Inkoopreis Tucson deel 4

Algemeen

Wat een fantastische inkoopreis! Ondanks dat ik dat ik na 6 dagen nog steeds mijn koffer niet heb kan dit de pret niet drukken. Alles stroomt en loopt zo vloeiend, ook het plezier en gevoel van uitwisseling van liefde en blijheid met collega’s en bevriende handelaren uit de hele wereld voelt van zo’n hoger level. Alsof we even in een sprookjeswereld leven, in een andere dimensie waar alles stroomt, makkelijk gaat, en vol met liefde. Zo moeilijk om in aardse woorden een euforisch gevoel weer te geven. Soort dronken van geluksgevoel ha ha. De kristallen blijven maar op ons pad komen en we merken dat we iedere keer precies op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Dat dan net de kristallen worden uitgepakt en uitgestald. We reizen helemaal op ons gevoel op dit moment. Jeetje wat zou het heerlijk zijn om dit altijd te kunnen, ook in ons dagelijkse leven en niet alleen als we zo ingeplugd zijn met de Kristalwereld en om ze maar een naampje te geven met de Engelen en Gidsen die ons leiden om deze prachtige kristalvrienden naar Nederland te brengen, waar ze weer zoveel mensen blij gaan maken, troost en liefde geven. En ons helpen in onze nog aardse worstelingen, ons spiegelen dat alles veel makkelijker en lichter kan.

Toen we gisterenavond na een hele lange dag met een knorrende maag eindelijk wat gingen eten beseften we dat we door al die energieën vaak vergeten te drinken en te eten. Door de energiestroom waar we ingeplugt zijn verdwijnen de aardse behoeftes naar de achtergrond. Niet helemaal ongevaarlijk, want ons lichaam heeft toch brandstof nodig en zeker in zo’n droge omgeving heeft ons lichaam behoefte aan water. We merkten dat we te weinig gedronken hadden ondanks de warmte en zeer droge lucht, terwijl we in ons ‘natte’ Nederland heel veel drinken. Dus goed om daar weer even bewust van te zijn, echt in het Nu te zijn en niet alleen met het hogere deel, maar ook ons aardse lichaam, ha ha. Heerlijk om tijdens zo’n rustpuntje als het avond eten even na te praten over wat ons nu toch allemaal weer was overkomen deze dag, dat alles zo snel gaat en er zoveel gebeurt dat je aardse, menselijke zelfje daar soms even achter aan rent, nog even tijd nodig heeft om alles te laten bezinken en te laten doordringen. Ook een heel leuk iets. 

Ook daar kwam het niet aankomen van mijn koffer tersprake, hoe dat nu toch kon, dat het zo vreemd voelde in deze flow waarin we zitten, waar alles zo soepel en vol liefde en vreugde verloopt. We konden er niet de vinger op leggen, alleen maar concluderen dat het geen domper op alle vreugde was en ook dat ik me niet rot voelde om maar met weinig kleren rond te komen. Maar er bleef iets ergens in mij maar om aandacht vragen, een soort stemmetje die je nog niet kunt verstaan, maar die ergens zit te duwen dat er iets niet klopt, maar waar je net nog niet bij kunt. Terug op de kamer, heel moe maar voldaan met het voornemen gelijk te gaan slapen heb ik toch nog even de laptop gepakt om weer de status van mijn vermiste koffer te controleren. Geen veranderingen, er stond alleen: nog steeds vermist. Opeens kreeg ik ‘door’ dat ik alle procedures nog eens na moest lopen. Het formulier met alle gegevens die door iemand op het vliegveld voor ons was ingevuld kon ik op de laptop nalezen. Ik ben alles gaan checken en tot mijn grote verbazing zag ik dat het nummer wat op het label van mijn vermiste koffer staat niet klopte met het nummer dat ze ingevuld hadden. Ze hadden het nummer van de koffer van Wim ingevuld. Terwijl deze voor hun neus had gestaan. Nu, dan snap ik dat mijn koffer nooit gevonden wordt, want hij is niet als vermist opgegeven. Dank je wel lieve Engelen, Gidsen, Hogere Zelf, of wie me de informatie ook gegeven heeft ha ha. Ik ben helemaal geen computernerd, eigenlijk een computerdommie, die altijd gelijk als een baby bij ieder probleempje ermee om Cyrille roept. Zij is bij ons degene die deze taal begrijpt en alles wat met computer en techniek te maken heeft oplost, maar ja, ze was er nu niet. Maar zoals ieder kind die leert als zijn mama er niet is, dat hij toch meer kan dan hij denkt is het me gelukt om een nieuw rapport in te dienen, met het juiste nummer van mijn vermiste koffer. Dus ik heb een hoopje dat hij toch nog gevonden gaat worden.

Nu weer terug naar de stenen, want daar is deze blog toch voor bedoeld.

Als eerste willen we het hebben over een zeer bijzondere Calciet die we tegen zijn gekomen, we hebben er maar een klein aantal van, denk uit mijn hoofd zo’n 12 stuks. Het zijn zeldzame stenen gevonden in Fuzichong, Guangxi Zhuang, China. De man vertelde dat dit zijn laatste exemplaren waren. We verkochten in het verleden Lavendel Calcieten uit Madagaskar, ook deze hadden een zeer hoge vibratie. Dat waren gepolijste stukken. Dit zijn ruwe exemplaren die hun natuurlijke vorm hebben. Dit is echt een steen voor de liefhebber. Wat een prachtige liefdevolle hoge vibratie hebben deze kristallen.

Lavendel Calciet

Deze zeldzame Lavendel Calciet met zijn mooie ronde vormen kom je niet vaak tegen.  Ze zijn gevonden in Fuzichong, Guangxi Zhuang, China. Ze stralen zachtheid, onschuld, vitaliserende energie en een hoge liefde uit. De vrouwelijke, zachte Lemurische energie helpt je bewust te worden van je eigen Goddelijkheid. Ze zijn verbonden met de hoge lagen van de 7e dimensie, de magische energie van Merlijn en met Meester Saint Germain van de Violette Vlam. Het Merlijnbewustzijn kan je lichaam alchemisch reinigen en je trilling verhogen. Ze helen je op alle lichtlichamen en verbinden deze weer met elkaar. Ze zorgen voor een grote bewustzijnsgroei. Lavendel Calciet vergroot de stroom van energie in je lichaam en zorgt voor een verschuiving van je perspectief, hij helpt je alles te bereiken waar je zo naar verlangt. Deze Calsiet helpt je makkelijker te leren, hij stimuleert je hersenen om nieuwe informatie makkelijker op te nemen. Tevens is het een zeer beschermend kristal die je beschermt tegen allerlei vormen van negativiteit, hij bouwt een soort schild om je heen die gevuld is met een positieve hoge vibratie. Je voelt de aanwezigheid van de Engelensferen in deze kristallen, die op zeer zachte wijze helen en transformeren. Ze openen je bewustzijn, verhogen je lichttrilling en brengen nieuwe hoop, moed, kracht en vertrouwen. Ze zijn perfect voor als je in een transformatieproces zit, ze helpen je een nieuwe start te maken. Ze helpen je het doel van waarom je in dit leven op aarde bent te ontdekken. Deze kristallen brengen verlicht denken en het bewustzijn dat je lichaam een tempel van licht is.    

Bij dezelfde handelaar, deze man heeft altijd topstenen die veel door verzamelaars gekocht worden. Alle stenen zijn onbewerkt en van hoge kwaliteit. Hij verkoopt veel kostbare stukken, maar kan met zoveel passie over zijn inkoopreizen vertellen. Hij zit veel in China en Mongolië en dit al voor lange tijd. Heerlijk om die verhalen over vroeger te horen, hoe het toen allemaal ging, dat het echt pionieren was in die landen.

Ook hebben we bij hem weer een paar prachtige Mangano Calciet stukken kunnen inkopen. Zachtroze van kleur met een hele mooie kristalstructuur. Echt topkwaliteit. Hij had ook een uniek, groot exemplaar. We zagen dat deze een soort natuurlijke hartvorm bezat, maar tijdens het fotograferen zagen we dat het een Engel was. Wat bijzonder! Deze Mangano Calciet komt uit Monaoshan, Hunan, China.

Toen we weer op weg naar een andere bestemming langs de stand van onze bevriende Braziliaan liepen riep hij ons en vertelde hij dat hij inmiddels weer andere vaten had open gemaakt en nieuwe stenen had uitgepakt. Hij zei: jullie hebben toen toch al die Code Keepers of Freedom van mij gekocht. Wij beaamden dat. Hij vertelde dat daar nu op een plek in de buurt andere exemplaren van gevonden zijn. Wij konden onze oren niet geloven, want het laatste weekeinde voor vertrek hadden we het er nog met mensen in de winkel over. Velen willen nog zo graag een exemplaar en liefst een kleinere, dit omdat deze makkelijker zijn om mee te werken en mee te nemen, maar ook omdat ze dan betaalbaarder zijn. We hadden dat laatste weekeinde er nog 3 grote van verkocht en er nu nog maar 1 groot exemplaar van over.

Hij kwam aan met een doos vol glasheldere exemplaren, niet groter dan een hand. Wat een energie straalde er vanaf. Ze kwamen gelijk je hart binnen, terwijl de eerst gevonden grote exemplaren omgeven waren door een mysterieus aura vol geheimen, waar je niet gelijk toegang tot kreeg. Met hen moest je echt even gaan zitten en voelen. Deze waren niet voor iedereen even toegankelijk. Zij voelen nu als de Moeder der Code Keepers en deze nieuw gevonden lijken wel kinderen die uit haar voort zijn gekomen. Speels, open en makkelijker te lezen. Of net als een Oer computer die alle informatie bezit en dat daar nu kleinere laptops uit voort zijn gekomen. Dat je overal, makkelijk en snel bij informatie kunt komen. Zo gaaf! Wij voelden dat ze een iets ander naam moesten krijgen, maar daar konden we nog niet bij. Die zou zich nog wel openbaren. En joepie vanochtend plopte het eruit. Lekker simpel, ze gaan Code Keeper of Freedom 2.0 heten. Dus maar een kleine toevoeging, maar die wel de hele lading dekt. Deze steen spiegelt dat we in de komende tijd makkelijker bij informatie zullen kunnen komen, dat er ‘lichtere’ tijden aanbreken en we op een makkelijkere manier bij ons ware, kosmische zelf kunnen komen. Dat alles niet meer zo ‘moeilijk en ingewikkeld’ hoeft te zijn. Dank je wel lieve kristalwereld voor dit cadeau.

Code Keeper of Freedom 2.0

Code Keeper of Freedom kristallen zijn pas nu gevonden omdat wij nu pas aan de informatie die ze bezitten, en willen vrijgeven, toe zijn. Deze 2.0 versie zijn een jaar na de eerste, meestal hele grote exemplaren gevonden. Ze zullen aan de mensen die door deze stenen geroepen worden hun informatie vrijgeven. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen en de aarde kunt helpen. Iedereen zal andere informatie uit een kristal krijgen, precies de juiste die een persoon nodig heeft. Het zijn multidimensionale databanken. Als je de steen vast hebt, of tegen je derde oog houdt, komt de informatiestroom rustig op gang. De steen golft door je heen, hij bevrijdt je uit alle structuren waar je in vast zit. Hij gaat door heel je wezen heen. Tijdens dit proces houdt het kristal je geaard. Code Keeper of Freedom kristallen openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Tevens hebben ze verbinding met de kosmische chakra’s. Ze helpen je bewustzijn te verhogen en zorgen voor contact met het ultieme Goddelijke wezen dat we in essentie zijn. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden, zodat je alles kunt creëren wat je wenst, dit is je geboorterecht. Dit kristal met een unieke vrije vorm bevrijdt je zodanig dat je meer kunt gaan leven vanuit het Goddelijke wezen dat je werkelijk bent. Deze kristallen zorgen voor een hoger bewustzijn en maken verlichting voor allen op aarde mogelijk. Ze openen de verlichte geest en kunnen een verschuiving in vibratie veroorzaken op zowel persoonlijk als op planetair niveau. Ze zorgen voor diepe holistische, spirituele heling.

Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen naar het hoogste niveau en de wereld op aarde te creëren die wij wensen, vol Licht en Liefde en Eenheid met alles om ons heen.

Toen we bij onze vriend uit India gingen kijken zagen wij dat zijn stand weer een stuk groter was geworden. Hoe krijgt hij het toch voor elkaar. Hij heeft dan het geluk dat zijn buren stoppen hij die ruimte kan huren. Hij had nu ook allemaal vitrinekasten staan met hele mooie, unieke exemplaren. Na een hartelijke begroeting liet hij ons hele mooie ruwe Robijnen zien. Hij vertelde dat dit echt topkwaliteit ruw is. Ze zien er met hun ronde staaf vormpjes met etsen op de zijkant een beetje uit als kleine Robijn Elestiaaltjes. Heel krachtig van energie. Dus deze hebben we gekocht.

Robijn

Robijn versterkt de eigenwaarde en hij laat zien en voelen wat goed en niet goed is. Bij stress of nare situaties helpt hij je bij jezelf te blijven. Hij brengt je hart in verbinding met je hoofd, brengt het voelen en denken dichter bij elkaar, zodat je orde op zaken kunt stellen. Je kunt dan afscheid nemen van het verleden zonder rancune en verdriet. Hij geeft kracht en energie om te leven, schept evenwicht, maar kan prikkelbare of overgevoelige mensen te veel stimuleren. Deze steen is een krachtig schild tegen psychische aanvallen en het stelen van je hartenergie. Hij bevordert positieve dromen en duidelijke visualisaties en stimuleert de pijnappelklier. Robijn maakt een einde aan woede of negatieve energie, hij helpt deze te transformeren. Hij moedigt een positieve houding aan en verscherpt je bewustzijn en verbetert je concentratie. Hij voedt de hartstocht, wakkert enthousiasme aan en trekt seksuele activiteit aan. In fysiek opzicht overwint hij uitputting en lethargie en schenkt hij potentie en kracht, maar tevens kalmeert hij hyperactiviteit. Robijn ontgift het lichaam, het bloed en de lymfe, goed bij koorts en besmettelijke ziekten en een trage bloedstroom. Weldadig voor het hart en de bloedsomloop. Hij stimuleert de nieren, bijnieren, voortplantingsorganen en de milt. Hij werkt goed op het gehele verteringssysteem. Hij reinigt de lever en darmen en helpt bij galaanvallen. Je kunt de steen dragen, maar ook een elixer ervan drinken. Omdat deze steen je zo goed aardt, is hij heel goed bij misselijkheid of wagenziekte. Ook goed bij diabetes en fantoompijn. Ook bij allerlei soorten huiduitslag, zoals een koortslip, zweren, wratten, jeugdpuistjes, acné of eczeem. Je kunt naast het dragen het elixer drinken.

Achter in zijn zaak zagen wij tot onze grote verbazing een paar doosjes met Himalaya clustertjes staan. Toen we hem dit vroegen, beaamde hij dat hij daar nu ook van had, maar dat de dozen nog verder uitgepakt moesten worden. Nu daar hadden wij wel oren naar. Uitpakken is inmiddels onze specialiteit geworden ha ha. Bij zoveel bevriende handelaren helpen wij uitpakken en zien daarmee de stenen voor het eerst en mogen dan ook die wij willen er uithalen. Dit is altijd zo fijn. Ook weer hier, het weekeinde voor vertrek vroeg er weer iemand om deze kristallen en ik had in de week ook al twee mailtjes gehad of wij weer Himalaya bergkristallen zouden krijgen. Mijn antwoord was dat deze zo ontzettend duur zijn geworden en dat we er al een paar jaar naar uitkijken, maar ze nog steeds niet betaalbaar gevonden hadden. Maar nu dus wel, joepie. Zo leuk om te merken dat als klanten van ons naar een bepaalde steen verlangen, deze nodig hebben, ze opeens op ons pad gaan komen zodat wij ze voor hen mee kunnen nemen. Dus we hebben weer wat Himalaya bergkristallen in de collectie. Super!

Bergkristalclusters uit de Himalaya

Bergkristalclusters uit de Himalaya absorberen energie en geeft deze weer af en reguleert ze. Deze die soms helder, maar vaak een roze gloed uitstralen komen uit de Mani Karan mines, Kullu Valley, Himacal Pradesh. Ze hebben een hoge, liefdevolle vibratie en zijn sterk op het hart gericht en afgestemd op de vlam van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Het zijn krachtige genezers en energieversterkers. Dezesteen beschermt tegen straling en brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar een toestand voor ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Het verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Het is ook een spirituele bibliotheek die wacht tot er gebruik van wordt gemaakt en stemt je af op je spirituele doel. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem, brengt het lichaam in evenwicht en harmoniseert alle chakra’s. Het zijn zeer krachtige clusters met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten lemurische energie, ze zijn nl door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol.

Bergkristalclusters uit de Himalaya helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. De Himalaya is de jongste bergketen op aarde en deze bergen pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Dit is traditioneel ook het land van de Boeddha’s, de Yogi’s en Mystici die veel hun verlichting in deze bergen hebben bereikt en later zijn teruggekeerd om hun lichaam te verlaten. Deze bijzondere energie brengt mensen tot hun ultieme bloei.

In zijn vitrinekast zagen we allemaal van die topstenen staan die je bij dure handelaren ziet. We zagen heldere Apofylliet die in ronde vormen waren gegroeid. Sommige leken wel om een buis te zijn gegroeid en waar later de buis was weggehaald. Ik zei tegen onze vriend: “Zijn deze ‘geplakt’?”, want we weten dat veel stenen die soms in aparte vormen voorkomen aan elkaar gelijmd zijn. Zo verschrikkelijk! Hij keek ons geschrokken aan en ontkende, nee ik zou nooit dat soort stenen verkopen. Hij zei: “Kijk bij deze exemplaren zie je hoe dit groeiproces gegaan is. De Apofylliet is om witte Mordeniet, die in de vorm van takken is gegroeid, heen gegaan vandaar de vorm.” Hij vertelde dat Robert Simmons ze ook had en in een beschrijving ze een Super Apofylliet noemt, dat dit de Gemmy kwaliteit is, dus echt een juweel. Ja ze zijn echt prachtig en delicaat. Dus hebben we ze allemaal gekocht. Dit is echt iets voor mensen die een pronkstuk willen hebben, die een hele mooie, krachtige vibratie bezit maar ook prachtig is om te zien.

 Apofylliet Mordeniet

Deze prachtige gem kwaliteit Apofylliet bezit een hoge vibratie, is verbonden met de Engelen en is drager van de Akasha-kronieken. In een ruimte versterkt de steen de energieën. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Tijdens reizen buiten het lichaam houdt het een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat informatie makkelijk onthouden wordt. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. De steen helpt bij onbalans. Het is een steen van waarheid en zorgt voor erkenning van iemands ware zelf. Hij werkt kalmerend, is effectief bij stress en heft negatieve denkpatronen op. Tevens bevrijdt hij onderdrukte emoties, overwint angst en bezorgdheid. Helpt je onzekerheden accepteren. Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Helpt je reizen naar vorige levens. Apofylliet is hét hulpmiddel bij reiki of energiebehandelingen. De cliënt kan zich dieper ontspannen en is ontvankelijker.

 

Het witte, pluizige Mordeniet bevordert harmonie, spirituele groei en helpt oude patronen te doorbreken. Deze steen brengt je ook bij je hart, bij je centrum, hij geeft je een gevoel van vrede en is helpt tegen depressies. Dit kristal helpt je de dingen te zien zoals ze zijn zodat je niet teleurgesteld wordt en hij helpt je ook om positief te blijven en weg te lopen van negatieve zaken. Tevens helpt Mordeniet je beter te focussen en zorgt hij voor rust in je hoofd. Het is een steen van overvloed die ook gebruikt wordt voor witte magie of andere positieve rituelen.

Dit was het weer voor deze keer, wij gaan zo weer op pad. Tot de volgende blog.

Menu