Kristallen uit Madagaskar

Algemeen

Zoals we in de vorige blog al zeiden, er komen zoveel stenen en kristallen binnen. In deze blog zullen we de stenen uit Madagaskar behandelen. Er is ook alweer een zending uit Brazilië binnen gekomen en we kregen gisteren bericht dat er ook een andere grote zending uit Brazilië met de boot in de haven van Rotterdam is aangekomen. Jeetje wat hebben we het druk op het moment. Laura is deze week aan het verhuizen, hierdoor krijgen we nog meer ruimte in het Pakhuis. De hele bovenverdieping kunnen we als magazijn gaan gebruiken en extra ruimte om te prijzen. We zullen Dexter en Lilly de ‘stenen poezen’ best wel gaan missen. Het voordeel is dat de deur van het Pakhuis nu open kan staan. Er komt ook nog een zending uit Afghanistan en Pakistan binnen, waaronder topkwaliteit Ocean Blue Calciet bollen en plakken. We hoeven ons de komende tijd dus niet te vervelen. Genoeg te verbouwen, stenen uit te pakken en te prijzen. Er zullen de komende tijd weer een aantal blogs verschijnen als we de ‘nieuwe’ stenen hebben kunnen voelen en daar een beschrijving van hebben gemaakt. Maar nu dus naar Madagaskar, dit prachtige eiland met haar Lemurische energie.

Als eerste willen we zeggen dat we weer grote en middelgrote ruwe Rozenkwarts hebben. Deze liggen buiten de winkel te pronken. Ze zijn zo mooi, transparanter, met Opaal erin, ze zijn eigenlijk Maria Magdalena Opaalkwarts. Buiten deze ruwe Rozenkwarts hebben we ook Rozenkwarts vlammen, bollen en grotere harten, sommige zijn Rozenkwarts, andere Lavendel Rozenkwarts, maar we hebben ook een groot aantal van AAA-kwaliteit, deze zijn bijna Aardbeien Rozenkwarts. Wow, we hebben nog nooit zulke diep roze Rozenkwarts uit Madagaskar gehad. Deze hadden we begin van dit jaar ook al uit Brazilië binnengekregen. Het lijkt wel of we naar een hogere trilling van liefde gaan, dat er behoefte is aan stenen die op dit level mee resoneren. Zo prachtig dat Moeder Aarde ons precies voorziet van wat we nodig hebben.

Rozenkwarts uit Madagaskar

De meeste rozenkwarts komt uit Brazilië, maar een bijzondere mooie, half transparante komt uit Madagaskar. Soms is deze ook nog lavendel van kleur en soms een mengsel van roze en lavendel. Deze stenen hebben een zeer krachtige en tevens liefdevolle hoogfrequente energie die je weer onvoorwaardelijke liefde helpt herinneren. Deze fantastische kristallen zijn verbonden met de energie van Lemurië. Behalve de roze straal 41 %, heeft rozenkwarts ook de blauwe straal 23 %, de witte straal 18 % en de heldere straal 18% in zich. Dit kristal van vergeving heeft de eigenschappen van de blauwe straal nodig, nl vergeving kan nooit plaats vinden zonder het uitdrukken van de waarheid, het hart en de keel verenigd in één. Vergeving is een reis van waarheid, genade en hogere vrede in jezelf die je uitstraalt en leeft naar de wereld om je heen. Maar dit alles begint met liefde voor jezelf. Rozenkwarts leert ons te leven met een open hart en met de wetenschap dat alles geheeld kan worden. Rozenkwarts heelt boosheid, schuldgevoel, jaloezie, spanning en stress en is een specialist in heling op het gebied van mannen- of vaderfiguurzaken die vaak diep weggestopt zijn. Als zich veel blauw in een kristal bevindt ziet hij er lavendelkleurig uit en is dan ook nog verbonden met de lavendelkleurige straal van Merlijn. Zonder ego stimuleert het je paranormale gaven en interdimensionale communicatie. Het tilt meditatie naar een hoger niveau. Deze prachtige kristallen/lichtwezens uit Madagaskar dragen een lichtschijnsel in zich die eruitziet als een belijning die een ster vormt. Deze meester kristallen zijn in deze tijd boven aarde gekomen om ons te helpen herinneren dat we multidimensionale wezens zijn en dat wij van oorsprong Universele Liefde zijn. Ook helpen ze ons herinneren dat we Sterrenwezens zijn. Deze kristallen brengen je in een stroomversnelling van herinneren. Door de Universele Liefde die ze dragen zijn het kosmische bibliotheken waaruit je alle informatie kan halen die nodig is. Ze activeren je coderingen vanuit andere dimensies waardoor je nu steeds meer bewustzijn krijgt over wie je totaal bent. Deze kristallen zijn verbonden met de roze straal, het Universele Liefdesveld die behoort bij Maria Magdalena, Quan Yin en Isis die jou kunnen helpen bij het verwerken van eventuele oer-trauma’s, galactische en kosmische ballast die vrij kunnen komen.  Rozenkwarts is een heilig kristal voor Maria Magdalena die de roze en blauwe straal erin gebruikt voor inzichten voor de mensheid. Gecombineerd met goud kun je in contact komen met Lord Maitreya.

We hebben ook wat bollen van Oranje Calciet met Epidoot erin. Deze blije, spirituele steen, werkt erg ondersteunend bij mensen die verdrietig zijn. De steen geeft vreugde, warmte, stimuleert creativiteit en helpt ons meer van het leven te genieten. Hij helpt ook je aura te ontgiften en reinigt de emotionele blauwdruk.

Oranje Calciet met Epidoot uit Madagaskar

Deze Calciet soort is een combinatie van diep Oranje Calciet met donkergroene Epidoot.

De warmte en levensblijheid die deze steen tot stand kan brengen, heeft op mens en dier een positieve uitwerking. Mensen die emotioneel vastzitten, verslaafd, of apathisch zijn en het idee hebben dat iedereen tegen ze is, krijgen door Oranje Calciet de kracht om hun levensstijl te veranderen. Ook neemt hun eigenwaarde toe. De steen geeft groei en bloei op allerlei gebied en versterkt de creativiteit en artistieke kwaliteiten. Deze steen is echt een zon in huis en is heel goed voor de zonnevlecht en werkt daardoor positief voor de maag, milt, pancreas, darmen, darmkrampen en darmziektes. Bij eetstoornissen zoals anorexia en boulimia of als je geen eten kunt verdragen geeft de steen ook een positieve ondersteuning. Het werkt ook positief op de voortplantingsorganen en de seksualiteit. Bij ziekte of een mindere periode geeft Oranje Calsiet weer nieuwe levenslust en heeft een positieve invloed op het herstel. Hij stimuleert ook de tanden, kiezen en botopbouw.

Epidoot bevordert spirituele afstemming, helpt weerstand tegen spiritueel ontwaken overwinnen. Epidoot zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen, zoals zelfmedelijden en psychische onrust. Het helpt bij verdriet en je blijft geaard, ongeacht de situatie waarin je je bevindt. Het regeneratieve effect creëert mogelijk een krachtige ontgifting van negatieve aura-energie. Het reinigt de emotionele blauwdruk en het cellulaire geheugen. Epidoot geeft moed om ten volle van het leven te genieten, het vermogen uw dromen te concretiseren en het versterkt daarnaast uw identiteitsgevoel. Nuttig kristal voor herstellenden. Het ondersteunt het genezingsproces van het lichaam en helpt je om je op de best mogelijke manier te verzorgen. De perfecte steen voor hen die snel tot slachtoffer of martelaar verworden. Epidoot verdrijft kritiek en zelfkritiek, biedt de gelegenheid objectief je kracht en zwakheden en die van anderen te observeren en maakt je realistisch.

We hebben ook weer een groot aantal unieke, vrij zeldzame Unity Stone’s binnengekregen. Deze prachtige, grote exemplaren zijn een sieraad in huis en in de tuin. De stenen zijn een mengsel van verschillende steensoorten en bevatten vaak Chrysocolla. Dit maakt de steen zo uniek, want Chrysocolla wordt niet veel gevonden in Madagaskar. De steen blijkt ook vlekjes van de nieuw gevonden “Blue Vane” steen te bevatten. Dit wisten wij niet, tot we deze blauwe steen die een combinatie is van Blauwe kwarts, Dumortieriet en meer gingen channelen.

 

Unity Stone

Deze bijzondere steen is in Ampanihy, het Zuiden van Madagaskar nieuwgevonden. Het is een combinatie van Jaspis, Chalcedoon, Opaal en bij de meeste ook Chrysocolla. Het woord wat het eerste komt is Majestueus, nu dat straalt de steen ten volle uit. De steen zal je helpen om te gaan leven vanuit de grootsheid van je totale wezen. Hij vertegenwoordigt creatiekracht uit de som der delen, totaliteit, alles verenigd. Hij helpt je alle losse delen op te halen en deze te verenigen, ook alle dualiteiten zoals aarde en hemel, licht en donker, hard en zacht, hier en daar, jij en ik, goed en fout, waarna nieuwe werelden geschapen kunnen worden. Doordat de steen alles in jou helpt verenigen heet deze; Unity Stone. Behalve verenigen laat de steen zien dat ze ook los van elkaar bestaan, hun eigenheid kunnen behouden. We zijn een, maar niet de ander, we zijn uniek en hebben allemaal iets toe te voegen aan het geheel. Unity Stone representeert jouw afstemming op je totale ziel, jouw Koninkrijk, het totale wezen dat je bent, vanuit je hart verbonden met je hogere zelf. Al je potentieel aanboren en daarna gaan leven in een nieuwe aftstemming, hogere trilling, in een nieuwe werkelijkheid stappen. We hebben veel gedaan, geleden, getransformeerd en geheeld. Velen van ons met behulp van therapeuten, workshops en kristallen, maar nu is de energie op aarde van dien aard dat we kunnen gaan geloven dat het goed is hoe we zijn, dat we heel zijn. Ons sterk gaan voelen in wie we zijn, dit gaan belichamen op aarde, steady as a rock, maar niet heel vast. Vloeiend als water en ook verbindend. De steen laat een lichtstraal zien die omhoog de kosmos instraalt en laat een woord horen; Omega. Wow, Omega is een Grieks woord wat einde, compleet, betekent en dit is nu precies waar de steen ons mee helpt, om de dimensie van pijn en verdriet achter te laten en vanuit een nieuwe werkelijkheid/waarheid te gaan leven, die vanuit heelheid, waar we ons compleet voelen. Ook Madagaskar waar deze Unity Stone gevonden is, is een unieke plek die voelt als een onuitputtelijke bron, als of er na verschuivingen van binnenuit steeds weer nieuwe kristallen (energieën) naar boven komen, als een soort broedplaats, net zoals in ons eigen lichaam gebeurt. Ook in Madagaskar is alles aanwezig; licht en donker, schoonheid en leed. Deze magische plek staat heel erg symbool voor alles in het leven. Fysiek kalmeert en ontkrampt deze steen het hoofd, de keel en het borstgebied. Ook heel krachtig op alles wat met het bloed en lymfe te maken heeft. In bloed zit zoveel informatie, deze steen helpt bij het reinigen van het bloed, bloedvaten, stroming van het bloed. Velen van ons hebben zoveel gegeven en zichzelf weggecijferd. Deze prachtige steen geeft jou onvoorwaardelijk en brengt je bij jouw onvoorwaardelijkheid. Je zult terugkrijgen waarin je jezelf hebt weggegeven. Er zit zoveel informatie in de steen, hij zal geven waar jij op dat moment klaar voor bent, zal doseren wat zich kan openen. Je zult de steen pakken die bij jou past, maar ook dan wanneer jij klaar voor deze Meester(es) in een kristaljasje bent. 

Nu dan gelijk maar door naar een steen die we op dit moment alleen maar in hartvorm hebben. Ook hebben we er jammer genoeg geen hele grote hoeveelheid van. Maar we hebben onze Madagaskar vriend gevraagd als hij er meer van tegenkomt, deze voor ons te reserveren. Toen we de steen gingen voelen, vertelde deze Natascha gelijk dat deze meer was dan alleen Blauwe Kwarts en Dumortieriet. Zo leuk, want het weekeinde toen een paar klanten die erg gevoelig en mediamiek zijn en deze in een doos in het pakhuis zagen liggen, voelden ook al dat dit het geval was. Zij voelden ook dat de trilling subtieler was. Deze liggen nu ook in de winkel voor zolang de voorraad strekt.

Blue Vane (Blauwe Kwarts met Dumortieriet en meer)

Deze prachtige, liefdevolle steen uit Madagaskar is nog het een, nog het ander. Het is een mix van Blauwe Kwarts, Dumortieriet en meer. Als eerste laat deze voelen: ‘Bluetooth’, draadloze communicatiesteen, ‘ontvanger’, deze steen haalt de ‘ruis’ die op de lijn zit weg. De steen werkt heel geaard en in afstemming, zorgt voor een geaarde verbinding met de hogere werelden, met jouw hogere zelf. De steen leert je precies te zeggen wat nodig is, niet meer, niet minder, haalt alle ‘ruis’ van een communicatie af. Deze liefdevolle steen brengt je heel erg bij jezelf, in je kracht staan. Blue Vane steen kan helpen gifstoffen uit het lichaam los te maken. De steen laat een blauwe ader zien, een mooie blauwe ader in de aarde, waar deze in Madagaskar gevonden is, vandaar de naam Blue Vane. Tevens werkt deze op de aderen, vaten in het lichaam. Voorziet ons lichaam van levensenergie. Hele kleine stukjes van deze steen zitten ook in veel Unity Stone. De steen staat ook voor de bloedbanen van Moeder Aarde, haar rivieren, haar leylijnen, haar stromingen. Blue Vane stenen helpen ons lichaam te zuiveren, reist energetisch via de bloedvaten en reinigt dan toch fysiek. Verbonden met de Blauwe Straal, die verbonden is met Neptunus en de Plejaden. Het is de straal van zuiveren en het hogere spreken. Dit betekent niet heel veel meer uitspreken, maar meer van het weten. De steen geeft kracht en levensenergie en helpt een spirituele metamorfose door te maken, helpt oude, niet langer nuttige banden en patronen te doorbreken en verbind je opnieuw met je hogere zelf/wijsheid. Blue Vane kalmeert de geest, verlicht angst en inspireert hoop en creativiteit. Deze liefdevolle, wijze steen maakt blij en zorgt dat je hart jong blijft.

Van Sacred Heart hebben we nu ook weer een aantal Freeform stenen, ook deze hoeveelheid is niet heel groot, maar we zijn blij met ieder exemplaar dat komt. Deze steen is een Bergkristal met Hematiet inclusies wat de steen een bijzondere energie en hoge trilling geeft.

Sacred Heart Crystal

Sacred Heart Crystal is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal, het is een combinatie van Agnitiet met een Golden Healer en Maria Magdalena kristal. Dit prachtige kristal geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde, welke zich in het centrum van ons hart bevindt. Deze unieke steen helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De liefde van je heilige hart die zich iets boven je hartchakra bevindt. Dit is de zetel van je Goddelijke Zelf van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als deze plek is geactiveerd zal het Roze Vuur hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. De steen zorgt voor passie, moed en liefde, voor de expressie van onvoorwaardelijke liefde. Tevens is het verbonden met de zachte liefdevolle vrouwelijke energie, de straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd, vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Dus heel goed bij het helen van traumatische ervaringen of bij schuldgevoelens. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde. Het opent het ‘innerlijk weten’ en helpt ons herinneren dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie van ons Universum. Dit kristal straalt tot in onze cellen en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is, daardoor is dit Sacred Heart Crystal een echt Nieuwe Tijdskristal. Het kristal is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische, het zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons weer herinneren en om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn. Dit is een prachtig Meesterkristal dat nu is gevonden omdat het ons kan helpen de Nieuwe Aarde gestalte geven.

Groene Opaal uit Madagaskar is bij veel mensen erg geliefd. Deze steen die ook zo fijn in een tuin is en die verbonden is met Deva’s en Natuurwezens bestaat uit verschillende schakeringen groen. Van appelgroen, tot donkergroen en zelfs bruine of gele tinten komen in deze heerlijke steen voor. Van deze hebben we nu een grote hoeveelheid harten en freeform kunnen inkopen.

Madagaskar Groene Opaal

Dit is de ideale steen om Deva’s en Natuurwezens energetisch te voeden. Er zijn talrijke wezens in de nabije koninkrijken die de aarde met ons delen, maar die op een net wat subtielere vibratie-laag leven. Veel menselijke activiteiten putten de energie in hun domein uit en het is dus heel fijn om hen bewust weer te voeden. Als je in deze opalen ademt met de intentie van zegeningen voor deze wereld, dan help je ze te voeden. Bij het mediteren met dit kristal opent hij je bewustzijn en helpt je te communiceren met Deva’s en Natuurwezens. Dit komt omdat deze groene Opaal met hun wereld resoneert en daarom het contact met hen makkelijker maakt. Hij zorgt ook voor een beschermend schild voor hen, die onze energie zachter en liefdevoller maakt. Deze kwaliteiten maakt deze steen uniek. Ze openen de deur voor ons naar een wederzijdse voeding en uitwisseling van liefde met deze wereld. Behulpzaam bij chronische ziekten en bij overmatig slijm. De steen geeft vitaliteit tijdens herstel.

Vaak vragen mensen wat is nu het verschil tussen Labradoriet en Spectroliet. Ze lijken ook heel erg op elkaar, maar de patronen en de energie is net iets anders. Voor ons is Labradoriet iets zachter, ronder van energie en de Spectroliet iets pittiger. Zo moeilijk om te omschrijven en voor iedereen zal het anders voelen. Daarom volg je gevoel en kijk wat bij jou past, welke steen jij blij van wordt, waar je hart van gaat zingen. We hebben weer Labradoriet binnengekregen, ook velen met het geliefde blauw erin. Van het wat minder voorkomende Spectroliet hebben we deze keer een hele fijne maat binnen gekregen. Wat kleinere, freeform exemplaren die erg geliefd zijn. De kleurschakeringen zijn prachtig. We hebben er van de week ook op de ‘webshop kristallen’gezet.

Spectroliet

Spectroliet, een hogere resonantie van Labradoriet, omhult de ziel op elk gebied met een beschermende mantel. Deze beschermende en mystieke steen verhoogt ons bewustzijn en buigt ongewenste energieën en projecties van anderen af, verwijdert ze en helpt energie lekkages te voorkomen. Deze steen verhoogt het bewustzijn en maakt reizen in multi- en innerlijke dimensies mogelijk. Hij bevat diepe esoterische wijsheid, neemt u mee naar andere levens, verwijdert psychisch afval van vorige teleurstellingen en versterkt uw vertrouwen in het universum. Als steen van transformatie bereidt hij lichaam en ziel voor op opklimming. Als je hem draagt, voorkom je energielekkage. Spectroliet verbant onzekerheden en angsten en haalt je kracht naar boven. Hij vergroot de empathie en acceptatie van individuele verschillen. Hij is door zijn kleurschakering op verschillend chakra’s te gebruiken. Hij zoekt een blokkade in het lichaam op en geeft daar balans. Hij heeft een reinigende functie op de organen, vooral die vanaf de zonnevlecht omhoog t/m het keelchakra; de nieren, gal, pancreas, lever, milt en darmen, hart, longen en keel. Hij zorgt ook voor een betere ademhaling en maakt de longen sterker. Ook goed bij reumatiek en jicht, brengt de hormonen in balans, bij emotionele blokkades, slaapproblemen en geeft rust en inzicht.

Als laatste Madagaskar steen hebben we ook Vlammen, Freeform en trommelstenen van de bijzondere Zwarte Opaal binnen gekregen. Deze steen heeft een bijzondere energie die behulpzaam is bij mensen die erg vastzitten in emotionele pijnen, depressies en trauma’s. Hij kan behulpzaam zijn om balans te brengen in de lichte en donkere delen in je en om vrij te komen uit zware processen die je gevangenhouden.

Zwarte Opaal uit Madagaskar

Deze Opaal die zo anders is dan een zwarte Opaal uit Australië laat ons de reis zien die we als ziel gemaakt hebben en nog maken, van zwart, de modder, ploeteren en pijn, tot naar het licht en liefde. De kleuren van de steen variëren van zwart, bruin tot wit, die deze reis zo mooi duiden. De steen heeft de zwarte nacht in zich, het donker waarin je kan verdwalen, denkt te kunnen verdwijnen, maar tegelijkertijd laat de steen je voelen dat dit een illusie is, want de steen laat ook zien dat hij het licht in zich heeft. Deze steen kan mensen ondersteunen die heel vast in donkere stukken zitten, om weer lichtpuntjes te zien. Hij vertegenwoordigt de reis die veel zielen hebben afgelegd, maar waar sommigen nog vast in zitten. Zij die vastzitten in emotionele pijnen, depressies, trauma’s en daar bijna één mee geworden zijn. Voor hen kan de steen een reisgenoot zijn, weer op weg naar licht. Deze zwarte Opaal uit Madagaskar is ook een mooi hulpmiddel voor therapeuten of mensen die anderen helpen op deze reis naar het licht. Zwarte Opaal helpt hen die zo diep en vast zitten te zien dat ze dit beleven, maar dat ze dit trauma niet zijn. Je hoeft je er niet meer mee te identificeren. Deze steen kan je helpen je te bevrijden van hardnekkige delen waar jij je mee bent gaan vereenzelvigen. Zwarte Opaal is een beschermende steen die de wil om te leven kan helpen versterken. Tevens helpt deze Opaal om oordeelloos te zijn. Je bent niet het donker, maar je bent ook niet het licht. Er is geen goed of fout. De steen werkt positief op je schaduwkanten, helpt je ze in te zien, waardoor je er los van kunt komen. Ook heel goed voor mensen die vast zitten in slachtofferschap. In de steen is alles aanwezig, je kunt er een Duiveltje in zien, maar ook een Meester, stalend in het licht. De steen helpt je om balans te brengen in de lichte en donkere delen in je. Helpt je vrij te komen uit hele donkere processen of delen die je gevangenhouden. Zwarte Opaal uit Madagaskar kan ook behulpzaam zijn bij rouwverwerking.

Als laatste in deze blog een Jaspis steen waarvan we niet weten waar deze vandaan komt. We hebben voor een fantastische prijs een rest partijtje gekocht van deze prachtige handgepolijste, platte trommelstenen. We hadden van deze mooie zwarte steen met zijn bloempatronen erop wel dozen vol willen hebben. We hebben de steen door zijn uiterlijk Flower Jaspis genoemd. Deze steen bleek tijdens het channelen hele bijzondere eigenschappen te hebben, die sterk werken op het hoofd gebied en de hersenen en ondersteunend kan werken voor mensen die Covid gehad hebben en nog een energetische disbalans voelen.

Flower Jaspis

Deze Jaspis heeft een verfijnde energie. Als we de steen vasthouden begint deze heel krachtig in het hoofd en werkt liefdevol op de vaatjes in je hoofd en in je gezicht. Hij gaat naar alle zintuigen, je reuk, je gehoor, je smaak, maar ook naar neuronen en synapsen. Werkt ook op je kaken en je tanden. Het is een steen die vooral in deze tijd van Covid een ondersteuning kan zijn, omdat deze ontstane verstoringen helpt te herstellen. Veel mensen die Covid gehad hebben zijn moe en uit balans en hebben smaakverlies. De steen helpt verstoorde verbindingen, vooral deze in het hoofd en hersenen weer in balans te brengen. Velen zijn uit verbinding geraakt, ook voor de mensen die geen Covid hebben gehad. De steen poolt om, het proces waardoor de steen is ontstaan, helpt alles weer in zijn oorsprong terug te zetten, in de oorspronkelijke blauwdruk. Flower Jaspis werkt ook op de cranio, het lumbale systeem en op het skelet, balanceert alles weer. De steen geeft na een ziekteproces weer nieuwe levensenergie. De steen begint te werken in je hoofd, volgt daarna rustig aan de zenuwbanen in je hele lichaam. Net als de bloemvormige patronen, spreidt deze zich uit in je lichaam. De steen helpt je weer afstemmen, weer lijfelijk meer in balans brengen. Heel apart, maar de steen geeft door dat het kan zijn dat mensen die gevoelig zijn voor nachtschade, deze dan weer beter kunnen verdragen.

Dit was het weer voor deze blog. De komende tijd zullen wij op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur met de winkel geopend zijn. Op maandag 24 mei, 2e Pinksterdag zullen we ook open zijn. Dan hebben we dus een extra lang winkel weekeinde.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

23, 24 en 25 april (vrijdag, zaterdag en Zondag) op afspraak geopend  ( tel:0630595146)

30 april en 1 en 2 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

7, 8 en 9 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag) 

14, 15 en 16 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

21, 22, 23 en 24 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag en maandag) Pinksteren

28, 29 en 30 mei (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu