Inkoopreis Tucson deel 3

Algemeen

Wat is dit een fantastische inkoopreis, echt nog steeds zoveel mooie gesprekken en ontmoetingen. Na een heel fijn gesprek met een echtpaar uit Denemarken waar we altijd de stenen uit Groenland kopen kwamen we erachter dat ook zij voelden dat de energie zo anders was. Dat de trilling zoveel hoger lag, net alsof er meerdere dimensies door elkaar lopen en dat je de mensen die op jouw trilling vibreren automatisch tegenkomt. De uitwisselingen gaan ook snel, soms in hele korte tijd wordt er heel veel energie uitgewisseld. Gisteren stonden we in de rij van een groothandel, wij staan daar altijd meer dan een uur van te voren voor de deur omdat we weten dat het extreem druk gaat worden. Deze opent altijd een bepaalde dag om 10 uur en tegen de tijd dat ze open gaan staan er zo’n 150 mensen in een rij om naar binnen te rennen. Andere jaren heb ik er ook over geschreven, het zijn net de doldwaze dagen van de bijenkorf. Niet echt prettig, maar als je bij hen stenen wilt kopen moet je wel meedoen, want als je de volgende dag komt zijn alle mooie exemplaren verkocht. Dus wij stonden daar al heel vroeg lekker in het frisse ochtendzonnetje want in een woestijnklimaat begint de dag fris maar helder. Vanuit de rij achter ons zwaaide een vrouw naar mij en even wist ik niet waar ik haar nu van kende. Toen drong het tot me door dat ik haar die dag ervoor bij onze bevriende Braziliaan had gezien en even met haar had gesproken. Zij wilde weten wat de naam van een bepaalde steen was, ze had een Amfibool in haar handen. Omdat onze vriend niet goed kon uitleggen wat de steen nu was, vertelde ik het haar. Nu zag ze mij dus in de rij staan. Ik liep naar haar toe en ze bedankte me voor de informatie en vertelde hoe blij ze met de steen was. En toen ontstond er opeens zo’n prachtig gesprek, maar er gebeurde nog veel meer zonder worden, uitwisselen vanuit het hart en ook telepathisch. Het gesprek is gewoon niet uit te leggen, ik voelde ook veel over haar en vertelde dat maar, iets wat je normaal niet zou doen met een wildvreemde, het raakte haar zo omdat het net iets was waar ze heel erg mee worstelde, ze moest ervan huilen en je zag de ruimte en het inzicht ontstaan. In korte tijd wisselden we uit en gingen toen weer gewoon verder met alle dag. Terug bij Wim en Cyrille in de rij was het net alsof ik even had staan dromen, alsof ik even in een andere wereld was geweest. Dit was zo mooi en apart om te voelen. En dit soort dingen gebeuren nu veel meer als we maar laten stromen wat er in ons komt.

Er zijn weer zoveel mooie stenen en kristallen op ons pad gekomen, bijna teveel om op te noemen, we hebben al weer 1 grote pallet helemaal vol bij UPS staan. IMG_2885-2 IMG_2884 IMG_2886

 

 

 

 

 

 

Alles zorgvuldig ingepakt, iets wat we altijd s’avonds in de motelkamer doen. Bij onze Deense handelaren hebben we prachtige stenen uit Groenland gekocht. Weer hele mooie Nuummiet, dit is één van de oudste mineralen van de aarde, zo’n 3,8 biljoen jaar. Dit is een echte magische steen, we hebben er trommelstenen, maar ook platte exemplaren van en wat hangers in de vorm van een hart. Hij vertelde ons ook dat hij dit jaar met een helikopter de bergen in zou gaan en Groenlandiet ging mijnen. Hij beloofde ons dat als hij deze vindt ze voor ons mee zou nemen naar de beurs in München, dit zou fantastisch zijn, want Groenlandiet is al vele jaren niet meer te koop aangeboden. Zodra we deze unieke, zeldzame steen in ons bezit hebben, zullen we het gelijk vermelden.

Nuummiet

Dit is de tovenaarsteen en beschermt goed tegen slechte wensen, vloeken en occulte manipulatie. Het is één van de oudste mineralen op aarde en is een bijzonder energiek hulpmiddel voor mensen die al veel aan zichzelf gewerkt hebben en met zijn intensiteit kunnen werken. Hij heeft het vermogen om negatieve energie, afdrukken en implantaten uit het lichaam te trekken. Hij helpt je om voorbij de buitenfaçade te kijken en schept een innerlijk landschap dat moet worden overgestoken. Als beschermende steen versterkt hij het aurische schild en is effectief tegen negatieve energieën en betoveringen. Hij helpt onopvallend en zeker te reizen en is de volmaakte steen voor reizen naar de beneden wereld om een verloren ziel of kindsdeel op te halen. Hij maakt onzichtbaar. Hij heeft een magisch aspect dat met respect en zuivere intentie moet worden gebruikt, anders keert hij zich tegen je. Hij activeert de vorige leven en somachakra’s, opent en integreert alle verfijnde chakra’s en zorgt voor een diepe verschuiving in het bewustzijn. Karmisch helpt nuummiet contacten in een vorig leven te herkennen en wijst op schulden door misbruik van macht. Hij herinnert eraan patronen niet te herhalen. Op het somachakra trekt hij karmisch afval uit de fysieke en emotionele lichamen. Met zijn krachtige elektromagnetische veld en zijn vermogen het cellulaire geheugen te her programmeren, herstelt hij snel energie of kracht die is uitgeput door karmische schulden en andere oorzaken en hij heft blokkades op, ook zelfopgelegde. Hij lost conflicten op die het gevolg zijn van manipulatie of betoveringen in het verleden. Hij legt een verbinding met je ware zelf. Hij brengt je respect en eergevoel bij en eist de vervulling van plichten en beloften. De steen is weldadig bij slapeloosheid, stress, degeneratieve ziekte, weefselherstel, de ziekte van Parkinson, hoofdpijn, voor de insulineregulering, de ogen, hersenen, nieren en zenuwen.

Ook uit Groenland de even oude en zeldzame Isua, hiervan hebben we nu trommelstenen en platte trommelstenen, deze steen is zo ontzettend hard dat ze lange tijd alleen maar ruw verkocht werden.

Isua (Groenland) gebande ijzerformatie

Deze steen is net als Nuummiet 3.8 biljoen jaar oud en ze worden allebei gevonden in de buurt van Nuuk. Isua wordt 130 km N.O van Nuuk gevonden. Aan de zuidwest kust van Groenland bevinden zicht de oudste “greenstone” rotsen die bekend zijn. Deze rotsen bevatten informatie dat er al leven op aarde was 3.8 biljoen jaar geleden. isuaDe steen Isua bestaat uit vulkaangesteente, sedimenten en ijzer. Deze rotsen werden in 1960 ontdekt en worden de Isua Greenstone gordel genoemd. Ze zijn al die tijd onaangetast gebleven, waardoor we informatie over de conditie van de aarde van 3,8 biljoen jaar geleden krijgen. Er zijn wel oudere rotsen op aarde, maar deze zitten diep in de aardkorst en kunnen dus geen informatie over het aardoppervlak van de vroege aarde verschaffen. De Isua rotsen verschaffen ons waardevolle informatie over het oppervlak van de aarde in die tijd en over de omstandigheden waar leven op aarde is begonnen. Verbazingwekkend dat er sinds de ontdekking weinig onderzoek is gedaan. Dit waarschijnlijk omdat leven op aarde al veel langer geleden is ontstaan dan men dacht. Ook omdat er door onderzoek van deze rotsen theorieën zijn dat leven van buiten de aarde kan komen, bv van mars naar de aarde is getransporteerd door meteoriet uitbarstingen De leeftijd van de Isua rotsen valt nl “toevallig” samen met de kosmische regen van het binnenste zonnestelsel, die “the late heavy bombardement” wordt genoemd.

Ook hebben we bij hen weer hele mooie Cryoliet en Cryoliet met Sidderiet trommelstenen gekocht en wat hartjes en hartjes hangers.

Cryoliet met Sideriet

De mijn in Groenland waar deze zeldzame steen is gevonden is inmiddels gesloten. De energie van de steen richt zich direct tot wat je op dit moment in je evolutie het hardst nodig hebt, het ontwaken van je bewustzijn voor de intelligentie van het hart en dat verbinden met de ontwikkelde delen van onze hersenen. cryoliet met sidderiet trommelCryoliet stimuleert krachtig het 3e oog en de prefrontale cortex van de hersenen. Ook stimuleert het je hart en kruinchakra en verbindt deze met het 3e oog waardoor je innerlijk beter kunt zien. Tevens opent het de kanalen van innerlijk weten van het hart. En aangezien het weten van het hart verder reikt dan tijd en ruimte kunnen we in principe door de verbinding tussen denken en hart gebeurtenissen in de toekomst voorzien. Cryoliet activeert deze slapende, maar zeer reële verbinding. Je wordt bewust en zal je voortdurend van moment tot moment over geven aan de wijsheid van het hart, wat gelijkstaat aan overgave aan het Goddelijke Plan. Deze overgave betekent in feite een bevrijding, want je komt tot het besef dat jijzelf en het Goddelijke Plan één en dezelfde zijn. Tevens zorgt Cryoliet voor moed, zuiverheid en heft besluiteloosheid op. De steen helpt je zien wat er moet gebeuren en geeft innerlijke kracht en vastberadenheid om het te doen. Het helpt je ook om de hoogst mogelijke leraren en gidsen aan te trekken. Heel krachtig samen met Star Hollandiet omdat beide stenen je ware identiteit ontsluiten en je potentieel in vervulling laten gaan. Moldaviet versterkt deze beide ook nog. Samen met visionaire stenen zoals Fenakiet, Natroliet, Scolesiet, Herderiet en Azeztuliet worden latente vermogens van het hogere denken geactiveerd. De liefdesenergie die Cryoliet uitstraalt is de transcendente vibratie van Goddelijke Liefde, die een stapje hoger staat dan de menselijke liefde. Wil je deze twee met elkaar vermengen, gebruik er dan een hartsteen zoals Morganiet of Rozenkwarts of Roze fluoriet bij. Op energetisch niveau kan Cryoliet helpen bij hersenfuncties, problemen met maag, darmen, de ziekte van Crohn of zenuwstelsel, bij bloedarmoede, aandoeningen van de schildklier en botten en bij huiduitslag. Maak een elixer alleen via de indirecte methode. Het component Sideriet zorgt voor het uitlijnen van alle lichamen, zowel het fysiek als de etherische. Tevens alle chakra’s en meridianen worden door deze steen op één lijn gebracht. Door de steen alleen al in je aura te houden gebeurt dit automatisch. Sideriet helpt je assertief te zijn bij mensen die proberen je leven te overheersen. Krachtige steen die je helpt het werk te gaan doen waar je hart of talent ligt. De steen laat het positieve in je naar boven komen en helpt je om krachtig in het leven te staan. Sideriet is verbonden met het Meestergetal 44. Behulpzaam bij de opname van Calcium, Magnesium en IJzer. Ondersteunend bij osteoporose en bloedarmoede.

Waar we ontzettend blij mee zijn is met onze aankoop van Larimar, de prachtige lieve, zachte blauwe steen uit de Dominicaanse Republiek. In Europa konden we niet meer aan mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs komen. Vorig jaar hadden we bij deze man al prachtige gekocht, maar die waren zo snel in de winkel uitverkocht. Veel mensen vroegen om de steen, maar helaas moesten we ze teleurstellen. Nu hebben we echt heel veel ingekocht, ook veel die als hanger gedragen kunnen worden. Van kleine tot grote stukken, maar mooi plat en gepolijst zodat je ze heerlijk in je zak kunt dragen. Deze Larimar zullen we meenemen in de handbagage, dus deze zullen we al het weekeinde nadat we de avond ervoor geland zijn in de winkel hebben, dit is het weekeinde van 6 en 7 februari. We zullen dan waarschijnlijk een beetje wankel op de benen staan van de jet lag, ha ha.

Larimar (dolfijn/atlantissteen)

IMG_2976Zeer spirituele steen die nieuwe dimensies opent en daarmee de evolutie van de aarde stimuleert. Larimar is sterk verbonden met de vrede van de zachtblauwe straal, maar ook met Atlantis. Het brengt de energie van harmonie en hogere zijnsaspecten in de chakra’s zodat je vanuit je hogere zijnsaspect kunt gaan leven. Hij herstelt de goddelijke verbinding tussen denken en voelen, waardoor negatieve gevoelens, innerlijke conflicten en vertroebelingen in je geest opgelost en verhelderd worden. Hij helpt je je eigen Engelen-zelf beter herinneren en is hierdoor ook erg geschikt voor nieuwetijdskinderen. Deze steen geeft spirituele kracht en leidt de ziel op zijn ware levensweg. Hij vergemakkelijkt het contact met Engelen en de communicatie met andere gebieden, ook goed als je een zielsverwant zoekt, hij vergemakkelijkt de genezing van relaties in vorige levens of van een gewond hart. Op psychisch vlak verwijdert larimar blokkades en beperkingen, maakt ook een einde aan zelfvernietigend gedrag. Hij helpt bij het verlichten van schuldgevoel en angsten. De steen zorgt voor sereniteit en evenwicht. De dolfijnen energie maakt een mens weer speels en geeft hem vreugdevolle, kinderlijke energie. De steen geneest trauma’s van het hart. Ook goed voor het keelchakra.

Voor de liefhebbers hebben we ook weer mooie grote Calcieten bij onze Mexicaanse handelaar gehaald, we waren weer vroeg dus mochten van zijn pallets de dozen uitpakken en mooie stukken die bij ons pasten eruit halen, waarna we de dozen weer netjes inpakten. We hebben grotere, maar ook wat kleinere exemplaren Groene Calciet en Regenboog Calciet deze keer. Ook hebben we een paar exemplaren die meer Geel/Oranje met wit zijn. Ook hebben we weer kleine Oranje Calciet bollen bijgekocht.

calsiet oranje bollen

We hebben bij deze mensen ook prachtige hele grote Engelenvleugel Seleniet gekocht, normaal hebben we de kleinere exemplaren die het meest gevonden worden, maar af en toe worden er een paar hele lange gevonden, deze hebben wij gelukkig kunnen kopen omdat we zo vroeg waren.

Engelenvleugel Seleniet

Seleniet brengt je heel direct in verbinding met de engelenenergie, alles wat ‘zwaar’ is in je systeem wordt ‘licht’ gemaakt. engelvleugel selenietDit kristal zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving deze vibratie. De steen geeft je letterlijk vleugels en brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden. Het helpt je bewustzijn te openen en je te herinneren aan je engelen-zelf. De steen verankert het engelenbewustzijn in de aardevibratie. Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen. Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen.

Als laatste hebben we prachtige witte Aragoniet gekocht, deze zien eruit als koraal. Deze keer hebben we een mooie middenmaat. Niet alleen de energie van deze Aragoniet met een hogere vibratie is heel erg fijn, hij is ook heel erg mooi om te zien. Aragoniet is normaal een aardende steen, deze aardt je, maar is tevens verbonden met de hogere chakra’s, dus heel uniek.

Witte Aragoniet

Deze prachtige aragoniet die eruit ziet als koraal is verbonden met de Engelendomeinen en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. De zachte lichtkracht van witte aragoniet is ongekend en zeer bijzonder en uniek, energetisch behoren ze tot de meest verheffende stenen. Iedere steen is een uniek individu, al behoren ze tot dezelfde familie. Ze stralen een innerlijk licht uit wat net zo prachtig is als hun uiterlijk. aragoniet witDeze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelenzang brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg. Het opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Witte Aragoniet stimuleert de hypofyse en ervaringen met het Witte Licht. Het zijn kristallen van interdimensionale communicatie. Als je met de steen mediteert helpt deze je af te stemmen en telepathisch te communiceren met je Beschermengelen en andere Engelen. Dit kristal zuivert je aura en de ruimte waar hij staat, hij vult de ruimte met een hoge trilling, dus heel goed in de slaapkamer, woonkamer, praktijk of kantoor, het zuivert deze van negatieve energieën.

Nu dat was het weer, we zullen weer snel schrijven over wat we nog meer tegen komen en inkopen. Lieve groetjes van ons uit het nog steeds zonnige Tucson. Er schijnt over een paar dagen hele koude wind uit de richting van New York te komen, dus dat zal even afzien worden. Maar wie weet draait de wind nog als een wonder. We gaan wel zien.

IMG_2868

Menu