Help mee Fukushima te helen d.m.v kristallen

Algemeen

Heel graag willen wij iedereen die zo van kristallen houdt en nog niet gehoord heeft over het bericht van Little Grandmother Kiesha op de hoogte stellen van haar belangrijke boodschap. Zij doet dit in een filmpje van 11 minuten op: http://www.youtube.com/watch?v=qhHue4JnfH4&feature=youtu.be

Zij vertelt over de ramp bij Fukushima, hoe hoog de straling daar op dit moment is en hoe deze zich verspreid door de Oceanen, Hawaï en de Westkust van Amerika al heeft bereikt. Heel belangrijk in haar boodschap is om niet in angst te schieten, omdat angst een lage vibratie heeft en deze kan niets helen, maar Liefde heelt alles.

De kracht van Liefde is de hoogst energie op deze planeet. D.m.v. Liefde kun je alles transformeren. Hier kunnen kristallen bij helpen. Kristallen komen niet alleen in de aarde voor, maar ook in ieder water deeltje en omdat ook wij voor 90% uit water bestaan, bestaan dus ook wij uit kristallen.

Kristallen kunnen hun eigen energie vasthouden en kunnen op afstand met elkaar communiceren, dus via kristallen kunnen we Moeder Aarde redden. Je kunt je kristallen vullen met jouw Liefde en Intentie tot heling. Je kunt via jouw eigen kwartskristallen deze liefde en intentie sturen, omdat kristallen met elkaar verbonden zijn. Jij kunt helpen bij de verandering, bij de heling van Moeder Aarde.

Weet dat  jij met jouw hele wezen, hart, intentie en emotie, door jouw Liefde, jouw vibratie met behulp van jouw kwartskristallen kunt helpen alles te transformeren, deze wereld kunt veranderen. Radioactiviteit is slechts een energie en Liefde is de meest krachtige energie die er is. Zend jouw intentie, liefde, gebeden, leef in Liefde en onze Aarde zal veranderen.

Nu is het de tijd om dit met elkaar te helen. Jij bent hiervoor geboren. Wij kunnen met elkaar de wereld veranderen gewoon door Liefde te zijn.

Draag je kristallen, geef ze al jouw liefde en intentie dat ze je helpen gezond te blijven.

Kiesha, Littel Gandmother vraagt de mensen om kristallen op te sturen naar een adres in Japan, ze noemt deze op haar site. Ze heeft contacten in Japan met wetenschappers die mee willen helpen en die willen bewijzen dat kristallen daar heling kunnen brengen. Ze hebben nu al gemerkt dat door de aanwezigheid van kristallen de straling verminderd.

Stuur kristallen op als het in je hart zo voelt, of stuur al je liefde en heling intenties via jouw eigen kristallen naar Fukushima en Moeder Aarde.

Menu