Inkoopreis Tucson deel 6

Algemeen

Het is hier weer 6 uur in de morgen, voor mij een heerlijke tijd om een blogje te schrijven. Ik ben een ochtendmens en heb dan lekker veel energie. Door het tijdsverschil word ik altijd vroeg wakker, maar we gaan ook vroeg slapen, dus slaap komen we niet tekort. We merken dat we ook dieper slapen omdat we overdag zoveel indrukken opdoen en zo aan een stuk doorgaan. Het is nog steeds een rush waar we inzitten. Een constante stroom/flow die nog niet onderbroken is. We voelen altijd wanneer het ‘klaar’ is wanneer we alle stenen en kristallen hebben gevonden die mee moeten, want dan wordt er door onze vrienden van de andere wereld en/of onze hogere zelf een soort de stekker uitgetrokken. Dat voelt altijd heel leeg aan, is dan weer wennen om die heerlijke energie die je maar door doet gaan niet meer te voelen. Maar dat is nog niet het geval dus we gaan nog lekker door. Vandaag is de laatste dag dat er shows voor de eerste dag open zullen gaan. Verschillende plekken, tenten complexen, straten en shows, openen op verschillende dagen. Deze hebben een eigen openingsdatum. Dus we gaan zometeen weer lekker op pad. Je merkt dat het nu flink drukker is geworden, want dit is het eerste weekeinde van de show en veel Amerikaanse bezoekers zijn gisteren al aangekomen. Nu moet je ook overal gaan betalen om je auto te parkeren. Maar wij blijven Nederlanders en weten altijd wel een plekje te vinden wat gratis is. Dit betekent wel een eindje lopen, maar dat is met dit weer geen straf. Amerikanen houden niet van lopen dus die parkeren daar niet ha ha.

In deze blog zullen de kristallen uit Mexico in het zonnetjes staan en dat zijn dit jaar ook veel soorten Calciet. Deze die we nu gaan noemen hebben we in een week bij elkaar verzameld, maar leuk om in deze blog bij elkaar te vermelden.

Onze belangrijkste Mexicaanse familie waar we heel graag kopen en waar we een goede en heel gezellige band mee hebben is altijd vrij vroeg, voordat alle shows openen, al klaar met hun stenen uitpakken. De Moeder is daar nog altijd de baas en runt de tent met haar zoon. Ze runt letterlijk ook de tent, want zij staan op een groot terrein met allemaal tenten. We e-mailen altijd net nog voordat we komen om zeker te weten dat ze open zijn en dat wij als een van de eerste bij hen aankomen. We mogen dan altijd de pallets met grote Regenboog Calciet en grote Groen Calciet uitpakken en de stenen die wij mooi vinden eruit halen. We pakken dan alles weer netjes terug in en stapelen de pallets weer op. Dit is voor ons echt een heel groot cadeau want dan zijn alle stukken die we meenemen naar onze zin. Meestal is het zo’n 1/3 wat we ervan nemen. De dag daarna is de hele pallet meestal al door iemand anders gekocht. We hebben nog nooit iemand gezien die zo ‘gek’ als ons is om al dat werk te verrichten. Wij hebben ook het geluk dat we met zijn tweetjes en als Cyrille erbij is, met zijn drietjes uitpakken. De meeste handelaren zijn alleen en dan is het ook wel heel veel werk. We hebben dus weer prachtige stukken Regenboog Calciet en Groen Calciet ingekocht. De kwaliteit is top. En gelukkig niet alleen maar hele grote stukken, maar ook kleinere exemplaren. Van de groene hebben we net als blauw, oranje en de rode ook hele kleine exemplaren.

Regenboog Calciet

Dit is een prachtige combinatie van Calcieten, deze hebben de kleuren rood, groen en wit sterk in zich vertegenwoordigt. Door deze kleurencombinaties, samen met de zwarte zeer aardende randjes erin zijn zowel de lagere en de hogere chakra’s in dit kristal vertegenwoordigt, alsmede het hartchakra door de groene kleur. Dit maakt deze Calciet zo bijzonder, hij werkt krachtig op je gehele lichaam. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn dat onze groei en ontwikkeling versnelt. Rood calciet doet de energie toenemen, verheft emoties, helpt de wilskracht en opent het hartchakra. Het verwijdert stagnerende energie, inclusief constipatie en heft blokkades op. Het resoneert met de basischakra’s, geeft ze energie en geneest ze. Vrees ruimt het uit de weg door inzicht in de oorzaak te bieden. Op fysiek niveau geneest het problemen met de heupen en benen en maakt het gewrichten los, op een verfijnd niveau verwijdert het blokkades die uw voortgang in het leven belemmeren. Deze krachtige en toch zachte calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je  lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energieniveau verhoogt. Groene calsiet brengt diepgaande healing met zich mee, met name om oude, vastzittende patronen los te laten, maar ook om je dichter bij je gevoel te brengen. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Dit kristal is verbonden met de zachte helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. Groen Calciet verbindt ook je hart met Moeder Aarde en de natuurrijken der Elfen en Deva’s. Ondersteunend bij vermoeidheid, rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Het witte element zorgt ervoor dat de goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelen energie op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg brengt. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed. Deze kristallen zijn vrijwel altijd sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum. Ze helen alle lichtlichamen. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Wit Calciet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje.

Gisteren hebben we bij een andere Mexicaan nog meer Calcieten ingekocht, zo gaaf dat we dit jaar er tegelijkertijd zoveel verschillende soorten van in huis te hebben. De eerste die we zagen is een melkwitte, daar hebben we ooit 1 doosje van gevonden. Deze zijn meer in de vorm van vingertjes. Ze hebben een hele zachte, maar wel hogere trilling dan de andere kleurtjes Calciet.

Wit Calciet

Wit Calciet is een zachte, liefdevolle steen die voornamelijk hoort bij het hart en het kruinchakra, maar die ook alle andere chakra’s reinigt en in balans brengt. De lichtkracht, vervuld van Engelen energie brengt op zeer zachte wijze transformaties teweeg. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Ze verwijdert stagnerende energie in het lichaam en verhoogt je energieniveau. Wit Calciet Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed, stimuleert groei op allerlei gebied, zowel spiritueel als de groei bij kinderen. Wit Calciet verenigt gevoel en verstand, kalmeert je geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Het kalmeert heftige emoties, vergroot het zelfvertrouwen en vergroot het concentratievermogen. Het reinigt alle lichtlichamen en verbindt deze. Dit heeft een grotere bewustzijnsgroei en diepe transformatie tot gevolg. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Wit Calsiet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje. De steen stimuleert de stofwisseling, het immuunsysteem, de spijsvertering, versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en gebit. Het is goed voor het hart, skelet, gewrichten en bevordert groei van kinderen. Helpt bij de opname van Calcium.

We hebben bij deze Mexicaanse handelaar ook hele mooie brokjes van Honing Calciet gevonden, deze hadden we niet meer ruw in de winkel, alleen nog maar getrommelde exemplaren. Toen we alle dozen die we wilden aan het stapelen waren liet hij ons ook nog doosjes zien met nieuwe die hij dit jaar gevonden had. Het zijn gemêleerde exemplaren die ons heel erg aantrokken. Sommige zijn meer wit met zwarte elementen erin, andere honing met zwart. Hij wist helaas nog niet wat het donkere in de steen was, had nog geen tijd gehad om ze te laten analyseren. Deze twee nieuwe soorten hebben we ook meegenomen.

We zagen bij hem ook bij de nieuwe stenen een stapel van kleine glasheldere brokjes staan. Zo mooi zuiver van energie. Deze hebben we natuurlijk ook meegenomen. Wat een verscheidenheid aan Calciet dit jaar. Dit vinden we heel fijn want de zachte energie van Calciet is voor iedereen zo toegankelijk.

Helder Calciet

De zachte lichtkracht van helder Calciet is zeer bijzonder en uniek in zijn soort. Deze goddelijke lichtkracht brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Deze heldere vorm stimuleert alle chakra’s, reinigt deze en brengt ze in balans. En net zoals helder bergkristal, versterkt het de werking van andere edelstenen. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het brengt diepgaande zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum en brengen hierdoor heel bijzondere lichttrillingen en heel het kleurenspectrum met zich mee. Ze helen alle lichtlichamen en verbinden deze en dat heeft een grote bewustzijnsgroei en diepe transformatie tot gevolg. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Helder calciet helpt je om je bewuster te worden van je monadisch licht en dit ook meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, opdat je een ware meester en God over je bewustzijn mag worden. Een bijzondere leermeester in een fysiek kristallen “jasje”. Calciet zorgt ervoor dat ideeën worden omgezet in daden, verlicht emotionele stress en vergroot het zelfvertrouwen Helder Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie, verwijdert stagnerende energie in het lichaam en versnelt de ontwikkeling en (spirituele) groei. Het geeft hoop en helpt om op alle niveaus het energieniveau te verhogen. Op psychisch niveau verbindt Calciet de emoties met het intellect en creëert zodoende emotionele intelligentie. De steen stimuleert de stofwisseling, het immuunsysteem, de spijsvertering en versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en gebit. Het is goed voor het hart, skelet, gewrichten en bevordert groei van kinderen. Helpt bij de opname van Calcium.

Deze laatste paar dagen hebben ook nog wat stukken gevonden die een combinatie zijn van Geel met rode Calciet, helaas hebben we daar geen foto’s van gemaakt. In de drukte vergeten. Bij dezelfde handelaar hebben we twee jaar geleden de zeldzame Angelwing Calciet gekocht. Deze gaan aardig op in de winkel, dus voor de zekerheid zijn we even naar de plaats waar hij staat toe gereden. Vorig jaar had hij ze niet meer, maar je weet het nooit. En verhip daar stonden nog een paar dozen en grote stukken die ons riepen. De prijs was tweemaal zo hoog als wij betaald hadden, maar toen hij ons herkende als die mensen die zoveel gekocht hadden kregen wij deze laatste exemplaren ook weer voor dezelfde prijs als toen mee. Wat een groot cadeau. Deze steen zijn we nog nooit ergens anders tegen gekomen dan bij deze man.

Angel Wing Calciet

Angel Wing Calciet uit Mexico is een zeldzame steen met een zeer hoge vibratie die de zielenster-, sterrenpoort- en andere hoge kruinchakra’s stimuleert, zodat er spiritueel licht binnenkomt. Hij maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien. Hij opent paranormale vermogens, zorgt voor contact met Engelen en Lichtwezens en harmoniseert de hersenhelften. Angel Wing Calciet is echt een steen voor Lichtwerkers of voor mensen die zich bewust zijn dat ze niet alleen van deze aarde komen en voor hen die heimwee hebben naar andere werelden, want de steen helpt je om je prettig te voelen in je incarnatie. De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve energie of gedachtevormen verdwijnen. Het integreert het lichtlichaam en aardt energieën van hogere dimensies in het fysieke niveau. Deze steen maakt je blij en is ook heel geschikt op een babykamer. Normaal werken Calcieten meer op het niveau van het lichaam, maar Angel Wing Calciet werkt met name voorbij het fysieke niveau om het etherische lichaam te harmoniseren. Het helpt tegen psychosomatische ongemakken en de onderliggende oorzaken van diabetes en aandoeningen zoals multiple sclerose. 

Maar nu weer terug naar onze Mexicaanse familie waar we altijd zo graag kopen. Bij hen hebben we alle Naica Seleniet gekocht en later ook die uit Chihuahua. Deze laatste waren inderdaad niet meer zo helder zoals zij ons vorig jaar hadden verteld. Ze zijn maar 1 jaar heel helder uit de mijn gekomen. Gelukkig hebben we er toen veel gekocht.

Toen we op de afgesproken dag om 8.30 bij hun tent aankwamen was deze, op 3 pallets met Calciet na, nog helemaal leeg. Ze vertelden ons dat de vrachtwagen pech had gekregen en dat alle stenen overgeladen moesten worden. Dit betekende een dag vertraging voor hen. Die dag hebben we al deze pallets met groene en regenboog Calciet waar we het in het begin van de blog over hadden uitgepakt terwijl we gezellig met hen aan het kletsen waren. Normaal hebben ze in het begin haast geen tijd om te kletsen, maar nu dus volop. Ze vertelden ons prachtige verhalen over het mijnen en meer. Opeens zei de zoon tegen ons dat ze hun warehouse helemaal hadden opgeruimd en dat ze in een hoek nog dozen met Naica’s hadden gevonden. Deze zijn er niet meer omdat de regering de grotten weer onder water heeft gezet. Hij vertelde dat hij en zijn moeder hadden besloten dat ondanks ze meer geld voor deze koninginnen onder de Selenieten kunnen krijgen, wij ze allemaal mochten kopen en ook nog met een mooie korting. We konden onze oren niet geloven. Wat ontzettend lief van hen. Ze hadden ze apart op een pallet zitten en zouden deze pas openen als wij er waren. We waren diep ontroerd hierdoor. De volgende ochtend toen we weer vroeg present waren, werd de pallet inderdaad uitgepakt en mochten we de Naica’s waarvan de enorme” Moeder kristallen” in de Cave of Giants hun enorme lichtkracht uitstralen bewonderen. National Geographic heeft een documentaire over deze prachtige grot gemaakt, je kunt deze op internet nog vinden.

De Naica Seleniet is bij veel van onze vaste klanten of hen die al langer in de winkel komen bekend. Toen deze prachtige ‘kristalwezens’ jaren geleden op ons pad kwamen wisten wij dat we deze moesten verspreiden. Later kregen we te voelen dat ze een kristalraster van een zeer hoge, liefdevolle trilling om de aarde wilde leggen. De Moeder kristallen in de aarde die uitstraalden naar alle kleine exemplaren die via het oppervlak hun liefde wilden uitstralen en met elkaar in verbinding een licht raster vormden. Deze kristallen verkochten wij ook aan heel veel Nederlanders, maar ook aan mensen die op andere plekken op de aarde woonden. 

Op internet staat een filmpje met Drunvalo Melchizédek, hij is schrijver van vele boeken. Zijn naam komt van het ‘Melchizedek Bewustzijn’ de plek waar hij vandaan komt. Drunvalo heeft enorm veel kennis van oude beschavingen en hij heeft verschillende technieken ontwikkeld. Hij is bekend geworden door het verspreiden van zijn kennis over de ‘Flower of Life’, de oorsprong van alle vorm en het leven en de ‘Mer*Ka*Ba*’, het energetisch voertuig (een elektromagnetisch schotelvormig veld) dat we om ons heen kunnen creëren, waarmee we een enorm krachtveld ontwikkelen waarmee we van nature kunnen reizen. Drunvalo verteld in dit filmpje over “plasma wezens” die in de lava lagen van de ‘binnen aarde’ leven en dat ze in ‘The Cave of Giants ‘waarin de gigantische Naica Selenieten zich bevinden zijn gaan wonen. Ook zijn deze plasma wezens verbonden met alle Selenieten die zich op andere plaatsen op aarde bevinden. Dit verklaarde voor ons waarom we ons jaren geleden al zo aangetrokken voelden tot de Naica Selenieten uit Mexico en dat we voelden dat we deze ‘moesten’ verspreiden.

Naica Seleniet (van de Cave of Giants in Mexico)

Naica Selenieten zijn bij sommigen bekend van de documentaire op National Geographic. Dit zijn de grootste natuurlijke kristallen ooit op aarde gevonden in twee mijnen bij Naica, in Chihuahua, Mexico. Sommige van deze reuzen zijn wel 15 meter lang. In april 2000 zijn deze grotten door mijnwerkers ontdekt. De temperatuur in één van de grotten is zo’n 65 graden Celsius met een luchtvochtigheid van 100%. De bergen waarin deze grotten zich bevinden zijn 200 miljoen jaar oud.

De naam Seleniet komt van de Griekse Maangodin Selena. Deze zeldzame Seleniet heeft de hoogste frequentie van alle Selenietsoorten. Ze resoneren met de nog in de grotten aanwezige enorme Selenieten, deze zijn de talismannen van de kristalwerelden en helpen bij onze evolutionaire ontwikkeling. Ze openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Als je een punt op je derde oog richt, voelt het alsof een wind door je voorhoofd en uit je kruinchakra waait. Deze Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen en om bewust contact te krijgen met je Gidsen en Beschermengelen. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen.

Naica Selenieten zijn sterk verbonden met het element Water. Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie. Het zijn echte bewustzijnsverhogers. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met de Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpt hij je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft.

Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Het Kristallen Engelenwezen dat met deze Seleniet verbonden is helpt ons op dit pad naar de Hemel, die zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Voor healers zijn ze echt een ‘must” om mee te reinigen. Omdat er vaak koolstof insluitsels in zitten, aarden de kristallen de hoge energieën. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een Nieuwe Aarde te creëren. Je hoeft deze kristallen nooit te reinigen omdat ze alles wat ze voor je doen transformeren in Licht en Liefde.

Dus voor iedereen die nog zo graag een Naica Seleniet wil hebben of bewonderen, ze liggen weer volop vanaf 23, 24 en 25 februari in de winkel.

Als laatste in deze blog is de Vera Cruz Amethist. Deze prachtige kleine maar o zo krachtige Amethist wordt ook in Mexico gevonden. Deze kleine krachtpatsertjes hebben een zeer hoge vibratie. Het zijn eigenlijk de Lemurische lasertjes van de kristal wereld. Vorig jaar hebben we voor het eerst daar ook dubbeleindertjes van gezien en ook nu hebben we er daar weer een aantal van kunnen kopen. Maar dit jaar hebben we behalve losse puntjes ook kleine en grotere clustertjes ingekocht. Dus alle maten. Helaas hebben we geen foto gemaakt, maar Cyrille zal op deze blog een foto plaatsen van stenen die we vorig jaar hebben gekocht.

Vera Cruz Amethist

Dit is een amethist met een zeer hoge vibratie die is afgestemd op de violette vlam van transformatie. Deze steen zuivert, vooral op spiritueel niveau. Het is een beschermende steen die veilige buitenlichamelijke ervaringen en spirituele reizen mogelijk maakt. Naar verluidt brengt dit kristal je meteen in een bètaritme wat de meditatie, de trance en spiritueel reizen bevordert. Het stimuleert de profetische vermogens, helpt paranormale gaven te openen. Een krachtig instrument voor sjamanisme op hoog niveau. Op de zielensterchakra heeft hij toegang tot de vibratieniveaus waar zielen elkaar ontmoeten en versmelten. Hij activeert en reinigt alle chakra’s, vooral de bovenste. Hij is behulpzaam bij het begrijpen van verslavingen en helpt deze te doorbreken en helpt onvoorwaardelijk lief te hebben en de andere ziel zijn eigen reis te laten maken. Eigenlijk zijn het de Lemurische lasertjes onder de Amethisten. Lasers zijn bijzondere kristallen die taps toe lopen en werden gebruikt als instrumenten in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Ga op je gevoel te werkt, het kristal zal je helpen hoe te gebruiken. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus en door hun paarse kleur zijn de Vera Cruz Amethisten verbonden met de Violette Vlam van transformatie die hoort bij Meester Saint-Germain. De ribbeltjes aan de zijkanten bevatten informatie en coderingen. Als je met je vinger over deze gaat, kan de informatie tot je komen. Deze Amethist lasertjes helpen op ons pad naar ascensie. Ze helpen je bij het transformeren van alles wat nog niet in balans is omdat ze werken met de etherische blauwdruk en verfijnd DNA voor diepe interdimensionale cellulaire healing.

Nu dat was het weer voor deze blog. Grappig genoeg ben ik weer net op tijd klaar. Snel aankleden en in de auto op weg naar de shows en bedrijven die vandaag hun deuren voor het eerst openen. Spannend!

 

Menu