Kristallen met een hoge vibratie

Algemeen

Op een of andere bijzondere, bijna magische wijze komen deze unieke hoge vibratie kristallen op ons pad. Inmiddels weten wij via onze Kristal-Engelengidsen dat het de bedoeling is dat wij deze zoeken, op ons pad krijgen en inkopen zodat mensen die zich tot deze hoogenergetische kristallen aangetrokken voelen ze in onze winkel of op de beurzen waar we staan kunnen zien en voelen.

Ongeveer een maand geleden stonden we op een beurs en iemand van de organisatie vroeg aan ons of wij nog tips hadden om de beurs te promoten , leuker of aantrekkelijker te maken omdat er steeds minder bezoekers komen. Dit horen we steeds vaker op verschillende beurzen. Ook horen we van veel ‘spirituele mensen’ (dit is maar een term, want eigenlijk is iedereen natuurlijk spiritueel) dat ze steeds meer moeite hebben met de energieën op beurzen.

We merken ook dat steeds meer mensen heel graag naar Heerle (NB) komen om onze winkel te bezoeken. Omdat we niet echt centraal gelegen zijn in Nederland waren we bang dat veel mensen het te ver vonden. Toch moesten we op deze plek zijn, mede omdat het ook dicht bij België ligt (half uurtje van Antwerpen). Veel mensen vertellen dat ze er gewoon een leuke dag van maken, een uitje om ons te bezoeken en dat doet ons heel goed.

Toen wij hier bijna 12 jaar geleden kwamen wonen voelden wij ons zo ‘blessed’ dat we op zo’n prachtige plek buiten mochten wonen. We wilden deze plek heel graag delen met anderen. Dit is gelukt, we hebben hier in de loop van de jaren heel veel workshops en lezingen gegeven. We krijgen zo vaak te horen hoe fijn men het vindt om even ‘hier’ te zijn. Nu we sinds een paar jaar ook een winkel op het terrein van ’t Lichtpuntje hebben kunnen nog veel meer mensen van deze plek genieten.

 

Voor ons zijn de winkeldagen altijd een feestje. Allemaal lieve gelijkgestemde mensen die bijna allemaal net zo’n passie voor kristallen hebben als wij. De gesprekken die er onderling gevoerd worden zijn prachtig en zo herkenbaar. Het blije gevoel van iedereen. Voor ons is dat een stukje Nieuwe Aarde gevoel. Alle ellende die op dit moment ook een deel van de Aarde is lijkt zich wel in een heel andere dimensie te bevinden.

Omdat deze dagen voor ons zo fijn zijn willen we de winkel vaker in het weekeinde openstellen, maar door de vele beurzen, inkoopreizen en workshops was dat de afgelopen jaren helaas niet mogelijk.

Op die beurs van een maandje geleden, na dat gesprek met de organisatie liet de kristalwereld zo duidelijk voelen wat eigenlijk ons pad was. Dit was een groot inzicht maar toch weer zo gewoon omdat je het eigenlijk al weet. We voelden zo duidelijk wat de bedoeling was en alles werd op dat moment in één klap duidelijk. Ze wilden dat we minder beurzen gaan doen, alleen die met ons resoneren en waar de mensen komen die met ons resoneren. Dat we meer de winkel gaan openen en ook lieten ze ons voelen dat we de winkel groter moesten maken. Dat betekend verbouwen en ze wilden dat het gelijk goed gaat gebeuren. Een nieuw dak, centrale verwarming enz. Nou daar gaat onze vrije zomer zeiden we tegen elkaar. Deze zomer zouden we sinds lange tijd meer vrij hebben, omdat we al een aantal evenementen geschrapt hadden, dus niet. “Ze” hebben andere plannen voor ons. Maar het voelde zo goed dat we met heel veel plezier gelijk begonnen zijn met plannen te maken en zoals het meestal bij ons gaat, zo gaat het nu ook weer. De volgende dag keek Wim al op marktplaats en er zijn al weer heel veel mooie spullen op ons pad gekomen om de winkel verder mee in te richten. Achter de schermen zijn we al flink aan het klussen. Tot nu toe voornamelijk door de mannen. Wij vrouwen zijn met het onkruid begonnen wat ook welig tiert. (Lekker stereotype). Het huidige gedeelte van de winkel zullen we als laatste aanpakken, als de verwarming gemonteerd wordt, zodat we zo lang mogelijk de winkel open kunnen houden. Wanneer alles klaar zal zijn weten we niet, maar we houden jullie op de hoogte.

nieuwe balie

Het voordeel van een grotere winkel is dat er meer ruimte voor kristallen en voor bezoekers zal zijn. Een extra tafel om lekker aan te zitten, een kristalboek te lezen of een kopje koffie of thee te drinken. Vooral na een inkoopreis was de winkel te klein.

Ook lieten de Kristalengelen ons weten dat onze plek nog meer een “krachtplek” zou worden, waar mensen graag naar toe zouden komen. Waar men gewoon door er te zijn een ‘Kristal Healing’ krijgt. Waar men zich even in een andere wereld waant. Dit voelt voor ons als een groot cadeau wat we heel graag met iedereen willen delen.

Maar wat zijn nu hoge vibratie kristallen?

Deze hebben een lichte, hoge, verfijnde vibratie die verbonden is met de hogere dimensionale werelden, maar die ook verbonden zijn met jouw ware spirituele zelf. Deze kristallen zorgen voor multidimensionale healing. Er worden steeds weer nieuwe kristallen ontdekt, of reeds bekende kristallen openen zich op een hoger level, of sommige krijgen vanuit de Engelenwereld een hogere trilling, zeg maar een andere taak. De nieuwe generatie hoge vibratie kristallen werken op zielsniveau en hier voorbij. Op moleculair niveau balanceren ze ons lichaam en onze geest. Ze transformeren de cellulaire matrix op zowel fysiek als op de subtiele niveaus zodat deze hoge vibraties kunnen ontvangen. Hierdoor kunnen oude patronen en overtuigingen losgemaakt en geheeld worden.

Veel hoge vibratie kristallen zorgen dat de veranderingen rustig aan verlopen, maar sommige doen dit meteen. Daarom is het zo goed om zelf vanuit je gevoel met een open hart een kristal te kiezen, dit kristal zal dan op dit moment van jouw evolutie perfect bij je passen.

Hoge vibratie kristallen werken op zielsniveau en op de etherische blauwdruk, waarna het doorwerkt op het fysieke lichaam. Deze kristallen stimuleren zowel de hogere, kosmische chakra’s als de zeven conventionele waardoor ze klaargemaakt worden voor de hoge frequentie energieën. Sommige mensen hebben tijdens het werken met deze kristallen aardende kristallen nodig zoals bv zwarte toermalijn, rookkwarts, shungit, hematiet of de sterkste van het stel de boji stenen. Luister goed naar je gevoel. Soms kan een hoog frequentie kristal teveel zijn. Leg deze dan even weg of gebruik eerst een ander kristal.

Deze bijzondere kristallen zijn ook helingskristallen. Men is er achter gekomen dat deze kristallen ‘Bio-scalaire golven’ bevatten. Deze energiegolven worden gecreëerd wanneer twee elektromagnetische velden vanuit verschillende hoeken elkaar opheffen zodat het elektromagnetisme verandert in een vacuüm. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in je meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Omdat deze energie statisch is kun je deze met de huidige wetenschappelijke meetapparatuur niet meten. Maar deze energie heeft al bewezen dat ze een zeer genezend effect op het menselijk lichaam heeft. Deze energie bestaat op microscopisch niveau, in de kern van een atoom van een cel. Deze energie kan met intentie geactiveerd en gestuurd worden. Zo kun je een energieveld creëren in zijn meest optimale vorm. Deze energie brengt balans in je cellen op celniveau. Het beschermd de extracellulaire matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de  meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam geheeld wordt.

Deze golven werken ook heel krachtig op het bloedsysteem. De bloedcirculatie verbeterd, de beweeglijkheid van de bloedlichaampjes neemt toe omdat het bloed schoner wordt en er wordt meer zuurstof door het bloed opgenomen. Het endocriene systeem en het immuunsysteem wordt versterkt. Psychisch ga je oude patronen en vastzittende emoties loslaten waardoor ziektes bij de wortel kunnen worden geheeld.

Zijn kristallen met een hoge vibratie nu beter dan kristallen met een lage vibratie? Wij vinden van niet, de energie is gewoon anders. Er zijn kristallen met een lage, vaak aardende vibratie, kristallen met extreem hoge vibratie en alles daar tussen in. Een kristal resoneert met zijn ontvanger, dus als jij een kristal koopt met een hogere vibratie of trilling dan dat jij op dit moment hebt, dan werkt het kristal het meest merkbaar op de lagen waar jij bewust bent, maar het zal ook werken aan de hogere nog onbewuste lagen. Hierdoor helpt een kristal jou op je pad naar Ascensie. Bij mensen van wie onderste drie chakra’s niet goed ontwikkeld zijn omdat ze bewust of onbewust een hekel aan hun aarde incarnatie hebben en liever alleen in de hogere sferen verblijven is het goed om met aardende kristallen of stenen te werken. Deze zullen je dan meer in balans brengen en helpen je onderste chakra’s te ontwikkelen. Eigenlijk is er voor ieder gebied of chakra dat geblokkeerd is een kristal van die vibratie die je helpt om in balans te komen.

Het meest optimale is als je zowel een geaarde frequentie als een hoog vibratie bewustzijn hebt. Veel mensen werken in deze tijd hieraan.

Jij weet als geen ander welk kristal het beste is voor jou op dit moment. Vertrouw hierop. Het kristal zal je roepen en jullie zullen elkaar vinden. Kristallen zijn onze vrienden, ze zijn bewust en zijn ons en Moeder Aarde van dienst om te groeien tot wezens van Licht en Liefde. Hoe meer wij bewust worden, hoe meer informatie wij van de kristallen zullen krijgen. Kristallen zijn gecodeerd. Hoge vibratie kristallen resoneren met het pad van onze Ziel, ons pad wat leidt naar Ascensie(Verlichting)

We hebben weer een aantal Lemurische Lightning-struck laserkristallen kunnen kopen waaronder nu een aantal van Rookkwarts, deze werken extra aardend en reinigend.

Lemurische Lightning-struck laserkristallen

Deze zeer bijzonder en zeldzame kristallen uit de Serra de Espinhaço Mountains van Brazilië zijn erg zeldzaam, net zoals de Trigonics. Ze komen uit een gebied waar vaak onweer voorkomt. Als de bliksem in de berg inslaat, gaat er een intense elektrische lading door het kristal. Door het snel verhitten en afkoelen en ontladen van de enorme spanning ontstaat er een zigzag patroon op het kristal. Deze lasers bevatten informatie en kennis van de oude heling technieken van Lemurië en andere planeten. Deze kristallen kunnen door hun vorm energie projecteren als een laser en maken het makkelijker om in contact te komen met buitenaardsen. Dit is een kristal van transformatie en zijn dus heel goed voor mensen die moeite hebben met de overgang van de fysieke naar de spirituele wereld. Ze werken ook zeer krachtig tegen entiteiten. Deze kristallen kunnen ook behulpzaam zijn bij het overleven van veranderingen op aarde en helpen om te herstellen van shock en trauma. Ze brengen ons in een flits de energie van liefde. Deze kristallen bevatten de energie van de bliksem en zijn daardoor een krachtig sjamaans hulpmiddel. Op je hartchakra gericht kan het door zijn bliksemkracht verloren kind- of zielsdelen terughalen. Ook zielsdelen die zijn achtergebleven bij teleurstelling, trauma of traumatische dood waardoor een ziel ergens vast zit kunnen losgemaakt worden. Deze kristallen openen gesloten deuren van je ziel en helpen je om intuïtief antwoorden op vragen te krijgen, voorbij ego en intellect. Ze wijzen je de weg en verhelderen je pad. Ze helpen je om in contact te komen met je ware ziel, je zelf en de hogere sferen. Dit is een echt ascensie kristal.

Ook hebben we wat ruwe roze met soms lila Petalietbrokjes uit Namibië gekocht. Wij hebben van deze Engelenstenen nu getrommelde Petaliet, de heldere staafjes uit Brazilië en nu dus ook wat ruwe uit Namibië.

Petaliet

Engelensteen met een hoge, zuivere vibratie die bijdraagt aan spirituele zuivering en het kosmische  bewustzijn opent. Met een hoge, zuivere vibratie opent petaliet het kosmische bewustzijn. Deze beschermende steen bevordert meditatie en afstemming en neemt je mee naar een kalme en heldere dimensie waar oorzaken zijn op te sporen en te wijzigen. Zeer goed bij genezing van de voorouderlijke tijdslijn. Het is ook een sjamanensteen die een veilige omgeving voor spiritueel contact of voor een visioenentocht biedt. Hij activeert processen, geeft energie en werkt tegelijkertijd aardend. Petaliet kalmeert de aura en opent de hogere chakra’s en verbindt je met de hoogste niveaus van spirituele kennis. Hij helpt bij bevrijding van negatief karma en miasma’s en helpt om entiteiten uit de aura te verwijderen. Deze steen ondersteunt en geeft energie bij ziekte. Op het lichaam gedragen geeft petaliet constant energie en activeert het alle energiecentra van het lichaam op elk niveau. Het versterkt de omgeving waarin het zich bevindt en voorziet deze van energie. Zelfs een klein stukje is als elixer zeer krachtig. Petaliet harmoniseert het endocriene stelsel en is nuttig bij de behandeling van aids en kanker en werkt weldadig voor cellen, ogen, longen, spierkrampen en darmen

 

Als laatste willen we heel graag een voor ons assortiment nieuwe steen vermelden, en dat is Mtoroliet, dit is een chroom chalcedoon en deze komt van Mtoroshanga in Zimbabwe. Hieronder volgt de beschrijving:

Mtoroliet

Deze bijzondere chroom chalcedoon werkt kalmerend en brengt je in balans na een heftige of traumatische ervaring. Dit kristal helpt je om met situaties om te gaan waar je het moeilijk mee hebt. Hij leert je dat mensen ‘anders’ mogen zijn. Mtoroliet zorgt voor sereniteit tijdens verwarrende situaties en helpt je te accepteren. Deze steen helpt je om open te staan voor veranderingen en tegelijk om in het “Nu” te leven. Mediteer met de steen als je het met een bepaalde situatie moeilijk hebt. Mtoroliet laat je dan de zielsintentie achter deze ervaring zien. Dit helpt je te accepteren of zelfs te veranderen en weer verder te gaan. Mtoroliet kalmeert de gehele aura en werkt perfect voor het hartchakra. Deze bijzondere groene steen brengt vrede in jouw wereld. Mtoroliet ondersteunt homeopaten of mensen die met kruiden werken. Het is een chroom chalcedoon en spoortjes chroom helpen het lichaam met het opnemen en verwerken van glucose waardoor ook het metabolisme van vetten en proteïnen gereguleerd wordt. Als we ouder worden kunnen we ondersteuning bij de assimilatie van chroom gebruiken. Een manier om dit te doen is om Mtoroliet in contact met de huid te brengen zodat een homeopathische resonantie plaats kan vinden. De steen is ondersteunend bij rugpijn en andere pijnen. Ontgift en versterkt de lever en het zenuwstelsel. Helpt je suikerspiegel te stabiliseren.

 

A.s weekeinde hebben we weer een openwinkel weekeinde. We zijn dan van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Menu