Inkoopreis oktober deel 3

Algemeen

Dit is het laatste deel van de 3 blogs over onze inkoopreis. De winkel is helemaal klaar, joepie! De stenen kunnen nu lekker aan elkaar en hun plekje wennen en de energieën kunnen zich uitkristalliseren tot een mooi harmonieus geheel. De trilling voelt voor ons nu al fantastisch en wij worden heel erg blij van de ‘nieuwe’ winkel. Zo spannend wat iedereen die de winkel komt bezoeken ervan vindt. Nu is het nog even de puntjes op de ‘i’ zetten en alle beschrijvingen printen, kaartjes maken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen en nog van alles wat me nu even niet te binnen schiet. We hoeven ons voorlopig ook niet te vervelen, want er is nog genoeg voorraad te prijzen.

In deze blog komen alle stenen die we uit Brazilië hebben ingekocht aan bod. Dit waren er zoveel dat dit een aparte blog is geworden.

Wij kopen deze stenen niet bij een handelaar, maar bij verschillende. Twee zijn voor ons hoofdleveranciers ha ha. Bij de ene gaan we altijd heel snel langs, omdat hij een aparte manier van zijn stand opbouwen heeft. Hij bouwt niet van tevoren op, maar hij zet de oliedrums (vaten) waar hij zijn stenen in vervoert voor zijn stand neer en opent deze dan een voor een. Alle klanten die aanwezig zijn duiken dan met zijn allen op dit vat en halen de stenen die dik verpakt in kranten zijn er dan uit. Pakken deze uit, gooien de kranten op de grond en zetten de stenen die zij niet willen op tafels. Dit systeem is even wennen, want je moet niet heel bescheiden zijn als je mooie stenen wilt bemachtigen. Je moet tussen anderen door in het vat duiken en stenen pakken. Gelukkig zijn wij altijd met zijn drietjes. Ook kijk je tussen de stenen die anderen op de tafels zetten, want iedereen zoekt iets anders, dus ook daar vindt je genoeg moois. Na een uur lijkt het of de hele boel ontploft is, de vloer is bezaaid met kranten, echt een hele grote rommel. Tegen de tijd dat de beurs twee dagen later opengaat, is alles weer keurig opgeruimd en staan er 3 nette tafels met stenen. Van vaten is geen spoor meer te bekennen. Niemand die de beurs komt bezoeken weet wat voor taferelen zich hier allemaal hebben afgespeeld. Heel apart, maar ook spannend en leuk.

Bij onze Braziliaanse vriend gaat het allemaal heel geordend en rustig. Hij heeft een hele grote stand en is altijd nog een dag eerder dan de meesten op de beurs om al met zijn hele familie op te bouwen. Iedere dag komen er bij hem weer nieuwe stenen bij omdat hij tussendoor vaten krijgt aangeleverd die hij en zijn gezin dan uitpakken. Dus bij hem gaan we iedere dag weer even kijken wat er voor moois is bijgekomen. In een vorige blog hebben we geschreven dat we in april naar hem en zijn vrouw in Brazilië zouden gaan. Helaas gaat dit nu niet door. Dit omdat Nikki dan net is bevallen en omdat Ruud nu Lichtpuntje Kristallen verlaat. Ze vonden het heel erg jammer, maar zeiden ook wijs dat het waarschijnlijk dan de tijd nog niet is. We gaan wel zien of het aan het einde van dit jaar nog gaat gebeuren, of anders volgend jaar.

Uit Brazilië hebben we weer prachtige schedels kunnen inkopen. Van klein tot aardige grote. Er zijn tijden dat we helemaal geen, voor ons mooie schedels tegen komen, maar de laatste tijd komen ze steeds weer op ons pad. Dus voor de liefhebbers; de moeite waard om ze te komen bekijken en voelen. We hebben ook een kleine Mangano Calciet drakenschedel in de winkel staan. Deze heb ik een paar weken ervoor bij onze vriend in Engeland meegenomen. Ze heeft een hele zachte, lieve energie. We hebben ook nog 4 Eenhoorn carvings in de winkel staan.

We hebben een paar grote stukken ingekocht. Twee grote langerekte Elestiaal dubbeleinders, ze hebben niet een ‘normale’ Elestiaal vorm. Eentje is een soort magische staf, in gedachte zie je er Merlijn de tovenaar mee staan.  Dit is een echt helings instrument, de andere is daar echt te groot voor, maar als je die in een ruimte neerlegt doet hij zijn werk vanzelf. Het zijn hele krachtige unieke individuen. Ze zijn gevonden in Araçuai, Brazilië. Ook daar vandaan is een uniek Citrien cluster met geelkleurige Orthoklaas. Deze steen heeft zo’n krachtig energie, hij geeft bijna licht. Het laatste grote exemplaar is een soort Vlam van wit Lodoliet kwarts. Echt een schoonheid.

Van Lodoliet hebben we ook een grote hoeveelheid staande, geslepen punten. Zo mooi en krachtig om te zien. We hebben sinds lange tijd niet zulke mooie exemplaren gezien. Een groot gedeelte ervan zijn eigenlijk een soort kruising met Amfiboolkwarts. Zo heerlijk en magisch is hun energie. Het is moeilijk beschrijven, deze stenen moet je gezien hebben.

Lodoliet Sjamaan Kristal/Lemurian

Deze bijzondere en magische kristallen uit Minas Gerais in Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies, soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens, Gidsen en als ze chloriet bevatten ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken. Sommige van deze kristallen of clusters zijn lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren. Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

Onze vriend liet ons een doosje zien met geslepen stenen die straalden als juwelen. Hij vertelde dat dit hele bijzondere Lodolieten zijn, ze komen ook uit Araçuai en veel ervan hebben een voor Lodoliet unieke kleur, n.l. felroze. Hij zei dat in deze kristallen Calciet, maar ook roze Toermalijn inclusies zitten. Hij vertelde dat ze deze in Amerika, Garden Crystals noemen. Bij het typen van de beschrijving gaf het kristal aan de energie van het aardse paradijs, het Hof van Eden in zich te hebben, dit stralen ze ook echt uit. Dus wat een treffende naam, Garden Crystal, i.p.v. Lodoliet. Wat een schoonheden. We hebben ze op de hele beurs verder niet gezien.

 

Garden Crystal (speciale Lodoliet)

Garden Crystal is een pas gevonden speciale Lodoliet uit Araçuai, Minas Gerais met een zeer hoge vibratie. De naam van dit unieke, zeldzame kristal is heel treffend omdat deze kristallen de energie van het Hof van Eden, het aardse paradijs uitstralen. Ze zijn een hele hoge trilling van Lodoliet en ook de inclusies zijn anders dan de traditionele Lodoliet. In deze komt ook Calciet en bij een groot aantal ook roze Toermalijn voor. Dit zorgt voor de hogere energie en liefde die het kristal laat vibreren. Het kwarts zelf bevat ook een hogere trilling en is te vergelijken met Amfiboolkwarts. Deze bijzondere en magische kristallen uit Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies en zwemen als engelenvleugels verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens en Gidsen, maar ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken van onze Moeder Aarde. Door in een Garden Crystal te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden, lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

Van dezelfde streek zijn ook kleinere en grotere punten Fantoomkwarts. Deze Kwartspunten zitten vol met fantomen, sommige zijn ook Lodoliet en andere Amfibool. Het is heel lang geleden, ik denk wel zo’n 6 jaar dat wij nieuwe grotere exemplaren Fantoomkwarts hebben ingekocht. Al een tijd zeg ik steeds dat ik zou willen dat we deze weer tegen zouden komen en dat mocht nu dus zo zijn. Heerlijk! We zijn hier ontzettend blij mee.

Fantoomkristal

Zeer zeldzaam als je meerdere fantomen in een kristal aantreft, deze zorgen ervoor dat je verder kunt groeien, de fantomen vertegenwoordigen blokkades die opgeruimd dienen te worden. Het symboliseert ook de talloze levens van de ziel. Hij herstelt onderdrukte herinneringen en onderhandelt opnieuw over contracten uit het verleden. Hij maakt bezoeken aan de toestand tussen twee levens mogelijk om je huidige zielsplan te ontdekken. Door de lagen kunt u naar vele dimensies reizen, of naar uw wezenskern. Fantoomkwarts is in staat je bewust te maken van je eigen goddelijkheid.  Fantoomkwarts verzoent je met je schaduwkanten onthult de gaven die hij bevat. Het stimuleert aarde-genezing en geeft toegang tot de Akasha-kronieken en biedt inzicht in vervlogen incarnaties. Het geneest het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk. Fantoomkwarts met meerdere lagen verhoogt aanzienlijk de overbrenging van licht en informatie tussen de hogere regionen en de aarde, wordt gebruikt voor paranormale chirurgie, verwijdert karmische lagen.

Om in de fantomen te blijven, we hebben ook Amethist Amfibolen ingekocht, een groot gedeelte daarvan bevat ook fantomen.

Amethist Amfiboolkwarts

Deze prachtige kristallen worden zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie, vaak bevatten ze ook nog fantomen, inclusies en andere insluitsels. Deze Amethist Amfiboolkwarts is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met de violette Vlam en Saint Germain, waardoor het innerlijk rust geeft en helpt bij transformatieprocessen. Het kristal is verbonden met het derde oog, de kruinchakra en de hogere etherische chakra’s. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Als er zich fantomen in het kristal bevinden symboliseren deze de vele levens van de ziel en nemen je mee op reis door multidimensies. Ze doorbreken oude patronen en helpen weer contact met oude wijsheid te krijgen. Het is een fantastisch kristal die energieën naar het hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt. Deze Amfiboolkwarts heeft toegang tot de hoogste bewustzijnsniveaus en concentreert krachtige energie in het lichaam. Het is ook behulpzaam bij het verwijderen van entiteiten, beschermt tegen paranormale aanvallen en transformeert negatieve energie in positieve. Als je het kristal op het kruinchakra legt activeert het alle hogere chakra’s en opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest. Geplaatst op het somachakra (haarlijn) stemt het af op je zuivere spirituele zelf, reinigt het hogere-hart-chakra en opent het keelchakra. Het bevordert het uiten van je eigen waarheden en verhoogt je vibraties. Dit kristal geeft kracht om een ingeworteld trauma uit een vorig leven te transformeren. Werkt ondersteunend bij slapeloosheid, pijn, angsten, depressie, woede, verdriet en slapeloosheid.

En we hebben Amethist punten met fantomen erin. Nu ik dit zo allemaal aan het schrijven bent, valt het me op hoeveel fantomen er nu opeens bij ons opduiken. We hadden er al een aardig aantal in de winkel, maar nu komen er wel opvallend veel bij. Als je de beschrijving van Fantoomkwarts leest zie je dat ze de talloze levens van de ziel symboliseren en dat de fantomen je helpen om lagen af te bellen, blokkades op te ruimen en ons helpen om verder te groeien. Ze helpen je om je huidige zielsplan te ontdekken. Ook wij hier in het Lichtpuntje gaan op dit moment door deze processen van verandering en transformatie heen. Wat zijn kristallen toch prachtige ‘vrienden’ die in je leven verschijnen wanneer dit nodig is.

Amethistpunt met fantomen

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

Fantomen zorgen ervoor dat je verder kunt groeien, ze vertegenwoordigen blokkades die opgeruimd dienen te worden. Een fantoom symboliseert ook de talloze levens van de ziel. Hij herstelt onderdrukte herinneringen en onderhandelt opnieuw over contracten uit het verleden. Hij maakt bezoeken aan de toestand tussen twee levens mogelijk om je huidige zielsplan te ontdekken. Door de lagen kun je naar vele dimensies reizen, of naar je wezenskern. Amethist fantoomkwarts maakt je bewust van je eigen goddelijkheid, verzoent je met je schaduwkanten en onthult de gaven die hij bevat. Het stimuleert aarde-genezing en geeft toegang tot de Akasha-kronieken en biedt inzicht in vervlogen incarnaties. Het ondersteunt de genezing van het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk.

We hebben ook een doos met hele mooie, ongekleurde, natuurlijke Agaat plakjes die in een standaardje staan ingekocht. Ze zijn heel mooi van kwaliteit.

Agaat

Agaat is een aardende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht. Zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen. Zorgt voor een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Geneest innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt u met de eenheid van het leven. Agaat transformeert negatieve energieën. Goed voor de spijsvertering, de maag, ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.   

We verkopen al jaren heel veel Lepidoliet, deze paarse mica geeft n.l. doordat het lithium bevat veel ontspanning. Deze steen wordt dus ook gebruikt om beter te slapen. Maar Lepidoliet beschermt je ook tegen wifistraling. We hadden er alleen kleine plakjes of trommelstenen van, maar nu hebben we een aantal hele grote exemplaren kunnen kopen. Wat een mooie stukken zijn dit en wat zijn ze krachtig.

Lepidoliet

Zuivert elektromagnetische vervuiling en dient op computers te worden geplaatst om hun uitstraling te absorberen. Als lepidoliet mica-achtige vormen aanneemt, worden zijn eigenschappen zeer versterkt en is het een zeer efficiënt schoonmaakmiddel. Lepidoliet verjaagd negativisme, activeert en opent de chakra’s van de keel, het hart, het derde oog en de kruin, heft blokkades op en wekt kosmisch bewustzijn. Deze steen helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de Akasha kronieken. Het kristal stemt u af op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade in uw leven vormen en kan u tevens meenemen naar de toekomst.

Lepidoliet is zeer nuttig bij het verlichten van stress en depressiviteit. Het maakt een einde aan dwanggedachten, neemt wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid (leg een plakje onder het kussen). Doordat het lithium bevat, draagt het bij aan het stabiliseren van stemmingswisselingen. Uitstekend voor het overwinnen van emotionele afhankelijkheid. Ondersteunt het opheffen van verslavingen en helpt bij anorexia. Emotioneel laat lepidoliet u steviger in uw schoenen staan, vrij van de invloeden van anderen. Goed bij slaapstoornissen en emotionele stress. Het verlicht allergieën, versterkt het immuunsysteem, herstructureert DNA, verlicht uitputting, epilepsie en Alzheimer, verdooft ischias en zenuwpijn en helpt bij gewrichtsproblemen. Het ontgift de huid en bindweefsel, als elixer goed tijdens de menopauze.

We hebben ook een zak vol met Chloriet knuffelstenen ingekocht. Deze aardende kristallen zijn heel fijn om bij je te dragen of om mee te mediteren. Ze zijn verbonden met Moeder Aarde en haar Natuurwezens en ze werken helend op ons fysieke lichaam.

Chloriet Kristallen

Vaak komt het chloriet in bergkristal voor in de vorm van fantomen. Chloriet is een van de krachtigste kristallen voor fysieke heling, zijn energie ondersteunt cel functies en regeneratie, helpt gifstoffen uit het lichaam te halen en bevordert de opname van vitamine A en E, ijzer, magnesium en calcium. Het is een effectieve pijnstiller en is behulpzaam bij huidgezwellen en levervlekken. Dep deze met een elixer van de steen. De steen bevordert tevens de vermenigvuldiging van nuttige bacteriën. Dit kristal beschermt ook tegen negatieve straling en zorgt voor een gezond lichaam, zowel fysiek als spiritueel. Ook kun je met deze kristallen uitstekend met natuurwezens communiceren. Tijdens meditatie met een chloriet kristal kun je leren communiceren en energie uitwisselen met bijna elke plantenziel, met deva’s, elven en andere natuurwezens. Dit komt omdat dit kristal met de hartslag van de aarde resoneert en je helpt je emoties en energieën te aarden. Het kristal resoneert met de helderste en puurste aarde energie.

We hebben weer Maria Magdalena Opaalkwarts punten gevonden, joepie! We hadden alleen nog de witte Opaalkwarts in de winkel en regelmatig werd er gevraagd of we de roze Maria Magdalena variant ook weer kregen. Nu hebben we ze weer.

 

Maria Magdalena Opaalkwarts

Deze zeldzame natuurlijke roze Opaalkwarts uit Brazilië is verbonden met de Engelensferen en de Roze Straal. Deze is verbonden met de lijn van de Godinnen zoals Maria Magdalena, Isis en Quan Yin. Zij werken door deze kristallen heen en verbinden je weer met je eigen goddelijke vrouwelijke energie. De regenbogen en de zwemen erin verbinden je met het Kosmische witte Licht dat alle kleuren bevat en daarom bevatten deze kristallen een heel bijzondere lichttrilling van het hele kleurenspectrum. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde en zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Dit is een kristal van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede die het hart en het hartchakra heelt, zuivert en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Het helpt je liefde aantrekken. Mediteer ermee of leg hem in je bed. Maria Magdalena Opaalkwarts heeft een hoge liefdevolle vibratie en is emotioneel een zeer goede genezer. Het bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet, verzacht pijn en vult verlies aan.

Nog een steen die ons hart deed jubelen is Citrien Elestial. De ‘normale’ Rook Elestial is een zeer krachtig Meester kristal en af en toe vindt je er ook exemplaren van (Rook)Citrien tussen. Maar nu konden we een doosje met werkelijk prachtig gele Citrien Elestial inkopen. Wat een fantastische en krachtige combinatie is dit. We hebben ook nog uit Brazilië staande puntjes van Citrien ingekocht. We hadden deze al uit Madagaskar. Net voordat we op deze inkoopreis gingen kochten we bij onze vriend uit Engeleland een aantal geslepen Kundalini Citrien hangers. Nu besef ik ook hoeveel verschillende ‘natuurlijke’ Citrien soorten we in de winkel hebben. Er wordt veel gebrande Amethist als Citrien in de handel verkocht. Deze hebben ook hun eigen eigenschappen, maar het is geen echte Citrien.

Mooi dat deze zonnen van de Kristalwereld, de steen van geluk en overvloed ons laat zien dat het leven ons toelacht.

  

Citrien Elestial

Citrien Elestial is een prachtige en zeer krachtige combinatie. Meestal worden Elestial kristallen gevonden in Rookkwarts. De exemplaren van Citrien komen veel minder voor.

Citrien is een kristal van geluk, rijkdom en overvloed, geeft vreugde en energie aan allen die haar zien. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid. Citrien bevat de Gouden Straal van het Christusbewustzijn wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en die verbonden is met Jezus en Maria. Citrien is een krachtige reiniger, hersteller, geeft moed en licht in zware tijden en gaat zelfvernietigend gedrag tegen. Ze absorbeert en transformeert negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Ook beschermd en reinigt Citrien de aura en vergroot je concentratievermogen. Dit prachtige kristal hoeft nooit gereinigd te worden. Ze maakt optimistisch en helpt te genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen. Geestelijk vergroot Citrien je concentratievermogen en maakt je geest weer levendig. Fysiek versterkt ze het lichaam en ondersteunt het bij ernstige ziekten. Zeer nuttig bij het overwinnen van depressie, angsten en fobieën, nachtmerries, alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, spijsvertering, milt, alvleesklier, nier en blaasinfecties, constipatie, cellulitis en schildklier. Als elixer is het ook goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.

Elestial of Krokodillenkwarts is het Nieuwetijdskristal bij uitstek, vaak voelen “Lichtwerkers” zich bijzonder tot deze kristallen aangetrokken. Het zijn Meesterhealers en kunnen beschouwd worden als de koningen en koninginnen van de kristalwereld. Dit kristal bezit bijzondere krachten, het overlaadt je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Dit kristal laat je enorm groeien als in een stroomversnelling, dit gebeurt met zachtheid en kracht tegelijkertijd. Elestial zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. Dit kristal is ook vaak verbonden met de kristallijne draak, die ook een enorme kracht aan dit kristal geeft. Het brengt inzicht, wijsheid en hogere lichtkennis. Elestial heeft een grootse energie die van de hogere dimensielagen afkomstig is en verbonden is met onder andere Sirius. De kristallijne meesters zijn sterk vertegenwoordigd in deze kristallen en werken hier dan ook krachtig doorheen. Helpt bij chakra’s die nog niet volledig doorstromen. Zeer krachtig kristal met een hoog Goddelijk licht. 

Als laatste zijn we zeer verheugd om te vertellen dat we aardig wat Manifestatie kwarts op ons pad hebben gekregen. Deze zeldzame kristallen zijn meestal erg duur, maar nu hebben we het geluk gehad dat ze tussen andere kristallen zaten en dat we ze daarom nu veel goedkoper in de winkel hebben. Wat een cadeau dat ze zich verstopt hebben tussen de door ons aangekocht kristallen. We hebben de stenen die we al in de winkel hadden staan allemaal naar beneden geprijsd. Heerlijk dat ze nu voor iedereen betaalbaar zijn. Als je altijd al zo’n uniek kristal hebt willen hebben, grijp dan nu je kans. We hebben er van helder kwarts, maar ook van Rookkwarts, sommigen zijn Lodoliet en anderen hebben fantomen. Deze unieke kristallen hebben een of meerdere ingegroeide kristallen in zich. Echt heel bijzonder.

Manifestatie kwarts

Manifestatiekwarts is een zeldzaam en prachtig natuurverschijnsel, in het bergkristal bevindt zich een ingegroeid kristal. Buiten alle eigenschappen van bergkristal draagt Manifestatiekwarts het weten in zich hoe wij onze doelen, wensen en dromen in onze dagelijkse werkelijkheid kunnen realiseren. De steen helpt ons om onze geestelijke creaties in de stof te verwezenlijken. Doe dit wel met een heldere intentie, want als je twijfelt, of iets niet echt wilt, dan zal het kristal niet reageren. Met dit kristal werk je met de kracht van de vrouwelijke vruchtbaarheid en het vermogen te laten groeien en te ontvangen. Het is een zeldzame sjamanensteen die een hele pure vibratie bezit. Het kristal zorgt voor innerlijke vreugde en stimuleert artistieke creativiteit en creatief te denken. De steen is ook heel goed te gebruiken bij healing en bij meditatie. Er wordt gezegd dat het kristal mentale helderheid en duidelijkheid in zaken die moeilijk zijn brengt. Het kristal helpt je te begrijpen en daarna te helen. Ook goed voor hen die zwanger willen worden.

Dit was het weer voor voorlopig. Nu concentreren we ons op de komende open winkel dagen. Deze eerste dagen na inkoop zijn meestal drukker dan de normale weekenden, maar wij vinden dat nooit erg, want iedereen is vol verwachting en blij en de sfeer is altijd zo gezellig. Maar als je niet van drukte houdt, de weekenden daarna zijn we ook geopend en is het altijd weer rustiger.

Agenda:

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

10, 11 en 12 november (vrijdag, zaterdag en Zondag) 

18 en 19 november (zaterdag en Zondag) 

25 en 26 november (zaterdag en Zondag)

2 en 3 december (zaterdag en Zondag) 

9 en 10 december (zaterdag en Zondag) 

16 en 17 december (zaterdag en Zondag) 

22 en 23 december ( vrijdag en zaterdag ) 

29 en 30 december (vrijdag en zaterdag) 

Menu