Inkoopreis München deel 2

Algemeen

De winkel is bijna klaar, joepie. Het geeft toch altijd wel een beetje stress of alles gaat passen en of we op tijd klaar zullen zijn, want als je eenmaal begint de winkel helemaal leeg te halen en schoon te maken kun je niet meer terug. Ook gebeuren er natuurlijk kleine onvoorziene dingen die zo bij het leven horen, maar die dan weer een vertraging opleveren. We leven toch nog steeds in een dimensie waar ‘tijd’ bestaat, al zijn er tijden dat je voelt dat je niet in de ‘tijd’ leeft, maar in een andere dimensie, eentje waar alles stroomt en alles kan plaatsvinden. Zo apart om in deze tijd op aarde van de ene dimensie naar de andere te worden geslingerd. Niet altijd fijn of makkelijk maar wel heel leerzaam. Wij merken dat de sleutel voor ons om in die vrije dimensie te komen en meer te blijven is; in het Nu te zijn. Dit hoor je in veel spirituele boeken en in workshops, maar om het echt te voelen is toch een ander verhaal.

Persoonlijk hoor ik het al zo’n 15 jaar en Wim zegt het mij telkens weer als ik in diepe persoonlijke processen zit, maar nu begin ik de magie ervan te voelen en dat is heel fijn. Ik zal proberen uit te leggen hoe het voelt of waar je het aan merkt. Je hebt zeg maar de dimensie die men ook soms de matrix noemt, deze dimensie waar vanuit de meeste mensen op aarde leven is er eentje die ons heel bekend is. Deze bestaat uit werken, geld verdienen, tijd, stress en hokjes waarin je je dient te bewegen, alle normen en waarden van de maatschappij en dingen waaraan je moet voldoen en waar je je weer schuldig over voelt als je dingen anders wilt. Deze dimensie is voor mij ook heel erg verbonden met het hoofd, met het denken. Ik merkte dat als ik me onzeker voel ik heel erg ga piekeren over van alles, ga wikken en wegen, van alles erbij halen, ga invullen wat de ander voelt enz. enz. Je kunt dan bijna gek worden van alles wat er in je hoofd gebeurt. Als je in het ‘Nu’ leeft, ben je niet met het verleden en de toekomst bezig, dan voel je je veel vrijer. Dit in het ‘Nu’ leven geeft een verschuiving naar wat ik maar een andere dimensie noem en in deze leef je vanuit je hart. Je gaat in deze dimensie mee met een natuurlijke stroom van alle dingen die je vreugde geven en die vanuit je hart opborrelen, je ervaart vrijheid en dat alles mogelijk is. Als je een keuze moet maken doe je wat je vreugde geeft en niet na veel piekeren wat je hoofd zegt dat beter zou zijn of wat je omgeving van je verwacht.

Ik moet bekennen dat dit in het begin heel eng is, omdat je bang bent dat de buitenwereld boos op je is of dat je mensen teleurstelt of dat ze je af zullen wijzen en zolang je hierover nadenkt zit je nog in die matrix dimensie en kunnen ze ook nog zo op je reageren, dit zijn weer wat men ‘spiegels’ van je noemt, maar als je je hoofd niet meer voed met het piekeren en denken wordt het steeds rustiger in je hoofd en ga je glimpjes oppakken en voelen van magie die plaats kan gaan vinden, omdat je dan in die andere dimensie terecht komt.  Als je in dit proces zit gaat het vaak nog op en neer, maar je wordt je steeds bewuster waar je je bevindt en waarom het gebeurt en dat geeft rust.

Het leven in het Nu, vanuit je hart, vanuit wat jouw vreugde geeft en dus niet wat de omgeving allemaal wil dat jij doet, of hoe jij denkt dat de andere willen dat jij bent, maar gewoon helemaal jezelf zijn. Als je dit doet dan ga je merken dat je werkelijkheid gaat veranderen. Het klinkt wat zweverig, maar het leven zal dan voor je gaan zorgen, er zullen cadeautjes op je pad komen die je met je hoofd niet kunt bedenken, je omgeving zal met je mee resoneren en alles zal voor je gaan stromen, je leven wordt dan zoveel fijner. Maar je moet zelf de keuze maken en hier is best moed voor nodig, omdat wij mensen dit heel eng vinden, omdat we zo anders opgevoed zijn en zoveel andere conditioneringen hebben meegekregen. Maar soms in het leven kom je zo klem te zitten dat je het gevoel hebt dat je geen kant meer op kunt, wat heb je dan te verliezen, waag de sprong en je gaat je steeds vrijer en gelukkiger voelen.

Ik was helemaal niet van plan dit allemaal op te schrijven, wilde eigenlijk gaan vertellen over de stenen, maar het zal niet voor niets zijn. Ik begon in de eerste paar regels over onvoorziene dingen, nu ook hier gebeurde er in deze hele drukke tijd van alles. Baby Sara kreeg haar eerste verkoudheid, dit betekende dat Nikki bijna geen nacht meer sliep, omdat de kleine alleen maar huilde, omdat haar neusje zo verstopt was. Oma Cyrille bood uitkomst en heeft een nachtje op haar gepast, waardoor Nikki weer wat kon slapen en iedere dag hier kon meehelpen. Wim had op marktplaats prachtige glazen schappen gezien, deze zullen de stenen nog mooier en ruimtelijker doen uitkomen, maar wat bleek, die moesten zaterdag opgehaald worden. Dit is voor hem niet zo fijn, omdat hij helemaal in de flow zit om de winkel leeg te halen en opnieuw in te richten, maar toch maar op pad om ze te op halen. Een uurtje rijden naar Leerdam. Maar wat bleek, de man kreeg zijn opslag niet meer open, het slot werkte niet meer, de baas van het complex bleek telefonisch niet bereikbaar, dus wij weer een uur terugrijden. Twee uur op pad voor niets. Misschien goed, omdat Wim anders toch de schappen nog gewisseld had, het zal een reden hebben. Maar zoals iedere keer merken we, dat als we in vertrouwen werken, dat alles weer op tijd af is en dat alle stenen weer in de vernieuwde winkel passen.

Nu komen we na een omwegje weer terug bij de stenen hoor ha ha. En welke steen nu heel erg van zich laat horen en die zo past bij waar ik net over schreef, dat is de liefdevolle Morganiet, de roze Beril, het zusje van de blauwe Aquamarijn. We hebben van haar nu ruwe stukken, van groot tot klein, getrommelde stenen, hangertjes, gezet in zilver of met een zilveren oogje, maar ook heel veel armbandjes. Dus heel veel mogelijkheden om de energie van de steen van het hart bij je te dragen. Een ruw stuk is heel fijn voor in huis of in een praktijk en het dragen ervan helpt je ook om in onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart te gaan leven.

Morganiet

Dit is een roze variant van beril, de moeder der edelstenen, dit kristal is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en heeft een sterke verbinding met het hartchaktra, dat het reinigt en activeert. De bijzonder krachtige en liefdevolle energie van dit kristal is sterk verbonden met de Elohim engelen, maar ook met het regenbooglicht. Het brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol. Morganiet draagt een transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, waardoor dit kristal healing door je hele wezen brengt, tot in de aarde. Het helpt je om direct alles los te laten in vrede en acceptatie. Dit gebeurt onder leiding van het licht van de vele Engelen die met dit kristal verbonden zijn. Omdat de steen liefde aantrekt en liefde binnen een relatie handhaaft is het zeer geschikt voor hen die zich afgewezen en onbemind voelen. Als je morganiet op het hartchakra legt, kan er een diepgaande genezing ontstaan waardoor je kwetsende ervaringen uit het verleden kunt loslaten. De steen is verbonden met de roze straal, de helende vrouwelijke energie die weer verbonden is met Quan Yin, Isis en Maria. De energie van Quan Yin vult ons met universele liefde, genezing en geduld en maakt ons bewust van de zinloosheid van materialisme en het belang van onze spiritualiteit. Morganiet stimuleert een eenvoudige, kinderlijke kijk op de wereld.

Daarna willen we de prachtige Kwartsen uit Madagaskar opnoemen. We hebben weer een paar ruwe clusters van Roze Bergkristal ingekocht, maar deze keer hebben we ook weer de prachtige geslepen Amfibolen, Rutiel in kwarts, Toermalijn in kwarts en Super 7. Wim straalde helemaal toen hij de foto’s zag die hij van ze had genomen. Heerlijk om weer nieuwe kristallen van deze te hebben, de laatste die we gekocht hadden waren toch alweer een paar jaar geleden.

Amfiboolkwarts of Engelfantoomkwarts

Deze zeldzame steen wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele, rook, amethist, rode of perzikkleurige inclusies, fantomen, lagen, vensters, elestiaal en ‘vleugels’. Hij geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan en geeft diepe innerlijke vreugde. Hij heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Als je deze steen op het kruinchakra legt activeert hij alle hogere chakra’s. Hij opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een onthechtere visie op leven en evolutie krijgt. Met een blik in zijn diepten ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en word je geholpen altijd vanuit een plaats van liefde te handelen. De fantomen en inclusies binnen dit kristal hebben verschillende eigenschappen, sommige stabiliseren en beschermen, andere aarden en lossen negativiteit op. De witte zwemen openen het innerlijke oor en de gele, perzikkleurige limoniet beschermt tegen occulte aanvallen of geestelijke invloed, zodat deze steen een nuttige metgezel op spirituele reizen is. De fantomen die de vele levens van de ziel symboliseren nemen je mee op reis door multidimensies. Ze doorbreken oude patronen en helpen weer contact met oude wijsheid te krijgen. Het is een fantastische steen die energieën naar de hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt.

Lodoliet Amfibool

 

Van de super 7 hebben we ook kleine hartjes kunnen inkopen, in Denver hadden we er al kleine bolletjes van. Dus we hebben nu weer heel veel soorten Super 7. Ruwe exemplaren en trommelstenen liggen ook in de winkel.

Super 7

Combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit bergkristal, amethist, rookkwarts, rutiel, goethiet, lepidokrokiet en cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. Deze steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen. De steen zuivert, schenkt evenwicht, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijndste vibraties. Deze krachtige steen helpt bij fysieke genezing en brengt de ziel weer in contact met het goddelijke. Het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel, ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Hij helpt ons herinneren dat we allen deel uitmaken van het geheel. Op het spirituele vlak is deze steen met hoge vibratie een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. Naar verluidt verschuift hij het vibratieniveau van de planeet en alles erop en laat ons kennismaken met het tijdperk van waterman. Het is heerlijk om met dit kristal te mediteren. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal. De steen is heel nuttig om het lichaam te harmoniseren. Hij stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt het cellulair geheugen. Hij ondersteund het immuunsysteem, huid en botten.

Van de zeldzame Trigonic Record Keeper hebben we nu een paar kleinere exemplaren kunnen inkopen, deze zijn voorzien van een boorgat, waardoor je ze om kunt hangen. We hebben al jaren wat grotere punten van deze zeldzame steen, ze zijn net te groot om als hanger te fungeren. Waarschijnlijk krijgen wij er in de toekomst meer kleinere van, we hopen dit van harte, want het is zo’n krachtig, uniek Nieuwe Tijdskristal.

Trigonic Record Keeper

Dit zeer zeldzame bergkristal uit Cristálina, Minas Gerais, Brazilië zit vol met recordkeepers. Deze driehoekjes lijken wel in het kristal geëtst. In het nieuwste Engelstalige boek van Judy Hall staat dit kristal op de cover. Zij noemt het één van de belangrijkste Nieuwe Tijdskristallen. Het is een Ascensiekristal met een extreem hoge vibratie. Ieder kristal heeft een eigen unieke energie die bij een bepaald persoon past. Als zo’n kristal bij jou hoort, dan zal deze je roepen. Je zult weten dat dit jouw kristal is. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent verandert naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Hieronder volgt de beschrijving.

Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens en is ook sterk verbonden is met de energie van Lemurië. Trigonic record keepers zijn piramide vormige recordkeepers, deze komen los voor, maar ook in groepjes. Ze zijn een soort supercomputer die met alle kristallen communiceren en het lijkt alsof ze hersenen hebben. Deze zeer zeldzame, unieke steen die een ultieme record keeper is, is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan informatie van wel miljoenen jaren oud. Het is ook een inwijdingskristal die je kan inwijden in oude geheimen die in deze tijd weer nodig zijn om tot verlichting te komen. Dit kristal helpt je bij astrale reizen en verbind je met andere dimensies, sferen en planeten hij helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Hij zorgt dat je in het Nu blijft en verbind je met je hoogste doel. Ook bezit hij informatie, wijsheid en kennis uit vervlogen tijden. Ze zijn ook op Aarde gekomen om conflicten op te lossen en het oorlog-gen in ons mensen te transformeren. De driehoekjes op hun oppervlakte zijn als kosmisch DNA. Hij helpt ook bij het contact met je Gidsen, Engelen en opgestegen Meesters en op je pad naar ascensie. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar. Heel goed om water te drinken wat door dit kristal is opgeladen.

Wij verkopen in de winkel altijd heel veel Seleniet, deze heerlijke Engelensteen hebben we in heel veel soorten en maten. Erg geliefd is altijd de mooie Gouden Seleniet uit Spanje die in de vormen van Engelen vleugels op een standaardje staan. We hebben van deze weer een grote hoeveelheid kunnen inkopen. Van hele kleine tot grote exemplaren.

Gouden seleniet

Deze bijzondere steen is prachtig goudgeel van kleur en een en al zonneschijn. Dit kristal is verbonden met de goudgeel-witte straal die staat voor ‘eeuwig lichtwezen’, deze is verbonden met de Orde van Masterplan en de Aartsengelenrijken en Mozes. Het brengt je functioneren onder de hogere goddelijke wetten. Niets is toeval, leven in eenheid, zonder afgescheidenheid. Het paradijs op aarde helpen realiseren. Alle vormen van licht en geen scheiding tussen dimensies. Alles is één en dualiteit is overstegen in dit licht. Dit brengt hele zachte subtiele healing teweeg, waarbij alles wat zwaar in je systeem is, wordt schoongemaakt en in het licht gezet. Deze Gouden Seleniet behoort tot een van de Selenieten met een extreem hoge vibratie. Hij lift je op naar andere dimensie waar je je leven en het pad van je ziel kunt overzien. Dit prachtige kristal verbindt je met je hogere zelf, je ziel en het goddelijke plan. Een perfect kristal om mee te manifesteren, maar alleen wat je plezier geeft en je hoogste goed dient. Ook geeft dit gouden kristal je toegang tot de hoogste niveaus die je richting geven, contact met je ziel maakt en helpt bij multi dimensionale reizen en die van de stellaire ruimten. Seleniet zendt een hoge trilling en lichtkracht uit en blijft dat doen om alles in de omgeving op gelijke trilling te brengen. Hij geeft gedachten en gevoelens weer vleugels, brengt innerlijke vrede, tevredenheid en creativiteit. Hij opent ja aura om al het goddelijke om je heen in de schepping te voelen en je ermee verbonden te voelen. Hij helpt je je engelen-bewustzijn te herinneren. Heel goed om over verslavingen en obsessie te komen, hij harmoniseert je lichaam en geest. Deze Seleniet is gekristalliseerd licht die een hoge dosis spiritueel zonlicht uitstraalt en daarom goed is voor hen die last hebben van winterdepressie.

Uit Brazilië hebben we natuurlijk ook weer veel kristallen ingekocht, we hebben deze keer prachtige handpalm grote Amethist harten kunnen inkopen. De kwaliteit en de prijs zijn werkelijk top, dus dat maakt heel blij. Amethist harten kom je niet zoveel tegen in tegenstelling tot hartjes van Rozenkwarts. We hadden in de winkel al ruwe harten van klein tot groot. We hebben bij onze Braziliaanse vrienden ook mini Golden Healer Engeltjes gekocht, een paar vrij grote Maria Magdalena bollen en ook weer wat ruwe kristallen. En als laatste uit dit land met zoveel rijkdom aan natuur en kristallen hebben we prachtige Lodoliet kunnen inkopen. We hebben 2 grote kristalclusters, een paar grote bollen, maar ook kleinere ruwe exemplaren en een aantal hele mooie geslepen objecten.

Lodoliet Sjamaan Kristal/Lemurian

Deze bijzondere en magische kristallen uit Minas Gerais in Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies, soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens, Gidsen en als ze chloriet bevatten ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken. Sommige van deze kristallen of clusters zijn lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren. Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3eoog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

Als laatste in deze blog willen we twee kristallen noemen waar wij exemplaren van hebben uit China. We hebben werkelijk prachtige Wulfeniet kunnen bijkopen. We hadden al ‘gewone’ Wulfeniet uit Mexico, maar nu hebben we ook echte juweeltjes uit Kuruktag mountains, Xinyang Prov. China waar een verzamelaar ook heel blij van zou worden. Zo heerlijk om nu verschillende kwaliteiten uit verschillende landen te hebben.

Wulfeniet

Deze steen helpt je de minder positieve aspecten van het leven te accepteren en voorkomt wanhoop als je met negatieve situaties of gevoelens wordt geconfronteerd. Goed voor mensen die alleen op het positieve waren gefocust en negatieve trekken hebben onderdrukt, waardoor ze zo aardig en lief zijn geworden dat ze niet meer zichzelf zijn. Hij leert je je schaduwkanten weer te accepteren en te integreren. Spiritueel vergemakkelijkt hij de overgang van het fysieke naar het intuïtieve of spirituele niveau.  Hij bevordert de communicatie met het verleden, heden en de toekomst. De steen helpt bij het herkennen van zielen die je dit leven weer zou ontmoeten, waar je een afspraak mee hebt. Hij verbindt de zielen voor het doel of de les en laat ze vervolgens weer hun eigen weg gaan. De steen steunt en versterkt rituele activiteiten en reizen en haal magische kennis op die je in vorige levens hebt opgedaan. De steen heeft de macht je te verjongen en energie te behouden.

En hier is dan de laatste, de schitterende, felblauwe, ruwe Azuriet, we hebben kleine stukjes en ook handpalm grote exemplaren, ze zijn gevonden in de Linfengshan Mine, Chizou, Anhui China. We hebben ook al jaren de kleine felblauwe bolletjes uit Siberië, Rusland in de winkel.

Azuriet

Geliefd in het oude Egypte, opent het derde oog en het kruinchakra en reinigt deze. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en vergroot metafysische krachten, dus heel goed voor helderzienden, mediums, channelers of anderen, vooral op het derde oog geplaatst. Verhoogt het bewustzijn tot het hoogste niveau en bevordert een meditatie channel-toestand, brengt de ziel tot verlichting en is een krachtige healer en energie geleider. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten en reinigt het emotionele lichaam en zorgt voor innerlijke vrede. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden., is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen die een zuivere belichaming is van de blauwe straal kan het kaartenhuis van het ego laten omvallen en de waarheid onthullen achter de illusie die je ego je zo graag voorhoudt. Hij helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat het je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of voor entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten.  Het verzacht migraine, vermindert oorsuizingen en behulpzaam bij duizeligheid. Ook voor hen die uit angst onwaarheden vertellen.

Nu dat was het weer voor deze keer. We hopen dat onze klanten weer net zo blij van de nieuwe stenen en kristallen worden als wij. De winkel is weer prachtig geworden en de stenen stalen als zonnetjes. Sommige op hun nieuwe plekje meer dan ooit tevoren en dat is zo fantastisch om te zien en te voelen. Het is dan blijkbaar nu de tijd dat zij meer hun licht naar ons uitstralen, meer gezien worden. Heerlijk hoe dat dan allemaal vanzelf zo loopt. Wij zijn deze week 3 dagen met de winkel geopend. Vrijdag, zaterdag en zondag. Later zullen er ook weer wat nieuwe kristallen op de webshop geplaatst worden.

Agenda (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november

Zaterdag 17 en zondag 18 november

Zaterdag 24 en zondag 25 november

Zaterdag 1 en zondag 2 december

Zaterdag 8 en zondag 9 december

Zaterdag 15 en zondag 16 december

Menu