Laatste nieuwe stenen van pallet die met het vliegtuig kwam

Algemeen

Gelukkig hebben we de laatste stenen die op de pallet, welke met het vliegtuig kwam, eindelijk uitgepakt, geprijsd en in de winkel gelegd. Ik zeg gelukkig, omdat binnenkort de container uit Amerika zal binnenkomen. Wim is al weken bezig om door alle voorraad te gaan en wat in kleinere dozen kan, of dozen die bij elkaar gevoegd kunnen worden, om maar ruimte te creëren. Laats kwam ik achter en er stonden hoge stapels met lege dozen. Dus het was echt de moeite waard dat hij dit deed. Ook in het pakhuis zien we nu lege schappen omdat hij al ruimte heeft gemaakt voor al het ‘nieuws’ wat eraan komt.

Als eerste welke ik nog niet had genoemd, de Herkimer-Diamanten uit de staat New York. Dit zijn de ‘echte’, er worden namelijk ook kleine dubbeleindertjes in China, Afghanistan, Arizona, Noorwegen en in Pakistan gevonden. Niks mis mee, zeker die uit Pakistan kunnen ook heel helder en krachtig zijn, maar als we over een herkimer-Diamant spreken, wordt eigenlijk die uit de bergen in het noorden van de staat New York bedoelt. Er zijn zo’n 4 grote mijnen, waaronder de Ace of Diamonds mine. Alle grote exemplaren die wij verkopen, komen van deze mijn.

Herkimer-Diamanten zijn uniek, omdat ze twee natuurlijk gefacetteerde uiteinden of punten hebben, één aan elk uiteinde. Dit kenmerk onderscheidt ze van andere kwartskristallen die doorgaans maar één uiteinde hebben, of een geslepen punt. Dit komt omdat ze in kleine holtes groeien met zeer weinig of geen contact met het moedergesteente. Natuurlijke dubbeleinder kristallen zijn behoorlijk zeldzaam, dit maakt ze zo populair bij mineralen verzamelaars, juweliers en mensen die ze voor esoterische doeleinden gebruiken. Deze laatste groep weet dat de kristallen een zeer hoge vibratie bevatten. Sommige exemplaren zijn aan elkaar gegroeid. De vaak heldere kwartskristallen bevatten zwarte koolstof inclusies en soms zijn de kristallen ook Golden Healer kwarts. De vorming van de kristallen begon ongeveer 500 miljoen jaar geleden toen lagen leem sediment samen met het zoute water van de oerzee langzaam onder druk werd gezet door opgestapelde lagen sediment en rots. Water sijpelde tussen poriën of breuklijnen van het gesteente, waardoor erosieplekken ontstonden. Weer miljoenen jaren later stroomde door deze ruimtes water dat rijk was aan silicium wat in de loop van miljoenen jaren uitgroeide tot deze unieke kristallen. Het moeder gesteente waarin de stenen in holtes gevonden worden, Dolostone, is keihard. Vaak is deze ook nog sterk verkiezeld, wat de hardheid aanzienlijk verhoogt. Dit maakt het delven van de kristallen ook zo zwaar en kostbaar. De mensen die de steen mijnen dragen altijd handschoenen, veiligheidsbrillen en dikke lange broeken, omdat tijdens het hakken stukjes gesteente rondvliegen, aan welke je kan snijden of kneuzen.

De Herkimer-Diamanten zijn al heel lang bekend. De Mohawk bevolking en de vroege kolonisten waren er al mee bekend. Ze vonden deze in stroomsedimenten en geploegde velden. Er worden de laatste tijd nog heel weinig heldere, gave exemplaren gevonden, dit maakt dat de prijzen enorm gestegen zijn.

Wij hebben in de winkel exemplaren van klein tot heel groot. Ook hebben we er hangers van.

Herkimer-Diamant (New York)

Deze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Herkimers zijn verbonden met het helderwitte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Als je een Herkimer diamant draagt dan kun je een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden ervaren. Je komt hierdoor gemakkelijker in contact met de Engelenwerelden. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven.  Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen electrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Je kunt een kristal ook onder een behandeltafel leggen om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

Uit Mexico hebben we weer mooie roze dubbelspaat Calciet kristallen kunnen inkopen. Deze blokvormige Calcieten hebben een zeer zachte, liefdevolle, hoge vibratie.

Helder Roze Calciet (Mexico)

Dit kristal is verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Als tijdens mediteren met dit kristal je hart zich opent en je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen, voel je hun aanwezigheid. Als je in het kristal staart kan deze je in een staat van waardering voor de schoonheid van het bestaan brengen. Het balanceert de emotionele lichamen en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht en zorgt ervoor dat je handelt vanuit de waarheid van je hart. Tevens heelt het blokkades bij deze chakra’s en zorgt het ervoor dat deze zich vol openen. Hierdoor zal je zelfvertrouwen en hulp van Gidsen en Engelen ervaren. Het kristal helpt je persoonlijke beperkingen te overwinnen zodat je voor het hoogste goed zult gaan. Roze calciet helpt emotionele trauma’s uit dit of een vorig leven oplossen en verheldert voorouderlijke emotionele patronen. Het opent, reinigt en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht. Dit kristal is uitstekend voor alle vormen van emotionele heling en zorgt voor compassie en een liefdevolle uitstraling naar anderen. Goed bij stress en moedigt een goede band tussen moeder en kind aan.

Ook uit Mexico komen de mooie geslepen harten en stervormige Regenboog Obsidianen. Deze exemplaren zijn handwerk van ambachtslieden uit Mexico. Ieder exemplaar is uniek. Door de bijzondere manier van slijpen vormen de natuurlijke regenboog patronen in de Obsidaan zich tot hartvorm of de zeldzamere stervorm. Natuurlijk hebben we ook Regenboog Obsidianen in trommelstenen, net zoals Zilver Obsidiaan, Goud Obsidiaan, Sneeuwvlok Obsidiaan, Mahonie Obsidiaan, of de Apachetraan.

Regenboog Obsidiaan

Obsidiaan is eigenlijk gesmolten lava, dat zo snel is afgekoeld dat het niet heeft kunnen kristalliseren. Het is een steen zonder grenzen of beperkingen en daardoor werkt deze snel en krachtig, deze biedt toegang tot de kern van een probleem en verwijdert ook energieën die daarbij vrijkomen. De waarheidlievende, weerspiegelende eigenschappen leggen gebreken, zwakheden en blokkades bloot. Je kunt met de steen een reis de diepte in maken, naar onverwacht licht. Men denkt dat licht in de hemel te vinden is, maar voor de meeste mensen is naar binnen gaan en innerlijke verwondingen helen een reis naar het werkelijke licht. Bij het licht in jezelf komen is wat uiteindelijk iedereen wil, de Regenboog Obsidiaan belichaamt dit aspect met zijn eigen uiterlijk. Bij zwak licht lijkt de steen zwart te zijn, maar als je deze in het licht ziet, verschijnen er stralende kleurbanden, ‘de Regenboog’. Het is een steen van relativeren, volhouden en overeind blijven in moeilijke situaties. Deze steen brengt je op een hoger niveau en stelt je in staat om de aardse en paranormale invloeden beter in balans te brengen. Obsidiaan biedt diepgaande genezing van de ziel en vergemakkelijkt de terugkeer naar vorige levens om pijnlijke emoties of trauma’s van vroeger te genezen. Deze krachtige steen vormt een schild tegen negativisme. Het is zeer aardend, absorbeert negatieve energieën en geeft kracht in tijden van nood. Obsidiaan beschermt je aura en weert psychische aanvallen af. Regenboog Obsidiaan is milder in energie dan de zwarte Obsidiaan. Spiritueel versterkt Obsidiaan de doelgerichtheid van de ziel. Deze helpt energieblokkades te verwijderen, spanning te verlichten en de geest in het lichaam te verankeren. Deze steen bevordert groei op alle niveaus. Deze kan door de oorzaak aan het licht te brengen voor een heldere geest zorgen en helpen verwarring en hinderlijke overtuigingen op te heffen. Hij confronteert je met je schaduwzijde. De grootste gave van Obsidiaan is het kunnen geven van inzicht in de oorzaak van een ziekte of probleem. Fysiek ondersteunt Obsidiaan bij trauma aan weefsels, verlicht spanning en stress. Kan verlichting bij artritis en gewrichtspijn geven.

Uit Kenia hebben we zeer heldere en krachtige, gele Scapoliet trommelsteentjes. Ze stralen een heel heldere, hoge vibratie uit. Hoe klein ze ook zijn, deze trokken heel duidelijk de aandacht, we konden niet om ze heen. Ze hebben een licht welke niet over het hoofd te zien is. Het is een kristal van groei en bewustwording. Voordat je patronen die je beperken doorbreken kan, moet je eerst het inzicht gekregen hebben waar deze vandaan komen. Scapoliet helpt je om diep in je psyche te duiken, om diep te graven, in te zien wat je allemaal dient te overwinnen om in totale vrijheid te kunnen gaan leven. Dit is een steen van vrijheid, die je helpt beperkingen te overwinnen. In de container bevinden zich ook een aantal van de zeldzame, ruwe Paarse kristalletjes.

Scapoliet

Deze steen maakt het verschijnsel ‘zondebok’ duidelijk en blokkeert elke invloed van buiten die uw leven saboteert. Hij spreekt van een innerlijke saboteur of zondebok, stelt vast welke rol die persoon in uw leven meent te spelen en transformeert dan die innerlijke saboteur tot iemand die je bij je huidige levensplan helpt. Tevens helpt de steen je dan weer vol te gaan leven. Dit kristal is dus heel nuttig voor bewuste verandering. Scapoliet stimuleert onafhankelijkheid en leert je om je doel te bereiken en dat je dingen moet plannen i.p.v. alleen maar te wensdromen. Hij leert je zelfdiscipline en maakt een einde aan zelfbeschuldiging. Hij herziet de emotionele blauwdruk en lost effecten van oude emotionele trauma’s op. Hij deblokkeert effectief vastzittende energieën, vooral in de benen en aderen. Hij is dus goed bij spataderen. Dit is ook een perfecte steen om bij dyslexie te dragen, hij bevrijdt de linkerhersenhelft en vergroot het analytisch vermogen. Scapoliet bevordert herstel na een operatie, helpt bij incontinentie, onrustige ogen, grauwe en groene staar, helpt bij de calciumopname en is behulpzaam bij botaandoeningen en de schouders.

Paarse scapoliet is een steen met een zeer hoge vibratie. Hij helpt je om herinneringen aan onterechte beschuldigingen of sabotage uit te wissen, tevens helpt hij om patronen en innerlijke stemmen uit een vorig leven die je nu belemmeren op te lossen. Deze krachtige steen tilt je bewustzijn naar een hoger plan en bevordert daarmee je evolutie.

Gele scapoliet is verbonden met de vrouwelijke goddelijke energie die je kan helpen om “heel “ te worden, om liefdevol voor jezelf en anderen te zijn. Dit kristal beëindigt mentale sabotage, manipulatie en gedachten zoals “ik ben niet goed genoeg”, die je ervan weerhouden om in je volledige kracht te staan. Hij maakt beslissingen vanuit een objectief standpunt mogelijk en kalmeert hyperactiviteit. Helpt bij afvallen en stoppen met roken.

Zoals we in de blog vanuit Amerika al schreven zijn we zielsgelukkig dat we voor een super prijs weer Z-Stone of Prophecy Stone zijn tegen gekomen. We hadden er al wel gezien, maar de prijzen daarvan waren zo hoog. Deze prachtige stervormige stenen hebben behalve een krachtige aardende energie, ook een hoge vibratie. Deze zijn gevonden in de Egyptische woestijn.

Z-Stone (Stervormige Prophecy Stone) (hij of zij die weet, je innerlijke Profeet)

Z-Stone is een prachtige Prophecy Stone die meer een stervorm heeft. Deze unieke steen wordt gevonden in de Libisch, Egyptische woestijn, net zoals Libisch Goud Tektiet. De frequentie van deze is meer verbonden met het 3e oog, de kruin- en hogere kruin-chakra’s. Ze stimuleren deze chakra’s en openen je bewustzijn, maken je ook bewust van andere dimensies. Deze enorm krachtige stenen met een veel hogere vibratie dan je zou verwachten, zijn verbonden met de sterren en met de Melkweg, maar staan ook in verbinding met de Nijl. De Nijl is op aarde een afspiegeling van de Melkweg. Z-Stones behoren tot de krachtigste stenen voor het aarden van Lichtenergie en hoge vibraties in je lichaam en dat van Moeder Aarde, maar ook voor het verankeren en uitlijnen van onze Sterrendelen, hogere zelven in ons huidige bewustzijn en ons lichaam. De sterren zijn onze voorouders, we zijn zelf ook gemaakt van sterrenstof. Qua energie lijkt deze steen ook op Tsesit die in Namibië gevonden is. Beide zijn op magische wijze door een soort heilige geometrie ontstaan. De Libisch Goudtektiet die in hetzelfde gebied als de Z-Stone gevonden wordt, is ook een combinatie van zand en sterrenstof. Dit maakt dat deze kristallen perfect samenwerken. Beide geboren uit een magisch, alchemistisch proces dat voorbij onze verbeelding gaat. De naam Prophecy staat ook voor toekomst voorspellen, maar de toekomst is Nu, nu is de Prophecy daar. We creëren als het ware in het Nu onze eigen toekomst. Deze zeldzame stenen lijnen ons uit met heden, verleden en de toekomst. Tijd is relatief, alles vindt plaats in het Nu. De steen belichaamd al onze delen, onze aardse en onze sterrendelen. Helpt al deze delen, onze toekomstige zelven, naar ons toehalen, maar eigenlijk vervalt toekomstige zelf, want deze is er al. Het is een voertuig, net als een MerKaBa, maar eigenlijk nog krachtiger. Deze steen helpt ons om uit de tijdmatrix te geraken, uit de 3e Dimensie. Helpt ons weer dat voertuig te worden en te gaan kijken naar het geheel, om beperkingen op te heffen. Alles vanuit een breder perspectief te gaan waarnemen. Ons bewustzijn uit te breiden, maar wel op een geaarde manier. De steen zet ons in ons centrum, verbonden met onze kern, maar ook verbonden met alles. Z-Stone of Prophecy Stone is de som der delen. De steen die verbonden is met alles, die zowel het licht als het donker vertegenwoordigd. Die delen naar boven kan halen die je licht belemmeren. Die nog in de weg staan om helemaal te stralen, om vanuit vreugde en onvoorwaardelijke liefde te leven. De steen helpt ons uit het verhaal, het 3-D spel, uit de Matrix te gaan. De steen helpt het grotere geheel te zien, het spel te doorzien, vanuit een ander level te kijken. Deze helpt de schellen van je ogen te laten vallen. Niets is zoals het lijkt. Al heb je nu een mening, je zult blanco en oordeelloos worden. Alle delen waar je nu een mening over hebt of veroordeeld zijn allemaal delen van jou. Zelfs als je naar je Sterrendelen kijkt, ook b.v.de Annunaki delen zijn delen van ons. Al deze dualistische delen van licht en donker behoren tot het spel en zijn delen van onszelf. Als je dit allemaal kan zien en voelen, dan weet je dat iets wat we negatief noemen ook van binnen licht is afkomstig uit de Goddelijke bron en alleen maar een rol speelt die ons hoogste goed dient en ook weer naar het licht zal gaan. Dat we ‘in the end’ helemaal vrij zullen worden. Pas als we alle delen kunnen omarmen kan er vrede zijn, in onszelf en voor het geheel.

 Sichuan- of Tibetaanse kwarts zijn unieke en krachtige kristallen waar niet makkelijk aan te komen is. Maar op een of andere manier hebben wij een liefdevol lijntje met deze kristallen lopen, want altijd als ze weer op zijn komen ze op een zeer bijzonder manier weer op ons pad. Soms op plekken waar je ze helemaal niet zou verwachten. We hebben er nu best aardig wat van kunnen inkopen, dus dat maakt heel blij. De kristallen zijn enorm helder met zwarte inclusies. Veel exemplaren zijn selfhealers of natuurlijke dubbeleinders.

Sichuankwarts of Tibetaans kwarts

Omdat de bergen zo hoog zijn kunnen alleen Tibetanen deze unieke kristallen mijnen. De Himalaya’s zijn een heel krachtige spiritueel centrum van Moeder aarde. De wezens die met deze kristallen verbonden zijn, zijn zeer hoog geëvalueerd. De kristallen zijn eonen lang voor ons verborgen gehouden door oude wijze beschermers. De Tibetanen die deze stenen mijnen zeggen dat ze miljoenen jaren geleden door sterrenwezens op aarde geplaatst zijn, net zoals lemurisch zaad kristallen en dat het nu tijd is dat ze gevonden worden. Met deze steen heb je makkelijker toegang tot de Akasha kronieken en hij resoneert met de oude heilige esoterische kennis en cultuur van het Oosten. Sichuankwarts heeft een zeer hoge vibratie die geest en materie integreert. Hij wordt gebruikt bij (shamanistische) rituelen, healing, meditatie, channeling en hij activeert de genezende eigenschappen van andere kristallen. Ook creëert de steen een bol van beschermend licht om je lichaam. Hij verbindt de voorhoofd- en kruinchakra’s en opent deze. Hij geeft innerlijke visie en stimuleert helder-zien, telepathie, zielencommunicatie en contact met gidsen en wezen uit de hogere dimensies. Spiritueel is Sichuankwarts verbonden met de Witte Vlam van zuiver bewustzijn. Ondanks de hoge vibratie geeft dit kristal door de inclusies van koolstof of hematiet een enorm gevoel van aarding. De wezens verbonden met dit kristal werken via je basis chakra omhoog tot je hogere etherische lichamen, ze schonen ze op en lijnen ze uit. Tijdens healing harmoniseert hij de verfijnde lichamen met het fysieke lichaam en overbrugt energiekloven langs de chakralijn en ruimt chakra blokkades op. Emotioneel doorbreekt hij ingesleten patronen, afhankelijkheidsrelaties en wijst op oorzaken van psychosomatisch ongemak. Hij geeft diepe healing van de biomagnetische mantel, de etherische blauwdruk en zorgt voor multidimensionale cellulaire regeneratie. Het is een echte Meestergenezer die diepe fysieke genezing op gang brengt, heel krachtig samen met andere stenen die bij een specifiek proces horen, kies deze op je gevoel. Doordat het dubbeleinders zijn kan de steen aan beide kanten tegelijk energie opnemen en uitstralen. Ze zijn heel nuttig bij healing omdat ze negativiteit absorberen en helpen verslavingen te overwinnen. Ze integreren voorheen geblokkeerde delen van het zelf. Hij helpt je om je te centreren. Het is een zeer krachtig kristal om elektromagnetische vervuiling of radioactiviteit op te schonen. Hij brengt energiemeridianen op één lijn, stimuleert het cellulair geheugen waardoor de cellen weer volgens de originele blauwdruk uitgelijnd worden en zorgt voor multidimensionale healing.

Self healer (zelfhelend), floater en dubbeleinder

Al deze kristallen hebben aan beide kanten puntjes of een enkele punt.

Zelfhelende kwartskristallen zijn heel bijzondere kristallen. Aan de ene kant van het kristal bevindt zich een of meerdere punten, op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Doordat op de ‘gebroken’ kant weer kristallen zijn gaan groeien zijn ze zelfheler genoemd. Deze kristallen zijn bijzondere leermeesters die kunnen helpen tijdens heling sessies. Ze zijn behulpzaam bij moeilijke processen en trauma’s, helpen het verleden te accepteren nadat je kunt inzien hoe ook een heftige ervaring je heeft helpen groeien. Ook kunnen ze gebruikt worden om op energetisch niveau wondgenezing te versnellen. Deze kristallen helpen ons om bij ons ware zelf, bij onze kern, te komen als we met ze mediteren. Ze helpen ons dan tot inzichten te komen over patronen van onszelf. Ze symboliseren dat alles mogelijk is en dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Ze maken ons bewust dat we in ons DNA, in onze blauwdruk ‘heel’ zijn. Deze kristallen die zichzelf geheeld hebben, zullen deze informatie met je delen op spiritueel, emotioneel en fysiek niveau. Deze unieke kristallen werken bovendien zuiverend, geven kracht en energie aan je aura en chakrasysteem. Ze werken ook ondersteunend bij stress en depressie.

Floaters zijn veelal platte kristallen die nergens hebben vastgezeten. Ze hebben meestal aan een kant meerdere, platte punten en die qua uiterlijk op een Elestiaal kristal lijkt, maar de onderkant heeft nergens aan vast gezeten, is ook helemaal volmaakt. Dit zijn ook meester kristallen met een hoge vibratie die ook een blauwdruk van heelheid bevatten. Er zit een complexe opbouw in de steen, hoe deze is ontstaan. Ideaal voor mensen die complex in elkaar zitten, die veel verschillende kanten, facetten bezitten. Hij helpt je om jezelf te begrijpen, alle lagen met de steen af te lopen en dan terug te komen en voorbij de complexiteit te kijken, de leegte/eenheid te voelen met alles en iedereen, waardoor je je vrij gaat voelen. Hij laat je zien dat je al die lagen niet bent. De steen zegt: Ik ben hier, maar ik ben niet van hier. Je bent meer dan die aardse persoon met al die vaak zware lagen, je bent meer, je bent licht! Deze kristallen zuiveren en transformeren en helpen je vibratie te verhogen.

Dubbeleinders of dubbelpunter kristallen hebben een punt aan beide zijden, ook deze kristallen zijn los gevonden, zijn niet op een matrix gegroeid. Ze vormen zich vrij zwevend in kleizakken. Ze kunnen via beide punten zowel energie ontvangen als uitzenden. Deze kristallen versterken de energiestroom en zorgen voor afstemming en balanceren van lichaam, geest en ziel. Deze kristallen worden ook gebruikt om blokkades en gaten in de aura te dichten en om blokkades in het energieveld of het meridiaan systeem te overbruggen. Als je een punt verticaal oplegt zal deze helpen om energie omhoog en omlaag langs de chakrakolom te sturen, waarbij het kristal de energiestroom versterkt. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden. Deze kristallen zijn een voorbeeld van balans in geven en ontvangen.

Als laatste in deze blog willen we nog heel graag laten weten dat we hele mooie zeegroene Hemimorfiet nu ook als hangers gezet in Sterling zilver hebben. Deze exemplaren, cabochon, hebben we samen met kleine tot grote Ethiopische Opalen aan onze vriend gegeven, die deze in India heeft gezet. Vorige week was ik bij hem in Engeland en heb deze in mijn handbagage meegenomen. Ik kon niet wachten om deze met onze pallets mee te sturen haha. De rest van de sieraden komt wel later met de pallets mee.

Dit was het weer voor deze blog.

Het Paasweekeinde hebben we afwijkende openingsdagen. We zijn dan 1e Paasdag, zondag gesloten.

We zijn deze dagen op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april (2e Paasdag) met de winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Dit is dus geen grap!!!

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

29 en 30 maart (vrijdag en zaterdag)

Eerste Paasdag zijn we gesloten

1 april (maandag,tweede Paasdag)

5, 6 en 7 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

12, 13 en 14 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

19, 20 en 21 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

26, 27 en 28 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu