Inkoopreis Frankrijk 2015

Algemeen

siriusrook met fluorietDeze reis begon heel anders dan verwacht, we hadden een hele drukke periode achter de rug, net terug uit Engeland, het weekeinde de winkel open en dinsdag zouden we om 5 uur in de ochtend vertrekken naar Frankrijk. Maandag waren we nog aan het werk om de winkel weer netjes te maken en nog stenen van Engeland te prijzen, ook Nikki was maandag weer aan het werk. We zullen hier gelijk Nikki even op de blog voorstellen, de mensen die de laatste 4 maanden in de winkel geweest zijn zullen haar gezien hebben. Nikki is de dochter van Ruud en Cyrille, eigenlijk heeft ze haar diploma verpleegkunde, maar omdat er na de opleiding geen plek meer was in het ziekenhuis ging zij bij ons aan de slag omdat wij inmiddels wel wat hulp konden gebruiken. Maar nu na 4 maanden vertelde ze ons dat ze niet meer weg wil, omdat ze het werk zo ontzettend leuk vindt. Voor ons is dat natuurlijk fantastisch en voor haar gelukkig ook.

Maar nu weer terug naar die maandag voor vertrek, die middag werd Cyrille ziek en nu bleek dat ze echt niet mee kon, dus gelijk tegen Nikki gezegd dat zij mee kon naar Frankrijk, omdat we haar dan echt hard nodig hebben. Wij gaan altijd met zijn drietjes, zijn een echt team, iedereen heeft zo zijn taak en er is ook zoveel te sjouwen en naar de bus te brengen en omdat deze beurs buiten in een afgezet stuk van het dorp is, is parkeren in de buurt bijna onmogelijk, dus hele afstanden worden met steekwagen, omgebouwde kinderwagen en trolley afgelegd. Na de eerste dag voel je de kuiten al branden omdat het ook soms heuveltje op is.

Nu dat was voor Nikki toch echt een verrassing, zij gelijk naar huis, tas pakken en terug naar het ouderlijke huis omdat we al om 5 uur zouden vertrekken. Ze vertelde me net nog wat een ‘cultuurshock’ het voor haar was het eerste uurtje op de beurs. Eigenlijk zijn onze eerste twee dagen dat we er zijn, opbouwdagen van de beurs. Dit betekend dat alleen de handelaren die er staan een pas hebben, maar omdat wij inmiddels zo veel vriendschappen met velen hebben, hebben wij ook passen om hier zo vroeg voor de officiële opening te kunnen zijn. Dit is echt ons grootste cadeau, want dan worden alle stenen uitgestald en kun je ze als eerste bewonderen en kopen.

Nikki vertelde hoe zij alles ervaren heeft, de eerste cultuur shock toen we het terrein op liepen, hoe ze de energie van de stenen kon voelen en de krachtige energie van het inkopen, die je bijna als een rivier meesleurt. Je komt in een stroomversnelling en de enige manier is om door te peddelen en mee te gaan. image1-2Zo werkt de flow van de inkoop voor stenen, want als je eruit gaat mis je van alles en de stroom, vooral van de eerste dag, gaat heel snel. Ook omdat er al veel mensen op ‘jacht’ zijn. Het is heel moeilijk te omschrijven, maar zij kon dat nu ervaren en vertelde het ons ook zo mooi. Ook zag ze hoe snel we de juiste stenen er tussen uit halen en de uitwisseling van al dat geld, wat wij dan niet meer echt als geld zien, maar als uitwisseling. Ook dit is heel moeilijk uit te leggen, maar ik zal het proberen. image3Als we geld, echt als geld blijven zien op dat moment, dan zou je in je angst schieten en bang zijn om het uit te geven, omdat er zulke grote bedragen in om gaan. Wij zijn inmiddels zo ver dat we ons laten leiden door het gevoel van de stenen, van wat er mee moet naar Nederland, wat er blijkbaar nodig is voor iedereen die de winkel komt bezoeken en aan het eind blijkt dat altijd alles wat we net gespaard hebben dan weer op gaat en dat er altijd precies genoeg is. En dan komen alle klanten weer kopen en krijgen we weer genoeg om te leven en weer nieuwe stenen in te kopen. Een soort natuurlijke flow die zo goed voelt. Maar voor een jonge vrouw als Nikki was dat natuurlijk even zo’n andere wereld, maar het prachtige was dat ze na een uurtje precies als ons in deze flow stapte, ze was over haar eerste schok heen en begreep het gelijk. Dit was zo mooi om te zien.

Wat is het weer een feest om al die prachtige stenen weer te kunnen zien en kopen en weer even te knuffelen en bij te kletsen met de handelaren, mensen uit alle delen van de wereld, die wij vaak 3 keer per jaar zien. Echt een verrijking door uitwisseling van culturen en gewoonten. En de rode draad is de liefde voor stenen, want bij alle mensen waar wij kopen is die aanwezig.

image4 image2-2image2image1

Het meest bijzondere wat we mee gemaakt hebben is dat we een vrij grote hoeveelheid Tugtupiet hebben kunnen kopen. Dit is een magische steen uit Groenland en een steen met een zeer hoge vibratie die verbonden is met de roze straal van liefde, die weer verbonden is met Maria, Quan Yin en Isis. Dit is een steen die zeer gezocht is door hen die stenen zoeken die een zeer hoge vibratie hebben. Eigenlijk iedereen die kristallen vanuit het oogpunt van esoterie verkoopt zou deze steen zo graag in zijn assortiment hebben, maar ook de ‘normale’ mineralen handelaar wil hem heel graag hebben omdat er zo moeilijk aan te komen is. Ik noem het even ‘normale’ mineralen handelaar, omdat wij in deze wereld nog altijd als een beetje vreemde eentjes in de bijt gezien worden. Wij met onze spirituele betekenissen en gedachten. Maar buiten onze veelal gekleurde kleding en optimisme (veel mensen lopen altijd te klagen dat alles zo duur is en dat er niets nieuws te vinden is) vallen we niet echt uit de toon, wijken we toch niet zo veel af.

Nu verder over de Tugtupiet, iedereen die deze steen dus zoekt weet dat er maar 1 handelaar op deze beurzen is die de steen soms heeft. Het is dan ook altijd weer de vraag of hij er gevonden heeft. Wij gingen dus al vroeg kijken bij zijn standje, maar hij en zijn vrouw waren nog niet aanwezig. In Amerika waren we al de gelukkigen die wat van deze prachtige stenen bij hen hadden kunnen kopen, maar binnen 1 week waren we al weer uitverkocht. Dinsdag middag gingen we weer even kijken en toen zaten ze net samen op de nog lege planken van hun kraam even uit te blazen. Ze vertelden dat ze deze dag niet hadden opgebouwd omdat ze deze dag zelf hun inkoop deden, heel wijs natuurlijk. Toen we vroegen of ze Tugtupiet bij zich hadden bevestigden ze dit, in verschillende prijsklassen, de prijzen van deze stenen gaan per gram omdat ze zo zeldzaam zijn. Ze vertelden dat er al veel handelaren langs geweest waren omdat zij Tugtupiet wilden. Toen kwam er een seintje van de Kristal Engelen, dus vroegen we of we ze nu al mochten kopen, zonder ze te zien. Ook omdat we weten wat hun kwaliteit is. Ze vielen bijna van de kraam, niemand had dat ooit gedaan omdat dit om veel geld gaat, maar het voelde zo en de Engelen gaven het heel duidelijk aan. Zo geschiedde. De volgende dag konden we de stenen ophalen. Ze straalden ons tegemoet, zo prachtig van kleur. De man vertelde dat hij er 10 jaar over gedaan had om deze hoeveelheid te verzamelen en te kopen bij oude mannen in Groenland die vroeger in deze mijn gewerkt hadden. Hij vertelde ook dat hij maar 1 man in Groenland kende die nog wat uit de aarde haalt, maar die alleen via internet voor hoge prijzen verkoopt. Tugtupiet wordt nl in onbegaanbaar terrein in de bergen gevonden waar je door de sneeuw maar zo’n 3 maanden paar jaar kan zijn. Het is onmogelijk om daar materieel naar toe te brengen, dus daarom is Tugtupiet zo zeldzaam. De vrouw vertelde me dat ze het zo fijn vond dat de stenen naar ons gingen omdat wij en onze klanten de energie van deze unieke steen echt waarderen en zullen koesteren. We stonden elkaar in tranen aan te kijken, het was zo’n mooi moment weer, alsof we met elkaar op de Nieuwe Aarde waren, een andere taal spraken, nl die van liefde en niet van het hoofd en het geld, zo anders. Een taal die vaak grotendeels zonder woorden gaat, maar zo voelbaar is. Dit maakt zo gelukkig. Daar doen we het echt voor en dan thuis weer diezelfde uitwisseling met de mensen die weer geroepen worden door al die unieke kristallen. Zo fijn dat Nikki dit ook voelt en de ‘taal’ begrijpt. Onze reis kon al niet meer stuk.

Toen we onze vriend uit Engeland vertelden dat wij de Tugtupiet hadden, zagen we zijn gezicht vertrekken, dat hij te ‘laat’ was. Maar zoals hij ons in Engeland al zijn mooie stenen voor een goede prijs gunde, zo hebben wij nu met hem gedeeld. Hij wilde maar een kleine hoeveelheid en zo leuk om hem die gewoon te laten kiezen. Hij was zo verrast en blij, dit is toch fantastisch om zo zaken te doen. Later op de beurs stuurde hij een Appje toen hij een prachtige nieuwe Lodoliet uit Brazilië tegen kwam en die zijn wij toen gaan kopen. Heerlijk om elkaar zo te helpen.

Tugtupiet

Deze zeer zeldzame steen uit Groenland verbindt het mededogend hart met de verlichte geest en verankert onvoorwaardelijke liefde in de wereld. Hij leert dat je zonder eigenliefde niet van anderen kunt houden, dat je dan nooit echt intiem met iemand kan zijn. Deze liefdevolle, vreedzame steen is verbonden met de roze vlam van zuivere liefde. Tugtupiet bezit de zeldzame kwaliteit van tenebrescentie: in de zon of in ultraviolet licht, of als hij wordt vastgehouden of gedragen, verandert de lichtroze kleur in karmozijnrood. Onder ultraviolet licht fluoresceert hij helderrood. Dit kristal versterkt de libido en hartstocht en is heel goed om het hartchakra te openen en te reinigen. Hij staat voor romantiek, passie en vruchtbaarheid. Hij verbreedt en verdiept liefde en brengt onvoorwaardelijke liefde in relaties en integreert alle chakra’s met de hart- en hogere hartchakra’s, zodat liefde in elke daad en gedachte wordt uitgedrukt. Hij kan helpen het verdriet van eeuwen voor de planeet en jezelf los te laten. Deze steen leert je moedig en onbevreesd moeilijke situaties onder ogen te zien, hij neutraliseert woede en wrok en transformeert deze in creatieve energie, het is de perfecte steen voor herstel na een occulte aanval. Samen met nuummiet verbreekt hij koorden uit vorige levens. Hij helpt ook bij het verwijderen van implantaten en entiteiten. Psychisch bevordert hij vergeving, mededogen en onvoorwaardelijke liefde. De zachte energie is perfect tegen angst en stress en zorgt voor overvloed op alle niveaus. Geestelijk maakt tugtupiet afstemming op universeel bewustzijn gemakkelijker, hij zorgt voor grotere helderheid. Hij leert u emotionele onafhankelijkheid en beschermt tegen emotionele chantage en leert bemoeienissen af te kappen. Tugtupiet is de perfecte steen om onvoorwaardelijke liefde in de wereld te sturen en oorlogsgebieden te healen.

Uit Brazilië hebben we dus een kleine hoeveelheid prachtige Lodoliet kristallen, veelal Elestialen, gekocht. De kleuren zijn zo helder en de kristallen zo mooi van vorm.

Lodoliet Sjamaan Kristal/Lemurian

lodoliet nieuw,Deze bijzondere en magische kristallen uit Minas Gerais, in Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies, soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens, Gidsen en als ze chloriet bevatten ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken. Sommige van deze kristallen of clusters zijn lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren. Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

Het weer was deze reis fantastisch, bijna te warm. Soms regent het en dan kunnen alle stenen niet uitgestald worden, dus nu lagen ze allemaal te stralen in de zon of onder een afdakje, in tenten en in een paar gebouwen. We hebben een aantal ‘nieuwe’ kristallen gevonden, sommigen zijn dit jaar voor het eerst ontdekt en we hebben weer van veel stenen de voorraad kunnen aanvullen. Dit is ook heel fijn, want we willen heel graag een grote collectie kunnen aanbieden, zeker ook voor alle nieuwe klanten. In deze blog zullen we alleen de ‘nieuwe’ kristallen vermelden. In volgende blogs zullen we stenen die we weer bijgekocht hebben uitgebreid vermelden, zoals van de fantastische Amfiboolkwarts uit Madagaskar, daar hebben we toch weer zoveel mooie exemplaren van. Dit was hard nodig, want ze waren bijna op. In Madagaskar is een nieuwe steen gevonden, de Purple Anhydriet, wat een prachtige liefdevolle energie heeft deze steen.

Purple Anhydriet

anhydriet purplePurple Anhydriet (soms met Epidoot of Calsiet) is een pas ontdekte steen uit Madagaskar die een verbinding is om liefde, leiding en hulp te ontvangen van je beschermengelen, gidsen en andere wezens uit hogere werelden. Dit is één van de krachtigste “zachte” energiestenen van het mineralenrijk, ze zuiveren het emotionele lichaam en maken je gevoeliger voor paranormale waarnemingen en zorgen ervoor dat je toegang tot de spirituele koninkrijken krijgt. Voor de menselijke Engelen onder ons helpt Purple Anhydriet ons weer herinneren wie we werkelijk zijn. Ze activeren de hogere chakra’s en kalmeren de geest. Ze stimuleren het 3e oog, waardoor je innerlijk zicht verbeterd en je Engelen, Deva’s en Gidsen kunt gaan zien. Ze helpen ons spiritueel te helen. Als je met dit kristal mediteert kunnen deze wezens via dit kristal informatie doorgeven. Het zijn echt helingsinstrumenten die eigenwaarde geven en laten zien dat je een manifestatie van het goddelijke bent. Purple Anhydriet is een steen van de pure violette vlam of straal die verbonden is met de energieën van St-Germain en de 7e straal. Hij is tevens de spirituele leider van het Aquarius tijdperk en helpt de mensheid in de vibraties van het Christusbewustzijn te brengen. Dit maakt de steen tot een krachtig middel voor zuivering en reiniging van het auraveld, maar ook tot een goede beschermsteen. Het verwijdert negatieve aanhechtingen uit zowel dit als uit vorige levens. De violette vlam verbindt je hogere zelf met je lagere zelf door een straal violet licht via je kruinchakra binnen te laten komen, deze reinigt je diep van binnen waardoor je ware zelf steeds helderder tevoorschijn komt. Met deze steen heb je toegang tot de Akasha-kronieken en oude kennis uit vroegere beschavingen en ook helpt deze je om zielsverwanten of je tweelingziel aan te trekken. Tevens is de Purple Anhydriet verbonden met de Purperen Vlam die verbonden is met Elohim van de 7e straal en met de energie van Arcturus. Deze steen helpt je om totale vrijheid te ervaren en al je persoonlijke en planetaire karma te transmuteren. Purple Anhydriet geeft steun en kracht op het fysieke vlak en bevordert de acceptatie van het fysieke lichaam als doorgangskanaal voor de ziel en verbindt je met de bron. De steen leert alles te accepteren wat het leven heeft gebracht en helpt genezen ‘na het leven’ door het geschenk te laten zien in alles wat er is geweest. Een echt ascensiekristal.

Bij een Braziliaan die altijd unieke kristallen vindt en op de beurzen laat zien vonden we nu een Kwarts met Crystal Cap, een witte variant dus, de Amethist versie hadden wij al. Een zeer zeldzaam kristalletje met een hoge vibratie.

Amethist of Kwarts met Crystal Cap (kristallen topje)

kwarts met kristalcapDeze zeldzame steen helpt je bij het verkennen van de vele vormen die het leven omvat. Hij verbindt je met de oneindigheid van leven en bewustzijn en stemt je af op de diepste leiding. Deze bijzondere steen neemt je mee naar hogere, minder stoffelijke beschavingen. Hij verbindt je met Lemurië en het leven voorbij de sterren in andere melkwegstelsels en universums, je kunt weer in contact komen met de wijsheid en vaardigheden die je daar hebt verzameld. De steen neemt je ook mee naar het begin van ons huidige universum en nog verder terug, om te ervaren wat er in die tijden gebeurd is. Deze combinatie tilt de helende eigenschappen van amethist of kwarts naar een hogere frequentie, dit is de reden waarom de steen voornamelijk vanuit de etherische blauwdruk in de fysieke dimensie om ongemakken van de ziel en de verfijnde oorzaken van bv verslavingen, eetstoornissen en hersen gerelateerde aandoeningen te helen. De steen heeft een diepgaand effect op de harmonie van de hersenhelften, stimuleert de integratie van diverse delen en activeert neurotransmitters en nieuwe zenuwbanen. De steen is behulpzaam bij zwellingen en kneuzingen, zuivert het bloed, lymfe en bloedrijke organen op energetische wijze en ordent cellulaire stoornissen opnieuw. Onder het hoofdkussen kan hij helpen bij slapeloosheid. Leg hem achter in de nek om te proberen cognitieve stoornissen en geestelijke verwarring op te lossen. Houdt hem vast, of leg hem op het 3e oog of het somachakra(haarlijn)

Uit Brazilië hebben we ook een Amethist die een andere vorm en energie bezit, deze wordt Amethist bloem genoemd.

Amethist bloem

amethist bloemAmethist bloemen zijn Amethisten die in de vorm van een bloem groeien, zijn hebben tevens een hogere vibratie dan ‘normale’ Amethist. Hun energie dringt diep in je cellen en in je DNA door en reinigt en heelt deze. Deze bloemen brengen licht en liefde in de omgeving, ze stimuleren en kalmeren ook het keel- en hartchakra. Steen vol mededogen die spiritueel zeer krachtig is en uitermate beschermend en kalmerend werkt. Amethist bloem geeft toegang tot een hoger bewustzijn en geeft innerlijke stabiliteit en helpt om antwoorden te krijgen om het eigen leven naar het hoogste doel en welzijn te voelen. Deze bloem helpt je om oordeelloosheid en heelheid in jezelf te ontwikkelen. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Deze stenen zijn zeer beschermend en verbonden met de Violette Vlam of Straal van Meester Saint Germain. Ze verbinden je met je eigen goddelijke oorsprong, maken ontspannen en helpen je afstemmen op je hogere zelf. Deze prachtige bloemen geven innerlijke en mentale rust. Ze zuiveren je aura, werken kalmerend en transformeren negatieve energie in licht en liefde. Amethist bloem helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Deze bijzondere amethist bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, de longen en bij huidproblemen.

Bij een man uit Pakistan, die alleen naar Europa komt voor deze beurs vonden wel iets heel bijzonders, hier ging ons hart van kloppen, Golden Healer Fadenkwarts. Deze hadden we nog nooit gezien vertelden wij hem. Dat klopte dus ook want deze is dit jaar voor het eerst gevonden. Hij vertelde dat er een kleine pocket in de Faden mijn gevonden was met maar een klein aantal exemplaren en dat hij deze heeft mogen uitzoeken. Wat een prachtig cadeau, de ‘normale’ Fadenkwartsen zijn al zo bijzonder, maar deze zijn dus echt uniek. Zelfs voor een mineralenverzamelaar uniek.

Golden Healer Fadenkwarts

golden healer faden.Golden Healer Fadenkwarts is nog nooit gevonden, dit jaar voor het eerst een heel klein aantal in Zhob District, Balochistan, Pakistan. Faden betekend groeilijn of draad, deze staat symbool voor het “zilveren koord” dat bescherming biedt bij buitenlichamelijke reizen. Het is een hele krachtige, helende steen van de kwartsfamilie die een zeer hoge vibratie bezit. Mogelijk is Faden zo geneeskrachtig omdat de steen zelf ‘gewond’ is geraakt (ooit gebroken en weer geheeld) tijdens hun groeiproces. In deze stenen is het patroon van helen heel sterk aanwezig. Deze Golden Healer variant heeft toegang tot het Christusbewustzijn, het is een Meesterkristal die verbonden is met de Goudgele Oranjegloed Vlam van Opstanding . Door je op deze steen af te stemmen versterk je het zelf-genezend vermogen van je lichaam, tevens ondersteunt deze bij het helen van elke aandoening, ook die van pijnen en trauma’s uit vorige levens. Golden Healer Fadenkwarts werkt op zielsniveau. Hij lijnt je aura weer met je etherische blauwdruk uit. Een perfecte steen voor healers die hem als kristalinstrument kunnen gebruiken. Fadenkwarts helpt je om een sterke verbinding tussen het fysieke zelf en de hogere zelf te maken en versterkt met zijn energie zelfhealing en persoonlijke groei. Door de hoge trilling van de steen is deze zeer geschikt voor bewustzijnsverruiming en geeft toegang tot werelden van hogere frequenties, zoals die van Engelen en Lichtmeesters. Fadenkwarts helpt bij energiebreuken, energielekken van het energieveld van je lichaam, hij helpt het repareren op het niveau van de etherische blauwdruk. Golden Healer Fadenkwarts stimuleert het auraveld en geeft deze nieuwe energie. Krachtige fysieke healer die helpt bij botbreuken, scheurtjes in de spieren, ontkoppeling in het zenuwstelsel. Ondersteunt bij rugpijn. Dit is een uniek Meesterkristal die je helpt op je pad naar Ascensie.

Ook hebben we uit Mongolië weer een nieuw gevonden kristal. De lieve Chinese dame waar we de Siriuszielkwartsen met Hedenbergiet vandaan hebben vertelde ons dat ze een klein aantal nieuw gevonden exemplaren, de Siriusziel-rookkwarts had, sommige begroeid met paarse Fluoriet kristalletjes. Echt zo bijzonder, ook voor haar, zij stond stralend met dit kleine doosje in haar handen en vertelde ons dat zij deze voor ons bewaard had.

Siriusziel-rookkwarts soms met paarse Fluoriet

siriusrook met fluorietSiriusziel-rookkwarts is 2015 voor het eerst gevonden in Inner Mongolie, Huang Gang. Dit is een extreem zeldzaam en krachtig multidimensionaal sjamanen kristal van overgang en transformatie, die je van een ene staat naar een andere kan helpen gaan. Het smelt alle extremiteiten die er in je leven plaatsvinden tot een synthese waardoor je je verder kunt ontwikkelen. Het is ook een sleutelkristal om interdimensionaal te reizen, ook naar je innerlijke werelden. Binnen de driedimensionale piramides van dit kristal bevinden zich punten van licht die volledig gevormde recordkeepers zijn. Het zijn generatoren die zich gedragen als communicatiecentra. In deze tijd verbinden we de lagere met de hogere chakra’s en het rookkwarts van dit kristal zorgt voor een krachtige aarding van dit kristal met hoge vibratie. Het beschermd de aura tegen negatieve energieën en zuivert de energetische systemen en helpt je tevens om volledig als lichamelijk wezen in de stof te functioneren. Wanneer je met de hogere werelden werkt, informatie krijgt of buiten je lichaam reist, helpt het je weer in je lichaam te komen en de spirituele informatie te aarden. Het absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Als er Fluoriet op groeit zorgt dit component door zijn krachtig gestructureerde vorm dat er een balancerende resonantie met symmetrie uitstraalt naar andere kristallen en naar mensen. Fluoriet brengt orde en stabiliteit in alle werkelijkheden, het verhoogd zowel je logische als intuïtieve vermogens en maakt bewust van hogere werelden en realiteiten, het brengt balans tussen intelligentie en intuïtie. Het verhoogt je concentratie en helpt je door illusies te zien en de waarheid te achterhalen. Fluoriet bestaat uit heilig geometrische vormen, de Kubus en de Octahedron en samen vormen ze de basis van de vector equilibrium, een vorm die resoneert met de Goddelijke Oneindigheid. Het haalt dingen die nog niet in balans zijn naar voren. Siriusziel-rookkwarts soms met paarse Fluoriet is een uniek kristal wat helpt je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar je andere delen van je eigen zelf. Hij verbindt je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind. En helpt je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. De hoge lichtfrequentie wordt middels het kristal gechanneld in je systeem, waarbij het diepgaande transformaties brengt om het hoger licht uiteindelijk volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en elk chakra. Het kristal ondersteunt krachtig je immuunsysteem. Dit delicate kristal zal een herkenning zijn voor hen die hun oorsprong niet op deze aarde hebben. Dit kristal zal je roepen als het specifieke informatie voor jou heeft. Dit is een prachtig Nieuwetijdskristal met een vibratie die uniek is en je diep zal raken als hij bij jou hoort.

Wat we ook hebben is Elbaïet, dit is meerkleurig Toermalijn. We hebben ruwe stukken uit Brazilië, maar we hebben nu ook prachtige tweekleurige (groen met roze) Toermalijn kristalletjes, glas helder. De man uit Afghanistan vertelde dat deze oude voorraad waren. Normaal kochten wij niet zulke verzamelaarsstukjes, maar wat een licht en liefde straalden deze uit, dus we hebben er een aantal uitgezocht en meegenomen.

Elbaïet (veelkleurig toermalijn)

elbaietDeze steen maakt lichaam, ziel en geest tot een geheel. Het is een uitstekende steen voor de beeldvorming en voor dromen en hij inspireert je tot creativiteit en fantasie. Deze toermalijnsoort verschaft je een poort naar het innerlijke zelf en de hogere spirituele gebieden. Het roze toermalijn in de steen zorgt dat je liefde in de materiële en spirituele wereld aantrekt. Hij leert je dat het veilig is om lief te hebben en leert je dat je eerst van jezelf moet houden voordat je kunt verwachten dat anderen van je houden. Deze steen bevordert het delen van lichamelijk genot, verdrijft emotionele pijn en oude destructieve gevoelens door het hartchakra te reinigen. Roze toermalijn geeft vrede en ontspanning en verbindt je met wijsheid en mededogen en maakt je ontvankelijk voor genezende energieën. De groene toermalijn erin is een uitstekende genezer en is behulpzaam bij het visualiseren. Hij opent het hartchakra en zorgt voor evenwicht en bevordert openheid en geduld door angsten te verjagen en negatieve energie om te zetten in positieve. Hij verjongt en leert je oplossingen zien. Hij overwint problemen met vaderfiguren en zorgt voor een goede slaap en gemoedsrust. Het purperen deel zorgt voor een liefdevol bewustzijn en verbindt het basis- en hartchakra, versterkt liefdevolle idealen en stimuleert creativiteit en intuïtie. Deze toermalijnsoort deblokkeert het derde oogchakra, stimuleert de pijnappelklier en verjaagt illusies. elbaiet kristalHij helpt bij genezing van vorige levens, omdat hij je meeneemt naar de kern van het probleem en dat oplost. Dit kristal is goed bij depressies en verdrijft dwangmatige gedachten, verlicht bij Alzheimer, epilepsie en ME. Goed voor hart, longen, endocriene stelsel en de huid. Versterkt het immuunsysteem, ontgift en helpt bij constipatie en diarree. Ook goed voor hyperactieve kinderen.

We hebben uit Brazilië ook prachtige ruwe brokken Aquamarijn gekocht en bij dezelfde man uit Afghanistan van de Toermalijnen, hebben we kleine heldere kristalletjes Aquamarijn en Gosheniet (heldere Beril) gekocht.

Dit was het voor nu, volgende week zullen we in een volgende blog verder over alle prachtige kristallen schrijven die we op deze fantastische reis hebben mogen kopen. Omdat we heel erg druk zijn met het prijzen van alle kristallen, mineralen en stenen en het weer helemaal opnieuw inrichten van de winkel, zijn we eventjes niet geopend.

We zullen als eerste op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli met de winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn.

Menu