Inkoopreis Tucson deel 3

Algemeen

Wat vliegt de tijd en zeker als je het naar je zin hebt en dat hebben we. Alles loopt zo fijn en vloeiend, behalve natuurlijk mijn koffer want die is nog steeds niet terecht. Maar de Kristallen Engelen zijn ons gunstig gezind.

We hebben mooie trommelstenen ingekocht, echt hele mooie kwaliteit en ook een paar nieuwe soorten, dus dat is superleuk. We zullen er een paar noemen want we weten eigenlijk niet precies meer wat we nu allemaal gekocht hebben, we rijden van het ene naar het andere adres, maar welke ik nog weet zijn mooie getrommelde Morganiet met een hele warme roze kleur uit Afrika.

Morganiet

Dit is een roze variant van beril, de moeder der edelstenen, dit kristal is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en heeft een sterke verbinding met het hartchaktra, dat het reinigt en activeert. De bijzonder krachtige en liefdevolle energie van dit kristal is sterk verbonden met de Elohim engelen, maar ook met het regenbooglicht. Het brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol. Morganiet draagt een transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, waardoor dit kristal healing door je hele wezen brengt, tot in de aarde. Het helpt je om direct alles los te laten in vrede en acceptatie. Dit gebeurt onder leiding van het licht van de vele Engelen die met dit kristal verbonden zijn. Omdat de steen liefde aantrekt en liefde binnen een relatie handhaaft is het zeer geschikt voor hen die zich afgewezen en onbemind voelen. Als je morganiet op het hartchakra legt, kan er een diepgaande genezing ontstaan waardoor je kwetsende ervaringen uit het verleden kunt loslaten. De steen is verbonden met de roze straal, de helende vrouwelijke energie die weer verbonden is met Quan Yin, Isis en Maria. De energie van Quan Yin vult ons met universele liefde, genezing en geduld en maakt ons bewust van de zinloosheid van materialisme en het belang van onze spiritualiteit. Morganiet stimuleert een eenvoudige, kinderlijke kijk op de wereld.

Mooie blauw/groene Aquamarijn, echt supermooie kleine rechthoekige plakjes van K2 Azuriet, vol met de felblauwe bolletjes. We hebben ze nog nooit zo mooi gezien. Foto’s volgen nog in blogs als we thuis zijn, we zullen dan iedere week de stenen nog uitgebreid laten zien en ook de beschrijvingen erbij. We hebben het zo druk hier en we redden het met zijn tweetjes niet om alles tussendoor te fotograferen en te beschrijven. Helaas, maar er zitten maar 24 uur in een etmaal en wij mensjes moeten toch nog eten en slapen ha ha. Maar we doen ons best om een impressie te geven.

We hebben weer getrommelde watermeloen toermalijn, en fel roze toermalijn deze beide zijn kleine steentjes. Hele mooie heldere trommelsteentjes van Gele Apatiet, weer mooi om ook hangertjes van te maken.

Gele Apatiet

Gele Apatiet is een zeer krachtig en zuiver kristal van de gele straal die het element ‘vuur’ bevat. Het heeft de vibratie van mentale helderheid, wilskracht en manifestatie. Het activeert en verwijdert blokkades van de zonnevlecht en brengt stilstaande energie op gang. Gele Apatiet maakt assertief en helpt vertrouwen te ontwikkelen. Door de steen bij je te dragen versterk je je persoonlijke charisma. Het mineraal helpt je voorspoed op alle niveaus te manifesteren en geeft moed om risico’s te nemen. Gele Apatiet geeft je helderheid zodat je weet of je een risico kunt nemen of niet. Heel geschikt voor mensen die een zaak willen beginnen of hun zakelijke vaardigheden verder willen ontwikkelen. Gele Apatiet helpt je om met passie je geld te verdienen. Het bevordert studeren omdat het je vermogen om nieuwe informatie op te nemen en te verwerken vergroot. Het helpt je tevens te manifesteren wat je wenst en zelfopgelegde beperkingen en angst voor je daadkracht te overwinnen. Als je niet weet wat je echt wilt kan de steen je tijdens een meditatie inzichten geven. Deze zonnige steen helpt je om gepassioneerd en hoopvol te leven, hij geeft je eigenwaarde en zelfvertrouwen en brengt je in contact met je passies en dromen, tevens helpt hij deze te manifesteren. Gele Apatiet ondersteunt bij ME en depressie. Ook goed voor de concentratie en spijsvertering. Vermindert cellulitis en werkt ondersteunend voor de lever, alvleesklier, galblaas en milt. Als elixer helpt het de eetlust te onderdrukken.

Nieuw zijn trommelstenen van bergkristal met Moscoviet naaldjes erin.

Moscoviet naaldjes in kwarts

Moscoviet is een vorm van mica, die in deze stenen in naaldvorm voorkomen. Het kwarts of bergkristal waarin ze zitten zorgt dat de energie nog versterkt wordt. Kwarts is een krachtige healer en energieversterker. Moscoviet is een mystieke steen met een sterk Engelencontact, die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert. Bij het waarzeggen met kristallen verbindt deze visionaire steen ons met de hoogste spirituele gebieden. Het heldere kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Het brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. De Moscoviet naaldjes erin stimuleren het hartchakra, vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale visioenen. Het spiegelt projecties terug, geeft steun bij pijnlijke gevoelens en stimuleert onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Deze steen helpt ons vol vreugde naar de toekomst en het verleden te kijken, zodat we geleerde lessen kunnen waarderen. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal je energie tot het hoogst mogelijke niveau. Heft spanningen binnen de aarde en het fysieke lichaam op zodat er evenwicht ontstaat. Geneeskrachtige steen die helpt tegen straling en die je reinigt, de organen en het immuunsysteem versterkt en met alle chakra’s resoneert. Hij verjaagt onzekerheid, twijfel en onhandigheid en heft woede en nervositeit op. Goed bij slapeloosheid, allergieën, stress

We hebben ook een nieuwgevonden steen waarvan we ooit alleen maar grotere exemplaren hadden, het is een kwarts met mica schijfjes erin. We hebben de steen ooit bij Robert Simmons gezien die hem de naam Manifest Light Crystal heeft gegeven. Maar nu dus heel betaalbare trommelstenen.

Manifest Light Crystal

Als je Manifest Light Crystals tegen je voorhoofd houdt stroomt de energie onmiddellijk je derde oog binnen. Daarna kun je de energie in je basis of stuitchakra voelen. Dit maakt het kristal zo bijzonder. Hoge vibratie kristallen resoneren meestal met het derde oog, maar het Hematiet erin zorgt ook nog voor aarding. Je kunt met dit kristal dus tegelijkertijd met je hoofd in de wolken en met je voeten op aarde lopen. Tevens kun je met dit kristal energie en licht door je chakra kolom heen en weer laten stromen waardoor je chakra’s gestimuleerd, schoongemaakt en in balans komen. Je kundalini wordt ook geactiveerd, waardoor je meer gaat zien en voelen. Dit bijzondere kristal bestaat uit gemanifesteerd licht verteld de ziel van het kristal. Hij vult je lichaam met licht. Manifest Light Crystals activeren je lichtlichaam, maar zorgen wel dat het verbonden blijft met je fysieke lichaam. Doordat ze op een veilige manier de kundalini energie activeren helpen deze kristallen je spiritueel te groeien en hogere niveaus te bereiken. Omdat ze ook het fysieke lichaam met puur spiritueel licht vullen zijn ze ideaal voor je gezondheid en welzijn. Ze openen zowel het kruinchakra en helpen je bewustzijn te ascenderen naar de Engelendomeinen als je wortelchakra tot het hart van Moeder aarde. Deze kristallen zijn ook perfect bij polariteitstherapie. Als je een kristal vasthoudt tijdens meditatie of healing wordt je hele meridiaansysteem gebalanceerd. Deze kristallen bevatten veel Chi of Levenskracht en zijn perfect voor het manifesteren van alle dromen en wensen. Programmeer het kristal hiervoor met deze intentie terwijl je het vasthoudt of tegen je derde oog of hart houdt, of visualiseer het. Je kunt dit vaker per dag doen om het proces te versnellen. Heel krachtig samen met Azeztuliet.

Als laatste nieuw zijn hele mooie getrommelde Topaas, echt zo gaaf! Ze knalden bijna het zakje uit, toen we ernaar keken werden we allebei heel erg blij, wat een fantastische energie. We hebben de steen Sacred Heart Silver Topaas genoemd. Het is een zilverblauwe Topaas met de kenmerkende gouden en rode Hematietvlekjes die de steen zo’n specifieke energie geven.

Sacred Heart Silver Topaas

Sacred Heart Silver Topaas is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal, het is een combinatie van Agnitiet met Golden Healer energie en blauwe Topaas. Deze Topaas verbindt je met de hogere Engelensferen, geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde. Het opent je hart om vanuit deze een verbinding en communicatie te hebben met de Engelensferen en van hieruit heling te ontvangen. Deze unieke steen helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken, waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De liefde van je heilige hart die zich iets boven je hartchakra bevindt. Dit is de zetel van je Goddelijke Zelf, waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. De Engel die bij deze steen hoort is Aartsengel Haniël die staat voor goddelijke communicatie door heldere waarneming. De zachte blauwe straal helpt je zacht en voorzichtig je keelchakra te openen en je te verbinden met je hart. Het verwijdert blokkades uit deze chakra’s en helpt je helder te spreken. Vanuit deze verbinding gaat je groei in een sneltreinvaart en zal helderhorendheid bevorderd worden. Tevens is het verbonden met de zachte liefdevolle vrouwelijke energie, de straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd, vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Sacred Heart Silver Topaas leidt energie naar plekken in het lichaam waar het nodig is en verzacht, geneest, stimuleert, herlaadt en brengt het lichaam weer in balans. Hij maakt ook een einde aan twijfel en onzekerheid en geeft vreugde en overvloed en een goede gezondheid. De steen reinigt je aura en vermindert spanning op elk niveau. In geestelijk opzicht helpt hij je problemen op te lossen en transformeert negativiteit in vreugde. Het versterkt de zenuwen en bevordert de stofwisseling, stimuleert de spijsvertering en ondersteunt personen met anorexia. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is, daardoor is het een echt Nieuwe Tijdskristal. Het is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische, het zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons weer herinneren en om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn.

We hebben tot onze grote vreugde ook weer Magisch Laserkwarts uit Huang Guang, Binnen Mongolië kunnen inkopen. We waren helemaal uitverkocht en regelmatig vroegen mensen of we deze nog hadden. Dus we zijn hier heel erg blij mee. De lasers hebben een prachtige poederachtige coating.

Magisch Laserkwarts uit Binnen Mongolië

Magisch Laserkwarts is verbonden met de energie van Magiërs zoals Merlijn en heeft een sterke verbinding met de natuurwezens. Het is een zeer zeldzaam kristal die een krachtig spiritueel medicijn is en die een sterke band met de aarde heeft, het helpt spirituele informatie te aarden. Het kristal van overgang en transformatie helpt je van de ene staat naar de andere te gaan. Tevens is het een instrument om interdimensionaal te reizen, ook naar je innerlijke werelden. Het zijn krachtige, zachte, mysterieuze laserkwartsen die helpen om alles wat nog niet in balans is te transformeren, ze brengen groei en verdieping en zijn heel beschermend. Ze helpen emoties te verwerken en pijnen te transformeren in vreugde en blijheid. Ze helpen alle mensen op aarde te verbinden en om in liefde te leven. Naar het leven op aarde te kijken door de ogen van een kind, onschuldig en in totale verwondering. Zo helpen ze mee om weer vrede op aarde te creëren. Ze verhogen je bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. Zeer krachtig hulpmiddel tijdens meditaties en krachtige healers. Door hun puntige vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Als het kristal Hematiet bevat heeft dit een positieve invloed op het bloed en voorkomt het dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Ze helpen de goddelijke blauwdruk van ‘heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Deze kristallen zenden hoge lichtfrequenties uit en helpen deze in je lichaam te aarden.

We hebben ook een voor ons nieuwe vorm van Pyriet uit Heng Yang, Hunan, China ingekocht. Het zijn ronde bollen van Pyriet, echt super om te zien.

Pyriet

Pyriet is een aardende steen die staat voor het ‘mannelijke’ aspect van Moeder Aarde, maar die zowel voor mannen als voor vrouwen het derde chakra krachtiger maakt. Hierdoor neemt je vitaliteit en je wilskracht om je taken hier op aarde af te maken toe. Steen van creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie. Hij maakt assertief en helpt je om angst te overwinnen en uit slechte relaties te stappen. Pyriet is een steen van manifestatie die je helpt angsten te overwinnen, actie te ondernemen en om voor overvloed in je leven te zorgen. Pyriet helpt een energieschild creëren die negatieve energie en vervuilde stoffen op allerlei niveaus blokkeert. Hij helpt ook voorkomen dat er energie uit je aura en fysieke lichaam lekt. Hij maakt positief en helpt dromen op aarde te manifesteren. Ondersteunende steen voor mensen met een minderwaardigheidscomplex. Hij helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Pyriet helpt om hogere frequenties en kennis in het fysieke lichaam te integreren, dus heel goed om te gebruiken samen met kristallen die een hoge vibratie hebben. De steen resoneert zowel met het element aarde als met vuur en maakt het mogelijk je met de energie van de aarde te verbinden en deze door je lichaam te laten stromen. De frequentie van Pyriet stimuleert creatieve energie en helpt een gezonde seksualiteit te hebben. Geeft kracht om zorgen en slechte gewoontes te overwinnen. Deze steen is goed voor het uithoudingsvermogen en helpt lichamelijke prestaties te verbeteren. Energetisch ondersteunt Pyriet het bloed en het zuurstoftransport hierin. Goed voor vermoeidheid, geheugen, het spijsverteringskanaal, de longen, astma en bronchitis. Ook goed voor de mannelijke geslachtsorganen.

Dat was het weer voor nu, snel de jas aan en weer op pad. Heb deze blog vanochtend precies op tijd afgekregen. De vroegste handelaren zijn al om 9.00 uur geopend, dus daar eerst naartoe. Tot de volgende blog.

Agenda open winkeldagen

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

3 en 4 februari (zaterdag en Zondag)

23, 24 en 25 februari (vrijdag, zaterdag en Zondag) De nieuwe kristallen liggen dan in de winkel

3 en 4 maart (zaterdag en Zondag)

10 en 11 maart (zaterdag en Zondag)

17 en 18 maart (zaterdag en Zondag) 

24 en 25 maart (zaterdag en Zondag) 

30 en 31 maart (vrijdag en zaterdag)

Menu