Inkoopreis Tucson deel 4

Algemeen

Iedere dag is het altijd weer spannend, gaan we nog mooie kristallen tegen komen, of oude bekende die die we heel graag willen aanvullen. Een gezonde spanning noemen we het maar. Maar wat fijn, het blijft nog steeds stromen en hoe, wat we nu toch weer hebben ingekocht, voor ons echt wonderbaarlijk. Zulke mooie kristallen en dat ze dan met ons mee mogen. Het begon met de magische Naica Selenieten, bij ons eerste vaste adres, waar we de meeste altijd gekocht hebben zagen we er maar een paar liggen en echt heel erg duur. IMG_2964We hoorden dat de grot waar ze uitkomen, dit is een kleine grot naast de grote Cave of Giants waar de Moeder kristallen zich veilig bevinden, nu ook onder water stond. Voordat de eerste Naica’s gevonden werden hebben ze er 15 jaar over gedaan om de grot leeg te pompen en nu is deze dus weer vol water. Er zullen dus genoeg stenen uitgehaald zijn om naar de mensen te gaan die ze nodig hebben of voor het kristalraster dat ze vormen door hun verspreiding naar andere landen. Het kristal raster van hun ligt om de aarde heen waardoor de energie zoveel liefdevoller wordt. Maar bij hele lieve mensen uit Mexico vonden we er nog, zij vertelden ook dit verhaal van de mijn die onder water staat en dat er maar per maand in Mexico zo’n 10 stuks gevonden worden. IMG_2968En tot onze grote verbazing waren er bij deze laatste vondsten ook Golden Healer Naica’s. Wat geeft de kristalwereld toch prachtige cadeaus aan ons, wat een prachtige energieën, zowel de heldere als de gouden. Er waren ook een paar grotere exemplaren erbij. Het besef dat deze prachtige steen misschien niet meer gevonden gaat worden is heel jammer, net alsof je een goede vriend verliest, maar soms komt er dan toch nog oude voorraad op ons pad. We hebben al zoveel wonderen meegemaakt, dat we nergens meer van opkijken. Maar voor nu hebben we dus nog eenmaal een mooie hoeveelheid Naica Selenieten voor hen wie deze steen roept. Als we thuis zijn zullen we nog een speciale blog over deze magische stenen schrijven.

IMG_2871

Naica Seleniet (van de Cave of Giants in Mexico)

Naica Selenieten zijn bij sommigen bekend van de documentaire op National Geographic. Dit zijn de grootste natuurlijke kristallen ooit op aarde gevonden in twee mijnen bij Naica, in Chihuahua, Mexico. Sommige van deze reuzen zijn wel 15 meter lang. In april 2000 zijn deze grotten door mijnwerkers ontdekt. De temperatuur in één van de grotten is zo’n 65 graden Celsius met een luchtvochtigheid van 100%. De bergen waarin deze grotten zich bevinden zijn 200 miljoen jaar oud.IMG_2973

De naam Seleniet komt van de Griekse Maangodin Selena. Deze zeldzame Seleniet heeft de hoogste frequentie van alle Selenietsoorten. Ze resoneren met de nog in de grotten aanwezige enorme Selenieten, deze zijn de talismannen van de kristalwerelden en helpen bij onze evolutionaire ontwikkeling. Ze openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Als je een punt op je derde oog richt, voelt het alsof een wind door je voorhoofd en uit je kruinchakra waait. Deze Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen en om bewust contact te krijgen met je Gidsen en Beschermengelen. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen.

Naica Selenieten zijn sterk verbonden met het element Water. Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie. Het zijn echte bewustzijnsverhogers. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met de Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpt hij je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft.

Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Het Kristallen Engelenwezen dat met deze Seleniet verbonden is helpt ons op dit pad naar de Hemel, die zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Voor healers zijn ze echt een ‘must” om mee te reinigen. Omdat er vaak koolstof insluitsels in zitten, aarden de kristallen de hoge energieën. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een

Het volgende wonder voor ons was dat we de meest prachtige natuurlijke Amethisten begroeid met Calcieten, veelal Stellar Beam Calieten, vonden. De Calcieten zitten soms in de vorm van bloemen op de Amethist of een prachtige grote losse punt. Wat een energie combinatie, wat een schoonheid. Dit soort stukken komen wij eigenlijk zelden tegen en dan is het op gedeelten van een beurs waar normaal topstukken of collector items verkocht worden. De prijzen zijn dan ook enorm. Bij toeval ontdekte Wim deze in een tent bij een Braziliaan die wij al jaren kennen, maar waar wij altijd op een buitentafel iets bij hem kochten. Wim zag hem deze tent inlopen en dacht: laat ik eens even een kijkje nemen. Die tent bleek van hem te zijn en er stonden de meest prachtige Amethisten uitgespreid op een tafel en ook de mooiste Geodes met hele aparte groeiwijzen. Deze waren al verkocht. Normaal vragen we de prijs niet eens van zulke topstukken, maar nu deden we dat en tot onze enorme verbazing was de prijs ongelooflijk goed. Dus we hebben alle mooie exemplaren en dat zijn er best heel veel gekocht. Wonderen bestaan dus echt ha ha. We zijn er nog helemaal vol van.

IMG_2890 IMG_2888

Amethist met Stellar Beam Calciet

Zeer krachtige en beschermende spirituele steen die verbonden is met de violette straal en Saint Germain. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Hij geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid.IMG_2889 De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

Stellar Beam Calciet

Deze calciet wordt zo genoemd vanwege zijn multi- en interdimensionale eigenschappen en vermeende vermogen om contact met ruimteschepen en buitenaardse wezens te leggen. Op spiritueel niveau opent deze steen de hogere chakra’s en maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien. Hij vergemakkelijkt innerlijke reizen via doorgangen van heilige geometrische vormen, waardoor je toegang kunt krijgen tot de Akasha kronieken en andere , waar je spirituele geheimen kunt vinden ut oude beschavingen zoals Atlantis en Egypte (met zijn verbinding met Sirius). Op het psychische vlak helpt hij oude patronen te doorbreken, inclusief spirituele overtuigingen of paden die je doel niet meer dienen. Hij helpt je het doel van je ziel en je leven te achterhalen. Hij haalt wijsheid en vaardigheden uit het verre verleden naar voren en stemt af op je zielengroep. Emotioneel helpt hij je in wederzijdse liefde, verlangen en tederheid onder te dompelen. Het is een ideale beschermsteen, omdat hij als versterker en zuiveraar van energie reinigt hij al het negatieve dat je tijdens een spirituele reis of healingswerk hebt opgepakt. Stellar Beam calcieten zijn geweldige stenen voor psychische chirurgie, ze hebben een laserachtige precisie, waardoor heel nauwkeurig blokkades, entiteiten of andere verdichtingen in de aura kunnen worden verwijderd. Ze kunnen de etherische blauwdruk herstructureren en helen, om inbreuk te herstellen door toedoen van operatief ingrijpen. Letsel, verwijdering van een lichaamsdeel of een andere schending van de energetische blauwdruk van het lichaam. Dit kristal is een van de krachtigste middelen om een goud-wit licht op te roepen. De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve energie of gedachtevormen verdwijnen

Waar we ook heel blij mee zijn is dat we weer trommelstenen van de Crop Circle Stone hebben, onze Engelse vriend had deze weer. Deze speciaal opgeladen vuurstenen die in de Graancirkels in Engeland gevonden worden hebben we het eerste weekeinde al in de winkel liggen.

Crop Circle Stones/Graancirkel

crop circle stonesCrop Circle Stones zijn natuurlijk vuursteen die gevonden zijn in de graancirkels in Engeland. Ze hebben een zeer krachtige energie, ze zijn volledig opgeladen door de graancirkel en ze dragen de vibrationele patronen van de graancirkels in zich. Tevens dragen ze het bewustzijn en de liefde van Moeder aarde in zich. Haar ziel zal door deze stenen tot je spreken. Haar wijsheid stroomt door deze stenen heen als levend water en haar ritme resoneert in hen. Ze laat ons weten dat ze levend, ontwaakt en bewust van ons is. Je kunt enorme vreugde en liefde voelen doordat je nu een glimp van haar hebt kunnen voelen. Ze nodigt ons uit om een soort spiritueel huwelijk via jouw hart met haar aan te gaan. Dit zijn evolutionaire talismannen die je spirituele ontwaken doen versnellen. Ze helpen je ook te communiceren met de makers van de Graancirkel, beschavingen uit hogere dimensies. De vibratie van Crop Circle Stones stimuleren het hartchakra op een diep niveau. Ze stimuleren ook het 3e oog en de kruinchakra’s, waardoor je spirituele vermogens zullen ontwaken. De krachtig energie van de stenen dringen diep in de hersenen en stimuleren de klieren en doen slapende potenties weer ontwaken. Samen met Fenakiet is hij het krachtigste om je derde oog te ontwaken en met Herderiet om de gebieden in de hersenen te ontwaken. De reden van graancirkels is nog een mysterie, maar er wordt gezegd dat deze stenen net zoals de graancirkels zelf, de originele blauwprint van het lot van de mensheid in relatie tot het goddelijke doet ontwaken. Het nieuwe bewustzijn.

We hebben ook een nieuwe soort Stromatoliet trommelsteen ingekocht een hele andere dan die uit Peru, die we al hadden, deze komt uit Minesota. Andere nieuwe trommelstenen zijn zwarte Merliniet en hele mooie Rhodoniet in kwarts, wat een sprankelende combinatie dit Rhodoniet gevangen in kwarts.

Zwarte Merliniet

Zwarte MerlinietZwarte Merliniet is een fantastische steen die je helpt om helder te dromen. Tevens helpt deze zwarte steen met prachtige patronen om diepgaand te mediteren en om mentale reizen naar andere delen van de wereld te maken. Ook helpt hij je in een trance staat te komen en om bewust naar vorige levens te reizen en te weten waarom en hoe en kan hij je helpen om zaken die heling nodig hebben onder ogen te komen. Hij brengt je in contact met de Goddelijke stilte. Een punt in het middel van alles. Zwarte Merliniet geeft een krachtige spirituele bescherming, activeert je persoonlijke kracht en helpt magie te creeëren. De steen helpt je om je energie weer uit te lijnen en om negatieve patronen te zien. Ook helpt deze bij emotionele kristalheling, emotionele disbalans te herstellen en negatieve ervaringen te verwerken. Hij is zeer effectief bij karmische genezing en helpt overtuigingen en geloften die blokkades vormen te herkaderen. Hij helpt je om vrij zonder oordeel te denken en je idealen na te streven. Zwarte Merliniet is een aardende steen die overhaast handelen remt. Hij leert je om weer van jezelf te houden en negatieve emotionele patronen te doorbreken, zoals negatief over jezelf te denken. Hij geeft kracht in moeilijke en zware periodes.Het is ook een zienerssteen die helpt te kijken naar de toekomst en naar andere locaties, om te zien wat daar plaats vindt. Zwarte Merliniet is verbonden met het 3e oog en verbindt deze met het kruinchakra. Ook is de steen verbonden met het basischakra. Ondersteunend bij longontsteking, bij het verwijderen van slijm uit de longen en bij chronische huidontstekingen. Ook helpt de steen bij het omzetten van koolhydraten in energie en ondersteunt een goede stroom van insuline in het bloed. Ook goed voor de darmen, spijsvertering en het hart.

We hebben tot onze grote verbazing ook weer Medusa stenen of Gilalite uit Brazilië kunnen inkopen, de mijn is al een aantal jaren dicht, maar onze Braziliaanse handelaar vertelde dat hij nog ruwe in voorraad had waarvan hij ieder jaar iets polijst, dus dat is heel fijn. Deze steentjes zijn heel zeldzaam en ooit gevonden in een koper mijn, vandaar de prachtige kleine blauwe stipjes gevangen in kwarts, vaak met andere inclusies zoals Golden Healer energie en Agnitiet. Een magisch steentje.

Medusa Stone of Gilalite

Zeldzame steen ut Brazilië werd pas in 2005 officieel gerapporteerd. Kwarts met felblauwe koper spikkels die er onder een microscoop uitzien als een “medusa kwal”, vandaar de naam. De energie van deze blauwe spikkels zorgen voor magische helingskracht, die je waarschuwen als er indringers zoals entiteiten in jezelf of jouw omgeving zijn. Het is ook een energie van je zonnevlecht die je intellectueel laat ‘weten’ en je laten ‘zien’ via je 3e oog met je totale wezen, zodat je je nooit bang en kwetsbaar hoeft te voelen. Ook kan dit kristal op het 3e oog gebruikt worden voor de ontwikkeling van hoge technologie. De steen heeft een energie die ‘reëel’ als ‘surreëel’ is, het is een steen voor fantasie en avontuur. Verbonden met de energie van Venus en met de Lemurische energie van de walvissen en dolfijnen. Deze steen geeft een gevoel van vreugde en tevens van kalmte. De steen combineert de hoge frequentie van spiritueel ontwaken, alsmede met aarding en healing. Wordt ook gebruikt om de aarde te zuiveren. Goed voor problemen die te maken hebben met circulatie, gehoorproblemen, bijziendheid en organen die verschrompelen en bij problemen met de sterfelijkheid. Hij leert je dat je steeds weer incarneert.

Nu dat was het weer voor nu uit het nog zonnig Tucson, Arizona. Op naar de volgende kristallen en tot de volgende blog.

 

Regelmatig wordt er aan ons gevraagd of wij de blog niet kunnen opsturen, maar tot nu toe ging dat niet, alleen iedereen die ‘vrienden’ van het Lichtpuntje is via Facebook kreeg een melding. Maar nu kunnen we de blog als nieuwsbrief naar je versturen als je ‘nieuwsbrief’ aanklikt op de pagina ‘contact’ en dan het formulier invult. Dit is dus een leuke extra service erbij voor iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de nieuwe kristallen die wij binnen krijgen.

Je kunt ook op deze link klikken:

Menu