Inkoopreis Amerika deel 2

Algemeen

In de vorige blog vertelden we dat we maar een paar Code Keepers of Freedom hadden gekocht. Maar wat bleek, na het openen van nieuwe vaten vond onze Braziliaanse vriend nog 60 kg van deze zeldzame steen met een zeer hoge vibratie en ongelooflijk veel informatie die via de coderingen tot je komt. Hij was stom verbaasd dat deze in de drum (olievat waar kristallen in verscheept worden) zat. Wij hadden een hoopje dat hij ze zou vinden, omdat toen wij ze van de zomer bij hem kochten hij ons vertelde dat wat wij kochten de helft van een unieke vondst was en dat hij de andere helft alvast naar Tucson had verscheept. Maar toen wij hem een paar maanden later in München zagen kon hij zich dit niet meer herinneren. Nu gelukkig was dit toch het geval en kunnen we nog meer mensen blij maken met deze bijzondere Meesterkristallen die allemaal een eigen unieke energie bevatten. Ze zijn met elkaar verbonden en hebben heel veel gemeen, maar toch zal je zien dat er eentje is die jou het meeste aanspreekt, waar jij het meest bij voelt.

Code Keeper of Freedom

Code Keeper of Freedom is een zeer zeldzame eenmalig gevonden steen uit Corinto, Minas Gerais, Brazilië. Dit zijn echte Meesterkristallen met een zeer hoge vibratie. Hun oppervlak zit vol etsen en coderingen, maar vanbinnen is het kristal glashelder, dit symboliseert onze ziel, onze zuiverheid. Deze kristallen zijn pas nu gevonden omdat wij nu pas aan de informatie die ze bezitten, en willen vrijgeven, toe zijn. Ze zullen aan de mensen die door deze stenen geroepen worden hun informatie vrijgeven. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen en de aarde kunt helpen. Iedereen zal andere informatie uit een kristal krijgen, precies de juiste die een persoon nodig heeft, het zijn multidimensionale databanken. Als je de steen vasthebt, of tegen je derde oog houdt, komt de informatiestroom rustig op gang, de steen golft door je heen, hij bevrijdt je uit alle structuren waar je in vast zit. Hij gaat door heel je wezen heen. Tijdens dit proces houdt het kristal je geaard. Code Keeper of Freedom kristallen openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra, tevens hebben ze verbinding met de komische chakra’s. Ze helpen je bewustzijn te verhogen en zorgen voor contact met het ultieme Goddelijke wezen dat we in essentie zijn, ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden, zodat je alles kunt creëren wat je wens, dit is je geboorterecht. Dit kristal met een unieke vrije vorm bevrijdt je zodanig dat je meer kunt gaan leven vanuit het Goddelijke wezen dat je werkelijk bent. Deze kristallen zorgen voor een hoger bewustzijn en maken verlichting voor allen op aarde mogelijk, ze openen de verlichte geest en kunnen een verschuiving in vibratie veroorzaken op zowel persoonlijk als op planetair niveau en zorgen voor diepe holistische, spirituele heling. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen naar het hoogste niveau en de wereld op aarde te creëren die wij wensen, vol Licht en Liefde en Eenheid met alles om ons heen.

Ook uit Brazilië hebben we een klein aantal prachtige kristallen schedels gekocht. Het is een tijd geleden dat we deze in onze collectie hadden. Laatst vroegen er in de winkel nog mensen om, maar we kwamen er niet meer tegen die ons riepen. Of de carving was niet mooi gedaan, of de vorm was niet mooi, maar vaak waren de kristallen waar ze uit gemaakt waren niet van een hoge kwaliteit. Maar deze riepen ons heel hard. Ze zijn werkelijk prachtig. Een aantal zijn van heel helder bergkristal en een aantal van glashelder Citrien. Er zit ook een vrij grote bij van licht Rookcitrien, zo prachtig. We moesten ze gewoon meenemen omdat we voelden dat er bij ons in de winkel of op de webshop een ‘keeper of vriend’ op hen wacht.

We voelen ons heel gelukkig want we hebben deze eerste dagen al zoveel prachtige stenen uit Brazilië kunnen kopen. Ook eentje waar we van droomden, maar niet hadden verwacht dat we ze betaalbaar zouden vinden, maar het geluk en onze kristalvrienden waren met ons, want we hebben een nieuw gevonden steen nu in onze collectie en dat is Dumortiriet in kwarts uit Bahia. Stukjes kwarts met prachtig intens blauwe Dumortiriet erin. We hadden deze steen een tijdje terug al twee keer eerder gezien, maar we vonden de prijs te hoog, maar nu was het blijkbaar tijd dat we ze mee zouden nemen.

Ook nieuw gevonden is een Kyaniet met een hele mooie lichtblauwe kleur die men Paraiba Kyaniet heeft genoemd, naar de prachtige, zeldzame blauwe Paraiba Toermalijn. De energie is heel bijzonder en zacht en krachtig tegelijk. Het lijkt wel de vrouwelijke versie van de donkerdere blauwe Kyaniet die we al kennen.

Als laatste tot nu toe, want onze reis gaat natuurlijk weer verder, hebben we nog wat heel bijzondere kristallen uit Brazilië gekocht en dat zijn wat stukjes gekristalliseerd Rozenkwarts en prachtige heldere Kwartsen of Citrien met Groene of Watermeloen Toermalijn, echt topstukjes. We hadden het geluk dat we net aanwezig waren toen er een aantal drums geopend werden en dat we mee konden helpen uitpakken waardoor deze juweeltjes in ons bezit kwamen.

We hoopten dat we bij een vast adresje als eerste zouden zijn en iedere paar uur gingen we even checken of ze al open zouden zijn, dit is een zaak die heel veel Larimar verkoopt, de prachtige Dolfijnensteen die alleen in de Dominicaanse Republiek gevonden wordt. Van deze steen worden bijna altijd cabuchons geslepen die weer tot hanger gemaakt worden, dmv een boorgat of door een zilveren oogje eraan. Deze steen is zo heerlijk om te dragen, heel liefdevol en zacht. Na een paar keer vergeefs te zijn wezen kijken zagen we bij een volgende poging een stukje zeil van de tent open staan. Gelukkig mochten we naar binnen. Larimar is een kostbare steen omdat de vraag groter is dan het aanbod, maar wij weten dat deze mensen altijd 1 mand vol hebben met mooie betaalbare. Ons maakt het heel gelukkig dat deze hele mooie stenen voor betaalbare prijzen nu voor iedereen toegankelijk zijn.

Larimar (dolfijn/atlantissteen)

Zeer spirituele steen die nieuwe dimensies opent en daarmee de evolutie van de aarde stimuleert. Larimar is sterk verbonden met de vrede van de zachtblauwe straal, maar ook met Atlantis. Het brengt de energie van harmonie en hogere zijnsaspecten in de chakra’s zodat je vanuit je hogere zijnsaspect kunt gaan leven. Hij herstelt de goddelijke verbinding tussen denken en voelen, waardoor negatieve gevoelens, innerlijke conflicten en vertroebelingen in je geest opgelost en verhelderd worden. Hij helpt je je eigen Engelen-zelf beter herinneren en is hierdoor ook erg geschikt voor nieuwetijdskinderen. Deze steen geeft spirituele kracht en leidt de ziel op zijn ware levensweg. Hij vergemakkelijkt het contact met Engelen en de communicatie met andere gebieden, ook goed als je een zielsverwant zoekt, hij vergemakkelijkt de genezing van relaties in vorige levens of van een gewond hart. Op psychisch vlak verwijdert larimar blokkades en beperkingen, maakt ook een einde aan zelfvernietigend gedrag. Hij helpt bij het verlichten van schuldgevoel en angsten. De steen zorgt voor sereniteit en evenwicht. De dolfijnen energie maakt een mens weer speels en geeft hem vreugdevolle, kinderlijke energie. De steen geneest trauma’s van het hart. Ook goed voor het keelchakra.

Als laatste in deze blog willen we nog vertellen dat we weer prachtige stukken heldere Mariaglas hebben kunnen kopen. We waren sinds kort uitverkocht, maar gelukkig hebben we deze heerlijke Engelensteen nu weer in de winkel.

Maria glas (heldere seleniet) Engelensteen

Doorschijnend seleniet heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest en opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Zuiver seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam, om het in de aardevibratie te verankeren. Seleniet is de poort naar de etherische chakra’s, ga je hier door, dan krijg je de mogelijkheid om de volgende stap in je evolutie van mens naar lichtwezen te zetten. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Je kunt de steen gebruiken voor kristalhealing op afstand. Leg een foto van mens of dier onder de steen en vraag aan het kristal healing. Deze steen hoef je nooit te reinigen, van water wordt hij ook dof. Seleniet ontlaad en laadt al je kristallen op door deze op de steen te leggen.

Dit was het voor nu, de eerste lading dozen zijn al naar UPS gebracht omdat de auto helemaal vol zat. Een goed begin. We gaan weer verder op onze zoektocht naar prachtige Kristalvrienden. Tot de volgende blog.

Menu