Heel veel nieuwe kristallen in de winkel

Algemeen

Als eerste willen we iedereen bedanken voor de lieve reacties op de webshop, dat er zoveel mensen blij mee zijn hadden we niet gedacht. Dit geeft ons de stimulans om weer nieuwe kristallen te fotograferen en op de shop te plaatsen. Dit is voor ons een hele drukke periode, de beurs in Frankrijk komt eraan en we zijn nu nog druk aan het prijzen van alle stenen die we de afgelopen weken hebben ingekocht zodat ze het komende weekeinde zaterdag 18 en zondag 19 juni in de winkel liggen.

We beginnen met de stenen uit Brazilië, we hebben nu een grote collectie nieuwe Amethist geodes, we zijn hier zo blij mee omdat we ze na jaren zoeken voor een fantastische prijs kunnen aanbieden, ze waren altijd vrij prijzig. Er is al weer een nieuwe pallet rechtstreeks vanuit Brazilië onderweg. Van Amethist hebben we ook kleinere ruwe sculpturen om ze maar zo te noemen, voor diegene die een geode te groot vind. Dit jaar is er weer een nieuwe steen uit de mijn gekomen en dat is de Sand Included Crystal. Dit zijn prachtige geslepen punten, ze zijn werkelijk glashelder en je ziet de zandformaties in de steen liggen. Wat een fantastische energie hebben deze kristallen.

Sand included crystal

sand included 50.4Sand included crystal is een nieuw gevonden kristal uit Diamantina Brazilië. De kwartspunten bevatten prachtige formaties van zandkristalletjes met een oranje/roze/witte kleur. Het zijn magische kristallen met een hele heldere hoge, liefdevolle vibratie. Deze kristallen hebben verbinding met de hogere domeinen, maken contact met het hoogste wezen dat jij bent en met engelen, lichtwezens en gidsen. Volgens de oorspronkelijke indianen is zand het symbool van rijkdom van het universum. sand included 58.1Ze worden door sjamanen ook gebruikt om mee te dromen en dat je via je dromen kennis krijgt uit vorige levens. Door in dit kristal te kijken, tot in de ziel van het kristal kun je in andere werelden schouwen, ook kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Ze helpen je naar verschillende niveaus en werelden te reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel. Ze helpen je ook schouwen in ruimten van diepe universele liefde zodat je helemaal vanuit je hart zult gaan leven, wat in deze tijd ontzettend belangrijk is. Ze hebben tot doel  De stenen hebben een vrouwelijke, liefdevolle uitstraling die kalmerend werkt. Op je kruinchakra gericht openen ze alle hogere chakra’s, op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben, ze helpen tevens gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam te zuiveren. Tevens zuiveren ze je aura en beschermen je.

Ook hebben we wonderschone Desiriet Amfibool punten, ieder exemplaar is anders, dit zijn echt kleine kunstwerken. Ze bevatten veren in allerlei kleuren. We hadden van deze stenen al getrommelde exemplaren in de winkel.

Desiriet (speciaal soort Amfibool- Engelen Fantoomkwarts)

desiriet 166.6Desiriet is een zeldzamere Amfiboolkwarts uit Brazilië. Het ontwerp, ‘zo boven, zo beneden’, symboliseert de oude astrologische en alchemistische analogiedoctrine. Dit sterk aardende Engelen fantoomkwarts voert u niettemin naar een zeer hoge vibratie. Deze zeldzame steen wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele en bruine fantomen, lagen en ‘vleugels’. Hij geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan en geeft diepe innerlijke vreugde. desiriet 149.2Hij heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Als je deze steen op het kruinchakra legt activeert hij alle hogere chakra’s. Hij opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een heldere visie op leven en evolutie krijgt. Met een blik in zijn diepten ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en wordt je geholpen altijd vanuit een plaats van liefde te handelen. Als je met je duim over het kristal wrijft, zal de meditatie diepgaand zijn, waarbij u achtereenvolgens elk niveau bereikt. desiriet 79,50.1Fantoomkwarts gedraagt zich als een lift die op elke verdieping stopt en die oude patronen doorbreken en je helpen om weer in contact te komen met oude wijsheden. . Desiriet is zeer geschikt voor contact met Engelen en de Opgeklommen Meesters en voor het kennen van vorige levens. Dit kristal resoneert met trillingsgetal 44, voert aldus tot metamorfose, multidimensionale transmutatie en erkenning van de verwevenheid van het goddelijke met het spirituele. Gebruik de steen afzonderlijk als middel tot afstemming en het hervinden van evenwicht na genezingssessie, of voor herschikking van cellulair geheugen. Fantastisch kristal die energie naar het hoogst mogelijke niveau verschuift en die voor samenwerking en harmonie zorgt.

 Ook hebben we weer nieuwe bliksemkristallen ingekocht, het blijft zo bijzonder om de patronen van de bliksem in de kristallen te zien en te voelen. Wat geeft de natuur ons toch prachtige dingen. Als laatste hebben we een klein aantal zeer heldere punten met etsen en coderingen uit Corinto, ze zijn werkelijk glashelder en hebben een zeer hoge energie. Een groot aantal zijn Dow kristallen, dit is echt heel bijzonder. Dow kristallen zijn erg zeldzaam, maar hebben een zeer krachtige energie.

DOW kristal

dow kristal 173.2De naam van deze kwarts variëteit komt door een edelsteen therapeute met de naam Ann Dow. Vroeger werden deze kristallen in de indiaanse traditie ‘grootmoeder-grootvader’ kristal genoemd. Een DOW kristal is een bergkristalpunt met 3 zevenzijdinge facetten met daartussen 3 kleine driezijdige vlakjes, driehoekjes. Het is een combinatie van een Generator kristal en een Channeling kristal (1 groot zevenvlak). Dit kristal helpt spirituele volmaaktheid in de materiële wereld te manifesteren, het Goddelijke via de driehoekjes en via de zevenvlakken contact te krijgen met onze innerlijke waarheid. Dow kristallen worden gebruikt om het bewustzijn te trainen en te ontwikkelen. Dit krachtige kristal opent de hogere chakra’s en versterkt je verbinding met je bron. Dit is een echt Meesterkristal die je verbinding helpt maken met Al wat is. Hij helpt je aura te beschermen, maakt je bewust en brengt je energiehuishouding, chakra’s en meridiaan systeem in balans.  

Kwartspunten met etsen en coderingen

etsen en coderingen 44.2Deze bijzondere en unieke kristallen uit Brazilië dragen informatie in zich van oude beschavingen als Mu, Og, Zu, Lemurië, Atlantis en die van het oude Egypte en zijn verbonden met buitenaardse beschavingen. Deze kristallen worden gebuikt om contact te maken en voor de overdracht van informatie van deze oude beschavingen. De transcriptie van de symbolen geeft je informatie die je op dit moment in je leven nodig hebt. Deze kristallen werden gebruikt in de heling tempels van deze oude beschavingen. De etsen/coderingen bevatten ook informatie over de ervaringen en ceremoniën waaraan deze kristallen hebben deelgenomen. Ze bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum, die over eonen van tijd hun succes bewezen hebben. Dit zijn meestal persoonlijke kristallen en de informatie zal tot je komen als je tijdens een meditatie de etsen/coderingen tegen je derde oog houdt. Sluit je ogen, centreer je in je hart en open je geest, adem regelmatig en diep en ben ontvankelijk voor de informatie die komt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen. Ze zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in Minas Gerais ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is, deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijden van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren.

 Uit Zambia hebben we ook prachtige stenen ingekocht, Rode fantoomkwarts. We hadden al hele kleine puntjes uit Congo, maar nu wat grotere puntjes en ook wat clusters ervan. Deze steen komt niet veel voor.

Rood fantoomkwarts

rood fantoom kwarts zambia 3Rood fantoomkwarts is verbonden met de onderste drie chakra’s, het krijgt zijn kleur door ijzer en hematiet. Deze aardende kwartssoort geeft overvloed aan levenskracht, vitaliteit, creativiteit, maakt dynamisch en vergroot de wil om te leven. Hij helpt je om je doel op aarde te manifesteren en is uitstekend voor wie herstelt van of lijdt aan een ernstige ziekte. Omdat deze aardende componenten verbonden zijn met kwarts heeft de steen de neiging om deze energieën omhoog te stuwen door de chakra’s waardoor je hele energiesysteem gevuld raakt met een krachtig en hartstochtelijk enthousiasme voor het leven. Rode fantoomkwarts is in staat kundalini energie op te wekken. Mediteer dan rechtop zittend terwijl de steen de basis van je ruggengraat raakt. Doordat het de kundalini activeert en de energie krachtig omhoog stuurt is het uitstekend voor hen die seksverslaafd zijn of niet in staat zijn om seksualiteit op een hoger niveau te beleven. Heel goed voor mensen die een afkeer van seks hebben en vooral als deze door trauma’s uit dit of een vorig leven komen. Het helpt deze verwerken. Rode fantoomkwarts verbindt je stuitchakra met het aardesterchakra onder de voeten en activeert het aardingskoord waardoor overtollige energie kan wegvloeien en uitgeputte energievoorraden aangevuld kunnen worden. Het helpt je om je meer aanwezig en energetisch opgeladen in je fysieke lichaam te voelen, ook helpt het bij de aarding van hoogfrequente energie in je fysieke lichaam. Doordat het een fantoomkwarts is, zorgt de steen ervoor dat je verder kunt groeien en via de fantomen blokkades  en lagen makkelijker kunt opruimen. De fantomen herstellen onderdrukte herinneringen en maakt bezoeken aan de toestand tussen twee levens mogelijk om je huidige zielsplan te ontdekken. Door de lagen kun je naar vele dimensies reizen, of naar je wezenskern. Fantoomkwarts maakt je bewust van je eigen goddelijkheid en verzoent je met je schaduwkanten. Goed voor mensen met woede aanvallen omdat het helpt deze om te vormen en hun gehechtheid daaraan los te laten. Geeft kracht aan het lichaam en helpt bij gewichtsproblemen. Ook te gebruiken als instrument voor etherische chirurgie bij het verwijderen van karmische lagen en het lichaam te genezen via de etherische blauwdruk.

Ook uit Zambia hebben we nu Witches Fingers, maar dan ook echte ruwe ‘vingertjes’, taps toelopende punten, echt heel zeldzaam. Ze zijn zo ontzettend krachtig, je ziet de inclusies erin zitten omdat ze toch door helder kwarts omgeven zijn, maar omdat ze zo vol zitten lijkt het dat de steen niet transparant is. We hebben van deze steen ook trommelstenen.

witches finger 128.2

Witches Finger of Maria Magdalenasteen

Deze zeldzame steen uit Zambia is een kwarts vol met inclusies, de steen bevat zeer veel componenten waaronder Mica, Actinoliet, Rutielkwarts, Rookkwarts, Toermalijn, Chloriet, Amfibool en Hematiet. De getrommelde versie wordt Magdalenasteen genoemd omdat ze de energieën van de steen naar een liefdevollere frequentie transformeert. De magische en mythische steen is zeer effectief voor sjamanistische reizen of aardehealing. Hij heeft een reinigend effect op de ziel en de verfijnde en fysieke lichamen. Hij verwijdert al het verouderde en alles wat ongemakken biedt via het spirituele licht van Al Wat Is en verbindt je met de energie van Maria Magdalena. De steen werkt het krachtigst op het metafysische niveau van healing om de ziel in balans te brengen.

 Als laatste hebben we uit Zambia Caroliet. We hebben behalve deze stenen bij onze vriend in Engeland ook nog mooie Malachiet Stalachtieten, dat zijn getrommelde staafjes, en eieren en bollen gekocht. Echt een prachtige kwaliteit uit Congo. We hebben ook weer de groene getrommelde Budd stone. Ook hebben we Malachiet/Chrysocolla combinatie stenen, deze worden tegenwoordig Mallacolla genoemd. Toen we bij hem waren was er juist die dag een pallet vol met stenen uit Namibië en Congo binnengekomen en wij mochten deze uitpakken. Wat een feest. Hij kwam regelmatig kijken wat er allemaal in zat, want ook hij is nog steeds net zo gek van stenen als wij. Zo lief, er was 1 zak met de zeer zeldzame Plancheïet, die steen wordt bijna niet gevonden en wij mochten hem helemaal van hem hebben, wat een cadeau want ze waren bijna op.

Plancheïet

plancheietPlancheïet is een zeldzame blauwe zijdeachtige steen uit Congo. Deze bijzondere steen die een koperbasis heeft wordt vaak verward met Shattuckiet. Plancheïet is een energetische steen die vibraties verhoogd, ook die van de hogere chakra’s. Heel nuttig voor astrologen, mediums, healers, automatisch schrijven, maar eigenlijk voor iedereen die zijn paranormale gaven wilt ontwikkelen, omdat hij je makkelijker in contact laat komen met de stellaire en planetaire wezens in ons zonnestelsel en die daar voorbij. Tevens geeft hij grote mentale kracht en is zeer geschikt om iets op aarde weg te zetten. Ook een goede steen voor ontwerpers en designers. Hij geeft krach, moed, ondersteunt intellectuele gesprekken en helpt grote hoeveelheden informatie op te nemen. Plancheïet vergroot de intuïtie en helpt je om onorthodoxe, innovatieve oplossingen te bedenken. Fysiek is de steen ondersteunend bij aandoeningen zoals artritis, de amandelen en bij bloedstolsels. Plancheïet is familie van Chrysocolla, Shattukiet en Azuriet

In deze pallet vonden wij 2 werkelijke schatten, ook onze vriend was vol verbazing, helaas van allebei maar een kleinere hoeveelheid. Het waren stenen die wij allemaal nog nooit gezien hadden. De eerste zijn plakjes van Malacolla met Chalcedoon. We hebben hier ook wat trommelstenen van.

Malacholla Chalcedoon

malacolla chalcedoon.1Malacholla Chalcedoon is de naam die nu gegeven wordt aan de combinatiesteen Malachiet met Chrysocolla en Chalcedoon die gevonden wordt in Congo. Malacholla  Chalcedoon is een steen met een zeer hoge, genezende vibratie die tevens oude wijsheden in zich heeft. Deze combinatie symboliseert heelheid en vrede, werkt kalmerend  en geeft troost en beschermt tegen angsten. Deze mystieke steen helpt je om in contact met je hogere zelf te komen, met de energie van wie jij eigenlijk in totaliteit bent. In een onevenwichtig gebied geplaatst herstelt het langzaam de balans.malacolla chalcedoon.2 Het is een zeer geneeskrachtige reiniger van het emotionele lichaam die trauma’s helpt op te heffen. Beschermt krachtig tegen negativiteit, straling en vervuilende stoffen. De steen bevat de ‘mannelijke’ of yang energie van koper die de steen groen kleurt, deze helpt om actie en ideeën vorm te geven en om te creëren en de zachte vrouwelijke energieën van het blauwe Chrysocolla en de witte Chalcedoon, die helpt bij meditaties en communicatie en die je verbinden met lichtwezens en engelen.. Hij stimuleert de zonnevlecht en helpt je wensen en dromen te creëren en manifesteren. Op het derde oog gelegd versterkt het paranormale vermogens en op het keelchakra verbetert het niet alleen de communicatie met helpt je ook in te zien wanneer je dient te zwijgen. De steen maakt vastberaden en zelfverzekerd, helpt je trouw te blijven aan jezelf. Malacholla Chalcedoon is goed bij krampen, vrouwelijke organen en vergemakkelijkt bevallingen, verlaagd de bloeddruk, ondersteunend bij astma, artritis, epilepsie, gezwollen gewrichten, tumoren, wagenziekte en duizeligheid, ook de milt en de alvleesklier. De steen versterkt het immuunsysteem en stimuleert de ontgiftende werking van de lever. Verwijdert negatieve energieën in huis. Goed voor relaties. Kalmeert en reinigt alle chakra’s en geeft ze nieuwe energie. De steen verwijdert schuldgevoel, geneest hartzeer en moedigt zelfbewustzijn aan en geeft vreugde. Goed bij fobieën, artritis, spierkrampen, maagzweren, longproblemen, keelontsteking, lever, nieren, darmen en bij diabetes. Ook ondersteunend bij menstruatiepijnen, overgangsproblemen en hormoonschommelingen. Malacholla Chalcedoon ontkrampt het borstgebied waardoor men zich minder benauwd zal voelen en vermindert kramp in de benen. Goed voor de botopbouw van tanden,  kiezen en botten. Deze prachtige steen helpt je om in vrede en acceptatie in het Nu te leven.

De andere unieke steencombinatie zijn plakjes van Cupriet met Koper en Kobaltcalciet. Ook dit is echt een zeldzame combinatie.

Cupriet met koper en kobaltcalciet uit Congo

Dit is een nieuw gevonden zeer krachtige combinatie uit Congo.

cupriet met koper en kobaltcalcietCupriet helpt je vorige levens te verkennen en ervan te leren. Hij overwint problemen met vader, goeroe, leraar of andere autoriteiten in heden of verleden en heft strenge controle op. Cupriet versterkt de wil en stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid. Deze steen geeft vitaliteit en kracht en biedt steun bij een ongeneeslijke ziekte. Via het bloed dringt de levenskracht tot de cellen van het lichaam door, en verjongt en herstel het normale functioneren. Cupriet kalmeer de geest in zorgelijke situaties. De rode kleur komt van koper en deze steen leert je anderen te helpen.

Koper is een metaal met het symbool Cu uit het periodieke systeem dat tot het element water behoort en verbonden is met de planeet Venus. Het werd al rond 8700 voor Christus gebruikt. In de mythologie en alchemie wordt koper vaak geassocieerd met de godin Aphrodite vanwege de mooie glans. Koper helpt liefde, schoonheid en harmonie te ervaren, het geeft moed en versterkt het zelfbewustzijn. Lichamelijk heeft koper een gunstige uitwerking bij krampen van allerlei aard en is ondersteunt voor het genezingsproces. Het geleidt energie en balanceert het lichaam en verwijdert blokkades die voor ziekte en onbalans zorgen. Het is een metaal van Sjamanen en helers. Koper is heel goed voor lichaam, geest en de hersenen. Het zorgt voor harmonie van het fysieke en de astrale lichamen en lijnt deze uit. Koper kan heel goed samen met kristallen gebruikt worden omdat deze de steen uitlijnt met het individuele energieveld van ieder persoon. Door koper samen met stenen te gebruiken creëer je een unieke balans van energie. Koper niet met water reinigen. Koper is goed voor de lever en werkt ondersteunend bij reumatische klachten, het stabiliseert de bloedsroom en helpt wonden schoon te helen omdat het bacteriën bevecht. Heel goed op je basis en hart chakra. Koper helpt bij vermoeidheid, lusteloosheid en rusteloosheid en het accepteren van het zelf.

Kobaltcalciet is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en vergeving. Deze prachtige roze steen is afgestemd op de roze vlam van zuivere, mededogende liefde die verbonden is met de energie van Maria, Isis en Quan Yin en de vrouwelijke Godinnen. Kobaltcalsiet is een steen van zelfontdekking, eigenliefde en leert je om van anderen te houden. hij verbindt hart en geest. Alf je niet zeker weet waar je spirituele pad naartoe leidt helpt deze prachtige steen je. Hij helpt je om je levensdoel te vinden en je talenten te ontdekken. Psychisch helpt Kobaltcalsiet je om ideeën in actie om te zetten, maar dan in jouw tempo. Hij harmoniseert het intellect en de emoties en brengt deze in balans. Als kristal van mededogen wordt hij gebruikt voor emotionele healing en bij het overwinnen van emotionele blokkades, eenzaamheid, verdriet of bij een gebroken hart. Hij kalmeert intense gevoelens en helpt je een goed gevoel over je leven te krijgen Hij moedigt emotionele rijping aan en zendt een intens voedende energie uit die je helpt om goed voor jezelf te zorgen. Kobaltcalsiet steunt mensen die pijn voor anderen mensen of voor de planeet dragen en voor degenen die alle hoop hebben opgegeven. Hij laat ook zien of het gepast is pijn van anderen op je te nemen, als dit niet de bedoeling is snijdt hij zachtjes de banden door en bevordert vergeving aan beide kanten. Hij zal je hier dan ook bewust van maken. Voor healing op afstand kun je de steen vragen om de roze straal of roze vlam naar iemand uit te zenden, het krachtigste werkt dit als je de steen op een foto van de persoon of het dier legt. Kobaltcalsiet werkt het krachtigst op het emotionele niveau, hij wist littekens uit en brengt meer liefde in het fysieke lichaam. Goed bij verdriet, eenzaamheid, stress, studie, healing van weefsel, calcium opname in de botten, immuunsysteem.

botswana agaat abrikoos

Botswana Agaat

We hebben ook hele mooie trommelstenen, een Abrikooskleurige Botswana Agaat, we hadden van deze steen al bruine en roze exemplaren.

Ook hebben we weer grote Angel Aurakwartsen van kaarskwartspunten. Prachtig die parelmoer witte kleur die komt door het Platina en zilver wat zich aan de steen hecht. We hebben veel Aurasoorten in de winkel, maar deze zijn allemaal klein.

Engelenaura kwarts of Angel Aura

angel aura grootNatuurlijke kwartskristallen, gebonden met platina en zilver wat een coating van glanzende regenboogkleuren geeft. Dit kristal is verbonden met je beschermengel en de kristalengelen, een groep hemelse wezens die advies en hulp bieden aan mensen die met kristallen werken. Engelenaura kwarts wordt ook wel opaal aura genoemd. De glinsterende iriserende kleuren van het kristal stemmen de zintuigen af op de engelengebieden van liefde en licht. Ze zuiveren en verheffen je geest en verbinden je met de regenboogstraal van bescherming. Dit kristal stemt je af op schoonheid en opent je voor de energieën van elven en natuurwezens en geeft licht en spontaniteit aan al je activiteiten. Dit kristal werkt genezend en versterkend bij alle aandoeningen, vooral chronische die niet reageren op reguliere behandelingen. Goed voor het fysieke uithoudingsvermogen en bijeen burn-out. Emotioneel heft het remmingen op en is behulpzaam bij stress en zorgt het voor vreedzame oplossingen van emotionele kwesties.

Draag de steen om de aura te beschermen en te versterken en om een baken van liefde en engelenlicht te worden. Of leg het op een chakra waarheen je intuïtie je leidt. Zeer krachtig op het kruinchakra en de hogere chakra’s. Ook zeer goed om een edelsteenessence mee te maken.

 infinity stone schotlandWe hebben de vorige keer een foto van een Drakenschedel van Infinity stone uit Schotland laten zien, van deze steen hebben we ook een klein aantal  ronde carvings van de ‘Green man’ (keltisch symbool van een natuurwezen) en we hebben van deze steen kleine knolletjes die half gepolijst zijn.

Als laatste uit Afrika willen we heel graag deze bijzondere kwartspunten laten zien.

Milky quartz crystals uit Zambia

Milky quartz crystals zijn unieke, zachte kristalpunten, lasers of selfhealers met een vrouwelijke uitstraling. Ze zijn zacht en krachtig, mysterieus, milky en helder tegelijk. Ze hebben ook verbinding met de roze straal van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. milky quartsDe kristallen zijn verbonden met de Engelendomeinen en met de helende vrouwelijke energie die verbonden is met Maria, Quan Yin, maar ook met Godinnen zoals de maangodin Isis. Milky quartz crystals helpen om alles wat nog niet in balans is te transformeren en brengen groei en verdieping. Ze helpen emoties te verwerken en pijnen te transformeren in vreugde en blijheid. Ze versterken onschuld en verbinden je met je innerlijk kind. Ze helpen ook bij het beëindigen van martelaarschap en slachtofferschap, maken je hoopvol en wijs. Als je met deze kristallen mediteert kom je in contact met diepe innerlijke wijsheid. Milky quartz crystals zijn ook verbonden met Natuurwezens zoals Eenhoorns, Elfen en Feeën. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde, leren ons weer naar het leven op aarde te kijken door de ogen van een kind, onschuldig en in totale verwondering en helpen zo de Nieuwe Aarde gestalte te geven. Ze verhogen je bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. Ze bevorderen innerlijke rust . Het zijn krachtige healers en energie versterkers, als je ze vasthoudt verdubbelt deze je biomagnetische veld en beschermen ze je tegen straling. Ze reinigen en versterken je lichaam en je aura en resoneren met alle chakra’s, tevens versterken ze je immuunsysteem en zijn behulpzaam bij infecties.

Zoals we in de vorige blog vermeld hadden, we zijn nog even op en neer gegaan naar onze Madagaskar vriend omdat deze in zijn nieuwe container weer Sacred Heart Crystals had, we hebben nu grotere trommelstenen, vlammen, ook een paar kleine, harten en bollen. We hebben er al op de webshop geplaatst.

Sacred Heart Crystal

sacred heart crystal hartSacred Heart Crystal is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal, het is een combinatie van Pink Fire Azeztuliet met een Golden Healer en Maria Magdalena kristal. Dit prachtige kristal geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde, welke zich in het centrum van ons hart bevindt. Deze unieke steen helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De liefde van je heilige hart die zich iets boven je hartchakra bevindt. Dit is de zetel van je Goddelijke Zelf van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als deze plek is geactiveerd zal het Roze Vuur hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. De steen zorgt voor passie, moed en liefde, voor de expressie van onvoorwaardelijke liefde. Tevens is het verbonden met de zachte liefdevolle vrouwelijke energie, de straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd, vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Dus heel goed bij het helen van traumatische ervaringen of bij schuldgevoelens. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde. Het opent het ‘innerlijk weten’ en helpt ons herinneren dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie van ons Universum. Dit kristal straalt tot in onze cellen en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is, daardoor is dit Sacred Heart Crystal een echt Nieuwe Tijdskristal. Het kristal is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische, het zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons weer herinneren en om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn. Dit is een prachtig Meesterkristal dat nu is gevonden omdat het ons kan helpen de Nieuwe Aarde gestalte geven.

Hij had ook hele mooie zwarte Maansteen uit Madagaskar en ook mooie grote Perzikmaansteen, van deze hadden wij alleen kleine uit India. We hebben ook weer nieuwe Labradorieten en Spectroliet Labradoriet, Golden Healers en veel meer. Er was ook een nieuwe steen gevonden, hiervan had hij 6 grote exemplaren, deze steen is een combinatie van Agaat, Jaspis, Chalcedoon in kwarts.

Fairy dream uit Madagaskar

fairy dream 5Fairy dream is een naam die wij gegeven hebben aan een prachtig nieuw gevonden steen in Madagaskar. Het is een combinatie van Agaat, Jaspis, Chalcedoon in kwarts. Deze steen uit het magische Madagaskar, met zijn prachtige natuur is verbonden met natuurwezens zoals Elven en Feeën.  Fairy dream is een sjamanensteen die je helpt je dromen te duiden en indien nodig te veranderen. Hij helpt je ook je dromen op aarde te gaan leven. Dit unieke kristal dat prachtig is om te zien verbindt de onderste drie chakra’s met het kruinchakra. Zo kan informatie en inzichten makkelijk in het lichaam geaard worden en deze nieuwe wijsheiden in praktijk worden gebracht. Tevens helpt deze bijzondere zeldzame steen je in contact met je hogere zelf te komen, met wie jij eigenlijk in zijn totaliteit bent. Fairy dream zijn bijzonder liefdevolle en voedende stenen. Deze voedende steen geeft troost, werkt kalmerend, ondersteunt in tijden van stress en beschermd tegen angsten.  Hij zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen, helpt je concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Hij helpt woede te genezen en geeft moed om opnieuw te beginnen. Hij verenigt alle aspecten van het leven. Het is een steen met grote helende eigenschappen die sjamanistische reizen bevordert en dromen helpt herinneren. Fairy dream beschermt en verwijdert negatieve energie, brengt je in balans en maakt vastberaden. Geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken. Deze prachtige steen verbindt je met de eenheid van het leven.

Nu dat was het weer voor nu, het is best wel een hele grote blog geworden, maar wij willen altijd zo graag delen wat voor moois we allemaal hebben ingekocht. Deze nieuwe stenen liggen as weekeinde al in de winkel.

 

Agenda: (winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)
Zaterdag 18 en zondag 19 juni
Zondag 26 juni
Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli
Zaterdag 16 en zondag 17 juli
Zaterdag 23 en zondag 24 juli

 

Menu