Laatste bericht uit Tucson

Algemeen

Het zit er voor ons al weer bijna op, we vliegen al weer bijna naar huis, moe maar zeer voldaan. Wat een prachtige kristallen hebben we mogen inkopen, fantastisch. Het weer laat ons al weer wat wennen aan thuis, na een nacht met storm en regen is het nu voor hier behoorlijk koud. Nachts min 3 graden en overdag ook niet echt warm, even wennen weer. We zullen in dit laatste bericht nog alle stenen opnoemen die we hebben gekocht, later in Nederland zullen we ze uitgebreid uitlichten en ook mooie foto’s erbij plaatsen.

IMG_2942 IMG_2944

Van Amethist hebben we nog mooie grotere stukken van Amethistrozen en open bollen gekocht waarin je de punten prachtig ziet zitten. Van de Vera Cruz Amethist hebben we een groot clustertje en prachtige laser puntjes.

Uit Brazilië hebben we hele mooie grote en ook kleinere clusters van de kristalvorm van Clevelandiet ofwel Albiet die samen met Moscoviet groeit, echt heel mooi om te zien. Wij hadden van Clevelandiet alleen maar ruwe stukken, maar nu dus de mooie kristalvorm, de kleur varieert van wit naar lichtblauw.

IMG_2894IMG_2897-2

Clevelandiet/Albiet met Moscoviet

Dit is een uitstekende steen voor een grondige verandering in je leven. Hij helpt je de toekomst gelijkmoedig tegemoet te treden en voorziet in een veilige reis naar je doel. Dit kristal bevordert gerichtheid op de precieze soort verandering die je behoeft en toont je de gaven en instrumenten die tot je beschikking staan om je doel te bereiken. Clevelandiet is voor dit doel een initiatiesteen. De steen houdt verband met de drie fasen omtrent godin en vrouw zijn: maagd, moeder en oude wijze vrouw. Het kristal bevordert transitie en waarborgt ‘wedergeboorte’. IMG_2895De perfecte steen voor rituelen daaromtrent. IMG_2898Clevelandiet helpt negatieve situaties te veranderen in positieve omstandigheden die het leven omarmen. Geplaatst op de zonnevlecht bevrijdt en transformeert het de diep verborgen emotionele angsten omtrent verlatenheid, afwijzing en verraad. Hij bevordert zelfkoestering. De steen werkt positief bij stress, genetische aandoeningen, cellulair geheugen, maagklachten (spanning), spijsvertering en hoofdpijn.

Moscoviet is een vorm van mica. Het is een mystieke steen met een sterk Engelencontact, die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert. Bij het waarzeggen met kristallen verbindt deze visionaire steen ons met de hoogste spirituele gebieden. Moscoviet stimuleert het hartchakra, vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale visioenen. Hij spiegelt projecties terug, geeft steun bij pijnlijke gevoelens en stimuleert onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Hij helpt ons vol vreugde naar de toekomst en het verleden te kijken, zodat we geleerde lessen kunnen waarderen. Heft spanningen binnen de aarde en het fysieke lichaam op zodat er evenwicht ontstaat. Hij verjaagt onzekerheid, twijfel en onhandigheid en heft woede en nervositeit op. Goed bij slapeloosheid, allergieën, stress, bloedsuiker, nieren, RSI. Maakt haren en ogen glanzend en helpt het lichaam zijn ideale gewicht te bereiken.

IMG_2963Van dezelfde Braziliaan hebben we ook een paar ruwe stukken Agnitiet, prachtige kwartspunten met het mooie rood, soms rood/oranje erin. Ook hebben we stukjes ruwe Lilaczaniet en mooie ruwe Citrienpunten en een hele grote prachtige Rookcitrien Elestiaal. Als laatste hebben we ook wat geslepen staande punten van een nieuw gevonden steen, het is blauwe kwarts met vlekken erin van Troilite, wat men ook wel Blauwe Paraiba kwarts noemt.

IMG_2911 IMG_2922-2 IMG_2924-2 IMG_2925

Even een kleine opsomming van stenen die we gekocht hebben:Roze Haliet, Stellar Beam Calciet, Conicalciet, Mariposa Calciet, Witte Chalcedoon Geodes, een hele zeldzame Mangano Calciet uit China, Robert Simons heeft er een paar van, hij noemt de steen Buddhalite Calcite, de beschrijving volgt nog. Ook hebben we een voor ons nieuw vrij zeldzaam steentje in ons assortiment, het groene Sfeen of Titaniet.

Sfeen of Titaniet

Sfeen of Titaniet is een steen met een hoge vibratie, het is vertroostend en toch zeer energetisch. Mediteer met Sfeen of Titaniet of draag het om je spirituele ontwikkeling te versnellen, want het ontsluit alle chakra’s, ook die van de hoogste kruin. Het verbindt je met hogere wezens, helpt bij buitenlichamelijke reizen en verruimt het bewustzijn, vooral als je de steen op het derde oog legt. Sfeen of Titaniet maakt het naar verluidt gemakkelijker orakels en waarzegmiddelen zoals tarot en numerologie te begrijpen. Het verscherpt de zintuiglijke waarneming en bevordert de mentale flexibiliteit en intuïtie. Het is nuttig bij voriglevenwerk, want het brengt inzichten aan de oppervlakte en helpt je de karmische blauwdruk te de-energetiseren en te her programmeren. Gebruik Sfeen of Titaniet als je het moeilijk vind om naar andere mensen te luisteren of in het openbaar te spreken, want het moedigt je aan om informatie te geven of te ontvangen zonder mentaal overweldigd te worden. De steen stimuleert emotioneel herstel en brengt stemmingswisselingen in balans. Op de hart- en zonnevlechtchakra gelegd verwijderd Sfeen/Titaniet de blokkades die verhinderen dat je van jezelf houden die psychosomatisch ongemak zouden kunnen veroorzaken als ze niet behandeld worden. De steen helpt zieke planten te genezen, leg er een in de pot of in de aarde bij de wortels. Sfeen helpt je ook om een emotionele band met dieren te krijgen. 

Healing: Titaniet ondersteunt naar verluidt het immuunsysteem, de sinussen, botten, huid, mond, tanden, het tandvlees, de spieren en het cellulaire weefsel. 

We hebben ook weer de zeer mooie Ohio Celestien kunnen kopen. Deze waren uitverkocht en nu hebben we er weer lekker veel.

 Ohio Celestien

celestien ohioDeze Celestien uit Ohio is zeer krachtig en heilzaam door zijn vorm en lineaire uitlijning. Hierdoor kan er een intense focus en flow van energie plaatsvinden. Ze geven je een heel blij gevoel en inspireren je bij elke activiteit waar je mee bezig bent. Het zijn tegelijk zachte en toch krachtige stenen die je derde oog openen voor een veelvoud aan werelden in de hogere dimensies. Als je met de steen mediteert kun je je gemakkelijker door innerlijke gangen van licht bewegen die naar verschillende spirituele domeinen leiden. Ook vele lagen van de Engelenwerelden, waar deze steen zo krachtig mee verbonden is en waar je nu gemakkelijker mee kunt communiceren. Ohio Celestien activeert zowel de kruin als het derde oog chakra en helpt bij het ‘downloaden’ van spirituele informatie door de geopende kruin. Ook opent de steen het keelchakra en helpt je om innerlijke wijsheid te uiten en om informatie van hogere bronnen te ontvangen. Ook stimuleert deze steen het hartchakra en opent deze voor diepe compassie innerlijke vrede en oneindige liefde voor jezelf en anderen. Deze Celestien versterkt ook de kracht van de geest en helpt bij het ontwikkelen van gaven zoals helderzien, helderhoren en in de toekomst te zien. Ook de rationele hersenen worden gestimuleerd waardoor mentale disciplines zoals studeren en abstract denken je makkelijker afgaan. De stenen stralen een constante vibratie van ‘ananda’ of gelukzaligheid uit waardoor ze je helpen om met ultiem plezier alles te creëren in welke omstandigheden dan ook. Hun energie is niet mannelijk en niet vrouwelijk, maar komt van een plaats van pure balans.

Van de zeldzame Seleniet uit Winnipeg hebben we de laatste exemplaren van de handelaar die deze had, nog kunnen kopen. De steen is normaal doorschijnend zachtgeel, tot donkerder bruin/geel, maar nu hebben we er ook die een soort witte poeder coating hebben. De steen wordt helaas al lange tijd niet meer gevonden.

Seleniet uit Winnipeg (Canada)

 seleniet winnepeg,.Deze zeer zeldzame Seleniet is verbonden met de Vlam van Liefde, dit is een van de zeven vlammen van God die actief zijn op deze planeet ten behoeve van de mensheid. Hij is verbonden met de Elohim Engelenorde van Liefde, Heros en Amora, de Tweelingvlammen van Liefde, wiens energie zich rond Lake Winnipeg in Manitoba in Canada in een geestelijk klooster bevindt. Dit is dus een echte Engelensteen met een zeer hoge vibratie. Deze steen geeft diepe rust, is goed bij meditatie en reinigt je aura. De steen geeft inzicht en helpt verwarring op te heffen. Je hoeft dit bijzondere lichtkristal nooit te reinigen, omdat deze energetisch nooit vervuild. De steen transformeert alles naar licht en liefde.

Waar we ontzettend blij mee zijn is de vondst van de zeldzame Angel Wing Calciet uit Mexico, twee jaar geleden hebben we 3 hele grote en dure exemplaren gezien, daarna niet meer. En we hadden de moed al een beetje opgegeven, maar nu hebben we de steen gevonden en ook gelijk maar groot ingekocht, want voor hetzelfde geld komen we de steen nooit meer tegen. We hebben alle maten, van klein tot heel groot, dus voor ieder wat wils. Wat een prachtig Engelenkristal, de kleur varieert van glanzend wit tot geel/oranje.

Angel Wing Calciet

 IMG_2957Angel Wing Calciet uit Mexico is een zeldzame steen met een zeer hoge vibratie die de zielenster-, sterrenpoort- en andere hoge kruinchakra’s stimuleert, zodat er spiritueel licht binnenkomt. Hij maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien. Hij opent paranormale vermogens, zorgt voor contact met Engelen en Lichtwezens en harmoniseert de hersenhelften. Angel Wing Calciet is echt een steen voor Lichtwerkers of voor mensen die zich bewust zijn dat ze niet alleen van deze aarde komen en voor hen die heimwee hebben naar andere werelden, want de steen helpt je om je prettig te voelen in je incarnatie. IMG_2956De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve energie of gedachtevormen verdwijnen. Het integreert het lichtlichaam en aardt energieën van hogere dimensies in het fysieke niveau. Deze steen maakt je blij en is ook heel geschikt op een babykamer. Normaal werken Calcieten meer op het niveau van het lichaam, maar Angel Wing Calciet werkt met name voorbij het fysieke niveau om het etherische lichaam te harmoniseren. Het helpt tegen psychosomatische ongemakken en de onderliggende oorzaken van diabetes en aandoeningen zoals multiple sclerose. 

IMG_2967

We hebben ook weer hele mooie Malachieten uit Afrika ingekocht, echt topkwaliteit. Het polijsten van Malachiet is niet makkelijk en vaak zijn de stenen wat dof, maar deze glanzen je te gemoed. IMG_2965Ook hebben we Oranje Kyaniet uit Afrika bijgekocht. Uit India hebben we prachtige blauwe Maansteen cabuchons.

Even waren we geschrokken, want in het tentje waar normaal de mijneigenaar van de Herkimer Diamonds staat, daar stond iemand anders. Toen we de volgende dag terug gingen was hij er gelukkig wel. Het bleek dat de man op zijn reis van het door sneeuwstormen getergde New York naar Tucson tot 2 keer toe pech met zijn pick-up had gehad, hij heeft zelfs onderweg een andere auto gekocht. Maar gelukkig is hij toch nog aangekomen. We hebben weer nieuwe Herkimer Diamonds ingekocht, ook één hele grote.

IMG_2900 IMG_2901

Herkimmer-Diamant (New York)

herkimmerdiamantDeze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Herkimmers zijn verbonden met het helder witte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Als je een Herkimer diamant draagt dan kun je een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden ervaren. Je komt hierdoor gemakkelijker in contact met de Engelenwerelden. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen electrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Je kunt een kristal ook onder een behandeltafel leggen om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

 Wat we niet verwacht hadden is dat we de speciale Aqua Kyaniet zouden tegenkomen. We hebben alles gelijk gekocht omdat iedereen die de steen gekocht had er zo blij mee is, hij stond als uitverkocht in de catalogus, maar nu hebben we hem gelukkig weer in ons assortiment.

Aqua Kyaniet

aqua kyanietDit is een nieuw gevonden Kyaniet uit Zambia, Afrika. Het is een donker blauwe Kyaniet met iets zwart van binnen met een prachtige glinsterende groene steen die op Fuchsiet lijkt, het lijkt wel een soort mica te zijn. De energie van dit kristal is fantastisch. Het straalt kracht en compassie uit en gaat gelijk aan het werk in je energie systeem. Zeer krachtige nieuwetijdssteen die kalmeert en paranormale vermogens en intuïtie versterkt. Hij aardt spirituele vibraties, legt een verbinding met gidsen en helpt bij meditatie. Hij brengt de chakra’s en de verfijnde lichamen op één lijn door de banen en de meridianen te reinigen. Hij herstelt de Chi in het fysieke lichaam. Zeer goed voor de keelchakra, versterkt de stem, geneest de keel en moedigt aan de waarheid te spreken en angsten en blokkades te doorbreken. Hij doorbreekt onwetendheid en laat de waarheid zien. Kyaniet gaat dwars door verwarring heen, verwijdert obstakels, illusies, woede, frustratie en stress. Leert u de rol van het zelf bij oorzaak en gevolg (karma). Zeer krachtige steen, ook zeer goed voor de spieren, de schildklier en de hersenen en verzachtend bij ovulatiepijn. Deze steen brengt yin en yang in evenwicht en je hoeft hem nooit te reinigen. De zachte liefdevolle groene steen ondersteunt en geeft een veilig gevoel, opent je hartchakra en vult je met liefde. Als je de steen een tijdje vast houdt voel je je krachtig en liefdevol met een open hart en met een helder hoofd. Aqua Kyaniet is net zoals blauwe Kyaniet verbonden met Aartsengel Michael, de steen wordt ook wel eens het zwaard van Michael genoemd.

Als laatste, en waar we heel trots op zijn dat we deze nu ook hebben, de Zwarte Azeztuliet. We zijn al een tijdje naar de steen op zoek en hebben hem gelukkig gevonden. Robert Simmons schreef vorig jaar voor het eerst over de steen, maar bij hem is de steen zo ontzettend duur. We weten ook dat er nep zwarte exemplaren in omloop zijn, donkere kwartsen uit bv Australië die niet deze Azeztuliet trilling bevatten. Deze echte wordt gevonden in Vermont, Amerika. De steen is een combinatie van kwarts met zwarte Calciet.

 

IMG_2971Zwarte Azeztuliet is een combinatie van Kwarts en Calciet die gevonden is in Vermont, Amerika. Heel vaak wordt de steen samen gevonden met de witte Azeztuliet. De steen draagt de energie van “het Licht in de Duisternis” in zich. Het is een krachtige katalysator voor spirituele transformatie, hij helpt je om door belangrijke transformatieprocessen heen te gaan. Zwarte Azeztuliet geeft een spirituele bescherming tegen allerlei vormen van negativiteit of entiteiten. Ook helpt het beperkende, moeilijke karmische patronen op te lossen. Zwarte Azeztuliet vult je lichaam en energieveld met een enorm krachtig spiritueel licht, een licht dat te krachtig is om met je ogen te zien, maar die wel in je hart gevoeld kan worden. Het licht wat deze steen in zich draagt heeft de potentie van het licht van de ‘leegte’ the Void, die ontstond juist voordat het Universum gecreëerd werd. Het is een Steen van de Midnight Sun, de bron van hoop en licht in tijden van innerlijke duisternis. De steen is verbonden met het enorme zwarte gat in het centrum van ons melkwegstelsel en staat voor wat men het ‘zero point’ of nulpuntveld noemt, de plek waar de wetten van het Universum vloeibaar en veranderlijk zijn. Dit maakt de steen een zeer krachtige katalysator voor spirituele transformatie. Als je je afstemt op Zwarte Azeztuliet dan kan je letterlijk alles van jezelf en je omgeving veranderen. Het is een krachtige, magische steen die Licht en Kracht in je energiesysteem brengt en je toestaat om in te pluggen in het reservoir van oneindige spirituele kracht. Zwarte Azeztuliet zuivert je lichaam en energieveld van negativiteit, aanhechtingen, implantaten, psychische parasieten en karmische patronen die niet meer hoeven. Ook geeft de steen bescherming aan healers. Zwarte Azeztuliet helpt ook bij het helen van emotionele wonden, zelfs als die zijn ontstaan in vorige levens. Alchemisch is Zwarte Azeztuliet verbonden met het zwarte aspect van de Philosophers Stone, de bron van transformatie, heling en onsterfelijkheid. De kracht van Zwarte Azeztuliet neemt toe tijdens nieuwe maan of tijdens eclipsen.

 Nu dat waren onze avonturen en stenen en kristallen die we hebben ingekocht in Tucson, Arizona. We hopen dat de stenen een veilige overtocht gaan maken en spoedig in Nederland zullen aankomen. Dit duurt meestal een kleine twee weken. We hebben heel veel zin om de winkel weer prachtig in te richten en de reacties te zien van iedereen die ook zo van deze prachtige kristalwezens houdt. Tot in de winkel.

Zie voor de openwinkeldagen de ‘agenda’ op de site.

IMG_2907 IMG_2909 IMG_2935 IMG_2950 IMG_2946 IMG_2959 IMG_2961 IMG_2962 IMG_2964-2 IMG_2966-2

Menu