Inkoopreis Tucson, Arizona

Algemeen

Gelukkig is de zon weer gaan schijnen, het heeft twee dagen pijpenstelen geregend in wat een woestijnklimaat is, dus net of we weer even in Nederland zijn, gelukkig is het nu weer droog en schijnt de zon weer, dat is ook wel veel fijner inkopen doen, want we wandelen vaak van hot naar her. Maar we klagen niet, want we horen dat het in Nederland ook niet zo’n lekker weer is.regendag.

Zo leuk dat je, al ben je zo ver van huis, altijd weer bekende mensen tegen komt, zo hier niet anders. Veel collega’s uit Nederland en andere landen uit Europa, dat geeft een hele gezellige sfeer, maar ook de handelaren, waar je soms nog maar één maal gekocht hebt, dat die je dan toch herkennen. geelgoudencalsietBijvoorbeeld een Chinese dame waar we vorig jaar prachtige geel/gouden calsietbollen hadden gekocht en die niets anders dan Chinees sprak. Gelukkig dat haar dochter erbij was die Engels sprak. Ze kon zelfs haar elektronische weegschaal niet bedienen. Wij hebben haar uitgelegd hoe je een doos kon voorwegen zodat deze niet in het gewicht werd meegerekend, zo grappig. Toen we haar bezochten herkende ze ons gelijk en begon van alles in het Chinees te zeggen. Maar gelukkig kwam er een Chinese jonge vrouw langs die ook Engels sprak en die heeft toen voor tolk gespeeld. Zo leuk. We hebben weer prachtige bollen bij haar gekocht, wij allemaal weer blij.

 

Wat hebben we inmiddels al weer veel stenen ingekocht, weet eigenlijk niet waar te beginnen met het vermelden ervan.

 

De eerste dag dat we in Tucson aankwamen zijn we nadat we bij de Apofyliet geweest waren doorgereden naar onze vaste Mexicaan en hebben weer prachtige grote stukken Calsiet ingekocht. Buiten de groene die we ieder jaar hebben, hebben we nu ook fantastische Regenboog Calsieten

regenboog calsiet

regenboog calsiet

gekocht, al jaren wilde we deze, maar er waren er nooit, soms een paar. Daar hebben we er nu veel van kunnen inkopen en natuurlijk ook weer prachtige Oranje Calsiet bolletjes en deze keer ook Regenboog Obsidiaan bollen, prachtige Engelenvleugel Selenieten, ook een aantal hele grote, een ruwe zwarte granaat(we hadden al getrommelde in de winkel) en woestijnrozen en omdat het zoveel dozen waren zijn we gelijk maar doorgereden naar UPS bij het vliegveld en hebben we daar onze eerste box/pallet gevuld. Ook hier was het weer heel gezellig omdat je elkaar al aardig kent. We bleken de eerste fanatiekelingen te zijn die al stenen bij hen brachten. Ze waren nog druk bezig om alle stenen die Amerika waren ingevlogen of via vrachtwagens van boten waren gehaald, om deze naar de standhouders te brengen. We merkte ook dat er nog veel hun stand niet hadden opgebouwd omdat hun stenen nog niet waren aangekomen.

Heel veel stenen en kristallen komen uit Brazilië, dit is natuurlijk ook een enorm groot land. We hebben de volgende stenen hier vandaan weer kunnen inkopen:

Ruwe Diopsiet, Ruwe Roze Toermalijn, prachtige gepolijste plakken van smaragd, Fire and Ice puntjes en heel veel prachtige Elestialen, ook een aantal geslepen exemplaren. Hier volgt de beschrijving van deze krachtige Meesterkristallen:

Elestial / Elestiaal of krokodillekwarts

elestiaal:krokodillenkwartsElestial is hèt Nieuwetijdskristal bij uitstek, vaak voelen “Lichtwerkers” zich bijzonder tot deze kristallen aangetrokken. Het zijn meesterhealers en kunnen beschouwd worden als de koningen en koninginnen van de kristalwereld. Dit kristal bezit bijzondere krachten, het overlaadt je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Dit kristal laat je enorm groeien als in een stroomversnelling, dit gebeurt met zachtheid en kracht tegelijkertijd. Elestial zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. Dit kristal is ook vaak verbonden met de kristallijne draak, die ook een enorme kracht aan dit kristal geeft. Het brengt inzicht, wijsheid en hogere lichtkennis. Elestial heeft een grootse energie die van de hogere dimensielagen afkomstig is en verbonden is met onder andere Sirius. De kristallijne meesters zijn sterk vertegenwoordigd in deze kristallen en werken hier dan ook krachtig doorheen. Helpt bij chakra’s die nog niet volledig doorstromen. Zeer krachtig kristal met een hoog Goddelijk licht.

Verder uit Brazilië hebben we een aantal prachtige geslepen kwartspunten, geslepen Lemurians, Rookcitrienen en kleine Lithiumpuntjes en we zijn zo blij om te melden dat we uit een oude voorraad prachtige Golden Healer punten hebben gekocht.Deze zijn van de eerste vondst en eigenlijk de meest heldere die we ooit gezien hebben. De laatste jaren hadden we niet meer bij gekocht omdat die er nu gevonden worden een stuk doffer zijn. Wat een cadeautje. Ook hebben we weer de mystieke Opaalkwartsen die in mooie punten geslepen zijn.

Opaalkwarts

Deze zeldzame natuurlijke Opaalkwarts uit Brazilië heeft door zijn mooie glans een mysterieuze uitstraling. Deze in een punt geslepen kristal heeft een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling, is zeer liefdevol en helpt je bij je Ascensie ontwikkeling. Het helpt alles wat nog niet in balans is te transformeren en brengt verdieping en groei. Deze healer en energieversterker is zeer sterk verbonden met de Engelensferen en die van de Natuurwezens zoals Elfen en Eenhoorns. De regenbogen en de zwemen erin verbinden je met het kosmische Witte Licht dat alle kleuren bevat en daarom bevatten deze kristallen een heel bijzondere lichttrilling van het hele kleurenspectrum. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde en zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Dit kristal bevordert innerlijke rust, helpt bij het verwerken van emoties en geeft energie. Het is een allround helende steen die negatieve blokkades verwijdert en depressie verlicht. Goed om mee te mediteren. Opaalkwarts verhoogt het bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn.

Maar wat we gisteren bij een Braziliaan hebben gekocht is voor ons echt het summum op gebied van kwarts, het meest bijzondere wat we ooit hebben gezien. Wat stralen deze grote natuurlijke punten een krachtig licht uit. We noemen ze naar de combinatie die ze zijn: Trigonic Bliksem Lichtgenerator. lichtgenerator,Vorig jaar hadden we ze ook gezien, een klein groepje bij elkaar, maar de prijs was exorbitant hoog, dus helaas konden we ze niet kopen en ook omdat de kristallen groot zijn en de prijs per kilo is. De man vertelde ons dat deze maar één maal gevonden en dus uniek zijn en dat hij vorig jaar de twee grootste ervan verkocht had, deze wogen meer dan 5 kg per stuk. We konden ze gewoon niet meer loslaten, zo liefdevol en krachtig tegelijk, sommige zijn ook Maria Magdalena kristallen, maar allemaal dragen ze deze energie in zich omdat ze uit het zelfde stukje aarde komen en zo sterk met elkaar in liefde verbonden zijn. Helaas zijn ze nog steeds erg duur, maar ze moesten gewoon met ons mee. Waarschijnlijk ook voor de energie in de winkel of omdat er mensen bij ons zullen komen die de ‘keeper’ van zo’n kristal gaan worden. Wat we heel fijn vinden is dat iedereen die in de winkel komt hun energie kan voelen en deze in zich op kan nemen, zodat deze unieke Meesterkristallen hun transformerende werk kunnen doen, ook zullen ze hun informatie doorgeven aan hen die hier klaar voor zijn. De beschrijving van dit prachtige kristal komt later nog op de site en in de catalogus.

We hebben ook weer verschillende Aurakwarts clustertjes en puntjes ingekocht, ook zullen we nu hier hangers van gaan maken. Aurakwartsen zijn bergkristallen waar onder grote hitte en druk een laagje van een edelmetaal en vaak nog samen met een ander metaal op komt, die er niet af gaat, je krijgt dus een hele krachtige combinatie. Veel nieuwetijds kinderen voelen zich tot deze kristallen aangetrokken. Dit jaar was er een nieuwe combinatie die men Cranberry Aura noemt, de kleur is zacht cranberry roze en deze heeft een unieke combinatie van 3 edelmetalen, nl. zilver, platina en goud. Hieronder volgt een korte samenvatting van verschillende aura kwartsen:

 

Aura-kwarts

Alchemistisch proces van goud en andere metalen op zuiver kwarts. Stenen met een hoge vibratie die voor transformatie staan.

-Aqua Aura: Blauw kristal van goud en kobalt op kwarts, dat geneest, reinigt en kalmeert, heft stress op en geneest gaten in de aura. Activeert het keelchakra en moedigt communicatie vanuit het hart aan. Beschermende steen die zelfexpressie stimuleert.                          

-Engelen Aura of Opaal Aura: platina en zilver op kwarts, steen met een hoge vibratie die totale eenheid met het goddelijke en kosmisch bewustzijn creëert. De steen is als een regenboog die voor hoop en vreugde en optimisme staat en de chakra’s zuivert. Maakt verbinding met Engelen.

-Gevlamd Aura: Titanium en niobium en goud op kwarts. Dit kristal zorgt voor een grondige multidimensionale energieverschuiving. Het leidt de kundalini langs de ruggengraat naar boven. Ieder individu krijgt van deze steen wat het nodig heeft voor de evolutionaire reis. De steen is een sterk initiërend hulpmiddel.

-Tanzaniet Aura: Goud en het zeldzame indium zorgen voor multidimensionaal evenwicht. Het opent en stemt de hogere kruinchakra’s op elkaar af. Dit delicate kristal laat kosmische energie in het lichaam en de aarde stromen.

-Orangemist Aura: Goud met ijzeroxide, dit kristal beschermd en bezit een krachtige en zeer actieve energie, goed voor het tweede chakra.

 

auraliet 23,Uit Canada hebben we ook weer een aantal prachtige stenen ingekocht: Grote Auraliet 23 punten, we hadden alleen nog kleinere exemplaren in de winkel, Chroom Vesuvianiet, Calsiet Fairy Stones en de zeldzame geel/gouden Selenieten uit Winnipeg die eruit zien als bloemen of zonnen. Heel blij dat we er van deze nog een aantal tegen kwamen.

 

Seleniet uit Winnipeg (Canada)

winnepeg selenietDeze zeer zeldzame Seleniet is verbonden met de Vlam van Liefde, dit is een van de zeven vlammen van God die actief zijn op deze planeet ten behoeve van de mensheid. Hij is verbonden met de Elohim Engelenorde van Liefde, Heros en Amora, de Tweelingvlammen van Liefde, wiens energie zich rond Lake Winnipeg in Manitoba in Canada in een geestelijk klooster bevindt. Dit is dus een echte Engelensteen met een zeer hoge vibratie. Deze steen geeft diepe rust, is goed bij meditatie en reinigt je aura. De steen geeft inzicht en helpt verwarring op te heffen. Je hoeft dit bijzondere lichtkristal nooit te reinigen, omdat deze energetisch nooit vervuild. De steen transformeert alles naar licht en liefde.

 

Bij Robert Simons, de schrijver van het boek: De wijsheid van stenen en ook van the Book of Stones en nog een ander Engels boek, hebben wij zijn nieuwst boek gekocht die we weer op de leestafel gaan leggen. Bij hem hebben we ook de unieke Azeztuliet uit Nieuw Zeeland Cinnazez genaamd gekocht en een klein aantal van de zeer zeldzame Elestiaal Calsietjes.

 

Cinnazez

Deze nieuw ontdekte vorm van Azeztuliet komt van het Zuidereiland van Nieuw Zeeland. Het is een mengsel van Cinnabar met Azeztuliet. Dit bijzondere kristalletje versnelt je ontwikkeling en verhoogt je bewustzijn. Het stimuleert de hersenen en het centraal zenuwstelsel en vergroot je gevoeligheid voor het innerlijk weten, je innerlijke wijsheid. De steen geeft je toegang tot de Akasha kronieken, de etherische databank waar je alle antwoorden op je spirituele vragen of problemen kunt vinden. Cinnazez verhoogt je vibratie en helpt positieve energie aan te trekken en uit te stalen. Cinnazez stimuleert de intelligentie van het hart en versterkt de communicatie van het hart met je hersenen. Hierdoor helpt hij je om je hart te horen spreken. Ook opent hij je kanalen om te communiceren met de Engelen en voor interdimensionale communicatie. Cinnazez is een krachtige steen van innerlijke alchemie, die je vloeibare kristallichaam matrix een hogere energie geeft. Je cellen worden ook weer uitgebalanceerd naar je innerlijke blauwdruk. Hij maakt mediums en hen die channelen meer ontvankelijk. Als je de steen draagt zal je meer synchroon gaan leven en dus alles aantrekken wat er in je hart leeft, of wat je afspraak was voor dit leven. Hij zal je hier ook bewuster van maken. Geneeskrachtige steen die overvloed in je leven brengt, het bloed helpt te zuiveren en kracht en flexibiliteit aan het lichaam geeft.

Elestiaal Calsiet (witte Moldaviet)

elestiaal calsietDe zeer hoge vibratie van Elestiaal Calsiet zorgt voor een interdimensionale verbinding, zodat je bewustzijn geopend kan worden om hoge leiding en wijsheid te ontvangen. Het kristal is verbonden met het 3e oog en het kruinchakra en de hogere chakra’s. Het helpt je om met heel veel plezier door veranderingen heen te gaan. Het transformeert blokkades en oude patronen en verhelpt stress. Dit is een zeldzame vorm van Calsiet, een calcium carbonaat mineraal, uit de Mohave woestijn van Arizona. Ze worden in het zand los gevonden. Door de karakteristieke kreukeltjes lijken ze erg op Moldaviet. Ze worden dan ook wel Witte Moldaviet genoemd, maar ze zijn geen Tektiet. Ze voelen heel lief, als een knuffel die je wordt gegeven. Dit kristalletje geeft op een zeer zachte, liefdevolle manier emotionele steun.

modeshow

Dit was het weer voor nu, maar er komt zeker nog een blog en een foto impressie. Wij gaan nu weer snel verder met inpakken voor het transport en gaan dan weer op pad voor nieuwe avonturen.

 

Menu