Hemelvaartsdag en Pinksteren geopend

Algemeen

We hebben besloten om ook met de winkel op donderdag 13 mei, op Hemelvaartsdag en het weekeinde van vrijdag 21, zaterdag 22, zondag 23 (1e Pinksterdag) en maandag 24 (2e Pinksterdag) geopend te zijn. Normaal zijn wij alleen op vrijdagen, zaterdagen en zondagen geopend. We komen hier zo laat mee, omdat we druk bezig zijn het Pakhuis te verbouwen en omdat er nieuwe stenen binnen kwamen en nog komen en niet wisten of we het allemaal wel zouden redden. Maar het ziet er naar uit dat alles precies weer op zijn plek valt.

Het zijn dus drukke, maar leuke tijden voor ons met allemaal nieuwe stenen die binnenkomen en Draken en Feniks schedeltjes, van blauwe Avaloniet, maar ook van witte Jade die onderweg zijn. We zijn zoals gezegd het Pakhuis aan het verbouwen, de ruimte groter aan het maken, zodat we meer stenen en kristallen kunnen uitstallen. Ook gaan we daar het toilet voor onze klanten maken. Wim kan niet stoppen met klussen, zeker nu zoveel stenen onderweg zijn. Af en toe moeten alle dames hem echt toch even tot rust manen. haha. We zijn ook heel blij dat onze Belgische klanten de grens weer over mogen, we hebben hen best gemist en zij ons ook vertellen ze. Dus heerlijk dat we daar allemaal weer gelukkig van worden. In deze blog weer nieuwe stenen en kristallen uit Brazilië, maar ook uit Pakistan en zelfs uit Indonesië een nieuwgevonden exemplaar. Heerlijk! De kristallen uit deze blog liggen al in de winkel en sommige zijn op de webshop gezet.

We zullen beginnen met de eerste zending van kristallen uit Brazilië, er zullen er nog drie volgen. In deze zending zitten mooie clustertjes van Lithiumkwarts, voorheen hadden we alleen puntjes ervan, maar nu dus clusters van deze fijne Bergkristal met het paars/bruine Lithium erin of erop. Deze stenen worden niet heel veel gevonden, maar in deze periode, waarin veel mensen stress of onrust ervaren dus weer wel. Zo fijn, want deze steen brengt evenwicht en een gevoel van rust en vrede. Lithium is een natuurlijk antidepressivum. Ook Deva’s en natuurwezens worden tot deze steen aangetrokken en ook planten en dieren houden van deze steen. Dus ook heel fijn om er eentje in de tuin te leggen.

Lithiumkwarts

Lithium kwarts heeft alle eigenschappen van kwarts uit Brazilië, maar door het Lithium is het ook een uitstekend balancerend kristal dat je in evenwicht brengt en een natuurlijk antidepressivum is. De steen verlicht stress en kalmeert uitgeputte zenuwen. Lithiumkwarts brengt je terug naar vorige levens om de wortels van emotionele aandoeningen die door het huidige leven dringen los te maken. Zijn krachtige helende energieën brengen de reden van een depressie naar de oppervlakte. Als je een steen vasthoudt voel je de liefdevolle, krachtige energie door je lichaam gaan, waardoor je de wereld met een evenwichtiger hart benaderd. De steen helpt alle chakra’s te activeren, maar is het krachtigst verbonden met het hart- en derde oog chakra en die van de handen. Als deze je hartchakra opent ervaar je een blij gevoel. De steen helpt ook je derde oog te openen waarna je meer innerlijke beelden kunt krijgen en hogere bewustzijnstoestanden kunt bereiken. De vibratie van deze steen is er eentje van emotionele vrede, ontspanning, diepe heling en ontwaken van je hogere zelf. Door het Lithium in de steen helpt deze je emotioneel te openen, hierdoor zijn de stenen ook helend in relaties met anderen. Kristallen in je bad zorgen voor een vredig en ontspannen gevoel. De steen is ook heel goed voor kinderen, omdat ze er rustiger van worden. Leg een steen onder het kussen om beter en rustig te slapen. Het geeft rust in je hoofd, waardoor je minder piekert. Deva’s en natuurwezens worden tot deze steen aangetrokken, ook planten en dieren houden van deze steen, dus heel fijn om er in je tuin te leggen of bij een dier zijn slaapplaats. Een andere mooie eigenschap is dat Lithiumkwarts je overgave leert, je helpt te vertrouwen dat het ons hoogste goed zich manifesteert wanneer we er klaar voor zijn. Dit proces van overgave schenkt je emotionele vrede en geeft je heel veel rust. Deze eigenschappen maakt de steen ook heel geschikt voor terminale mensen of dieren. Lithiumkwarts ondersteunt een soepele overgang, geeft troost aan de stervende en de nabestaanden en geeft bewustzijn over het stervensproces. Deze steen zou met elke noot op de toonladder resoneren en een spiraal van gouden energie afgeven.

Wij hebben in de winkel een grote hoeveelheid Lemurians, punten met mooie ribbels op de zijkant die verbonden zijn met de energie van Lemurië, deze keer hebben wij ook hele mooie Lemurische lasers van Rookkwarts uit Brazilië kunnen inkopen. Het fijne van deze is dat ondanks de hoge vibratie van de kristallen, door het Rookkwarts je ook goed geaard blijft.

Lemurische Rookkwarts laser uit Brazilië

Deze bijzondere kristallen lopen taps toe en werden als instrumenten gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze hebben krachtige ribbels aan de zijkant, coderingen die niet alleen de kennis van deze beschavingen bevatten, maar ook die van de stellaire ruimten, waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het tonen werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie stijgen. Rookkwarts is tevens een krachtige aardende en zuiverende steen. Doordat deze Lemurische lasers van Rookkwarts zijn, zijn ze geschikt om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. De steen zuivert de aura en de energetische systemen, net zoals een bosje salie dat doet. Wanneer je in de hogere werelden werkt helpt Rookkwarts je weer in je lichaam te komen, tevens helpt het spirituele informatie te aarden. Het kristal absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Door zijn aardende eigenschappen kan dit kristal kan helpen om een leven in een fysiek lichaam te accepteren. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Zeer weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Kan verlichting geven bij pijn en krampen, ook hoofdpijn. De steen kan bescherming bieden bij mensen die gevoelig zijn voor straling. Het zijn zeer krachtige healers en energieversterkers.

Een andere vorm van helder Kwarts of Bergkristal is Protector Kwarts. Dit zijn Bergkristal puntjes met stipjes van Hematiet in de steen. We hebben best veel van deze puntjes kunnen kopen en de prijs is top, dus de moeite waard om deze een keertje te zien of te voelen.

Protector Kwarts (Kwarts met Hematiet stippen erin)

Protector Kwarts is een uniek, aardend en beschermende kristal uit Brazilië wat weinig gevonden wordt. Het kristal beschermt de aura tegen negatieve energieën en entiteiten. Negatieve energie en emoties, alle emotionele ballast, van het heden of verleden, die ons hoogste goed niet meer dient, helpt dit kristal te verwijderen. Goed hulpmiddel voor therapeuten die mensen helpen met verwerkingsprocessen. Dit kristal helpt hen zich veilig te voelen om deze onder ogen te komen en te kunnen verwerken. Het Hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Protector Kwarts zuivert de aura en helpt het spirituele licht in het lichaam te aarden, tevens helpt het de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Dit kristal zorgt ervoor dat je goed in je energie/kracht blijft, in het Hier en Nu bent en niet beïnvloed wordt door situaties van buitenaf. Dit maakt dit kristal bij uitstek geschikt voor hoog-gevoelige mensen. Protector Kwarts helpt de ziel om weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen. Dit kristal geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. Het werkt ondersteunend voor mensen die zich verloren of hopeloos voelen, het helpt de hoop en het vertrouwen in de toekomst te herstellen en maakt de geest sterker. Het is een goed kristal voor vrouwen die zeer verlegen zijn en zich moeilijk kunnen uiten, door deze steen leren ze hun ‘mannetje’ te staan. Maar natuurlijk geldt dit ook voor mannen. De energie van dit kristal kan een positieve energie geven aan een relatie die een sleur geworden is. Singles kunnen dit kristal gebruiken om aardige, liefdevolle minnaars aan te trekken.  Protector kwarts heeft een positieve invloed op de bloedsomloop, de aanmaak van rode bloedcellen, de bloedkwaliteit, nieren, weefselherstel, psychische onrust en slapeloosheid. Dit kristal helpt ook het evenwicht tussen yin en yang te herstellen.

Een ander nieuwgevonden kristal is voor ons de opvolger van de MA-stone, zo voelde het althans. Toen wij in Oktober vorig jaar de MA-stone binnen kregen werden we zo blij, wat een krachtig, liefdevol kristal en wat een prachtig verhaal had deze te vertellen. We hebben er nog maar een paar in de winkel liggen. Toen we het kristal, wat we Ma-Na-stone hebben genoemd, voor de eerste keer zagen, wisten we dat het een opvolger van de MA-stone was. Ook dit kristal heeft cirkelvormige patronen op het oppervlak. Nu op de zijkanten, terwijl de punt helemaal helder is. Ook dit kristal had een prachtig verhaal en kan ons nu zo behulpzaam zijn. Helpt ons zo om helemaal in onze eigen kracht te gaan staan. Compleet op je eigen ‘weten’ te kunnen gaan vertrouwen. Deze steen bevat nog unieke coderingen, maar helpt ons daaraan voorbij te gaan. Mana is Polynesisch voor het oneindige, het alles omvattende, “Grote kracht” of “Almachtig”. We hebben dit kristal Ma-Na-stone genoemd, omdat de steen als opvolger van de MA-stone voelde, is ook erna gevonden. Zo prachtig hoe alles op zijn plek valt. Ook dit is een Nieuwtijdskristal pur sang, een ascensie kristal die je trilling helpt verhogen en ons helpt te evolueren naar een multidimensionaal bewustzijn en realiteit. Wetende dat we tegelijkertijd hier en daar zijn en dat alles één en Nu is.

Ma-Na-stone

Ma-Na-stone is een kristal dat gevonden is in Minas Gerais. Dit kristal heeft te maken met soevereiniteit, het volledig onafhankelijk van anderen zijn, in je eigen kracht staan.  Compleet op je eigen ‘weten’ kunnen vertrouwen. Deze kristallen zijn bijna allemaal Selfhealers, of Lemurisch zaad kristallen. Het kristal laat prachtige cirkelvormige patronen op het oppervlak zien, maar deze zitten van buiten, van binnen is de steen glas helder. Ma-na-stone laat symbolisch hiermee zien; Wat voor invloeden er ook zijn, wat voor dingen er ook gezegd worden of gebeuren in je leven, deze hoeven je niet meer van binnen te raken. De steen helpt je zo in je kracht te staan dat dingen je niet meer raken, dat je niet meer van slag raakt door mensen of situaties. Je gaat staan voor je eigen weten, je eigen kunnen. Alles wordt rustig en helder. Je weet wat je wilt, waar je naartoe wilt, je bent kapitein op je eigen schip. Dat ‘raken’ is eigenlijk alleen maar buitenkant, dat is wat er met mensen gebeurt, het is niet echt, het voelt wel echt, je bent wel geraakt, maar het raakt nooit wie jij in wezen, in essentie bent. We beginnen te beseffen dat we in delen geraakt werden, maar niet in ons hele wezen. We beseffen meer en meer wie we zijn. De patronen zijn net kleine sneeuwvlokjes met een eigen geometrie, ze zijn allemaal anders, allemaal op zichzelf staande energieën, net zoals wij zijn. Sneeuw heeft ook coderingen in zich, als het tijd is smelten deze. Zodra we zover zijn dat we ons niets meer aantrekken van het oordeel, of de meningen van anderen, helemaal in onze kracht gaan staan, beseffen wie we zijn, dan hebben we ook geen coderingen meer nodig. Dan hebben we niets meer nodig. Maar het leven heeft je tot hier gebracht, tot waar je nu bent. De schoonheid van alle ‘lessen’ en al je ervaringen en inzichten. Geluksmomenten en pijnlijke momenten. Mislukkingen en successen vallen allemaal samen. Ze hebben je gebracht tot wie je nu bent, tot helderheid.  MA-stone was al verbinding met het hoogste licht, maar deze steen gaat zelfs voorbij channelen. Ma-Na-stone laat de jas zien, er zijn dus nog wel coderingen, maar dat is wie je al bent, jij met al je medailles en littekens, je zielendelen maar totaal in je licht, in je liefde, in balans. Wie jij bent. Dit kristal liet de naam weten die bij deze trilling past. Mana is Polynesisch voor het oneindige, het alles omvattende, “Grote kracht” of “Almachtig”. We hebben dit kristal Ma-Na-stone genoemd omdat de steen als opvolger van de MA-stone voelde, is ook erna gevonden. Zo prachtig hoe alles op zijn plek valt. Ook dit is een Nieuwtijdskristal pur sang, een ascensie kristal die je trilling helpt verhogen en ons helpt te evolueren naar een multidimensionaal bewustzijn en realiteit. Wetende dat we tegelijkertijd hier en daar zijn en dat alles één en Nu is.  

Het afgelopen jaar komt er steeds Smaragd op ons pad, we hebben al jaren trommelstenen van Smaragd en Smaragd in kwarts uit Brazilië in onze collectie, maar grotere stukken hadden we nooit, tot ongeveer een jaar geleden we mooie, iets grotere stukjes in geslepen vorm kregen. Niet lang geleden konden we ook ruwe brokken hiervan kopen en ook pasgeleden prachtige, ruwe stukjes uit Colombia. Nu zijn er weer wat van die geslepen iets grotere stukjes op ons pad gekomen. De kwaliteit is heel mooi. Smaragd werd al in de oudheid gewaardeerd door de mooie groene kleur en de sterke geneeskrachtige eigenschappen. Verbonden met de energie van Aartsengel Rafael, de Engel van de smaragdgroene straal van genezing. Ook helpt Smaragd je om sterker in je schoenen te staan, je hartchakra te openen en liefde aan te trekken.

Smaragd

Deze steen is verbonden met Aartsengel Rafael en de smaragdgroene straal van genezing. Geen andere edelsteen trekt zo’n krachtige genezende energie aan. Al duizenden jaren wordt deze steen gewaardeerd en hij is doordrenkt van mystieke kennis. Het is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. Het is een levensbevestigende steen met grote integriteit die ook bekend staat als de steen van succesvolle liefde. Hij versterkt eenheid, onvoorwaardelijke liefde en partnerschap en bevordert vriendschap. Hij opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op de emoties. Deze steen zorgt voor fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Hij elimineert negativiteit en zet aan tot positieve daden. Smaragd vergroot geestelijke vermogens, maakt helderziendheid mogelijk en stimuleert het verzamelen van wijsheden die afkomstig zijn van de geestelijke niveaus. Traditioneel werd van smaragd gezegd dat het beschermde tegen betoveringen van magiërs en dat het de toekomst kon voorspellen. Smaragd zorgt voor een sterk karakter om de tegenslagen van het leven het hoofd te kunnen bieden. Het is een steen die herstelwerk verricht en negatieve emoties kan genezen. Hij vergroot het vermogen om ten volle van het leven te genieten en is nuttig bij aanvallen van claustrofobie. Hij biedt geestelijke helderheid, versterkt het geheugen, inspireert tot diepe innerlijke kennis en verbreedt de visie. Deze steen van wijsheid bevordert waarheid en onderscheidingsvermogen en laat iemand vloeiend en welluidend spreken. Hij helpt boven tafel te krijgen wat onbewust al bekend is. Hij bevordert herstel na een infectieziekte. Hij is goed voor neusbijholten, longen, hart, ruggengraat en spieren en verzacht de ogen. Smaragd heeft een ontgiftende werking op de lever en werkt ondersteunend bij epilepsie, reumatiek en diabetes.

Als laatste voor nu uit Brazilië is een nieuwgevonden Citrien, we hebben er maar een kleine hoeveelheid van. De prijs lag hoger dan van de Citrienen die we hadden, maar de energie van het kristal trok ons gelijk heel erg aan. De vorm, een punt met afgeronde kanten en de patronen erop bleven ons aantrekken. Dus besloten we ze in te kopen. Toen Natascha de steen door haar heen liet spreken werden we heel blij. Ja deze was best speciaal, weer anders dan de anderen. De zeer hoge vibratie die zo zacht en liefdevol aanvoelt, de zonne-energie die zo’n vreugde geeft deed onze ogen oplichten. De patronen of coderingen, als zonnevlammetjes, waar zoveel beweging in zit, geeft de snelheid van de transformatie kracht van het kristal aan. Dus de naam Sun flame Citrien is zeer treffend. We hopen met heel ons hart dat er nog meer exemplaren van gevonden gaan worden.

Sun flame Citrien

Sun flame Citrien is waarschijnlijk in een kleine hoeveelheid eenmalig gevonden. Deze speciale Citrien met zijn afgeronde hoeken en unieke coderingen, heeft een zeer hoge vibratie en is heel erg zacht van energie. Dit kristal laat alles in zachtheid stromen en vloeien. Er zit heel veel zonne-energie in deze unieke Citrien soort. Hij is ‘ge-zond’, is krachtig verbonden met de energie van de zon. Maar bevat ook de energie van Citrien, dus voorspoed, geluk en overvloed. Deze Citrien is van een andere trilling, gaat voorbij slachtofferschap en lessen, bevat het bewustzijn dat we meer zijn dan dit lichaam, dat we multidimensionaal zijn. Dit kristal staat voor ontspanning, leun maar achterover, laat de druk maar los, relax! Rust maar uit, kom maar in je lichaam. Dit kristal resoneert harmonieus met een Ma-Na-stone, zodat alles soepel, makkelijk verloopt. Alles zal gaan stromen. Deze steen is voorbij het aardse tobben. Het is allemaal niet zo ingewikkeld, het is eigenlijk heel eenvoudig. Deze Citrien haalt druk van je zonnevlecht af, verlicht het afgescheiden denken. Ook dit kristal helpt ons voorbij dualistisch denken te gaan. Bij problemen gaat het heel snel, zo van pff weg. Zoef weg. Een Sun flame Citrien werkt lijfelijk op de lever en alvleesklier, maar voornamelijk werkt dit kristal energetisch. Het kristal is een energetische detox, zorgt voor het verder leegmaken, weghalen van ruis. Alle blokkades die een goede stroom tegenhouden worden in een zucht getransformeerd. De patronen op het oppervlak zijn net kleine vlammetjes, kleine streepjes die energetisch; “zoef, weg ermee“uitdrukken. De steen staat voor: zachtheid, vloeiend, stromend, makkelijk, ontgiftend en gezondheid.

 Zoals onze klanten die op facebook, instagram of Pinterest zitten al weten hebben we hele mooie stenen uit Pakistan binnengekregen. We hadden al vanaf december vorig jaar de heerlijke, zachte, blauwe Caribbean Blue Calciet in de winkel. Deze waren zachtblauw vermengd met wit. Deze steen is pas in 2019 in Pakistan gevonden. Deze keer hebben we de wat ze A kwaliteit van deze steen noemen in kunnen kopen. Het blauw in deze stenen is fel van kleur, je kunt gewoon niet om deze prachtige stenen heen. We hebben op dit moment voornamelijk bolletjes ervan, in sommige zie je prachtige holtes met kristalletjes. De kleur van de zee doet erg aan Larimar denken. Iedereen die houdt van de energie van de zee en de prachtige wezens die zich in de zee bevinden, zal zich tot deze steen aangetrokken voelen.

Behalve de bollen hebben we er ook wat obelisken van en mooie plakken. We hebben een grote hoeveelheid bolletjes op de webshop gezet om zo de klanten die niet kunnen komen ook van dienst te zijn. We hebben gemerkt dat meer mensen tot deze stenen getrokken worden. Het is heel leuk om te zien dat in de winkel de ene klant gaat voor de ‘oude’, die met een zachtere kleur, omdat zij deze energie prettiger vinden en de ander juist naar die fellere blauwe getrokken worden. Zo heerlijk om deze keus aan te bieden. We hadden ook 3 prachtige, grotere, helemaal ruwe stukken. Tijdens het schrijven van deze blog hebben we uit mijn hoofd nog maar 1 exemplaar over, maar omdat deze zo prachtig zijn hebben we 100 kg in Pakistan besteld. Ook hebben we gevraagd om een aantal grote stukken, mochten ze mooie exemplaren binnenkrijgen, deze zullen dan rond de 15 kg wegen. We kunnen niet wachten tot deze zullen komen.

Caribbean Blue Calciet

Caribbean Blue Calciet is een nieuwgevonden combinatie steen die pas in 2019 is gevonden in Pakistan. Het is een combinatie van Calciet en Aragoniet. Deze steen die doet denken aan blauwe tropische zeeën met gouden stranden geeft rust en ontspanning. Deze liefdevolle steen is aardend en aarde genezend, de blauwe of soms groene kleur komt door het koper wat erin zit, welke weer is verbonden met de planeet Venus, waardoor de steen een sterke, doch zachte vrouwelijke gevoelskracht bezit. De steen maakt je zacht, open en ontvankelijk en heeft een positieve invloed op het innerlijke kind. Op fysiek niveau reinigt de steen je hele watersysteem. Caribbean Blue Calciet is sterk verbonden met Gaia’s droom, het paradijs op aarde. Ze verbindt jouw bewustzijn hier directer mee, zo kun je beter in contact komen met je eigen zielendroom. De steen helpt bij het zuiveren van oude, vastgeroeste patronen, helpt oude denkpatronen en dogma’s los te laten en meer te vertrouwen op de goddelijke leiding. Caribbean Blue Calciet helpt je hogere bewustzijn te openen, daarnaast brengt het tederheid en zachtheid op diverse levels. Een bijzonder en zachtaardig kristal wat je stimuleert om meer te leven vanuit je hart en intuïtie, een echte nieuwetijdssteen. Deze steen is waardevol voor het ascensieproces, het helpt je om meer te gaan leven vanuit je gevoel en om zonder weerstand mee te gaan met de flow van het leven, zonder tegenstand van het ego of denken, je niet te verzetten tegen je groei, ook als deze in een stroomversnelling gaat. De steen draagt de hogere energie van het element water en helpt je in je emotionele en spirituele groei. Caribbean Blue Calciet verzacht gevoelens en emoties, het is een zachte kracht die je diverse Engelenverbindingen laat voelen.

 

We zagen ook wat prachtige Honing Calciet uit Pakistan, we konden deze niet laten liggen. Het is een kleine hoeveelheid bollen en hartjes, maar we hebben deze gelijk besteld. Het is de mooiste kwaliteit Honing Calciet die we tot nu toe gezien hebben.

Honing Calciet

Deze Calsietsoort varieert van licht half transparant tot een diepe honingkleur en is sterk verbonden met de gouden straal van het christusbewustzijn en met de gouden krachten en stralen van Ra, de Egyptische Zonnegod. Met dit kristal breng je bijzondere energieën van transformatie in je systeem. De kracht van Honing calciet vertegenwoordigt warmte, zachtheid en tegelijkertijd een grote, diepe kracht. Dit kristal werkt bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht en het tweede chakra. Daar verwarmt en verzacht het oude pijnstukken en oud lijden, maar werkt ook op karmische stukken vanuit inwijdings- of tempellevens. Het werkt ook zuiverend en helend op oude macht- en onmachtstukken. De gouden krachten van Ra initiëren je weer in je eigen kracht en dit is van groot belang voor je groei, voor het daadwerkelijk laten indalen van je hoger licht, ook in het tweede en derde chakra. Honing Calciet brengt je goddelijk gouden licht dat je ondersteunt en heelt zodat je uiteindelijk meester over je leven wordt. Het helpt je je eigen goddelijke kracht herinneren en doet deze ontwaken. Een bijzonder ascensiekristal voor de nieuwe tijd.

 

Ook hebben weer hele mooie Lapis Lazuli bollen uit Afghanistan, buurland van Pakistan binnengekregen. We hebben kleine bolletjes, maar ook een paar behoorlijk grote exemplaren, dus als je van Lapis houdt, kom even kijken, ze zijn echt de moeite waard. We hebben er ook wat van op de webshop kristallen geplaatst. Deze steen met zijn unieke Kobaltblauwe kleur werd ook in de oudheid erg gewaardeerd. In het oude Egypte was de steen ook erg geliefd, men maakte er amuletten en sieraden van. Volgens de Egyptenaren was het een zienerssteen en volgens de Indianen een steen die paranormale vermogens zou versterken.

Lapis lazuli

Prachtige blauwe steen met gouden pyrietspikkeltjes, soms met witte vlekjes. Deze steen werd in het oude Egypte veel gebruikt voor amuletten en sieraden en werd de zienerssteen genoemd. Ook bij de indianen werd hij om zijn oude wijsheden gewaardeerd, hij versterkt je paranormale vermogens. Hij stimuleert verlichting en bevordert het werken met dromen en paranormale vermogens en maakt spirituele reizen gemakkelijker. Hij draagt sterrenzaden in zich, die hij in je energie ‘plant’, waardoor je je weer gaat beseffen dat je een universeel wezen bent en niet slechts van de aarde. Dit kristal creëert dus meer bewustzijn en groei. Hij reinigt de vijfde en zesde chakra’s, hierdoor kun je inzichten beter uiten of uitleggen en zo bewustzijn helpen te verhogen. Hij is verbonden met lichtwezens, lichtmeesters, engelen en gidsen. Hij leert dus te channelen, een waar Meesterkristal! Thema’s die verband houden met oud priesterschap en koningschap worden middels dit kristal geheeld. Deze steen verlicht stress en zorgt voor diepe vrede. Hij bezit een zeer grote sereniteit. Hij opent je derde oog en is heel goed voor het keelchakra, hij leert je om over je emoties en/of problemen te praten. De steen haalt verlegenheid weg en geeft zelfvertrouwen. Hij beschermt ook heel erg goed je aura, dus is goed voor gevoelige mensen. Psychische aanvallen stuurt hij terug naar de bron. Hij brengt ook verborgen talenten aan het licht. Lapis lazuli schept liefdes- en vriendschapsrelaties en helpt gevoelens en emoties uit te drukken. Hij maakt een einde aan martelaarschap, wreedheid en lijden. Lapis lazuli verlicht pijn, vooral die van migraine is goed voor spraak- en stemproblemen en stotteren. Ook goed bij verkoudheid, angina, griep en keelontsteking, het zenuwstelsel, het strottenhoofd en de schildklier. Hij reinigt organen, beenmerg, de thymus en het immuunsysteem, bij gehoorverlies, zuivert het bloed, verlaagd de bloeddruk, verlicht duizeligheid, versterkt de botopbouw van tanden, kiezen en nagels. Bij eczeem, huiduitslag of schrale huid en bij slapeloosheid.

Als laatste in deze blog een nieuwgevonden steen uit Indonesië. Deze mooie, zachte en liefdevolle steen met uniek uiterlijk en patronen werd begin 2020 op het eiland Nusa Kambangan, Midden-Java gevonden. Men dacht dat het Thomsoniet, ofwel een roze Larimar was, maar na onderzoek in een laboratorium in Taiwan wist men dat het een unieke vorm van Natroliet was. Men dacht dat de steen een roze Larimar was, omdat het uiterlijk en de patronen zoveel op de blauwe Larimar lijken, maar dan in perzik roze kleur.

De handelsnaam van de steen werd Rhodatroliet, wat Roze Natroliet betekent. Wat waren wij blij toen we bericht van deze steen kregen. We hadden geen Natroliet meer in de winkel en deze steen met een zeer hoge vibratie die ook scalaire golven bevat wordt door mensen die met kristallen met zeer hoge vibratie werken erg gewaardeerd. We hebben er semi ruwe plakjes van en hangers gemaakt van cabochon geslepen stenen en hartjes.

Roze Natroliet uit Indonesië (Rhodatroliet)

Begin 2020 werden er unieke stenen gevonden op het eiland Nusa Kambangan, Midden-Java, Indonesië. De steen werd naar een Gem Lab in Taiwan gestuurd, omdat men dacht dat het Thomsoniet of een roze Larimar was. Het uiterlijk en duurzaamheid is inderdaad vergelijkbaar met Larimar. De steen bleek een unieke vorm van Natroliet te zijn die de handelsnaam Rhodatroliet kreeg, wat roze Natroliet betekent.

Roze Natroliet is een hele zachte, doch krachtige steen met een hoge vibratie, een fijn afgestemde antenne, die het 3e oog en de kruinchakra’s activeert en het zenuwstelsel voorbereidt op een instroom van nieuwe vibraties, ook bevordert het helderziendheid en diep schouwen in het innerlijk. Roze Natroliet bevat natuurlijke bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geven. De energie gaat in golven door je heen en opent zich steeds verder. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling en negatieve entiteiten. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. De pulserende vibraties brengen licht naar ieder gebied van het lichaam waar zich blokkades bevinden en je chakra’s worden geactiveerd. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. De steen helpt om energie van een hoog niveau in het lichtlichaam en het fysieke lichaam te kanaliseren. Je kunt dan leven met je volledig multidimensionaal bewustzijn als een ontwaakte ziel. Natroliet stimuleert de evolutie van de hersenen en de hogere hersenfuncties, het zorgt voor creatiever denken en problemen worden makkelijker opgelost. Natroliet stimuleert het zenuwstelsel en maakt je gevoeliger voor subtiele spirituele energieën en helpt je te communiceren met je innerlijke gids, je hogere zelf en met liefdevolle energieën uit hogere dimensies, met buitenaardse intelligenties. Tevens helpt deze liefdevolle steen te ontspannen, stress te verminderen en het hart te ontkrampen. In het hoofd helpt deze je gedachten te zuiveren en te filteren, waardoor je minder hersenspinsels zal hebben en waardoor je lichaam ook gezonder zal zijn. Want door stress en hersenspinsels raakt je lichaam uit balans. De steen is een hoofd-hart verbinder, brengt je hoofd en je hart in balans, laat voelen; ik breng je bij je gevoel, bij jouw eigenheid, ik zet je in je eigen kracht, ik laat je Senang voelen. Wees aanwezig, geniet, ontspan, geniet van de reis. Natroliet is een steen van optimisme en hoop en is een echte Ascensiesteen.

 Dit was het weer voor deze week, een volgende blog zal even op zich laten wachten, want deze en volgende week zijn we waarschijnlijk heel druk met het uitpakken van de pallets die dan als het goed is zijn binnengekomen.

Agenda (winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)

7, 8 en 9 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag) 

13, 14, 15 en 16 mei (donderdag/Hemelvaartsdag ,vrijdag, zaterdag en Zondag)

21, 22, 23 en 24 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag en maandag) Pinksteren

28, 29 en 30 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu