Leuke cadeautjes voor de feestdagen

Algemeen

We merkten het afgelopen weekeinde dat er al veel mensen in de winkel cadeautjes aan het uitzoeken waren. Het is natuurlijk ook al bijna Sinterklaas en ook de Kerstdagen schieten op. Waarschijnlijk vlieg ik in de week van 11 december nog even naar Engeland om te kijken of er nog mooie sieraden gezet in sterling silver zijn. Deze zijn natuurlijk prachtig om cadeau te geven aan iemand die je waardeert of liefhebt. Wij hebben er nog genoeg in de collectie, diverse hangertjes, oorbellen en ook prachtige armbanden, maar altijd leuk om de collectie nog even aan te vullen zo voor de Kerstdagen. Via deze weg zal ik tegen die tijd laten weten of ik nog inkopen heb gedaan. Ook staan er sieraden op de webshop onder het kopje ‘shop sieraden’ voor iedereen die niet in de gelegenheid is om naar de winkel in Heerle te komen. Heerle ligt tussen Roosendaal en Bergen op Zoom, dus niet in Limburg wat nog steeds veel mensen denken. Er zullen deze week en begin volgende week nog nieuwe stenen op de webshop worden gezet. Stenen die wij onze laatste inkoopreis hebben ingekocht. Wim heeft voor de liefhebbers een paar hangertjes gemaakt van Herderiet en Fenakiet, deze steentjes met een extreem hoge trilling staan ook op de webshop.

Herderiet

Dit is een zeldzaam kristal met een zeer hoge vibratie, de bruine komen uit Brazilië en de kleine zachtgroene transparante uit Pakistan. Hij brengt de verfijnde chakra’s op één lijn en verhoogt het bewustzijn tot de hoogst mogelijke niveaus. Hij laat je beseffen dat je zelf een God bent. Hij resoneert vooral met de zielenster- en de sterrenpoortchakra’s en is een krachtig instrument voor interdimensionaal reizen en communicatie met Gidsen en Lichtwezens. In de komende jaren kunnen we een kwantumsprong in onze evolutie maken, en wij mensen zullen steeds minder massief worden, we zullen naar een transparantere staat gaan, meer een veld van bewustzijn worden dan een vast lichaam. Dit is een ervaring waar Herderiet ons bij kan helpen. Zijn kracht is zo enorm en zijn energie zo hoog dat sommige mensen een aardende steen nodig hebben om weer goed in hun lichaam te komen. Hij beïnvloedt mensen volgens hun persoonlijke energetische blauwdruk en de bereidheid om een nieuwe ontwikkelingsfase binnen te gaan. Als Herderiet het 3e oog opent, gaat dat gepaard met volledig lichamelijk bewustzijn van het multidimensionale zelf en een diepe verbondenheid met de aarde. Hij helpt je om het verhoogd bewustzijn en de energieën van het hogere zelf op aarde te manifesteren. Fysiek herschrijft hij de etherische blauwdruk, zodat blokkades kunnen worden verwijderd. De steen is goed voor je concentratie en het geheugen. Dit is een steen voor multidimensionale healing en is goed bij hoofdpijn, migraine en hersenbeschadiging. Ook voor de alvleesklier en de milt.

Fenakiet

Fenakiet heeft een zeer hoge kristalvibratie, het verbindt persoonlijk bewustzijn met een hoge frequentie, waardoor informatie vanuit die ruimte naar de aarde kan worden vertaald. Het legt contact met het Rijk der Engelen en de Opgeklommen Meesters, maar brengt je ook in contact met je Gidsen. Door met Fenakiet te werken of mediteren kun je in de loop der tijd initiaties ontvangen of ondergaan vanuit de hogere werelden. Fenakiet zuivert, integreert en brengt de spirituele vibraties naar de aarde. De zeer hoge vibraties die Fenakiet uitzendt zijn krachtig genoeg om bij vrijwel iedereen de chakra’s van het derde oog en kruin te activeren, evenals het vermogen om innerlijke beelden te zien en waardoor innerlijke kennis toeneemt. De steen is bijna door iedereen op het derde oog te voelen, ook voor mensen die normaal gesproken dit niet voelen. Fenakiet activeert het lichtlichaam en brengt deze in harmonie en in bewuste verbinding met je fysieke lichaam. Ook kunnen ervaren kristalwerkers met dit kristal in hun lichtlichaam door de hogere werelden reizen en informatie mee terug nemen ten bate van iedereen in de fysieke wereld. Fenakiet opent de interdimensionale poorten voor innerlijk reizen, waarbij je bewustzijn zich door eindeloze gangen van heilige geometrische vormen stort. Dit is één van de krachtigste kristallen voor het derde oog chakra. Deze krachtige stenen kunnen het auraveld in een ommezien reinigen, omdat ze stuk voor stuk een krachtige generator van zuiver wit licht energie zijn. Fenakiet stimuleert en verruimt elk chakra en energiekanaal in het lichaam, zodat je fysieke zelf zich in een veel breder spectrum van energiefrequenties kan manifesteren en biedt kennis over hoe ze te genezen en te activeren. Ondanks deze aarding van het lichtlichaam wordt je spirituele pad steeds duidelijker. Fenakiet wil heel graag dat je je nieuwe spirituele inzichten toepast om je leren te ontdoen van beperkende patronen, overtuigingen en ideeën. Fenakiet helpt je om sneller hogere niveaus van bewustzijn te bereiken. Het opent ook heel krachtig op het kruinchakra en de etherische kosmische chakra’s daarboven. Fenakiet is een echt Nieuwe tijdskristal die behulpzaam is bij het ascensieproces. Het kristal wekt herinneringen aan vroegere spirituele initiaties.

Wil je Fenakiet gebruiken om voorspoed of financiële overvloed te creëren, combineer deze dan met Tsavoriet. Als je iets creatiefs wilt ondernemen, combineer Fenakiet dan met Zinkiet. Wil je je vermogen vergroten om via je wil iets te manifesteren, combineer Fenakiet dan met Heliodoor (gouden Beril) of Libisch Goudtektiet en/of Gouden Labradoriet. 

   

                                                                                                 

Leuke cadeautjes die in de winkel voor Sinterklaas afgelopen weekeinde werden gekocht waren allerlei trommelstenen, maar ook de vele hartjes die we in onze collectie hebben bleken populair. Ook werden er veel armbandjes gekocht, we hebben daar immers een grote collectie van. Zo heb je voor een klein bedrag een heel leuk cadeau met een hele fijne energie. We merkten ook dat de Seleniet waxinelichthouders in deze donkere dagen populair bleken. Deze zijn ook heel leuk om iemand te geven. Je geeft dan iets moois voor in huis, je geeft een lichtje in de duisternis en ook nog een steen met een prachtige reinigende Engelen energie.

Seleniet (Engelensteen)

Heeft een zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Het is een kalme steen die diepe rust geeft, dus goed bij meditatie. Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Maar om je huis kun je er ook een energieraster mee vormen, het geeft dan niet dat de steen door de regen dof wordt. Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed. De staven zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Als je een raster van zo’n 6 of meer stenen om iemand heen legt kun je een ervaring van spirituele ascensie krijgen. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Deze steen hoef je nooit te reinigen, van water wordt hij ook dof. Seleniet ontlaadt en laadt andere kristallen op door deze op de steen te leggen.

Er komen voor de liefhebber van een unieke hanger ook weer twee nieuwe Blue John Fluoriet hangertjes op de sieraden webshop. Deze zeldzame Fluoriet uit Engeland, heeft prachtige patronen en is dus schitterend om te zien. Energetisch is de steen ook bijzonder omdat hij heel goed is voor hoog sensitieve, of mediamieke mensen. Hij geeft bescherming, energie en kracht. In de winkel hebben we er ook oorhangers van. Van oudsher was dit een steen die alleen tot de beschikking stond van de aristocraten van het Verenigd Koninkrijk. In collecties van de adel vindt je er allerlei gebruiksvoorwerpen van, zoals kommen, glazen en schalen. Maar, zoals alles op aarde gelukkig veranderd, is ook deze steen nu voor iedereen verkrijgbaar. Vergelijkbaar is dat net is aangekondigd dat Prins Harry met een Amerikaans burgermeisjes trouwt. Ook hij is dus beschikbaar voor niet alleen een adellijke dame, ha ha. Zo zien we positieve veranderingen overal op aarde plaatsvinden.

Blue John Fluoriet

Blue John is een zeer zeldzame Fluoriet uit Derbyshire, het is de enige fluoriet die de kleur blauw bevat zonder groen erin. Ze bevatten ook de kleur wit en geel. Buiten alle eigenschappen van ‘gewoon’ Fluoriet is Blue John is een perfecte steen voor hoog sensitieve mensen of mediums die te veel hebben gegeven of die teveel van anderen opnemen. Hij geeft je weer kracht, gezondheid en energie. Dit is een katalysator voor persoonlijke groei, hij moedigt je aan te experimenteren, te groeien, maakt je spontaan en hij helpt je te begrijpen. Het is een krachtige leraar die ook helpt bij het reizen buiten je lichaam en helpt je innerlijke krachten te ontwaken en wat je wenst te manifesteren en tevens helpt hij om bewust contact te maken tussen het zelf en ons etherisch dubbel. Samen met Magnetiet helpt hij de ruggengraat uit te lijnen. Blue John is hoofdzakelijk verbonden met het derde oogchakra, de zonnevlecht en met de kruinchakra’s. Hij resoneert met het teken Schorpioen. Hij wordt gebruikt voor planetair bewustzijn en helpt de stratosfeer van de aarde te helen. Hij laat je als een toeschouwer in de toekomst kijken en leert je te leven volgens je hoogste goed. Zeer krachtig bij vermoeidheid en behulpzaam bij het opnemen van mineralen. Ondersteunend bij koorts, onderkoeling en pijnlijke gewrichten en spieren.

 Voor wie het heel moeilijk vindt om een cadeau voor iemand anders uit te zoeken, wij verkopen ook cadeaubonnen. Je kunt dan zelf het bedrag bepalen wat wij op de bon schrijven. De bon is ook onbeperkt in te leveren, dit hoeft dus niet binnen een bepaalde datum. Er zijn ook cadeaubonnen op de webshop te koop.

Cadeaubon

Agenda: (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

Zaterdag 2 en zondag 3 december

Zaterdag 9 en zondag 10 december

Zaterdag 16 en zondag 17 december

Vrijdag 22 en zaterdag 23 december

Vrijdag 29 en zondag 30 december

Zaterdag 6 en zondag 7 december

 

 

 

Menu