Inkoopreis Denver; Arkansas Kristallen

Algemeen

Nog even een extra blog over Arkansas kristallen die we in Denver hebben ingekocht. Al een lange tijd hadden we geen heldere Arkansas kristallen meer in de collectie omdat we altijd hoopten ze ergens goedkoper te kunnen inkopen, maar inmiddels weten we dat dit niet gaat lukken. De mijn eigenaren in Arkansas hebben al jarenlang een prijsafspraak met elkaar waardoor deze prachtige bergkristallen mits ze een mooie heldere kwaliteit bezitten toch aardig kostbaar zijn. We kregen voor vertrek een paar keer de vraag of we deze hadden en toen we mooie op deze inkoopreis zagen, voelden we dat we er wat van moesten meenemen. We kunnen er in Tucson altijd van bijkopen. Dus voor de liefhebber van deze prachtige kristalletjes die zijn verbonden met de energie van de Gouden tijd van Atlantis en Lemurië.

Arkansas Kristallen

Deze bergkristallen uit de staat Arkansas in Amerika zijn ongelooflijk helder en stralend. Het zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius. Onder de aarde bevinden zich in Arkansas enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Een cluster in een kamer geeft een heel fijn gevoel, ze geven een hele fijne energie aan een ruimte en stralen door het hele huis. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

In 2013 hadden we in een blog geschreven over Moeder kristallen die zich op verschillende plaatsen in de aarde bevinden. Deze informatie hadden wij ooit ergens gelezen en raakte ons diep. Voor de liefhebber nog een keer deze bijzondere informatie waarvan het grootse deel van Aartsengel Metatron komt.

Arkansas kristallen en hun verbinding met Atlantis

Gedurende 20.000 jaar leefde men in Atlantis in harmonie en vrede, dit tijdperk wordt ook wel het Gouden Tijdperk van Atlantis genoemd. Veel mensen die toen leefden zijn ook nu weer op Aarde geïncarneerd.  De beschaving uit het Gouden Tijdperk bereikte de hoogste frequentie fysiek mogelijk, tot er oorlog kwam. In deze tijd werd er misbruik gemaakt van de Kristallen.

De kristallen ontwaken nu langzaam uit hun slaapstand. De activiteit van de kristallen vortex versnelt. Op verschillende plaatsen op aarde bevinden zich kristallen vortexen. Één van de meest belangrijke is die van Arkansas.

In Arkansas bevindt zich de grootste voorraad natuurlijke kwarts op het noordelijk halfrond, zo’n 270 kilometer lengte, de op één na grootste voorraad ter wereld. Onder de aarde bevinden zich enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Hierdoor werden de Atlantiërs tot dit gebied aangetrokken en bouwden de Siriërs en Pleiadiërs hier hun ondergronds bases, ook bevindt zich hier een kolonie van de blauw-getinte Lemuriërs, deze vormen samen de hoeders van de slapende kristallen.

Kristallijne energie is een almachtige krachtbron die vele implicaties heeft. De kristallijne structuur is multidimensionaal en coherent en bestaat in zowel materie als antimaterie. Dit vormt de matrix van elk bestaansniveau. Kristallen zijn krachtige zenders en ontvangers en door het ontwaken ontstaat een uitgebreid communicatienetwerk. De twee meest krachtige vortexen op deze planeet bevinden zich rond Arakansas en Brazilië. In Brazilië bevinden zich twee grote kristallen in Bahia en in Minas Gerais, deze zijn net zoals die in Arkansas gekweekt door inwoners van Atlantis en Lemurië. Het activeren van de kristallen vortex van Arkansas is belangrijk voor de kristallijne transformatie van Moeder Aarde en voor ons Ascensie proces. Vele kristal kinderen kunnen door deze bijzondere energie op aarde incarneren.

Wat de Arkansas kristallen ook zo’n bijzondere energie geeft is de zeer zeldzame vorm van goud die zich onder deze kristallen in de aarde bevindt. Het gaat om een vorm van kristallijn elektrum. Het meeste hiervan is inmiddels gewonnen en naar buiten de Aarde vervoerd, maar de voorraden in Arkansas zijn nog in tact. Deze worden beschermd. De grote Atlantische Tempelkristallen zijn met hulp van Arcturiaanse technologie gemaakt van een legering van kwarts, zilver en goud. De frequentie van het kristallijne elektrum kan dimensionale velden in combinatie met specifieke soorten kwarts buigen en kneden zodat de atomaire structuur wordt getransformeerd. Op deze manier werden door de Atlantiërs in de buurt van leylijnen vaak wormgaten gecreëerd om dimensionale tunnels in de Aarde te maken.

De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijden van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief  heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren.

Hier volgt voor hen die dat leuk vinden nog wat specifiek informatie over de grote Moederkristallen die zich op onze Aarde bevinden, doorgegeven door Aartsengel Metatron:

De drie kristallen in Arkansas zijn nu afgestemd op een systeem dat de overige vijf meester kristallen in Brazilië, Mount Shasta, Bimini en de twee Arcturische kristallen onder het Titicacameer omvat. Dit zijn speciale healing-, wijsheid-, energie- en transportkristallen, die werden gebruikt in de Helingtempel, de Tempel van Klank en Licht, de Tempel van Kennis, de Tempel van de Ene, de Tempel van Thoth, de Robijnen Tempel van Vuur en de Tempel van Regeneratie.

De kristallen werden specifiek geplaatst in gebieden die extreem belangrijk zijn voor de Nieuwe Aarde die verrijst na Ascensie. Ze bevinden zich in gebieden die gemakkelijk konden worden bereikt via het Atlantische interdimensionale tunnelstelsel. Ze zijn gedefinieerd en geplaatst als volgt:

Arkansas: 1. Blauwe Kristal van Kennis, 2. Smaragd Kristal van Healing, 3. Platinum Kristal van Communicatie

Bimini-bank: 1. Het Robijnen Vuurkristal van Energie

Brazilië: 1. Gouden Kristal van Healing Regeneratie, 2. Violette Kristal van Klank

Mount Shasta: 1. Het Kristal van Multidimensionale Interface.

Tiajuanaco meer Titicaca, Bolivia: 1. Zon-Maan Kirstal van Licht, 2. Kristal van Toth.

Geen van de kristallen werkte op volle kracht voor 2012, alleen het Blauwe Kristal van Kennis, het Smaragden Kristal van Healing en het Zon-Maan Kristal werken sinds 2012 op volle kracht. De anderen ontwaken daarna en er zal een herstart proces beginnen, gevolgd door nieuwe downloads en herprogrammering. Deze herprogrammering zal met name plaatsvinden met het Bimini-Vuurkristal, dat voor 2020 niet geheel functioneel zal zijn. Hun energieën zullen aan elkaar gekoppeld worden met de Kwantum Kirstallijnen frequentie van de Ascensie en worden verbonden met de energetische patronen van de Gouden Zonneschijf, die de nieuwe blauwdruk vertegenwoordigt, het DNA zogezegd, voor het 144-raster. Het gezamenlijke effect van het kristal-ontwaken, de voltooiing van het 144-raster en de voltooiing van de 12-helix Gouden Zonneschijf zal de aarde voorbereiden op de Ascensie en de nieuwe planeet  van het kristallijnen veld.

De eerste fase vertegenwoordigt wijsheid en de tweede fase zal de healing van Atlantis zijn en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk. Er zal een gouden ruit worden gevormd tussen Brazilië, het Titicacameer, Arkansas en Mount Shasta en in 2020 zal dit een vijfpuntige ster worden die een wereldwijd netwerk zal vormen met alle oneindigheidspunten op de planeet.

De ontwakende kristallen, te beginnen in Arkansas, zal de poort openen voor de ontvankelijke dimensie die de terugkeer markeert van de sterrenbroeders. Eigenlijk zijn ze in werkelijkheid nooit weggeweest.

Tenslotte: De Atlantische Kristallen openen de etherische poort, de dimensionale portalen waardoor de mensheid van koolstof-gebaseerd leven zich kan verbinden met diegenen van bio-plasmisch leven. Wij bestaan in beiden binnen de multidimensionale parallel. Diegenen die zich verbinden met het blauwe kristal zal mettertijd vreugdevol en makkelijk hun eigen multidimensionaliteit kunnen ervaren.

Binnen de energie van de Arkansas Vortex bevindt zich een kristallijnen energie zoals we niet meer hebben ervaren sinds het gouden Tijdperk van Atlantis 20.000 jaar geleden. Binnen de kwantum kristallijnen frequentie kun je helen wat geheeld moet worden. Binnen deze opkomende energie kun je je kunnen verbinden met een levende kristallijnen kracht die zal helpen met onze merkabische expansie naar onze multidimensionale Goddelijkheid. Naar het Goddelijke Zelf, en die tijd is NU.

In de winkel hadden we nog wel de heel bijzondere gouden Regenboogmayaniet uit Arkansas. Deze onbekende kristallen met een zeer hoge vibratie zijn de moeite waard om een keertje te voelen, vooral voor hen die ook geroepen worden door Golden Healer kristallen.

Regenboogmayaniet

Regenboogmayaniet is een zeldzame, nog niet lang geleden ontdekte steen uit Amerika. Deze is gevonden in Arkansas, waar de Lemurische energie op aarde heel sterk vertegenwoordigd is. Het is een Golden Healer kwarts met iriserende oppervlakjes die nu gevonden wordt om te helpen bij ons evolutieproces en dat van alles om ons heen. Hij ondersteunt ook bij planetaire veranderingen. De steen is zelfreinigend en is verbonden met de regenboogwerelden en, doordat het alle kleuren bevat, met alle chakra’s en stralen. Het geeft nieuwe impulsen aan vreugde, focus, doel en het bewandelen van je ware pad en meer, zijn potentie is nog oneindig groter. Het is een kristal met een zeer hoge vibratie die helende bioscalaire golven uitstraalt, die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geven. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Regenboogmayaniet helpt gifstoffen die je uit de omgeving hebt opgenomen en die tussen de verfijnde lichamen van je etherisch lichaam zijn gaan zitten op. Ook helpt de steen bij het opbouwen van nieuwe, beter steunende structuren op elk niveau terwijl je het verruimde bewustzijn van de new age binnengaat. De mineralen die het kwarts deze donkergele coating en talloze regenbogen hebben gegeven werden sterk geconcentreerd en deze steen zal je dan ook meenemen naar je diepste zelf om je innerlijke regenboogschatten te ontdekken. Deze bijzondere steen ondersteunt je en helpt je om door energetische veranderingen heen te gaan. Hij verbindt je met je Gidsen en Engelenhelpers. Ook zal hij je troosten in moeilijke tijden en als een zijdezachte balsem voor je aura zijn, die iedere cel van je lichaam reinigt van oude patronen, puin en karmische afzettingen en verenigt daarna je cellen die volledig worden geactiveerd waarna je lichtlichaam wordt verankerd. De steen helpt je de waarheid te spreken en in je kracht te komen. Hij is zeer krachtig als je hem op de zonnevlecht legt, waar hij oude emotionele pijn naar buiten trekt en onvoorwaardelijke liefde naar binnen laat stomen. Regenboogmayaniet creëert een ondoordringbare interface rondom de buitenkant van de aura om het biomagnetische omhulsel en multidimensionale lichamen te beschermen. De steen herziet het energieveld, opdat het optimaal kan functioneren en zijn hoogste frequentie kan bereiken. Zelfs de kleinste beetjes giftige of negatieve energie die in je aura zijn achtergebleven lost deze steen op, wist deze ook uit het geheugen van je cellen en vervangt haar door goddelijke vonken. Het is de perfecte steen voor multidimensionale en intercellulaire healing. Ook kun je met de steen perfect op afstand healen. Dit is een echt ascensiekristal.

De laatste inkoopdag in Denver keken we, zoals we in de vorige blog al schreven, bij een Amerikaanse man die ook de Sedona Sandstones verkocht. Eigenlijk liepen we langs zijn kraampje met kleine bakjes met steentjes erin. Maar er was eens steen die me riep, terwijl we voorbijliepen, maakte de steen contact, dus wij terug en kijken wat er nu riep. Dit bleken heel bijzondere kristalletjes uit Avant Ark, Arkansas te zijn. Het zijn Waveliet kristalletjes omhuld met een laagje kwarts die de energie van de kristallen versterkt en die verbonden is met de grote Kwarts kristallen in dit gebied. De vindplaats, hoorden we, schijnt precies tussen de 3 grote Moeder kristallen te liggen. Wat bijzonder! Geen wonder dat ze ons riepen.

Wavelliet in kwarts nodules uit Arkansas

Wavelliet nodules uit Arkansas zijn omringd door een laagje wit bergkristal. Dit zorgt voor een hele krachtige, liefdevolle energie die de energie van de Wavelliet versterkt. De kern van deze steen bestaat uit groen Wavelliet. Het groeit vaak in de vorm van een zon of ster. De kracht van zon en hart gaan samen in dit kristal en helpen je deze ook te aarden en neer te zetten. Het hart en derde chakra worden meer met elkaar verbonden, zodat kracht en hart elkaar steunen en ondersteunen. Het gaat om daadwerkelijk durven neerzetten van je hartkwaliteiten en deze uit te dragen. Dit kristal leert je te leven vanuit je hart. Zonnekracht en liefde hand in hand in je derde en vierde chakra. Wavelliet brengt je hoger hart naar de aarde. Wavelliet heeft toegang tot kernproblemen of een verschillend perspectief alvorens antwoorden in uw bewustzijn te laten opkomen. De energie die deze nodules uitstralen is heel erg zacht, ze zijn door het kwarts verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius. Onder de aarde bevinden zich in Arkansas enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen, worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek, is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Wavelliet in kwarts helpt moeilijke situaties aan te pakken en verheldert trauma’s of mishandeling in dit of een vorig leven vanuit het emotionele lichaam. Hij maakt diepe zielsheling mogelijk. De steen bevordert de gezondheid en is goed voor de witte bloedcellen.

De kristallen zijn net binnen, dus we gaan ze zo snel mogelijk prijzen, zodat we ze in de winkel kunnen leggen en iedereen onze nieuwe aanwinsten kan bewonderen.

Agenda (winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)

28 en 29 september (vrijdag en zaterdag) Let op: Zondag 30 september gesloten!

6 en 7 oktober (zaterdag en Zondag)

13 en 14 oktober (zaterdag en Zondag)

20 en 21 oktober (zaterdag en Zondag)

 

Menu