Inkoopreis Frankrijk 2016

Algemeen

Het is weer zover, de beurs in Frankrijk, joepie. We zijn heel vroeg vertrokken om op tijd aan te komen, om de eerste stenen die worden uitgestald te bewonderen. Altijd weer zo’n spannend gevoel, wat gaan we vinden, kunnen we onze voorraad weer aanvullen, zijn er nieuwe stenen gevonden, zal het droog blijven, haha, allemaal vragen. Het weer is best belangrijk, want deze beurs wordt buiten gehouden, het stadje is gedeeltelijk afgezet en alle kraampjes en standjes bevinden zich in de straten. GetAttachment.aspx-5Sommigen staan in een tent, dus die hebben minder last van het weer, maar anderen hebben een open tafel. Met regen wordt alles afgedekt, dus droog weer is wat we eigenlijk nodig hebben. Gelukkig was dit zo. images-3De eerste dag was het bewolkt en niet te warm, dus ideaal voor het zware sjouw werk. De laatste twee dagen was het zelfs bloedheet, boven de 30 graden. Iedereen liep te puffen en te zweten. Maar voor ons wel heerlijk na het kwakkelweer in Nederland.
Zo grappig, er kwamen steeds handelaren naar ons toe over hoe beroemd we wel niet zijn, wat bleek, ze krijgen allemaal een mail over de regels van de beurs en andere informatie. En in het schrijven stonden ook een paar foto’s. Daar bleken Wim en Cyrille met de steekwagen op te staan, druk in de weer. Dus dat was heel grappig en ook hoeveel mensen hen herkenden. Dus het Lichtpuntje was even beroemd in Frankrijk. Altijd weer heel gezellig om even bij te kletsen met onze bevriende handelaren uit het buitenland. De Engelsen waren druk met wel of niet brexit, de Duitsers waren druk met het voetbal, zo heeft ieder land weer zijn eigen dingetjes. GetAttachment.aspx-4 GetAttachment.aspx-6 Altijd leuk om dat te ervaren. Ook hoor je dan of er weer veel stenen uit de mijnen komen en hoe de prijzen op dit moment zijn, maar ook hoe het met iedereen gaat. Dit is altijd een heel leuk en gezellig onderdeel van de inkoopreis.

 

Maar het allerbelangrijkste is of we mooie stenen hebben kunnen kopen. Nu, we kunnen weer heel blij mededelen dat we fantastisch hebben ingekocht. Voor super goede prijzen, al werd er weer heel veel geklaagd dat alles zo duur is, wij leven vast in een andere dimensie, want voor ons was het prima. Ook zijn we ontzettend blij dat we een aantal nieuw gevonden stenen hebben kunnen kopen. Zo lief dat veel bekende handelaren voor ons stenen en kristallen die uniek zijn, waar soms maar één pocket van gevonden is, voor ons bewaren. Het voelt altijd als een groot cadeau dat ze deze dan aan ons gunnen. Zonder deze contacten hadden wij nooit zulke unieke stenen in de winkel gehad. Dan heb je hetzelfde aanbod als iedereen. Dit is iets waar we heel dankbaar voor zijn.

images-2Het ging allemaal heel erg snel dit jaar, misschien omdat we met zijn viertjes waren. Nikki ging namelijk ook weer mee. Sinds vorig jaar heeft ze de smaak te pakken en nu we een andere bus hebben waar meer dan 3 personen in kunnen, kon ze dit jaar weer met ons mee. GetAttachment.aspx-7Ruud bleef thuis om voor de dieren, planten en tuin te zorgen, had ook nog praktijk en heeft samen met Petra heel veel stenen geprijsd die er nog allemaal lagen van de inkoop van de weken hiervoor. We hadden al voor vertrek zoiets van hoe krijgen we alles klaar. Dus wat een verassing toen we thuiskwamen dat een groot gedeelte al geprijsd klaar stond. Dan kunnen we nu weer met zijn allen tegen de nieuwe partij stenen aan. We zullen in deze blog even opnoemen wat we allemaal voor moois hebben ingekocht. imagesIn een volgende blog zullen we de stenen laten zien samen met de beschrijvingen. Deze moeten nog geschreven worden en Wim moet alles nog fotograferen. We zijn net thuis aangekomen. Op dit moment staat alles nog in dozen. Altijd weer even moed verzamelen om alles uit te pakken en te sorteren. Even zie je door de bomen het bos niet, maar er zal weer snel orde in de chaos ontstaan, gelukkig weten we dat inmiddels. GetAttachment.aspx-8We zullen zondag nog met de winkel open zijn voordat we anderhalve week dicht gaan om alle kristallen weer van hun plekje te halen, schoon te maken en alle nieuwe kristallen weer een prachtig plekje tussen de anderen te geven. We zullen dan vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli weer geopend zijn, alle nieuwe kristallen liggen dan in de winkel. Later als we weer wat meer tijd hebben zullen er een aantal van de nieuwe kristallen op de webshop verschijnen. Maar eerst moet de winkel klaar zijn.

We hebben weer veel stenen uit Madagaskar ingekocht, dit land heeft een schitterden variatie van stenen en kristallen met een hele mooie vibratie. De kwaliteit was zeer hoog dit jaar. Daarom hebben we onder andere een grote hoeveelheid Celestien ingekocht. Ze zijn prachtig helder en heel mooi van kleur, grote en ook veel kleine exemplaren. Dit is zo’n heerlijke steen, geschikt voor iedere ruimte, ook in de slaapkamer en ook zo geschikt om aan een ander cadeau te doen door zijn liefdevolle Engelen energie, het is daarom fijn om ze in alle prijsklassen te hebben.

Celestien (Engelensteen)

celestientjeHeeft een hoge vibratie en bezorgt oneindige vrede van het spirituele en brengt u in contact met het rijk der Engelen. Versnelt uw spirituele ontwikkeling en brengt u dichter bij verlichting. Bevordert helderziendheid en de herinnering aan dromen en zuiverheid van het hart. Trekt voorspoed en geluk aan. Heelt de aura. Celestien stimuleert het keelchakra, 3e oog, kruinchakra en de etherische chakra’s boven het hoofd. Hele fijne steen voor in de slaapkamer, healing praktijk of meditatieruimte omdat hij de ruimte schoonmaakt en een bron is van positieve, liefdevolle energie. Dit hoge spirituele kristal wordt ook wel de steen van “het weten” genoemd. Helder weten is een hoge vorm van weten, dit ontstaat door puur vertrouwen in het onderbewustzijn en door geen actie te ondernemen. Doordat Celestien een krachtige vertegenwoordiger van de Blauwe straal is zorgt hij dat je helder horen zal toenemen en werkt hij kalmerend en verkoelend op alle levels. Omdat het ook een communicatie kristal is helpt hij Engelen informatie te vertalen. Dit kristal is verbonden met Aartsengel Rafaël, Meester Hilarion en Lord Maitreya. Celestien is een Lemurisch kristal en is ook hier op aarde om de nieuwe kinderen van het licht bij te staan. Ze is een specialist op het gebied van het etherische energieveld en werd hierom in de tijd van Atlantis geëerd. Deze energie zal na 2013 tot onze beschikking komen. Fysiek is Celestien goed voor onze spijsvertering en ontspant het de spieren. Zeer geneeskrachtige steen.

We hebben behalve trommelstenen ook weer andere vormen zoals sculpturen, vlammen, harten en bollen. Van deze laatste hebben we nu ook een klein aantal gemaakt van Kabamba en blauwe Apatiet. We hebben nu ook een aantal harten van Celestien en Amazez en kleine Pink Fire Azeztuliet/Agnitiet hartjes. Ook hebben we uit Madagaskar weer een nieuwe collectie Amfibolen en Citrienen. Waar we heel blij mee zijn is dat we buiten de ‘normale’ witte Scepterkwartsen ook een nieuw gevonden Scepterkwarts uit dit prachtige land hebben. Het steeltje van de Scepter is van Bergkristal en het kopje is van Amethist.

Uit Brazilië hebben we weer Elestialen maar ook weer hele mooie oranje kleine Golden Healer Lemurians, we hadden al de grote exemplaren maar nu dus ook weer kleintjes die je zo fijn bij je kunt dragen. Ook hebben we weer een aantal prachtige ruwe Lodolieten.

Lodoliet Sjamaan Kristal/Lemurian

lodoliet nieuw,Deze bijzondere en magische kristallen uit Minas Gerais in Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies, soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens, Gidsen en als ze chloriet bevatten ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken. Sommige van deze kristallen of clusters zijn Lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren. Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

Ook hebben we een aantal Amethist hartjes, geslepen uit ruwe stukjes, dus eigenlijk ruwe stukjes geslepen in een hartvorm. We hebben ook een nieuw gevonden Amethist uit Bahia, dit zijn ruwe punten met veelal een lichte rook- en soms Amethist-fantoom erin. Ook nieuw zijn ruwe stukjes van wat men Zwarte Amethist noemt, ook deze komen uit Bahia. We hebben van Bergkristal weer grote Engelen en nu ook twee maten kleine Engeltjes. Van de Amethistelesiaal Meesterkristal hebben we weer nieuwe exemplaren, er zijn nu veel kleinere, en omdat ze wat lichter van kleur zijn is de prijs ook lager.

Amethistelestiaal Meesterkristalpunt

amethist elestiaal,Deze zeldzame kristalpunten zijn echte krachtpatsers, het zijn unieke zielen die een een krachtige verbinding met de Engelenrijken hebben. Dit Meesterkristal bezit bijzondere krachten, het overlaadt je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Zeer krachtig genezende steen die inwerkt op de hogere chakra’s. Stimuleert de pijnappelklier en maakt contact met de interplanetaire wezens, gidsen en helpers. Amethistelestiaal Meesterkristalpunten tonen je het belang en de gevolgen van ervaringen uit vorige levens op je huidige leven en lost daaruit voortvloeiende blokkades op. Ze verjagen negatieve energieën van buitenaardse of andersoortige afkomst. De steen stelt gerust en kalmeert. Het zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. De steen is verbonden met de violette straal van transformatie en Meester Saint Germain, tevens heeft hij verbinding met de magische energie van Merlijn. Hij zorgt voor magie en geluk in je leven. Hij bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs en ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij geeft toegang tot Multi dimensies en helpt je te reizen tussen twee werelden. Tevens biedt hij blikken in het verleden of in de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Ze dragen coderingen van oude beschavingen als Mu, Og, Zu, Lemurië, Atlantis en die van het oude Egypte in zich. Deze kristallen worden gebruikt om contact te maken met en voor de overdracht van informatie van deze oude beschavingen. De transcriptie van de symbolen geeft je informatie die je op dit moment in je leven nodig hebt. De coderingen bevatten ook informatie over de ervaringen en ceremoniën waaraan deze kristallen hebben deelgenomen. Ze bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum, die over eonen van tijd hun succes bewezen hebben. Dit zijn meestal persoonlijke kristallen en de informatie zal tot je komen als je tijdens een meditatie de punt tegen je derde oog houdt. Sluit je ogen, centreer je in je hart en open je geest, adem regelmatig en diep en ben ontvankelijk voor de informatie die komt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen. Perfect ook voor het genezen van de hersenen na drugs of alcoholmisbruik. De steen herstelt het cellulair geheugen. Zeer krachtig Nieuwetijdskristal met een hoog Goddelijk licht en zeer hoge vibratie.

We zijn ontzettend blij om te zeggen dat we weer Blauwe Paraiba kwartsen hebben, de blauwe vlekken in de steen zijn Troiliet en Lazuliet. Deze keer hebben we geen geslepen punten, maar prachtige bollen in alle maten. Ook veel kleine bolletjes.

Blauwe Paraiba kwarts

Blauwe Paraiba kwarts is een zeldzame steen uit Brazilië die lichtblauwe vlekken erin heeft van Troilite en donkerblauw van Lazuliet. De steen wordt Paraiba kwarts genoemd omdat de blauwe kleur net zo prachtig is als die van de Paraiba toermalijn. Deze zeldzame, rustige steen helpt om op een gemakkelijke manier een spirituele metamorfose door te maken. Op het geestelijke vlak heft blauwe kwarts wanorde op met geestelijke helderheid en zelfdiscipline. Blauwe Paraiba kwarts is een zeldzame steen, die turkooisblauwe vlekken bevat die je verbinden met Engelen van waarheid en wijsheid. Hij verbindt je met de turkooizen vlam van een zuiver, mededogend bestaan, verhoogt je bewustzijn en stimuleert dienstbaarheid aan de mensheid. Deze steen met een hoge vibratie brengt harmonie en licht en helpt de gave van spirituele evolutie te vinden. Hij stimuleert vergeving op multidimensionale niveaus en bevrijdt je van je karmische verleden. Hij kalmeert de geest, verlicht angst en inspireert hoop en creativiteit. Op de keelchakra gelegd reikt hij naar anderen en helpt u uw spirituele aard te begrijpen. De steen is ook verbonden met de ‘normale’ blauwe straal, die voor de waarheid staat. Deze straal helpt bij het oplossen van oude blokkades en oude conditioneringen. Hij leert je mild en zacht en respectvol voor jezelf te zijn, zonder oordeel. Leert je houden van jezelf zoals van God. Deze energie brengt ook healing. De blauwe straal schoont het ego. De blauwe straal is verbonden met Neptunus en de Plejaden. Deze straal is verbonden met het keelchakra en helpt je hierdoor om tot je hogere zelf te spreken.

Als laatste willen we met heel veel trots laten weten dat onze bevriende Braziliaan een nieuw gevonden kwarts uit Corinto, Minas Gerais, Brazilië aan ons heeft verkocht. Tijdens het mijnen van andere kwartsen kwamen ze bij een klein pocket met zeer unieke Bergkristallen met een unieke vorm, vol met coderingen. Onze Braziliaanse vriend heeft al deze gevonden stenen opgekocht. Dit zijn echte Meesterkristallen die nu niet voor niets gevonden worden. Ze zullen aan de mensen die door deze stenen geroepen worden hun informatie vrijgeven. Als je de steen vast hebt komt de informatiestroom rustig op gang, de steen golft door je heen, hij bevrijdt je uit alle structuren waar je in vast zit. Hij gaat door heel je wezen heen, zet hem op je 3e oog en voel wat hij doet. Tijdens dit proces houdt het kristal je geaard. Dit kristal met een unieke vrije vorm bevrijdt je zodanig dat je meer kunt gaan leven vanuit het Goddelijke wezen dat je werkelijk bent. We gaan deze unieke kristallen Code Keeper of Freedom noemen.

We hebben uit Congo hele mooie Malachieten en ook een aantal prachtige schedels, ze zijn super mooi gepolijst en de patronen zijn werkelijk prachtig. Sommige hebben zelfs patronen die op blaadjes lijken, in de volgende blog zullen we een aantal foto’s laten zien. We hebben ook een aantal zeer mooie cabuchons waarvan we hangers zullen maken.

Uit Marokko hebben we hele mooie Vanadeniet en Cerusiet gekocht, uit de Himalaya wat Berylloniet en Scheeliet en uit Zuid India hebben we ook een nieuw gevonden steen, ook deze komen uit een kleine pocket en zijn waarschijnlijk eenmalig. Deze unieke steen gaat Satyaloka Agnitiet (Singing Quartz) heten. De naam komt van de plaats waar meer zeer bijzondere stenen gevonden worden en het Agnitiet door de rode kleur die erdoorheen loopt. Ze worden door de handelaar Singing Quartz genoemt omdat ze een prachtige klank maken als je ze tegen elkaar aantikt.

Uit China hebben we een zeer zeldzame steen, de blauwe Plumbogummiet uit Guangxi Zhuang. Deze steen is in 2015 ontdekt en wordt samen met Pyromorfiet gevonden.

Uit Inner Mongolië, Huang Gang hebben we nog een klein doosje met Siriusziel rookkwarts met paarse Fluoriet kunnen kopen.

Siriusziel-rookkwarts  met paarse Fluoriet

siriusrook met fluorietSiriusziel-rookkwarts is 2015 voor het eerst gevonden in Inner Mongolie, Huang Gang. Dit is een extreem zeldzaam en krachtig multidimensionaal sjamanen kristal van overgang en transformatie, die je van een ene staat naar een andere kan helpen gaan. Het smelt alle extremiteiten die er in je leven plaatsvinden tot een synthese waardoor je je verder kunt ontwikkelen. Het is ook een sleutelkristal om interdimensionaal te reizen, ook naar je innerlijke werelden. Binnen de driedimensionale piramides van dit kristal bevinden zich punten van licht die volledig gevormde recordkeepers zijn. Het zijn generatoren die zich gedragen als communicatiecentra. In deze tijd verbinden we de lagere met de hogere chakra’s en het rookkwarts van dit kristal zorgt voor een krachtige aarding van dit kristal met hoge vibratie. Het beschermd de aura tegen negatieve energieën en zuivert de energetische systemen en helpt je tevens om volledig als lichamelijk wezen in de stof te functioneren. Wanneer je met de hogere werelden werkt, informatie krijgt of buiten je lichaam reist, helpt het je weer in je lichaam te komen en de spirituele informatie te aarden. Het absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Als er Fluoriet op groeit zorgt dit component door zijn krachtig gestructureerde vorm dat er een balancerende resonantie met symmetrie uitstraalt naar andere kristallen en naar mensen. Fluoriet brengt orde en stabiliteit in alle werkelijkheden, het verhoogd zowel je logische als intuïtieve vermogens en maakt bewust van hogere werelden en realiteiten, het brengt balans tussen intelligentie en intuïtie. Het verhoogt je concentratie en helpt je door illusies te zien en de waarheid te achterhalen. Fluoriet bestaat uit heilig geometrische vormen, de Kubus en de Octahedron en samen vormen ze de basis van de vector equilibrium, een vorm die resoneert met de Goddelijke Oneindigheid. Het haalt dingen die nog niet in balans zijn naar voren. Siriusziel-rookkwarts soms met paarse Fluoriet is een uniek kristal wat helpt je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar je andere delen van je eigen zelf. Hij verbindt je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind. En helpt je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. De hoge lichtfrequentie wordt middels het kristal gechanneld in je systeem, waarbij het diepgaande transformaties brengt om het hoger licht uiteindelijk volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en elk chakra. Het kristal ondersteunt krachtig je immuunsysteem. Dit delicate kristal zal een herkenning zijn voor hen die hun oorsprong niet op deze aarde hebben. Dit kristal zal je roepen als het specifieke informatie voor jou heeft. Dit is een prachtig Nieuwetijdskristal met een vibratie die uniek is en je diep zal raken als hij bij jou hoort.

Nieuw gevonden in Inner Mongolië zijn een klein aantal zeer mooie kleine Pink Lemurians met Hematiet.

Zoals gezegd komen in de volgende blog foto’s en beschrijvingen van de nieuwe stenen.

Wij zijn aanstaande zondag 26 juni met de winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

 

Agenda: (winkel van 10.00 toto 17.00 uur geopend)

Zondag 26 juni

Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli

Zaterdag 16 en zondag 17 juli

Zaterdag 23 en zondag 24 juli

Donderdag 28 en vrijdag 29 juli

Zaterdag 6 en zondag 7 augustus

Zaterdag 13 en zondag 14 augustus

Zaterdag 20 en zondag 21 augustus

 

 

Menu