Interview Drunvalo Melchizédek en de Naica Selenieten

Algemeen

Van een lieve klant kregen we een filmpje(via onderstaande link te bekijken) van een interview met Drunvalo Melchizédek opgestuurd, waarin Drunvalo verteld over “plasma wezens” die in de lava lagen van de ‘binnen aarde’ leven en dat ze in ‘The Cave of Giants ‘waarin de gigantische Naica Selenieten zich bevinden zijn gaan wonen. Ook zijn deze plasma wezens verbonden met alle Selenieten die zich op andere plaatsen op aarde bevinden. Dit verklaarde voor ons waarom we ons jaren geleden al zo aangetrokken voelden tot de Naica Selenieten uit Mexico en dat we voelden dat we deze ‘moesten’ verspreiden in Nederland. Deze kristallen worden mondjes maat gevonden en er is heel moeilijk aan te komen, maar als de Kristal Engelen willen dat jij ze op je pad krijgt, dan gebeurt dit ook. Dit hebben wij aan de lijve mogen ondervinden. De Naica’s die wij in de winkel verkopen komen uit kleinere grotten naast de ‘Cave of Giants’ daar deze in takt moet blijven. Hier wonen de Moeder Kristallen. Naica Selenieten zijn krachtige Lichtwezens die heel veel voor ons mensen en Moeder Aarde betekenen. Ze schonen op, transformeren en verhogen onze trilling. Het zijn echte ‘Ascensiekristallen’.

Plasma Beings are showing us ascension ( part 2 of 3) Drunvalo Melchizédek

Drunvalo Melchizédek is een heel bijzonder mens, hij is een zogenoemde “Walk In”. Ongeveer 30 jaar geleden stief een man op aarde en Drunvalo is toen in dit lichaam gestapt. Drunvalo komt van het ‘Melchizedek Bewustzijn’ vandaar zijn naam. Hij heeft enorm veel kennis van oude beschavingen en heeft verschillende technieken ontwikkeld. Hij is bekend geworden over het verspreiden van zijn kennis over de ‘Flower of Life, de oorsprong van alle vorm en het leven en de ‘Mer*Ka*Ba*’, het energetisch voertuig (een elektromagnetisch schotelvormig veld) dat we om ons heen kunnen creëren, waarmee we een enorm krachtveld ontwikkelen waarmee we van nature zouden kunnen reizen. Hij beschrijft dit in zijn boeken De Geometrie van de Schepping deel 1 en 2. Hierna heeft hij nog een aantal boeken geschreven. Hij heeft workshops over de hele wereld gegeven, maar nu geeft hij die alleen nog in Sedona, Amerika waar hij woont.

Wij hebben het genoegen gehad om hem ooit te ontmoeten tijdens de workshop ‘Living in the Heart’ in Zuid Duitsland en later in Nederland. Dit was een hele speciale ervaring. Zelf heb ik daar een hele speciale ‘ontmoeting’ met hem gehad die mij mijn leven lang bij zal blijven.

Ook de focus van Drunvalo is er op gericht, dat wij mensen er naar toe werken om onze vibraties te verhogen. Volgens hem ligt de sleutel daarin, dat je beter aan jezelf kunt werken, dan tegen een ander.

In de Bijbel staat iets gelijkwaardigs, namelijk waar Jezus zou zeggen:” Weersta niet het kwade, maar projecteer het veeleer naar het goede, schep wat nodig is geschapen te worden, eerder dan te proberen te stoppen wat je niet wilt dat geschapen wordt.”

Hieronder volgt nog de uitgebreide beschrijving van de Naica Selenieten zoals die bij ons op de site staat.

Naica Seleniet (van de Cave of Giants in Mexico)

Naica Selenieten zijn bij sommigen bekend van de documentaire op National Geographic. Dit zijn de grootste natuurlijke kristallen ooit op aarde gevonden in twee mijnen bij Naica, in Chihuahua, Mexico. Sommige van deze reuzen zijn wel 15 meter lang. In april 2000 zijn deze grotten door mijnwerkers ontdekt. De temperatuur in één van de grotten is zo’n 65 graden Celsius met een luchtvochtigheid van 100%. De bergen waarin deze grotten zich bevinden zijn 200 miljoen jaar oud.

De naam Seleniet komt van de Griekse Maangodin Selena. Deze zeldzame Seleniet heeft de hoogste frequentie van alle Selenietsoorten. Ze resoneren met de nog in de grotten aanwezige enorme Selenieten, deze zijn de talismannen van de kristalwerelden en helpen bij onze evolutionaire ontwikkeling. Ze openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Als je een punt op je derde oog richt, voelt het alsof een wind door je voorhoofd en uit je kruinchakra waait. Deze Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen en om bewust contact te krijgen met je Gidsen en Beschermengelen. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen.

Naica Selenieten zijn sterk verbonden met het element Water. Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie. Het zijn echte bewustzijnsverhogers. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met de Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpt hij je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft.

Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Het Kristallen Engelenwezen dat met deze Seleniet verbonden is helpt ons op dit pad naar de Hemel, die zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Voor healers zijn ze echt een ‘must” om mee te reinigen. Omdat er vaak koolstof insluitsels in zitten, aarden de kristallen de hoge energieën. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een Nieuwe Aarde te creëren. Je hoeft deze kristallen nooit te reinigen omdat ze alles wat ze voor je doen transformeren in Licht en Liefde.

Hieronder de beurzen en open winkel dagen voor de komende weken:

Zaterdag 27 en zondag 28 April staan wij op de Mineralenbeurs “Minerant” in Antwerpen. De beurs is van 10.00 tot 18.00 uur en is in de Antwerpen Expo, Jan van Rijswijcklaan 191 te Antwerpen

Zaterdag 4 en zondag 5 mei hebben wij weer open winkel dagen hier thuis, we zijn dan van 10.00 tot 17.00 uur open. Adres is Herelsestraat 208 in Heerle (tussen Bergen op Zoom en Roosendaal)

De tom tom stopt net iets te vroeg, dus nog even doorrijden.

Zaterdag 25 en Zondag 26 mei staan we weer op de Paranormaalbeurs in Rijswijk, deze is van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Volmerlaan 12 in Rijswijk.

Zaterdag 15 en Zondag  16 juni open winkeldagen hier thuis.

Menu