is. Het begrip voor de ander of een situatie geeft je de mogelijkheid om je emotionele reacties in jezelf te veranderen in acceptatie. Als je je eigen negatieve, emotionele reacties op een gebeurtenis op een gezonde manier accepteert, veranderen deze en lost de energie ervan op. Je helderheid van gewaarzijn komt terug als je je herinnert dat je keuzes kunt maken. Besef dat de ander ook in ontwikkeling is en ook voor zichzelf de best mogelijke keuzes maakt. Deze keuzes kunnen jou soms pijn doen, maar in mededogen en acceptatie kunnen deze in een sneltreinvaart oplossen, waardoor het gewaarzijn zuiver wordt. Omdat alles altijd in staat van verandering is en niets vaststaat of statisch is, verschuift je vibratie naar een hoger trillingsveld door je nieuwe perceptie. Daardoor ontvouwt zich de hogere lotsbestemming waar je naar verlangt.

Omdat dit boekje ons weer zoveel heeft gebracht wilde ik bovenstaande graag delen en voor wie met de informatie resoneert is het heerlijk om dit boekje te lezen. Ook wilde ik dit delen, omdat de informatie die wij de laatste tijd ‘doorkrijgen’ via de channelingen zo overeenkomt met die van de Hathors. Veel van deze kristallen helpen ons om te balanceren, te verassen zoals ze het soms zo mooi noemen. In het midden, als een as, in je kracht te staan. In het oog van de storm, uit de dualiteit, uit het oordeel komen. Aanwezig zijn in het Nu.

Wij merken ook dat er in een sneltreinvaart veel ‘nieuwgevonden’ kristallen uit Moeder Aarde komen die ons met liefde willen ondersteunen in deze processen. Wij voelen ons zo dankbaar dat er zoveel steun is van wezens als de Hathors en andere lichtwezens, maar ook de onvoorwaardelijke liefde van dieren en kristallen.

Hier volgt weer een opsomming van een aantal nieuw binnengekomen kristallen uit Brazilië die krachtig resoneren met de transformatieprocessen waar velen nu doorheen gaan. Sommige zijn helemaal nieuw en andere zijn een aantal jaren geleden voor het eerst uit de aarde gekomen. Het zijn allemaal kwarts kristallen met unieke vormen, coderingen of inclusies die ieder een unieke energie geeft. Wij hebben nog nooit zoveel unieke, nieuwgevonden exemplaren uit Brazilië achter elkaar binnengekregen. De snelheid van veranderingen die gaande zijn moeten hier wel mee te maken hebben lijkt me, want het is echt opvallend.

Als eerste een uniek, nieuwgevonden exemplaar waarvan men ook in Brazilië niet wist waar de blauwe kleur nu van kwam. Wij gaan uit van wat de mijneigenaren melden en onze eigen kennis. Maar het belangrijkste natuurlijk is de energie die een kristal uitstraalt en of deze jou aanspreekt, of dit kristal jou roept. Als een kristal of steen jou bewust kan maken, je iets te brengen heeft, dan zal deze jou opvallen. Het is altijd een wisselwerking.

Blauwe fantoom clusters, met veelal Hematiet uit Bahia, Brazilië

Dit zijn zeldzame kristallen, waarvan eerst gedacht werd dat de blauwe kleur Riebeckite Toermalijn is, wat Blauwe Tara Kwarts genoemd wordt, maar het vermoeden is dat de blauwe kleur een levendige variëteit van Blauwe Amfibool is, die samen met Hematiet in Kwarts een krachtig energieveld geven. Omdat we niet zeker weten wat het blauw is, kunnen we alleen maar voelen. Dit soort nieuwgevonden kristallen helpt ons om met een nieuwe visie naar het leven te kijken, niet meer in het ‘oude’ te leven en niet meer te oordelen over anderen. De nieuwe energie die steeds meer voelbaar is en die veel oude patronen, alles wat ons niet meer dient, helpt om onder ogen te komen en te laten gaan. Deze kristallen helpen de nieuwe energiestroom in je lichaam te aarden, waardoor deze zich vult met puur licht en je lichtlichaam geactiveerd wordt, maar er wel voor zorgt dat je verbonden blijft met je fysieke lichaam. Je kunt met dit kristal energie en licht door je chakra kolom, je prana-kanaal, heen en weer laten stromen, waardoor je chakra’s gebalanceerd, gestimuleerd en schoongemaakt worden. Je kundalini energie kun je hiermee ook activeren. Dit kristal werkt extra krachtig op je derde oog, waar deze je zicht, je visie, kan helpen veranderen, maar ook je basis chakra helpt deze te schonen, van nieuwe energie voorzien. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een onthechtere visie op leven en evolutie krijgt. Deze brengt je naar een ruimte van diepe universele liefde en stimuleert je om altijd vanuit een plaats van liefde te handelen. Het rode hematiet stabiliseert, beschermt, aardt, helpt implantaten te verwijderen, negativiteit op te lossen en de lagere chakra’s op te laden. Het kristal is een krachtige brug tussen je 1e en 6e chakra, waardoor alles wat je op een nieuwe manier gaat zien, direct kan aarden, integreren. Dit is een fijn kristal voor iedereen die maar blijft piekeren en alles blijft overdenken, waardoor je zelfs hoofdpijn kunt ervaren. Dit alles werd extra versterkt door de vele Mercurius retrograde standen van de laatste tijd. Doordat we meer uit ons hoofd raken worden we ook vergeetachtiger, maar alles wat belangrijk is zal je weer toevallen. Het blauwe in dit kristal werkt krachtig op de keel, schildklier en de oren, op de zintuigen. Het woord ‘hemisfeer’ komt, halfrond. Het blauwe gedeelte werkt op de bovenkant van het lichaam, het rode gedeelte van het kristal op de onderkant, daar vormt dit kristal een brug tussen. Dit kristal werkt van boven naar beneden en andersom en komt samen in het hart. Dit is heel belangrijk, want dan kunnen we werkelijk vanuit ons hart gaan leven. Gaan denken vanuit ons hart, maar ook b.v. seksualiteit beleven vanuit ons hart. Dit kristal helpt de goddelijke blauwdruk van heelheid in het fysieke lichaam te activeren en om dromen en wensen te manifesteren. Dit is een prachtig kristal welke het evenwicht tussen Yin en Yang kan helpen herstellen.

Met het noemen van het volgende kristal, Light Child zullen wij veel mensen blij maken. Dit unieke kristal met prachtige inclusies en een zeer hoge, liefdevolle vibratie hebben wij in 2021 in de winkel gehad. Deze was nieuw gevonden en ook al vroegen we aan onze Braziliaanse handelaar of hij naar deze wilde uitkijken, tot nu toe was het kristal niet meer uit de aarde gekomen, maar tot onze grote vreugde hebben we er nu weer kunnen kopen. We kregen regelmatig de vraag of deze nog zouden komen, maar het kon een eenmalige vondst geweest zijn. Maar de wet van aantrekking zorgt er dan toch voor dat als een grote groep mensen deze heel goed kunnen gebruiken dat zo’n kristal dan toch weer op ons pad komt.

Light Child (5e dimensie kristal) 

Light Child of Christuskind kristal is een kristal met een zeer hoge, liefdevolle vibratie die in verbinding staat met het hoogste wezen dat jij bent. De energie ervan komt zowel via de bovenste als de onderste chakra’s je lichaam binnen. Het opent en aardt tegelijk. Dit prachtige kristal aardt het goddelijke Witte Licht. Met vliegende vaart komt het binnen en trekt je uit je comfort zone. Het schudt de boel flink op, tilt je op en zet je ergens anders neer. Haalt je uit vaste patronen, geeft je een bewustzijns sprong, een Kwantum sprong, maar nog steeds verbonden met de aarde. We zitten nu in een grote overgang, we voelen aan de ene kant het licht en alle liefde en aan de andere kant trekt iets ons nog terug in oude groeven/patronen. Dit unieke Kristal helpt je met je Innerlijk kind, het helpt het Licht kind, het Christuskind in je geboren worden. Het witte licht, het Christus licht, komt via de bovenste en je onderste chakra’s je lichaam binnen. Het witte licht wordt geaard en daardoor wordt het Licht kind, Christuskind, geboren. Wat er geboren wordt als man en vrouw verenigd zijn, dat is de heelheid in jezelf en via de heelheid in jezelf kun je een overstap maken naar de 5e Dimensie. Alles wat je afhoudt van die heelheid in jezelf weerhoud je ervan naar de 5e Dimensie over te gaan. Er komen nu veel kristallen op ons pad die ons helpen met deze wedergeboorte. Vanuit die heelheid worden wij opnieuw geboren, kunnen we weer gaan spelen, ons licht en blij voelen. In de 3e dimensie is het kind in ons gestorven, met name door alle conditioneringen, overtuigingen, voorouderlijke karmalijnen, pijnen enz. We zijn bijna vergeten hoe het hoort te zijn, maar als je een glimp van het licht hebt gevoeld, besef je hoe vast je zit in oude patronen, gehechtheden, pijn en drama, waarna je deze kunt gaan loslaten. Dit kristal, die de geboorte van het licht bevat, een lichtzaad is, geeft je de voeding en ondersteuning om deze reis te maken. Dit kristal verhoogt aanzienlijk de overbrenging van licht en informatie tussen de hogere regionen en de aarde, helpt ons bewust te worden en het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk te helen. Veel mensen zijn zo gevoelig en verlangen zo naar ‘thuis’ naar de 5e Dimensie dat ze bijna weg willen vliegen, maar dit kristal houd je ook echt hier, laat je beseffen dat je het hier op aarde wilt bereiken. Er bevinden zich vele inclusies en werelden binnen dit multidimensionale kristal. Ze kunnen de volgende elementen bevatten: Sand including, Lodoliet, Golden Healer, Hematiet, lithium, limoniet, het witte Kaoliniet en Anatase kristalletjes. Bijna allemaal bevatten ze een of meerdere fantomen, sommige in de vorm van een piramide. De Anatase zorgt ervoor dat mensen die er klaar voor zijn, waarin alles in hen Ja zegt, maar die nog die hardnekkige stukken, de groeven waar we in vast zitten, om daaruit te raken. De fantomen in het kristal helpen alle blokkades, lagen af te pellen en zorgen ervoor dat we verder kunnen groeien. De fantomen helpen ons naar vele dimensies of onze wezenskern te reizen. Dit magische Light Childkristal helpt ons te schouwen in ruimten van diepe universele liefde, zodat je helemaal vanuit je hart zult gaan leven. Dit ascensie kristal maakt ons bewust van onze eigen Goddelijkheid, dat Christus niet maar naar de aarde zal komen om ons te helpen, maar dat deze in ons geboren wordt.

De volgende kristallen zijn van Rookkwarts, maar deze bevatten zo’n helderheid dat je ze niet met ‘gewoon’ Rookkwarts kunt vergelijken. Maar wat is eigenlijk ‘gewoon’, alles is buitengewoon en uniek. Ik merk meer en meer dat taal zo beperkend is, maar om iets uit te leggen heb je toch woorden nodig, helaas kunnen we nog geen telepathische boodschappen versturen haha. Het zijn Rook Protectorkwarts met sleutelcodes puntjes met een zeer hoge en tevens aardende vibratie, wat een ideale combinatie is. Op het oppervlak van deze kristallen bevinden zich sleutelcodes vol informatie. Deze kristallen laten o.a. verleden, heden en toekomst aan ons voelen als één geheel, dat alles in het Hier en Nu al aanwezig is.

Rook Protectorkwarts met sleutelcodes

Deze unieke kristallen die vol zitten met sleutels en coderingen bevatten heel veel licht. Deze zijn recent gevonden in Serra do Corinto Brazilië. Ze bestaan uit gemanifesteerd licht, activeren je lichtlichaam en vullen je lichaam met puur spiritueel licht, maar zorgen wel dat het verbonden blijft met je fysieke lichaam. Deze kristallen beschermen de aura tegen negatieve energieën en entiteiten. Emotionele ballast, van het heden of verleden, die ons hoogste goed niet meer dient, helpen deze kristallen te verwijderen. Deze kristallen zijn heel behulpzaam bij processen van overgave en weerstand waar velen nu doorheen gaan. We zijn als mens vaak bang voor veranderingen, gaan snel in de weerstand en zoeken iets vertrouwds op waar we aan vast willen houden. Maar dit werkt niet meer, we kunnen niet meer terug naar het oude, we dienen in overgave te gaan. Deze kristallen ondersteunen ons in dit proces naar totale overgave. Deze bevatten sleutelcodes die ook met ‘tijd’ te maken hebben. Ze bevatten verleden, heden en toekomst in een en laten ons voelen dat alles er in het ‘hier en nu’ al is. Veel mensen leven in verhalen, fantasiewerelden, in een ‘spirituele bypass’, omdat deze veilig voelen. Deze kristallen helpen hieraan voorbij te gaan, uit je hoofd te gaan en in je lichaam in het Hier en Nu te komen. In het Nu zullen vormen verdwijnen en lost van alles op. Er zit zoveel informatie en energie in deze kristallen, waarmee deze ons een handreiking van de nieuwe bestemming geven. Tevens geeft dit kristal aarding, moed en vertrouwen om door te gaan. Het is net of dit kristal het pad dat wij lopen al gegaan is. Om vrij te komen dienen we steeds leger te zijn, onze rommel hebben opgeruimd. Hoe leger we worden hoe meer ieder dingetje wat niet in balans is opvalt, hoe meer pijn dit soms doet. We zijn al ver gekomen en hebben veel geruimd, maar wat er nog zit, kan heftiger aanvoelen. Dit ook omdat we veel opener, transparanter en gevoeliger zijn. Helder Rookkwarts laat eigenlijk het licht in het donker zien. We krijgen steeds meer door dat ‘donker’ een illusie is. Alles voelt steeds lichter en dat zie je terug in de gevonden Rookkwartsen die zo helder zijn. In het donker kun je juist de codes ophalen om tot verlichting te kunnen komen. In het licht kun je de sleutels niet zien, zijn deze niet nodig, maar om het licht terug te vinden, dien je de sleutels te zoeken in het donker. Dit speciale kristal helpt het de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Omdat het veel Chi of Levensenergie bevat is het ook perfect voor het manifesteren van dromen en wensen en helpt het om het evenwicht tussen yin en yang te herstellen.

Een ander nieuwgevonden kristal werd door onze Braziliaanse vriend Kwarts met gras genoemd. Wij moesten hier erg om lachen, maar inderdaad, het lijkt net of de grijsgroenige naaldjes in dit kristal een soort gras zijn. We weten niet zeker wat deze zijn, het is geen Rutiel, Toermalijn, goethiet en hoogstwaarschijnlijk ook geen Epidoot, maar we vermoeden dat het Amfiboolnaaldjes zijn. In ieder geval zijn het zeer krachtige, energetische antennes naar de Kosmos. De channeling met deze kristallen gaf hele specifieke informatie, wat heel fijn is, want het zal een bepaalde groep mensen zeer aanspreken. Er staat ook Projector in de naam van het kristal, omdat deze liet weten de energie van dit Human design type te bevatten. Zo leer ik zelf ook weer iets heel nieuws, ik had nog nooit van de Human design methode gehoord, maar wat fascinerend. Net zoals in de astrologie en de Maya kalender geven jouw geboorte horoscoop en jouw Maya zegel en toon zoveel herkenning over jezelf. Nu zo ging het ook bij mij toen we hadden uitgerekend wat voor type wij waren. Dank je wel lief kristal, ik heb alleen daardoor weer prachtige inzichten gekregen die me echt verder hebben geholpen, maar ook meer begrip en mededogen over mezelf en handelingen in het verleden.

Kwartspunten met Amfiboolnaaldjes uit Corinto, Brazilië (Projector)

Deze bijzondere kwartspunten met naaldjes erin worden in Brazilië Kwarts met gras genoemd. Deze naaldjes zijn hoogstwaarschijnlijk Amfiboolnaaldjes in een zachte, zilver groengrijze kleur. Een gedeelte van de kristallen zijn Shift kristallen. Deze unieke kristallen laten uitbundig voelen dat ze de antenne in de antenne in de antenne zijn, ofwel Super antennes. Op microniveau in de macrowereld. Wij zijn veel van alles en zijn alles in een. Wij zijn het ‘Al’. Deze energie staat in contact met allerlei velden en lagen. Net als een boom meerdere takken heeft is ook deze energie niet gericht, maar verspreidend. De energie van dit kristal is net als een menselijk Projector type in Human design. (Human design is een methode die een huwelijk tussen spiritualiteit en wetenschap is, het haalt wijsheid uit o.a. astrologie, het chakra-systeem, I-Ching en Kaballa met kennis uit de kwantummechanica, biochemie en sterrenkunde). Projectors hebben als voornaamste doel om tot inzicht te komen over wat er zich in de wereld afspeelt en over zichzelf en andere mensen, het zijn de nieuwe steil leiders. I.p.v. met overmacht, op een meer sensitieve manier van leiding geven, gericht op het meekrijgen en coachen van andere energietypes. Ze bevinden zich vaker op de achtergrond, maar zijn essentieel voor het neerzetten van goede resultaten. De energie van een Projector is niet van hier, niet geaard. Deze heeft de energie van anderen nodig. Ze zien wat er in de ander leeft. Dit kristal vertegenwoordigt dit veld van observeren, alles overzien, waarnemen en dan laten. Dus niet vastbijten in situaties. Wachten op de uitnodiging van anderen om zijn leidende rol op zich te nemen. Om te gaan observeren en op het juiste moment en in de juiste situatie op een uitnodiging in te gaan. Om helder te krijgen hoe de dingen werken en wat goed voor jou voelt. Dit kristal werkt als een geleider die je helpt zichtbaar te maken wat je wel en niet wilt. Helpt om in het ‘NU’ aanwezig te zijn. Projector energie en personen werken als krachtige spiegels. Dit kristal helpt ons om energie om te zetten in vorm, in actie. De energie van dit kristal is niet geaard en niet van hier en werkt heel erg goed voor geaarde mensen die zich verder willen openen, hun kanalen willen versterken. Het is een super antenne, verbonden met het ‘Al’.

 Een heel fijn en ook zeer complex kristal, welke zoveel bevat en waar we gelukkig iedere keer als deze bijna op is weer van kunnen kopen, is de Multidimensionale Selfhealer. Deze hebben we nu al een aantal jaren in onze collectie en ieder keer als ik weer een exemplaar zie of vasthoudt besef ik hoe bijzonder deze is. Wat een veelheid aan energie en informatie bevat deze. Dan voel ik grote dankbaarheid dat zulke unieke kristalwezens weer op ons pad komen en heel veel mensen verder helpen en gelukkig maken.

Multidimensionale Selfhealer

Deze bijzondere en unieke kristallen uit Corinto, Minas Gerais, Brazilië zijn selfhealers en vaak ook Trigonic Record Keepers. Het kristal opent je, maar houd je tegelijkertijd ook verbonden met Moeder aarde. Je kunt met het kristal reizen naar multidimensies, naar tijden van Lemurië, Mu en Atlantis, of naar Sterrendimensies, terwijl het kristal je totaal gecentreerd in het Nu houdt. Dit is heel erg belangrijk in deze tijd in onze evolutie, waarin we weer dienen te leven vanuit ons hart, vanuit ons centrum verbonden met ons hogere zelf. Maar waarin we ook weer in contact komen met andere delen van ons zelf, die zich in andere dimensies bevinden. In deze tijd waarin we meer en meer gaan herinneren wie we zijn, het Goddelijke, liefdevolle wezen dat we in essentie zijn. Dat we onze kracht weer oppakken, onzekerheden en angsten achter ons laten en vol vertrouwen en heelheid in het leven gaan staan. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent veranderd naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Bij de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm worden ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden. Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens. Dit unieke kristal is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan multidimensionale informatie. Het helpt je bij astrale reizen en verbind je met andere dimensies, sferen en planeten, maar helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar.

Zeer speciaal is het volgende kristal en dat is Blauwe Anatase op en in kwarts. Dat ooit de kleine Anatase kristalletjes op ons pad kwamen was al een groot cadeau, we hebben deze zoute drop vormige mini kristalletjes nog steeds in de collectie. Ook hebben we deze in kwarts gehad, maar nu is er een zeer zeldzame blauwe Anatase in en op kwartspunten gevonden in Corinto, Minas Gerais, Brazilië.

Blauwe Anatase op en in kwarts uit Corinto, Brazilië.

Deze zeldzame blauwe Anatase op en in kwartspunten zijn gevonden in Olhos D’Agua, Corinto, Minas Gerais, Brazilië. Deze unieke kristallen hebben een zeer hoge vibratie en laten voelen waar zich nog blokkades in je lichaam bevinden, aandachtspunten welke er nog uit je systeem mogen stromen of wat nog mag doorstromen in je lichaam. Anatase zorgt voor heldere gedachten, helpt ons vanuit een ander zicht te kijken en herinnert ons dat we altijd een keus hebben en alles in ons leven kunnen veranderen. Je hebt controle over je eigen leven. Blauwe Anatase helpt ruimte te creëren om je Prana-kanaal helemaal open te kunnen zetten, zodat je een soort ‘breedband kanaal’ kan zijn. Je dient zo schoon mogelijk te zijn, want hoe schoner je bent hoe meer je deze frequenties kunt toelaten. De hoogte en breedte van de frequenties die binnen kunnen komen ligt aan hoe schoon jij bent. Deze nieuwe generatie kristallen die nu gevonden worden bieden ons extra ondersteuning en begeleiding bij processen van vernieuwing op cel en DNA-niveau. Deze kristallen met een nieuwe blauwdruk kunnen mensen die eraan toe zijn, die al veel aan zichzelf gewerkt hebben, op meer verfijnde niveaus ondersteunen. Deze kristallen gaan met een grote precisie, net als een chirurg naar plekken die aandacht nodig hebben, waardoor verandering plaats kan vinden en we in heelheid en verbondenheid kunnen gaan leven.

 Zo grappig, als ik dit alles nu aan het schrijven ben is er soms een deeltje in mij die bang is dat we nu wel alles gehad hebben, dat hier toch qua energie niet meer overheen te gaan is, dat Moeder Aarde nu alles wel aan ons gegeven heeft. Wim moet hier altijd hard om lachen. Dan ben ik bang dat na zoveel blogs vol ‘nieuwe’ stenen niets interessants meer te melden is. Wij zijn als mensen zo verwend wat er allemaal aan overvloed aanwezig is en willen vaak weer iets nieuws. Maar eigenlijk net als het Hathor boek dat ik na 10 jaar weer opnieuw gelezen heb, haal je er altijd weer nieuwe informatie uit. Omdat je zelf veranderd lees je zo’n boek weer op een ander, meestal hoger level en begrijp je dingen die je eerst niet waarnam. Zo is het ook met kristallen, ook deze openen zichzelf ieder keer op een ander level, spiegelen het niveau waar jij je bevindt. Dus het kleine meisje in mij hoeft helemaal niet bang te zijn. Als we in vertrouwen en in Liefde leven zal er altijd een onuitputtelijke stroom van energie in welke vorm dan ook tot ons komen.

Als laatste ook een uniek kristal, eigenlijk een ‘gewone’ kwarts, maar met unieke patronen van Rutielnaalden op het oppervlak. Deze wordt Sageniet genoemd.

Sageniet de Saussure uit Serra de Minas, Brazilië

Deze zeer zeldzame steen is een combinatie van Rutiel die perfecte driehoeken creëert op het oppervlak van kwarts. De oorsprong van de naam Sageniet komt van Horace Benedict de Saussure in 1796. Sagena betekend “net’. Deze rutielnaaldjes kruisen elkaar meestal onder dezelfde hoeken, om een fijnmazig netwerk van parallellogrammen te vormen. Het kristal dat krachtig op de neocortex werkt, laat energetisch rasters als hekken zien, rechtlijnige patronen, een starheid van denken die je vastzetten, sterke overtuigingen en kleingeestigheid, die je beperken, gevangenzetten en bij jezelf weghalen, hoe subtiel ook. Gedachtekracht is zo sterk, beperkte of negatieve gedachtes kunnen je ziek maken, ondermijnen. Om tot bevrijding te komen gaan velen nog eenmaal door alle lagen van af-gescheidenheid heen. We laveren tussen verschillende werkelijkheden, dan hebben we weer het zicht op het grote geheel, een andere keer zijn we dit weer helemaal kwijt als we in ons drama deel zitten. Maar geef niet op, ga niet bij de pakken neer zitten laat het kristal voelen. Ik help je door de rasters, door de lagen van af-gescheidenheid heen gaan. Ik ben je bondgenoot, je hoeft het niet alleen te doen. Als we in hersenspinsels verzanden, dan zijn we kleingeestig, verkrampen, deze gedachtes kunnen je helemaal ondermijnen. Ook op de hogere levels is een tegenhanger, daar bevindt zich bevrijding, maar ook de krachtigste, saboterende gedachtes. Dit kristal helpt je gewaarworden van deze gedachtepatronen en deze op te schonen, brengt beide hersenhelften in balans. In de leegte liggen alle antwoorden. Alles is een keuze. Keer op keer kun je een keus maken om uit drama te gaan. Dit kristal van waarheid en zelfontdekking houdt ons een spiegel voor en laat ons in onze eigen spiegel kijken, zodat we meer begrip en mededogen over onszelf en anderen krijgen. De antwoorden die we zoeken zullen van binnenuit komen, omdat ze overal tegelijk kunnen zijn, ze overzien het hele net/raster, het is het hele plaatje. Het is niet een groef, maar een heel raster. Dit krachtige kristal wat ook natuurlijke bio scalaire golven bevat, bevordert heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. We zijn ons massaal aan het bevrijden en maken gezonde verbindingen tussen ons hoofd, hart en buik. Dit soort kristallen die Rutiel, Brookiet, Anatase en anderen legeringen bevatten, zijn geleiders van stagnerende energie. Ze breken alles open, her-kaderen en geven ruimte. Maar jij staat aan het roer, jij bepaalt. Sageniet kristallen werken als een soort gedachte-zuiveringsfilter. Net als Natroliet bereiden ze het zenuwstelsel voor op een instroom van nieuwe vibraties en helpen om diepe verschuivingen en metafysische veranderingen te stimuleren om energie van een hoog niveau in het lichtlichaam en fysieke lichaam te kanaliseren, waarna je met je volledige multidimensionale bewustzijn als een ontwaakte ziel kunt gaan leven.

Al deze kristallen liggen nu in de winkel en we zullen ook een aantal exemplaren op de webshop zetten, zodat deze online te bestellen zijn.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

30 juni en 1 en 2 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

7, 8 en 9 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

14, 15 en 16 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

21, 22 en 23 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu