Inkoopreis München deel 1

Algemeen

We zijn weer net terug uit München, het ging allemaal weer in een sneltreinvaart. We zijn woensdag en donderdag tijdens de opbouwdagen op de beurs geweest, vrijdag naar huis gereden en het weekeinde waren we met de winkel open. Deze keer waren Wim, Nikki en ikzelf, Joan, naar de beurs gegaan. Cyrille paste met veel plezier op haar eerste kleinkind Sara, de dochter van Nikki en Yoep. Dus iedereen gelukkig. Nikki omdat ze weer heel veel zin had om na de geboorte van Sara weer een keer mee te gaan op inkoopreis te gaan en Cyrille vond het natuurlijk heerlijk om de kleine een paar dagen te vertroetelen.

De beurs opent eigenlijk op vrijdag en duurt t/m zondag, maar zoals we in vorige blogs wel eens vermeld hebben, wij hebben het geluk dat we opbouwkaarten van bevriende handelaren hebben. Het was minder druk deze keer, van meerdere mensen hadden we gehoord dat ze niet meer naar deze beurs gaan omdat de prijzen vaak wat hoger zijn, omdat de standhouders veel geld voor een plaatsje betalen en ook omdat het toch best een eind rijden is. Maar voor ons is het toch altijd weer de moeite waard om even te gaan, ook omdat sommige handelaren speciaal spullen voor ons meenemen.

We dachten dat we niet veel zouden kopen omdat we net naar de beurs in Denver waren geweest, maar ons busje zat toch weer helemaal vol. Zo vol zelfs dat Nikki, die op de achterbank zat, via de voorstoel naar achteren moest klimmen. Ze kon alleen in het midden zitten, want links en rechts was volgestouwd met stenen. De zijdeuren mochten we niet open maken, want anders zou alles naar buiten rollen. Dit kwam ook een beetje omdat onze Marokkaanse vriend i.p.v. 30 Bergkristal Geodes er 50 voor ons meegenomen had. In ons enthousiasme hadden we er eerst 50 besteld en toen, nadat we het er met elkaar over hadden, toch maar 30 van gemaakt omdat we bang waren dat het niet zou passen in de auto. Vorig jaar hadden we ons ook al zo vergist, toen heeft een lieve collega gelukkig de 1000 Seleniet waxinelichthoudertjes voor ons meegenomen, omdat ons busje ook al uitpuilde. We dachten deze keer wijs te zijn en omdat we al naar Denver geweest waren wisten we het wel zeker, ruimte genoeg. Nu mooi niet. Nikki moest al lachen toen we het van tevoren zeiden, zij wist wel beter, de auto zou toch weer vol raken en we moeten bekennen dat ze gelijk had. Maar het kwam ook door Mohamed, hij dacht ik kies gewoon mooie grote Geodes voor ze uit die minder zwaar van gewicht zijn, dan kunnen ze er wel 50 qua gewicht hebben. Maar het ging niet alleen om het gewicht, maar ook om het volume.  Gelukkig met veel passen en meten en alle ruimte benutten hebben we het gered. Dit betekende wel dat de koelbox vol met stenen werd gestopt, de zijvakken in de deuren, de plaatsen bij de voeten, alles moest eraan geloven, maar hebben we het gered😀

Nikki was het weekeinde vrij en ze had tegen Wim gezegd dat hij moest wachten met uitladen tot zij er maandag weer was. Dit omdat zij hem inmiddels ook erg goed kent. Ja, dat zou hij doen. Zondag morgen was het erg rustig en ik stond een tijd in mijn eentje in de winkel, wat bleek, Wim had het toch niet kunnen laten en in zijn eentje de hele bus leeggehaald. Wij vrouwen natuurlijk best een beetje boos, want zoveel kilo’s alleen sjouwen is heel veel, maar ja mannen zijn soms best eigenwijs, haha. Maar dit betekende dat we maandag gelijk aan de slag konden met alles sorteren en beginnen te prijzen.

De hele winkel wordt deze keer weer leeg gemaakt, helemaal schoongemaakt en alle stenen krijgen weer een nieuw plekje. De nieuwe tussen de ouden, dus dat wordt weer even zoeken waar alles ligt. Maar de energie is dan altijd weer optimaal, dus dat wordt weer genieten. Aanstaande weekeinde van 3 en 4 november zijn we met de winkel gesloten, maar die week daarop zijn we vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november weer geopend en dan zullen alle nieuwe stenen in de winkel en in ‘het Pakhuis’ liggen. In ‘het Pakhuis’ liggen dan vooral de grotere stukken waar we in de winkel geen plaats meer voor hebben. Heerlijk dat we deze ruimte er nu bij hebben. Hier zitten we nu ook gezellig met zijn allen te prijzen, ook tot groot genoegen van Dexter, de kater van Laura, die ook dol is op stenen. Hij was weer heel blij met de nieuwe stenen en kon niet wachten om weer in een doosje bij ze te gaan liggen.

We hebben dus weer nieuwe grotere Marokkaanse Geodes, veel mensen hadden gevraagd het te laten weten als deze er weer waren. Deze steen is altijd erg geliefd, de heerlijke energie is fijn in huis of in een praktijk, maar veel worden ook cadeau gegeven.

Kwartsgeode uit Marokko

Dit zijn bollen die doormidden gezaagd zijn waardoor je de prachtige binnenkant ziet. Allemaal kleine witte kristalletjes schitteren je tegemoet, heel soms zie je geel/oranje calsietjes erbij. Een geode is een bijzonder vorm die op een baarmoeder lijkt, symbolisch een baarmoeder waar de kristallen veilig in groeien. Maar ook voor ons mensen geven deze kristallen ons een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De energie van de kristallen stralen naar buien door de open kant, maar blijven toch ook in een beschermde holte. Bergkristal of kwarts is een zeer krachtige healer en energieversterker. De steen neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Het brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een kwarts kristal of bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je biomagnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. Bergkristal is een geneeskrachtige steen, hij brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand voor de ziekte. Hij reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en resoneert met alle chakra’s. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem.

Uit Brazilië hebben we weer wat prachtige Elestialen ingekocht, we zouden er niet meer van kopen, omdat we er in Denver al veel gekocht hadden, maar een aantal riepen zo hard, dat we ze toch hebben gekocht. Eentje is een hele grote die in een speciaal voor hem gemaakte ijzeren standaard staat. Wat een krachtpatser van een steen is dit. Sommige zijn ook weer Citrien en een paar zijn Citrien Elestiaal met Lepidoliet.

 

Citrien Elestial

Citrien Elestial is een prachtige en zeer krachtige combinatie. Meestal worden Elestial kristallen gevonden in Rookkwarts. De exemplaren van Citrien komen veel minder voor.

Citrien is een kristal van geluk, rijkdom en overvloed, geeft vreugde en energie aan allen die haar zien. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid. Citrien bevat de Gouden Straal van het Christusbewustzijn wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en die verbonden is met Jezus en Maria. Citrien is een krachtige reiniger, hersteller, geeft moed en licht in zware tijden en gaat zelfvernietigend gedrag tegen. Ze absorbeert en transformeert negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Ook beschermd en reinigt Citrien de aura en vergroot je concentratievermogen. Dit prachtige kristal hoeft nooit gereinigd te worden. Ze maakt optimistisch en helpt te genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen. Geestelijk vergroot Citrien je concentratievermogen en maakt je geest weer levendig. Fysiek versterkt ze het lichaam en ondersteunt het bij ernstige ziekten. Zeer nuttig bij het overwinnen van depressie, angsten en fobieën, nachtmerries, alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, spijsvertering, milt, alvleesklier, nier en blaasinfecties, constipatie, cellulitis en schildklier. Als elixer is het ook goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.

Elestial of Krokodillenkwarts is het Nieuwetijdskristal bij uitstek, vaak voelen “Lichtwerkers” zich bijzonder tot deze kristallen aangetrokken. Het zijn Meesterhealers en kunnen beschouwd worden als de koningen en koninginnen van de kristalwereld. Dit kristal bezit bijzondere krachten, het overlaad je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Dit kristal laat je enorm groeien als in een stroomversnelling, dit gebeurt met zachtheid en kracht tegelijkertijd. Elestial zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. Dit kristal is ook vaak verbonden met de kristallijne draak, die ook een enorme kracht aan dit kristal geeft. Het brengt inzicht, wijsheid en hogere lichtkennis. Elestial heeft een grootse energie die van de hogere dimensielagen afkomstig is en verbonden is met onder andere Sirius. De kristallijne meesters zijn sterk vertegenwoordigd in deze kristallen en werken hier dan ook krachtig doorheen. Helpt bij chakra’s die nog niet volledig doorstromen. Zeer krachtig kristal met een hoog Goddelijk licht.  

Citrien Elestiaal met Lepidoliet

We hebben ook Lepidoliet plakjes, grotere ruwe stukken, maar ook bollen uit Madagaskar, dus weer heel veel Lepidoliet. Lepidoliet is erg geliefd, omdat de steen heel veel rust geeft. De steen bevat Lithium en deze stof verjaagt negativiteit en stress en opent je chakra’s. Een plakje onder je kussen helpt je beter te slapen. We kwamen op de beurs ook hele lieve armbandjes van Lepidoliet tegen, ze bestaan uit kleine kraaltjes. Je polsen zijn hele goede plekken om de energie van stenen binnen te laten omdat hier veel meridianen lopen.

Lepidoliet

Zuivert elektromagnetische vervuiling en dient op computers te worden geplaatst om hun uitstraling te absorberen. Als lepidoliet mica-achtige vormen aanneemt, worden zijn eigenschappen zeer versterkt en is het een zeer efficiënt schoonmaakmiddel. Lepidoliet verjaagd negativisme, activeert en opent de chakra’s van de keel, het hart, het derde oog en de kruin, heft blokkades op en wekt kosmisch bewustzijn. Deze steen helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de Akasha kronieken. Het kristal stemt u af op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade in uw leven vormen en kan u tevens meenemen naar de toekomst.

Lepidoliet is zeer nuttig bij het verlichten van stress en depressiviteit. Het maakt een einde aan dwanggedachten, neemt wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid (leg een plakje onder het kussen). Doordat het lithium bevat, draagt het bij aan het stabiliseren van stemmingswisselingen. Uitstekend voor het overwinnen van emotionele afhankelijkheid. Ondersteunt het opheffen van verslavingen en helpt bij anorexia. Emotioneel laat lepidoliet u steviger in uw schoenen staan, vrij van de invloeden van anderen. Goed bij slaapstoornissen en emotionele stress. Het verlicht allergieën, versterkt het immuunsysteem, herstructureert DNA, verlicht uitputting, epilepsie en Alzheimer, verdooft ischias en zenuwpijn en helpt bij gewrichtsproblemen. Het ontgift de huid en bindweefsel, als elixer goed tijdens de menopauze.

Lepidoliet is een Mica en we hebben ook weer plakjes van een andere Mica, deze heeft een gouden kleur, dit is Moscoviet.

Moscoviet

Moscoviet is een vorm van mica. Het is een mystieke steen met een sterk Engelencontact, die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert. Bij het waarzeggen met kristallen verbindt deze visionaire steen ons met de hoogste spirituele gebieden. Moscoviet stimuleert het hartchakra, vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale visioenen. Hij spiegelt projecties terug, geeft steun bij pijnlijke gevoelens en stimuleert onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Hij helpt ons vol vreugde naar de toekomst en het verleden te kijken, zodat we geleerde lessen kunnen waarderen. Heft spanningen binnen de aarde en het fysieke lichaam op zodat er evenwicht ontstaat. Hij verjaagt onzekerheid, twijfel en onhandigheid en heft woede en nervositeit op. Goed bij slapeloosheid, allergieën, stress, bloedsuiker, nieren, RSI. Maakt haren en ogen glanzend en helpt het lichaam zijn ideale gewicht te bereiken.

Uit Brazilië hebben we ook weer een paar clusters, punten en Lemurians van Sacred heart kristallen kunnen inkopen. Wat een liefdevolle energie bevatten deze stenen toch. Deze nieuwetijdsstenen worden op dit moment vaker gevonden, wij voelen ook dat we de energie van deze kristallen nu heel goed kunnen gebruiken.

Sacred Heart Crystal

Sacred Heart Crystal is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal, het is een combinatie van Pink Fire Azeztuliet met een Golden Healer en Maria Magdalena kristal. Dit prachtige kristal geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde, welke zich in het centrum van ons hart bevindt. Deze unieke steen helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De liefde van je heilige hart die zich iets boven je hartchakra bevindt. Dit is de zetel van je Goddelijke Zelf van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als deze plek is geactiveerd zal het Roze Vuur hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. De steen zorgt voor passie, moed en liefde, voor de expressie van onvoorwaardelijke liefde. Tevens is het verbonden met de zachte liefdevolle vrouwelijke energie, de straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd, vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Dus heel goed bij het helen van traumatische ervaringen of bij schuldgevoelens. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde. Het opent het ‘innerlijk weten’ en helpt ons herinneren dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie van ons Universum. Dit kristal straalt tot in onze cellen en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is, daardoor is dit Sacred Heart Crystal een echt Nieuwe Tijdskristal. Het kristal is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische, het zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons weer herinneren en om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn. Dit is een prachtig Meesterkristal dat nu is gevonden omdat het ons kan helpen de Nieuwe Aarde gestalte geven.

We hebben weer nieuwe Moldaviet ingekocht en deze keer een grote hoeveelheid grotere exemplaren. We hadden in de winkel nog veel kleintjes, maar we merken dat de laatste tijd weer veel mensen de unieke energie en zeer hoge vibratie van deze stenen, die verbonden zijn met hemel en aarde, bij zich willen dragen. We hebben ook nieuwe sieraden ervan ingekocht. Ook hangers en oorbellen in de combinatie van Moldaviet en Herkimer Diamant.

Moldaviet

Dit is een vorm van Tektiet en zou van buitenaardse oorsprong zijn, ooit gevormd toen een reusachtige meteoriet tegen de aarde sloeg. Het is een fusie tussen buitenaardse energieën en die van de aarde. De steen wordt langs de oevers van de Moldau gevonden. De steen wordt al sinds de steentijd gebruikt als talisman en amulet voor geluk en vruchtbaarheid. Het kan het effect van andere kristallen aanzienlijk versterken en deze tot hun hoogste vibratie opvoeren. Moldaviet brengt u in contact met uw hogere zelf en met buitenaardse wezens. Het heeft zijn eigen kosmische bewustzijn dat u in contact kan brengen met de opgestegen Meesters. Als u de steen tegen het licht houdt en erin kijkt, verandert dat uw bewustzijn. De steen neemt u mee naar de hoogste spirituele dimensies. Het is ook goed om u tijdens het werken met deze steen goed te aarden, dit kan heel erg goed met een paar Boji-stenen. Het kristal heeft een zeer hoge vibratie, die de chakra’s opent, reinigt en op één lijn brengt en obstakels verwijdert. De steen integreert de goddelijke blauwdruk en versnelt de spirituele groei. Moldaviet resoneert met het kruinchakra, opent het zodat het de hoogste spirituele leiding kan ontvangen. Het is een steen die tijd overstijgt. Op het derde oog gelegd kan het u in staat stellen de toekomst in, of terug naar het verleden te gaan. Voor mensen die moeite hebben met hun incarnatie op aarde en lijden en intense emoties niet kunnen accepteren, is dit een nuttige steen. Zulke mensen zijn vaak sterrenkinderen die zijn gekomen om de aarde te helpen bij de overgang naar een nieuwe vibratie. Ze zijn niet gewend aan de zware energieën van de aarde. Samen met een aardende steen ondersteunt Moldaviet hen goed te incarneren. Ook zeer goed op het hartchakra, heelt het heimwee gevoel naar ‘thuis’. Psychisch helpt het kristal u om u los te maken van wereldse zekerheden, zoals geld en zorgen om de toekomst. Moldaviet brengt u in contact met uw spirituele doel, zodat u het in uw aardse leven kunt integreren. Het ondersteunt eigenschappen zoals empathie en mededogen. Het is ook een steen die inspireert en onverwacht oplossingen naar voren brengt. De steen versnelt uw spirituele groei. Moldaviet maakt bewust van de oorzaak van ongemakken en ondersteunt het genezingsproces.

Uit Zambia hebben we weer een mooie hoeveelheid Citrien Lemurians kunnen inkopen. Het zijn prachtige ruwe, natuurlijke Citrien punten met fijne ribbeltjes aan de zijkant.

Citrien Lemurian

Een Citrien Lemurian bevat aan de zijkanten fijne ribbeltjes. Deze ribbeltjes werken als codering die veel lijkt op de huidige barcodes. Alleen is het nu een spirituele code. Deze unieke markeringen bevatten de geheimen van het Universum. Er wordt gezegd dat ze naar de aarde gestuurd zijn door de Hoge Priesteressen van Lemurië, het verloren en heilige land dat miljoenen jaren geleden bestond. De zachtaardige wezens van Lemurië hadden een zeer hoog bewustzijn en hadden een grote liefde voor de aarde. Deze kirstallen bevatten de rijke en krachtige spirituele kennis van de Lemuriërs. Ze zijn een schatkamer van wijsheid. Wrijf met je vinger en nagel als je dit fijn vindt op en neer over de groeven. In je geest kunnen nu visies en berichten gedownload worden die je verder helpen in je geestelijke ontwikkeling of die helpen bij genezing.  Je kunt de liefde in je hart voelen groeien en je krachtiger verbinden met je goddelijke doel. Lemurians staan bekend als Meester Kristallen, omdat ze afstemmen op je spirituele kompas en je helpen om de geheime deuren van je ziel te ontsluiten. Ze bevatten tevens krachtige vrouwelijke zegeningen die genezing in je leven brengen. De ribbels lijken ook op laddertjes, daardoor symboliseert het Lemurische kristal een trap naar de hemel, een pad dat leidt naar hoge vibraties van licht en hoop. De antwoorden verschijnen misschien niet meteen, maar hoe meer je mediteert met Lemurian hoe dichter je bij het ontdekken van de ware verlangens van je ziel zult zijn. Lemurians helpen om blokkades in alle chakra’s op te heffen, maar geven ook de geest een grote detox van negatieve vibraties. Tijdens mediteren met de steen in je hand word je gevuld met zachte, liefdevolle energie. Dit is net zoals ‘gewoon’ Citrien een kristal van geluk, rijkdom en overvloed, geeft vreugde en energie aan allen die haar zien. Doordat ze de kracht van de zon draagt voelt ze zeer weldadig, warm en comfortabel. Maakt creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid. Citrien bevat de Gouden Straal van het Christusbewustzijn wat staat voor onvoorwaardelijke liefde die verbonden is met Jezus en Maria. Citrien is een krachtige reiniger, hersteller, geeft moed en licht in zware tijden en gaat zelfvernietigend gedrag tegen. Ze absorbeert en transformeert negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Ook beschermt en reinigt citrien de aura en vergroot je concentratievermogen. Dit prachtige kristal hoeft nooit gereinigd te worden. Ze maakt optimistisch en helpt te genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen. Geestelijk vergroot dit kristal je concentratievermogen en maakt je geest weer levendig. Fysiek versterkt ze het lichaam en ondersteunt het bij ernstige ziekten. Zeer nuttig bij het overwinnen van depressie, angsten en fobieën, nachtmerries, alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, spijsvertering, milt, alvleesklier, nier en blaasinfecties, constipatie, cellulitis en schildklierproblemen. Als elixer is het ook goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.

Uit Brazilië hebben we Bergkristal Lemurians kunnen inkopen die een hele aparte energie hebben. Door de grote hoeveelheid fijne ribbels aan de zijkant lijken ze bijna wel Girasol, maar ze bestaan van binnen gewoon uit helder Bergkristal. Maar hun uitstraling heeft dat magische van Girasol. Deze moet je echt even vastpakken en met je nagel en vingertop over de ribbels strijken, zodat de energie van de codering bij je binnenkomt. Vaak voel je de energie aan de achterkant van je rug dan stromen.

Lemurian (Lemurisch kwarts kristal)

Een Lemurisch kwarts kristal, veelal Lemurian genoemd bevat aan de zijkanten allemaal fijne ribbeltjes. De unieke streepjescode-achtige ribbels doen voor het zicht de stenen soms een beetje troebel lijken. Deze ribbeltjes werken als codering die veel lijkt op de huidige barcodes. Alleen is het nu een spirituele code. Deze unieke markeringen bevatten de geheimen van het Universum. Er wordt gezegd dat ze naar de aarde gestuurd zijn door de Hoge Priesteressen van Lemurië, het verloren en heilige land dat miljoenen jaren geleden bestond. De zachtaardige wezens van Lemurië hadden een zeer hoog bewustzijn en hadden een grote liefde voor de aarde. Deze kirstallen bevatten de rijke en krachtige spirituele kennis van de Lemuriërs. Ze zijn een schatkamer van wijsheid en net als de ringen van een boomstam bevat elke Lemurian heilige berichten en symbolen die worden weergegeven in de unieke horizontale lijnen en groeven. Wrijf met je vinger en nagel als je dit fijn vindt op en neer over de groeven. In je geest kunnen nu visies en berichten gedownload worden die je verder helpen in je geestelijke ontwikkeling of die helpen bij genezing.  Je kunt de liefde in je hart voelen groeien en je krachtiger verbinden met je goddelijke doel. Lemurians staan bekend als Meester Kristallen, omdat ze afstemmen op je spirituele kompas en je helpen om de geheime deuren van je ziel te ontsluiten. De etherische trillingen van het kristal helpen je om de kloof tussen de aarde en de kosmische rijken te overbruggen. De unieke inkepingen vormen sleutelgaten, een inspirerende manier om de individualiteit te verbeteren, door de magie die in de hemelse dimensie bestaat te ontsluiten, een plek die de blauwdruk van je innerlijke geest en de onderlinge verbondenheid van alle dingen bevat. Ze bevatten tevens krachtige vrouwelijke zegeningen die genezing in je leven brengen. De ribbels lijken ook op laddertjes, daardoor symboliseert het Lemurische kristal een trap naar de hemel, een pad dat leidt naar hoge vibraties van licht en hoop. De antwoorden verschijnen misschien niet meteen, maar hoe meer je mediteert met Lemurian hoe dichter je bij het ontdekken van de ware verlangens van je ziel zult zijn. Lemurians helpen om blokkades in alle chakra’s op te heffen, maar geven ook de geest een grote detox van negatieve vibraties. Tijdens mediteren met de steen in je hand word je gevuld met zachte, liefdevolle energie. Volgens de Feng Shui werken de helende eigenschappen van de Lemurian op dezelfde manier door in de kamer waar ze balans creëren en de ruimte met liefde en helende energie vullen. 

Uit Madagaskar Hebben we ook weer veel stenen kunnen bijkopen. Waar we heel blij van werden is dat we van de Pinguïn Agaat nu ook wat kleine Freeform ofwel staande exemplaren hebben. We hadden er alleen maar grote van.

Pinguïn Agaat

Pinguïn Agaat is een steen die gevonden is in Madagaskar. Het is een aardende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht. Zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen. Pinguïn Agaat zorgt voor een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Geneest innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Het zwart/wit van de steen symboliseert yin en yang. Dit is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het is de volmaakte steen om het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar te brengen. Hij vermengt spirituele en aardse vibraties en aardt ze in het lichaam of de omgeving. Pinguïn Agaat biedt blikken in het verleden of de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Spiritueel verhoogt deze Agaat het bewustzijn en verbindt u met de eenheid van het leven. Hij beschermt de aura en transformeert negatieve energie. Pinguïn Agaat stimuleert ook het kruinchakra. Hij harmoniseert de relatie tussen fysieke en fijnstoffelijke lichamen.  Her-programmeert ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdrukken en zorgt voor diepgaande verandering. Tevens helpt deze Agaat negatieve ervaringen te verwerken en zet ze om in positieve lessen. De steen geeft troost bij panieksituaties, verdriet, of na een verlies, bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare. Goed voor de spijsvertering, de maag, ogen en de baarmoeder. Ondersteunt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en helpt bij huidaandoeningen.

De steen met de unieke groene kleur, Garniriet met Maansteen hebben we ook weer kunnen inkopen. We hebben trommelstenen, bollen van klein tot groot, harten en freeform, van deze laatste hebben we ook een paar enorm grote exemplaren, echt een sieraad voor in huis, als men in kunst termen spreekt; een prachtig sculptuur. Dus voor iedereen wat wils.

Garniriet met Maansteen

Garniriet is een nikkelerts die in deze steen uit Madagaskar samen met Maansteen voorkomt. Deze unieke steen heeft een prachtige kleur combinatie, het felle groene Garniriet samen met zachte, grijze Maansteen. Om deze steen kun je niet heen, je oog wordt er automatisch naartoe getrokken. Als je eraan toe bent om je Goddelijke Zelf te omarmen en dit alles ook in de ander te zien, is dit je gereedschap. Garniriet met Maansteen helpt je je verlangens te realiseren. Hou met dit doel een steen vast tijdens een meditatie. Het is een krachtige vergroter van intenties die je kan helpen om te creëren vanuit de leegte, waar alles als potentie al bestaat. Deze steen laat je ook makkelijker je pad zien dat je moet lopen om je dromen uit te laten komen, of dat nu spiritueel, materieel of emotioneel is. Garniriet in Maansteen stimuleert en heelt je hartchakra, waardoor je jezelf meer lief kan hebben en deze zelfliefde gaat uitstralen naar anderen. Je gaat dan ook meer de mooie eigenschappen van jezelf en anderen waarnemen en zal dan automatisch liefdevollere mensen en situaties in je leven aantrekken. Het is een steen van intuïtie die ons herinnert dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering. Garniriet in Maansteen helpt je emoties kalmeren, maakt je bewust van het onbewuste en helpt je paranormale vermogens te versterken. Goed bij emotionele instabiliteit en stress.

En van de geliefde Flower Agaat hebben we ook weer freeform en trommelstenen ingekocht. Deze laatste waren bijna op dus dat maakt heel blij.

Dit was het weer voor deze eerste blog van deze inkoopreis. Anders wordt het wel erg veel informatie in een keer 😀

A.s. weekeinde zijn we gesloten omdat we de winkel aan het schoonmaken en opnieuw inrichten zijn, maar vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november zijn we weer open.

Agenda (winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)

Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november

Zaterdag 17 en zondag 18 november

Zaterdag 24 en zondag 25 november

Zaterdag 1 en zondag 2 december

Zaterdag 8 en zondag 9 december

Menu