Hemelvaartsdag donderdag 10 en vrijdag 11 mei geopend

Algemeen

Wij zijn deze week niet zoals meestal in het weekeindegeopend, maar op donderdag en vrijdag. 

Dit ook omdat het Zondag Moederdag is en veel mensen hun moeder gaan bezoeken. Wie nog een leuk cadeau voor zijn of haar moeder zoekt, we hebben veel mooie sieraden gezet in Sterling Silver in de winkel. Een beperkt aantal hebben we op de webshop staan. We hebben prachtige hangers, oorbellen en ook armbanden.  Als je een mooi cadeau zoekt is het de moeite waard om ze allemaal in de winkel te komen bekijken. Deze week zijn er weer een aantal nieuwe items op de webshop sieraden gezet. Bij het schrijven van deze blog en het uitzoeken van de sieraden zie ik dat we nu veel sieraden uit Rusland in onze collectie hebben. Kristallen uit Rusland zijn over het algemeen zeer krachtig en hebben vaak een hoge vibratie. We hebben hangers laten maken van twee zeldzame stenen uit Rusland die we bij een Russische handelaar in Tucson hebben kunnen inkopen. Dit is de hemelsblauwe Violaan en de donkerblauwe Dianiet. De blauwe Violaan heeft een prachtige glinstering in zicht, het straalt een energie uit als een wolk van sterretjes die je een blij en sereen gevoel geeft. Van deze zeer zeldzame steen hebben we ook oorhangertjes en 1 armbandje in de winkel. Op de webshop staat een setje oorbellen met hangertje en ook twee grote unieke hangers.

Violaan of blauwe Diopsiet

Violaan hoort eigenlijk violet van kleur te zijn, deze blauwe is eigenlijk een zeldzame vorm van blauwe Diopsiet. Maar omdat inmiddels in de handel en de spirituele wereld deze steen bekend staat onder de naam Violaan of Violane blijven wij haar toch zo noemen. Deze zeldzame steen is gevonden in Baikal, Dovyren, massief Rusland. Het is een steen voor diepgaande heling die vrede in lichaam, ziel en geest brengt, hyperactiviteit kalmeert en je naar je innerlijke stem laat luisteren.Violaan is een steen met een hoge vibratie die een sprankelende energie uitstraalt die eruitziet als een wolk van sterretjes en die je een blij, sereen gevoel geeft. De steen is zowel met de aarde als met de kosmos verbonden, wat het een hulpmiddel voor diepe meditatie en eenwording met de kosmos maakt. Violaan versterkt spirituele groei en verbondenheid met je hogere zelf. Het kan helpen een gebrekkig zelfbeeld en lichaamsvervorming te herstellen. Violaan brengt warmte naar de ledematen en naar het hart, opent je hart voor het lijden van anderen en helpt je om verdriet te uiten en te tonen. Ook verdriet uit het verleden dat al heel lang vast zit. Violaan of blauwe Diopsiet opent je keelchakra en helpt je met het opruimen van ballast die we in deze tijd niet meer nodig hebben. Violaan kan helpen bij artritis en ontsteking van de gewrichten. Deze steen is nuttig bij astma en bronchiale aandoeningen en bij de ziekte van Raynaud. Violaan (blauwe Diopsiet) versterkt metafysische vermogens en verhoogt je inzicht. Het creëert en activeert een band tussen de hogere hart-, soma- en zielensterchakra’s. Violaan vormt een energetische matrix of energetisch web in de fysieke dimensie die rechtstreeks verbindt met universele energieën. De steen vormt een informatieveld voor healing en hoger leren en helpt je om nauwer met je gidsen te resoneren. Als effectieve karmische healer reinigt hij de vorig-levenchakra’s en stemt dan de energie weer af op het huidige moment. Draag Violaan constant als je vitaliteit ondersteund moet worden, want hij stimuleert de qi-stroom (levensstroom energie). Violaan is goed voor de spieren en geslachtsdelen.

Van Dianiet hebben we alleen hangers in de winkel en een exemplaar op de webshop staan. Deze krachtige, helende steen met een hoge vibratie is zeer rustgevend. Tevens versterkt hij je spirituele groei. Een heel fijn kristal voor veel mensen die in deze hectische tijden wat rust kunnen gebruiken.

Dianiet

Dianiet is een zeer zeldzame steen met een hoge vibratie die gevonden is in Siberië, Rusland en die ook wel Siberische blauwe Jade genoemd wordt. Het is een mengeling van Kwarts, Tremoliet en blauw Amfibool. Dianiet is ontdekt in het jaar dat prinses Diana overleed en daarom is de steen naar haar vernoemd. Dianiet is een krachtige helende steen en geschikt voor iedereen die in de problemen zit. Hij kalmeert hyperactiviteit, brengt vrede in lichaam, ziel en geest en laat je naar je innerlijke stem luisteren. Dianiet heeft een zeer hoge vibratie die je helpt om je één te voelen met de kosmos. Als je met de steen mediteert verdiept deze de meditatie. Dianiet versterkt spirituele groei en verbindt je met je Hogere Zelf en je Oorspronkelijke Zelf die zich buiten deze matrix bevindt. Dianiet helpt je om je dromen te verwezenlijken. Bij een gebrekkig zelfbeeld en lichaamsvervorming helpt de steen je een realistischer kijk te hebben. Hij brengt warmte naar de ledermaten en het hart. Ondersteunend bij artritis en ontsteking van de gewrichten. Ook ondersteunend bij astma en bronchiale aandoeningen.

Er staan ook weer een aantal unieke sieraden op de webshop, zoals de echte Russische Astrophyliet, hiervan hebben we een setje oorbellen met bijpassende hanger. We zeggen de ‘echte’ want er wordt ook een andere steen vaak als Astrophyliet verkocht. Deze is lang zo krachtig niet en bevat ook niet de zo kenmerkende bruin/gouden staafjes.

Astrophyliet

Deze steen is zeer behulpzaam bij uittredingen, hij gedraagt zich als een gids en beschermer in andere domeinen, maar helpt ook om jezelf vanaf een afstand objectief te observeren. Dit kristal laat je kennismaken met je potentieel. Het activeert je dromen en biedt ‘ware dromen’ over het pad van je ziel. Psychisch heft hij alles op wat verouderd is, door je objectief naar jezelf te laten kijken. Hij herinnert je eraan dat als de ene deur dichtgaat, de andere opengaat. Hij bevordert intimiteit en gevoeligheid voor aanraking en is dus nuttig bij massage of acupressuur. Deze steen heeft een positieve invloed op de dikke darm, epilepsie, PMS, ongemakken tijdens de menopauze, voortplantingsorganen, hormonale systemen, cellulair herstel, vetzucht de rug en het zenuwstelsel.

Een andere zeldzame Russische steen is de Gouden Serafiniet. De meeste mensen zijn meer bekend met de groene Serafiniet. Beide prachtige stenen met een hoge vibratie.

Gouden Serafiniet

Gouden Serafiniet wordt gevonden in de Lake Baikal regio in Siberië, Rusland. Bekender is de groene Serafiniet, maar ook deze Gouden Serafiniet is verbonden met de Serafijnen, een hogere Engelenorde. Het is een steen met een zeer hoge vibratie. In de steen zie je strepen die de vorm hebben van Engelachtige veren, Engelenvleugels. De steen is tevens verbonden met de Gouden Straal van het Christus bewustzijn en straalt positieve energie naar de omgeving uit. Dit kristal helpt ook te balanceren. Gouden Serafiniet ondersteunt relaties en leert onvoorwaardelijke liefde te voelen voor alles en iedereen. Gouden Serafiniet activeert Engelencontact met de hoogste gebieden van genezing. De steen reinigt de twee grote kanalen waardoor energie langs de ruggengraat omhooggaat, zodat het hartchakra stabiel wordt. Daarna wordt afstemming met en opening van het kruinchakra mogelijk. Als je de steen op je kruinchakra legt activeert hij de kundalini energie, hij laat deze dan van de stuit, tot het kruinchakra stromen en weer terug waardoor het lichaam ontspannen en ontvankelijk wordt.  De steen helpt in hartkwesties, laat voelen wat goed is en helpt je in volmaakte harmonie met je ware verlangens van je ziel te komen. De steen helpt los te komen van het denken en helpt negatieve emoties te verdrijven. Fysiek zorgt het voor genezing op alle niveaus van het lichaam. Gouden Serafiniet werkt ondersteunend bij diabetes en hypoglykemie, geeft kracht aan het zenuwstelsel, zorgt voor een goede bloedcirculatie, helpt gifstoffen te verwijderen en bij griep en verkoudheid geeft de steen verlichting. Gouden Serafiniet verbetert de fysieke conditie en helpt gewichtsverlies te bevorderen.

We hebben ook nog een aantal van de prachtige facet geslepen Kundalini Citrien kunnen bijkopen. Dit kristal van overvloed geeft vreugde en energie aan allen die hem zien, tevens transformeert het negatieve energie meteen en houdt die niet vast. Ook is dit een van de meest reinigende stenen. Deze beschermende steen heeft een sterke band met onze Moeder aarde.

Kundalini Citrien

Dit is een zeer zeldzame vorm van Citrien uit Congo . De steen kenmerkt zich door kleine puntjes om de hoofdpunt heen, voor ons is het de krachtigste Citrien die we tot nu toe zijn tegengekomen. Het is een natuurlijke Citrien die de kundalini-energie langs de ruggengraat laat opstijgen van de basischakra naar de kruinchakra. Hij reinigt alle chakra’s en opent hogere chakra’s voor de zielenster en verder. Boven het hoofd gehouden schept hij een kosmisch orgasme dat je naar het hart van de schepping meeneemt om medeschepper te worden, een ervaring die hij dan in de functionele werkelijkheid aardt. Dit is een volmaakt kristal voor mensen die tantra willen beoefen of hun seksualiteit naar een hoger plan willen brengen. De steen verhoogt het libido en deblokkeert de voortplantings-organen. Tevens bevat de steen alle eigenschappen van een ‘normale’ Citrien. Dit kristal van overvloed geeft vreugde en energie aan allen die hem zien, tevens transformeert het negatieve energie meteen en houdt die niet vast. Ook is dit een van de meest reinigende stenen. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Dit kristal is uitstekend voor het verbeteren van paranormale vermogens en om ze vervolgens te integreren in het dagelijks leven. De steen verwijdert blokkades op je spirituele pad, absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Kundalini citrien verwijdert overtuigingen en gedachtepatronen die je gevangenhouden in armoede en effent aldus het pad der overvloed. Dit kristal reinigt de etherisch blauwdruk en verwijdert de gevolgen van schadelijk gedrag uit vorige levens. Goed bij depressie, angsten, nachtmerries, alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, spijsvertering, milt, alvleesklier, nier- en blaasinfecties, constipatie, cellulitis en schildklier, ook verlicht het pijn, ook hoofdpijn en heft het krampen op.

We hebben net ook een prachtige roze Tiffany hanger op de webshop geplaatst. In de winkel hebben we nog een aantal hele mooie lila paarse exemplaren van deze unieke steen uit Utah.

Tiffany stone (zeldzaam) Utah, VS

Dit is een zeer zeldzame en complexe edelsteen van Beril, Fluoriet en andere mineralen die gevormd zijn uit vulkanische as die ruim 2 miljard jaar lang is samengedrukt. Deze steen met hoge vibratie en energie versterkt de intuïtie en metafysische gaven, opent de hogere kruinchakra’s en verbindt u met multidimensies en de hoogste leiding. Het helpt gechannelde boodschappen te interpreteren en het lichtlichaam in het fysieke gebied te integreren. Psychisch stimuleert Tiffany stone volharding en het volgen van het zielen pad. Emotioneel helpt hij ontvankelijker te worden. De steen verwijdert blokkades en helpt bij allerlei overgangen door emotionele kracht te schenken. Hij vult de hart- en hogere hartchakra’s met onvoorwaardelijke liefde. Hij versterkt helder denken en scherpzinnigheid en is weldadig voor studie. Hij maakt communicatie en reiniging van gevoelens mogelijk die verborgen waren of waarvoor u zich schaamde. Hij helpt de energie in de meridianen te laten stromen, blokkades op te heffen en het chakrastelsel van energie te voorzien. De steen stimuleert het libido en de stroom van seksuele energie en wordt dan ook ‘Purperen Passie” genoemd. Werkt versterkend op botten en gewrichten.

Als laatste van de sieraden, want we hebben er te veel om op te noemen, willen we de magische Pietersiet nog even vermelden. Op de webshop staat een prachtige set, hanger met oorbellen. In de winkel hebben we nog meer exemplaren. Van deze zeer krachtige steen met een hoge vibratie hebben wij nog niet veel sieraden gezien. Maar de laatste keer heb ik een aantal prachtige exemplaren kunnen inkopen.

Pietersiet

Deze steen is in de 20eeeuw ontdekt in Outjo, Namibië.Naar verluidt bevat het ‘de sleutels van het koninkrijk der hemelen’. Hij verbindt je alledaags bewustzijn met het spirituele en herinnert je eraan dat je een spiritueel wezen op een menselijke reis bent. Deze steen bezit het vermogen je in je etherische lichaam te aarden. Dit maakt spirituele reizen gemakkelijker, vooral die met als doel de Akasha-kronieken te lezen en kennis te nemen van je vorige incarnaties. Pietersiet versterkt je eigenwaarde, twijfelaars geeft hij zelfvertrouwen. Hij geeft je ruggengraat. Bij personen met een burn-out versterkt hij de realiteitszin en brengt ze weer terug bij hun kern. Hij brengt ook evenwicht en versterkt de intuïtie in gevoelszaken. Daarnaast maakt hij personen losser en toegankelijker voor de medemens, zodat liefde eenvoudiger gegeven en ontvangen kan worden. Deze steen geeft ook troost. Pietersiet werkt krachtig met het lichaam tijdens beweeglijke meditaties en heeft snel toegang tot een zeer hoge staat van veranderd bewustzijn. Hij stimuleert het derde oog en de pijnappelklier. Pietersiet heft de illusie van afgescheiden zijn op en overtuigingen en conditioneringen die door anderen zijn opgelegd verwijdert hij. Hij verbindt je weer met de bron van je eigen innerlijke leiding. Hij heft hardnekkige blokkades op en maakt een einde aan verwarring. Ook die uit vorige levens. Hij helpt oude conflicten en onderdrukte gevoelens te verwerken. De steen verhelpt ongemakken bij mensen die uitgeput zijn en geen tijd hebben om te rusten. Hij werkt positief op de maag, darmen, lever en de blaas, hij stimuleert het hele gebied van de zonnevlecht. Hij ontspant nek en schouders en dus hoofdpijn wat hierdoor ontstaat. Bij huilbaby’s of driftige mensen brengt hij de nodig rust en ontspanning. Huiduitslag en allergieën werken positief op het drinken van een elixer van deze steen. Hij verbetert de coördinatie bij een wankel evenwicht en duizeligheid. Hij stimuleert de hypofyse en zorgt voor evenwicht in het endocriene stelsel en voor de productie van hormonen die de stofwisseling, de bloeddruk, de groei, seks en temperatuur regelen, dus ook goed bij opvliegers. Hij is ook goed voor de longen, de benen en de voeten.

Als laatste willen we nog een steen vermelden die niet veel mensen kennen, maar die we al jaren in onze collectie hebben. Jaren geleden hebben we er een aantal kunnen kopen en we hadden er nog maar 3 over. Zo’n zes jaar lang zochten we naar nieuwe exemplaren, maar we kwamen er niet meer tegen. Nu hebben we het geluk dat onze vriend in Engeland er weer wat heeft kunnen bemachtigen. We hebben het over de magisch zwarte Covelliet uit Peru.

Covelliet

Deze steen uit Peru is sterk verbonden met de fysieke werelden en de energie van de aarde, maar draagt ook de hogere vibraties van de etherische werelden, het is een soort brug tussen beide werelden. Dit is een perfecte steen voor hen die de stap willen nemen naar een hoger level, het is een intentiesteen die je verbindt met je hogere zelf. Nuttig voor het transformeren van dromen en het vergroten van metafysische vermogens. Covelliet is reflectief en effent het pad naar het verleden om de toenmalig verkregen wijsheid toe te passen. Hij helpt je om diep in jezelf te gaan en te bevrijden je van zaken uit het verleden, vooral trauma’s, ingewortelde overtuigingen of cellulaire programma’s, dit is nodig om volledig bewust te worden. Dit kun je doen via meditatie of slapen en dromen met de steen. Covelliet bevordert de cellulaire energiestroom, harmoniseert lichaam, geest en ziel. Bevorderlijk voor onvoorwaardelijke eigenliefde zonder ijdelheid. Naar verluidt beschermt dit kristal het lichaam tegen straling en verdrijft het arrogantie. Nuttig als je je door anderen gekwetst voelt of last hebt van ontevredenheid. Hij biedt geleidelijk welzijn en tevredenheid en bevordert rationeel, analytisch denken en leert je besluiten te nemen. Goed voor de communicatie, creativiteit, rebirthing, seksualiteit, ontgifting, wanhoop, psychische onrust, geboorte en wedergeboorte. Ondersteunt bij ziekten aan de spijsvertering, oren, ogen, neus, mond, sinussen, keel en bij kanker.

Voor wie niet meer naar de winkel kan komen voor een Moederdag cadeau, als je een bestelling plaatst op de webshop dan proberen wij dezelfde dag het pakket nog naar het postkantoor te brengen zodat je het de volgende dag al in huis hebt. Alles wordt aangetekend opgestuurd. Het zijn heel wat feestelijke dagen de komende tijd, want het is ook al bijna Pinksteren. Wij zullen dan een extra dag geopend zijn. We zijn zaterdag 19 mei, zondag 20 mei (1ePinksterdag) en maandag 21 mei (2ePinksterdag) met de winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

 

Agenda: winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend

Donderdag 10 en vrijdag 11 mei

Zaterdag 19, zondag 20 (1ePinksterdag), maandag 21 mei (2ePinksterdag)

Zaterdag 26 en zondag 27 mei

Zaterdag 2 en zondag 3 juni

Zaterdag 9 en zondag 10 juni

Zaterdag 16 en zondag 17 juni

 

Menu