Grote hoeveelheid nieuwe kristallen en sieraden

Algemeen

We zijn nog steeds bezig met het uitpakken en prijzen van alles van onze laatste inkoopreis. Dit schiet nog niet heel erg op, omdat we tussendoor bezig zijn geweest om alle voorraad op andere plekken te leggen. Dit werkt makkelijker voor ons en maakte ruimte voor de nieuwe zendingen uit Brazilië, Engeland en Mexico die ook zijn binnengekomen. We zitten ook nog te wachten op een hele grote zending uit Madagaskar. Tijdens het schrijven van deze blog kregen we bericht dat deze volgende week de haven van Antwerpen binnenkomt. Vele klanten wachten met smart op de enorme hoeveelheid prachtige, ruwe Rozenkwarts die hier in allerlei maten in zit, dus we kunnen niet wachten om deze allemaal buiten uit te stallen.

Voor nu hebben we in de winkel, zoals sommige al op facebook gelezen hebben, de volgende kristallen en sieraden. We zullen beginnen met een steen die ons zo gelukkig heeft gemaakt dat we deze weer zijn tegengekomen. Dat is de prachtig groene Dioptaas. Deze wordt in Rusland en in Namibië gevonden. De Russische is een stuk kostbaarder dan die uit Namibië, maar de Namibische hebben we al een vrij lange tijd niet meer gezien. Gelukkig hebben wij bevriende handelaren die regelmatig naar Namibië gaan en wat waren we blij toen we deze konden inkopen. Toen de channeling van deze steen jaren geleden geschreven is, was dit één van de meest krachtige spirituele leraren. Inmiddels zijn er erg veel ‘nieuwetijdskristallen’ uit Moeder aarde gekomen die ons bijstaan op ons pad naar bevrijding. Gelukkig maar. Echter, Dioptaas blijft ook in deze tijd een zeer krachtig kristal met een hoge vibratie die veel mensen aanspreekt.

Dioptaas (de mantel van Christus)

dioptaas € 111,-

Dit bijzondere kristal is een krachtige genezer van het hart. Hij opent het hart- en hogere hartchakra en verbindt ons met onze innerlijke Meester. Hij brengt alle chakra’s op een hoger niveau. Dit kristal is verbonden met de Groene Straal die verbonden is met het hart en die staat voor goddelijke genezing, vormende kracht en overvloed. Het is één van de krachtigste genezende stenen voor emotionele patronen en karmische contracten die relaties beïnvloeden. Hij helpt je te bevrijden van het spelen van rollen gebaseerd op programmering uit het verleden en van karmische familiepatronen. Hij helpt ons deze te begrijpen en dankbaar te zijn voor deze emotionele lessen. Dit kristal maakt ons volwassen en leert ons om anderen in hun waarde te laten i.p.v. dat ze aan onze verwachtingspatronen moeten voldoen. Iedereen in een relatie mag zijn wie zij of hij is. Dioptaas is één van de meest krachtige spirituele leraren van deze tijd. Daarom wordt hij ook wel de mantel van Christus genoemd. Je voelt zijn liefde en vergeving als een warme deken om je heen. Hij leert je je hart te helen en jezelf te bevrijden van beperkende rollen uit het verleden, waardoor je weer in je volle kracht komt. Hij leert zowel onszelf als die ander te vergeven. Dit is de grootste daad van liefde. Hierdoor kun je met een open hart alle zegeningen van het leven ontvangen.

   

Op Facebook hebben we ook al laten weten dat we twee tafels op het terras hebben staan met een grote hoeveelheid Sjamaan Lithium Protector Kwarts. Wij kunnen deze voor een uniek lage prijs verkopen, omdat we een enorme hoeveelheid hebben ingekocht. Normaal zijn deze kristallen veel kostbaarder. We hebben er geen prijsje op geplakt. De klanten kunnen deze zelf wegen. Deze zullen ook interessant zijn voor winkels of webshops om in te kopen. Wat een heerlijk kristal is dit. Robert Simmons heeft Protector Kwarts ook wel Manifest Light Crystal genoemd, omdat hij voelde dat deze uit gemanifesteerd licht bestaan. Het activeert je lichtlichaam en vult je lichaam met puur spiritueel licht, maar zorgt er wel voor dat het verbonden blijft met je fysieke lichaam. Dit kristal creëert een veilige omgeving en geeft een veilig gevoel om dit onder ogen te komen en te kunnen verwerken. Protector Kwarts zuivert de aura en helpt hogere energieën en spiritueel licht in het lichaam te aarden. Tevens helpt dit kristal de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Als je een kristal tegen je voorhoofd houdt stroomt de energie via je derde oog je lichaam in, waarna je deze in je basis of stuitchakra kunt voelen. Je kunt met dit kristal energie en licht door je chakra kolom heen en weer laten stromen, waardoor je chakra’s gebalanceerd, gestimuleerd en schoongemaakt worden. Je Kundalini energie kun je hiermee ook activeren, waardoor je meer kunt gaan zien, voelen en spiritueel kunt groeien.

Sjamaan Lithium Protector Kwarts

Deze unieke kristallen zijn een combinatie van Sjamaan kristallen met Lithium erin samen met Protectorkwarts door de aanwezigheid van Hematiet. Veel exemplaren zijn dubbeleinders of selfhealers. Dit zijn krachtige reiskristallen waarmee je door

multi-dimensies kunt gaan, maar ook uitermate geschikt zijn voor visionaire ervaringen en heling van de ziel. Ook zijn deze kristallen krachtig verbonden met Moeder Aarde.

Self-Healers zijn kristallen met een punt aan de ene kant. Op het andere uiteinde van de kristallen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien. Zo ontstaan er nieuwe puntjes en dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm worden ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid. Stimuleren dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelf genezend vermogen. Dit zijn Meesterkristallen die je leren dat trauma’s en nare ervaringen uit het verleden je sterker maken en dat ze bij je evolutie horen en je groei bevorderen. Deze kristallen worden gebruikt voor heling op alle niveaus, zoals heling van wonden en botbreuken of het helen van trauma’s. Op het mentale vlak helpen ze je met alle lessen en levenservaringen. Als je met een kristal mediteert, kun je delen onder ogen zien die nog geaccepteerd en geheeld dienen te worden. Zeer ondersteunend bij stress en depressie, wat door het Lithium erin nog krachtiger werkt.

Protector Kwarts is een uniek, aardend en beschermend kristal uit Brazilië, wat weinig gevonden wordt. Deze wordt in de boeken van Robert Simmons ook wel Manifest Light Crystal genoemd. Dit kristal bestaat uit gemanifesteerd licht. Het activeert je lichtlichaam en vult je lichaam met puur spiritueel licht, maar zorgt er wel voor dat het verbonden blijft met je fysieke lichaam. Dit kristal creëert een veilige omgeving en geeft een veilig gevoel om dit onder ogen te komen en te kunnen verwerken. Protector Kwarts zuivert de aura en helpt hogere energieën en spiritueel licht in het lichaam te aarden. Tevens helpt dit kristal de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Als je een kristal tegen je voorhoofd houdt stroomt de energie via je derde oog je lichaam in, waarna je deze in je basis of stuitchakra kunt voelen. Je kunt met dit kristal energie en licht door je chakra kolom heen en weer laten stromen, waardoor je chakra’s gebalanceerd, gestimuleerd en schoongemaakt worden. Je Kundalini energie kun je hiermee ook activeren, waardoor je meer kunt gaan zien, voelen en spiritueel kunt groeien. Ze helpen ook je kruinchakra te openen, zodat je contact kunt krijgen met je hogere zelf en hogere werelden, alsook met je wortelchakra en het hart van Moeder aarde. Dit kristal helpt je, zodat je goed in je energie/kracht blijft, in het Hier en Nu bent en niet beïnvloed wordt door situaties van buitenaf. Dit maakt dit kristal bij uitstek geschikt voor hoog-gevoelige mensen. Protector Kwarts helpt de ziel weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen.

Dit kristal geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. Het werkt ondersteunend voor mensen die zich verloren of hopeloos voelen. Het helpt de hoop en het vertrouwen in de toekomst te herstellen en maakt de geest sterker. Het is een goed kristal voor vrouwen die verlegen zijn en zich moeilijk kunnen uiten. Door deze steen leren ze hun ‘mannetje’ te staan. Maar natuurlijk geldt dit ook voor mannen. Dit kristal kan een positieve energie boost geven aan een relatie die een sleur is geworden. Singles kunnen dit kristal gebruiken om aardige, liefdevolle minnaars aan te trekken. Protector kwarts heeft een positieve invloed op het bloed, de nieren, weefselherstel, psychische onrust en slapeloosheid. Dit kristal bevat veel Chi of Levensenergie en is perfect voor het manifesteren van dromen en wensen. Het helpt ook het evenwicht tussen yin en yang te herstellen.

Lithiumkwarts heeft alle eigenschappen van kwarts uit Brazilië, maar door het Lithium is het ook een uitstekend balancerend kristal dat je in evenwicht brengt en een natuurlijk antidepressivum is. De steen verlicht stress en kalmeert uitgeputte zenuwen. Lithiumkwarts brengt je terug naar vorige levens om de wortels van emotionele aandoeningen, die door het huidige leven dringen, los te maken. Zijn krachtige helende energieën brengen de reden van een depressie naar de oppervlakte. Als je een steen vasthoudt, voel je de liefdevolle, krachtige energie door je lichaam gaan, waardoor je de wereld met een evenwichtiger hart benadert. De steen helpt alle chakra’s te activeren, maar is het krachtigst verbonden met het hart- en derde-oog chakra en die van de handen. Als deze je hartchakra opent, ervaar je een blij gevoel. De steen helpt ook je derde oog te openen, waarna je meer innerlijke beelden kunt krijgen en hogere bewustzijnstoestanden kunt bereiken. De vibratie van deze steen is er eentje van emotionele vrede, ontspanning, diepe heling en ontwaken van je hogere zelf. Door het Lithium in de steen helpt deze je emotioneel te openen. Hierdoor zijn de stenen ook helend in relaties met anderen. Kristallen in je bad zorgen voor een vredig en ontspannen gevoel. De steen is ook heel goed voor kinderen, omdat ze er rustiger van worden. Leg een steen onder het kussen om beter en rustiger te slapen. Het geeft rust in je hoofd, waardoor je minder piekert. Deva’s en natuurwezens worden tot deze steen aangetrokken. Ook planten en dieren houden van deze steen, dus heel fijn om er in je tuin te leggen of bij een dier zijn slaapplaats. Een andere mooie eigenschap is dat Lithiumkwarts je overgave leert en je helpt vertrouwen dat ons hoogste goed zich manifesteert, wanneer we er klaar voor zijn. Dit proces van overgave schenkt je emotionele vrede en geeft je heel veel rust. Deze eigenschappen maakt de steen ook heel geschikt voor terminale mensen of dieren. Lithiumkwarts ondersteunt een soepele overgang en geeft troost aan de stervende en de nabestaanden en geeft bewustzijn over het stervensproces. Deze steen zou met elke noot op de toonladder resoneren en een spiraal van gouden energie afgeven.

    

Ook uit Brazilië hebben we een aantal bollen die uniek zijn. Normaal kunnen we alleen Golden Healer of Pink Fire Azeztuliet/Agnitiet bollen in Madagaskar kopen of de combinatie die we Sacred Heart kristallen noemen. Uit Brazilië hebben we nu Sacred Heart bollen met chalcedoon erin. Ze liggen in het Pakhuis uitgestald.

Sacred Heart Chalcedoon bollen

Sacred Heart Crystal is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal. Het is een combinatie van Agnitiet met een Golden Healer en Maria Magdalena kristal. Echter, deze nieuwgevonden Sacred Heart uit Brazilië bevatten ook nog Chalcedoon. Dit prachtige kristal geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, Goddelijke Liefde, welke zich in het centrum van ons hart bevindt. Deze unieke steen helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken, waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De liefde van je heilige hart, die zich iets boven je hartchakra bevindt, is de zetel van je Goddelijke Zelf waar zich Innerlijke Wijsheid en Waarheid bevindt. Als deze plek is geactiveerd, zal het Roze Vuur hier altijd heen stralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. De steen zorgt voor passie, moed, liefde en de expressie van onvoorwaardelijke liefde. Tevens is het verbonden met de zachte, liefdevolle, vrouwelijke energie. De straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd. Vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Het kristal is dus heel goed bij het helen van traumatische ervaringen of bij schuldgevoelens. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde. Het opent het ‘innerlijk weten’ en helpt ons herinneren dat liefde onze basis, levenskracht en drijvende energie van ons Universum is. Dit kristal straalt tot in onze cellen en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is. Daardoor is dit Sacred Heart Crystal een echt Nieuwe Tijdskristal. Het kristal is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische en zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons herinneren om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn. Dit is een prachtig Meesterkristal dat nu is gevonden, omdat het ons kan helpen de Nieuwe Aarde gestalte geven.

Deze prachtige steen helpt je om alles los te laten en in vrede en acceptatie te leven. Dit met hulp van Lichtwezens en Engelen die met dit kristal verbonden zijn. Deze stenen hebben een helende vrouwelijke energie. Met deze steen neem je geen genoegen met minder. Zowel bij kennis als materie haalt hij eruit wat erin zit.  Dit is een steen die eerlijk maakt en laat zien wat je wel en niet kunt. Mensen die wat te zweverig zijn, komen tot bezinning, omdat het laat ervaren dat het leven is zoals het is en niet zoals zij denken dat het is. Het Chalcedoon is bijzonder liefdevol en geeft troost en bescherming bij angsten. Het geeft rust, helpt het lichaam ontkrampen en is ideaal om een burn-out aan te pakken. Hij verbetert ook de concentratie en versterkt paranormale vermogens.

We hebben ook een kleine doos met krachtige Rookfantoom lemurians uit Bahia, Brazilië kunnen inkopen. Het zijn niet alleen punten, maar we zagen ook meervoudige punten aan elkaar, kleine clusters, dubbeleinders en Manifestatiekristallen ertussen. Ieder kristal is uniek. Van binnen zitten er veelal fantomen als mistige afdrukken in het kristal. Dit is geen standaard kristal maar echt iets voor een liefhebber of iemand die energiewerk doet. Ook heel fijn om in een praktijk of ruimte te leggen om deze te reinigen en met liefde en helende energie te vullen.

Rookfantoom lemurian uit Bahia, Brazilië

Een Lemurisch kwarts kristal, veelal Lemurian genoemd, bevat aan de zijkanten fijne ribbeltjes. De unieke streepjescode-achtige ribbels laten de stenen voor het zicht soms wat troebel lijken. Deze ribbeltjes werken als een codering die veel lijkt op de huidige barcodes. Echter, het is nu een spirituele code. Deze unieke markeringen bevatten de geheimen van het Universum. Er wordt gezegd dat ze naar de aarde gestuurd zijn door de Hoge Priesteressen van Lemurië, het verloren en heilige land dat miljoenen jaren geleden bestond. De zachtaardige wezens van Lemurië hadden een zeer hoog bewustzijn en hadden een grote liefde voor de aarde. Deze kristallen bevatten de rijke en krachtige spirituele kennis van de Lemuriërs. Ze zijn een schatkamer aan wijsheid en net als de ringen van een boomstam bevat elke Lemurian heilige berichten en symbolen die worden weergegeven in de unieke horizontale lijnen en groeven. Wrijf met je vinger en nagel, als je dit fijn vindt, op en neer over de groeven. In je geest kunnen nu visies en berichten gedownload worden die je verder helpen in je geestelijke ontwikkeling of die helpen bij genezing.  Je kunt de liefde in je hart voelen groeien en je krachtiger verbinden met je goddelijke doel. Lemurians staan bekend als Meester Kristallen, omdat ze afstemmen op je spirituele kompas en je helpen om de geheime deuren van je ziel te ontsluiten. De etherische trillingen van het kristal helpen je om de kloof tussen de aarde en de kosmische rijken te overbruggen. De unieke inkepingen vormen sleutelgaten. Een inspirerende manier om de individualiteit te verbeteren door de magie, die in de hemelse dimensie bestaat, te ontsluiten. Een plek die de blauwdruk van je innerlijke geest en de onderlinge verbondenheid van alle dingen bevat. Ze bevatten tevens krachtige vrouwelijke zegeningen die genezing in je leven brengen. De ribbels lijken ook op laddertjes. Daardoor symboliseert het Lemurische kristal een trap naar de hemel, een pad dat leidt naar hoge vibraties van licht en hoop. De antwoorden verschijnen misschien niet meteen, maar hoe meer je mediteert met Lemurian hoe dichter je bij het ontdekken van de ware verlangens van je ziel zult zijn. Lemurians helpen om blokkades in alle chakra’s op te heffen, maar geven ook de geest een grote detox van negatieve vibraties. Tijdens mediteren met de steen in je hand word je gevuld met zachte, liefdevolle energie. Volgens de Feng Shui werken de helende eigenschappen van de Lemurian op dezelfde manier door in de kamer waar ze balans creëren en de ruimte met liefde en helende energie vullen.

Rookkwarts is een van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaat. De steen zuivert de aura en de energetische systemen, net zoals een bosje salie dat doet. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Wanneer je in de hogere werelden werkt, helpt Rookkwarts je weer in je lichaam te komen. Tevens helpt deze spirituele informatie te aarden. Rookkwarts absorbeert geopatische en elektromagnetische smog, helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Ondersteunend bij stress, angsten, burn-out, depressie, emotionele onrust en acceptatie van het fysieke lichaam. Ook ondersteunend bij faalangst en geeft rust bij meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Zeer weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Kan helpen pijn en krampen te verlichten, ook hoofdpijn. Rookkwarts kan ook tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je radiotherapie hebt ondergaan of met elektromagnetische velden te maken hebt gehad.

Fantoomkristallen zijn piramidevormige afdrukken, of afdrukken van de vorm van een kristal, in een kristal. Deze fantomen laten onze groei zien en helpen blokkades opruimen. Een fantoom symboliseert ook de talloze levens van de ziel. Fantomen kunnen ons helpen naar het verleden of het heden te reizen, maakt bezoeken aan de toestand tussen levens mogelijk om je huidige zielsplant te ontdekken. Door de lagen kun je naar vele dimensies reizen, of naar je wezenskern. Fantoomkwarts is in staat je bewust te maken van je eigen goddelijkheid. Fantoomkwarts helpt je met je schaduwkanten te verzoenen. Het kristal stimuleert aarde-genezing en geeft toegang tot de Akasha-kronieken, de kosmische bibliotheek. Het kristal kan het lichaam helpen genezen via de etherische blauwdruk. Fantoomkwarts met meerdere lagen verhoogt aanzienlijk de overbrenging van licht en informatie tussen de hogere regionen en de aarde.

Als laatste uit Bahia, Brazilië in deze blog een nieuwgevonden kristal die men daar Black Phantom kwarts noemt. Dit kristal is een Balancing stone die krachtig en reinigend op energetisch niveau werkt.

Black Phantom Lemurian uit Bahia, Brazilië (Balancing Stone)

Deze unieke Lemurian bestaat veelal uit een heldere kwartspunt met een zwarte top, die Black Phantom Lemurian genoemd wordt. Soms zit het zwart op een andere plek. Dit kristal laat het licht en donker zien. De heldere ziel die we zijn met het laagje zwart, wat energetische lading laat zien die nog in ons systeem kan zitten. Het kristal brengt evenwicht in donker en licht. Lemurians helpen om blokkades in alle chakra’s op te heffen, maar geven ook de geest een grote detox van negatieve vibraties. Tijdens meditatie met dit kristal in je hand word je gevuld met zachte, liefdevolle energie. Lees voor meer informatie de beschrijving van Lemurians. Black Phantom Lemurian is een kristal dat sterk ontlaadt en op de lever, maag en darmen werkt. Het verteringsstelsel. Veel mensen hebben het zwaar te verduren gehad, veel te verteren gehad. De zwaarte mag eraf, de lading mag eruit. Het is een kristal dat uitzuivert, energetisch helpt bij het uitzuiveren van zware metalen en toxines. Als er een disbalans in organen aanwezig is, brengt dit het hele lichaam uit balans. Het is dus heel belangrijk dat opgeslagen, zware delen die we voor onze kiezen hebben gehad uit ons systeem gaan. Deze Lemurian helpt met de schoonmaak, waardoor andere energiekanalen ook beter kunnen doorstromen. De Black Phantom Lemurian staat voor balanceren en uitlijnen en brengt je bij jezelf. Het is een energetisch rebalancing en reinigingskristal die daarna ook op de rest van ons lichaam werkt. Als een fijnmazig web zuivert deze uit, waardoor er ruimte kan ontstaan in het longgebied, zodat je ademhaling ook dieper wordt en je meer in je lichaam kunt aarden. Je zal dan beter bij jezelf aanwezig zijn en in je centrum zijn. Het is vooral een uitzuivering op energetisch niveau. De Black Phantom Lemurian helpt de ballast, wat energetisch in je cellen, genen en voorouderlijke tijdlijn ligt opgeslagen, te reinigen. Door deze ballast zijn we vast komen te zitten. Na energetische uitzuivering zullen we weer helderheid ervaren en kunnen we weer voluit vanuit ons hart en gevoel gaan leven, waardoor we een gelukkig leven op aarde kunnen manifesteren.

   

Uit de Moscona mijn, Solís, Corvera de Asturias, Asturias, Spanje hebben we werkelijk prachtige kristallen kunnen inkopen. Deze bestaan uit felgele, heldere Fluoriet, wit helder Calciet, soms Stellar Beam en blauwe Bariet kristallen. Velen zijn combinaties hiervan. Deze kristallen met een zeer hoge, heldere vibratie trokken ons allemaal heel erg aan. We werden enorm blij van deze zonnige kristallen die ook voor verzamelaars juweeltjes zijn.

Gele Fluoriet, helderwit Calciet, Bariet uit Spanje

Gele Fluoriet, ook wel Gouden Fluoriet genoemd, is krachtig verbonden met Zonne-energie, manifestatie, overvloed en levenskracht. De energie van de steen stimuleert de elektrische lading van hersencellen en trekt meer levenskracht (Prana) aan, omdat het beide hersenhelften aanmoedigt om harmonieus en in balans samen te werken. Ondersteunend kristal voor mensen met dyslexie. Het is een kristal van eenheid, intellect en creativiteit die je kan helpen je doel te vinden. Na Citrien is het een heel belangrijk kristal voor het manifesteren van overvloed, ook financieel. Geel Fluoriet activeert de Solar Plexus, ofwel Zonnevlecht Chakra, het energiecentrum dat wordt geassocieerd met manifestatie, vertrouwen, moed en wilskracht. Het verhoogt het begrip, de logica en het intellectuele vermogen, terwijl het de verbeeldingskracht en vindingrijkheid stimuleert. Dit mineraal helpt de wil op één lijn met de geest te brengen en zorgt ervoor dat iemand zijn ideeën en doelen in realiteit kan brengen door middel van actie en intentie. Deze steen biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Voor genezers en therapeuten helpt deze steen om met de cliënten mee te voelen, zonder dat hun problemen aan je blijven plakken. Bij heling helpt deze steen negatieve energieën en stress te verwijderen. Het is een steen die chaos en wanorde helpt te herstellen. Ook helpt Fluoriet de aura stabiliseren en reinigen en biedt het bescherming tegen het elektromagnetische en computerstress. Fluoriet is uitermate goed voor het balanceren, opruimen van energieblokkades, ordenen van gedachten en ideeën en het helder houden van de aura. Fluoriet verlicht daarom de chaos en kan zeer nuttig zijn voor mensen die nieuwe vakken leren, examens afleggen of grote projecten of creatieve inspanningen beginnen. Fluoriet kalmeert en centreert en creëert innerlijke expansie. Het brengt stilte en het vermogen om zonder stress door moeilijkheden heen te werken. Gele fluoriet is ook gunstig voor het stabiliseren van groepsenergie. Het brengt een coöperatieve geest en de bereidheid om samen te werken voor een algemeen welzijn. Het bevordert een positieve kijk op het leven en toont de verbindende structuur van liefde tussen alles wat bestaat. Op fysiek niveau werkt deze steen ondersteunend bij de genezing van botten, het versterken van tanden, neutraliseren van gifstoffen en ondersteunend voor de lever en buikorganen.

Wit Calciet is een zachte, liefdevolle steen die voornamelijk hoort bij het hart en het kruinchakra, maar die ook alle andere chakra’s reinigt en in balans brengt. De lichtkracht, vervuld van Engelenenergie brengt op zeer zachte wijze transformaties teweeg. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het verwijdert stagnerende energie in het lichaam en verhoogt je energieniveau. Wit Calciet Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht, moed en stimuleert groei op allerlei gebieden, zowel spiritueel als de groei bij kinderen. Wit Calciet verenigt gevoel en verstand, kalmeert je geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Het kalmeert heftige emoties, vergroot het zelfvertrouwen en vergroot het concentratievermogen. Het reinigt alle lichtlichamen en verbindt deze. Dit heeft een bewustzijnsgroei en diepe transformatie tot gevolg. De zachte, vrouwelijke, Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Wit Calciet helpt je opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje.

Blauwe Bariet stimuleert dromen en het herinneren ervan. Als voor rituelen anonimiteit en onopvallendheid vereist zijn, zorgt bariet daarvoor en leidt het u veilig terug. Het reinigt het hele chakrastelsel en brengt deze opnieuw in balans. Psychisch versterkt het de autonomie. Blauwe Bariet helpt je je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen. Deze steen overwint verlegenheid en bevordert interpersoonlijke communicatie en mentale focus. Als sterk motiverende steen is bariet weldadig voor mensen wier energieën versnipperd of uitgeput zijn. Geestelijk ondersteunt deze steen het geheugen en vergroot het je vermogen om dingen te organiseren en gedachten uit te drukken. Emotioneel is bariet weldadig voor platonische vriendschappen en moedigt het intimiteit en inzicht in allerlei relaties aan. Blauwe bariet helpt bij het loslaten van oude patronen, obsessies en angsten. Het bevordert vitaliteit en is weldadig voor het geheugen, de hersenen en het gezichtsvermogen. Het werkt kalmerend op de maag en het zenuwstelsel en helpt bij chronische vermoeidheid, ontgifting, verslaving en keelpijn.

   

Als laatste wil ik in deze blog nog heel graag vermelden dat ik, sinds lange tijd, weer zelf een grote hoeveelheid kristallen sieraden heb kunnen uitzoeken. Deze zijn gezet in Sterling zilver. Er is niets fijners om door de hele voorraad te mogen gaan en de mooiste exemplaren uit te zoeken om mee naar Nederland te kunnen nemen. Ik ben zo blij dat ik weer zoveel moois heb kunnen inkopen. We hebben in de winkel ook een grote hoeveelheid ringen voor de liefhebber. Online vinden we het moeilijk om ringen te gaan verkopen, omdat het zo nauw komt met de maten.

Een sieraad met een kristal welke wij nog nooit gezien hadden, heet Neon Azuriet. We hebben hangers en ringen van deze prachtige steen. Het heeft unieke patronen en komt uit Rusland. Ik heb alle exemplaren die ze ervan hadden ingekocht.

 

Azuriet

Geliefd in het oude Egypte. Opent het derde oog en het kruinchakra en reinigt deze. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en vergroot metafysische krachten, dus heel goed voor helderzienden, mediums, channelers of anderen, vooral op het derde oog geplaatst. Verhoogt het bewustzijn tot het hoogste niveau en bevordert een meditatie channel-toestand, brengt de ziel tot verlichting en is een krachtige healer en energie geleider. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten, reinigt het emotionele lichaam en zorgt voor innerlijke vrede. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden, is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen, die een zuivere belichaming is van de blauwe straal, kan het kaartenhuis van het ego laten omvallen en de waarheid onthullen achter de illusie die je ego je zo graag voorhoudt. Hij helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel, omdat het je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger, waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten.  Deze steen werkt verzachtend bij migraine, vermindert oorsuizen en is behulpzaam bij duizeligheid. Deze steen is ook fijn voor hen die uit angst onwaarheden vertellen.

 In de winkel verkopen wij altijd heel veel kleine stukjes Abalone. Bijna iedereen is gek op de prachtige patronen en kleurtjes. De dag van vertrek kwam er nog een blik met nieuwe sieraden uit India binnen en hierin zaten, onder ander, deze prachtige Abalone hangers.

 

Abalone schelp

Het parelmoer in deze schelpen heeft net zoveel kracht als edelstenen. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakra’s. De reflectie van het parelmoer zou het kwade oog afwenden. Vooral het hartchakra wordt verlicht van angst, verdriet en bezorgdheid. De link met het element water suggereert dat Abalone een krachtige reiniger is. Meditatie met de schelp helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen, zodat oude gewoonten kunnen worden losgelaten. De schelp schenkt inspiratie en creativiteit, verzacht emoties, werkt positief en stimuleert de intuïtie. Algemeen wordt gezegd dat de Abalone rijkdom, kracht en een lang leven schenkt. Goed voor nerveuze hartklachten en de spijsvertering.

Deze keer heb ik ook een aantal sieraden ingekocht die we beter de term ‘juwelen’ kunnen geven. Dit zijn prachtige hangers van facet geslepen Brandberg Amethist uit Namibië, natuurlijke Kundalini Citrien uit Congo en blauwe Topaas uit Brazilië.

Wow, als je deze draagt voel je je een prinses.

We hebben ook een paar unieke exemplaren van facetgeslepen Rookcitrien.

 

Rookcitrien

Dit kristal van overvloed geeft vreugde en energie aan allen die hem zien. Tevens transformeert het kristal negatieve energie meteen en houdt die niet vast. Ook is dit één van de meest aardende en reinigende stenen. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Dit kristal is uitstekend voor het verbeteren van paranormale vermogens en om ze vervolgens te integreren in het dagelijks leven. De steen verwijdert blokkades op je spirituele pad, absorbeert geopatische en elektromagnetische smog, helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Rookcitrien verwijdert overtuigingen en gedachtepatronen die je gevangenhouden in armoede en effent aldus het pad der overvloed. Dit kristal reinigt de etherisch blauwdruk en verwijdert de gevolgen van schadelijk gedrag uit vorige levens. Goed bij depressie, angsten, nachtmerries, alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, spijsvertering, milt, alvleesklier, nier- en blaasinfecties, constipatie, cellulitis en schildklier, ook helpt deze pijn te verlichten, ook hoofdpijn en heft krampen op.

 Van de vrij zeldzame Blue John Fluoriet, die in Engeland gevonden wordt, hebben we ook weer een aantal prachtige hangers. De patronen zijn altijd heel verschillend en ook de kleurstelling. Dit ligt eraan uit welke ader van de mijn ze komen. Er zijn er nu met de kleuren lila blauw in combinatie met geel en exemplaren die alleen lila blauwe patronen bevatten. Deze Fluoriet was vroeger alleen beschikbaar voor koningshuizen.

Blue John Fluoriet

Blue John is een zeer zeldzame Fluoriet uit Derbyshire, het is de enige fluoriet die de kleur blauw bevat zonder groen erin. Ze bevatten ook de kleuren wit en geel. Buiten alle eigenschappen van ‘gewoon’ Fluoriet is Blue John een perfecte steen voor hoog-sensitieve mensen of mediums die te veel hebben gegeven of die te veel van anderen opnemen. Hij geeft je weer kracht, gezondheid en energie. Dit is een katalysator voor persoonlijke groei. Hij moedigt je aan te experimenteren, te groeien, maakt je spontaan en helpt je te begrijpen. Het is een krachtige leraar die ook helpt bij het reizen buiten je lichaam en helpt je innerlijke krachten te ontwaken en wat je wenst te manifesteren. Ook helpt hij om bewust contact te maken tussen het zelf en ons etherisch dubbel. Samen met Magnetiet helpt hij de ruggengraat uit te lijnen. Blue John is hoofdzakelijk verbonden met het derde oogchakra, de zonnevlecht en met de kruinchakra’s. Hij resoneert met het teken Schorpioen. Hij wordt gebruikt voor planetair bewustzijn en helpt de stratosfeer van de aarde te helen. Hij laat je als een toeschouwer in de toekomst kijken en leert je te leven volgens je hoogste goed. Zeer krachtig bij vermoeidheid en behulpzaam bij het opnemen van mineralen. Ondersteunend bij koorts, onderkoeling en pijnlijke gewrichten en spieren.

We hebben een grote hoeveelheid Larimar cabochons kunnen inkopen, waaronder ook in de vorm van een hartje. Zelf draag ik er al jaren eentje met veel plezier. Veel klanten vroegen of zij er ook eentje konden kopen, maar tot nu toe hadden wij deze niet, omdat ze vrij kostbaar waren. Nu gelukkig wel. We hebben er zelf hangers van gemaakt. Ze zijn voorzien van oogje van zilver met een laagje platina erop, zodat deze niet zwart wordt.

Larimar (dolfijn/Atlantissteen)

Deze unieke, liefdevolle steen wordt maar op één plek gevonden en dat is in het Zuidwesten van de Dominicaanse Republiek. In 1916 is deze unieke blauwe steen voor het eerst door een priester/geoloog gevonden, pas in 1979 werd deze officieel als edelsteen erkend. Deze zijn al wel lang bekend onder de inheemse bevolking. Larimar bevat een hoge vibratie van zuiverheid en liefde die krachtig werkt op je hart en de hogere chakra’s. Deze liefdevolle steen helpt je te verbinden met je hogere delen en helpt deze in je lichaam te gronden. De steen helpt je thuis te komen bij jezelf en zodoende thuis te voelen op aarde. Larimar is sterk verbonden met de vrede van de zachtblauwe straal, maar ook met Atlantis. In de tijd van Atlantis leefde men nog in volledige harmonie, in een hoge trilling vanuit het hart en in perfecte harmonie zonder enig conflict. Larimar helpt deze energie weer op aarde te brengen. Op deze manier ondersteunt deze steen ons mensen en de aarde om in trilling te verhogen en om een liefdevolle wereld te helpen creëren. Deze steen, die doet denken aan een tropische, blauwe zee, is verbonden met het element water en de energie van Dolfijnen. De dolfijnen energie maakt een mens weer speels en geeft hem vreugdevolle, kinderlijke energie. De steen is ook verbonden met het element licht wat staat voor gedachten en de Geest. Dit helpt ons ook met relativeren.

Larimar helpt de energie van harmonie en hogere zijnsaspecten in de chakra’s te brengen, zodat je vanuit je hogere zijnsaspect kunt gaan leven en om meer de Engel te worden die we werkelijk zijn. Deze steen herstelt de goddelijke verbinding tussen denken en voelen, waardoor negatieve gevoelens, innerlijke conflicten en vertroebelingen in je geest opgelost en verhelderd worden. Deze helpt je je eigen Engelen-zelf beter herinneren en is hierdoor ook erg geschikt voor nieuwetijdskinderen. Larimar zorgt voor innerlijke vrijheid, geeft spirituele kracht en leidt de ziel op zijn ware levensweg. Deze geeft kracht en het geloof om eigen grenzen te verleggen en om op jezelf te vertrouwen. Larimar vergemakkelijkt het contact met Engelen en de communicatie met andere gebieden en is ook goed als je een zielsverwant zoekt. Hij vergemakkelijkt de genezing van relaties in vorige levens of van een gewond hart. Op psychisch vlak helpt Larimar blokkades en beperkingen te verwijderen en biedt verlichting bij schuldgevoel, angsten, woede en jaloezie. Het is een steen van vrede, sereniteit en evenwicht, dus ook een fijne steen voor nerveuze mensen. Larimar helpt trauma’s en pijn van het gewonde hart te verzachten. Ook heel goed voor het keelchakra, waar deze verzachting van emoties kan geven.

 Als laatste hebben we ook hangers van de mooie Tiffany Stone uit Amerika. Deze unieke steen komt steeds minder voor, dus ik heb een aantal mooie hangers ingekocht voordat deze schaars worden.

Tiffany stone (zeldzaam) Utah, VS

Dit is een zeer zeldzame en complexe edelsteen van beril, fluoriet en andere mineralen die gevormd zijn uit vulkanische as die ruim 2 miljard jaar lang is samengedrukt. Deze steen met hoge vibratie en energie versterkt de intuïtie en metafysische gaven, opent de hogere kruinchakra’s en verbindt met multidimensies en de hoogste leiding. Het helpt gechannelde boodschappen te interpreteren en het lichtlichaam in het fysieke gebied te integreren. Psychisch stimuleert Tiffany stone volharding en het volgen van het zielenpad. Emotioneel helpt hij ontvankelijker te worden. De steen verwijdert blokkades en helpt bij allerlei overgangen door emotionele kracht te schenken. Hij vult de hart- en hogere hartchakra’s met onvoorwaardelijke liefde. Hij versterkt helder denken en scherpzinnigheid en is weldadig voor studie. Hij maakt communicatie en reiniging van gevoelens mogelijk die verborgen waren of waarvoor schaamte was. Hij helpt de energie in de meridianen te laten stromen, blokkades op te heffen en het chakrastelsel van energie te voorzien. De steen stimuleert het libido en de stroom van seksuele energie en wordt dan ook ‘Purperen Passie” genoemd. Werkt versterkend op botten en gewrichten.

Dit was het weer voor deze week. We zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

26, 27 en 28 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

2, 3 en 4 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

9, 10 en 11 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

16, 17 en 18 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

23, 24 en 25 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

30 september en 1 en 2 oktober (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu