Inkoopreis Tucson deel 7

Algemeen

Daar zijn we weer, dit wordt de op één na laatste blog, er zal er nog eentje volgen en dan is het feest weer voorbij. Als wij weer op weg naar huis zijn zullen er nog blogs verschijnen, ook deze zal waarschijnlijk pas op de site staan als wij weer thuis zijn, dit omdat Cyrille ze na moet lezen en al mijn dyslectische foutjes eruit moet halen en ook het technische gedeelte moet verrichten, zoals de foto’s erbij plaatsen en alles op de site zetten.

Nu ik het over foto’s heb, helaas ben ik in alle drukte helemaal vergeten om foto’s te maken van de stenen die we bij ons Chinese adresje gekocht hebben. We hebben een paar hele bijzondere stukken van zachtgele, ruwe Calciet in mooie schub vorm op donkergrijze Chalcedoon gekocht. Echt van die mooie pronkstukken. Later bij een dure handelaar zagen we eenzelfde stuk maar dan voor zo’n hoge prijs, dus we zijn heel blij met de onze, ook hebben we bij haar kleine, heldere, diepblauwe Fluoriet op moedergesteente gekocht. Ze knalden hun doosje uit, dus moesten mee. Deze zullen we later als we weer tijd hebben, dus na al het prijzen en de winkel inrichten nog gaan fotograferen en op de blog plaatsen. Ze zullen natuurlijk wel al in de winkel liggen bij de eerste openwinkeldagen op 23, 24 en 25 februari.

(Het is toch nog gelukt om foto’s te maken bij het Chinese adresje. Dit zijn foto’s van de fluorieten die wij hebben laten liggen. De onze zijn dus mooier, haha.)

 

We gaan vast heel veel mensen blij maken met het volgende; we hebben nog een grote hoeveelheid Inner Source Lemurians kunnen kopen en deze keer alleen maar kleinereexemplaren. Net zoals met de Code Keeper waar we ook veelal alleen maar grote van hadden mochten er nog boven aarde komen die klein van stuk zijn. Dus ook deze zijn voor iedereen te betalen, wat een groot cadeau en wat zullen er veel klanten, die er nog zo graag er eentje wilden, blij mee zijn.

Inner Source Lemurian

Inner Source Lemurian is een spirituele naam gegeven aan een nieuw gevonden prachtige Lemurian uit Goias Brazilië. Ze zijn zo helder, transparant, sommige met een gouden, anderen met een meer roze gloed. Hun trilling is heel erg hoog, maar doordat het kristal zoveel liefde bevat zal het de energie doseren voor wat jij of je cliënt aankan, tevens bevat dit unieke kristal hoge bio scalaire golven die heling op alle niveaus tegelijk teweegbrengen. Een bio scalaire golf is een statische energie die ontstaat als twee elektromagnetische velden vanuit verschillende hoeken op elkaar inwerken en elkaar neutraliseren, dit heeft direct effect op celweefsel op microscopisch niveau, waardoor een helende balans ontstaat. De Inner Source Lemurian is ook verbonden met de aarde, dus ideaal als verbindingsinstrument tussen jou en je oorspronkelijke wezen die zich in de kosmos bevindt, maar ook met alle wezens van Licht die zich daar bevinden. Hij verbindt je met je oorsprong, die zich in jou bevindt maar ook met de delen van jou die zich in andere werelden en andere stelsels bevinden. Deze Lemurische Laser vol met prachtige ribbels en coderingen is krachtig en zacht tegelijk. De energie komt direct en liefdevol, zonder ruis, zonder barrières bij jou of je cliënt binnen. De ribbels vol coderingen hebben zachte rondingen. Je voelt de energie van de Inner Source Lemurian door je heen golven, als een kundalini slang omhoog en omlaag. Dit Nieuwe Tijdskristal helpt je snel en met gemak bij je kern te komen. Het helpt je om in totale helderheid te komen, je te focussen op je doel hier op aarde. Hij lasert direct maar op een zachte, liefdevolle manier naar jouw kern of naar het deel in jou wat aandacht nodig heeft. Je golft met de energie van de steen mee, gaat mee op reis. Dit unieke kristal voelt heel vrouwelijk aan, maar heeft de daadkracht van het mannelijke, het is in totale balans, yin en yang zijn in volmaakte eenheid. Dit bijzondere kristal helpt je trilling te verhogen, blokkades te verwijderen, je energie te laten stromen zoals oorspronkelijk bedoeld is, zonder invloeden van buitenaf, zodat je liefdevol gecentreerd blijft in jouw hart. Dit is een prachtig Nieuwe Tijdskristal dat nu weer gevonden is om ons te helpen op ons pad naar verlichting.

We hebben ook een nieuwgevonden vorm van Amethist gekocht. Bij veel Brazilianen kwamen we deze tegen. Het is zo te zien de vondst in Brazilië van dit jaar. Deze prachtige grote punten van Amethist hebben een bijzonder oppervlak. Onze vriend noemt ze Elestiaal Amethist en dat is een mooie naam omdat het oppervlak ook aan de Krokodillenhuid doet denken die Elestiaal bezit, een ander noemt ze Kathedraal Amethist. Ook dit klopt omdat de opbouw als Kathedraal kwarts is. We kwamen erachter dat de beide namen gebruikt werden. Omdat beide namen zo kloppen hebben wij de steen Amethist Kathedraal/Elestiaalpunt genoemd.

Amethist Kathedraal/Elestiaalpunt 

Deze nieuwgevonden kristalpunten zijn echte krachtpatsers, die een krachtige verbinding met de Engelenrijken hebben. Deze Meesterhealers bezitten bijzondere krachten, het kristal overlaadt je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Zeer krachtig genezende steen die inwerkt op de hogere chakra’s. Stimuleert de pijnappelklier en maakt contact met de interplanetaire wezens, gidsen en helpers, tevens helpt het om je paranormale gaven te ontwikkelen. Dit kristal laat je enorm groeien als in een stroomversnelling, dit gebeurt met zachtheid en kracht tegelijkertijd. Amethist Kathedraal/Elestiaalpunt kalmeert en stelt gerust, tevens helpt deze om blokkades op te ruimen en verjaagt negatieve energieën. Deze steen zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. Het zijn bijzondere kristallen die zich niet aan één persoon binden, maar in feite universeel zijn. Ze werken heel graag samen met ascensie healers, om zo veel mogelijk licht en bewustzijn te verspreiden. Ze maken ons mensen ook bewust dat we multidimensionale wezens zijn. Universele Meesters werken door hen heen, waardoor ze als een soort doorgeefluik fungeren om hart en bewustzijn te openen. Ze bevatten heel specifieke informatie over de komende Nieuwe Tijd. Het is een kosmische computer die de wijsheid van eeuwen bevat, een Lichtbibliotheek waarin zowel de goddelijke eenheid volledig aanwezig is als goddelijke kennis en bewustzijn. Als je met het kristal mediteert krijg je hier toegang tot. De steen is verbonden met de violette straal van transformatie en Meester Saint-Germain, tevens heeft hij verbinding met de magische energie van Merlijn. Hij zorgt voor magie en geluk in je leven. Hij bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs en ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij geeft toegang tot Multi dimensies en helpt je te reizen tussen twee werelden. Tevens biedt hij blikken in het verleden of in de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Dit kristal is ook vaak verbonden met de kristallijne draak, die ook een enorme kracht aan dit kristal geeft. Het brengt inzicht, wijsheid en hogere lichtkennis. Elestiaal heeft een grootse energie die van de hogere dimensielagen afkomstig is en verbonden is met onder andere Sirius. De kristallijne meesters zijn sterk vertegenwoordigd in deze kristallen en werken hier dan ook krachtig doorheen. Helpt bij chakra’s die nog niet volledig doorstromen. Zeer krachtig Nieuwetijdskristal met een hoog Goddelijk licht en zeer hoge vibratie.

Ook hebben we weer een aantal schedels meegenomen, deze zijn door Wilson gemaakt, hij was vroeger een leerling van de beroemde Leandro, maar is later zijn eigen weg gegaan. We hebben dus op dit moment aardig wat schedels in de winkel. We hebben ook nog hele mooie Malachietschedels in onze collectie. Toen we de dozen met kristallen naar de auto gebracht hadden kwam een van de jongens die de Braziliaan helpt naar ons toe met een heel klein Bergkristal schedeltje. Hij zei, deze lag er nog, hebben we vergeten in te pakken.

Een dag daarvoor hadden we met Ivo gekletst, hij is bekend van beurzen in Nederland waar hij met een grote collectie schedels staat, maar ook van zijn uitgebreide schedel website. Hij gaat al jaren met Leandro mee naar buitenlandse beurzen. We komen Ivo altijd tegen, dit is zo grappig. We moeten er samen altijd hartelijk om lachen. Toen we Ivo vertelden dat ik mijn koffer kwijt was vertelde hij een verhaal over een Traveler schedel. Dit zijn schedels die een lange vorm hebben, een lang achterhoofd.

Deze schedels staan erom bekend dat ze heel graag reizen. Ivo vertelde dat de hij ooit zo’n schedel had meegenomen in een koffer. Prompt raakte deze koffer kwijt. Later bleek het dat de koffer helemaal naar Australië was gereisd voordat hij weer bij hem aankwam. Hij heeft van klanten ook al veel verhalen van dit soort situaties met deze Traveler schedels meegemaakt. Nu is ons kleine schedeltjes geen traveler, maar we hadden het gevoel dat deze ook met ons mee op reis wilde.We hebben hem dan ook in de auto bij ons tussen de stoelen gezet. Onderweg kreeg hij de naam: Lucky omdat we zo’n prachtige reis hebben en zoveel mooie kristallen tegenkomen. We hebben besloten hem te houden en in de winkel te zetten en misschien wel een volgende reis weer mee te nemen als geluksschedeltje. Bij een Argentijn hebben we ook een heel bijzonder exemplaar gevonden, deze is gemaakt van Lemurisch Aquatine Calciet.

 

Lemurian Aquatine Calciet 

Deze bijzondere calciet uit een afgelegen gebied in Argentinië heeft deze naam gekregen vanwege zijn spirituele kwaliteiten en zijn verbinding met het element “water” en de op water georiënteerde Lemurische beschaving. Lemurië was een koninkrijk van het waterelement verbonden met intuïtie, dromen, gevoelens en visionair bewustzijn. Deze calciet voedt het emotionele lichaam en werkt heel krachtig tegen stress, angsten, zorgen en angst voor de toekomst. Hij verzacht en voedt het etherische lichaam en helpt bij de telepathische communicatie vanuit je hart met dolfijnen en walvissen waarvan gezegd wordt dat het geïncarneerde Lemurianen zijn. Dolfijnen zullen eerder naar je toe komen met hulp van deze steen als je in hun leefgebied bent. Lemurian Aquatine Calciet resoneert met het hart-, keel-, derde oog- en kruinchakra en de chakra’s hierboven. Het zorgt voor een toename van het bewustzijn en gevoeligheid en helpt je contact te maken met je Gidsen en Beschermengelen. Deze kalmerende steen brengt je in het gebied net voor je in slaap valt, waar we beelden kunnen zien en boodschappen ontvangen, het gebied van bewuste dromen zonder in slaap te vallen, hier kun je ook teruggaan naar vorige levens.

Uit Brazilië hebben we ook een aantal zeer grote stukken ingekocht, helaas hebben we er maar eentje op de foto. Dit is een grote Rookkwarts cluster met Lodoliet erin. We hebben ook hele grote Citrien Elestialen en ook van lichte Rookkwarts waarvan er twee als met knalroze suiker bestrooid zijn. Onze Braziliaanse vriend dacht dat het gekristalliseerde Lepidoliet was. Zo bijzonder! We hebben bij hem ook hele mooie Goud Topaas ingekocht. Goud Topaas zijn vaak hele kleine kristalletjes, deze keer konden we uit een hele grote doos uitzoeken. We hebben de grootste exemplaren uitgezocht

.

Goudtopaas

Deze steen die vaak in zijn natuurlijke vorm te zien is, is een zuivere zonnestraal in materie. Hij wordt ook wel koningstopaas genoemd. Hij brengt het gouden licht van de zon op aarde en verlicht zwaarmoedige en depressieve gevoelens. Ook goed bij prikkelbaarheid en een slecht humeur. Dit kristal schenkt ons meer vreugde, versterkt onze wil en geeft een zonnig humeur, hij helpt je vanuit je eigen inzicht en innerlijke zonnekracht te handelen. Op het derde oog gelegd versterkt hij helderziendheid en je intuïtie, je krijgt iets sereens over je. Heel goed voor kinderen die last hebben van faalangst, hij versterkt hun gevoel voor eigenwaarde. Hij werkt als een batterij, herlaadt het spirituele en fysieke lichaam en versterkt geloof en optimisme. Hij helpt je af te stemmen op de hoogste krachten in het universum en herinnert je aan je goddelijke oorsprong. Hij verleent charisma en vertrouwen en laat je trots op je vaardigheden zijn, terwijl je tegelijkertijd edelmoedig en openhartig blijft. Hij werkt heel goed op het hart- en zonnevlecht gebied. Goed bij hartzwakte, hartkloppingen of benauwdheid door het hart, maar ook dat je weer mensen kunt toelaten in je hart. Ook goed bij algehele vermoeidheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Hij zorgt ook voor een goede doorstroming van het bloed en vocht en is goed bij bot- en spierpijnen. Hij stimuleert zenuwprikkels bij uitval, ongecontroleerde bewegingen, hernia of reuma. Bij braakneigingen door bijvoorbeeld misselijkheid, boulimia, anorexia of baby’s met buikkrampjes. Ook goed voor de lever, galblaas, darmen en blaas. Een onregelmatige menstruatie wordt verbeterd.

Uit Mexico hebben we weer aantal platte dozen met de liefdevolle, troostende Smithsoniet gevonden. De kleur van deze zijn voornamelijk roze. Ze komen ook in andere kleuren voor. Aan deze steen is niet makkelijk te komen. Onze vriend uit Engeland zoekt er ook al een tijdje naar en hem lukte het ook niet. We hadden het geluk er tegenaan te lopen en hebben hem ook blij kunnen maken met een aantal dozen. Zo heerlijk om elkaar te kunnen helpen.

Smithsoniet

Smithsoniet komt in een regenboog aan kleuren voor, van intens roze, lichtblauw en groen tot oranje, en geel. De steen is verbonden met de vibratie van Quan Yin, de vrouwelijke Godin van mededogen. De kleur van de steen geeft aan op welk niveau van het emotionele lichaam zijn energie het sterkste is gericht. Deze liefdevolle steen geeft rust en ontspanning en kan op elk chakra worden gebruikt, maar de specifieke kleuren versterken bepaalde chakra’s extra. De frequentie van de steen zal ongeacht waar hij geplaatst wordt, direct een specifieke emotie beïnvloeden. Smithsoniet Het is een van de belangrijkste stenen die troost geeft, stress vermindert, geestelijke instorting verlicht en wrok en woede tot bedaren brengt. Dit is een steen van kalmte, bekoring, vriendelijkheid en gunstige resultaten. De energieën van deze steen staan voor de hoogste vibratie van emotie: vreugde, vrede, communicatie, begrip, mededogen en liefde. Op het kruinchakra stimuleert het de heldere vermogens en vormt het een verbinding met het Rijk der Engelen. Deze zachte steen vormt een buffer tegen de problemen van het leven. Ideaal kristal voor iedereen die een moeilijke jeugd heeft gehad. Hij helpt het innerlijke kind genezen en verzacht gevolgen van misbruik en emotionele mishandeling. Op het emotionele vlak biedt de steen steun in moeizame relaties. Smithsoniet stimuleert een veilig en evenwichtig leven, harmonie en helpt onplezierige situaties op te lossen. Een uitstekend kristal voor geboorte en wedergeboorte en ondersteunt de behandeling van onvruchtbaarheid. Smithsoniet versterkt paranormale vermogens, vooral samen met Fenakiet en Ioliet en brengt alle chakra’s op één lijn. De steen bestrijdt negatieve energie en blokkades in het energieveld door er hogere vibraties van liefde voor in de plaats te stellen. Deze vibraties activeren het hart via het kruinchakra waardoor je je dichter bij de Engelen en je Gidsen voelt staan. Smithsoniet geeft een veilig gevoel en schenkt een evenwichtig leven. Goed voor het immuunsysteem. Vooral effectief in combinatie met Heliotroop/bloedsteen of groene Toermalijn. Leg hem onder uw kussen of op het nachtkastje. Bij vermindering van stress heel krachtig samen met Lepidoliet, Aquamarijn, Kunziet en Chrysopraas. 

Als laatste in deze blog willen we hele mooie plakken laten zien de we gisteren nog hebben ingekocht. Het zijn plakken Chrysocolla en twee plakken van Chrysocolla met rode Cupriet. Ze komen uit New Mexico, USA. Al jaren zien we deze liggen, maar hebben ze eigenlijk nooit meegenomen. Soms hadden we al heel veel gekocht, of er waren andere redenen, maar nu riepen ze echt.

Dit was het voor deze op één na laatste blog. Voor wie ons nog niet beu is, er volgt er dus nog eentje waarin we onze laatste aankopen zullen vermelden. Hij zal zeker de moeite waard zijn om te bekijken, want gisteren op het laatst van de dag hebben we de klapper de week, de kers op de slagroom van het toetje gekocht. Deze hadden we voordat we op reis gingen op een foto gezien, maar van verwacht dat hij voor ons veel te duur zou zijn, maar nee hoor. Het lot was ons weer gunstig gezind en waarschijnlijk zijn we weer enorm door onze onzichtbare, maar wel voelbare, vrienden geholpen.

Tot snel!

 

Menu