Inkoopreis Tucson deel 1

Algemeen

Na een lange, maar goede reis zijn wij aangekomen in Phoenix, Arizona. Helaas vliegt er vanuit Nederland geen maatschappij rechtstreeks hiernaartoe, dus hebben we een overstap in Londen gemaakt. Hierdoor zijn we dan wel zo’n 20 uur onderweg vanaf vertrek met de auto van thuis, dus eigenlijk niet raar dat we allemaal witjes en moe het vliegtuig uitkomen. Altijd weer wennen aan het tijdsverschil van 8 uurtjes, we worden midden in de nacht wakker en kletsen dan soms even omdat we gezellig met zijn drietjes op een kamer liggen. Net alsof je weer op schoolreisje bent. In Amerika heb je meestal twee tweepersoonsbedden in een kamer. Terwijl ik dit aan het typen ben, om 6 uur in de ochtend, is Cyrille al een potje thee aan het zetten. We zijn gisteren naar Quartzsite geweest. IMG_2893Dit is een plek in Arizona, in de woestijn, waar allemaal mensen met trailers komen en hun stenen en kristallen uitstallen op tafels, het is een beetje de sfeer van Mad Max films, viezig en stoffig, warm en een woestijnwind, zo apart, maar na een dag weer fijn om te verlaten. En tussendoor staan natuurlijk overal wagens die eten verkopen, meestal fastfood of van de barbecue. Hier leven veelal Amerikanen die een eigen mijn hebben of er eentje voor een bepaalde periode huren. Het meest worden hier ruwe stenen verkocht, het is wel belangrijk om door al het stof heen te kijken. IMG_2885Er staan zo’n maand lang ook mensen uit andere delen van de wereld die hun waar uitstallen en die dan deze week weer doortrekken naar Tucson. Naar deze plek gaan is altijd een gok omdat je nooit weet of je iets gaat vinden, maar hier rondlopen voelt ook een beetje als schat zoeken op een vlooienmarkt, dus leuk om te doen. We hebben een aantal stenen weer kunnen bijkopen, zoals de unieke naalden of toverstafjes van Mahonie Obsidiaan en ook hebben we veel ruwe stukken Novaculiet voor een hele goede prijs kunnen kopen.

Novaculiet uit Arkansas.

Deze zeldzame steen heeft een uitermate lichte, hoge vibratie die Engelencontact en multidimensionale reizen bevordert. Deze uitstekende geleider van elektromagnetische energie heeft een positieve invloed op het etherische lichaam en helpt ongemakken uit de etherische blauwdruk te halen. Nuttig bij het vinden van het geschenk in elke situatie, hoe zwaar deze ook is. Ultiem instrument voor het verbreken van banden. Het snijdt door blokkades en problemen en door banden die mensen op etherische wijze bij elkaar houden. Novaculiet helpt bij paranormale chirurgie. Dit uitermate evenwichtig en kalmerend kristal is goed voor wanhopige of geobsedeerde mensen. Het bevordert uw persoonlijk magnetisme. Naar verluidt stimuleert de steen interstellair contact en helpt bij het ontcijferen van oude talen. Novaculiet werkt goed samen met nuummiet. Het scherpt zowel de geest als de psyche en is behulpzaam bij depressies, obsessies, wratten, verkoudheid en een gezonde huid.                                                                                                      

Inmiddels is thuis in Nederland ook een heel bijzonder en zeldzame trommelsteen aangekomen. Onze vriend uit Engeland heeft deze in 2013 meegenomen vanuit Afrika. Ik heb toen van hem 6 steentjes gekregen en hij vertelde dat Judy Hall in haar Kristallen Gids 3 over deze steen zou gaan schrijven. Toen de gids uitkwam stond er niets over deze steen in en mijn zakje met 6 steentjes zijn in een la verdwenen. Nu kreeg ik zo’n anderhalve maand geleden een mailtje van een klant die via de facebook pagina van Judy Hall over een steen had gelezen die zij heel graag had willen hebben, en of wij deze steen misschien in de winkel hadden. De naam van de steen is the Cradle of Humankind. Judy Hall vertelt dat ze de steen ooit vergeten was in haar boek te zetten en dat ze later begrepen had waarom, omdat ze haar beschrijving nog niet compleet had. Nadat ze deze unieke steen aan een groep mensen die bij haar een cursus deden had laten voelen vielen alle puzzelstukjes op zijn plek, zo mooi hoe dat soms dan gaat, hoe het door de kristalwereld geregeld wordt. Wij voelden ook dat de steen pas nu in deze tijd echt nodig is, omdat pas nu veel mensen bezig zijn met het helen van hun DNA lijn, ook hun voorouderlijke tijdslijn om weer te kunnen leven vanuit onze Goddelijke Blauwdruk. Ik heb de steen weer in een la gevonden en laten voelen aan een paar mensen, een lieve vriendin van ons was helemaal verrukt over de steen die er niet bijzonder mooi uitziet, maar zo krachtig van energie is en ons ondersteunt bij zulke prachtige helingsprocessen. Zij wilde dolgraag meer exemplaren van deze steen omdat ze mensen wist die ook heel graag er eentje wilde. Onze vriend uit Engeland heeft er toen naar ons opgestuurd en we hoorden van Nikki dat ze gisteren in Heerle waren aangekomen. De steen zal de eerstkomende openwinkeldagen van donderdag 28 en vrijdag 29 januari in de winkel liggen.

The Cradle of Humankind (Cradle of life Stone)

IMG_2796The Cradle of Humankind, de bakermat van de mensheid steen is in 2013 gevonden in het Magalies gebergte in Zuid -Afrika. De steen is gevonden tijdens archeologische opgravingen op een plaats waar de oudste mens en voorouderlijke fossielen zijn gevonden. Het is geen mooie steen, hij ziet er basic uit, dit is ook wat hij doet, hij brengt ons weer naar onze basis en helpt ons van daar uit weer op te bouwen tot de meest prachtige, vrije mens. Deze zeer speciale steen van wijsheid en innerlijk weten laat ons zien hoeveel energie we nog steeds van anderen in ons energieveld en in ons DNA bij ons dragen en helpt ons deze los te laten. Ook kunnen deze voortkomen uit de voorouderlijke tijdslijn, familie patronen. Als deze uit ons DNA zijn verwijderd kunnen we weer leven vanuit onze Goddelijke Blauwdruk. De steen gaat zo diep en heelt niet alleen de voorouderlijke tijdslijn van je eigen stamboom, maar die van alle mensen op aarde. Hij gaat terug tot de fundering en helpt je opnieuw te beginnen, helpt alles wat daarvoor plaats vond te reprogrammeren. Heel goed voor mensen die zich ontworteld voelen en die thuis in zichzelf willen komen. The Cradle of Humankind steen heeft een diepgaande verbinding met Gaia, onze Moeder Aarde, met alles wat in haar DNA is opgeslagen. De steen is een katalysator, hij zorgt ervoor dat de ruimtes die ontstaan na verwijdering van oude stukken of patronen, open blijven staan zodat ze gevuld kunnen worden met Goddelijk Licht of met iets anders wat jouw hoogste goed dient. The Cradle of Humankind steen zorgt voor een mogelijkheid tot transmutatie, voor wedergeboorte, een nieuwe start. Hij verbindt je hart- met het keelchakra en helpt met Moeder aarde te communiceren. Opent het derde oog en helpt je begrijpen wat er spiritueel wordt gecommuniceerd, gaat terug naar toen we telepathisch waren. Opent ook je vorige leven chakra’s bij je oren. De steen centreert, grondt en helpt nieuwe ideeën en energieën op te nemen. The Cradle of Humankind steen heelt tot in het hart van moeder aarde. Hij helpt botten krachtiger te worden.

We zijn nu net weer in ons motel na een eerste dag in Tucson, heel veel zijn nog gesloten, nog niet aanwezig of hun stenen nog aan het uitladen, maar we hebben altijd een paar adressen waar we al langs kunnen gaan. We zijn heel erg blij dat we weer prachtige apofyllieten hebben kunnen kopen, dit jaar hebben we ook een aantal zeer grote exemplaren, echte specials. Drie zijn speciale groene Apofylliet met Stilbiet en 3 anderen zijn Apofylliet met Stilbiet en Mordeniet, echt heel uniek en volgens de man uit India van een speciale vindplaats en waar er niet veel van gevonden zijn.

Apofylliet met Stilbiet en Mordeniet

IMG_2904

Apofylliet bezit een hoge vibratie, is verbonden met de Engelen en is drager van de Akasha-kronieken. In een ruimte versterkt de steen de energieën. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Tijdens reizen buiten het lichaam houdt het een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat informatie makkelijk onthouden wordt. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. De steen helpt bij onbalans. Het is een steen van waarheid en zorgt voor erkenning van iemands ware zelf. Hij werkt kalmerend en is effectief bij stress en heft negatieve denkpatronen op, tevens bevrijdt hij onderdrukte emoties, overwint angst en bezorgdheid. Helpt je onzekerheden accepteren. Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Helpt je reizen naar vorige levens. Apofylliet is hét hulpmiddel bij reiki of energie behandelingen. De cliënt kan zich dieper ontspannen en is ontvankelijker.

Stilbiet wordt vaak samen gevonden met apofyliet, ze behoren samen tot de familie van de zeolieten. Het is een creatieve steen die je intuïtie opent en alles wat je onderneemt steunt. Hij helpt spirituele vaardigheden in daden om te zetten, hij aardt nl. spirituele energie. Deze steen geeft leiding en wijst de richting tijdens spirituele reizen en beschermd tevens. Stilbiet helpt bij hersenstoornissen en versterkt gewrichtsbanden. De steen kan de pigmentatie van de huid doen toenemen helpt bij strottenhoofdontsteking en het verlies van smaak.

Mordeniet bevordert harmonie, spirituele groei en helpt oude patronen te doorbreken. Deze steen brengt je ook bij je hart, bij je centrum, hij geeft je een gevoel van vrede en is helpt tegen depressies. Dit kristal helpt je de dingen te zien zoals ze zijn zodat je niet teleurgesteld wordt en hij helpt je ook om positief te blijven en weg te lopen van negatieve zaken. Tevens helpt Mordeniet je beter te focussen en zorgt hij voor rust in je hoofd. Het is een steen van overvloed die ook gebruikt wordt voor witte magie of andere positieve rituelen.

IMG_2915 IMG_2923

Waar we ontzettend blij mee zijn is dat onze lieve Colombiaanse handelaar prachtige Andarra Obsidianen voor ons heeft bewaard, ruwe stukken, gepollijste en ook geslepen ovalen die hij speciaal in Brazilië heeft laten slijpen.IMG_2922 Ze hebben twee verschillende groene kleuren, sommige zijn het zeegroen en andere zijn iets mossiger groen. Deze echte Andarra’s bevatten sporen van Crystobaliet, dit is een bewijs dat het niet gesmolten glas is, maar een echte Obsidiaan. Ook hebben we nog wat laatste witte Siriuszielkwartsen kunnen kopen, dit zijn de laatste uit zijn warehouse en hij had in Brazilië prachtige grote exemplaren van Crystal Cap kristallen gekocht.

Siriuszielkwarts Colombia

Sirius Zielkwarts uit Colombia

Dit zijn sleutelkristallen om interdimensionaal te reizen. Ze helpen je om vrijelijk heen en weer te reizen naar innerlijke werelden. Dit reizen kan via mediteren of dromen met dit kristal. Sirus Zielkwarts stimuleer het 3e oog en de hogere chakra’s, ook de kosmische. Het helpt je helder te zien en informatie uit de hogere dimensies te ontvangen. Dit kristal zal herkenning zijn voor hen die hun oorsprong niet op deze aarde hebben. Het heelt op het emotionele vlak en verlicht trauma’s uit het verleden. Ook bevordert het creativiteit. Deze delicate kristallen zijn behalve hun verbinding met de hogere dimensies ook verbonden met de Elven wereld. Tot dit kristal zal je je geroepen voelen als het specifieke informatie voor jouw heeft.

 

Nou dat was het weer voor de eerste blog, we zullen je op de hoogte houden van wat we allemaal nog meer mee gaan nemen naar Nederland.

Menu