Grote Vlammen en unieke partij Amethist Rozen uit Brazilië eindelijk aangekomen

Algemeen

We hebben een maand geduldig moeten wachten tot onze pallets eindelijk allemaal in Amsterdam waren aangekomen, het was nodig dat ze er allemaal waren voor ze ingeklaard konden worden. Een van de pallets die met het vliegtuig uit Brazilië kwamen was in Portugal achtergebleven, hier kwamen ze na twee weken achter. Daarna nog een staking op het vliegveld, maar gelukkig is alles toch goed afgelopen. We hebben lang moeten wachten, maar wat een pracht kwam er uit alle vaten.

We hebben al een keertje van die mooie grote vlammen uit Brazilië ingekocht, maar omdat ze vrij snel verkocht werden, hebben we nog een partij laten maken. Het zijn grote kwarts vlammen vol inclusies. Sommige zijn Opaalkwarts, andere Sacred Heart of Golden Healer. Buiten dat ze een prachtige, krachtige energie uitstralen zijn ze door hun strakke vorm ook een kunstobject voor in huis, groepsruimte of een kantoor of andere werkruimte. We hebben een paar ‘kleinere’ exemplaren gekregen, maar de meeste wegen toch rond de 30 kg, we hebben er zelfs twee die 75 kg per stuk wegen.

  

Opaalkwarts

Deze zeldzame natuurlijke Opaalkwarts uit Brazilië heeft door zijn mooie glans een mysterieuze uitstraling. De energie van het kristal is verbonden met de Godin Isis en met die van de maan. De blauwe gloed komt door de aanwezigheid van aluminium. Deze in een punt geslepen kristal heeft een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling, is zeer liefdevol en helpt je bij je Ascensie ontwikkeling. Het helpt alles wat nog niet in balans is te transformeren en brengt verdieping en groei. Hij transformeert ook de laatste emotionele stukken en helpt om vreugde, blijheid en het innerlijk-kond gevoel in je leven te houden. Deze healer en energieversterker is zeer sterk verbonden met de Engelensferen en die van de Natuurwezens zoals Elfen en Eenhoorns. De regenbogen en de zwemen erin verbinden je met het kosmische Witte Licht dat alle kleuren bevat en daarom bevatten deze kristallen een heel bijzondere lichttrilling van het hele kleurenspectrum. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde en zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Dit kristal bevordert innerlijke rust, helpt bij het verwerken van emoties en geeft energie. Het is een allround helende steen die negatieve blokkades verwijdert en depressie verlicht. Goed om mee te mediteren. Opaalkwarts verhoogt het bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. Hij helpt bij de opname van ijzer, ondersteunend voor het gezichtsvermogen, bij vermoeidheid, de stofwisseling, haaruitval en de lymfknopen en is goed bij stress, oud verdriet en helpt bij het verwerken van trauma’s.                

Sacred Heart Crystal

Sacred Heart Crystal is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal, het is een combinatie van Agnitiet met een Golden Healer en Maria Magdalena kristal. Dit prachtige kristal geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde, welke zich in het centrum van ons hart bevindt. Deze unieke steen helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De liefde van je heilige hart die zich iets boven je hartchakra bevindt. Dit is de zetel van je Goddelijke Zelf van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als deze plek is geactiveerd zal het Roze Vuur hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. De steen zorgt voor passie, moed en liefde, voor de expressie van onvoorwaardelijke liefde. Tevens is het verbonden met de zachte liefdevolle vrouwelijke energie, de straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd, vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Dus heel goed bij het helen van traumatische ervaringen of bij schuldgevoelens. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde. Het opent het ‘innerlijk weten’ en helpt ons herinneren dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie van ons Universum. Dit kristal straalt tot in onze cellen en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is, daardoor is dit Sacred Heart Crystal een echt Nieuwe Tijdskristal. Het kristal is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische, het zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons weer herinneren en om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn. Dit is een prachtig Meesterkristal dat nu is gevonden omdat het ons kan helpen de Nieuwe Aarde gestalte geven.

 Golden Healer (Tangerien, hematoïd kwarts)

Dit kristal met een zeer hoge vibratie is heel bijzonder en brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Healers zouden een grote steen onder hun massagetafel kunnen plaatsen. Het versterkt heling op alle niveaus en is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

Twee vaten van deze zending uit Brazilië bevatten een unieke partij Amethisten. De meeste van hen zijn prachtige Amethist rozen van groot tot klein. Ieder van deze stukken is uniek van vorm en samenstelling. De basis van de meeste is Amethist in verschillende kleurschakeringen. Sommige hebben een groene ondergrond, of Calcietjes op het oppervlak. Andere bevatten groene Amethist, ook wel Prasioliet genoemd. Maar er zijn er ook die Roze Amethist bevatten of zelfs het rode Agnitiet. We hebben zelf nog nooit zulke mooie Amethist Rozen kunnen inkopen. De trilling van deze collectie kristallen is enorm hoog. Dit zijn werkelijk kunstwerkjes van Moeder aarde. Er zitten ook een klein aantal unieke clusters roze Engelenvleugel Anhydriet tussen. Het zijn drusy exemplaren die een laagje kwarts kristallen op het oppervlak hebben, maar ook groene kleine bolletjes, waarvan wij niet weten wat het zijn.

Filmpje

Amethist roos

Amethistrozen hebben een zeer hoge vibratie, waardoor de energie van deze bijzondere Amethist tot diep in je cellen en het DNA doordringen en deze reinigen en helen. Ook brengen ze je snel in bètagolftoestand. Deze bloemen brengen licht en liefde in de omgeving, ze stimuleren en kalmeren ook het keel- en hartchakra. Steen vol mededogen die spiritueel zeer krachtig is en uitermate beschermend en kalmerend werkt. Amethist roos geeft toegang tot een hoger bewustzijn, geeft innerlijke stabiliteit en helpt om antwoorden te krijgen om het eigen leven naar het hoogste doel en welzijn te voelen. Deze roos of bloem helpt je om oordeelloosheid en heelheid in jezelf te ontwikkelen. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Deze stenen zijn zeer beschermend en verbonden met de Violette Vlam of Straal van Meester Saint Germain. Ze verbinden je met je eigen goddelijke oorsprong, maken ontspannen en helpen je afstemmen op je hogere zelf. Deze prachtige bloemen geven innerlijke en mentale rust. Ze zuiveren je aura, werken kalmerend en transformeren negatieve energie in licht en liefde. Amethistroos helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Deze bijzondere Amethist bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij slapeloosheid en werkt ondersteunend bij pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, de longen en bij huidproblemen.

Roze Engelenvleugel Anhydriet.

Dit is één van de krachtigste, “zachte” energiestenen van het mineralenrijk, ze zuiveren het emotionele lichaam, maken je gevoeliger voor paranormale waarnemingen en zorgen ervoor dat je makkelijker in contact met je hogere zelven en de spirituele koninkrijken krijgt. Hun vorm is een prachtige uiting van hun verbondenheid met de Engelenwerelden. Voor de menselijke Engelen onder ons helpt Engelenvleugel Anhydriet ons weer herinneren wie we werkelijk zijn. Ze activeren de hogere chakra’s en kalmeren de geest. Ze stimuleren het 3e oog, waardoor je innerlijk zicht verbeterd en je makkelijker Engelen, Deva’s en Gidsen kunt gaan zien. Het zijn echt helingsinstrumenten die eigenwaarde geven en laten zien dat je een manifestatie van het goddelijke bent. Roze Anhydriet vermindert stress en helpt blokkades en entiteiten uit je aura te verwijderen. Als je ermee door de aura strijkt maakt je de aura weer mooi glad en heel. Tevens geeft dit kristal steun en kracht op het fysieke vlak en bevordert de acceptatie van het fysieke lichaam als doorgangskanaal voor de ziel. Roze Engelenvleugel Anhydriet helpt je verbinden je met de bron. De steen leert alles te accepteren wat het leven brengt, door het geschenk te laten zien in alles wat er gebeurt, dat alles voor de juiste reden gebeurt. Dat dit de groei van de ziel bevorderd. Deze roze exemplaren zijn ook krachtig verbonden met het hartchakra en stimuleren onvoorwaardelijke liefde. Ze hebben ook een verbinding met de Roze straal en de Godinnenlijn, verbonden met Isis en Maria. Deze kristallen helpen je om vol overgave en vertrouwen te leven vanuit je hart. Dit zijn ascentie stenen met een zeer hoge vibtratie.

Dit was het weer voor deze Blog. We zijn morgen (vrijdag), zaterdag en zondag weer open van 10 tot 17 uur.

Winkel open

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

20, 21 en 22 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

27, 28 en 29 augustus (vrijdag, zaterdag en Zondag)

3, 4 en 5 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

10, 11 en 12 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu