Inkoop avontuur Engeland

Algemeen

Vorige week maandag avond zou ik naar Engeland vliegen voor een kort inkooptripje om nieuwe sieraden in te kopen en om bij onze vriend te kijken of er weer nieuwe stenen waren binnen gekomen. Toen het zondag maar bleef sneeuwen en er steeds meer vluchten geannuleerd werden begon ik hem toch wel te knijpen. Tot mijn grote vreugde zag ik dat de vliegtuigmaatschappij waar ik mee vloog toch nog op zondag avond was vertrokken terwijl KLM al zijn vluchten geannuleerd had. Dit gaf hoop.

Maar toen het maandag nog steeds zo slecht weer bleef, vroegen Wim en Cyrille zich af of het wel wijs was dat ik naar Schiphol zou gaan. Ik zou kunnen stranden door het slechte weer en niet meer naar huis kunnen. Mijn vlucht was nog steeds niet geannuleerd dus ik heb het er maar op gewaagd. Ik ben wel 2 uurtjes eerder dan normaal met de trein gegaan en dat was maar goed ook, want ik heb er zo’n 3 uur over gedaan. De treinen waren door de sneeuw al aardig ontregeld. Met goede hoop zat ik op Schiphol te wachten op mijn vlucht die pas om 19.15 zou vertrekken. Steeds meer vluchten op het scherm werden geannuleerd, maar de mijne hield stand. Op een gegeven moment hoorde ik iemand bij mij in de buurt zeggen dat de vlucht vertraagd was naar 22.30u. Dit was balen, maar ik was toch blij dat hij nog zou vertrekken.

Er stonden nog maar een paar vluchten op het bord, dus van de mensen die in mijn buurt zaten waren er veel die dezelfde vlucht als mij hadden. We raakten aan de praat. Nederlanders en Engelsen, dat was best gezellig. Op een gegeven moment zei een van de mannen, die een bepaalde app op zijn telefoon had, dat de vlucht uit Leeds nog steeds niet vertrokken was. Dat dit betekende dat het vliegtuig hier nooit om 22.30 kon zijn. Wij de maatschappij gebeld, die wisten natuurlijk van niets. Nu om een lang verhaal kort te maken, rond 22.00 uur werd onze vlucht alsnog geannuleerd. Na nog een half uur wachten op de vouchers die we kregen omdat deze met de hand uitgeschreven moesten worden kregen we te horen dat alle hotels door het extreme weer en uitval van vliegtuigen vol zaten en dat onze vlucht de volgende ochtend om 10.00 uur zou vertrekken.

Dan moet je snel gaan denken, wat nu te doen. Weer terug door de douane, waar ik hoorde dat er bijna geen treinen meer reden. Naar een hotel informatiebalie dan maar. Hier bleek een rij van zo’n 80 wachtenden te staan. Dan maar snel naar de informatie van de trein. Ook hier stond weer zo’n rij. Normaal zou ik nu toch wel in een paniek standje schieten, maar ik was zo kalm, net of de ‘vrienden’ uit de andere wereld me lieten voelen dat het wel goed zou komen. Toen kreeg ik een ingeving om naast de eerst wachtende in rij even mee te luisteren naar de trein informatie. Na een blik in zijn hokje geworpen te hebben zag ik dat van de 4 treinen die nog van Schiphol vertrokken er nog eentje naar Breda zou gaan. Dus rennen naar dat perron. Ik zag daar maar 1 trein staan, dit bleek de Thalys richting Antwerpen, Brussel. De conductrice blies op haar fluitje en in een reflex sprong ik in deze trein. Toen dacht ik wat heb ik nu gedaan, wat bleek, de trein stopte nog in Rotterdam en op de NS routeplanner zag ik dat er nog een stoptrein richting Gouda ging.  Laten daar nu net mijn ouders wonen. Toen ik hen belde vonden ze het zo leuk dat ik onverwachts langs kwam. Mijn vader haalde me op van het station, mijn moeder maakte een bedje op in mijn oude slaapkamer, waar ik al ruim 35 jaar niet meer geslapen had. Ze had zelfs een warme kruik in mijn bedje gelegd omdat ze weet dat ik altijd koude voeten heb. Zo lief. Na nog geen 5 uurtjes slapen bracht mijn vader me weer naar het station. In de vertrekhal kwamen de mensen van gisteren avond ook weer binnen druppelen. Sommigen bleken op de grond te hebben geslapen. Twee heel aardige Engelsen vriendenstellen bleken in een jeugd hostel in Amsterdam geslapen te hebben.

Zo bleek de reis toch een heel spannend avontuur te zijn met mooie ontmoetingen en gesprekken en testen in vertrouwen en overgave. Maar ook dat ik blij ben met de persoon die ik geworden ben. Ik heb mezelf verbaasd, bleek meer in overgave en stressbestendiger te zijn dan ik gedacht had. Na maar 5 uurtjes slapen en nog zo’n 2,5 uur vertraging de volgende ochtend kwam ik aan in een zonnig Engeland. Ook hier weer een testje in vertrouwen en overgave, want ik had nu veel minder tijd om inkopen te doen, maar de stenen gaven zoveel energie en ik heb het precies gered.

Ik heb een grote hoeveelheid prachtige sieraden gezet in Sterling Silver kunnen inkopen. Oorhangers, hangers en armbanden. We hebben er al een aantal op de webshop geplaatst, waarvan er al weer verkocht zijn, dus dit is een bevestiging dat ze in de smaak vallen.

Van de armbanden van stenen gezet in Sterling Silver, hebben we nu de volgende steensoorten: Morganiet, Merliniet, Tanzaniet, Zonnesteen, Maansteen, Prasioliet (groene Amethist), Turkoois, Serafiniet, Malachiet, Kyaniet en Kyaniet facet geslepen, Labradoriet, Blauwe Topaas facet geslepen, Tijgeroog, Rhodochrosiet en Larimar. Nieuw is dat we ook een armband hebben kunnen inkopen gemaakt van Super 7. Hier hebben we ook hangertjes en oorbellen van.

Super 7

Combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit bergkristal, amethist, rookkwarts, rutiel, goethiet, lepidokrokiet en cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. Deze steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen. De steen zuivert, schenkt evenwicht, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijndste vibraties. Deze krachtige steen helpt bij fysieke genezing en brengt de ziel weer in contact met het goddelijke. Het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel, ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Hij helpt ons herinneren dat we allen deel uitmaken van het geheel. Op het spirituele vlak is deze steen met hoge vibratie een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. Naar verluidt verschuift hij het vibratieniveau van de planeet en alles erop en laat ons kennismaken met het tijdperk van waterman. Het is heerlijk om met dit kristal te mediteren. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal. De steen is heel nuttig om het lichaam te harmoniseren. Hij stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt het cellulair geheugen. Hij ondersteunt het immuunsysteem, huid en botten.       

Waar ik super blij van werd is dat onze vriend ook een paar armbanden, hangers en oorbellen van Violaan had gemaakt. Deze zeldzame hemelsblauwe steen uit Rusland wordt erg gewaardeerd om zijn prachtige, liefdevolle energie met een hoge vibratie. Wij hadden hier alleen hangers van die hij ook al voor ons gemaakt had. En nu dus oorhangertjes en armbanden. Dit maakt toch wel heel blij.

Violaan

Violaan die soms ook Dianiet genoemd wordt is een zeldzame vorm van blauwe Diopsiet. Deze zeldzame steen is gevonden in Bajkar areal, Daviren massief, Rusland. Violaan is een mengeling van kwarts, termiet en blauw amfibool/ Het is een steen voor diepgaande heling die vrede in lichaam, ziel en geest brengt, hyperactiviteit kalmeert en je naar je innerlijke stem laat luisteren. Violaan is een steen met een hoge vibratie en is een hulpmiddel voor diepe meditatie en eenwording met de kosmos. Hij versterkt spirituele groei en verbondenheid met je hogere zelf. Hij kan helpen een gebrekkig zelfbeeld en lichaamsvervorming te herstellen. Violaan brengt warmte naar de ledematen en naar het hart. Violaan kan helpen bij artritis en ontsteking van de gewrichten. Hij is nuttig bij astma en bronchiale aandoeningen en bij de ziekte van Raynaud. Violaan (blauwe diopsiet) versterkt metafysische vermogens en verhoogt je inzicht. Het creëert en activeert een band tussen de hogere hart-, soma- en zielensterchakra’s. Violaan vormt een energetische matrix of energetisch web in de fysieke dimensie die rechtstreeks verbind met universele energieën. De steen vormt een informatieveld voor healing en hoger leren en helpt je om nauwer met je gidsen te resoneren. Als effectieve karmische healer reinigt hij de vorig-levenchakra’s en stemt dan de energie weer af op het huidige moment. Draag Violaan constant als je vitaliteit ondersteund moet worden, want hij stimuleert de qi-stroom(levensstroom energie). Violaan is goed voor de spieren en geslachtsdelen.

Ik voel me altijd heel erg thuis in zijn zaak in Engeland, iedereen is zo bekend en ik mag overal komen en alles pakken en uitpakken. De mensen die daar werken voelen als vrienden en we zijn altijd blij elkaar weer zien, het voelt dus als een warm bad. Ik mag dus ook door de voorraad zoeken, wat voor iemand die stenen inkoopt als een cadeautje voelt. Omdat ik me daar zo thuis voel en ook in het magazijn vertoef, waar alleen personeelsleden mogen komen vragen andere klanten altijd van alles aan me, omdat ze denken dat ik ook personeel ben ha ha. Inmiddels weet ik aardig de weg, dus tussendoor help ik even mee.

Bij de hangertjes zag ik een paar hele mooie kleine facet geslepen Ametrien. Dit zijn echt kleine juweeltjes. Ametrien is een steen die gedeeltelijk Amethist en gedeeltelijk Citrien is. Tussen de Rhodochrosiet oorbellen vond ik een paar setjes die helemaal rood en ook behoorlijk transparant, zijn dit is normaal een veel duurdere kwaliteit, maar deze bleken hetzelfde te kosten als de anderen, dus daar zijn we erg blij mee. Ook zag ik twee heel bijzondere setjes van oorhangers van Robijn in Zoïsiet, dit is echt iets voor een liefhebber. Deze hangen in de winkel. Helaas waren er deze keer geen hangers van paarse Labradoriet, maar ik heb er wel oorhangers van kunnen inkopen.

 Paarse Labradoriet

Paarse Labradoriet uit Madagaskar komt heel zelden voor en heeft een hoge vibratie. De groene steen bevat meestal groene en gele kleuren met wat blauw. Een vrijwel alleen blauwe Labradoriet komt al veel minder voor, maar de paarse kleur is heel erg zeldzaam. Deze kleur verbindt deze Labradoriet met de violette straal of vlam van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Ook is paarse Labradoriet verbonden met het derde oog, de kruinchakra en de hogere etherische chakra’s die hij helpt openen. Het is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en ongewenste energieën van de aura af buigt en projecties van anderen verwijdert, ook denkvormen die in de aura vastzitten. Voorkomt energielekkage. Dit kristal helpt angsten en onzekerheden uit te bannen en vergroot het vertrouwen in het universum. Paarse Labradoriet is een nuttige steen bij veranderingen, hij geeft kracht en volharding. De steen helpt heel goed bij hyperventilatie en is aardend. Hij is door zijn kleurschakering op verschillende chakra’s te gebruiken. Labradoriet zoekt zelf de blokkade in het lichaam op en geeft balans. Hij heeft een reinigende functie op de organen ter hoogte van het zonnevlechtgebied, zoals nieren, gal, pancreas, lever, milt en darmen. Hij zorgt ook voor een betere ademhaling en maakt de longen sterker. Ook goed bij reumatiek en jicht, brengt de hormonen in balans, bij emotionele blokkades, slaapproblemen en geeft rust en inzicht. De steen reduceert ook elektromagnetische straling.

 We hebben nu ook oorhangers van Morganiet, Turkoois, appelgroene Gaspeït en blauwe Chrysocolla. De Turkoois Sieraden zijn uit de ‘Sleeping Beauty’ mijn in Amerika, dus je weet dan dat je ‘echte’ Turkoois van de mooiste kwaliteit hebt.

Turkoois

Deze steen van de indianen draagt heel veel oude wijsheden met zich mee. Het is een zeer efficiënte genezer, hij biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Deze beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis al als talisman gebruikt. Turkoois bevordert spirituele afstemming en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Op het derde oog geplaatst versterkt hij de intuïtie en meditatie. Op het keelchakra heft hij oude geloften en verboden op. Turkoois is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Hij schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt hij de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht. Hij is heel goed bij regressie, omdat hij herinneringen, emoties en verdriet van vroeger terug haalt en je de kracht geeft ze op een rustige manier te verwerken. Hij heft een martelaarshouding of zelfsabotage op en bevordert creatieve expressie. Emotioneel stabiliseert turkoois stemmingswisselingen en stimuleert het romantische liefde. Fysiek werkt hij goed bij uitputting, depressie of paniekaanvallen. Hij verbetert het immuunsysteem, herstelt weefsels, ondersteunt de opname van voedingsstoffen, is goed tegen vervuiling en virusinfecties en geneest het hele lichaam, vooral de ogen. Het kristal neutraliseert overmatige verzuring en is heilzaam in geval van jicht en reumatiek. Hij remt ontstekingen, ontgift en verlicht krampen en pijn.

Ook nieuw zijn de oorhangers van Pietersiet, deze magische steen is bij veel mensen niet heel bekend. Het is een prachtige steen met een krachtige energie. We hebben op de webshop een setjes oorhangers maar ook een setje van oorhangers met hangertje gezet. Deze laatste was voor mij zo’n vondst. Onze vriend had n.l. alleen maar hangers met voornamelijk de bruin/gele kleur erin en geen blauwe en nu vond ik een heel apart exemplaar van blauw met wat geel/bruine spikkels erin en ik vond ook 1 setje oorbellen van hetzelfde. Dit is dus een heel mooi setje geworden.

Pietersiet

Deze steen is nog niet zo heel lang geleden ontdekt. Naar verluidt bevat het ‘de sleutels van het koninkrijk der hemelen’. Hij verbindt je alledaags bewustzijn met het spirituele en herinnert je eraan dat je een spiritueel wezen op een menselijke reis bent. Deze steen bezit het vermogen je in je etherische lichaam te aarden. Dit maakt spirituele reizen gemakkelijker, vooral die met als doel de Akasha-kronieken te lezen en kennis te nemen van je vorige incarnaties. Pietersiet versterkt je eigenwaarde, twijfelaars geeft hij zelfvertrouwen. Hij geeft je ruggengraat. Bij personen met een burn-out versterkt hij de realiteitszin en brengt ze weer terug bij hun kern. Hij brengt ook evenwicht en versterkt de intuïtie in gevoelszaken. Daarnaast maakt hij personen losser en toegankelijker voor de medemens, zodat liefde eenvoudiger gegeven en ontvangen kan worden. Deze steen geeft ook troost. Pietersiet werkt krachtig met het lichaam tijdens beweeglijke meditaties en heeft snel toegang tot een zeer hoge staat van veranderd bewustzijn. Hij stimuleert het derde oog en de pijnappelklier. Pietersiet heft de illusie van afgescheiden zijn op en overtuigingen en conditioneringen die door anderen zijn opgelegd verwijdert hij. Hij verbindt je weer met de bron van je eigen innerlijke leiding. Hij heft hardnekkige blokkades op en maakt een einde aan verwarring. Ook die uit vorige levens. Hij helpt oude conflicten en onderdrukte gevoelens te verwerken. De steen verhelpt ongemakken bij mensen die uitgeput zijn en geen tijd hebben om te rusten. Hij werkt positief op de maag, darmen, lever en de blaas, hij stimuleert het hele gebied van de zonnevlecht. Hij ontspant nek en schouders en dus hoofdpijn wat hier door ontstaat. Bij huilbaby’s of driftige mensen brengt hij de nodig rust en ontspanning. Huiduitslag en allergieën werken positief op het drinken van een elixer van deze steen. Hij verbeterd de coördinatie bij een wankel evenwicht en duizeligheid. Hij stimuleert de hypofyse en zorgt voor evenwicht in het endocriene stelsel en voor de productie van hormonen die de stofwisseling, de bloeddruk, de groei, seks en temperatuur regelen, dus ook goed bij opvliegers. Hij is ook goed voor de longen, de benen en de voeten.

Van de zeldzame Prairie Tanzaniet hadden we al hangertjes, maar nu zag ik 1 setje oorbellen. Samen met een hangertje hebben we hiervan een setje gemaakt en voor de liefhebbers op de webshop geplaatst.

Prairie Tanzaniet

Prairie Tanzaniet bevat roze Zoïsiet gemengd met Jade die gevonden is in en rond de Jadevelden van Wyoming, USA. Op een paar plaatsen zijn stenen gevonden waar violet tot paars in voorkomt. Tot nu toe zijn er nog geen kristallen gevonden die op Tanzaniet lijken, maar door de prachtige kleur van deze stenen, noemen ze deze Prairie Tanzaniet, ter ere van de Zoïsiet van Tanzania en omdat deze gevonden is op de prairie van Wyoming. Deze steen voelt voor ons zeer liefdevol maar ook krachtig, vrouwelijk, maar ook verbonden met Engelenwezens en Natuurwezens. Het straalt zuiverheid en sereniteit uit. Het is een steen die het hartchakra verbindt met de hogere chakra’s en die liefde en verzorging stimuleert. De steen is ook verbonden met de roze straal die verbonden is met de Goddelijke vrouwelijke energie en liefde. Prairie Tanzaniet is een steen met een hoge, liefdevolle vibratie die verbonden is met de etherische chakra’s die helpen met boodschappen, beelden en informatie van hogere bronnen. De steen helpt je om de waarheid van het hart te spreken en te communiceren over de inzichten uit de hogere dimensies. Prairie Tanzaniet zet je vol liefde in je eigen kracht helpt grenzen te stellen en om je eigen zelf te manifesteren in plaats van te voldoen aan de normen en waarden van anderen. Prairie Tanzaniet maakt je zorgeloos, liefdevol, geeft rust en balanceert yin en yang. Dit is een beschermend kristal die de drager beschermd, voor harmonie zorgt en die je helpt om oude patronen los te laten. Hij transformeert negatieve energieën in positieve en brengt onderdrukte gevoelens en emoties aan de oppervlakte. Het Jade element zorgt ervoor dat dit een hele fijne droomsteen is, die inzichten geeft en je aanmoedigt om te gaan leven wie je werkelijk bent. Fysiek werkt de steen reinigend, helpt gifstoffen af te scheiden, bevordert vruchtbaarheid, versterkt het immuunsysteem en is goed voor het hart, milt, alvleesklier en longen.

 Van de prachtige dieprode Almandien Granaat heb ik ook weer oorbellen, kleine hangertjes en armbanden kunnen inkopen. De warme, dieprode, glasheldere steentjes zijn prachtig facet geslepen.

Almandien Granaat

Almandien Granaat werd al in vele oude beschavingen gebruikt. Hij kan je helpen je lessen uit vorige levens op het spoor te komen en laten zien wat de invloed daarvan is op actuele kwesties, vooral die te maken hebben met overvloed, liefdesrelaties en lichamelijk ongemak. Deze steen schenkt veel energie en herstelt krachtig. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Wanneer je in een hectische periode verzeild bent geraakt, helpt de Almandien Granaat je hoe eruit te komen en je leven te veranderen. Hij is krachtig verbonden met het stuitchakra en het hart, hierdoor zorgt hij ervoor dat wat je verlangt je kunt gaan manifesteren. Almandien activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Dit is een prima steen bij concentratiegebrek of bij ongecontroleerde driftbuien. Hij helpt om intens verdriet of hectische periode te verwerken, hij geeft hoop en moed en versterkt het overlevingsinstinct. Als je deze steen een tijd draagt zal hij je mensenkennis vergroten. Hij lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en gaat voorbij aan weerstand of onbewuste, zelf veroorzaakte sabotage. Emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen. Almandien Granaat helpt je om vreugde te vinden en om je gesteund te voelen in je behoeften en verlangens en om liefde te geven en te ontvangen. Hij leert je te vertrouwen in de oneindige overvloed van de kosmos en helpt om paniek en angsten te transformeren, hij zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Rood Almandien Granaat stimuleert de beheerste opstijging van kundalini energie en vergroot de seksuele potentie. Het is een steen van verbintenis. Hij helpt om hoogtevrees en fobieën te overwinnen. Ook goed als je rugpijn hebt door de menstruatie. Stijfheid en verkramping van de spieren worden minder, mede omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding worden gebracht. Verder is hij heel goed voor de eierstokken, testikels, blaas en de nieren, maar ook voor ontspanning op alle organen. Ook is hij heel goed bij vergeetachtigheid. Hij zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt hij bij de opname van mineralen en vitaminen.

Van de magisch, hemelsblauwe Avaloniet, dit is een spirituele naam voor een speciale blauwe Chalcedoon, konden we af en toe een hanger kopen, maar nu vond ik ook 2 setjes oorhangers. We hebben voor de webshop een setje gemaakt.

Avaloniet (drusy blauwe chalcedoon)

Biedt toegang tot het collectieve onderbewuste en mythische domeinen. U maakt contact met elfen, feeën en deva’s en dus met oude magie, zoals in Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Dit kristal opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten. U komt in contact met uw incarnaties (wijze vrouw, priesteres) Avaloniet helpt bij faalangst en biedt rust en neutraliseert negatieve gedachte patronen. Blauwe chalcedoon is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Hij is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert. Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet kan deze steen uitkomst bieden. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen. Ook goed bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats. Hij helpt je in het Nu te zijn.

Nu stop ik met het opnoemen van alle sieraden, ik ben ook zo enthousiast over alle nieuwe aankopen. Wie meer wil weten, kijk op de webshop of voor de grote collectie in de winkel. Ze zijn van een hoge kwaliteit, met de hand gemaakt en heel betaalbaar. Natuurlijk is dit laatste wel wat afhankelijk van de steensoort, omdat sommige zeldzame stenen natuurlijk duurder zijn. Maar we hebben al hangertjes gezet in Sterling Silver vanaf zo’n €11,- a €12,-. Ik zag dat we al een klein Larimar hangertje voor €9,50 hebben. Maar natuurlijk hebben we in de winkel ook van bijna al onze trommelstenen betaalbare hangertjes, allen voorzien van een gerhodineerd zilveren oogje.

Buiten alle hangers heb ik ook nog twee steensoorten meegenomen, de eerste is een aantal ruwe Brandberg kristallen. Deze zijn voor ons altijd erg speciaal omdat dit een van de eerste nieuwe tijdskristallen waren die op ons pad kwamen toen we pas begonnen waren. Ze hebben zo’n hoge vibratie en roepen de mensen die bij hen passen. Het zijn krachtige, unieke kristallen, echt ‘oude zielen’. Helaas zijn ook deze kristallen erg in prijs gestegen omdat ze nu door hun spirituele eigenschappen in de hele wereld gezocht zijn. Wij hebben nog zeer betaalbare exemplaren in de winkel en dat maakt blij.

Brandberg Kristallen

Dit zijn allemaal Meesterkristallen en worden in Namibië gevonden. Dit kristal is een fantastisch cadeau van het Rijk van de Kristallen om je ziel terug te vinden en te laten openen. Het kristal hoort bij de belangrijkste Aquarius Kristallen die ons begeleiden in deze tijd. Het kristal heeft een zeer oude ziel en een extreem hoge vibratie en voelt als vloeibaar licht. Het verbindt je met het multidimensionale raster waar het genezing in vorige incarnaties kan uitvoeren. Het kristal straalt oneindig veel mededogen uit naar de schepping. Heel vaak zitten er amethist en/of rookfantomen in dit kristal, soms ook belletjes met water. Perfecte steen voor vergeving en diepgaande genezing van de ziel. 

Een brandberg rook-amethistfantoom is zeer geschikt voor het verwijderen van implantaten, aanhechtingen, zielsbezetenheid en mentale invloeden. Bij uitstek geschikt voor bewuste transformatie en ook heel goed tijdens het stervensproces. Het rookkwarts erin is namelijk een van de effectiefst kristallen die aarden en beschermen. Het neutraliseert allerlei soorten negatieve energie en leert u datgenen achter u te laten wat niet langer nuttig is. De steen heeft een positieve invloed op vitaliteit, herstel na ziekte, straling gerelateerde aandoeningen, chemotherapie, uitputting, immuundeficiënties, ME.   

 Als laatste, echt een heel bijzondere steen, n.l. Diaspoor. Een paar uur voor ik vertrok liet onze vriend mij vol trots een doosje zien met platte, bruinige plaatjes. Ik keek hem aan en zei vol verbazing: Is dit Diaspoor. Hij moest lachen en zag eruit als een jongetje met zijn favoriete autootje. Hij stond daar vol trots met zijn platte doosje in zijn handen. Niemand had ze nog gezien. Diaspoor is een steen die in Turkijke gevonden wordt. Het is echt een zeldzaam kristal die je eigenlijk nooit tegenkomt. Onze vriend had er ooit een paar meer gele en vrij heldere kristal staafjes van. Deze hebben wij toen gekocht. Ze waren best kostbaar, maar we wilden de steen zo graag in onze collectie. Twee dames die er een aantal weken geleden kochten, vonden ze zo goedkoop. Ze hadden er ooit op internet gekocht en hadden daar veel meer voor betaald. Heel fijn om dit te weten en dat ze dus niet te duur waren. Maar de exemplaren die we nu hebben, deze bruinachtige plaatjes met een zeer hoge vibratie, hebben we voor een fantastische prijs van onze vriend gekregen/gekocht.  Zo bijzonder dat hij regelmatig unieke stenen en kristallen krijgt aangeboden en ze dan ook weer met ons wil delen. Fijn dat wij voor hem in Amerika, waar we half Januari naartoe vliegen de bijzondere Mount Shasta Opalen hebben kunnen regelen. Dan kan hij deze in Engeland aan de vele spirituele klanten verkopen. Fijn om iets terug te kunnen doen.

Voor iedereen die heel graag een Diaspoor wil voelen of kopen, deze hebben we nu in de winkel en Cyrille heeft er ook een paar op de webshop gezet. In de winkel zijn er ook kleinere, goedkopere exemplaren te koop.

 

Diaspoor

Diaspoor is een zeldzame steen of kristal met een hoge vibratie. Hij opent je kruin- en hogere chakra’s en aardt deze hoge energieën in het lichaam. Tevens is hij krachtig verbonden met je zonnevlecht, hart en derde oog. Hij helpt je om innerlijk te focussen en te concentreren zodat meditaties makkelijker gaan en voller worden. Diaspoor helpt je om in contact te komen met gidsen en om intergalactische en interdimensionale werelden te verkennen en om te communiceren met wezens van deze werelden. Ook wordt dit kristal gebruikt om innerlijke reizen te maken. Het opent nieuwe gebieden van bewustzijn en helpt verwachting en oordeelpatronen te doorbreken. Op je voorhoofd gelegd bevordert hij lucide dromen en versterkt metafysische vermogens. Dit kristal helpt je om in het leven kracht en aanpassingsvermogen te ontwikkelen. Als steen van de wil stimuleert hij bereidheid en om je persoonlijke verlangens over te geven aan het hogere. Hij helpt je om weer in de ‘flow’ van jouw leven te komen i.p.v. door situaties heen te worstelen of deze te forceren. Tevens vermindert de steen stress en brengt helderheid in verward denken. Hij helpt je voorbij emotionele ervaringen te gaan en laat je inzien dat emoties niet de waarheid zijn, maar dat die slechts een weerspiegeling van onze percepties zijn. Hierdoor krijg je weer helderheid en kun je je weer verbinden met jezelf en je hogere zelf. Diaspoor helpt je makkelijker in situaties of relaties te gaan staan en je aan te passen aan allerlei situaties en stimuleren de hersenen om in allerlei kwesties en ideeën andere gezichtspunten in te nemen en elke nieuwe situatie tegemoet te treden met een frisse, multidimensionale instelling. Diaspoor verbetert alle niveaus van metaal functioneren, de wereldse of de esoterische. Hij helpt je te concentreren en innerlijk te focussen. Hij stimuleert het geheugen en helpt herinneringen op te halen en makkelijker te onthouden. Dus heel goed voor mensen die studeren of voor hen wier geheugen slechter wordt. Diaspoor stimuleert de algehele hersenfunctie waardoor het een goede steen is voor mensen die aan hersenaandoeningen lijden zoals Alzheimer en Parkinson.

 Naar verluidt helpt Diaspoor het lichaam in een goede zuur-base balans te houden en vrije radicalen en gifstoffen te verwijderen, bevordert gewichtsverlies en stimuleert de aanmaak van T-cellen waardoor je immuunsysteem versterkt wordt. Ook helpt hij naar verluidt wonden te genezen en stimuleert het de botontwikkeling.   

 Dit was het weer wat de inkoop betreft. We zien net in de agenda dat het al bijna Kerst is en dat het jaar ook al weer bijna voorbij is. Wat is de tijd toch weer omgevlogen. Wij van het Lichtpuntje Kristallen team willen iedereen hele fijn Feestdagen toewensen en ook een heel gezond en gelukkig 2018. Dat er volgend jaar weer veel prachtige Kristalvrienden op ons pad mogen komen.

 

Agenda: (winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)

Vrijdag 22 en Zaterdag 23 december (zondag 24 december gesloten)

Vrijdag 29 en Zaterdag 30 december (zondag 31 december gesloten)

Zaterdag 6 en Zondag 7 januari

Zaterdag 13 en Zondag 14 januari

Donderdag 25 en Vrijdag 26 januari

Zaterdag 3 en Zondag 4 februari

Vrijdag 23, Zaterdag 24 en Zondag 25 februari (nieuwe stenen na grote inkoopreis Amerika)

Zaterdag 3 en Zondag 4 Maart

Zaterdag 10 en Zondag 11 Maart

Menu