Inkoopreis Engeland

Algemeen

Op dit moment is het even een hele drukke tijd voor ons qua inkoop van kristallen, druk maar heerlijk, want er is toch niets mooiers dan allemaal nieuwe kristallen te mogen ontmoeten en inkopen en dan de reacties van de klanten te mogen beleven, die net zo blij als wij van de stenen worden. Dus we zeuren niet hoor. De dag voordat we naar Engeland vertrokken hebben we nog prachtige kristallen uit Brazilië ingekocht. We hebben helaas nog geen tijd gehad om de stenen te fotograferen en om er beschrijvingen van te maken, maar dat gaat de komende week gebeuren, zodra dit klaar is zullen we de stenen weer via de blog laten zien. Een tipje van de sluier zullen we oplichten, we hebben topkwaliteit punten van Desiriet Amfiboolkwarts, echt zo helder, allemaal verschillend en uniek, sommige met grijsblauwe veren erin, andere bijna glashelder met enkele veren en zwemen, zo magisch, wij vinden ze ontroerend mooi. Een ander kristal die we dit jaar al op internet gezien hadden en nieuw gevonden is : Sand included quartz Crystal hebben we nu dus ook in de collectie, ze zijn echt schitterend met hun gouden gloed en het zand dat in de kwartsen gevangen is. Ook hebben we zeldzame heldere natuurlijke Dow kristalpunten, of 3×7 vlaks krisallen en ook weer nieuwe Lemurian Lightning kristallen met een krachtige bliksempatroon in de steen. Dit zijn dus de kristallen uit Brazilië waar we in de volgende blog dieper op ingaan. Deze zullen als we tijd hebben ook op de webshop te koop aangeboden worden.

image3 image1

Omdat we het weekeinde niet met de winkel open waren konden we iets eerder naar Engeland vertrekken en we besloten om de heilige plaatsen waar al zoveel van onze klanten en vrienden geweest waren nu ook zelf te bezoeken.

image2

Wat een geluk, na weken regen is het weer omgeslagen en volgens de eigenaresse van onze B&B hebben we de warmste dag tot nu toe van het jaar uitgekozen om naar Engeland te gaan. In een stralende zon maakten we de wandeling naar de steencirkel van Stonehenge. Voordat de Egyptenaren hun piramides bouwden, werd deze steencirkel in het zuiden van Engeland gebouwd. Stonehenge heeft een doorsnede van 100 meter en bestaat uit rechtopstaande stenen tot 7 meter hoog. De stenen komen niet uit de omgeving maar zijn afkomstig uit de Preseli Hills. Wij verkopen in de winkel deze stenen, de Preseli Bluestone.

Preseli bluestone

preseli bleuDeze zeldzame steen wordt op slechts één plaats gevonden, de Preseli Mountains in Wales. Het is een oude steen van dromen en verre herinnering die de binnenring van Stonehenge vormt en die zich buiten tijd en ruimte beweegt voor toegang tot multidimensies. Met zijn krachtige tellurische elektromagnetische lading opent hij een kosmisch anker dat hij aan de kern van de aarde vastmaakt en zorgt dat je bij veranderingen van de aarde stabiel blijft. Hij verbindt je met Merlijn-energie en de sjamaan in iedereen. Hij heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde en samen met een vuursteen werkt hij als een batterij, hij wekt spirituele energie op en aardt deze en versterkt je paranormale gaven. Als visionaire steen voor elke verkenning van vorige levens helpt hij je specifiek je Keltische erfenis op te sporen en verbindt hij je met Egyptische kennis diep in de steen. Op de soma- of vorig leven chakra’s is hij vooral nuttig voor het terughalen van de ziel en van kracht. Het is een volmaakte droomsteen die toegang heeft tot spirituele informatie. Hij versterkt het vermogen om vibraties van kristallen fysiek te voelen of af te stemmen op de verfijnde energieën van het lichaam. Hij is zeer krachtig, een klein stuk is al heel intensief. Hij kan je innerlijke of spirituele kompas resetten. De steen verbindt alle steencirkels op de Britse eilanden in een enorme energiespiraal en dan met andere krachtcentra om de planeet. Hij laat de energetische geometrische patronen binnen steencirkels en andere heilige plaatsen zien en maakt herstel van de geschonden energieën mogelijk. Hij beschermt de energie van de plaats. Psychisch versterkt hij wilskracht en moed en geeft een enorme kracht waarmee je je lessen kunt leren. Hij versterkt je energie en biedt bescherming op alle niveaus. Emotioneel is hij een stabilisator die je helpt oude hechtingen en gevoelens achter te laten, zodat je in het heden kunt leven. Het is een zeer fysieke steen die alle zintuigen beïnvloed en energie in balans brengt. Hij heeft een sterke band met kruidengeneeskunde. Deze steen kan excessen tegengaan en uitgeputte energie aanvullen. Als je met deze steen door een landschap wandelt, ben je aangesloten op alles wat daar is gebeurt. Weldadig voor het immuunsysteem.

Het bouwwerk diende als sterrenkundig meetinstrument en kalender zegt men, maar waarschijnlijk diende het een veel groter doel. Het is zeker een tempel van de Druïden geweest, maar waar het precies voor diende en welke rituelen er werden uitgevoerd is voor velen een raadsel, dit geldt ook voor Avebury, een plaats niet ver van Stonehenge, waar ook grote stenen geformeerd zijn. IMG_4666Bij Stonehenge kun je niet meer dicht bij de stenen komen, maar bij Avebury kun je tussen ze doorlopen, ze aanraken er rustig bij gaan zitten. Op de terugweg van onze wandeling van de steencirkel zagen we een diertje vanuit het weiland in onze richting lopen, toen hij op het pad kwam waar wij ook op liepen zagen we dat het een Muntjak was, een heel klein hertje wat oorspronkelijk uit China komt. In de auto op de terugweg zagen we ook nog een Hermelijntje in de berm, zo prachtig om van die bijzondere dieren te zien.

Van Avebury zijn we naar Silbury Hill gegaan, ook dit is een magische plek, volgepakt met geschiedenis, kennis en wijsheid. Tegenover Silbury Hill ligt de Long Barrow van West Kennett, we zijn de heuvel opgeklommen, er gaan geruchten dat er een slapende draak in de Long Barrow woont. Op internet hadden we gezien dat hier van de week een graancirkel gevonden was, ver een heuvel op in het graan. Er was een foto vanuit een vliegtuig genomen. Nu dat wilden wij natuurlijk ervaren, hoe zou de energie daar wel niet voelen. Op deze krachtige plaats bij Silbury Hill worden al jaren graancirkels gevonden. Omdat de cirkel niet vanaf de weg te zien was moesten we via de foto schatten waar we ongeveer via de sporen van de tractor omhoog konden lopen. En na via een ander pad weer richting beneden te lopen vonden we de cirkel. Maar helaas, de halmen waren gewoon platgemaakt, dus niet zoals in een echte cirkel door energie verbogen, ook voelden we geen enkele energie. Heel jammer, deze is waarschijnlijk door mensen gemaakt. Maar het avontuur was er niet minder leuk om.

S0320400-copy1  IMG_3396 IMG_1940

We zijn ook naar Glastonbury geweest, het mystieke Avalon van weleer. We zijn omhoog gelopen naar de magische Tor waar precies de twee krachtigste energiebanen zich kruisen: de Michaellijn en de Marialijn. Deze leylijnen worden ook wel drakenlijnen genoemd. Het samenkomen van het mannelijke en het vrouwelijke, het goddelijke huwelijk. Het gebied van druïden en priesteressen. Het hartchakra van de aarde, het land van de grote Godin, Koning Arthur en Merlijn. IMG_4684Grappig, we hebben bij onze vriend net een paar drakenschedels gekocht van een heel bijzondere Infinity Stone uit Schotland.

Infinity stone uit Schotland

IMG_1843Infinity stone uit Schotland is een bijzondere lichtgroene of groengrijze Serpentijn met prachtige strepen en banden die een hele bijzondere energie uitstraalt. Het is een zachte, zeer gevoelige, maar tevens krachtige steen die kalmte en vrede in je hart brengt. De liefdevolle rustige energie brengt heling voor mensen die heel veel hebben meegemaakt, ook defragmentatie in vorige levens. Deze zeldzame Infinity helpt je om contact met Engelen en met de mythische natuurwezens en legendarische incarnaties uit Schotland en Engeland te komen. Al eeuwen wordt deze steen gebruikt als helings steen en talisman. De steen kan gebruikt worden bij elke vorm van heling, meditatie en channeling, het heeft geen voorkeur of beperkingen. Het geeft toegang tot verleden, heden en toekomst en integreert ze. Een goede steen om vorige levens mee te verkennen, want hij bevordert mededogen en vergeving van jezelf. Als je deze steen vasthoudt, neemt hij je mee naar de geneeskrachtige gebieden in de toestand tussen twee levens, zodat een genezing die in het vorige leven niet heeft plaatsgehad, alsnog kan worden verricht. Deze steen heft onbalans uit vorige levens op en ruimt emotionele bagage op. Op de keel helpt het om over het verleden te praten en kwesties op te lossen die nu nog van invloed zijn. Gebruik het als je een confrontatie wilt met iemand uit je verleden, want hij geeft een zachte toets aan de ontmoeting. Infinity stone uit Schotland is een uitstekende steen om het etherisch lichaam te helen, het dicht gaten en verwondingen zodat er minder makkelijk aanhechtingen van entiteiten kunnen komen. De steen geeft het etherlichaam nieuwe kracht. Bij gezonde mensen verhoogt het je trilling en helpt om geleidelijk je kundalini te activeren. De steen helpt je ook om je te verbinden met de energieën van de natuur. Dit juweel uit Schotland werkt op het gehele etherische lichaam, geeft heling aan lichaam en geest. Als je de steen gebruikt om te channelen heb je een krachtig instrument in handen, zeker als de steen gesneden is in de vorm van een schedel, draak of eenhoorn, je kunt dan een krachtige verbinden maken met de wereld van de carving en je hebt hiermee een vriend voor het leven. Lichtgroen serpentijn is uitstekend voor het verlichten van pijn, vooral menstruatie- en spierpijn en geeft kracht aan mensen die volkomen uitgeput zijn. Infinity stone helpt ook verdriet, verlies, scheiding en verraad te helen. Ook beschermd de steen de aura en de tere energetische structuren van het DNA en de cellen tegen energetische vervuiling.                                        

IMG_1930We zijn in Glastonbury ook naar de prachtige Chalice Well geweest, deze bron staat bekend als de meest geliefde en heilige bron in Engeland. Een bron als de Chalice Well, die voor zover men weet nog nooit is drooggevallen, wordt speciaal vereerd als symbool van de nooit eindigende en ongebonden aard van de levenskracht. De ouden volken beschouwden de bronnen als poorten tot de spirituele wereld, waar de nevelen tussen menselijk bestaan en de grotere geest dunner werden en communicatie met de goden en geesten van de natuurreligies mogelijk werd. De putdeksel van de bron is prachtig gemaakt, het is een smeedijzeren vesica piscis, doorboord door het “bloedend zwaard” dit is gebaseerd op een middeleeuws ontwerp. Dit symbool van twee in elkaar grijpende cirkels is een universeel teken dat de vereniging van hemel en aarde voorstelt, van geest en materie, van het bewuste en onbewuste van het mannelijke- en vrouwelijk principe. Dit symbool heeft een krachtige boodschap voor ons allen: Breng het beeld van eenheid en zorg voor de Aarde, met al haar levende vormen in ons dagelijks leven. Het water uit de bron is van de hoogste kwaliteit en is rijk aan ijzer, men noemt het ook wel de rode bron en is geschikt om te drinken. De genezende kracht van het water komt niet door haar minerale samenstelling, maar door de verfijnde trillingskracht. De dubbele Mary and Michael Leyline komen ook in de Chalice Well tuin tesamen opweg naar de Abdij en de Tor.

IMG_1927

De Abdij ofwel Glastonbury Abbey hebben we ook bezocht, deze speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Arthurlegende. Men zegt dat Koning Arthur hier begraven heeft gelegen. Een gedeelte van de ruïne noemt men de Lady Chapel of Mariakapel, op deze plek voelden wij voordat we wisten wat deze plek was heel sterk een vrouwelijke energie, dus dat is heel leuk om te ervaren. De gebouwen zijn prachtig en verfijnd ontworpen.

IMG_4694

Toen zat onze tijd erop en zijn we op weg gegaan naar onze vriend waar we weer prachtige kristallen voornamelijk uit Afrika hebben ingekocht.

In de volgende blog zullen we de stenen en kristallen benoemen en laten zien.

Wil je graag onze BLOGs als nieuwsbrief per mail ontvangen?
Klik dan hier om je in te schrijven

 

Menu