Inkooptripje naar Engeland

Algemeen

Ik, Joan, ben net terug van een kort inkooptripje naar Engeland. Ben teruggekomen met een trolley vol prachtige sieraden gezet in Sterling Zilver en ook nog wat andere unieke kristallen. Altijd heerlijk om weer te snuffelen wat er bij onze vriend allemaal voor nieuws is binnen gekomen. Omdat ik net terug ben en we morgen, het weekeinde alweer open zijn hebben wij nog geen tijd gehad om alles uit te pakken en te prijzen. Ook hebben we nog geen mooie foto’s kunnen maken. Ik heb wel met mijn mobiel al wat foto’s gemaakt van een aantal sieraden, zodat je een idee hebt van de sieraden.

Er waren een paar mensen die heel graag nog een armband gemaakt van Herkimmer Diamonds wilden hebben. We hadden onze vriend gevraagd er nog te maken en nu zijn ze klaar. Zelf draag ik deze ook altijd met heel veel plezier omdat deze prachtige, krachtige steen zo’n heerlijke energie heeft en tevens vind ik ze prachtig om te zien, ook niet onbelangrijk, haha. Een Herkimer Diamond geeft je kracht en beschermt tevens je aura, echt een Lichtmeester van een kristal. Deze steen die in de bergen bij New York gevonden wordt is helaas niet goedkoop. De prijs van de steen wordt duurder als ze heel helder en ook gaaf zijn. Vaak hebben ze wat beschadigingen. Als deze ontstaan door het groeiproces, omdat een steen vast heeft gezeten aan de ‘moeder rots’, geeft dit geen mindere energie. Deze in de sieraden zijn van de hoogste kwaliteit, ze zijn allemaal loepzuiver en helemaal gaaf. We hebben er ook wat oorstekers en oorhangers van ingekocht. De armbanden gaan € 189,- kosten, de oorstekers € 33,- en de oorhangers € 55,-

Herkimmer-Diamant (New York)

Deze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Herkimers zijn verbonden met het helderwitte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Als je een Herkimer diamant draagt dan kun je een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden ervaren. Je komt hierdoor gemakkelijker in contact met de Engelenwerelden. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven.  Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen electrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Je kunt een kristal ook onder een behandeltafel leggen om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

We hebben de volgende sieraden weer kunnen inkopen: Tanzaniet, ruwe Astrophyliet, blauwe Topaas, blauwe Jade, blauwe Maansteen, een Brandberg hanger, roze Petaliet, goudgele Danburiet, Moldaviet, Shattukiet, Chrysocolla, Shungit, Serafiniet groen en de gouden, sleeping beauty Turkoois uit Amerika, Ammoniet oorhangers, Ametrien, Peridoot, Cinnabar in kwarts, Thuliet, Tiffany stone paars en roze, groene Kyaniet, Azuriet van de K2, Eudialiet, Pietersiet, Phosphosideriet, Morganiet, Grape Agaat, blauwe Onyx, Robijn, Watermeloen Toermalijn, blauwe Kyaniet facet geslepen en Blue John.

We zijn dolgelukkig om te melden dat we nu ook de zeer zeldzame steen die Judy Hall beschrijft hebben kunnen inkopen. De naam van deze steen uit de woestijn, Northern Territory in Australië is Rainbow Lattice Sunstone. De spirituele beschrijving en mooie foto’s zullen later volgen, ik kan wel een foto van mijn mobiel laten zien zodat je een idee hebt. De steentjes zijn wel erg klein, maar net zoals met Fenakiet of Herderiet die ook niet echt groot zijn is de energie enorm krachtig.

 

We hebben ook nog een unieke steen uit Schotland ingekocht, deze heet Sueviet. Deze steen is 1,2 biljoen jaar oud en is ontstaan na een meteorietinslag in Lairg, Schotland. De steen bevat fragmentjes Tektiet, en heeft een krachtige Draken energie. Tektieten zoals Moldaviet zorgen bij deze steen dat hij, behalve een krachtige verankering met Moeder aarde door de andere gesteenten, je verbindt met het Diamant bewustzijn en de hoogste kosmische werelden. In Schotland geloofd men al eeuwenlang in de energie van Draken, er zijn velen mythen en legenden over. Deze energie is daar sterk aanwezig. Draken zijn liefdevolle wezens afkomstig uit zowel de aarde, als kosmische rijken die nu hun intrede weer doen in het bewustzijn van de mens. Heel lang is hun prachtige en liefdevolle energie ontkracht en waren hun krachten niet beschikbaar omdat de mensheid niet zuiver met deze energieën omging. Nu is de mensheid er weer aan toe om te gaan werken met deze voor moeder aarde, krachtige en dienstbare energie. Je kunt ze vergelijken met de andere die dit doen, de Walvissen en Dolfijnachtigen, de natuurvolken zoals de Deva-rijken en natuurlijk ook het Mineralen-rijk.

Wat kan Draken energie voor ons betekenen; Draken zijn spirituele lichtwezens, hun energie is vooral met onze innerlijke zintuigen waarneembaar. Ze zijn diep verbonden met het ontstaan van de aarde en ze vervullen nog een rol als hoeder en beschermer van de aarde. Draken energieën zijn zeer krachtig en helpen ons tot de kern van niet doorleefde of geblokkeerde energie te komen, onze schaduwkanten onder ogen te zien. Ze brengen meer evenwicht en harmonie in je leven. De Drakenenergie komt binnen via het voelen, via je hart. Je hoeft geblokkeerde emoties of energie niet meer uit te werken, maar alleen maar onder ogen te zien en te voelen, dan kan het transformeren.

Draken zijn helers, ze zuiveren je systeem van alles wat je verlichting in de weg staat. Ze brengen je in contact met je ware zelf, je innerlijke kracht en passie. Ze helpen je om met een open hart en mind te leven in eenheid en gelijkheid. Tevens verbinden ze je krachtig met moeder aarde, verankeren je als het ware met haar. Dit is heel belangrijk, want zonder goed geaard te zijn zullen we nooit onze hoogste kracht kunnen belichamen. Verbinding met Engelen, buitenaardse werelden, Gidsen en Meesters is mooi, maar feitelijk hebben we hier niet veel aan als we ook niet goed geaard zijn.

Voor veel mensen zijn Walvissen en Dolfijnen een bekend gegeven, ze voelen zich tot hen aangetrokken. Deze bijzondere, liefdevolle wezens helpen ons ook in deze tijd, maar Draken zijn voor velen nog onbekend. Maar we merken dat  steeds meer mensen het over Draken hebben en in hen geïnteresseerd zijn. Als het tijd is zullen ze in je leven verschijnen, zul je bv als je dit leest iets voelen, er iets bij je resoneren. Dit betekent dat de Drakenenergie nu in jou geactiveerd kan worden. Draken verschijnen vaak pas als je met een open hart en zuivere intentie durft te leven. Als je hun pure liefdevolle oerkracht durft toe te laten.  Hun energie kan pittig of vurig aanvoelen, maar is tevens zo liefdevol. Draken helpen ons net als Walvissen en Dolfijnen op ons pad naar ascensie, naar de 5edimensie en de hogere. Deze medescheppers van de kosmos hebben zich beschikbaar gesteld om in onvoorwaardelijke liefde van eenheid en gelijkheid met alle rijken samen te werken. Hun sterk transformerende energie geeft heling, zuiveren en reiniging. Draken zijn krachtige, liefdevolle beschermers die over je waken.

Als laatste in deze blog, we hebben ook weer een grote hoeveelheid Phurba’s, Dorje of Vajra, Viswa Vajra ingekocht. De Phurba’s liggen nog in Engeland, die nemen we de volgende keer met de bus mee, want die mogen het vliegtuig niet in. De douane ziet deze als een wapen. Het is inderdaad een Tibetaanse rituele dolk, maar dan om energetisch mee te werken en niet om mensen in een vliegtuig mee te belagen. Een lieve vriendin van ons vroeg ons om een Axis Mundi Vajra. Dit is een soort 3D Vajra, helaas komt je deze niet vaak tegen. Nu hebben we er eentje voor haar gevonden en 2 exemplaren voor in de winkel. Eentje is enorm groot en ligt in een fluwelen doos. Deze is 16,5 cm groot.

 

 

 

In de blog die volgende week zal verschijnen zullen we foto’s laten zien en de beschrijvingen tonen.

 

Agenda:

Winkel open (van 10.00 tot 17.00 uur)

21 en 22 april (zaterdag en Zondag)

28 en 29 april (zaterdag en Zondag)

5 en 6 mei (zaterdag en Zondag)

10 en 11 mei (donderdag en vrijdag)

19, 20 en 21 mei (zaterdag, eerste en tweede pinksterdag)

26 en 27 mei (zaterdag en Zondag)

 

 

Menu