Grote collectie verfijnde kristallen kettingen binnengekregen.

Algemeen

We zijn heel gelukkig dat de bestelling van 45 cm lange halskettingen nog net voor de feestdagen zijn binnengekomen, omdat ze een fantastisch cadeau zijn om te geven, maar ook voor al onze klanten die graag zilveren hangers dragen zijn ze zo’n mooie aanvulling op deze sieraden. Natuurlijk zijn deze ook prachtig te dragen zonder er iets aan te hangen. Je kunt er ook nog 2 of 3 tegelijkertijd dragen, leuke combinaties maken. Alles is mogelijk, zo heerlijk om creatief mee bezig te zijn.

De verfijnde, hoogwaardige kettingen hebben we in 2 diktes en dat is ongeveer 2 en 3 mm. Van 3 mm hebben we minder steensoorten dan van de 2 mm. De kettingen van 2 mm passen meestal ook door onze zelfgemaakte hangers van geboorde stenen met zilveren oogje. De grotere passen door de ogen van de Sterling zilveren sieraden. Het mooie, stevige slotje, een karabijnsluiting, van de kettingen is ook gemaakt van 925 Sterling zilver. De kleine steentjes zijn allemaal facet geslepen, wat ervoor zorgt dat de kettingen mooi sprankelen.

Toen we ze binnenkregen en combinaties met onze hangers gingen maken, zagen we dat ze een magisch effect creëerden van 1 plus 1 wordt 3. De zilveren hangers die normaal met een koord of zilveren ketting gedragen worden, worden door de stenen kettingen zoveel mooier, het worden echte juwelen. De combinaties geven zo’n prachtige energie. Omdat wij ze al een maandje dragen merkten we dat het combineren en uitzoeken welke ketting bij welke hanger te dragen heel veel plezier en verassende combinaties geeft. Alle dames die in het Lichtpuntje werken waren zo enthousiast over de kettingen en wilden er ook gelijk verschillende van hebben. Toen we merkten dat veel klanten ook heel enthousiast reageerden op de combinaties die wij droegen en er zelf ook wilden hebben, hebben we gelijk een grote hoeveelheid van verschillende steensoorten besteld. We hebben hard gewerkt om ze te fotograferen en ook op de webshop te zetten, zodat ze ook online te bestellen zijn. Op de webshop sieraden hebben we een aantal combinaties gemaakt, die als set te koop zijn.

 

Hangers +Kettingen bekijken

Op dit moment hebben we in de winkel kettingen van 30 verschillende steensoorten of combinaties, waaronder de volgende: Bergkristal, Amethist (2 soorten), Rozenkwarts, een combiatie van Rozenkwarts, Amethist en Rutielkwarts, Rookkwarts, Rutielkwarts, Ioliet (water Saffier), Prehniet, Roze Toermalijn, Elbaiet (meerkleurig Toermalijn), Beril combinatie zwarte Toermalijn, Almandien Granaat, Hessoniet Granaat, Turkoois, Aquamarijn, Amazoniet, Apatiet (2 soorten), Carneool, Fluoriet, Goud Obsidiaan, Labradoriet, Lapis Lazuli, Maansteen, Perzik Maansteen, Pyriet, Rhodoniet, Roze Andes Opaal en Robijn met Zoisiet.

Naar Webshop kettingen

We zijn ook heel blij dat we een zeldzaam nieuw trommelsteentje aan onze collectie mogen toevoegen. De steen heet Peristeriet en wordt ook wel groene Zonnesteen genoemd. De mooiste, helderste exemplaren, met de hoogste vibratie worden in Tanzania gevonden. Ook die van ons, die veelal een combinatie met de prachtige Zonnesteen uit dit land zijn. De energie van dit steentje, waar we ook hangers van gemaakt hebben is heel welkom in deze donkere dagen voor de Kerst.

Peristeriet-Zonnesteen uit Uluguru Mts, Morogoro Regio, Tanzania

Peristeriet met veelal Zonnesteen is een combinatiesteen met een hoge vibratie, gevonden in Tanzania. Peristeriet welke ook wel groene Zonnesteen wordt genoemd is een zeldzame steen die verbonden is met het hartchakra en staat voor groei en vernieuwing. Dit mineraal combineert de energieën van de zonnevlecht, het hart, de thymus en het keelchakra, waardoor het een krachtige zelfbekrachtigingssteen is. Deze stelt je in staat om diep in contact te komen met je ‘inner-heartspace’, de ruimte in je hart waar alles zich bevindt, waar ‘thuis’ is. Deze combinatie van Peristeriet met Zonnesteen is fantastisch, omdat deze het 2e chakra en de zonnevlecht krachtig met het hart- en de hogere-chakra’s verbindt, waardoor je meer in je kracht kunt staan en emotioneel stabieler zult zijn. Dit steentje draagt de energie van een natuurlijk gevoel van vrijheid zonder verzwaringen, conditioneringen of belemmeringen. Het laat zien dat niets is zoals het lijkt en dat als we de cirkel, eigenlijk spiraal, weer rond hebben gemaakt, we weer terugkeren naar totale vrijheid. Peristeriet heeft een schone, frisse, verhelderende energie. Deze is ook verbonden met de longen, keel en de ademhaling en laat een beeld zien van ‘Eden’, van paradijselijke plaatsen, biotopen waar de natuur weelderig, zuiver en in harmonie is. Deze kristallen zijn ook krachtig verbonden met de hogere energie van de zon, de centrale zon en de geboorte van de 6e zon, welke staat voor de geboorte van het ‘nieuwe vrouwelijke’ en genezing van het hart. Zonnesteen is een alchemistische steen, waarvan de energie lijkt op een hoorn des overvloeds. Peristeriet-Zonnesteen is ook verbonden met Oceanen. Water staat voor emoties en is een vrouwelijk element. Veel lichtwezens verbleven in vroegere tijden in zee als waterwezens en zijn aan land gekomen in gebieden in Afrika. Veel mensen voelen daarom een sterke connectie met de zee en hun bewoners. Dit kristal helpt mee om alle delen in ons weer te vereniging, te helpen. De ervaring die “leven” wordt genoemd kan uitdagend zijn, maar dit kristal herinnert ons wie we zijn en als we in het Nu leven, we de kracht en creativiteit bezitten om nieuwe mogelijkheden te zien en door veranderingen te gaan. Peristeriet-Zonnesteen is een steen van voorspoed, verruimd bewustzijn en geluk die helpt je intuïtie en paranormale vermogens te vergroten, helpt Yin en Yang-energieën te balanceren en bevordert emotioneel evenwicht. Dit prachtige steentje opent je ogen, hart en geest voor de waarheid.

Een andere trommelsteen die tegelijkertijd op ons pad kwam is Azuur Opaal uit Afrika. Dit zachtblauwe steentje, verbonden met het Aquariusbewustzijn, de Zee, Sirius, Dolfijnen en Walvis energie geeft een gevoel van thuiskomen en zet aan tot grote schoonmaak van emotionele kwesties en helpt oude energie, die ons niet meer dient, wegvloeigen.

Azuur Opaal uit Afrika

Azuur Opaal laat overgave voelen, ga maar mee, geef je maar over aan de stroom. Alle weerstand laten gaan. Je hebt niets meer te verliezen, als een waterval wordt angst van je afgespoeld. Dit kristal zet aan tot grote schoonmaak van emotionele kwesties, geeft inzicht en laat oude energie wegvloeien, waarna heling kan plaatsvinden. De zachte energie van Azuur Opaal stimuleert een positieve mindset en helpt je veranderingen met liefde te omarmen. Deze liefdevolle steen met zijn Azuurblauwe kleur, die verbonden is met het Aquariusbewustzijn, de Zee, Sirius, Dolfijn en Walvis energieën, geeft een gevoel van thuiskomen, in werelden die we kennen. Het gevoel van vrijheid om door het water te schieten is ook iets wat velen als ‘thuis’ ervaren. Dit kristal helpt hogere delen van jezelf te openen en je af te stemmen op het doel van je ziel. Azuur Opaal helpt emoties en gevoelens te verbinden met je hart en je hogere zelf, waardoor je meer vanuit je intuïtie en liefde kunt gaan leven. Het is een steen van harmonie welke stress helpt los te laten, algeheel welzijn en een goede nachtrust bevordert. Heel fijn om te gebruiken tijdens meditaties, omdat het de geest kalmeert en het derde oog helpt te openen. Afrikaanse blauwe Opaal bevordert relaties en je liefdesleven. Deze steen van vrede genereert een kalme energie welke spanning in het lichaam vermindert. Tevens verheldert Azuur Opaal gedachten en moedigt een goede communicatie aan. Ook helpt deze steen je je open te stellen wanneer je verlegen of gereserveerd bent. In moeilijke situaties helpt Azuur Opaal je om je rust te bewaren en liefdevol te blijven. Dit kristal moedigt je aan om je dromen te verwezenlijken.

Heel graag willen we laten weten dat we een kleine hoeveelheid van speciale Golden Healer clustertjes uit Corinto, Brazilië hebben gekregen. Deze werden door de Braziliaanse handelaar, Etched Golden Healer genoemd.

Etched Golden Healer clusters, Corinto, Brazilië

Etched Golden Healer is de naam die de handelaar uit Brazilië aan deze uniek gevormde Golden Healer kristallen gaf. Waarschijnlijk is dit een eenmalige vondst en de groeivorm een unieke speling van de natuur. De kristalpuntjes groeien vanuit een onderlaag van een bijna suikerachtige stalactietvorm van fijne staafjes. Er zijn ook exemplaren die boven de puntjes ingebed zijn door eenzelfde laag. Op deze manier zijn ze allemaal in de aarde ontstaan. Deze kristallen met de energie van het Christusbewustzijn, de Zon en de Centrale Zon laten het gevoel van “thuis” gevat in steen voelen. Het kristal zelf is qua uiterlijk ook gevat, omringt door deze beschermende suikerachtige vorm. Deze Golden Healer is geaard licht, welke samenkomt en alle kanten uitstraalt. Dit verbindend kristal straalt een gevoel van geborgenheid en koestering uit. Ideale steen om mee te ‘zijn’ als je je heel erg verloren voelt. Het kristal helpt ons het thuisgevoel, het gevoel van vrij zijn te herinneren. Thuis is niet ergens in de kosmos, is niet ‘boven, maar bevindt zich in jezelf. De plaats in je lichaam waar alles, de gehele kosmos zich bevindt en waar je naartoe kunt is in je binnenste hart ruimte. Dit kristal bevat ook de energie van de Golden Healer Lemurian:

Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen of punt onder hun behandeltafel kunnen plaatsen. Deze kristallen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten, waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing, ze zijn verbonden met de Hators, die van Venus komen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven, zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Als laatste in deze blog twee oude bekende, maar daarom niet minder mooi en krachtige, de ene bestaat uit kleinere, heldere Calciet bollen. Ze hebben een magische zweem die erg aan Girasol doet denken. De andere is de Geel Gouden Calciet welke net als de Golden Healer ook verbonden is met het Christusbewustzijn, de Zon en de Centrale Zon. Van deze zijn de bollen groter dan we ooit gehad hebben. Dit is echt een cadeau, want vaak hoe groter deze zijn, hoe minder helder, maar deze zijn ongelofelijk helder en stralend. We zijn er gelijk gaan uitzoeken, fotograferen, meten en wegen, zodat ze vandaag ook nog op de webshop komen. Heerlijk om in deze donkere dagen zo’n zon met hoge vibratie in huis te hebben. Eigenlijk was de blog al klaar om te plaatsen, maar omdat de zending uit China gisteren is aangekomen hebben we even gewacht. We voelden dat de energie van deze kristallen veel mensen zullen aanspreken en ondersteunen. De heldere zoals de naam al zegt, zal deze helderheid brengen en de Geel gouden onvoorwaardelijke liefde, vreugde en kracht

 

Helder Calciet

De zachte lichtkracht van helder Calciet is zeer bijzonder en uniek in zijn soort. Deze goddelijke lichtkracht brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Deze heldere vorm stimuleert alle chakra’s, reinigt deze en brengt ze in balans. En net zoals helder bergkristal, versterkt het de werking van andere edelstenen. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het brengt diepgaande zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum en brengen hierdoor heel bijzondere lichttrillingen en heel het kleurenspectrum met zich mee. Ze helpen alle lichtlichamen te helen en verbinden deze en dat heeft een grote bewustzijnsgroei en diepe transformatie tot gevolg. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Helder calciet helpt je om je bewuster te worden van je monadisch licht en dit ook meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, opdat je een ware meester en God over je bewustzijn mag worden. Een bijzondere leermeester in een fysiek kristallen “jasje”. Calciet zorgt ervoor dat ideeën worden omgezet in daden, verlicht emotionele stress en vergroot het zelfvertrouwen. Helder Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie, verwijdert stagnerende energie in het lichaam en versnelt de ontwikkeling en (spirituele) groei. Het geeft hoop en helpt om op alle niveaus het energieniveau te verhogen. Op psychisch niveau verbindt Calciet de emoties met het intellect en creëert zodoende emotionele intelligentie. 

Geel/Gouden Calciet

Deze Calciet soort is verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het Licht van de Grote Centrale Zon. Deze werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Deze steen, verbonden met Engelen, is zeer liefdevol en heeft een hoge vibratie. Hij schenkt sereniteit, wijsheid en diepe kracht. Hij werkt tevens bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht, daar verwarmt en verzacht hij oude pijnstukken en helpt deze te helen. Ook is dit kristal verbonden met de Zonnekracht waardoor je zelf weer in je eigen lichtkracht komt. Bij meditatie brengt hij je in een zuivere bewustzijnstoestand. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. Deze spirituele steen is verbonden met je hogere bewustzijn en versnelt je ontwikkeling en groei. Op psychisch niveau verbindt het de emoties met het intellect, geeft hoop, motivatie en vreugde en helpt energieker te worden. Tevens kalmeert deze steen de geest en versterkt je geheugen. Ook verlicht Geel/Gouden Calciet emotionele stress en vergroot je zelfvertrouwen. Goede chakra reiniger die alle chakra’s weer in balans helpt te brengen en energie geeft.

 

Terwijl ik deze blog aan het afronden ben, besef ik dat deze  stenen allemaal met het hart, met Liefde te maken hebben. Ook het Christusbewustzijn is een bewustzijn welke uit onvoorwaardelijke Liefde bestaat, waar leven vanuit Liefde en eenheid het uitgangspunt is. Door dit toe te passen in ons dagelijkse leven, door dit te leven, creëren we met zijn allen een Nieuwe Aarde.

Door invloed van onder andere de kerk zijn we God buiten onszelf gaan zoeken, maar we zijn allemaal zelf Goddelijke wezens, afgesplitste Godsvonken. We zijn alleen deze herinneringen kwijtgeraakt, onszelf verloren tijdens vele incarnaties. Het is nu de tijd om dit te herstellen. De trilling op aarde is zich aan het verhogen, de zonnevlammen helpen hierbij. De vijfde dimensie energie is nu bereikbaar en we zijn ons weer aan het herinneren dat Liefde de sleutel tot alles is. Eigenlijk zijn we al verlicht, maar zijn we dit vergeten. We gaan nu weer spiraalsgewijs omhoog, de cirkel weer rondmaken. Als we ons beperkte denken los kunnen gaan laten, weer vanuit ons hart gaan leven en de grootsheid van het bestaan weer kunnen ervaren, dan komen we weer thuis, dan kunnen we een nieuwe wereld vol liefde en vrede scheppen. Omarm iedere situatie in liefde. Alle problemen die je tegenkomt, bekijk ze vanuit je hart, vanuit liefde. Maar heel belangrijk, heb eerst jezelf lief. Als je zelfliefde bent, dan straal je dit uit.  En waar liefde kijkt, zie je ook alleen liefde. Je kijkt dan dwars door alle gedragingen van anderen heen, want je ziet de wezenskern van de ander. Zie ook dat ieder persoon een deel van jouzelf is, want eigenlijk zijn we allemaal één. Als we gaan leven vanuit ons hart, gaan we leven in verbinding met het bewustzijn van de vijfde dimensie. We ontstijgen dan de voorgespiegelde illusie van het driedimensionale bewustzijn. Dan komen we vrij.

Wij wensen iedereen hele liefdevolle Feestdagen toe en een gelukkig, vredig en gezond 2024.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

8, 9 en 10 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

15, 16 en 17 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

22, 23 en 24 december (vrijdag, zaterdag en Zondag)

28, 29, 30 en 31 december (donderdag, vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu