Inkoopreis Denver

Algemeen

Wow, wij (Wim en Cyrille) zijn nu even aan het bijkomen van een succesvolle inkoopbeurs in Denver, Colorado.

Deze beurs was nieuw voor ons en we wisten eigenlijk niet wat we er van moesten verwachten. We kunnen nu concluderen dat het toch echt wel de reis waard was voor ons. Veel van onze ‘vaste’ bekende handelaren waren hier ook weer aanwezig en ook voor ons nieuwe handelaren met wat kristallen van hier uit de buurt.

image2Wat we van uit deze omgeving hier hebben is een kleine hoeveelheid Rhodochrosiet op Kwarts uit de Grizzly Bear Mine, Ouray, Colorado. De man waarvan we het kochten vertelde dat hij deze afgelopen zomer met gevaar voor eigen leven uit de mijn had gehaald en dat hij er niet meer in zal gaan. image1Hij liet wat foto’s zien van in de mijn, waarop te zien is dat de mijn bijna instort. We kunnen dus zeer waarschijnlijk niet aan meer van deze kristallen komen. Dit is eigenlijk wel jammer, ze zijn zo mooi!

Uit Mexico hebben we weer de bijzondere helder roze calciet blokjes, een prachtig kristal dat verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn, wat grotere Danburiet Kristallen, weer een aantal Naica Seleniet Kristallen (waaronder ook een paar Golden Healer) en ook wat Seleniet die daar erg op lijkt uit Chihuahua, Mexico. Ook uit Mexico hebben we gele Apatiet en oranje Calciet hartjes. En als laatste nog een klein aantal van de zeer zeldzame Tweelingziel Calcieten (inmiddels helaas al weer uitverkocht) en een paar hele mooie grote Engelenvleugelselenieten.

image4 img_3651 img_3717 img_3726 img_3733 img_3735

Helder Roze Calciet (Mexico)

Dit kristal is verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Als tijdens mediteren met dit kristal je hart zich opent en je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen, voel je hun aanwezigheid. Als je in het kristal staart kan deze je in een staat van waardering voor de schoonheid van het bestaan brengen.Het balanceert de emotionele lichamen en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht en zorgt ervoor dat je handelt vanuit de waarheid van je hart. Tevens heelt het blokkades bij deze chakra’s en zorgt het ervoor dat deze zich vol openen. Hierdoor zal je zelfvertrouwen en hulp van Gidsen en Engelen ervaren. Het kristal helpt je persoonlijke beperkingen te overwinnen zodat je voor het hoogste goed zult gaan. Roze calsiet helpt emotionele trauma’s uit dit of een vorig leven oplossen en verheldert voorouderlijke emotionele patronen. Het opent, reinigt en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht. Dit kristal is uitstekend voor alle vormen van emotionele heling en zorgt voor compassie en een liefdevolle uitstraling naar anderen. Goed bij stress en moedigt een goede band tussen moeder en kind aan.

 Engelenvleugel Seleniet

img_4923img_3734Engelenvleugel Seleniet is een prachtige, bijzondere gevormde Seleniet uit Mexico. De vorm van een Engelenvleugel laat al zien dat je met deze prachtige stenen makkelijker in contact kunt komen met de hogere werelden, waaronder de Engelenwereld. De steen laat je ook voelen dat de Engelen eigenlijk hogere delen van ons zelf zijn, hij helpt je te herinneren aan je Engelen-zelf. Ze helpen je door de illusie kijken, zodat je jezelf weer kunt gaan zien als het hoge, Goddelijke wezen dat je eigenlijk in werkelijkheid bent. De zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra, het zielensterchakra boven je hoofd en de nog hoger gelegen kosmische chakra’s. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Engelenvleugel Seleniet maakt alles wat ‘zwaar’ in je lichaam voelt weer licht. De steen geeft je vleugels en brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het Goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden, ook leert hij je dat jij met dit alles één bent. Engelenvleugel Seleniet zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving deze vibratie. Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen. Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen. Dit is een perfecte steen om mee te mediteren. Engelenvleugel Seleniet hoef je net als alle andere Selenieten nooit te reinigen, de steen transformeert negatieve energie in positieve, dus is zelfreinigend. De steen wordt ook dof van water. Als je hem als energie raster om je huis gebruikt, dan neemt de energie niet af als hij door de regen er dof uit gaat zien. Engelenvleugel Seleniet kun je gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed. Het zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. 

Uit Brazilië hebben we weer mooie Lepidolietplakjes, die deze keer weer net een ander kleurtje hebben dan anders, hele mooie heldere Kwartspuntjes en ook kleine Laserkristallen.

Ook hebben we een hele mooie kwaliteit kleine Kyanietjes kunnen kopen en gelukkig ook weer zwarte Amethist, want die was bijna op. Waar we heel blij mee zijn, is dat we weer de Auraliet uit Brazilië hebben gevonden en als laatste uit Brazilië een nieuw gevonden Rookkwarts met Moscoviet. Deze laatste riep ons meteen toen we de tent van een voor ons bekende Braziliaan binnenliepen. Deze had zo’n bijzonder en voor Rookkwarts zachte uitstraling.

img_4909 image1-2

 Auraliet

auralietDeze recent ontdekte steen bestaat net als een Super 7 uit verschillende componenten. De kristallen zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De basis mineralen zijn amethist, citrien, groene kwarts, rookkwarts, cacoxeniet en op de top hematiet. Dit zijn de voor het oog zichtbare mineralen. Ook zouden er nog meer mineralen componenten in zitten, zoals lepidicrociet, goethiet, magnetiet, pyriet, rutiel en anderen, sommige microscopisch klein. Als je het kristal op het kruinchakra houdt, stroomt de energie in de hersenen en worden zowel het 3e oog- als het kruinchakra geactiveerd. Het kristal geeft in het hoofd een gevoel van vrede en rust en laat je het Nu ervaren. Tijdens mediteren met Auraliet kun je in de diepte van je wezen schouwen terwijl je geest en emotionele lichaam rustig en kalm zijn en het vloeibare kristallichaam wordt afgestemd op zijn goddelijke blauwdruk. Wanneer je een kristal op de kruin houdt en een tweede op het hart, dan ontstaat er een krachtige verbinding tussen deze twee, waardoor je bewuster vanuit je hart gaat leven. Auraliet stimuleert een hoger bewustzijn en telepathische verbinding met je gidsen en beschermengelen, terwijl hij je tegelijkertijd met zijn aardende werking in het Nu houdt. Hij geeft een directe verbinding met wat in de spirituele literatuur “het magische Nu” genoemd wordt. Hij verbindt je met je hogere zelf en helpt je je leven te leven naar je hoogst doel. Auraliet kan een proces van innerlijke zuivering op gang brengen voor hen die de zegeningen van dit kristal willen ontvangen. Hij doorbreekt patronen, verlicht zorgen en angsten en maakt oordeel loos. Het kristal geeft je een gevoel alsof je gedragen wordt naar een hoger niveau getild wordt, zodat je het leven vanuit een nieuw perspectief ziet, vol nieuwe hoop en optimisme, ontdaan van sluiers en illusies. In het Nu en in verbinding met je hogere zelf. Een ander effect van dit kristal is een toename van je intuïtie en een afname van lichamelijke problemen, ook wordt de kundalini geactiveerd. Paranormale begaafdheid, heldere dromen en contact met Engelen worden ook door dit kristal geactiveerd. Als een steen van de goddelijke blauwdruk is Auraliet uitstekend geschikt als healingsinstrument. Je kunt hem op elk gebied van het lichaam gebruiken en daar zal hij weer balans of heling brengen zoals de oorspronkelijke blauwdruk is. Auraliet herinnert het lichaam op cellulair niveau aan zijn perfecte staat. De steen helpt ook de ziel te helen, door inzicht te geven in karmische patronen van vorige levens. Hij moedigt aan om ieder moment te ervaren met een positief gevoel.    

Uit India hebben we het laatste doosje Satyaloka Agnitiet ofwel Singing Quartz van onze handelaar uit dat land kunnen kopen. Hij vond het eigenlijk jammer dat hij het nu niet meer heeft, omdat er in de gids van de komende beurs in Tucson over deze kristallen geschreven wordt. We zijn benieuwd wat er over deze speciale Kristallen geschreven zal worden. Ook uit India hebben we mooie trommelstenen van Kyaniet met Robijn

Satyaloka Agnitiet (Singing Quartz)

satyaloka agnitiet 1Satyaloka Agnitiet is een Azeztulietsoort die is afgestemd op zowel de witte vlam van zuiver bewustzijn als op de Roze/rode Vlam van Goddelijke liefde die zich in het centrum van ons hart bevindt. Je kunt deze ervaren door het zien van een roze licht. Als je de steen op je hart legt help je om dit licht in jou te ontwaken waardoor je deze liefde meer zal ervaren. Het gebied van het hart zal groeien en in kracht toenemen, waardoor je ‘hogere hart’ of je ‘Inner hart’ zal ontwaken. Dit is de zetel van je Goddelijke Zelf, van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als dit punt is geactiveerd zal het Roze Vuur hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. Dit is een steen van passie, moed, liefde maar ook van vrede. De expressie van onvoorwaardelijke liefde van deze steen geldt voor de hele wereld om je heen. Dit kristal met zijn unieke vorm, zeer plat, meestal als een selfhealer, wordt ook wel ‘Singing Quartz’ genoemd, omdat als twee stukken elkaar raken ze een unieke, heldere toon met een hoge resonantie produceren. Deze zingende kwartsen helpen bij communicatie op vele niveaus. Ze stimuleren het contact tussen mensen en andere wezens, zoals dieren en planten, maar ook met engelen, gidsen en buitenaardsen. Tevens helpen ze bij het verwijderen van blokkades tussen deze wezens waardoor het contact verbeterd. Van de klank dat deze Singing Quartz maakt wordt gezegd dat het een hogere vorm van de ‘Om’ vibratie heeft en dat deze gebruikt kan worden om creatieve energieën uit te lijnen met die van de Universele Blauwdruk. Het lijnt ook de energieën van het lichaam uit. Het kalmeert de aura en helpt ons te begrijpen. Heerlijk om met 2 stukken te mediteren door ze zachtjes tegen elkaar aan te bewegen en de klanken diep tot je door te laten dringen. Satyaloka Agnitiet opent ons potentieel, het diepe ‘weten’ van binnenuit dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie is van ons Universum. Het zorgt tevens voor cellulaire heling. Het is een echt Nieuwe Tijdskristal dat de energie van de heilige berg in Satyaloka, Zuid-India in zich draagt, die als doel heeft om het planetaire bewustzijn te veranderen. Hij maakt hoger bewustzijn en verlichting voor allen op aarde mogelijk. Hij opent de verlichte geest en is een uitstekend hulpmiddel voor een verschuiving in vibratie, op persoonlijk of planetair niveau en voor diepe holistische spirituele healing. Dit wordt nog eens versterkt door de klank van dit unieke kristal. Satyaloka Agnitiet maakt ons bewust om anders naar alles te kijken en helpt spirituele inzichten direct via ons 3e oog te downloaden, ook geeft hij via je derde oog visioenen. Hij wekt een prachtige resonantie in je innerlijke wezen en wijst je de weg. Het is een goede vriend voor iedereen die zich eenzaam voelt op het spirituele pad, omdat hij het contact met je goddelijke zelf helpt te versterken. Dit unieke kristal helpt bij multidimensionale vibrerende healing.

img_4931 Heel blij zijn we ook met de vondst van Regenboog Mayaniet uit Arkansas. We hebben veel kleinere stukjes, een paar wat grotere klusters en één heel mooi groot kluster. Later zullen we deze op een aparte Blog uitlichten en er een beschrijving van geven.

 

En als laatste vinden we het heel fijn om te kunnen melden dat we weer wat Violaan hebben kunnen kopen. Dat hadden we hier echt niet verwacht, dus dat was een leuke verrassing voor ons. We hebben wat half ruwe stukken en een aantal cabochon geslepen exemplaren, waarvan we een deel in zilver zullen laten zetten. img_4960

img_4922Het was deze keer wel anderhalve dag zoeken naar een plek waarvandaan we de kristallen naar Nederland konden laten verzenden. Even wisten we niet meer hoe we het op moesten lossen. De gehuurde auto zat vol met de gekochte kristallen en de kamer in Denver moesten we uit. We hadden er op gerekend dat we wel klaar zouden zijn en de stenen verstuurd zouden hebben. De kamer was niet langer vrij (misschien vanwege de drukte door de beurs) en waar moesten we dan met de koffers heen. Na heel veel passen en meten, auto tot het dak geladen en nog wat tassen en een koffertje bij mij (Cyrille) op schoot, kregen we toch alles mee. We waren dus heel erg opgelucht toen we eindelijk de juiste plaats gevonden hadden. Ze zijn onderweg!

Als wij thuis komen hopen we dat de kristallen er al zijn of heel snel komen en dan gaan we heerlijk uitpakken en prijzen. En daarna zullen er snel nog wat berichten op de site en Facebook geplaatst worden.

Tot snel en groetjes,

Wim en Cyrille

Menu