Inkoopreis Engeland Oktober

Algemeen

Wat leven we op dit moment in een stenen roes, het is even heel druk met alle containers die bij onze bevriende handelaren binnen komen. Dus rijden we met ons busje hele afstanden om als eerste de inhoud te mogen bewonderen en de stenen mee naar Nederland nemen. Wat een cadeau is dit toch. We zijn vrijdag terug gekomen van een kort maar hevig tripje naar Engeland. Wat een prachtige stenen hebben we ingekocht, het was weer zo de moeite waard. Ik weet gewoon niet waar te beginnen met het vertellen en opnoemen van de verschillende stenen. Deze inkoopreis speelden de Amethisten uit Brazilië de hoofdrol. We hadden bij onze vriend een bestelling geplaatst voor een pallet vol met Amethist Geodes, omdat die waar we de vorige keer in zijn zaak van uitgezocht hadden allemaal zo mooi waren. Zo spannend om dan uit alle pallets die er stonden er blind op ons gevoel eentje uit te kiezen. Toen we het beschermende karton er omheen weghaalden bleek deze pallet heel veel kleinere exemplaren te bevatten. Dit maakte ons zo ongelooflijk blij. Op zo’n pallet gaat nl rond de 500kg en het kan ook zijn dat deze gevuld is met zware exemplaren, je hebt dan minder geodes. Deze kleinere zijn voor veel mensen gemakkelijker om in huis te plaatsen of om aan iemand cadeau te geven. De prijs van deze Geodes is werkelijk fantastisch, we hebben zo geboft dat onze vriend dit zo voor ons doet.

amethist-winkel-1 amethist-winkel-2 amethist-winkel-3 amethist-winkel-4 amethist-winkel-5 amethist-winkel-6

We hebben buiten de Geodes ook kleine ruwe stukjes van Amethist, maar ook fantastische handformaat stukken, soort freeform die je heel mooi weg kunt zetten. Waar we ook zo blij van werden zijn de Amethist ringen. Het symbool van een cirkel vinden we altijd heel erg mooi, de geodes zijn dan in Brazilië overdwars gezaagd en zo ontstaan er hele mooie cirkels met een holle ruimte van binnen. We hebben deze in alle maten en fantastisch van prijs. Welke wel kostbaar zijn, maar die we door hun schoonheid niet konden achterlaten zijn prachtige in hartvorm geslepen ruwe Amethisten. We hebben hier kleinere van, maar ook een paar hele unieke grotere.

Amethist is een heerlijke steen die een hele fijne, zuiverende, kalmerende energie in een ruimte uitstraalt, veel mensen hebben graag een stuk in hun slaapkamer omdat ze fijn op de energie van deze steen slapen. Maar we zijn allemaal anders, dus probeer het altijd uit, want voor iedereen kan energie anders werken.

Amethist

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden, helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

Van de prachtige Infinity Stone hebben we bolletjes bijgekocht, ook hebben we er een klein aantal plakjes en grotere split armbanden van voor wie de energie van de stenen heel graag op zijn huid wil dragen. Later komen er waarschijnlijk nog trommelstenen van deze heerlijke steen.

Infinity stone uit Schotland

infinity-stone-schotland-blogInfinity stone uit Schotland is een bijzondere lichtgroene of groengrijze Serpentijn met prachtige strepen en banden die een hele bijzondere energie uitstraalt. Het is een zachte, zeer gevoelige, maar tevens krachtige steen die kalmte en vrede in je hart brengt. De liefdevolle rustige energie brengt heling voor mensen die heel veel hebben meegemaakt, ook defragmentatie in vorige levens. Deze zeldzame Infinity helpt je om contact met Engelen en met de mythische natuurwezens en legendarische incarnaties uit Schotland en Engeland te komen. Al eeuwen wordt deze steen gebruikt als helings steen en talisman. De steen kan gebruikt worden bij elke vorm van heling, meditatie en channeling, het heeft geen voorkeur of beperkingen. Het geeft toegang tot verleden, heden en toekomst en integreert ze. Een goede steen om vorige levens mee te verkennen, want hij bevordert mededogen en vergeving van jezelf. Als je deze steen vasthoudt, neemt hij je mee naar de geneeskrachtige gebieden in de toestand tussen twee levens, zodat een genezing die in het vorige leven niet heeft plaatsgehad, alsnog kan worden verricht. Deze steen heft onbalans uit vorige levens op en ruimt emotionele bagage op. Op de keel helpt het om over het verleden te praten en kwesties op te lossen die nu nog van invloed zijn. Gebruik het als je een confrontatie wilt met iemand uit je verleden, want hij geeft een zachte toets aan de ontmoeting. Infinity stone uit Schotland is een uitstekende steen om het etherisch lichaam te helen, het dicht gaten en verwondingen zodat er minder makkelijk aanhechtingen van entiteiten kunnen komen. De steen geeft het etherlichaam nieuwe kracht. Bij gezonde mensen verhoogt het je trilling en helpt om geleidelijk je kundalini te activeren. De steen helpt je ook om je te verbinden met de energieën van de natuur. Dit juweel uit Schotland werkt op het gehele etherische lichaam, geeft heling aan lichaam en geest. Als je de steen gebruikt om te channelen heb je een krachtig instrument in handen, zeker als de steen gesneden is in de vorm van een schedel, draak of eenhoorn, je kunt dan een krachtige verbinden maken met de wereld van de carving en je hebt hiermee een vriend voor het leven. Lichtgroen serpentijn is uitstekend voor het verlichten van pijn, vooral menstruatie- en spierpijn en geeft kracht aan mensen die volkomen uitgeput zijn. Infinity stone helpt ook verdriet, verlies, scheiding en verraad te helen. Ook beschermt de steen de aura en de tere energetische structuren van het DNA en de cellen tegen energetische vervuiling.  

Onze vriend had ook nog een paar Eenhoorns binnen gekregen, we hebben er de hele paardjes en twee prachtige hoofden van Turkoois en zwarte Obsidiaan van ingekocht. Ook had hij zo’n mooie wat grotere Drakenschedel van opengewerkt ruwe Amethist met Agaat. Deze smeekte gewoon om mee te mogen. Dus wie deze lieverd wil adopteren, kom snel naar de winkel.

eenhoorn.1 eenhoorn kop

amethist-drakenschedel-1 amethist-drakenschedel-2

Van de krachtige, magische Preseli Blue Stone, de steen waar Stonehenge uit bestaat hebben we weer een aantal ruwe steentjes, maar ook de hele mooie Green man. Deze zijn dus gesneden in de vorm van de Groene man.

Preseli blauwe steen

preseli bleuDeze zeldzame steen wordt op slechts één plaats gevonden, de Preseli Mountains in Wales. Het is een oude steen van dromen en verre herinnering die de binnenring van Stonehenge vormt en die zich buiten tijd en ruimte beweegt voor toegang tot multidimensies. Met zijn krachtige tellurische elektromagnetische lading opent hij een kosmisch anker dat hij aan de kern van de aarde vastmaakt en zorgt dat je bij veranderingen van de aarde stabiel blijft. Hij verbindt je met Merlijn-energie en de sjamaan in iedereen. Hij heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde en samen met een vuursteen werkt hij als een batterij, hij wekt spirituele energie op en aardt deze en versterkt je paranormale gaven. Als visionaire steen voor elke verkenning van vorige levens helpt hij je specifiek je Keltische erfenis op te sporen en verbindt hij je met Egyptische kennis diep in de steen. Op de soma- of vorig leven chakra’s is hij vooral nuttig voor het terughalen van de ziel en van kracht. Het is een volmaakte droomsteen die toegang heeft tot spirituele informatie. Hij versterkt het vermogen om vibraties van kristallen fysiek te voelen of af te stemmen op de verfijnde energieën van het lichaam. Hij is zeer krachtig, een klein stuk is al heel intensief. Hij kan je innerlijke of spirituele kompas resetten. De steen verbindt alle steencirkels op de Britse eilanden in een enorme energiespiraal en dan met andere krachtcentra om de planeet. Hij laat de energetische geometrische patronen binnen steencirkels en andere heilige plaatsen zien en maakt herstel van de geschonden energieën mogelijk. Hij beschermt de energie van de plaats. Psychisch versterkt hij wilskracht en moed en geeft een enorme kracht waarmee je je lessen kunt leren. Hij versterkt je energie en biedt bescherming op alle niveaus. Emotioneel is hij een stabilisator die je helpt oude hechtingen en gevoelens achter te laten, zodat je in het heden kunt leven. Het is een zeer fysieke steen die alle zintuigen beïnvloed en energie in balans brengt. Hij heeft een sterke band met kruidengeneeskunde. Deze steen kan excessen tegengaan en uitgeputte energie aanvullen. Als je met deze steen door een landschap wandelt, ben je aangesloten op alles wat daar is gebeurt. Weldadig voor het immuunsysteem.

Groene Man uit Preseli blauwe steen

Een Groene man is een mythologische voorstelling van een gezicht (soms een volledig gestalte) met takken en bladeren als baard- en hoofdhaar. De term “groene man” werd voor het eerst gebruikt door Lady Raglan in haar artikel The “Green Man” in Church Architecture uit 1939. Groene mannen zijn in veel Europese landen, en ook daarbuiten, aan te treffen. In de literatuur worden het ook wel bladmaskers genoemd. Het gebruik is al vele eeuwen in heel Europa bekend. Kelten, Grieken en Romeinen kenden al koppen met plantengroei uit de gezichtsopeningen. Ook bij oude Aziatische en Amerikaanse culturen kwamen ze voor. In Nederland is een van de oudste afbeeldingen een tekening uit de 14e eeuw op het stucwerk van een gewelf in de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer, 30 meter boven de kerkgangers.

De Groene man wordt door sommigen gezien als het archetype van de productieve mannelijke energie van de aarde. In de oude mythologie van veel culturen is hij de metgezel van Moeder Natuur, en het zou hun wellustige vereniging zijn die de aarde elk voorjaar opnieuw vruchtbaar maakt. Ook de Christusfiguur werd wel als Groene man afgebeeld, naast een gevlochten doornenkroon groeien er dan bladeren uit het hoofd.

 Van de zeer aparte Glaucofaan hadden we al trommelstenen, maar Wim vond er een klein aantal ruwe exemplaren van, dus voor de liefhebber, kom even kijken.

Glaucofaan

glaucofaan-ruwDeze blauwe amfibool lijkt op een melkweg die in de ruimte hangt met twinkelende sterren. De naam betekend “blauwe verschijning”. De steen is rijk aan sodium wat betekend dat hij in zijn lange leven onder grote druk heeft gestaan. Op je 3e oog geplaatst opent het deze voor metafysisch zicht, zoals helder-zien. Op je keelchakra helpt het je om je spirituele visie met anderen te delen. Op je soma chakra(haarlijn) neemt hij je mee op reis om sterrenwezens te ontmoeten en uit te vinden waar je ziel vandaan komt. Het is een ankersteen die kosmische energie verankert in het hart van de melkweg, waardoor je, hoever je ook reist, altijd de weg naar je lichaam weer vindt. Dit is een steen die helderheid brengt en die helpt bij het vinden van een oplossing bij problemen. Mediteer met de steen of leg hem onder je kussen en vraag om dromen die inzichten, of die duidelijkheid geven in onderliggende situaties. Glaucofaan is een krachtige allround healer die je goed laat voelen. Heel goed bij aandoeningen van de keel. De steen helpt je dingen die nooit gezegd zijn uit te spreken.

Uit Congo hebben we een klein aantal ruwe Diamantjes.

Diamant

Diamant staat symbool voor zuiverheid en zou toegang geven tot Goddelijke Energieën, daarom zitten kronen van koningen en koninginnen vol diamant. Want in de buurt van je hersenen, vooral op het voorhoofd geven ze innerlijk zicht en intuïtieve verbondenheid met de hogere domeinen. Je prefrontale hersenkwabben, de zetel van de meeste van onze paranormale vermogens en visionaire bewustzijn wordt door diamant geactiveerd. Ook heel goed om mee te mediteren. Als je in het dagelijks leven diamant draagt vergroten ze je vermogen om je bewustzijn te focussen op de manifestatie van je doelen en je dromen. De hoogfrequente energie stimuleert en opent alle chakra’s. Diamant verstevigt relaties door voor liefde en helderheid te zorgen en wordt als teken van belofte en trouw gezien. Het is ook een symbool van rijkdom en is één van de stenen die overvloed aantrekken. Diamant beschermd ook tegen geopatische belasting en tegen straling van mobiele telefoons. Intensiteit is een sleutelwoord voor Diamant. De stenen lijken per volume meer energie uit te stralen dan andere stenen. Ze vergroten je emotionele toestand. diamant-ruwVoor spiritueel werk is de ruwe Diamant te verkiezen boven geslepen exemplaren omdat de natuurlijke vorm de energieën die erdoorheen gaan versterken en in harmonie brengen. De steen vergroot de energie van alles waarmee hij in contact komt en is in combinatie met andere kristalen zeer effectief bij genezing, want hij vergroot hun kracht. Ook versterkt hij de kracht van beschermende stenen. Bij meditatie is het 3e oog ideaal, maar het krachtigst is eentje op het 3e oog en eentje op het hart. Zo kun je het energiecircuit activeren tussen deze twee belangrijke centra zodat ze in een synergetisch verbond gaan samenwerken. Diamant maakt onbevreesd, onoverwinnelijk en dapper, maar het onbarmhartige licht van Diamant zal alles wat negatief is en transformatie nodig heeft heel precies lokaliseren. De steen verlicht emotionele en geestelijke pijn, vermindert angst en zorgt voor een nieuw begin. Dit is een echt Ascensie kristal dat ons helpt het doel van de ziel op aarde te leven, door de sluiers van verwarring heen te dringen en het innerlijk licht van je ziel uit te stralen. Deze steen van waarheid zet je aan om te handelen in overeenstemming met je innerlijk weten en prikt door bedrog van anderen heen. Hij helpt je om eerlijkheid en zuiverheid te belichamen. Hij belichaamt het proces dat koolstof om kan vormen tot het zuiverste licht en dat ook wij alles in ons kunnen transformeren en leven als de Lichtwezens die we in werkelijkheid zijn.

Nog nooit hadden we roze Petaliet uit Namibië gezien, deze is zo prachtig diep van kleur en bevat dus ook veel van het kalmerende Lithium. Wat een topkwaliteit. We hebben al jaren hele kleine trommelsteentjes van deze zeldzame Engelensteen is ons assortiment, maar nu dus ook de ruwe. Onze vriend probeerde die dag nog meer te bestellen, maar de mijn bleek verkocht te zijn aan Australiërs, dus misschien was dit de enige keer dat we deze ruwe Petaliet uit Namibië zullen zien.

Petaliet

petaliet-ruwPetaliet is een engelensteen met een hoge, zuivere vibratie die bijdraagt aan spirituele zuivering en die je kosmische bewustzijn helpt te openen. Petaliet is een steen van innerlijke beelden, net als Fenakiet kan ze je innerlijke oog openen en je heldere vermogens versterken. De prachtige roze kleur die varieert van zeer licht tot donkerder roze komt door het element lithium, dit zorgt voor kalmering van en evenwicht in getraumatiseerde emoties en energieën. Ze brengt je naar een plaats van diepe vrede en vreugde en is ook heel geschikt voor diegenen wier denken alle kanten op schiet. Petaliet kan je naar een dimensie van rust en heling voeren, een ruimte waarin de zorgen en het getob van deze wereld niet bestaan, zodat je kunt baden in de kalme gelukzaligheid van de geest die nergens door wordt geplaagd. Deze beschermende steen bevordert meditatie en afstemming en neemt je mee naar een kalme en heldere dimensie waar oorzaken zijn op te sporen en te wijzigen, ook geeft Petaliet energie en activeert het processen. Zeer goed bij genezing van de voorouderlijke tijdslijn. Het is ook een sjamanensteen die een veilige omgeving voor spiritueel contact of voor een visioenentocht biedt. Verrassend bij Petaliet is dat ze ondanks de zeer hoge vibratie, ze ook een aardend aspect heeft dat je helpt verbonden te blijven met het aardse leven, terwijl je de innerlijke dimensies die het opent kunt verkennen, zodoende is het ook een steen van manifestatie. Petaliet kalmeert de aura, opent de hogere chakra’s en verbindt je met de hoogste niveaus van spirituele kennis. Hij helpt bij bevrijding van negatief karma en miasma’s en helpt om entiteiten uit de aura te verwijderen. Deze steen ondersteunt en geeft energie bij ziekte. Op het lichaam gedragen geeft Petaliet constant energie en activeert het alle energiecentra van het lichaam op elk niveau. In de ruimte straalt het een liefdevolle, beschermende energie uit. Als healers stenen op de juiste chakrapunten op het lichaam van de cliënt plaatsen, wordt ook die geholpen zijn of haar kanaal voor de helende energieën te openen. Petaliet harmoniseert het endocriene stelsel, is ondersteunend bij de behandeling van kanker en werkt weldadig voor cellen, ogen, longen, spierkrampen en darmen.

Tussen alle dozen in het magazijn vond Wim twee doosjes met ruwe mineralen die prachtig van vorm zijn en een unieke uitstraling hebben. Deze hebben wij ook nog meegenomen. De eerste wordt Liesegang Shapes of Carpet Rock genoemd. Deze steen wordt in Marokko gevonden. De tweede steen is in Zambia gevonden, Limoniet pseudomorf na Pyriet, dit betekent dat chemische verwering de kristallen van Pyriet in Limoniet omzet, een soort natuurlijke roest.

Liesegang Shapes of Carpet Rock, Marokko

Liesegang Shapes ofwel Carpet Rock zijn unieke stenen die in Marokko gevonden worden. Vierkante vormen met driehoekige en streepvorminge patronen op zandsteen. Deze patronen worden gevormd wanneer ijzer wat in de rots aanwezig is oxideert. Het ijzer in deze steen bestaat uit de mineralen, Pyriet, Sideriet, Magnetiet en Hematiet, ook zijn er kleiachtige mineralen in de steen aanwezig. Op een bepaald moment in de geologische geschiedenis vulde water de poreuze ruimten in rotsen en kwam in contact met de ijzerrijke mineralen. Dit zorgde ervoor dat het ijzer ging oplossen. Toen de rotsen daarna aan zuurstof werden blootgesteld ging het ijzer oxideren en patronen vormen.liesegang-shapes-of-carpet-rock

Pyriet is een uitstekend energieschild, hij blokkeert negatieve energie en vervuilde stoffen op alle niveaus, voorkomt energielekkages uit het fysieke lichaam en de aura. Hij creëert een positieve zienswijze en helpt je dromen te manifesteren. Goed bij een minderwaardigheidscomplex, versterkt de mannelijkheid. Helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Op fysiek niveau stabiliseert pyriet celenergie terwijl hogere frequenties worden geïntegreerd. Weldadig voor cellulair geheugen en helpt energieblokkades te verwijderen.

Sideriet zorgt voor het uitlijnen van alle lichamen, zowel het fysieke als de etherische. Tevens worden alle chakra’s en meridianen door deze steen op één lijn gebracht. Door de steen alleen al in je aura te houden gebeurt dit automatisch. Sideriet helpt je assertief te zijn bij mensen die proberen je leven te overheersen. Krachtige steen die je helpt het werk te gaan doen waar je hart of talent ligt. De steen laat het positieve in je naar boven komen en helpt je om krachtig in het leven te staan. Sideriet is verbonden met het Meestergetal 44.

Magnetiet werkt als een magnetiseur en kan gebruikt worden bij magnetische therapie, waarbij wordt gewerkt met het biomagnetische veld en de meridianen van het lichaam en de planeet. Het is een aardende steen die bij gebruik door een ervaren genezer omgekeerde energiestromen weer terugvoert naar het lichaam of de aarde. Magnetiet brengt de chakra’s en de verfijnde en etherische lichamen op één lijn. Hij verbindt de basis- en aardechakra’s met de voedende energieën van de aarde, wat de levenskracht en de vitaliteit in het fysieke lichaam ondersteunt. Deze steen is een echte doorzetter, hij maakt je groot en sterk en zorgt ervoor dat je jezelf niet meer zielig of minderwaardig vindt. Als een magneet trekt hij liefde, betrokkenheid en loyaliteit aan. Hij verlicht negatieve emoties zoals angst, woede en verdriet en geeft kracht aan positieve kwaliteiten zoals volharding en doorzettingsvermogen. Hij bevordert objectiviteit en brengt intellect in evenwicht met de emoties. Magnetiet levert de genezende energie die nodig is voor herstel van het lichaam, hij is heel goed bij verkrampte spieren, reumatische aandoeningen, artritis, artrose of pijnen in het hele lichaam.

Limoniet pseudomorf na Pyriet

Limoniet pseudomorf na Pyriet betekent dat chemische verwering de kristallen van Pyriet in Limoniet omzet, een soort natuurlijk roest. Deze kristallen hebben allebei een hele krachtige beschermende functie en samen zijn ze dus een ideale beschermsteen. Pyriet is een uitstekend energieschild, hij blokkeert negatieve energie en vervuilde stoffen op alle niveaus, voorkomt energielekkages uit het fysieke lichaam en de aura. Hij creëert een positieve zienswijze en helpt je dromen te manifesteren. Goed bij een minderwaardigheidscomplex, versterkt de mannelijkheid. Helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. limoniet-na-pyrietOp fysiek niveau stabiliseert pyriet celenergie terwijl hogere frequenties worden geïntegreerd. Pyriet is weldadig voor cellulair geheugen en helpt energieblokkades te verwijderen. Goed bij wanhoop, vermoeidheid, geheugen, bloedsomloop, spijsverteringskanaal, longen, astma, bronchitis. Limoniet is een aardende en beschermende steen, hij bestaat voornamelijk uit ijzeroxide. Dit mineraal stabiliseert, geeft doorzettingsvermogen en innerlijke kracht. Op het spirituele vlak beschermt de steen tegen occulte aanvallen, slechte wensen en geestelijke invloed. Hij beschermt ook het lichaam tijdens metafysische bezigheden. Dit kristal heft verwarring op en scherpt de geest, het ondersteunt ook andere stenen met heling van het innerlijk kind. Het kristal zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat zonder je te hoeven verdedigen. De steen herstelt jeugdige eigenschappen. Limoniet zuivert, helpt bij koorts, geelzucht is goed voor de lever en de spijsvertering en voorkomt uitdroging. Hij ondersteunt de spieren en botten en bevordert de opname van calcium en ijzer.

Als laatste willen we heel graag melden dat we ook weer een klein aantal prachtige stenen gezet in Sterling zilver hebben ingekocht, sommige zijn cabochons, anderen gefacetteerd. We hebben hangers en ook van sommige stenen oorbellen. In deze collectie hebben we op dit moment hangers van de volgende stenen: amethist, avaloniet, blauwe topaas, blue john, brandberg amethist, edelopaal, boulderopaal, ioliet, kyaniet, merliniet, grossulaar granaat, prasioliet, prehniet, rhodochrosiet, rozenkwarts, serafiniet, sugiliet, super 7, varisciet, zonnesteen.

hangers-winkel-1 hangers-winkel-2 hangers-winkel-3

 

Agenda: Winkel open van 10.00 tot 17.00

Zaterdag 22 en zondag 23 oktober

Donderdag 27 en vrijdag 28 oktober

Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november

Zaterdag 19 en zondag 20 november

Zaterdag 26 en zondag 27 november

Zaterdag 3 en zondag 4 december

Wil je de Blog in de vorm van een ‘nieuwsbrief” op je mail ontvangen? Als je ‘nieuwsbrief’ aanklikt op de pagina ‘contact’ en dan het formulier invult, krijg je telkens als er een nieuwe blog geplaatst wordt een mailtje van ons met een link naar de BLOG op de site. Dit is dus een leuke extra service voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de nieuwe kristallen die wij binnen krijgen.

Je kunt ook op deze link klikken:

Nieuwsbrief

Menu