Inkoopreis Tucson deel 2

Algemeen

Wat zijn we nog maar kort hier en wat hebben we al veel prachtige kristallen mogen inkopen. Heel veel handelaren hebben hun stand nog niet opgebouwd, vanaf morgen gaat het past echt een beetje beginnen, maar er waren er genoeg open waar we als eerste hebben mogen kijken en dat is natuurlijk super leuk.

De energie begon echt heel anders dan anders, gewoon een beetje magisch. Normaal worden we ingeplugd en moeten heel snel gaan, op zoek naar van alles dat ons roept, we voelen dan niet veel rust van binnen, want de stenen roepen zo hard. Deze keer was er zoveel rust en hadden we prachtige gesprekken en kregen we allemaal cadeautjes. Van een wildvreemde meneer voor ons motel, vroeg in de morgen, begon het al. Hij sprak ons aan en vroeg waar we vandaan kwamen, hij hoorde ons namelijk Nederlands praten. Hij zei: “Ik ga even iets uit mijn auto halen.” Hij vertelde dat hij iedere week een paar uur naar de stad reed om naar de Farmers Market te gaan om lokale producten te kopen. Hij had ook allerlei kruiden gekocht en we kregen zomaar van hem een potje met een heerlijk kruidenmengsel. Zo nog een aantal mensen die zomaar hele lieve dingen tegen ons zeiden en toen we naar onze Colombiaanse handelaar gingen om de stroopwafels te brengen, waar zijn zoon die hem altijd helpt zo dol op is, ontstond een prachtig gesprek. We voelden zoveel rust dat we bijna een uur met hem en zijn zoon hebben staan praten over kristallen en spiritualiteit en hoe hij en zijn gezin dit ook ervaren en leven. We komen uit zo’n andere cultuur, maar bleken met dezelfde normen, waarden en spiritualiteit te leven. De tijd verdween, net alsof je in een bubbel met elkaar staat, in een andere dimensie, waar de trilling omhoog gaat en liefde en blijheid van hart tot hart stroomt, wat geeft dit een groot geluksgevoel en wat is dit veel waard, het is zo voedend. En ook zo prachtig dat we niet het gevoel hadden dat we nu iets misten, dat we ergens niet op tijd bij zouden zijn. Je kon de overvloed voelen, het gevoel dat alles wat je mag ontvangen er toch voor je is, dat de kosmos je voorziet van alles wat je nodig hebt. Wat een vredig gevoel. Je voelt je dan zo in het ‘Nu’. Dit zijn net zulke grote cadeaus als het vinden van unieke kristallen. Het was een prachtig begin van een bijzondere dag waarin we heel veel mooie mensen en kristallen zouden tegenkomen.

Als eerste hebben we die dag een grote hoeveelheid zeer mooie groene Healeriet kunnen kopen, deze steen hebben we voor een fantastische prijs kunnen kopen, een stukje goedkoper dan dat we al hadden, dus dat is heel fijn.

Healeriet

Deze prachtige lime groene steen is een nieuw ontdekte steen uit het Noordwesten van Amerika. Ze zijn gevonden in een afgelegen berggebied en met de hand uit de aarde gehaald. Als je de steen vasthoudt voel je zijn zachte energie. Healeriet is een krachtige healingssteen die op verschillende lagen werkt en die je chakra’s en meridianen weer uitlijnt. Hij werkt zowel in het fysieke lichaam als in de lichtlichamen en geeft je een heel goed en vredig gevoel. Hij resoneert krachtig met het hartchakra, de zonnevlecht en het 3e oog chakra. Healeriet verhoogt de trilling van je energieveld. Dit is een hele fijne steen voor healers, omdat hij een krachtige bondgenoot is. Hij geeft energie aan je vloeibare kristallen- lichtlichaam en revitaliseert op cellulair niveau. Healeriet brengt je cellen en je innerlijke systemen met elkaar in harmonie en lijnt ze uit met je Goddelijke Blauwdruk, waardoor je lichaam in perfecte balans kan komen. Op emotioneel niveau brengt hij vreugde, intimiteit en bewust te leven vanuit je hart. Hij optimaliseert je emotionele staat. Perfecte steen voor iedereen die oude pijnen en trauma’s wil helen, ook de onbewuste uit vorige levens. Healeriet helpt je dingen uit vorige levens herinneren en te leren van oude lessen en ook om oude patronen te doorbreken. Het is één van de meest zachte, heel-makende en balancerende energie stenen die er zijn. Hij helpt zodat er een verschuiving in je bewustzijn kan plaatsvinden. Op spiritueel niveau is het een steen van planetaire heling. Leg hem op plaatsen op Moeder Aarde waar trauma’s van oorlogen of rampen of vervuiling zijn. Healeriet helpt je bewust en ontvankelijk te worden voor de hoge helingsenergieën die in deze tijd naar de aarde gezonden worden. Je moet als mens wel bewust kiezen of je deze energie wilt ontvangen, zo ja, dan zal je spiritueel snel verder groeien. Healeriet werkt via de meridianen en vergroot je Chi of Levenskracht, dit is de reden waardoor de steen zo goed voor je is. Hij kalmeert de zenuwen en verhoogt je vitaliteit en energie en brengt innerlijke harmonie en spiritueel ontwaken. Door te werken met Healeriet kun je je jaren jonger gaan voelen. Hij opent je hart voor ‘Goddelijke Liefde’. Healeriet heeft een speciale verbinding met Shungit die de stroom van energie door de meridianen helpt versterken en je ook helpt om weer jonger te worden.

Waar we ontzettend blij mee zijn is een zeer zeldzame steen, die maar in één mijn in Siberië, Rusland, gevonden wordt en die we nog nooit gezien hadden maar wel dolgraag in de collectie hadden. De steen heet Violaan (blauwe dioptaas). Dit is een vorm van Dianiet. Deze wordt zo genoemd omdat deze is ontdekt in het jaar dat prinses Diana overleed. Het is een blauwe nefrietachtige steen die naar haar is genoemd. De steen is een mengeling van kwarts, termiet en blauw amfibool en heeft een reputatie als diep healende steen voor wie in de problemen zit. Hij kalmeert hyperactiviteit, brengt vrede in lichaam, ziel en geest, en laat je naar je innerlijke stem luisteren. Violaan is een steen met een hoge vibratie en is een hulpmiddel voor diepe meditatie en eenwording met de kosmos. Hij versterkt spirituele groei en verbondenheid met je hogere zelf. Hij kan helpen een gebrekkig zelfbeeld en lichaamsvervorming te herstellen. IMG_2827Violaan brengt warmte naar de ledematen en naar het hart. Violaan kan helpen bij artritis en ontsteking van de gewrichten. Hij is nuttig bij astma en bronchiale aandoeningen en bij de ziekte van Raynaud. Violaan (blauwe dioptaas) versterkt metafysische vermogens en verhoogt je inzicht. Het creëert en activeert een band tussen de hogere hart-, soma- en zielensterchakra’s. Violaan vormt een energetische matrix of energetisch web in de fysieke dimensie die rechtstreeks verbind met universele energieën. De steen vormt een informatieveld voor healing en hoger leren en helpt je om nauwer met je gidsen te resoneren. Als effectieve karmische healer reinigt hij de voriglevenchakra’s en stemt dan de energie weer af op het huidige moment. Draag Violaan constant als je vitaliteit ondersteund moet worden, want hij stimuleert de qi-stroom. Violaan is goed voor de spieren en geslachtsdelen.

Ook een voor ons nieuwe steen is de turkooisblauwe Aurichalciet, het is een zeldzaam druzykristal op matrix die in de Verenigde Staten gevonden wordt. Aurichalciet helpt je om stabiel en zonder angst te leven. Het zorgt voor een beschermend schild rond je lichaam of in de ruimte waarin de steen geplaatst is. Het straalt veiligheid en vrede uit. De steen bevordert harmonie en persoonlijke vrijheid, hij helpt je om je te bevrijden van oude patronen. Het zuivert de aura en helpt om energie van originaliteit en creativiteit te versterken. Goede steen om de pijnappelklier te stimuleren. Deze vriendelijke steen kan het bewustzijn van de mensheid en de planeet als geheel helpen verhogen. Door de ziel naar een hoger perspectief te verheffen helpt hij je doel in dit leven te leren kennen. Mediteer met aurichalciet om het binnenhalen van informatie en hoogvibrerende energie in het fysieke lichaam te vergemakkelijken. Houd hem achter in de nek om de alta-majorchakra te activeren. Aurichalciet brengt lichaam, geest, ziel en verfijnde lichamen in lijn. Vanwege de broze aard van de steen kunt u hem het best zo neerleggen dat hij zijn energie naar de omgeving kan uitstralen.

shift kristal.,.

Shift Kristallen

Bij de Rus waar we vorig jaar de zeer zeldzame Shift kristallen hebben gekocht zagen wij zijn laatste doosje staan, hij vertelde dat hij nu niet meer heeft, dus gelukkig dat we deze nog zagen.

Uit Brazilië hebben we ruwe punten van zwavel in kwarts gekocht, hiervan hadden wij alleen trommelstenen. We hebben ook Bergkristal Engelen, mooie grote exemplaren van zwarte Kyaniet, blauwe tot blauw/groene toermalijn, ook groene en watermeloen toermalijn trommelstenen ingekocht. We hadden bij de vorige inkoopreis wat grotere mooie rookkwarts met epidootnaalden erin gekocht, nu hebben we hele betaalbare kleinere exemplaren kunnen kopen. Ook hebben we nu zeegroene ruwe aquamarijn, echt een hele mooie kleur, leuk om naast de blauwe te leggen. Ook een paar behoorlijk grote Elestialen (Meester kristallen), echt heel erg mooi en voor de liefhebbers een paar grote geslepen staande Maria Magdalena punten.

Nieuw zijn hele bijzondere punten, Lemurians met Magnesium erin, soms in fantoomvorm uit Serra do Cabral, Minas Gerais, Brazilië. Ook in deze streek is een heel bijzondere Ametist gevonden. Werkelijk prachtige grote punten die doorschijnend paars zijn, vol met coderingen. Het worden wel Ametistelestiaal Meesterkristalpunten genoemd. Deze unieke Meesterkristallen voelen voor ons als heel belangrijk voor deze tijd, het zijn echte Ascensie kristallen. Vorig jaar hadden we zo’n bijzonder Kristal van bergkristal en nu dus kristallen die verbonden zijn met de Violette Vlam van transformatie. Deze krachtpatsers zijn unieke zielen en hebben een krachtige verbinding met de Engelenrijken.

IMG_2978Amethistelestiaal Meesterkristalpunt

Deze zeldzame kristalpunten zijn echte krachtpatsers, het zijn unieke zielen die een een krachtige verbinding met de Engelenrijken hebben. Dit Meesterkristal bezit bijzondere krachten, het overlaadt je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Zeer krachtig genezende steen die inwerkt op de hogere chakra’s. Stimuleert de pijnappelklier en maakt contact met de interplanetaire wezens, gidsen en helpers. Amethistelestiaal Meesterkristalpunten tonen je het belang en de gevolgen van ervaringen uit vorige levens op je huidige leven en lost daaruit voortvloeiende blokkades op. Ze verjagen negatieve energieën van buitenaardse of andersoortige afkomst. De steen stelt gerust en kalmeert. Het zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. De steen is verbonden met de violette straal van transformatie en Meester Saint Germain, tevens heeft hij verbinding met de magische energie van Merlijn. Hij zorgt voor magie en geluk in je leven. Hij bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs en ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij geeft toegang tot multidimensies en helpt je te reizen tussen twee werelden. Tevens biedt hij blikken in het verleden of in de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Ze dragen coderingen van oude beschavingen als Mu, Og, Zu, Lemurië, Atlantis en die van het oude Egypte in zich. Deze kristallen worden gebruikt om contact te maken met en voor de overdracht van informatie van deze oude beschavingen. De transcriptie van de symbolen geeft je informatie die je op dit moment in je leven nodig hebt. De coderingen bevatten ook informatie over de ervaringen en ceremoniën waaraan deze kristallen hebben deelgenomen. Ze bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum, die over eonen van tijd hun succes bewezen hebben. Dit zijn meestal persoonlijke kristallen en de informatie zal tot je komen als je tijdens een meditatie de punt tegen je derde oog houdt. Sluit je ogen, centreer je in je hart en open je geest, adem regelmatig en diep en ben ontvankelijk voor de informatie die komt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen. Perfect ook voor het genezen van de hersenen na drugs of alcohol misbruik. De steen herstelt het cellulair geheugen. Zeer krachtig Nieuwetijdskristal met een hoog Goddelijk licht en zeer hoge vibratie.

Uit India hebben we weer de zeldzame prachtige Satya Mani kunnen kopen, we hebben ze lange tijd niet meer gezien en onze vriend had een paar doosjes hele mooie heldere, we kunnen hier ook weer mooie hangers van gaan maken. Satya Mani is eigenlijk een Satyaloka Azeztuliet uit de Himalaya, maar dan uit een gebied met een nog hogere vibratie, waardoor de steen Saya Mani wordt genoemd.

Satya Mani Kwarts (betekend Juweel van de Waarheid)

satya maniDeze zeer zeldzame Azeztuliet kwarts uit Zuid India heeft een zeer hoge trilling. Zoals de naam al zegt, dit is een initiatie kristal die voor zuivere spirituele waarheid gaat, dit kristal van verlichting brengt waarheid in ons hart. Hij helpt je te verbinden met het ultieme doel van je levenspad, je roeping. Hij helpt je herinneren dat je deel in de materie maar een klein onderdeel van je totale Goddelijke zelf is. Hij leert ons dus dat we verbonden zijn met alles en iedereen. Zo’n ontwaken kan inspireren om als mens te gaan leven als dit Goddelijke wezen dat we zijn. Als Lichtwerker vol liefde en overgave in al onze menselijke relaties en activiteiten uit te stralen. Het is een kristal van verlichting die sterk verbonden is met het hart, het centrum van waarheid, compassie en oordeelloosheid. De Saya Mani verbindt alle hogere chakra’s met die van het hart en is uitermate geschikt om mee te channelen omdat dit ermee heel zuiver gebeurt. Dit is een kristal van licht dat het pure witte licht via het hart het bewustzijn van het vloeibare kristallen lichaam vult en daarmee alle cellen, organen en chakra’s. De streek waar dit kristal gevonden wordt, het Satya Loka gebergte waar ook de heldere azeztuliet vandaan komt is al duizenden jaren een heilige plek met een zeer hoog spiritueel bewustzijn waar veel verlicht Indiase Meesters vandaan komen. Deze kwarts draagt al deze kwaliteiten in zich en resoneert krachtig met de hogere spirituele werelden, zoals die van de Engelen en de opgestegen Meesters. Dit is een van de krachtigste kristallen om mee te manifesteren om in de stof al onze wensen te uit te laten komen. Zorg dat je intentie altijd zuiver en vol liefde is, dan kun je de hemel op aarde voor je zelf en ieder levend wezen scheppen.

Tevens hebben we uit India nieuwe vrij zeldzame blauw/groene Kyaniet trommelstenen, Sterrobijnen, soms zitten er wat Stersaffieren tussen, en een nieuw gevonden steen, Larvikiet met Ioliet.

Lemurian met Hematiet

Lemurian met Hematiet

Uit Mongolië hebben we nog een klein aantal Siriuszielkwarts met Fluoriet kunnen kopen, zeer speciale Lemurians met Hematiet erin uit Dong wu qi, waarvan ook 3 grotere dubbeleinders, echt heel bijzonder en ook hele speciale Lemurians, lange dunne punten met witte magische zwemen erin die een hele mooie klank hebben als je ze tegen elkaar aan tikt. We hebben ook weer de prachtige aardende Ilvaiet kunnen kopen.

IMG_2989

Dit was het weer voor nu, wij gaan zo weer slapen, zo apart het tijdsverschil van 8 uur met Nederland. In de volgende blog zullen we weer verder vertellen over onze avonturen en foto’s maken van de stenen die we gekocht hebben. De kwaliteit van de foto’s is niet zo goed omdat we onze telefoons gebruiken en de prachtige energie en het uiterlijk van de kristallen is niet zo goed zichtbaar, maar we vinden het zo leuk om alvast iets te laten zien.

Menu